שאלון!

שאלון! ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif באלי בטוב. P:

מהו שמך המלא? מג. תאריך לידה: 28.10 מקום מגורים: מרכז. כמה אחים/אחיות? 2 בהמות. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. צבע עיניים? מכוער צבע שיער? לא משו. משקל: מספיק. גובה: מטר ופיסטוק מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קופסא של שוקולית. על מה היית רוצה לנגן? תופים וגיטרה קצת. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? חמי רודנר, אביב גפן. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין ;[ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 8. אין לי כוח לפרט התנסת בעבר בסמים? איזה? כן. מזה חשוב באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 15 ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא קבוע. מתי שמתחשק העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 847503872 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע, אבל איך זה קשור להעדפה מינית? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? טייסת. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? טייסת, של מטוס עם שלט. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? גניקולוגית. מה הפואנטה בזה? מה מתנגן עכשיו? אביתר בנאי - מתי נתנשק עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? הפורום, מסנ, וינאמפ ישנת טוב אתמול? לא. בכלל לא תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר רגישות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לפתוח פיצוציה. איזה מן שאלה זו?!! D: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? אתמול. התנשקת? שלשום ;[ התאהבת? לפני כמה ימים. נשבר לך הלב? לפני שנה. צחקת? אתמול. בכית? שובעיים בערך? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? אתמול. שתית משקה אלכוהולי? 5 חודשים. השתכרת? 5 חודשים. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? מזמן. לבשת חצאית? אפעם!!!!!111 קנית בגד? לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. הקדישו לך שיר? לפני כמה ימים. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי ואחי חשבת עליו? קוף התקשרת אליו? לא מתקשרת, אין שיחות P: התקשר אלייך? דניאל פגע בך? אקסית. שימח אותך? שיר 3> כפרעליה. היום: באיזו שעה התעוררת? לא ישנתי, איך אני אתעורר? מה/מי העיר אותך? כלום |: מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'כוסעומו היד שלי נרדמה' מה היה הדבר הראשון ששמעת? אחותי. מה היה השיר הראשון ששמעת? מתי נתנשק - אביתר בנאי. מה אכלת? כלום. אנשים מגעילים מוציאים לי את התאבון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש אנשים קקי בעולם. וטוב שאני לא מכירה אותם מיקום כרגע: חדר שלי. להקה אהובה: בזמן האחרון, לייפהאוס. איזה כיתה את: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: טח בדיחה פרטית. הבנאדם הכי יפה שראית: לא אוביקטיבית. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת, אני אומרת המון דברים מטורפים נו. את חושבת שאת יפה? כעיקרון, כן. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? שצריך. לא אוהבת לקנא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? מאד. את אוהבת את עצמך? כן. לכו זדיינו פסדר?! |: בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: אוהב/ת: יש כמה. מתגעגע/ת אליו: קוף. חסר לך: קוף, אבא. עושה לך טוב להיות איתו: קוף, בנץ, טל. הכי מצחיק: שחף הכי דפוק: קוף הכי מוזר: אשרי הכי כיף לדבר איתו: טילבי איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני, או במושב יש לך פלאפון? כן, תרשמו...054.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשרת, אם כבר אז לאמא. איזה צלצול יש לך? מלך האריות. הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת נו. מה אתם מסבכים אותי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי. ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? לא ממש. את רוצה להיות שחקנית? ישמצב. ישלי אתזה? ;] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כנסיית השכל - תנו לי לשתות מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ^^ מזכיר לך את הילדות: הילדה הכי יפה בגן |: גורם לך לבכות: אם תלך - עידן רייכל גורם לך לצחוק: אדון שוקו. גורם לך לרצות לרקוד: כל טראנס אפשרי. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: lifehouse - take me away, blind שהיית רוצה לכתוב אותו: לאדעת |: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: גאולה! :]] שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מאיפה לי?! שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא עברתי אותן, איך אני אסכם אותם יא גחבות. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אדון שוקו. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לייפהאוס וכאלה. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: היפ הופ טח. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: נמ לא זוכרת עכשיו. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא זוכרת. לא ספרתי ניסיתם להתחיל איתו? ישמצב. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא נראלי. התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא נראלי, מקווה שלא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד ממחוייבות. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? 'לא כאב ליפול מגן עדן?' ערסים דבילים :| האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? כלמיני איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים. אבל עזבו אותי מזה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מסרבת בעדינות. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? ישמצב. אנלא מרבה בלהתחיל עם אנשים. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? נראלי שכן כמה זמן אתם יחד? לאדעת לספור |: משו בסביבות השבועיים. איך הכרתם? פה ושם. D: מה אתם הכי אוהבים בו? את הטמטום. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כיף לי עם הבנאדם הזה. אתם רבים? משתדלים שלא. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא!!!!!!!!!!11111111 אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? למות. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? חס ושלום. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא, הם לא נועדו לידידות. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא! שונאת אקסים. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום. גועל נפש האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא, זה רק מה שחסר לי. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא חס ושלום. אני בנאדם שפוי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא! איכסה האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

jane dou10

New member
אני ראשונה!!!

