שאלון!

YugiBoy

New member
../images/Emo20.gif שלי... חח וואו זה היה ארוך../images/Emo20.gif

מהו שמך המלא?
איתי... מקום מגורים:
מרכז (= גר עם ההורים/לבד/עם שותף?
גר עם ההורים(= צבע עיניים?
חום צבע שיער?
חום משקל:
49-51 גובה:
לא נמדדתי מאז כיתה ה'... דיי גבוהה. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
אין לי ולא יהיו יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
לא התנסת בעבר בסמים? איזה?
לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?
איי'מ סטיל ניסית להתאבד פעם?
לא... אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
לא מעשן. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
מערכת יציבה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
לא קיימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
לא
איזה מגמה היית בביה"ס?
אני עדין בבית הספר מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
לא יודע.. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?
... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
ג. יפית מה מתנגן עכשיו?
שקט פה(= עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
כל מיני
ישנת טוב אתמול?
כן
תישן טוב הלילה?
מאיפה לי... מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
יש לי מיטת יחיד
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:
התנשאות, חוסר כבוד ואיכפתיות...צביעות..המון התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
שהכל יסתדר כבר.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
שמה--> מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?
אתמול אכלת?
מיקודם צחקת?
אתמול בכית?
המון זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
כן.. אבל לא בקטע זוגי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
" ... "......"...".........".. חיבקת מישהו/י?
אתמול עישנת?
לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי?
לא שתיתי השתכרת?
מעולם שכבת עם מישהו/י?
הא? היית במועדון?
אממ כשהיו בת מצוות בכיתה ז' לבשת חצאית?
הא
לא לבשתי חצאית :S קנית בגד?
אני באמת צריך לקנות בגדים... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
לא זוכר.. אני תמיד מתכוון... הקדישו לך שיר?
לא הקדישו לי שיר ... שיפרו לך את המצברוח?
לא זוכר שזה קרה.... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?
אמא חשבת עליו?
מישהו שההזמדנות איתו לא תחזור לעולם התקשרת אליו?
לא זוכר התקשר אלייך?
לא זוכר פגע בך?
אלכס (שם בדוי) שימח אותך?
אממ.. היה כזה? היום: באיזו שעה התעוררת?
לא הסתכלתי על השעון מה/מי העיר אותך?
קמתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?
בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?
בוקר טוב גם לך מה היה השיר הראשון ששמעת?
פתיח של איזו תוכנית.. לא שמתי לב בדיוק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
צצו לי מחשבות רעות מהעבר... לא נמחק... מיקום כרגע:
מול המחשב להקה אהובה:
אממ איזה כיתה את:
י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:
לא זוכר חחח... הבנאדם הכי יפה שראית:
קשה לבחור (= הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
סליחה אפשר דף? את חושבת שאת יפה?
ממ אני בסדר... את חושבת שאת צבועה?
לא... את חושבת שאת קנאית?
בדברים מסוימים כן.. את חושבת שאת קרצייה?
לא יודע.. תגידו לי אתם.... את חושבת שאת עקשנית?
כשצריך.. את אוהבת את עצמך?
לא ממש.... בזבזנית או חסכנית?
דיי בזבזן בנאדם ש: אוהב/ת:
שיהיה כבר אחד כה... מתגעגע/ת אליו:
אתם לא מכירים =\ חסר לך:
אותו אחד מלמעלה...^^^^ עושה לך טוב להיות איתו:
אין בנאדם כזה.. הכי מצחיק:
הכי דפוק:
ג'וזף (שם

dror ko

New member
עונה :]

מהו שמך המלא? תסתפקו בעידן בינתיים תאריך לידה: 7/89 מקום מגורים: צפון כמה אחים/אחיות? אח קטן גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: 72 נראה לי גובה: 177 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נופ התנסת בעבר בסמים? איזה? חס ושלום באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לפני שלוש שנים ניסית להתאבד פעם? לאלא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חס וחלילה העדפה מינית: בנים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אממ.. שאלה טובה... תלוי עם מי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא :[ איזה מגמה היית בביה"ס? מחשבים איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה! מה מתנגן עכשיו? Dido עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? iTunes ישנת טוב אתמול? יאפ תישן טוב הלילה? נראה לי שכן :] מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר רגישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: מסובך............ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? לפני שעה התנשקת? אממ.. נגיד ש.. לפני חודשיים בערך התאהבת? אממ.. לפני חודשיים בערך נשבר לך הלב? אממ.. לפני חודשיים בערך צחקת? היום בבוקר בכית? אתמול בערב אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אממ.. לפני חודשיים בערך מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שנה בערך חיבקת מישהו/י? היום לפנות בוקר עישנת? אף פעם! שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני חצי שנה לבשת חצאית? 0_0 קנית בגד? וואו.. הרבה זמן... כמה חודשים טובים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אממ.. לפני חודשיים בערך הקדישו לך שיר? לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? *חסוי* התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? חבר פגע בך? :/ שימח אותך? חברים היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "דאמט!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "עידן יש לטאה בבית!!!!!!!" חחח מה היה השיר הראשון ששמעת? עברי לידר- ג'קט מה אכלת? סטייק P: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? :/ את חושבת שאת יפה? לא מכוער את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן :/ את חושבת שאת קרצייה? אולי? את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? שאלה קשה בזבזנית או חסכנית? חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? תלאביב יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? מירי מסיקה הקול הכי יפה ששמעת? faith hill איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרח ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לפעמים אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נראה לי שלא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): תגידי לו- אוהד חיטמן מזכיר לך את הילדות: "המומינים- שיר הנושא גורם לך לבכות: קשה לי לבכות אבל אם כבר אז: דניאל סלומון- רבות הדרכים גורם לך לצחוק: mika- billy brown גורם לך לרצות לרקוד: Amerie - One thing מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Coldplay - the Scientist :/ שהיית רוצה לכתוב אותו: מעיל אחד בגשם שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: everybody loves somebody - Dean Martin שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כבר לחשוב על הלוויה?? שמסכם את שנות הנעורים שלך: מוקדם עדיין להגיד... אבל נראה לי שמשהו של coldplay ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: עברי לידר- בתי קפה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אני לא מתעורר משירים כי זה גורם לי לשנוא אותם שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: beatles- blackbird שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: דייייי D: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: wings מתוך brockback mountain האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כנראה שכן אם כן, כמה זמן? מוקדם עדיין לדעת ניסיתם להתחיל איתו? יאפ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? מסובךךךךךך התנשקתם איתו? :[ כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? :[ מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עצם האכזבה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתה סיבה טיפשית זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? אם מחשיבים רק בנים אף אחד

