../images/Emo120.gif נמ^^.
מהו שמך המלא? הדס ביתן [= תאריך לידה: 20/9/89. מקום מגורים: בת חפר. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא. צבע עיניים? כחול-ירוק-אפור. צבע שיער? חום כהה. משקל: לא מדברים על זה. גובה: 1.63. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא ;[ על מה היית רוצה לנגן? גיטרה!!11 אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אריק ברמן, מאור כהן, ג'ים מוריסון, קורט קוביין. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא ;[ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? גבה, אינדסטריאל, לשון, פיטמה, טראגוס. התנסת בעבר בסמים? איזה? נמ. לא מדברים על זה. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 15? ניסית להתאבד פעם? נייט. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? תלוי בסביבה שאני נמצאת בה. בערך 5 ביום. העדפה מינית: סטרייטית! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? בואו נגיד ש... אני לא מגדירה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בני זוג? עדי נחשב לבן זוג? 2 או 3. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? סוג של. איזה מגמה היית בביה"ס? גרפיקה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? השד יודע מה. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? :S איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נמ^^. מה מתנגן עכשיו? גידי גוב-רוני. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? בנאדם אחד [= איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן, אייסיי, winamp. ישנת טוב אתמול? כן. תישן טוב הלילה? אני מקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, שקרנות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: :S איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כל מקום שקרוב לת"א-ר"ג רק לא בבת חפר!!111 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? נמ. שלשום? אכלת? לפני שעתיים בערך. התנשקת? נמ. שני האחרון[= התאהבת? נמ. עכשיו? >< נשבר לך הלב? נמ. לא מדברים על זה. צחקת? אתמול. בכית? אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? :S חיבקת מישהו/י? פף. לפני שבוע ;[ עישנת? לפני שעתיים. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע. השתכרת? לפני חודש+-. שכבת עם מישהו/י? יום שני האחרון
. היית במועדון? לא מדברים על זה XD. לבשת חצאית? אנלא לובשת חצאיות! קנית בגד? לפני חודש+-. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונת? תלוי מי זה המישהו הזה. אבל כן. הקדישו לך שיר? >< שיפרו לך את המצברוח? :S מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? נמ. בנדודשלי הקטן. חשבת עליו? עדי. התקשרת אליו? אמא. התקשר אלייך? אחותי. פגע בך? אוריאל? שימח אותך? חברים. היום: באיזו שעה התעוררת? כוסאמק. ב10! מה/מי העיר אותך? לאדעת. המקלחת של בתדודהשלי? מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא אמרתי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? מים זורמים! מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת. מה אכלת? ירקות, גביה, וחביתה [= זה מעניין מישהו?! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא מדברים על זה. מיקום כרגע: חדר של בנדודשלי. להקה אהובה: שייגעצ. איזה כיתה את: י"ב. סיימתיXD. בדיחה שגרמה לך לצחוק: :S הבנאדם הכי יפה שראית: הו. שאלה מכשילה. נסכם ב...ג'וני דפ
. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: :S את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? נייט. את חושבת שאת קנאית? דע. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? נייט. את אוהבת את עצמך? לא הכי. בזבזנית או חסכנית? לאחרונה בזבזנית. בנאדם ש: אוהב/ת: יש מלא אנשים שאני אוהבת. מתגעגע/ת אליו: אחיינשלי. חסר לך: עדי? עושה לך טוב להיות איתו: אחיינשלי. ואנלא אפרט עוד אנשים כי זה לא יגמר. מי שיודע- יודע. הכי מצחיק: שחף. הכי דפוק: עדי. הכי מוזר: :S הכי כיף לדבר איתו: לא חסרים אנשים כאלה [= איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. יש לך פלאפון? דע. למי אתה מתקשר הכי הרבה? עדי. איזה צלצול יש לך? ארתור
. הקול הכי יפה ששמעת? :S איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם איזה רקע. ושומר מסך? אין, נראלי. את רוצה להיות זמרת? נייט. את רוצה להיות שחקנית? נייט. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נייט. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין דבר כזה

. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): :S מזכיר לך את הילדות: "המחסן החדש של כאילו"? גורם לך לבכות: עדיין לא הגעתי למצב שאני בוכה משיר. גורם לך לצחוק: שירים שרותם שלח לי. גורם לך לרצות לרקוד: שום כלום. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לאדעת. שהיית רוצה לכתוב אותו: אחד השירים של ברמן. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הכי יפה בעולם-מאור כהן. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: סתמו. שמסכם את שנות הנעורים שלך: שקט [= ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: i don't know. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: :S שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: המתוקות האחרונות-אריק ברמן. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: :S שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מישהו לרוץ איתו [= האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נמ. כן. אם כן, כמה זמן? 3 חודשים? ניסיתם להתחיל איתו? סוג של. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא ;[ האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נראלי. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא מדברים על זה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי הורגת אותו, אם הייתי יכולה. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? ממתי מתחילים איתי?
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? :S איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? דע. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אנערף. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? אע? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? סוג של. אם כן, אתם אוהבים אותו? זה מתחיל. והוא, אוהב אתכם? לא. כמה זמן אתם יחד? חודש+- איך הכרתם? לא מדברים על זהXD. מה אתם הכי אוהבים בו? הגוף שלו, השיער שלו. השיחות האחרונות איתו- הקשבה. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? מראה? אתם רבים? לא. עדיין לא. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אנחנו לא בדיוק זוג XD. אתם פוחדים לאבד אותו? כן. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? כל דבר. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 5 או 6. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא!!!!!!!!11 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? נמ. יכול להיות. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? דע. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? סוג של. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכורונות. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא הצליח^^. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא! האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא.. סיימתי!!!!!!!!!!!111111