מהו שמך המלא? חסוי תאריך לידה:14.6.89 מקום מגורים: ירושליים כמה אחים/אחיות? שתי אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים?חום צבע שיער? חום משקל: חוצפנים!!!! גובה: מטר שישים וחמש מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על עצמי..חחח על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קרלוס סנטנה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה? אלכוהול? חח באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין ילדה טובה ירושליים! ניסית להתאבד פעם? לא ממש אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: לסבית בהכחשה! (נראה לי...) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה! עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? NEVER האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? תאטרון,ספרות , תושבע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?שחקנית מוערכת\מוזיקאית... ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? בחלומות אין פשרות! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה למתמטיקה מה מתנגן עכשיו? כלום! עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ, ומשחק מחשב ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? יכול להיות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: מתנשאים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה שלום! (חח) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בכפר בנרווגיה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת? לפי שעה התנשקת?חחח סודי בהחלט התאהבת? אה לא נראה לי נשבר לך הלב? גם לא צחקת? כל הזמן בערך בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?חח לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אף אחד לא סובל אותי חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? לג בעומר השתכרת?לג בעומר שכבת עם מישהו/י?NEVER היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? לפני שנה..חח קנית בגד?לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זכור לי הקדישו לך שיר? אף פעם! שיפרו לך את המצברוח? לג בעומר... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?נטלי חשבת עליו? רננה התקשרת אליו?נטלי התקשר אלייך? אבא פגע בך? לא זוכרת שימח אותך?נטלי ורותם היום: באיזו שעה התעוררת? אחת מה/מי העיר אותך? בעצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? קיללתי לעצמי מה היה הדבר הראשון ששמעת?... מה היה השיר הראשון ששמעת? YOUR LITTLR SEACRET מה אכלת? קציצות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה יהיה עם החיים שלי?! מיקום כרגע: ליד המחשב להקה אהובה: אין לי איזה כיתה את: סיימתי יב בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה ההבדל בין יהודי לפיצה?! - פיצה לא צועקת בתנור! חח הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבהה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אולי לסבית...חח את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה?יתכן את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה? כןן! את חושבת שאת עקשנית?כן! את אוהבת את עצמך?לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: אוהב/ת: נטלי מתגעגע/ת אליו:סוויסה חסר לך: לא יודעת עושה לך טוב להיות איתו: אח שלי! הכי מצחיק:יהודית! הכי דפוק: ... הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו: רננה נ איפה היית רוצה לגור בארץ? לא משנה לי יש לך פלאפון? יס למי אתה מתקשר הכי הרבה? אה נטלי,שירן איזה צלצול יש לך? LITHIUM הקול הכי יפה ששמעת? -אה? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גבעה ירוקה ושומר מסך? תמונות ממסיבת סיום שלי ומההפקה את רוצה להיות זמרת?כן... חח אבל בעיקר רוצה, לא יכולה את רוצה להיות שחקנית? בוודאי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לאאא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין! מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): איזה אחד של גרין דיי, לא זוכרת תשם מזכיר לך את הילדות: לא יודעת... גורם לך לבכות:MAD WORLD גורם לך לצחוק:חתול רחוב של ליאור נרקיס..חח גורם לך לרצות לרקוד:LIKE A BOY מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:COME TO MY WINDOW שהיית רוצה לכתוב אותו:iris שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: iris שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:בעיקר קדיש... שמסכם את שנות הנעורים שלך:teens spirit ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:לשם של מירי מסיקה..חח שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אין.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: in the deep מהתרסקות האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נראה לי אם כן, כמה זמן? שנה (כן פתאטית) ניסיתם להתחיל איתו? דיי... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אותה אחת מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא זכור לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד! אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מווווותתתת! האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא! האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא... איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?מכתב האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? ברוררר אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?פשוט אימרו לא! חח האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין.. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