Save Me

New member
יש לי עוגת גבינה

מהו שמך המלא? ליאורי תאריך לידה: 220187 מקום מגורים: חדרה כמה אחים/אחיות? 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמא צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום משקל: 57 גובה: 177 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מריה קארי P: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 17 ניסית להתאבד פעם? לא בדיוק אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודע עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 4 אני חושב
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מגמת יופי אישי ושלמות טוטאלית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? דוגמן צנרת שלוקח הרואין על בסיס יומי ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? דוגמן בעיתון מקומי שמשתכר בחממה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משהו שלא צורך אלכוהול P: מה מתנגן עכשיו? MY ALL של מריה, בהרגשת המרמור עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? רק 1 O: איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ ומסנג'ר ואיי סיקיו ויש לי קקי ישנת טוב אתמול? ישנתי כל היום תישן טוב הלילה? תלוי... מה מצפה לי מחר? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות בריא P: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית משלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום ב10 וחצי בבוקר אכלת? עכשיו התנשקת? חמישי התאהבת? ברגעים אלו ממש >< נשבר לך הלב? לא זוכר צחקת? היום בארוחת צהריים חחח שתיתי יין D: בכית? חמישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לפני איזה 3 שבועות נרגילה :O שתית משקה אלכוהולי? היום ג: השתכרת? חמישי שכבת עם מישהו/י? זה באמת כזה חשוב? חבל שאצא זונה היית במועדון? חמישי לבשת חצאית? ברגע זה ממש אני על ורסצ'ה עם עקבים 9 ס"מ קנית בגד? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכון שאני אומר, אוהב את כולכם... באמת :) הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? אין מה לשפר הוא תמיד בטופ שבטופ D: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? הע התקשרת אליו? אין יל שיחות יוצאות כבר כמה חודשים, אז ככה שאני ממש לא זוכר התקשר אלייך? אמא פגע בך? אין לי רגשות כדי לפגוע בהן P: שימח אותך? שביט היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לעשר בערך מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא מה היה השיר הראשון ששמעת? יש מצב ש MY ALL חח מה אכלת? ג'חנון D:, 3 :O. ועכשיו עוגת גבינה. איפ איזה חיה יצאתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מישהו P: מיקום כרגע: חדר שלי להקה אהובה: אוונסנס P: איזה כיתה את: שנה ו10 בצהל בדיחה שגרמה לך לצחוק: יא הקטע של רבקה מחברת מקורות D: הורסססססססססס הבנאדם הכי יפה שראית: היום הסתכלתי במראה. ואמרתי. WOW! חחח סתם P: לא יודע מי נו באמת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כואב לי הכוס את חושבת שאת יפה? מאממת את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה? תלוי, כשצריך :D את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? לאדע בנאדם ש: אוהב/ת: הרבה בנאדמים מתגעגע/ת אליו: מישהו P: חסר לך: מישהו D: עושה לך טוב להיות איתו: נו איפ הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? יותר במרכז יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? UNFAITHFUL. אבל יש לי צלצולים אישיים לאנשים P: הקול הכי יפה ששמעת? לאדע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איימי לי משהו שאני הכנתי ושומר מסך? סתם ריבוע מסתובב או משהו את רוצה להיות זמרת? כן! את רוצה להיות שחקנית? לא נראה לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: TOURNIQUTE מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לאדע מזכיר לך את הילדות: אנערף נילס הולגרסון D: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: הקטע של רבקה D: גורם לך לרצות לרקוד: הרבה שירים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: בנתיים כלום שהיית רוצה לכתוב אותו: לכתוב אותו? שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: TOXIC D: שמסכם את שנות הנעורים שלך: P: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא זוכר שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אוהב לקום בשקט שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: של טיטאניק :O האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? הרבה דרכים :S האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא זוכר איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים P: למרות שאני נכנס לשוק D: האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם אני אוהב אותו/אם הוא חתיך אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומרים לא נו מה האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הכוס שורף לי ואתם שמים עליו מלח. ולימון. אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 וחצי P: האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לאדע חח האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? חחח כן D: יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

red violin

New member
עונה =]

