שאלון!

the l girl

New member
../images/Emo203.gifגם אני רוצה!!!

תשעה ימים לטיסה!!!!!!!!! מהו שמך המלא? רינת עדי (ת'אמת שיש גם שם אמצעי אבל פאדיחות) תאריך לידה: 20/5/90 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? אח אחד, גדול גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? שחור/חום... אף פעם לא שמתי לב צבע שיער? שחור משקל: אמממ נראה לי 55 גובה: מטר ששים ושבע נראה לי מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? במפוחית... חח בדיוק שיר אחד על מה היית רוצה לנגן? גיטרההההה (התחלתי אבל אח שלי גנב לי את הגיטרה ככה ש...) אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? בלאק אייד פיז.... להיטים אחד אחד יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? המממ שני עגילים באוזן אחת נחשבים!? התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? עדיין לא הפסקתי... אני דיי חנונית הייתי אומרת ניסית להתאבד פעם? לא.... אבל חשבתי על זה הרבה הרבה אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? המממ 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מה הקשר לקטגוריה?!?!?!!? תקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להצליח ולהנות בהדרכה / צופים ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? להנות... וזה דיי ריאלי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משו אני אתבייש בו מה מתנגן עכשיו? חחח שיר שאני וחבר הכי טוב הקלטנו עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד את האמת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אף אחד, סגרתי את כולם למה המחשב היה איטי לפנים ישנת טוב אתמול? כה תישן טוב הלילה? לא... מתמטיקה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי... (איזה מגניב מיטה וחצי קומותיים!?) תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שמתלהבים עלי התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להינות בחיים, להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני.... זה לא המקום, זה האנשים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר, הלכתי לחבר להקליט את השירים חח אכלת? אצלו... בבוקר טוסטים ויותר מאוחר נקנקיות התנשקת? המממ אף פעם? התאהבת? ואו.... נראה לי שה קרה בזמן האחרון נשבר לך הלב? בו זמנית צחקת? היום בכית? היום... חח אבל בגלל שאני רגישה לאור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ואו.... נראה לי אתמול, אבל אהבה של חברה טובה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמרו בחזרה חיבקת מישהו/י? בערך כל פעם שאני רואה מישהו עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? שונאת לשתות... השתכרת? המממ שכבת עם מישהו/י? אף פעם? 0 היית במועדון? אמממ לא זוכרת, חצי שנה בטוח לא, בגלל כל הסמינרים לבשת חצאית? ואו, מגיל שלוש בערך קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח?חח אתמול (אני רואה מוטיב חוזר) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא / אבא שישבו בסלון חשבת עליו?לא יודעת... מלא אנשים התקשרת אליו? חח אותה חברה... לא ידענו אם זה בסדר להזכיר אותה בשיר התקשר אלייך? היא התקשרה בחזרה אני חושבת חח פגע בך? הצוות שימח אותך? אמממכרגע שלחו לי הודעה חצי חצי היום: באיזו שעה התעוררת? שמונה ועשרה חחח מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוף" כי הייתי צריכה לסדר את החדר מה היה הדבר הראשון ששמעת?שונאת את השאלות האלו! את השעון המעורר אולי?!?1?! מה היה השיר הראשון ששמעת? רוצה בנות חח עליו הקלטנו מה אכלת? יוווווווווו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אל תדליק אותי! מיקום כרגע: חדר חח להקה אהובה:אין איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: השיר הבנאדם הכי יפה שראית: ואו! יש מלאאא הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: סתם אמרתי למישהי שאני לא מכירה שהיא יפה... היה קצת מביך ת'אמת את חושבת שאת יפה? אני עדיין בהתלבטות את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?לא את אוהבת את עצמך?כן (בהססנות) בזבזנית או חסכנית?ואו... לא יודעת, זה בתקופות בנאדם ש: אוהב/ת: אין! אין! אני לא ארשום את השם כי זה לא יעזור אבל חולה עליה! מתגעגע/ת אליו: עומריקי חסר לך: המממ עושה לך טוב להיות איתו: החבר הכי מצחיק: עדי אשכנזי הכי דפוק: אני והחבר ביחד הכי מוזר:גם חחחח הכי כיף לדבר איתו: ואי, יש מלא איפה היית רוצה לגור בארץ? במרכז יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? נראה לי אמא ואבא איזה צלצול יש לך? של שורטי חח הקול הכי יפה ששמעת?ואי, לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של הצוות מהטיול ושומר מסך? של מייקרוסופט את רוצה להיות זמרת?לא, אבל אני רוצה להיות בקרוואן את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזה... אבל למה לא? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין לי בן זוג לשעבר ככה ש.... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): הממ קלואוז מיי איייז של ארוסמית' מזכיר לך את הילדות: ואו... אלאדין גורם לך לבכות: מליון כוכבים גורם לך לצחוק: השיר שהקלטנו חחחח גורם לך לרצות לרקוד: שיי גאי מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודעת שהיית רוצה לכתוב אותו: ואו... את כל השירים בערך שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: של אריאל זילבר שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: המממ לא יודעת שמסכם את שנות הנעורים שלך:עדיין לא סיימתי אותן אז אני לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר שקט שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אממ כל מיני שירי ראפ מצחיקים שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא יודעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כל השירים מריקוד מושחט האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? בטח אם כן, כמה זמן? ואו, הרבה זמן יותר משנה אני חושבת, זה קרה אפילו פעמיים ניסיתם להתחיל איתו?כה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? הממ לא הייתי קוראת לזה קשר התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא לא אהב אותי בחזרה ואמר את זה בדרך מגעילה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? בושה שלי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא הבנתי את השאלה חחח האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא התחילו איתי אני חושבת האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? לא משנה לי האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן... בעצם זה תלוי אם אני אוהבת בחזרה אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מנסים... ואם לא אז אומרים שלא האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? בטח זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0 ואוווווו זה נגמר!