BIoNdY

New member
קצת הפסקה ממתמטיקה ../images/Emo3.gif

מהו שמך המלא? נועם שלמה (בלונדי) עמיאל
תאריך לידה: 8.11.90 מקום מגורים: צרון (אמפריה!) כמה אחים/אחיות? אח ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אבא צבע עיניים? ירוק פיפי צבע שיער? חום משקל: --- גובה: וואלה - צריך לבדוק מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אני שר, זה גם טוב? על מה היית רוצה לנגן? על פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שניה אני יבדוק אני יחזור אליך =] יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חס וחלילה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? חס ולילה התנסת בעבר בסמים? איזה?וחס וחלילה באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אממממ שנה שעברה ניסית להתאבד פעם? חשבתי על אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חס וחלילה העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? שניה אני סופר... אמממ.... 0
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי - סוציולוגיה .. עכשיו - תיאטרון תקשורת =] מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זמר - שחקן ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אמממ סופר איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פסיכולוג מה מתנגן עכשיו? ציצוץ הציפורים מבחוץ - אבל טוב שהזכרתם להשמיע קצת מוזיקה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אממ אי סי מסן ישנת טוב אתמול? האמת לא כל כך תישן טוב הלילה? לא יודע.. לא נראה לי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: פסימיות - קרירות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: עזבו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אני גר במרכז העולם - אין מקום יותר טוב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אמממ לפני כמה שעות אכלת? לפני כמה שעות התנשקת? אמממ בגלגול הקודם... (וגם זה לא בטוח) התאהבת? לפני שלוש וחצי שנים (מאז ועד היום) נשבר לך הלב? לפני שנה וחצי ולפניי שלושה ימים צחקת? צריך לשאול מת יאני לא צוחק בכית? *לא אוהב לדבר על בכי* אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? משפחה וכאלה - היום בבוקר חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? גלגול קודם שתית משקה אלכוהולי? אתמול, אולי לגימה חחח השתכרת? גלגול קודם שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? יום רביעי
לבשת חצאית? אממממממממ די - עד כאן קנית בגד? וואו... באמת צריך לחדש את הארון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שנה וחצי (וארבעה ימים למען האמת - אבל מי סופר) הקדישו לך שיר? never
שיפרו לך את המצברוח? אתמול =] מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? שכנה שלי חשבת עליו? ***** התקשרת אליו? הילה התקשר אלייך? ליב פגע בך? ***** (אבל בלי כוונה - לא אשמת*) שימח אותך? חבר טוב שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 12 ככה מה/מי העיר אותך? החום מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוף.. אין לי כוח למתמטיקה עכשיו" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחותי צורחת מה היה השיר הראשון ששמעת? "מה איתי" מה אכלת? כריות =] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מ.מ.מ" שזה או: מתמטיקה מתמטיקה מתמטיקה.. או "מה איתי מה איתי מה איתי"
מיקום כרגע: בית -מחשב להקה אהובה: נינט? חחחח איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: "המרחק בין תל אביב לירושלים הוא 100 ק"מ - כמה עולה קילו אבטיח?" הבנאדם הכי יפה שראית: רן דנקר חחחח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני אוהב אותך" את חושבת שאת יפה? ככה את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן +++++++ חחחחח את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? +- בזבזנית או חסכנית? בזבזןןןןןןן בנאדם ש: אוהב/ת: גל מתגעגע/ת אליו: אמא חסר לך: שניהם עושה לך טוב להיות איתו: גל הכי מצחיק: איילתתת! הכי דפוק: נייס טו מייט יו =] הכי מוזר: מי מי מי הכי כיף לדבר איתו: נופ נאפ.. קיש... איפה היית רוצה לגור בארץ? לא משנה מקום יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שורה תחתונה חשבון 100 שקל +-... לא באמת עוקב איזה צלצול יש לך? "תראי זה אני" הקול הכי יפה ששמעת? של גל....
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ג'וני - הכלב שלי =] ושומר מסך? גם את רוצה להיות זמר? מאוד את רוצה להיות שחקן? כן כן =] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: את גל? "האור בחיי" מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): "אמא" מזכיר לך את הילדות: אני עוד לא סיימתי אותה בצורה כזאת או אחרת =] גורם לך לבכות: כל השירים שמזכירים אמהות גורם לך לצחוק:שירים כמו השבלול ההוא שהיה חולה סרטן
גורם לך לרצות לרקוד: הרקדן האוטומטי!!!! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: האור בחיי שהיית רוצה לכתוב אותו: מה איתי מה איתי מה איתי חחח שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: האור בחיי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: "יום חדש נפלא" שמסכם את שנות הנעורים שלך: "אהוב יקר" ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: .... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: "דרך ארוכה" שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: "אהוב יקר" שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: טוב די כבר! כתוב מיליון פעם חחחח שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: you and me האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? חחחחח =] אם כן, כמה זמן? 3 וחצי שנים... עוד שניה... עוד שניה.... חחחח ניסיתם להתחיל איתו? אמרתי לו. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא.. מעולם לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אוהו... בונא חפרתם.. כן כן כן! מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שגיליתי שהוא בן אדם שלא נלחם על הדברים החשובים לו. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שהוא סטרייט? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כבר עניתי על השאלה הזאת פעם נראה לי... חחח אני זה תלוי בבן אדם.. לדעתי אף אחד לא באמת שוכח אהבות קודמות. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? "אני יכול להתחיל איתך?" האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? "אני אוהב אותך" איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא... הוא צריך קודם לדבר ולתת רמיזות ולראות אם אני זורם - מה שרוב הסיכויים יהיו שלא. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? תלוי בבן אדם. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כן חחח =] זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0

