שאלון

עורוס

New member
שאלון ../images/Emo67.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בלי להסתכל נחש מה השעה? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? סתכלו- כמה מחוברים יש? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? סתכלו- כמה מחוברים יש? סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? נחמס מפורום שייגעצ שגנבו מפורום בעיות בגיל ההתבגרות (או משהו כזה
)

עורוס

New member
עונה... ../images/Emo67.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "עלייתו של אביה בסקרים הייתה אמורה להעניק לו מעט חן בטוח, אך נדמה היה שתרמה לליבוי תחושת חשיבותו העצמית" ("נקודת ההונאה"/דן בראון) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בכבל של הרדיו. בלי להסתכל נחש מה השעה? 20:30 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 20:48... איי איי איי
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? חלק ממסילה של מכונית צעצוע...
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון חשמל... בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? יעני ערוץ הילדים? בטח איזה המעבדה של דקסטר או משהו... :| סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? "שוטרים בקצב" בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שלישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת... בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? אין לי אייסי סתכלו- כמה מחוברים יש? כנ"ל בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? אולי 4... סתכלו- כמה מחוברים יש? 7
סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים (איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) זה קצת קשה כי החלונות שלי לא משקיפים לרחוב שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) כנ"ל... מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? אנערף? רונלי?
ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? שום דבר מיוחד

אני

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "ותכניות בתת ההכרה,ולשחזר אותן" תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?בערכת איפור
בלי להסתכל נחש מה השעה?תשע עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?20:58 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?קרם גוף תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?אגס בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?אני לא יודעת אפילו איזה ערוץ זה ערוץ שש...אלא אם כן הכוונה לערוץ הילדים אבל זה כבר לא ערוץ שש :| סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?אין לידי טלויזיה ולא בא לי לרדת למטה לבדוק
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?שלישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?45 סתכלו- כמה מחוברים יש?50 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?17 סתכלו- כמה מחוברים יש?42
ממתי יש לי כ"כ הרבה אנשים במסן? סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) זה אזור אין פה אנשים ודברים ברחובות
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?רונלי

עונה..../images/Emo3.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "שבריר שנייה אחר כך- היה כאב אופייני של העולם הזה." ["ורוניקה מחליטה למות"\פאולו קואלו] תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? במיטה
בלי להסתכל נחש מה השעה? חחח בדקתי לפני שתי דקות..
תשע ומשהו
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? ציור שיש על היומן שלי
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון
בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? מאיפה לי? :| סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אויש נו... אין לי כוח.. השלט על המדף שם.. נראה לכם שאני באמת אקום?
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? מה זה השאלות האלה?
סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? אין לי כוח...
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? דיייי
לא אוהבת שאלות ניחוש! סתכלו- כמה מחוברים יש? 52 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? בטח איזה 20 סתכלו- כמה מחוברים יש? 29 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אוקיי... אם אני אפתח את החלון אני אראה את הדשא של החצר שלי..
וכמה עצים... וזהו
אבל אם אני אוציא את הראש מהחדר אני משערת שזה יהיה אבא.. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)
ממש אני אראה חנות מהחלון שלי..
יש חושך אבל במקרה [ממש במקרה
] אני יודעת מה יש שם
מלונה של הכלבה שלי.. מן מחסן... דשא.. עצים..וזהו. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? סבתא שלי. ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? תכף נברר..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חבל שאני לא רואה את הצרכניה מהחלון שלי..

רונלע

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ורוניקה מחליטה למות, אני כבר שנתיים מנסה להתחיל לקרוא אותו ולא יכולה

למה לא?

[לא יודעת עוד כמה שנים אני אסיים אותו.. זה בעייתי כשאני מנסה לקרוא 4 ספרים בו זמנית ואין לי זמן בכלל
]

רונלע

New member
כי כל פעם יש לי משהו חשוב אחר לעשות

אבל צריך לקרוא אותו
ספר איכותי

N i T z A n1

New member
רוני תקראי אותו

תמרה אמרה לי שהוא טוב
נכון שזה עושה לך חשק לקרוא?