the l girl

New member
פסטינון...

חח שני שמיניסטים הביאו להופעה ופשוט הצתלמתי =]

Dark L

New member
וואי טוווווווווב..

איפה היה הפסטינון השנה? אני לא מזהה את המקום O_ם

גם אני רוצה...!

מהו שמך המלא? נועם תאריך לידה: 91\6\26 מקום מגורים:זכרון כמה אחים/אחיות?2-אח ואחות קטנים גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?חום צבע שיער?שחור משקל:נראה לי 50 גובה: נראה לי 1.60(מקווה שלא פחות) מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? תופים וגיטרה על מה היית רוצה לנגן?פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אין לי מושג, יש המון.... יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין קעקועים ולא יהיו יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין התנסת בעבר בסמים? איזה?לא, חס וחלילה באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אין לי מושג אולי כיתה ז' ניסית להתאבד פעם?לא ניסיתי אבל חשבתי על זה הרבה... אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מעשנת ולא יעשן בחיים!!!!! העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?2 מגמות-מוסיקה ואומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?מתופפת.. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?נראה לי עורכת דין איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?רופא מה מתנגן עכשיו?הרעש של המזגן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?כן, פופאפ ורשום שזכיתי ב2000 דולר...הזוי... ישנת טוב אתמול?בערך תישן טוב הלילה?מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אנשים מתלהבים!! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?יצאתי לפני חצי שעה למחסן.. נחשב? אכלת?מישמיש לפני דקה בערך... התנשקת?חודש(לצערי) התאהבת?הרבה זמן נשבר לך הלב?לא זוכרת צחקת?מקודם, ראיתי את המופע של שלום אסייג... בכית?אתמול באלופה.... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא זוכרת..(רע מאוד) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? שתיתי יין בפסח... השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?אף פעם לצערי הרב לבשת חצאית?יום העצמאות קנית בגד?הרבה זמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא זוכרת... הקדישו לך שיר?מזמן... שיפרו לך את המצברוח?אתמול השלמתי עם חברה הכי טובה שלי...! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?אחותי כרגע התקשרת אליו?המורה שלי לגיטרה התקשר אלייך?המורה שלי לגיטרה(לא הספקתי לענות) פגע בך?אחותי שימח אותך?חברה שלי, כשהיא התקשרה לדבר איתי... היום: באיזו שעה התעוררת?9
מה/מי העיר אותך?אף אחד... מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף... מה היה הדבר הראשון ששמעת?שיר ברדיו, לא זוכרת... מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא יודעת מיקום כרגע:חדר להקה אהובה:בלאק אייד פיס איזה כיתה את:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:משו של שלום אייס מקודם הבנאדם הכי יפה שראית: קיירה נייטלי!!! וליזי קפלן... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: המזגן לא מקרר.... את חושבת שאת יפה?לא יודעת.. את חושבת שאת צבועה?לא ממש את חושבת שאת קנאית?לפעמים את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן! את אוהבת את עצמך?עד כמה שאפשר... בזבזנית או חסכנית?באמצע בנאדם ש: אוהב/ת:כולם מתגעגע/ת אליו:בת דודה שלי... חסר לך:לא יודעת.. עושה לך טוב להיות איתו: חבר טוב שלי... הכי מצחיק:עדי אשכנזי הכי דפוק:ג'ק ספארו(שודדי הקאיביים) הכי מוזר:כנ"ל הכי כיף לדבר איתו:חברה שלי... איפה היית רוצה לגור בארץ?איפה שאני יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לא יכולה להתקשר איזה צלצול יש לך?טרררם עצבני.... הקול הכי יפה ששמעת?לא יודעת, קשה! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?קיירה נייטלי, אתמול שמתי ושומר מסך?שחור.. את רוצה להיות זמרת?לא יכול להזיק.. את רוצה להיות שחקנית?גם לא מזיק.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזו, למה לא? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:לא יודעת... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):אין לי מושג.. מזכיר לך את הילדות: now 5..חח.... גורם לך לבכות:מליון כוכבים... גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד:כל שיר עם קצב.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:לא יודעת.. שהיית רוצה לכתוב אותו:כמעט כולם.... שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:כשאני יתחתן אני יודיע לכם... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:כבר הרגתם אותי? שמסכם את שנות הנעורים שלך:עוד לא עברתי אותם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:כל השירים של עיברי לידר... שאתה אוהב להתעורר לצליליו:מה שיש ברדיו שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אין לי מושג שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:שאלה טובה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Imagine me and you האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן! אם כן, כמה זמן?הרבה זמן אולי שנתיים(פתאטי אה?..) ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן, מזמן... התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אה...לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא נהיה זבל.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא הייתי מוכנה להודות שאני רוצה אותו.. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?באסה!!!.... האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?לא ממש משנה.. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן, למה לא? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?בדכך כלל? זורמת איתו.. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא ממש התחלתי אם מישהו אבל אני מניחה שכן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אקסים: כמה אקסים יש לכם?2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?ידידות נפלאה..חח... האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן לא יכול להזיק... האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן, אחד מהם נהיה ממש מגעיל וברלל זה נפרדנו... זה היה ארוך ומיגע אבל נחמד...