תשובות שלי=]

מהו שמך המלא?מירי תאריך לידה:3/10 מקום מגורים:צפון כמה אחים/אחיות?4 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?חום ירוק צבע שיער?ג'ינג'י משקל:62 גובה:1.73 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ניגנתי בעבר על פסנתר על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אביב גפן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין אבל יהיה בעתיד בגבה התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?12 ניסית להתאבד פעם?כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?אין איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדין בבית הספר מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?אסטורנאוטית ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?פסיכולוגית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה מה מתנגן עכשיו?הסודות של לא זוכרת מי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מוזיקה ישנת טוב אתמול?כן=] תישן טוב הלילה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות ושקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שלום?!?! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?במרכז מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?ב4 התנשקת?ממזמן התאהבת?לפני כמה שבועות נשבר לך הלב?לפני שנתיים צחקת?לפני שניה בכית?יותתר מ2 שבועות=] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?שלשום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י?היום עישנת?לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי?לפני שבועיים השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?חצי שנה לבשת חצאית?אני נגד חצאיות קנית בגד?לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אמ.. לפני כמה ימים הקדישו לך שיר?לפני מלא זמן שיפרו לך את המצברוח?היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא שלי חשבת עליו?המאמית שלי התקשרת אליו?המאמית שלי התקשר אלייך?המאמית שלי פגע בך?המאמית שלי שימח אותך?אף אחד היום: באיזו שעה התעוררת?10 וחצי מה/מי העיר אותך?קמתי לבד הכי טוב מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?תאכלי כבר חח מה היה השיר הראשון ששמעת גשם כבד של אביב גפן מה אכלת?מלא דברים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?תירוץ למחר לבית הספר מיקום כרגע: להקה אהובה:סינרגיה איזה כיתה את:ח בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא קראתי בדיחה מלא זמן הבנאדם הכי יפה שראית:אמ לא יצא הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא אמרתי את חושבת שאת יפה?קצת את חושבת שאת צבועה?ממש לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?גם וגם בנאדם ש: אוהב/ת:את ו' למרות שהיא לא אותי=| מתגעגע/ת אליו:ו' חסר לך:ו' עושה לך טוב להיות איתו: ו' הכי מצחיק:ו' הכי דפוק:אין הכי מוזר:אין הכי כיף לדבר איתו:מ' איפה היית רוצה לגור בארץ? במרכז הארץ יש לך פלאפון?כן=] למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאמא שלי איזה צלצול יש לך?אני הרו עם הפלא' על שקט אין צלצול הקול הכי יפה ששמעת?אממ יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שלי ושומר מסך?תמונה שלי גם את רוצה להיות זמרת?קצת את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?ברור שכן מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:רבות הדרכים מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):אין מזכיר לך את הילדות:אין גורם לך לבכות:שיר עצוב גורם לך לצחוק:עכשיו מעונן גורם לך לרצות לרקוד:של שוטי הנבואה כול הילדים קופצים רוקדים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:סודות שהיית רוצה לכתוב אותו:מלאך שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא חשבתי עדין על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:אין אני שמסכם את שנות הנעורים שלך:אחלום לנצח ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו:אין שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:בגלל שאת חיה {באנגלית} שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:רבות הדרכים שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:מישהו לרוץ איתו מהסרט מישהו לרוץ איתו האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן את ו' אם כן, כמה זמן?בנתיים זה נימשך ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא היא לא בקטע של בנות=| התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שאמרתי לה שאני אוהבת אותה מאוד והיא אמרה שאני לא=[ מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?התביישתי לפנות אליה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?מנסה לתקן את זה האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?עדין לא האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?להגיד מילות אהבה חח איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?קצת זורמים האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן עם האקסית היא זרקה אותי=[ האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?שברון לב האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

