הינה שלי
"תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?" אימה-פחד מורא אינדכס 1 מפתח רשימה של ענינים שונים2 ציון מספרי המראה אחוזים שנויים בתופעה מסוימת(ביחוד כללית(הספר הוא מילון) "תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?" באוויר.... מה השעה? 12:40 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? אממ עטיפה של דיסק של סילבר ליין.... "תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?" אמממ אכבר,חחח סתם סתם...אמממ ארון! "בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6?" עכשיו סרט סקס רך בשחור לבן משנות הגוויוה.... "סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?" אמממ המשחק המסוכן ביותר... והוא לא בשחור לבן..... "בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?" על פי חישובי המוח שלי זה יוצא יום שלישי " סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?" המוח שלי שוב הטעה אותי,זה יוצא יום שבת.............איזה דבע אני "בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? " 29 מחוברים...... "סתכלו- כמה מחוברים יש?" 36 מחוברים......סעמק "כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?" 0 "סתכלו- כמה מחוברים יש?" 0,אין לי מסנגר חחחחחחח "סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)" אמממ לפי שעה אני רואה איש לבוש שחורים...מתבונן עליי במבט חשוד,לבוש מסכה שחורים עם חורים בעינים.... חחח סתם אין אף אחד בחוץ הכל מת כל מה שאני רואה זה את הבית של השכן שלי "שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)" שוב....אני לא רואים שום דבר....,הגעתי למסקנה שיש לי נוף דפוק "ועוד שאלה: מה עושים היום בערב?" ארוחה בשרית עם המשפוחה,ואז יוצא לסיבוב זיון כזה בשביל הסבבה שלי ואז נוסע לים עם עוד איזה כוסית על האופנוע 350 סמ"ק שלי,שוכבים על החוף מיזדיינים אתה יודעים...,ואז מחזיר אותה הביתה והולך לאיזה מסיבה עם חברים,וואלה מסיבה צחוקים משעמם אז הולכים מכות,הלכנו מכות צחקנו עישנו חוזר הביתה מותש ואומר לעצמי זהו? זה החיים זה הכל כסעמק הרס,וואלה אחרי שבוע נוסע להודו,מחפש את עצמי,בדרך איזה הודי חשוב בעל נטיה לקלל בלי רצון מביא לי כוס בירה ובתוכו כדור של אל אס די ואחר כך אומר לי בו אנרוץ ואני רץ כמו משוגע ואז זה גורם לאל אס די להשפיע מהר יותר ומחרפן אותי וזה גורם לי להשתגע בקיצור ההודי הבן זונה הזה גונב לי את הכסף ואני נשאר לי בדד בלי כסף בלי כלום באמצע שומקום,מתחיל לעבוד ומרוב הסטלה של הכדור אני מקבל תובנות חדשות,ומתחיל לבנות לי דת חדשה,וואלה סבבה ההודים קונים את מה שאני רואה ומאמינים בי,אחרי 300 שנה כמה דת חדשה שאני יסדתי בעזרתו האדיבה של ההודי הגנב(שהוא עכשיו נקרא "השליח בעל הכדור הקדוש") והמרוץ שנקרא "המסע של magnificence על סוס עם כנפים מהודו עד לתאילנד" ובקיצור זה התכנון שלי להערב,כל הזכויות שמורות לmagnificence אין להעתיק או לשכפל,כל העושה עברה זאת יענש בחומרת הדין,ויקבל בתחת מאיזה שבע כושים