שאלון

hadasrulez

New member
שאלון../images/Emo70.gif

שאלון חמוד מאוד לקוח מפורום תאומות אולסן
שם: גיל: מוזיקה מועדפת: מאכל אהוב: סדרת טלוויזיה: ספר אהוב: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: פורומים שאני משתתף בהם: חיות מחמד: אין לי הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מקומות בילוי מועדפים: לבוש: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: על עצמי הדבר הכי שנוא, באופן כללי: מקצוע מועדף (בבית ספר): מקצוע שנוא: מה את\ה עושה כשמשעמם לך בשיעור: מאמין\ה בה´? אוהב\ת ילדים? טיפוס של בוקר או לילה? מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? השאיפה שלי בחיים: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי (ונא לא להתחמק...): אם רק היה לי יותר זמן פנוי, הייתי...: אם הייתי יכול\ה לשנות משהו בעצמי, הייתי...: תכונות שאני מעריכ\ה אצל אנשים: אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? אוהב\ת לצחוק על אנשים? מה עושה אותך מאושר\ת? מה את\ה באמת נהנית לעשות? הדבר האחרון ש... קניתי: אמרתי: קראתי: אכלתי: מספר אחרון שחייגתי: סרט אחרון שראיתי: זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: קפה או תה: שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: חתולים או כלבים: עוגת שוקולד או גלידה: חורף או קיץ: גזרה גבוהה או גזרה נמוכה: גופייה או חצי שרוול: מי היית רוצה?... להרוג: לחבק: להיות כמו:
זייהו

N i c k i T

New member
שלייי!!!

שם: סיון גיל: 16 וחצי מוזיקה מועדפת: פופ מאכל אהוב:בורקסים
סדרת טלוויזיה:המורדים ספר אהוב: לא ממש קוראת ספרים.. סרט אהוב:ריקוד מושחת, שיש הפוך, איך להיפטר מבחור בעשרה ימים יש מלא.. סרט דיסני אהוב: מלך האריות פורומים שאני משתתף בהם: רק בקסטריט אבל לפעמים אני נכנסת לפורומים אחרים להציץ ולראות חדשות חיות מחמד: כלב בשם ג'ק הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:הכרתי מעריצות לא נפגשתי אף פעם. מקומות בילוי מועדפים:קולנוע, בתי קפה, בתים של חברות חחח לבוש: ספורטיבי מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "אני שונאת את המורה הזאת" חחח הדבר הכי שנוא, באופן כללי: צביעות!!! מקצוע מועדף (בבית ספר): אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה מה את\ה עושה כשמשעמם לך בשיעור: מציירת וכותבת סיון לאב בקסטריט חחח מאמין\ה בה´? כן אוהב\ת ילדים? מאוד טיפוס של בוקר או לילה? לילה מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? מפורסמת חחח השאיפה שלי בחיים: להשיג את המימוש העצמי שלי (מושג בפסיכולוגיה שכאילו אני אממש את כל היכולות שלי וכל רצונותיי ואגיע לאיפה שאני רציתי) הכי שונא בעצמי: שאני לא מצליחה במתמטיקה חחח איזו אהבלה אני
הכי אוהב בעצמי (ונא לא להתחמק...): שאני כנה ואמיתית אם רק היה לי יותר זמן פנוי, הייתי...: לומדת לנגן על גיטרה אם הייתי יכול\ה לשנות משהו בעצמי, הייתי...: יותר קשוחה תכונות שאני מעריכ\ה אצל אנשים:כנות ונאמנות אוהב לטייל בגשם? כן מאודד אוהב ציניות? לפעמים אוהב\ת לצחוק על אנשים? רק אם זה שאני צוחקת עליו לוקח את זה בצורה הומוריסטית ולא צוחקת מאחורי הגב מה עושה אותך מאושר\ת? להיות עם האנשים שאני אוהבת מה את\ה באמת נהנית לעשות? להיות עם האנשים שאני אוהבת חחח הדבר האחרון ש... קניתי: חולצה משנקין שלשום אמרתי: ג'ק אני חולה עליך חחח קראתי: כתבה בעיתון על בקסטריט או בריטני חחח אכלתי:עוגיות בטעם שוקולד צ'יפס לפני שתי שניות בערך מספר אחרון שחייגתי: לפלאפון של אחותי ולמה שאני ארשום את זה פה!!!
סרט אחרון שראיתי: מת לצעוק 3 זה או זה: רגע תנו לי לחשוב...נראה לי שזה! מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה או תה: אממ לא זה ולא זה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: לוקח באיזי חתולים או כלבים: כלבים כלבים ועוד פעם כלבים עוגת שוקולד או גלידה:עוגת שוקולד חורף או קיץ: חורף גזרה גבוהה או גזרה נמוכה: נמוכה גופייה או חצי שרוול: חצי שרוול מי היית רוצה?... להרוג: מישהו שפגע בי לא משנה לחבק:ניק להיות כמו:כמוני
בייי

Miss Kitty

New member
אני..