saptenn

New member
נשרפתי ../images/Emo10.gif

מהו שמך המלא? ספיר תאריך לידה: 8/7 יא זה קרוב
מקום מגורים: פחחחח. כמה אחים/אחיות? 2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום כזה צבע שיער? שחור (יא איזה כיף השחור הזה
) משקל: חיחי גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא.. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה!! אוף אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש המון.. מהישראלים דניאל סלומון יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? ;[ התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? הפסקתי? חחחח סתם ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כלום. אם כבר אז מערכת יחסים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? עזבו איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אממ טניס? ;[ ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לאסוף ביצים בלול איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? Pete Murray - So Beautiful
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייטונס, מסנג'ר ישנת טוב אתמול? לא! תישן טוב הלילה? ישמצב מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ראשל"צ
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? אממ לפני התחרות... 12 ככה התנשקת? יום חמישי התאהבת? נשבר לך הלב? בחודש האחרון צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? היום עישנת? שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? פחח נראה לי בבר מצווה של אחי. (8 שנים!!!) קנית בגד? אמממ יום חמישי. חח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום. אני לעצמי חחחחחחחחח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? המאמנת שלי חשבת עליו? היא התקשרת אליו? אבא שלי התקשר אלייך? סיון פגע בך? שימח אותך? דניאל (השמות האלו באמת אומרים פה משהו למישהו P:) היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? הפלאפון שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? יאללה לקום לאבא שלי
מה היה הדבר הראשון ששמעת? גלגל"צ מה היה השיר הראשון ששמעת? סינרגיה - תראי זה אני מה אכלת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? התחרות1! מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: יש המון. אבל הכי לייפהאוס איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אמרתי יותר מדי דברים מטורפים את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אממ לא משו את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא חחחח את אוהבת את עצמך? יש לי ברירה
בזבזנית או חסכנית? שניהם חח בנאדם ש: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: ;[ חסר לך: ;[ אוף עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי הכי מצחיק: ליאור הכי דפוק: גל הכי מוזר: אלון הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? ראשל"צ יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין מישהו מסוים איזה צלצול יש לך? all good things הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא ממש חח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: דין דין אביב - סודותיי מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ^^ מזכיר לך את הילדות: כל השירים של הופה היי! חחחח גורם לך לבכות: Radiohead - Street Spirit השיר הכי עצוב שאני מכירה. גורם לך לצחוק: Mika - Love Today גורם לך לרצות לרקוד: Sweet Escape מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Take That - Hold On שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Lifehouse - Everything וואי חובה
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: טפו טפו טפו שמסכם את שנות הנעורים שלך: חחחחחח מסכם P: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Jet - Look What You've Done שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: סיינטיסט של קולדפליי וואי אני אשכרה זוכרת הכל שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה? ניסיתם להתחיל איתו? לא ממש הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודעת אם זאת אהבה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שלא ידעתי מה אני רוצה מעצמי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? ששש האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? כן האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? כן איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? לא יודעת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? חחח איזה שאלות מפגרות X: אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? שאלתם כבר אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? תלוי מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? ךא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

אההההההההה

מהו שמך המלא?חיבוקי תאריך לידה:26.6 מקום מגורים:גבעתיים כמה אחים/אחיות?2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים ובקרוב עם אח שלי=] צבע עיניים?חום צבע שיער?חצי ירוק חצי בלונד משקל::p גובה:מטר שבעיים משו כזה מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מבחינת להקה? אואזיס.. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?עדיין לא אבל בקרוב יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לשון וטראגוס התנסת בעבר בסמים? איזה?מה אכפת לכם? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?12 ניסית להתאבד פעם?כןן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?קופסא ליום העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?כן עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?5 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?ברמניתXD ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?קופירייטרית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקה חרא של גמלים או משו מה מתנגן עכשיו?תמיד כשאתה בא-אפרת גוש עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ווינדוס מדיה מסן והפורום ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:נצלנות מוגזמת התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להחזיר אותה ולמצוא אושר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?פלורנטין עם אח שלי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני שעה אכלת?בבוקר התנשקת?יום שישי התאהבת?ממזמן נשבר לך הלב?בול לפני שנה צחקת?לפני חצי שעה בכית?מקודם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?מקודם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?מקודם חיבקת מישהו/י?לפני שעה עישנת?עכשיו אני עם סיגריה בפה שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת?לפני הרבה הרבה זמן שכבת עם מישהו/י?לפני שבוע היית במועדון?אתמול לבשת חצאית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קנית בגד?לא מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כל פעם אני מתכוונת הקדישו לך שיר?לא נראלי שהקדשיו לי שיר.. שיפרו לך את המצברוח?=\ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?צביה חשבת עליו?תמרה התקשרת אליו?ידיד שלי התקשר אלייך?ידידה שלי פגע בך?אמא שימח אותך?ידידה שלי היום: באיזו שעה התעוררת?ארבע מה/מי העיר אותך?אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת?שתכין לי קפה מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אמא שלי מדברת עם צביה מה היה השיר הראשון ששמעת?יוני בלוך-לוט מה אכלת?לאזוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שצביה עזבה=[ מיקום כרגע:בית להקה אהובה:היהודים איזה כיתה את:י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:הייתי אתמול בסטנדאפ((:) הבנאדם הכי יפה שראית:היא הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:בואי לגור איתי את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?לא את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: אוהב/ת:אותה מתגעגע/ת אליו:צביה חסר לך:צביה עושה לך טוב להיות איתו:היא הכי מצחיק:עידן הכי דפוק:אח שלי הכי מוזר:אח שלי הכי כיף לדבר איתו:צביה איפה היית רוצה לגור בארץ? פלורנטין1!1!!!!!!! יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אח שלי איזה צלצול יש לך?סתם מעאפן כזה של אורנג' הקול הכי יפה ששמעת?שלה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה יפה כזאת של אישה בעננים ורוקדת ושומר מסך?האם אתה מפחד? את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?כה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:אואזיס-סטופ קריינד יור הארט אופ מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):כנל מזכיר לך את הילדות:שירי שושה גורם לך לבכות:לאדעת יש הרבה גורם לך לצחוק:רנסיד-קאבר של לה במבה גורם לך לרצות לרקוד:מועדון ריקודים-אפרת גוש מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:ליפול-היהודים שהיית רוצה לכתוב אותו:אואזיס-שמפיין סופרנובה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:למעלה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:סטופ קריינד יור הארט אופ שמסכם את שנות הנעורים שלך:כל שירי היהודים1 ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:יש להקה קג'ולטיס שאתה אוהב להתעורר לצליליו:כל שירי צביה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:יוני אח שלי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:וואלה לאדעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:הפסקול של שמש נצחית בראש צלול האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כה אם כן, כמה זמן?שנה וחצי ניסיתם להתחיל איתו?כה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שנפרדנו=\ מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?גיל אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?ואי זה היה מבאס לי תשחולת האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?לא זוכרת האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?הבאתי לאחת בהפגנה של פלורנטין סוכרייה על מקלXD איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?פנים מולפנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כה אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?מחפפים האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?כה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אקסים: כמה אקסים יש לכם?3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?כן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?הכל האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לשנות