חצי שאלון.

מהו שמך המלא? נוף. אין לי שם משפחה.
תאריך לידה: 24.4.90 מקום מגורים: קיבוץ. כמה אחים/אחיות? 1 היו 2. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא. צבע עיניים? ירוק צהוב צבע שיער? חום ג'ינג'י בלונד..בערך..
משקל: מספייק. גובה: לא מספיק.
מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כרגע לא. ניגנתי על תופים 3 שנים ועל גיטרה. על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביתר בנאי. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לאברט, גבה, לשון, אף. התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 חח.. ניסית להתאבד פעם? חס וחלילהההה אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 7 ביום בערך..תלוי העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שבא ברוך הבא. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא לפה. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? תזונה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? אביב גפן- יומן מסע עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, אייסי, מדיה פלאייר וכאלה.. ישנת טוב אתמול? כה. תישן טוב הלילה? בעזרת השם. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? חצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קמצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? כמה ימים התאהבת? שלוש שנים נשבר לך הלב? שלוש שנים צחקת? היום בכית? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? כמה ימים היית במועדון? שבוע נראה לי.. לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? שבוע בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? לא צריך לשפר אותו. טוב לו ככה.
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? עינב חשבת עליו? עינב התקשרת אליו? עדן התקשר אלייך? סיוון פגע בך? שימח אותך? סיוון היום: באיזו שעה התעוררת? 1 וחצי מה/מי העיר אותך? פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצליל של השעון מעורר. מה היה השיר הראשון ששמעת? הצליל של ההודעה.. שרמוטה- של דנה אינטרנשיונל מה אכלת? שקשוקה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה חםםםםםםםם מיקום כרגע: חדרי האהוב. להקה אהובה: אין להקה ספציפית איזה כיתה את: י'א בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? כה את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? בקטנה את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? כה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: אוהב/ת: הרבה. מתגעגע/ת אליו: יש הרבהה חסר לך: אח שלי ז"ל עושה לך טוב להיות איתו: סיוון כפרה עליהה :) הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א יש לך פלאפון? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? :) איזה צלצול יש לך? עופר ניסים -i try to forget הקול הכי יפה ששמעת? לא'דעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מלא תמונות את רוצה להיות זמרת? לא חשבתי על זה את רוצה להיות שחקנית? גם על זה לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח. קצת נמאס עליי השאלון הזה. וויתרתי. =)

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif נמ^^.