מהו שמך המלא? ליליאן תאריך לידה:1.5.92 מקום מגורים: כפר סבא כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים =[ צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה משקל: לא ידוע גובה: 150 סמ מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כינור
על מה היית רוצה לנגן? בנוסף לכינור? אולי צ'לו אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? טאריה טורנן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עדיין לא =[ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס באוזן ימין התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא נראה לי שאי פעם הייתי S: ניסית להתאבד פעם? לא ממש אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא ממש העדפה מינית: בנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה [מחפשת] עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה אני הולכת למחשבים מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? דיקטטורית נאורה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכיאטרית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? חשפנות מה מתנגן עכשיו? שומדבר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, דוקיומנט, מסנג'ר ישנת טוב אתמול? פחות או יותר תישן טוב הלילה? לא יודעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יש לי וחצי אבל אני מעדיפה זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צווחנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית משלי על רכס הרים בלב יער עם השקפה לים/אגם מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הרגע חזרתי XD אכלת? אכלתי קצת פופקורן לפני 10 דקות. ארוחה של ממש מתישו בבוקר התנשקת? כמה חודשים, נשיקה ראשונה ברגע של היי התאהבת? לפני שנה וחצי נשבר לך הלב? הוא עדיין שבור צחקת? נראלי היום אחר הצהריים, גיחוך בכית? וואו, אינלי מושג אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אינלי מושג מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנל חיבקת מישהו/י? היום בצהריים חיבקתי את סבתא שלי עישנת? כמה חודשים שתית משקה אלכוהולי? נראה לי קצת יין אדום שבוע שעבר השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? 4 שנים לדעתי לבשת חצאית? מתישו כשהייתי קטנה קנית בגד? לא יודעת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מתישו שנה שעברה או בתחילת שנה הקדישו לך שיר? אפעם שיפרו לך את המצברוח? שבוע שעבר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי חשבת עליו? יוליה התקשרת אליו? אניה התקשר אלייך? מספר לא מזוהה פגע בך? לא יודעת שימח אותך? שריאל היום: באיזו שעה התעוררת? אממ 8 נראה לי מה/מי העיר אותך? האור מה היה הדבר הראשון שאמרת? מאיפה לי? |: מה היה הדבר הראשון ששמעת? כנל מה היה השיר הראשון ששמעת? FIX YOU מה אכלת? קורנפלס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לתכנן עם חברה איפה ומתי נפגש. קשה, ערים שונות ואין אוטובוסים מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: נייטוויש איזה כיתה את: עולה לי' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת הבנאדם הכי יפה שראית: קירה נייטלי? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אמרתי הרבה דברים מטורפים את חושבת שאת יפה? ככה את חושבת שאת צבועה? נופ את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים אבל לא ממש את חושבת שאת עקשנית? כע את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי בנאדם ש: אוהב/ת: יוליה מתגעגע/ת אליו: יוליה חסר לך: יוליה עושה לך טוב להיות איתו: יוליה הכי מצחיק: יש כמה שביחד תמיד גורמות להיי הכי דפוק: ההנהלה ביסודי שלי הכי מוזר: לא יודעת הכי כיף לדבר איתו: שיר איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? תלוי באיזה יום. בדרכ מתקשרים אליי או שהוא לא טעון איזה צלצול יש לך? שיר של נייטוויש שהקלטתי הקול הכי יפה ששמעת? אממ... בדיבור: ענבל בשירה: טאריה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לילה מלא כוכבים של ואן גוך, מקודם היתה לי צ'יטה
ושומר מסך? אינלי את רוצה להיות זמרת? לא במיוחד אבל אני רוצה לדעת לשיר את רוצה להיות שחקנית? לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו סדרה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: MOONLIGHT SONATA מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כנל מזכיר לך את הילדות: שירים של שנות התשעים, אינלי מושג מה השמות שלהם גורם לך לבכות: יכול לגרום לי לבכות, NOTHING CAN BE EXPLAINED, NEVER MEANT TO BELONG, שיר שאני לא יודעת את השם שלו גורם לך לצחוק:שומדבר במיוחד גורם לך לרצות לרקוד: כנל מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: MOONLIGHT SONATA, DEAD GARDENS שהיית רוצה לכתוב אותו: כל מיני שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: הרקוויאם של מוצרט
שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: נייטוויש שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: מונלייט סונטה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שיר הנושא של רקוויאם לחלום האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? כבר יותר משנה וחצי, אם כי הרגש נחלש ניסיתם להתחיל איתו? כע הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא =[ התנשקתם איתו? לא =[ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא העזתי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? תלוי במצב הנתון האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא זוכרת האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? רמזתי לה שאני אוהבת אותה עד שהיא קלטה ומאז כל הזמן היו רמיזות מיניות איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? מכתב האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?תלוי מי אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? דוחים אותו בעדינות האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כע זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

eliormagick

New member
נשברת ועפה לשמים שלך...

מהו שמך המלא?אליאור תאריך לידה:11.10.86 מקום מגורים:ירושלים כמה אחים/אחיות?4 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם אמא צבע עיניים?חום צבע שיער?שחור משקל:לאודע גובה:1.79 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אימי לי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עוד לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בשפה ובגבה התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם?כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מינהל מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עדיף יחיד גם ככה בזוגית לא יהיה אף אחד שימלא תחצי השני תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: סנוביות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? רחוק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני דקה אכלת? לפני שעה התנשקת? מזמן התאהבת? לא יודע נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? לינה חשבת עליו? התקשרת אליו? המנהלת של העבודה התקשר אלייך? ידיד פגע בך? ------ שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 4 מה/מי העיר אותך? באפי מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: אונסנס איזה כיתה את: א בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני אוהב אותך" את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכן בנאדם ש: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לידידה איזה צלצול יש לך? גוין מי של הים הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: X מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות:מי אימורטל גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מי אימורטל או ליתיום שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לאודע ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה ? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? זלזול מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומרים שזה לא מתאים האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל מהכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לאודע האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן ולא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