טוב נו..

מהו שמך המלא? איתי זיו לא מספיק לכם? תאריך לידה: 20.8.89 מקום מגורים: קרית גת כמה אחים/אחיות? 369. (נו הורים דוסים.) גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים בנתיים. צבע עיניים? ירוק. צבע שיער? שחור. משקל: מאיפה לי. גובה: לא יודעעעעעעע מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לא יודע יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? ואו. 7. 2 בשפה, אחד באף, לשון, ו3 באוזניים. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 15. ניסית להתאבד פעם? - אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חצי קופסא. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסית יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 4. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן. איזה מגמה היית בביה"ס? בבצפר שלי, פסיכולוגיה וביולוגיה ולמדתי תאטרון בבצפר אחר מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? משחק. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מה? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עורך דין. מה מתנגן עכשיו? כלום. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם ידידה. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איסיקיו ופוטושופ ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אילת. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? בבוקר התנשקת? אתמול התאהבת? מזמן. נשבר לך הלב? מתי לא. צחקת? אתמול בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? ברגע זה שתית משקה אלכוהולי? אתמול, יין השתכרת? ואו, בסילבסטר שכבת עם מישהו/י? פסח. היית במועדון? פסח. לבשת חצאית? פסח. קנית בגד? יום חמישי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן לא. הקדישו לך שיר? אתמול! שיפרו לך את המצברוח? אתמול, גיא והחברים (ואי כמה דברים קרו אתמול שמתם לב?) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? גיא התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אמא פגע בך? ידידה שלי שימח אותך? גיא חבר שלי. היום: באיזו שעה התעוררת? 15:00 בערך מה/מי העיר אותך? אחותי ''זיו בוא לים'' מה היה הדבר הראשון שאמרת? לכי קיבינימט ועזבי אותי לישון בשקט מה היה הדבר הראשון ששמעת? זיו בוא לים מה היה השיר הראשון ששמעת? sweet 666 של HIM מה אכלת? שניצל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם אני יקבל יותר מ10 בבגרות במתמטיקה מיקום כרגע: מול המחשב להקה אהובה: אוונסנס איזה כיתה את: י'ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: למה לנשים יש רגליים? כדי שלא ישאירו ת'פס כמו שהשבלול משאיר הבנאדם הכי יפה שראית: גיא הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. את חושבת שאת יפה? איכ. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? מאד. את חושבת שאת קרצייה? כשצריך. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? ממש לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזן!!!! בנאדם ש: אוהב/ת: לאחשוב. מתגעגע/ת אליו: סתכלו שאלה אחת למטה. חסר לך: דניאל, אחד הידידים הטובים שלי שאני לא מדבר איתו עושה לך טוב להיות איתו: גיא הכי מצחיק: נופר הכי דפוק: גיא. הכי מוזר: גיא. הכי כיף לדבר איתו: אליאור (בשיחות על מרמור ועל קפיצה מגג עזריאלי) איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך? תלוי מי מתקשר. sweet 666 של HIM לחברים, ''הכל זה לטובה'' לפורום ותרנגולת כזאת למשפחה. הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי כאילו דה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אוונסנס! מה כבר יכול להיות? ושומר מסך? של ווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? ברור אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: MY IMMORTAL מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ^ מזכיר לך את הילדות: השיר של בולי איש השלג גורם לך לבכות: ליתיום או מי אימורטל. גורם לך לצחוק: MAMA של מי כימיקל רומנס. גורם לך לרצות לרקוד: הכל זה לטובה. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא רוצה אפחד בנתיים. שהיית רוצה לכתוב אותו: ליתיום. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: למה נראה לכם שאני מתכוון להתחתן שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ליתיום שמסכם את שנות הנעורים שלך: ליתיום ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של אוונסנס או מיי כימיקל שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: חע, מי אימורטל ואוונסנס בכלל. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: מי אימורטל. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ''אהבה יש באוויר'' ממלך האריות. (אור,אהמאהמ) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נו ברור אם כן, כמה זמן? הרבה. ניסיתם להתחיל איתו? לא מתחיל עם אנשים. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? הפוך. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? נו עזבו באמאשלכם מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שאנחנו אחים. סתם!!!!!!!!!!!!! אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בלע. האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? כן. ועזבו זה מביך אותי האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא. איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פלאפון ומכתב אהבה. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא מה אני זונה? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? נו זה מצבי כרגע. מתמודדים. האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא התחלתי עם מישהו אפעם! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם? כן כמה זמן אתם יחד? מחר שבוע איך הכרתם? ידידה שלי הכירה לו אותי והוא התחיל איתי בקניון (טיפש) מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא מקסים. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הוא בן אדם טוב אתם רבים? הרבהההההההההההההההההההההההההההה האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? נפרדנו. אתם פוחדים לאבד אותו? לא. (אמאלה שלא יקרא את זה) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? המון. אקסים: כמה אקסים יש לכם? פי. תנו לי שניה לספור. איזה 7,8 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? רובן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? ברור! גלוריה כפרעלייייייייייייייייייייייייייייה. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ברור מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כןןןןן.