מהו שמך המלא? הדס ביתן [= תאריך לידה: 20/9/89. מקום מגורים: בת חפר. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא. צבע עיניים? כחול-ירוק-אפור. צבע שיער? חום כהה. משקל: לא מדברים על זה. גובה: 1.63. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא ;[ על מה היית רוצה לנגן? גיטרה!!11 אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אריק ברמן, מאור כהן, ג'ים מוריסון, קורט קוביין. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא ;[ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? גבה, אינדסטריאל, לשון, פיטמה, טראגוס. התנסת בעבר בסמים? איזה? נמ. לא מדברים על זה. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 15? ניסית להתאבד פעם? נייט. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? תלוי בסביבה שאני נמצאת בה. בערך 5 ביום. העדפה מינית: סטרייטית! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? בואו נגיד ש... אני לא מגדירה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בני זוג? עדי נחשב לבן זוג? 2 או 3. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? סוג של. איזה מגמה היית בביה"ס? גרפיקה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? השד יודע מה. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? :S איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נמ^^. מה מתנגן עכשיו? גידי גוב-רוני. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? בנאדם אחד [= איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן, אייסיי, winamp. ישנת טוב אתמול? כן. תישן טוב הלילה? אני מקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, שקרנות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: :S איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כל מקום שקרוב לת"א-ר"ג רק לא בבת חפר!!111 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? נמ. שלשום? אכלת? לפני שעתיים בערך. התנשקת? נמ. שני האחרון[= התאהבת? נמ. עכשיו? >< נשבר לך הלב? נמ. לא מדברים על זה. צחקת? אתמול. בכית? אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? :S חיבקת מישהו/י? פף. לפני שבוע ;[ עישנת? לפני שעתיים. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע. השתכרת? לפני חודש+-. שכבת עם מישהו/י? יום שני האחרון
. היית במועדון? לא מדברים על זה XD. לבשת חצאית? אנלא לובשת חצאיות! קנית בגד? לפני חודש+-. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת? תלוי מי זה המישהו הזה. אבל כן. הקדישו לך שיר? >< שיפרו לך את המצברוח? :S מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? נמ. בנדודשלי הקטן. חשבת עליו? עדי. התקשרת אליו? אמא. התקשר אלייך? אחותי. פגע בך? אוריאל? שימח אותך? חברים. היום: באיזו שעה התעוררת? כוסאמק. ב10! מה/מי העיר אותך? לאדעת. המקלחת של בתדודהשלי? מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא אמרתי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? מים זורמים! מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת. מה אכלת? ירקות, גביה, וחביתה [= זה מעניין מישהו?! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא מדברים על זה. מיקום כרגע: חדר של בנדודשלי. להקה אהובה: שייגעצ. איזה כיתה את: י"ב. סיימתיXD. בדיחה שגרמה לך לצחוק: :S הבנאדם הכי יפה שראית: הו. שאלה מכשילה. נסכם ב...ג'וני דפ
. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: :S את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? נייט. את חושבת שאת קנאית? דע. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? נייט. את אוהבת את עצמך? לא הכי. בזבזנית או חסכנית? לאחרונה בזבזנית. בנאדם ש: אוהב/ת: יש מלא אנשים שאני אוהבת. מתגעגע/ת אליו: אחיינשלי. חסר לך: עדי? עושה לך טוב להיות איתו: אחיינשלי. ואנלא אפרט עוד אנשים כי זה לא יגמר. מי שיודע- יודע. הכי מצחיק: שחף. הכי דפוק: עדי. הכי מוזר: :S הכי כיף לדבר איתו: לא חסרים אנשים כאלה [= איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. יש לך פלאפון? דע. למי אתה מתקשר הכי הרבה? עדי. איזה צלצול יש לך? ארתור
. הקול הכי יפה ששמעת? :S איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם איזה רקע. ושומר מסך? אין, נראלי. את רוצה להיות זמרת? נייט. את רוצה להיות שחקנית? נייט. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נייט. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין דבר כזה o_O. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): :S מזכיר לך את הילדות: "המחסן החדש של כאילו"? גורם לך לבכות: עדיין לא הגעתי למצב שאני בוכה משיר. גורם לך לצחוק: שירים שרותם שלח לי. גורם לך לרצות לרקוד: שום כלום. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לאדעת. שהיית רוצה לכתוב אותו: אחד השירים של ברמן. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הכי יפה בעולם-מאור כהן. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: סתמו. שמסכם את שנות הנעורים שלך: שקט [= ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: i don't know. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: :S שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: המתוקות האחרונות-אריק ברמן. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: :S שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מישהו לרוץ איתו [= האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נמ. כן. אם כן, כמה זמן? 3 חודשים? ניסיתם להתחיל איתו? סוג של. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא ;[ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נראלי. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא מדברים על זה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי הורגת אותו, אם הייתי יכולה. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? ממתי מתחילים איתי?
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? :S איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? דע. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אנערף. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? אע? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? סוג של. אם כן, אתם אוהבים אותו? זה מתחיל. והוא, אוהב אתכם? לא. כמה זמן אתם יחד? חודש+- איך הכרתם? לא מדברים על זהXD. מה אתם הכי אוהבים בו? הגוף שלו, השיער שלו. השיחות האחרונות איתו- הקשבה. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? מראה? אתם רבים? לא. עדיין לא. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אנחנו לא בדיוק זוג XD. אתם פוחדים לאבד אותו? כן. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? כל דבר. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 5 או 6. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא!!!!!!!!11 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? נמ. יכול להיות. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? דע. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? סוג של. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכורונות. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא הצליח^^. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא! האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא.. סיימתי!!!!!!!!!!!111111

למעלה