232245

מהו שמך המלא? נופר תאריך לידה: 22.6.90 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום צבע שיער? כנל משקל: 54 בערך גובה: 171 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? שומדבר אחר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? רונה קינן נראהלי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 11, אינלי כח לפרט התנסת בעבר בסמים? איזה? כן, דיי קלים באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא הפסקתי
ניסית להתאבד פעם? כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
איזה מגמה היית בביה"ס? ספרות ומדעי החברה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? עיצוב פנים ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? נגרית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? שילה פרבר - גשם עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מג, מיטל, אוהד, עוז, ספיר, הגר, דבורה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? כן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיסטיות, נרקסיסטיות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הצלחה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? חולון אוו ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה אכלת? אתמול בלילה התנשקת? יום חמישי התאהבת? מז"א נשבר לך הלב? שנה שעברה צחקת? היום בכית? שבוע שעבר או משו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? היום בבוקר שתית משקה אלכוהולי? חצי בירה, אתמול בלילה השתכרת? לג בעומר שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לאזוכרת, מזמן לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? לאזוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לאזוכרת, לא מזמן שיפרו לך את המצברוח? לאזוכרת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חוץ מאמאבא? טל חשבת עליו? מג התקשרת אליו? טל התקשר אלייך? אוהד פגע בך? אמ שימח אותך? אמ היום: באיזו שעה התעוררת? 6
מה/מי העיר אותך? אחות של טל מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את ישנה במיטה שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? רדיוהד מה אכלת? כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מג מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: רדיוהד איזה כיתה את: י"א, עולה לי"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: רבקה
הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת, בטח היה משו את חושבת שאת יפה? מדי פעם את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: אוהב/ת: יש יותר מ-1 מתגעגע/ת אליו: מג חסר לך: אורנה עושה לך טוב להיות איתו: מיטל, מג הכי מצחיק: מיטל@#$ הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: מג איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? באמת שלאפחד איזה צלצול יש לך? הרבה הקול הכי יפה ששמעת? אממ לאיודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של כלום ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: רדיוהד מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: אדון שוקו גורם לך לבכות: הרבה גורם לך לצחוק: אדון שוקו גורם לך לרצות לרקוד: rock this party מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לאב ג'נרשיון הזה שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אדון שוקו! שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Lifehouse, devices שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: death cab for cutie שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: you belong to me של לייפהאוס האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? רציתי מאוד, כן אם כן, כמה זמן? כמעט חצי שנה ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? ממש לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הרבה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? כן האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לאיודעת איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? לא יודעת אוקי האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן:) אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן כמה זמן אתם יחד? שבועיים]; איך הכרתם? פורום מה אתם הכי אוהבים בו? הרבה מה גרם לכם לבחור דווקא בו? לא בחרתי אוקי אתם רבים? לא האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הרבה אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? חח כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? שומדבר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

idotu

New member
=]

מהו שמך המלא? עידו בלה בלה תאריך לידה: 27/4/92 מקום מגורים: איזור חיפה כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? דבש צבע שיער? שחור משקל: נסחפתם...(מבטיח שכמו שצריך..) גובה: 73 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יוני בלוך? אביב גפן? אבל יש מלא לא עולה לי עכשיו. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזן למעלה. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 12 ניסית להתאבד פעם? יאפ אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? עם חברים, נרגילה.. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא הייתי. שנה הבאה.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? חחחח סוכן חשאי? מאיפה לי... ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? רקדן... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לוכד נחשים. מה מתנגן עכשיו? KT Tunstall - Suddenly I See עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ישנת טוב אתמול? הו הו כן תישן טוב הלילה? מי יודע מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מלשן =] התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למות. סתם. אמממ להגיע ליום שאני ארגיש שאני במצב בחיים שלי שהכל ברור לי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א, גבעתיים משו כזה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום 19:30 אכלת?עכשיו. התנשקת? תעשו טובה. התאהבת? ואווו לא יודע מה התאריך חחח האמתי שלפני שנה נשבר לך הלב? לפני חודשיים צחקת?היוםםם בכית? אתמולל אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול, אבל בקטנה חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? חודש? שתית משקה אלכוהולי? לא תודה. השתכרת? ..... שכבת עם מישהו/י? ..... היית במועדון? ..... לבשת חצאית? .......................................................... :S קנית בגד? היום. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? ?לא יודע שיפרו לך את המצברוח? בקרוב. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? XXXX התקשרת אליו? אחותי התקשר אלייך? אח שלי פגע בך? :/ שימח אותך? :/ היום: באיזו שעה התעוררת? 14:30 מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? הואווכגלחחגךוחכגךחע מה היה הדבר הראשון ששמעת? ........ מה היה השיר הראשון ששמעת? KT Tunstall - Suddenly I See מה אכלת? יופלה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? גדא איזה שיעמום מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: אין איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין הבנאדם הכי יפה שראית: XXXX הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: הכי מטורף? לא יודע עזבו אותי אתה חושב שאתה יפה? לא... אבל יש בי משו אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי? לא ממש אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן?יאפ אתה אוהב אתה עצמך? לא ממש בזבזן או חסכן? גם וגם בנאדם ש: אוהב/ת: שישיקוש מתגעגע/ת אליו: שישקוש חסר לך: XXXX עושה לך טוב להיות איתו: שניץ הכי מצחיק: מיכל הכי דפוק: מיכל הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: ים איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. לדעתי שאלו משו כזה יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממממממ לא יודע איזה צלצול יש לך? יור ביוטיפול....יור ביוטיפוללללל הקול הכי יפה ששמעת? נינט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פרח סגול ושומר מסך? ווינדווז אתה רוצה להיות זמר? נופ אתה רוצה להיות שחקן? יש מצב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? בטח מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Celine Dion - My Heart Will Go On מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Celine Dion - My Heart Will Go On מזכיר לך את הילדות: Billy Joel - Honesty גורם לך לבכות: Billy Joel - Honesty, אביתר בנאי - אבות ובנים גורם לך לצחוק: דנה אינטרנשיונל - הכל זה לטובה גורם לך לרצות לרקוד: Michael Jackson - Beat It מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Celine Dion - My Heart Will Go On שהיית רוצה לכתוב אותו: אביתר בנאי - יש לי סיכוי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: - שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Faure Gabriel - Elegie, Op. 24 שמסכם את שנות הנעורים שלך: Michael Jackson - Beat It ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שייגעצ - התחרות האולימפית שאתה אוהב להתעורר לצליליו: - שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: - שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: - שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: U2 - City Of Blinding Lights האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? משו כזה התנשקתם איתו? - האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? יאפ מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חוסר תקשורת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? - אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה יו....לא יודע..מה אני עשיתי? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? ביי ביי האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? יש מצב זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם?- כמה זמן אתם יחד?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו?- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?- אתם רבים?- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו?- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?- אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? בטח מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ברור מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? בטח האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? יש

שנקן

New member
אני עונהנהנה!!! ../images/Emo3.gif

מהו שמך המלא?שני תאריך לידה: 15.9 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? שני אחים \= גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: אממממ..53? גובה: 1.69 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יאפ, גיטרה ותופים על מה היית רוצה לנגן? גיטרה בס !!
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? McFLY :) יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, אין.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין כלום התנסת בעבר בסמים? איזה? חס ושלום באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 נראלי.. ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת. לא עושה לי טוב העדפה מינית: נשים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שיבוא עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? NONE.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אהיה שנה הבאה- תאטרון [: מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא היה כזה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכולוגית.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עורכת דין.. מה מתנגן עכשיו? האמת כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, אינטרנט.. ישנת טוב אתמול? אפשר לומר שכן תישן טוב הלילה? תלוי מתי אלך לישון.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?הממ יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אנשים לא ספונטנים! חחח התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה, להיות מאושרת.. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לוס אנג'לס,קליפורניה.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול..בית קפה אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני יומיים התאהבת? לא התאהבתי....]= טוב נו, אולי לטובה.. נשבר לך הלב? לפני חודש.. צחקת? היום בכית? לא זוכרת. לפני הרבה זמן כנראה.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? עע.. לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? יום חמישי השתכרת? אפעם.. שכבת עם מישהו/י? עוד לא קרה היית במועדון? לפני יומיים לבשת חצאית? לפני שבוע קנית בגד? כנ"ל.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת חעחחע... הקדישו לך שיר? לא שזכור לי.. אה, בעצם לפני שנה :) שיפרו לך את המצברוח? לפני חודש בערך מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי.. חשבת עליו? אורי התקשרת אליו? יקיר התקשר אלייך? שי פגע בך? לא זוכרת.... שימח אותך? אורי, כנראה.. היום: באיזו שעה התעוררת? שתיים מה/מי העיר אותך? אחשלי! מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא אמרתי כלום מה היה הדבר הראשון ששמעת? שריקות חחח מה היה השיר הראשון ששמעת? Mcfly-Get Over You מה אכלת? המממ ביסקוויטים (-: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני הולכת לעשות בקשר למבחן במתמטיקה מחר... מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: McFLY איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אממ.. לא זוכרת בדיחות כאלה של- "עשרים שנה אני...ולא ראיתי.." הבנאדם הכי יפה שראית: כלמיני..במסיבות של סטרייטים.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? האמת שכן. את חושבת שאת צבועה?לעע.. את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כשצריך.. את חושבת שאת עקשנית? ממ כה. את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: אוהב/ת: שיר מתגעגע/ת אליו: טל חסר לך: שי עושה לך טוב להיות איתו: שי הכי מצחיק: שי הכי דפוק: דניאל חח הכי מוזר: אורי הכי כיף לדבר איתו: טלוש איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני עכשיו יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? שי איזה צלצול יש לך? קלאסי[: הקול הכי יפה ששמעת? קול? לאדעת.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי, כרגע.. ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? יכול להיות אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היה בן זוג.. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא נפרדתי מזכיר לך את הילדות: יש לי בעיות זיכרון.
גורם לך לבכות: לא נתקלתי באחד כזה עוד.. גורם לך לצחוק: Its All About You- McFLY גורם לך לרצות לרקוד: היפ הופ! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Nothing- McFLY שהיית רוצה לכתוב אותו: אין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא תהייה חתונה חחח שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אמ..... שמסכם את שנות הנעורים שלך: הן לא נגמרו! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: "חושב עליה" או מה שלא יהיה, אבל זה לא שאני ממש אוהבת אותו עכשיו.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין שיר.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: five colors in her hair שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: גיים בויז משהו.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יש מצב אם כן, כמה זמן? כמה חודשים טובים ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? נסע לחו"לל מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? התחרטתי. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חבל מאד.. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? ניסו לנשק אותי..\= האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא.. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אומרת שיש לי חבר, או בקטע של בנות. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא זוכרת שממש התחלתי עם מישהו.