livemylife

New member
איזה חפירה

מהו שמך המלא? מתן תאריך לידה:12.07.89 מקום מגורים: ירושלים כמה אחים/אחיות?3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום-שחור משקל:--- גובה:---- מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם למדתי גיטרה על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? שנה שעברה ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?--- האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? יותר מדי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? חחחחח יש הרבה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? נראה לי תחום המחשבים בסופו של דבר איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן ואייסי ישנת טוב אתמול? כהה תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד, רוצה זוגית :p תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שמה שאני רוצה יקרה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? שלוש שעות התנשקת? ---- התאהבת?---- נשבר לך הלב?----- צחקת?לפני כמה זמן בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא מזמן חיבקת מישהו/י? היום עישנת? מזמן שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים נראה לי השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? מזמן היית במועדון? מזמן לבשת חצאית?בחיים לא קנית בגד? שבוע שעבר אני חושב אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ידידה טובה חשבת עליו?--- התקשרת אליו?ידידה טובה התקשר אלייך? אותה אחת פגע בך?---- שימח אותך? עוד ידידה היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני רעב :p מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? לא זוכר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?---- מיקום כרגע: להקה אהובה: עכשיו אין איזה כיתה את: יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר הבנאדם הכי יפה שראית: וואי הרבה ראיתי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חחחח הרבה את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? ככה ככה את חושבת שאת קרצייה? חחחח כהה לפעמים :p את חושבת שאת עקשנית? לא כל כך את אוהבת את עצמך? ככה ככה בזבזנית או חסכנית? בזבזן בנאדם ש: אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: הרבה חסר לך:---- עושה לך טוב להיות איתו: הרבה הכי מצחיק: וואי ידידה שלי הכי דפוק: לא יודע הכי מוזר: יש איזה אחד דפקה הכי כיף לדבר איתו: הרבה איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב יש לך פלאפון? כהה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך? אביב גפן- האם להיות בך מאוהב אקוסטי הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נוף כזה ושומר מסך? לא זוכר את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? חחחחחח היה יכול להיות נחמד אבל כנראה שלא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין מזכיר לך את הילדות: כל שירי הילדות גורם לך לבכות: אין לבכות יש להעציב גורם לך לצחוק: גם אין גורם לך לרצות לרקוד: שירים קצביים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל מיני שהיית רוצה לכתוב אותו: ווואי חחחח כל שיר שאני אוהב שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: היפים באמת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: למה לחשוב על הלוויה שמסכם את שנות הנעורים שלך: חכו עדיין לא סיימתי אותם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: חחחח יש גם הרבה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא יודע שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: גם הרבה שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: your song מולאן רוז' האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אהבה, סתם חיבה אם כן, כמה זמן? תקופה מסוימת ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מנסה להחזיר את זה האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כהה אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? אם אני רואה מצב לקשר אז סבבה האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? מה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כה מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כה מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכל סגור האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כה