שם: שני גיל: 16 מוזיקה מועדפת: פופ מאכל אהוב: שוקולד
סדרת טלוויזיה: מכושפות, באפי, הכי גאים שיש ספר אהוב: סדרת הארי פוטר סרט אהוב: שישי הפוך סרט דיסני אהוב: מלך האריות. רגע.. גם שישי הפוך זה של דיסני
פורומים שאני משתתף בהם:בלו, בקסטריט, אטומיק קיטן, ווסטלייף, נטלי אימברוליה חיות מחמד: כלב הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: כן מקומות בילוי מועדפים: הבית שלי
לבוש: אממ.. בעיקר ג'ינסים וסוויטשירטים.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: שיט, אוף, ארמממ..., חחחחח, תעופי ממני! על עצמי הדבר הכי שנוא, באופן כללי: חנפנות מקצוע מועדף (בבית ספר): אנגלית מקצוע שנוא: תנ"ך מה את\ה עושה כשמשעמם לך בשיעור: מקשקשת במחברת.. מאמין\ה בה´? לא אוהב\ת ילדים? תלוי איזה גיל.. בכלליות- לא. טיפוס של בוקר או לילה? לילה מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? רופאה השאיפה שלי בחיים: להצליח הכי שונא בעצמי: הרגליים שלי
הכי אוהב בעצמי (ונא לא להתחמק...): האישיות שלי אם רק היה לי יותר זמן פנוי, הייתי...: משלימה שעות שינה אם הייתי יכול\ה לשנות משהו בעצמי, הייתי...: משנה את המראה החיצוני שלי
תכונות שאני מעריכ\ה אצל אנשים: ארממ.. חוש הומור בעיקר
אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן אוהב\ת לצחוק על אנשים? כן מה עושה אותך מאושר\ת? מוזיקה.. מה את\ה באמת נהנית לעשות? לקרוא (סתמו
), לראות סרטים וטלויזיה, לשמוע מוזיקה הדבר האחרון ש... קניתי: מסטיק בקיוסק של בצפר.. אמרתי: "טוב" קראתי: ספר לבוק ריפורט אכלתי: קוקופופס מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת סרט אחרון שראיתי: אוי.. אממ.. שכחתי את השם שלו.. משהו עם אנג'לינה ג'ולי.. הקומדיה היחידה שהיא עשתה
זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה או תה: שניהם שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים או כלבים: כלבים עוגת שוקולד או גלידה: עוגה חורף או קיץ: שניהם גזרה גבוהה או גזרה נמוכה: נמוך גופייה או חצי שרוול: גופייה מי היית רוצה?... להרוג: ילדה שקוראים לה לי לחבק: עדי להיות כמו: אנג'ילנה ג'ולי