הלוואי והכל לא היה מתחיל.. ../images/Emo10.gif

מהו שמך המלא? ליגל תאריך לידה: 15.7 מקום מגורים: מרכז. כמה אחים/אחיות? לבד. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמא. צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? שחור משקל: ****** טון. גובה: 1.63 יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בקרוב יהיה... יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 11, לשון, אף, 2 הליקסים, 6 לובים. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 15 ככה ניסית להתאבד פעם? לא, אפחד לא שווה את זה אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אחרי מה שקרה, אני כבר לא ידועת עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? וזה קשור להעדפה מינית באיזה דרך? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי חלומות. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? השקט.. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלום ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? ממש ממש לא! מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד.. מעדיפה וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, אגואיזם, וטיפשות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אצל אלוהים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 6 שעות ככה אכלת? בצהריים התנשקת? לא רוצה לזכור בכלל. התאהבת? כוס אמא שלך!!!!!11 תמותי! רק לפגוע את יודעת! נשבר לך הלב? לפני 2 דק'
צחקת? בעבודה.. בכית? עכשיו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לודעת.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אפעם חיבקת מישהו/י? לא זוכרת עישנת? לא זוכרת שתית משקה אלכוהולי? פסח. השתכרת? פסח. שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? ביום רביעי לבשת חצאית? וואע שנים קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כיתה ח' הקדישו לך שיר? גיל 12 שיפרו לך את המצברוח? אפעם מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? כלום התקשרת אליו? איתי בעלי התקשר אלייך? אפחד. פגע בך? היא שימח אותך? 3 ילדים בעבודה ^^ היום: באיזו שעה התעוררת? 14:30 מה/מי העיר אותך? הערתי את עצמי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי מה היה הדבר הראשון ששמעת? סרט הודי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? ספגטי עם שעועית איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה היא פגעה בי! מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: אין איזה כיתה את: סיימתי עכשיו י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת הבנאדם הכי יפה שראית: אפחד לא יפה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: אוהב/ת: לא אוהבת מתגעגע/ת אליו: אפחד חסר לך: אפחד עושה לך טוב להיות איתו: אפחד הכי מצחיק: אפחד הכי דפוק: היא הכי מוזר: אפחד הכי כיף לדבר איתו: אפחד יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאלוהים איזה צלצול יש לך? הרבה. הקול הכי יפה ששמעת? אין דבר כזה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דנה אינטרנשיונל ושומר מסך? של המפרסומת של לקבו. את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? חודשיים בערך ניסיתם להתחיל איתו? ניסיתי כן =/ הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא, יש לי שנאה. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהיא החליטה שהיא רוצה אותי בתור ידידה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי היא מתוסבכת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא היה מזיז לי האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif If the river i'm crying ain't that long

מהו שמך המלא? שחף
תאריך לידה: 19.6
מקום מגורים: בבית?
כמה אחים/אחיות? 2 אחיות
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמא.
צבע עיניים? שחור
צבע שיער? שחור
משקל: יותר מדי ;[
גובה: קצת מדי ;[[
מוסיקה
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים.
על מה היית רוצה לנגן? כלום.
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אוח, זה קשה.
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 6 - ורד, מסיכות, לב, עיניים, ושני שחפים.
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 2 - טראגוס וגבה.
התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? הייתי מתישהו?
ניסית להתאבד פעם? שקט
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? קופסא, קופסא וחצי
העדפה מינית:
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? שקט!
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.
איזה מגמה היית בביה"ס? עיצוב.
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אה?
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מעצב אופנה או ברמן.
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
מה מתנגן עכשיו? מלינדה דוליטל - as long as he needs me
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר עוד שני פורומים וצ'ט ומסן.
ישנת טוב אתמול? לא משהו.
תישן טוב הלילה? כנ"ל. |
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א, תמיד.
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? היום.
אכלת? כשהיה איידול.
התנשקת? בתאטרון.
התאהבת? שקט!!!!!!!!!!111
נשבר לך הלב? שקט!!!!!!!!!
צחקת? היום.
בכית? בתאטרון.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול.
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
חיבקת מישהו/י? היום.
עישנת? עכשיו?
שתית משקה אלכוהולי? היום :O
השתכרת? היום :OO
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? בתאטרון, חמישי.
לבשת חצאית?
קנית בגד?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול.
הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח?אתמול, ובתאטרון.
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? אמא?
חשבת עליו? שקט.
התקשרת אליו? אמנון.
התקשר אלייך? אמנון.
פגע בך? שקט.
שימח אותך? אורוש כפרעליה, עיוני לבלבוש שלי
היום:
באיזו שעה התעוררת? 3. אבל הלכתי לישון ב-10!
מה/מי העיר אותך? אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? תני לישון.
מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא.
מה היה השיר הראשון ששמעת? This ain't a love song
מה אכלת? משהו בבית של חי..
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ראבק.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif THIS AIN'T A LOVE SONG

מיקום כרגע: בבית.
להקה אהובה: היהודים.
איזה כיתה את: חחחחחחחחחחחחחחחח
בדיחה שגרמה לך לצחוק: השאלה הקודמת.
הבנאדם הכי יפה שראית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
את חושבת שאת יפה? חחחחחחחחחח
את חושבת שאת צבועה? כן ^^
את חושבת שאת קנאית? אחושרמוטה.
את חושבת שאת קרצייה? לפעמים.
את חושבת שאת עקשנית? כן.
את אוהבת את עצמך? חחחחחחחחחחחחחחחחחח
בזבזנית או חסכנית? תלוי במצב רוח.
בנאדם ש:
אוהב/ת: שקט
מתגעגע/ת אליו:שקט
חסר לך: שקט
עושה לך טוב להיות איתו: אורוש חיים שלי
הכי מצחיק: נאנוש
הכי דפוק: אני?
הכי מוזר:
הכי כיף לדבר איתו: אורוש.
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א, תמיד.
יש לך פלאפון? רק אחד?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמנון.
איזה צלצול יש לך? באחד - אם תבוא, בשני - ליתיום.
הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו אימואי כזה.
ושומר מסך? משפט משיר.
את רוצה להיות זמרת? חחחחחחחחחחחחחח
את רוצה להיות שחקנית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי.
מה השיר ש...
מזכיר לך בן זוג לשעבר: Tell Him - של סלין וברברה.
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): this ain't a love song
מזכיר לך את הילדות:
גורם לך לבכות: כרגע? this ain't a love song ובערך כל שיר ברשימה.
גורם לך לצחוק: minnie The moocher
גורם לך לרצות לרקוד:
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
שהיית רוצה לכתוב אותו:
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: this ain't a love song, i will always love you - כן כן אני קיטש.
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: קוצים של פחד - המכשפות.
שמסכם את שנות הנעורים שלך: ציפור - המכשפות.
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: A broken Wing
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שייניד.
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: mandy moore - cry
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? מסתבר.
אם כן, כמה זמן? הרבה
ניסיתם להתחיל איתו? כן
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא.
התנשקתם איתו? לא.
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מסתבר.
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?
האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? חחחחחחחחחחחח
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? שקט!!1
איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים.
האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן.
אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? תלוי במצב.
האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? ברור.