הורס 17

New member
גאד.../images/Emo2.gif../images/Emo199.gif

מהו שמך המלא?
גך תאריך לידה:
12.10.87 מקום מגורים:כרמיאל כמה אחים/אחיות?
אחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?
הורים צבע עיניים?
חום צבע שיער?
חום משקל:
70 ומשו גובה:183 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
עצבים על מה היית רוצה לנגן?
גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?
דניאל סלומון יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
אין התנסת בעבר בסמים? איזה?
שכטה אחת באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?
16 ניסית להתאבד פעם?
:O אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
רק שאני שותה העדפה מינית:
בי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
רציני אבל עד הסוף, שום דבר מתנדנד עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
5 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
נופ איזה מגמה היית בביה"ס?
עיצוב גרפי ותקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
גרפיקה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?
לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
רוצח שכיר מה מתנגן עכשיו?
שירלי צפרי בשבילי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
מסן מדייה פלייר ותיקיית שירים ישנת טוב אתמול?
מאוד תישן טוב הלילה?
מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:
רוע לב התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
להיות מאושר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
בגן עדן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?
אתמול אכלת?
היום התנשקת?
שלשום התאהבת?
לפניי 3 חודשים נשבר לך הלב?
לפני חודש וחצי צחקת?
אתמול בכית?
לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
לפניי חודש וחצי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
לפניי חודש וחצי חיבקת מישהו/י?
שלשום עישנת?
שלשום שתית משקה אלכוהולי?
שלשום השתכרת?
שלשום שכבת עם מישהו/י?
וואו היית במועדון?
שלשום לבשת חצאית?
בגיל 8 קנית בגד?
לפניי חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
לפניי חודש וחצי הקדישו לך שיר?
חודשיים שיפרו לך את המצברוח?
שלשום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?
אבא חשבת עליו?
לאמשנה התקשרת אליו?
מורן התקשר אלייך?
עידן פגע בך?
לאמשנה שימח אותך?
מורן היום: באיזו שעה התעוררת?
12 מה/מי העיר אותך?
לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?
אמא מה היה הדבר הראשון ששמעת?
טלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת?
הייתכן דניאל סלומון מה אכלת?
כדור שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
החזרה מחר לבסיס מיקום כרגע:
חדר להקה אהובה:
קילרס איזה כיתה את:
צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק:
לאזוכר הבנאדם הכי יפה שראית:
הדיג'יי במרפאה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
לא יודע את חושבת שאת יפה?
בסדר את חושבת שאת צבועה?
תלוןי עם מי את חושבת שאת קנאית?
כן את חושבת שאת קרצייה?
כן את חושבת שאת עקשנית?
לא תמיד את אוהבת את עצמך?
בסדר בזבזנית או חסכנית?
חסכן אבל לא קמצן בנאדם ש: אוהב/ת:מורן מתגעגע/ת אליו:
מורן חסר לך:
מורן עושה לך טוב להיות איתו:
מורן הכי מצחיק:
סמדי הכי דפוק:
נטעלי הכי מוזר:
הכי כיף לדבר איתו:
סמדי איפה היית רוצה לגור בארץ?
רעננה יש לך פלאפון?
כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?
מורן וסמדי איזה צלצול יש לך?
הכל זה לטובה, האנג מי אפ טו דריי, טו של שקירה הקול הכי יפה ששמעת?
אפרת גוש איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
של עצמי ושומר מסך?
אין את רוצה להיות זמרת?
כן את רוצה להיות שחקנית?
כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
כן מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
בעז שרעבי שאת נוגעת בי מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
דניאל סלומון הייתכן מזכיר לך את הילדות:
ספייס גירלס וואנבי גורם לך לבכות:
דניאל סלומון בא מכאב גורם לך לצחוק:
פול אאוט בוי טנקס פור דה ממוריס גורם לך לרצות לרקוד:
חמי רודנר מכונת השירים הגדולה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
אין שהיית רוצה לכתוב אותו:
אפרת גוש שעתיים אחריי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
אהוד בנאי היום שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
אהוד בנאי היום שמסכם את שנות הנעורים שלך:
משה פרץ דרך ארוכה ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: