פיכ נופר, את גם שמנה וגם חופרת עם שאלונים../images/Emo23.gif
סעמק איזו חפירה >< שעת התחלה- 04:52 מהו שמך המלא? א.ד.פ- אמנון פרץ תאריך לידה: 02-11-1987 מקום מגורים: בבית כמה אחים/אחיות? 2 אחים 2 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? שותפים צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? חום כהה משקל: בוא רק נגיד שאני לא קליל וכן כבד >< כוסאמא שלכם. גובה: יותר גבוה מחי זה בטוח

מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קצת על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? על כינור אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2- עקרב בעקב וכוכבים במותניים למטה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה? :O באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא גרתי בירושלים :O ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? משתדל שלא העדפה מינית: מעדיף את אמא שלכם...חופרים! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? שוש. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? שוש. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת ופסיכולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שר התקשורת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מנכ"ל HOT איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אני עושה הכל...תלוי כמה אני נואש לכסף P: מה מתנגן עכשיו? How Does It Feel- Avril Lavigne עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? iTunes ישנת טוב אתמול? חחחחחחחחחחחחחחחח...תשאלו את אור ושחף... תישן טוב הלילה? אני מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: זו לא תכונה. זה האדם. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שנופר תפסיק לחפור עם שאלונים שמצריכים חשיבה. זה קשה. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שיש כסף. *שיטחי* מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני שעה וחצי התאהבת?
נשבר לך הלב?
צחקת? אצל חי היום בכית? אצל שחף היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? היום :O השתכרת? בתאטרון שכבת עם מישהו/י? שוש. אוהד פה. היית במועדון? חמישי לבשת חצאית? פורים שעבר נראה לי קנית בגד? ראש השנה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר? שחף מקדיש לי כל מיני שירים מאיידול. שאלו אותו. שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? עומר חשבת עליו? עומר התקשרת אליו? עומר התקשר אלייך? עומר פגע בך? שחף שימח אותך? שחף היום: באיזו שעה התעוררת? זה מסובך מה/מי העיר אותך? מה- מקל סבא, פטיש, כרית ומקל של שואב אבק. מי- שחף. מה היה הדבר הראשון שאמרת? דייייייייייייייייי!!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? תקום כבררררר!!!! מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה שיר של איידול מה אכלת? כל מיני איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני אראה את עומר?!?! מיקום כרגע: מול המחשב...? להקה אהובה: כמו חצי פורום- Evanescence איזה כיתה את: י"ג בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבוע?
אתה חושב שאתה קנאי?
אתה חושב שאתה קרצייה?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן? בזבזן כפייתי. בנאדם ש: אוהב/ת: שחף, בן ואור מתגעגע/ת אליו: דניאל חסר לך: אוף שקט!!! עושה לך טוב להיות איתו: שחף הכי מצחיק: בן הכי דפוק: בן (אבל באופן משעשע) הכי מוזר: אוהד הכי כיף לדבר איתו: שחף איפה היית רוצה לגור בארץ? קרוב לתל אביב אבל לא בתוכה יש לך פלאפון? 2 למי אתה מתקשר הכי הרבה? לשחף איזה צלצול יש לך? כל מיני הקול הכי יפה ששמעת? נינה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ורד ושומר מסך? אין אתה רוצה להיות זמר?
אתה רוצה להיות שחקן?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי מה הקונספט מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין :| מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Leaving On A Jet Plain- פרידה מסבתא.(פעם בשנתיים היא פה) מזכיר לך את הילדות: Complicated גורם לך לבכות: תלוי בסיטואציה גורם לך לצחוק: תלוי בסיטואציה גורם לך לרצות לרקוד: תלוי בסיטואציה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
שהיית רוצה לכתוב אותו: כל שיר נכתב ע"י מי שהיה צריך לכתוב אותו. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Everything- Lifehouse שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Slipped Away- Avril Lavigne שמסכם את שנות הנעורים שלך: Killing Me Softly ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בטח משו של איידול שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר אפשרי של אבריל
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל כך הרבה... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: פסקול של מוליין רוז' האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן? יותר מידיי ניסיתם להתחיל איתו?
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? :O מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? למזלי זה לא קרה... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא קרה... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אה? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?
וזה סוד!!! האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?
איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? איך שרוצים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חחחח לא. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? "תשמע, אנחנו חברים טובים ואני לא רוצה להרוס את מה שיש לנו כבר אז בוא נישאר ידידים" (כל הזכויות שמורות לאליאור) האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? מה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? סוגשל אם כן, אתם אוהבים אותו? לוידע והוא, אוהב אתכם? לוידע כמה זמן אתם יחד? שבועיים בערך איך הכרתם? תיקנתי פנצ'ר במכונית שלו

מה אתם הכי אוהבים בו? נאיביות מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אין לי שמץ אתם רבים? לא טפוטפוטפו האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? >< מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? כלום. או שזה ממשיך או מפסיק לבד. לא מתערב. אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין!! שעת סיום- 05:23