"שימח אותך? אורוש כפרעליה, עיוני לבלבוש שלי"

אין עלייך מהמם שלי אתה לא מבין אפילו כמה אני אוהבת אותך

Cant Cry

New member
טוב משעמם לי אני עונההההה.

מהו שמך המלא? מי רוצה לדעת? תאריך לידה: 24.4! מקום מגורים: צפון. כמה אחים/אחיות? אח ואחות. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבדושששששששש
צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. משקל:
גובה: 1.77 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? למדתי תופים שבועיים. על מה היית רוצה לנגן? לא רוצה ברוך השמוש. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? Garbage אהובתי. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אבל אין לי. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? מתחת לסנטר ז"ל. התנסת בעבר בסמים? איזה? חלילה. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני תמיד
ניסית להתאבד פעם? לא מה. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מה. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה חוששני. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? זה שאלה חודרנית מזה. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? תזונה וקולונע. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לאיודע תגידרו קיצוני. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מלצר?
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עובד עם ילדים! מה מתנגן עכשיו? שיר כזה עם צהילות של סוסים, נו נופר את מכירה אותו. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אמיול כי הוא לא מתמזער לי משום מה, אטראף, ווינדוס מדייה פלייר וזהו. ישנת טוב אתמול? כע! תישן טוב הלילה? לא ;[ מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית אף קורס. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אההההה.. לאיודע, זה המכלול שמרגיז אותי D: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: עושר ואושר. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בת"א. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? מזמן איף אני כ"כ גווע אני עוד שנייה יקיפיא את הקולה ויאכל אותה בתור קרח, יו זה רעיון טוב. התנשקת? הווווווווווווווולי שיט מזמן. התאהבת? דייוש נשבר לך הלב? לא כיף לי יותר. צחקת? אה, היום. בכית? וואי לא יוצא לי כבר. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאיודע. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כולם שונאים אותי :< חיבקת מישהו/י? יו התגעגעתי לאייקון הזה :< עישנת? :< שתית משקה אלכוהולי? חמישי! השתכרת? חמישי! שכבת עם מישהו/י? חמישי! סתם לא
היית במועדון? חמישי! לבשת חצאית? הלו. קנית בגד? חמישי! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? פייייייייייי יהה שנים. הקדישו לך שיר? פייייייייי יה שנים. שיפרו לך את המצברוח? :\ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? הוא. התקשרת אליו? בר התקשר אלייך? בר פגע בך? בר המעצבנת הזאת. שימח אותך? לאיודע. היום: באיזו שעה התעוררת? 14:00 מה/מי העיר אותך? יקיצה טיבעית D: מה היה הדבר הראשון שאמרת? וואלה לא זוכר. מה היה הדבר הראשון ששמעת? לאיודע. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זכור. מה אכלת? קבב וסטייק וצ'יפס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? :\ מיקום כרגע: טוב דיי אני מסתכל על הצ'פוצ'יק האפור הזה בצד ויש עוד המוווווווווון לרדת ואין לי כוח דיי ביי. להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

אוקיי תקשיב

יו אר דפנטלי אחד האנשים המבדרים ביותר שפגשתי. אפילו בשאלון הכי מטומטם/חופר/ארוך/חסר משמעות שקראתי בחיים שלי קברת אותי.

Cant Cry

New member
התחלתי, אז אסיים! (../images/Emo152.gif)

להקה אהובה: Garbage דה. איזה כיתה את: לפני צבא. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הולך הולך נתקע בעץ הפך לפלייר. זה שיעשע אותי קשות!!!1111 הבנאדם הכי יפה שראית: ליאור (הוא הכריח אותי להגיד את זה איזה לחץ מסיבי היה פה) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: מסיבי= פסיבי, חחחחחחחח לחץ פסיבי יו זה חזק. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? ברור. את חושבת שאת קנאית? כע. את חושבת שאת קרצייה? שצריך. את חושבת שאת עקשנית? כע. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית שלא תדיעו. בנאדם ש: אוהב/ת: סבתא. מתגעגע/ת אליו: החבר'ה מהכיתה. חסר לך: אלה מלמעלה. עושה לך טוב להיות איתו: כל מיני אנשים מגוונימימם :) הכי מצחיק: אור ושחף :p הכי דפוק: אמנון הכי מוזר: אמנון כי הוא רשם אותי פה הכלב המצוי הזה. הכי כיף לדבר איתו: שירני. איפה היית רוצה לגור בארץ? בתל אביבוש. יש לך פלאפון? כע. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא. איזה צלצול יש לך? כל מיני. הקול הכי יפה ששמעת? שלי, יש לי קול פעמונים נדיר ביופיו. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אני שחף בן גל ואמנון בתמונה בתאטרון. ושומר מסך? כוכבים באים מהר ווש ווש. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח!! מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: שירי מיימון - לאן שלא תלכי (אם ככה קוראים לשיר כן.) מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): המממ.. רגע.. devics - moments מזכיר לך את הילדות: Monaco - What Do You Want From Me גורם לך לבכות: Garbage - Happy Home
גורם לך לצחוק: משהו של דיקלה D: גורם לך לרצות לרקוד: נו מה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא כיף לי :< שהיית רוצה לכתוב אותו: :? שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: פיכס מי מתחתן מי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: הוא עוד ישוב D: שמסכם את שנות הנעורים שלך: טוב דיי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: דיייייייי אה יש לי בעצם, Garbage - Way Don't You Come Over שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין דבר כזה. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: חפרת ;[ שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: את כזאת חופרת נופר וואה. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא רוצה, ברוגז. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? טוב אנלא יכול לסיים מה אני יעשהW%!%@ אללי איך אני אסיים טירונות אם שאלון מזדיין אני לא מצליח לגמור :[ אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

אני היחידה שלא מתקשרת לאמא בכלל?