hadasrulez

New member
טוב אני אענה ../images/Emo13.gif

שם:הדס גיל: 13 וחצי מין: נקבה מוזיקה מועדפת:שומעת הכל אבל בעיקר r&b ופופ מאכל אהוב: פיצצצהה סדרת טלוויזיה:חברים! ספר אהוב: אנגוס חוטיני ונשיקות חזותיות סרט אהוב: שישי הפוך ושודדי הקאריביים סרט דיסני אהוב: מולללללאן לנצח פורומים שאני משתתף בהם: כריסטינה אגילרה, בקסטריט בויז חיות מחמד: אין לי הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: כן אבל זה היה פעם אחת.. ודיברתי איתה לפני בטלפון.. מקומות בילוי מועדפים: בקולנוע ובים לבוש: ג'ינס חולצה צמודה ובקיץ כפכפים בחורף נעלי ספורט מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: im in loveee על עצמי הדבר הכי שנוא, באופן כללי: שמרכלים עלי מאחורי הגב מקצוע מועדף (בבית ספר): אנגלית מקצוע שנוא: אזרחות ומדעיםםםםם אאאארררררר מה את\ה עושה כשמשעמם לך (בשיעור, נניח ): מציירת... בעיקר עושה גרפיקות למינהן... מאמין\ה בה´? כן אוהב\ת ילדים? כן כן טיפוס של בוקר או לילה? גם וגם מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? זמרתתתת השאיפה שלי בחיים: להיות מאושרת הכי שונא בעצמי: מאחרת קבועה הכי אוהב בעצמי (ונא לא להתחמק...): חברותית אם רק היה לי יותר זמן פנוי, הייתי...: ישנה יותר, שרה יותר, מבלה עם חברים יותר אם הייתי יכול\ה לשנות משהו בעצמי, הייתי...: אין לי שמץ... תכונות שאני מעריכ\ה אצל אנשים: שעוזרים לחברים שלהם שצריכים אותם ושמתייחסים גם יופי הפנימי ולא החיצוני אוהב לטייל בגשם? לא ממש... אוהב ציניות? ממש לא!!!! אוהב\ת לצחוק על אנשים? בעיקרון לא... חוץ מהיום... מה עושה אותך מאושר\ת? ים... חופשש מה את\ה באמת נהנית לעשות? לצייר, לשיר ולשחות הדבר האחרון ש... קניתי: חולצה אמרתי: צריך להביא מחר אטמיי אוזניים... (סיפור ארוך..) קראתי: בספר הסטוריה אכלתי: גומי בצורת קולה יממממי מספר אחרון שחייגתי: 5 סרט אחרון שראיתי:היום בצהרים עם חברות את דון חואן (זה עם ג'וני דפ ) זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה או תה: קפהההה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: תלוי בקשר למה חתולים או כלבים: כלבים עוגת שוקולד או גלידה: גללללייידה פוראבר!!!!! חורף או קיץ: קיץ! גזרה גבוהה או גזרה נמוכה: נמוככה!!!!! גופייה או חצי שרוול: גופיהה מי היית רוצה?... להרוג: את המורה שלי (אם היא לא תהרוג אותי קודם.. ע"ע אטמיי אוזניים) לחבק: אהרון קרטר (?) לא הבנתי תשאלה... להיות כמו: התאומות אולסן אבל רק ליום אחד... טוב יומיים... נו טוב אז שבוע אני מצרפת את ה"יצירה" הכמעט אחרונה שלי
זה לקוח מתוך שיר הנושא של הסידרה וואן טרי היל

hadasrulez

New member
אני ורוז אמרנו לך לראות ../images/Emo13.gif

סדרה יפפההההה
מומלץ בחווווווום!!!! צ'אד מאריי משחק שםם!! וסתם כי בא לי.. תמונה של כוכבי הסדרההה
סורי שזה לא קשור...

mya 6

New member
שאלון!!

שם:מעיין ר. גיל:16 וקצת מוזיקה מועדפת: רוק קל עם נטייה לפופ... מאכל אהוב: לבנה ותפו"א בכול סגנון... סדרת טלוויזיה: הכי גאים שיש ואי אר.... ספר אהוב: "חוויה יפנית" של שפרה הורן סרט אהוב: "שיער" "מולאן רוז'" סרט דיסני אהוב: אלאדין ומולאן. פורומים שאני משתתף בהם: הג"ש, אי.אר ופה :) חיות מחמד: חתולה סיאמית בשם מישקה (ולא-אני לא רוסיה..). הכרת פעם מישה\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: כן.. נפגשתי ל5 דקות עם ילדה מפורום הג"ש בהופעה של מוניקה סקס במוצקין... מקומות בילוי מועדפים: בבית עם חברים.. לבוש: חולצה ומכנס (??) מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: this is some good shit(על אוכל) fuck this!!!!(בדברים טובים ורעים) ואחרון: "תעשה לי ילד!!" על עצמי הדבר הכי שנוא, באופן כללי: שמכריחים לי מה לעשות... מקצוע מועדף (בבית ספר): ספרות ותאטרון!. מקצוע שנוא: מטמטיקה ואני שונאת הסטוריה רק בגלל המורה שלי1 פעם נורא אהבתי....:( מה את\ה עושה כשמשעמם לך בשיעור: מצייר לבבות עקומים ופרחים כי אין לי חוש ציור בגרוש... מאמין\ה בה´? לא יודע עדיין... אוהב\ת ילדים? למה לא? טיפוס של בוקר או לילה? לילה... מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? אחות ביית חולים... השאיפה שלי בחיים: תמיד להיות שמח!! הכי שונא בעצמי: שאני לא 5 קילו פחות.. :) הכי אוהב בעצמי: עיינים.. אם רק היה לי יותר זמן פנוי, הייתי...: עושה יותר בארגון הנוער שלי.. אם הייתי יכול\ה לשנות משהו בעצמי, הייתי...: מורידה מעצמי 10 קילו... תכונות שאני מעריכ\ה אצל אנשים: צחוק, ולא שתלטנות... אוהב לטייל בגשם? לא ממש... אוהב ציניות? במידה אוהב\ת לצחוק על אנשים? רק כאלה שעושים לי רע!! מה עושה אותך מאושר\ת? לצחוק ושאנשים מצחיקים אותי... מה את\ה באמת נהנית לעשות? להיות עם האנשים שאני אוהבת...ולהיות בארגון שלי באיזו פעולה... הדבר האחרון ש... קניתי: ביום שישי קניתי שוקו בקפיטריה... אמרתי: "ניצן!! תני לי את המחשב!" קראתי: מאמר על דיסלקציה. אכלתי: פרוסת לחם עם לבנה.. מספר אחרון שחייגתי: אני חושבת שהוא די יכעס עליי עם אני אפרסם אותו נכון? סרט אחרון שראיתי: מולאן רוז'.. היה בסינימה לפני 4 שעות.. זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה או תה: תה! איכס קפה!! שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות! חתולים או כלבים: חתולים פור אוובר! עוגת שוקולד או גלידה: גלידה! חורף או קיץ: חורף! גזרה גבוהה או גזרה נמוכה: הלכתי על הגזרה הגבוהה! גופייה או חצי שרוול:חצי שרוול... מי היית רוצה?... להרוג: את מערכת החינוך!. לחבק: את כול האנשים בארגון שלי! (נוער לנוער למעוניינים!) להיות כמו: עצמי?? שאלון שווה!!!