יאללה

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "יהודי-זה השם הכולל ומכלל את כולם, בשעת אקציה מכניס הגרמני ידו לתוך הגטו הסגור כלתוך שק מלא גרעינים וחופן...." תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? פוסטר לתרומת איברים בלי להסתכל נחש מה השעה? 10וקצת עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 10 ו13 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? התחת של פומבה בעלים תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? איש שלג מזכוכית בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? משו של סינמה לילה (או איך שלא קוראים לזה] איזה תוכנית? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? בדיוק מה שאמרתי בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שני סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? נו מזה ההפקות האלה? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 15 סתכלו- כמה מחוברים יש?17 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?10 סתכלו- כמה מחוברים יש? יופי עכשיו התנתק לי הו הנה 15 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק):3 ערסים (נו ראשון) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) מקדונלדס מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? אין לי שמץ ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? אין לי כוח לפרט אבל יהיה מענין (וזה לא סטנדאפ)

NimaZ

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "...שתברא עולם ממשאלות-לבך כדי להימלט אליו מפני לבך." [
] תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? במצלמה שלי
בלי להסתכל נחש מה השעה? עשר?:| עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? עשר עשרים וחמש
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? הארי פוטר וגביע האש תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אכבר
... אממ... לא יודעת:| בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? הצגה שניה
[אני זוכרת
] סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי מושג. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? חמישי?
סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? מאיפה לי?
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? לא יודעת.. אני לא באיציק סתכלו- כמה מחוברים יש? ^ בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 20 סתכלו- כמה מחוברים יש? 21 [קרובההה!!!] סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים.(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק). החלון סגור שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) ^ מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? שוקי
ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? כלום מיוחד

רונלע

New member
אור ואבילוס, עכשיו אני עונה../images/Emo3.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "לא, פשוט אי אפשר להחמיץ אותה בין כל הרנג'- רוברים והב-מ-וו למינהם" (בנות, בנים וכל מיניי עניינים/קתי הופקינס)
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? מאוורר
בלי להסתכל נחש מה השעה? 00:20 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 00:14
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? קרם גוף
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? איפור בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? אמממ חבילה משפחתית?
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? גשר הצפון
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שני:p סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? האי סי עושה לי תקלות סתכלו- כמה מחוברים יש? ^^
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 10 סתכלו- כמה מחוברים יש? 11!!!!!!
סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים (איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) זוג זקנים יושבים על הספסל
שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) כל- בו *****
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? נעמה?
ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? כלום

SpOnGeTuLa

New member
עונע עונע עונע../images/Emo3.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "איזה משולש מהם אינו משולש חופף?" (למדנו את זה בתחילת השנה, ספר גיאומטריה.) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? באוויר
בלי להסתכל נחש מה השעה? שמונה
.. עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 07:26
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? קרם לשיער של נאטורל פומולה
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? חחח בואנה אנלא מוצאת כלום! אממממ.....אביטל!!!!!!! - תמונה שלי (אביטל) ושל ביוטי (הכלבה שלי)!!! בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? טיטוףףף!!!! סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? סאקורה בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שני סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שישי! (נכון ל2004) בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 15 סתכלו- כמה מחוברים יש? 40...חחחח טובב
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 32 סתכלו- כמה מחוברים יש? 47 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) - כולם ישנים פה, מה קרה לכם!
שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) אני לא מצליחהההה לראות חחח....זאת שכונה פה
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? אמממ..אני יודעת! מי שיענה אחריי
ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? נוסעים לבת דודה החדשה שנולדה למשפחה..

SpOnGeTuLa

New member
רגע רגע רגע - מגיע לי צל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עניתי על כללללללל השאלון
(ולא רק על 2 השורות הראשונותתת....)

למעלה