כולכם הבנאדם שאתה הכי מתקשר אליו : אמא. אתם כאלו תלותיים, ג'יזס

toxicatedheart

New member
פיכ נופר, את גם שמנה וגם חופרת עם שאלונים../images/Emo23.gif

סעמק איזו חפירה >< שעת התחלה- 04:52 מהו שמך המלא? א.ד.פ- אמנון פרץ תאריך לידה: 02-11-1987 מקום מגורים: בבית כמה אחים/אחיות? 2 אחים 2 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? שותפים צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? חום כהה משקל: בוא רק נגיד שאני לא קליל וכן כבד >< כוסאמא שלכם. גובה: יותר גבוה מחי זה בטוח :) מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קצת על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? על כינור אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2- עקרב בעקב וכוכבים במותניים למטה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה? :O באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא גרתי בירושלים :O ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? משתדל שלא העדפה מינית: מעדיף את אמא שלכם...חופרים! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? שוש. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? שוש. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת ופסיכולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שר התקשורת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מנכ"ל HOT איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אני עושה הכל...תלוי כמה אני נואש לכסף P: מה מתנגן עכשיו? How Does It Feel- Avril Lavigne עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? iTunes ישנת טוב אתמול? חחחחחחחחחחחחחחחח...תשאלו את אור ושחף... תישן טוב הלילה? אני מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: זו לא תכונה. זה האדם. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שנופר תפסיק לחפור עם שאלונים שמצריכים חשיבה. זה קשה. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שיש כסף. *שיטחי* מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני שעה וחצי התאהבת?
נשבר לך הלב?
צחקת? אצל חי היום בכית? אצל שחף היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? היום :O השתכרת? בתאטרון שכבת עם מישהו/י? שוש. אוהד פה. היית במועדון? חמישי לבשת חצאית? פורים שעבר נראה לי קנית בגד? ראש השנה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר? שחף מקדיש לי כל מיני שירים מאיידול. שאלו אותו. שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? עומר חשבת עליו? עומר התקשרת אליו? עומר התקשר אלייך? עומר פגע בך? שחף שימח אותך? שחף היום: באיזו שעה התעוררת? זה מסובך מה/מי העיר אותך? מה- מקל סבא, פטיש, כרית ומקל של שואב אבק. מי- שחף. מה היה הדבר הראשון שאמרת? דייייייייייייייייי!!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? תקום כבררררר!!!! מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה שיר של איידול מה אכלת? כל מיני איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני אראה את עומר?!?! מיקום כרגע: מול המחשב...? להקה אהובה: כמו חצי פורום- Evanescence איזה כיתה את: י"ג בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע?
אתה חושב שאתה קנאי?
אתה חושב שאתה קרצייה?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן? בזבזן כפייתי. בנאדם ש: אוהב/ת: שחף, בן ואור מתגעגע/ת אליו: דניאל חסר לך: אוף שקט!!! עושה לך טוב להיות איתו: שחף הכי מצחיק: בן הכי דפוק: בן (אבל באופן משעשע) הכי מוזר: אוהד הכי כיף לדבר איתו: שחף איפה היית רוצה לגור בארץ? קרוב לתל אביב אבל לא בתוכה יש לך פלאפון? 2 למי אתה מתקשר הכי הרבה? לשחף איזה צלצול יש לך? כל מיני הקול הכי יפה ששמעת? נינה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ורד ושומר מסך? אין אתה רוצה להיות זמר?
אתה רוצה להיות שחקן?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי מה הקונספט מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין :| מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Leaving On A Jet Plain- פרידה מסבתא.(פעם בשנתיים היא פה) מזכיר לך את הילדות: Complicated גורם לך לבכות: תלוי בסיטואציה גורם לך לצחוק: תלוי בסיטואציה גורם לך לרצות לרקוד: תלוי בסיטואציה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
שהיית רוצה לכתוב אותו: כל שיר נכתב ע"י מי שהיה צריך לכתוב אותו. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Everything- Lifehouse שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Slipped Away- Avril Lavigne שמסכם את שנות הנעורים שלך: Killing Me Softly ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בטח משו של איידול שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר אפשרי של אבריל
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל כך הרבה... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: פסקול של מוליין רוז' האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן? יותר מידיי ניסיתם להתחיל איתו?
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? :O מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? למזלי זה לא קרה... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא קרה... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אה? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?
וזה סוד!!! האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?
איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? איך שרוצים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חחחח לא. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? "תשמע, אנחנו חברים טובים ואני לא רוצה להרוס את מה שיש לנו כבר אז בוא נישאר ידידים" (כל הזכויות שמורות לאליאור) האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? מה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? סוגשל אם כן, אתם אוהבים אותו? לוידע והוא, אוהב אתכם? לוידע כמה זמן אתם יחד? שבועיים בערך איך הכרתם? תיקנתי פנצ'ר במכונית שלו o_O מה אתם הכי אוהבים בו? נאיביות מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אין לי שמץ אתם רבים? לא טפוטפוטפו האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? >< מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? כלום. או שזה ממשיך או מפסיק לבד. לא מתערב. אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין!! שעת סיום- 05:23

למעלה