LiOr CaRtEr

New member
ושלי../images/Emo13.gif

שם: ליאור גיל: 16 וחצי מוזיקה מועדפת: הרבה דברים, אבל בעיקר רוק (לכל סגנונותיו), מוזיקה אירית, שאנטי ועוד הרבה הרבה הרבההההה... מאכל אהוב: המממ.. הרבה
סדרת טלוויזיה: חברים! לנצח... ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון. סרט אהוב: מופע הקולנוע של רוקי, שיער, טריינספוטינג. סרט דיסני אהוב: מלך האריות!!! פורומים שאני משתתף בהם: בקסטריט בויז, ושפריצים בלגאנים של אוראל ופז (זה לא בתפוז). חיות מחמד: היו... נושא רגיש... הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:הכרתי הרבה אנשים באינטרנט, אבל נפגשתי עם גליה (מהפורום) ואחותה התאומה, כי הן חברות של חברה שלי
חחח פרוטקציה... מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה! אבל בכל מקום (כמעט) כייף. לבוש: בגדים (בד"כ) מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מה לא?! על עצמי הדבר הכי שנוא, באופן כללי: הממ... אין הכי שנוא, יש פשוט דברים שנואים. כמו מתמטיקה! פוזרים.. וכו'... מקצוע מועדף (בבית ספר): רציני..? אני אתעלם. מקצוע שנוא: ה-כ-ל! מה את\ה עושה כשמשעמם לך בשיעור: מציירת/סורגת/מתכתבת/מדברת/מועפת מהשיער. מאמין\ה בה´? כן. אוהב\ת ילדים? כן. טיפוס של בוקר או לילה? אני מסתגלת מהר, אז שניהם
מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? להיות קטנה... השאיפה שלי בחיים: להיות מאושרת, ולמצוא את עצמי. הכי שונא בעצמי: את האף. סתם - יש הרבה
הכי אוהב בעצמי (ונא לא להתחמק...): המממ... ציצים!!! אם רק היה לי יותר זמן פנוי, הייתי...: עושה את כל מה שאין לי זמן לעשות. אם הייתי יכול\ה לשנות משהו בעצמי, הייתי...: עושה ניתוח אף. תכונות שאני מעריכ\ה אצל אנשים: כנות, אמיתיות, ייחוד, והומניות. אוהב לטייל בגשם? תלוי. אוהב ציניות? ביותר! אוהב\ת לצחוק על אנשים? לא... מה עושה אותך מאושר\ת? הרבה דברים... מה את\ה באמת נהנית לעשות? לשמוע את הדיסק החדש שלי. הדבר האחרון ש... קניתי: שוקו חם היום בבצפר. אמרתי: תודה אמא. קראתי: את השאלה הזאת. אכלתי: גלידה שאמא הביאה לי (ראה: תודה אמא). מספר אחרון שחייגתי: תמיכה טכנית.... סרט אחרון שראיתי: אחי איפה האוטו. זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. בעצם - תלוי במצברוח. קפה או תה: קפה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות עם שאיפה. חתולים או כלבים: שניהם. עוגת שוקולד או גלידה: עוגהההה חורף או קיץ: קיץ. גזרה גבוהה או גזרה נמוכה:נמוכה, אבל לא מידי. גופייה או חצי שרוול: לא ברור. מי היית רוצה?... להרוג: חסוי חסוי. לחבק: כל כך הרבה אנשים.... להיות כמו: עצמי!!! איזו מין שאלה זאת??

