hadasrulez
New member
שאלון../images/Emo70.gif
שאלון חמוד מאוד לקוח מפורום תאומות אולסן
שם: גיל: מוזיקה מועדפת: מאכל אהוב: סדרת טלוויזיה: ספר אהוב: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: פורומים שאני משתתף בהם: חיות מחמד: אין לי הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מקומות בילוי מועדפים: לבוש: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: על עצמי הדבר הכי שנוא, באופן כללי: מקצוע מועדף (בבית ספר): מקצוע שנוא: מה את\ה עושה כשמשעמם לך בשיעור: מאמין\ה בה´? אוהב\ת ילדים? טיפוס של בוקר או לילה? מה את\ה רוצה להיות כשתהי\ה גדול\ה? השאיפה שלי בחיים: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי (ונא לא להתחמק...): אם רק היה לי יותר זמן פנוי, הייתי...: אם הייתי יכול\ה לשנות משהו בעצמי, הייתי...: תכונות שאני מעריכ\ה אצל אנשים: אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? אוהב\ת לצחוק על אנשים? מה עושה אותך מאושר\ת? מה את\ה באמת נהנית לעשות? הדבר האחרון ש... קניתי: אמרתי: קראתי: אכלתי: מספר אחרון שחייגתי: סרט אחרון שראיתי: זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: קפה או תה: שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: חתולים או כלבים: עוגת שוקולד או גלידה: חורף או קיץ: גזרה גבוהה או גזרה נמוכה: גופייה או חצי שרוול: מי היית רוצה?... להרוג: לחבק: להיות כמו:
זייהו
שאלון חמוד מאוד לקוח מפורום תאומות אולסן