backstreet girl

New member
אוקי meeeee

שם: רוני גיל: 14 מוזיקה מועדפת: בקסטריט בויז ורוק דיי כבד ופאנק רוק. מאכל מועדף: ספגטיים ופסטות למינהם ושוקולד. סדרת טלוויזיה: תשוקות והמורדים. ספר אהוב: "אוהל הדוד תום" סרט אהוב: "דלתות מסתובבות" סרט דיסני אהוב: "אלדין" ו"בת הים הקטנה" פורומים שאני משתתף בהם: בקבעות בבקסטריט בויז, בתשוקות, ובכריסטינה אגילרה. אף פעם לא נפשתי עם משהו מהאינטרט. זה עלול להיות מסוכן. מקום בילוי מועדף: ים, בית קפה או קניון. לבוש: גינסים, דגמחים,טריניגים וחולצות שמוצאות חן בעיניי. מילים או משפטים שאני מרבה להגיד: "אני חולה על בקסטריט בויז" "אויש באמת, אפשר לחשוב", "כשאני אהיה זמרת....". ע עצמי , הכי שנוא: אני שונאת לחכות, אני שונאת שירותים ציבוריים לא אסתטיים. מקצוע מועדף: הסטוריה. מקצוע שנוא: מדעים. מה אתה עושה כמשעמם לך בשיעור?: לוקחת דך וכותבת בכולו bsb. באמת... מאמין ב-ה'?: לא כ"כ....אני מאמינה בגורל. אני חושבת שאם דברים נועדו להיות הם יהיו. אוהבת ילדים?: ככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןן. טיפןס של בוקר או לילה?: בוקר. מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול: מוזיקאית,זמרת ,ושחקנית. אם היה לי יותר זמן פנוי הייתי.....: מאמינו לי שהייתי מוצאת איך לנצל אותו.... אם היית יכולה לשנות משהו בעצמי הייתי יותר קשובה לאחרים ולא מתפרצת לעיתים כשמעירים לי על מגרעותיי. זה לטובתי....... מה אני מעריכה אצל אנשים?: את העובדה שהם לא מוותרים לעצמם, שהם דורשים מעצמם,אנשים עם מטרות..... אוהב לטייל בגשם: לא כ"כ, אני אוהבת לטייל ברוח. אוהב ציניות?: לפעמים זה מצחיק אבל לפעמים זה יכול ממש ממש לעצבן. אוהבת לצחוק על אנשים: ממש ממש ממש ממש ממש ממש לאאאאא. מה עושה אותך מאושרת: לקבל ציונים טובים,שאני קוצרת את מה שזרעתי, כשהורי גאים בי, בקסטריט בויז. מה אתה באמת נהנית לעשות?: להקשיב למוזיקה מכל הסגנונות ולהרחיב את אופקיי בנושא זה. הדבר האחרון שקניתי זו חולצה יפייפיה כזאת, אדומה ומגינה ליציאות. אמרתי: אני הולכת למחשב. אכלתי: אבוקדו. מספר אחרון שחייגתי:למורה הפרטית שלי להגיד לה שקיבלתי 90 בבוחן במפרך הארוך ומורכב בספרות(השקעתי המון בהתכוננות, אין לכן מושג). סרט אחרון שראיתי: " הבת של הבוס שלי" עם אשטון קוצ'ר. זה או זה: זאת. מועדון או מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה או תה: שוקו שואף לשלמות או לוקח בקלות: מאוד מאוד תלוי במה: למשל בלימודים ובכתיבת שירים, בשמיעת מוזיקה,בנגינה בפסנתר. כל השאר אני לוקחת בקלות רבה. חתולים או כלבים: דווקא כלבים כי הכלב הוא החבר בכי טוב של האדם. עוגת שוקולד או גלידה: גלידה. חורף או קיץ: שניהם. גזרה נמוכה או גזרה גבוהה: בעיקרון לא זה ולא זה אבל אם אני חייבת לבחור אז גבוהה. גופיה או חצי שרוול: גופיה. מי היית רוצה?.....להרוג.....: אף אחד.... לחבק .....את הורי..... להיות כמו.....אימי היקרה....... גאד ...אני לא מאמינה שעניתי על הכול.........

למעלה