שאלון!

../images/Emo42.gifיש בארץ סוס פלזר מיובא? ../images/Emo12.gif

לא בציניות או משהו...אני באמת שואלת כי אף פעם לא ראיתי ואם היית במקצה הזה אז תאמיני לי, זה גם מה שאת היית חושבת
חוץ מזה שהם פשוט יכלו "לפזול" לשופט ולדעת

PinkHorse

New member
יש ת'סוס הזה שקאיה אחישר רוכב עליו

ויש איזה אחד קוורטר שמן בצבע חום ככה שנראה לי שיש בשם שלו משהו עם TORVO. בכל מקרה הוא בטוח מיובא וגם ההוא שקאיה רוכב עליו..

יש בחווה של דנה.

פני-ג'ים-דוקי- שלושתן קווטריות מיובאות מחו"ל שמתחרות.

PinkHorse

New member
אני לא בטוחה ב100% אבל השם שלו ארוך

והוא גם נראה מנופח כזה. הוא שייך לילדה אחד [התלמידה שלו].

זה ממש ממש משעמם!!

חחחחח.... מי אומר? בדרך כלל פשוט פוזלים לשופט ואז מתקנים תץ'סוס אם הוא לא רואה

../images/Emo42.gifאבל בתחרויות בח"ול

לא אומרים להם ג'וג...אומרים להם טרוט או אקסטנטד טרוט לפחות באלה שאני ראיתי

fliperit

New member
ציטוט

הנה ציטוט מהחוברת של קורס מדריכי רכיבה מערבית (החוברת נכתבה על ידי מאמנים ורוכבים מהטובים בענף!): " מקצבי הסוס מוגדרים לפי סדר עבודת הרגליים של הסוס ולא בהכרח לפי מהירותם . לסוס רכיבה (שאינו נמנה על אחד הגזעים בעלי המקצבים המיוחדים) ארבעה מקצבים בסיסיים: הליכה, טרוט (ג'וג), קנטר (לואופ) וגאלופ." מזה משתמע שקנטר ולואופ, וג'וג וטרוט זה אותו דבר!!!

fliperit

New member
מממ

1. ג'וג 2. 5 3. את הכוח 4. הכוונה פרסות?חחח כן 5. מתגברים...כי אחרת איך אני אתקדם?

עונהה

מה שם נרדף לטרוט?? ריצה קלה ( אבל זה לא מתחרז:| ) כמה שנים אתם רוכבים? עוד שלוש חודשים - שלוש שנים( זה מתחרז!!! ) מה אתם הכי אוהבים הסוסים? הכלל אתם יודעים לנקות צפורני סוס? חיובי מה אתם עושים שאתם טיפה מפחדים? מתגברים (יאווו איזה טירוף עם החרוזים!)

horses23

New member
חח..זה לא אמור להתחרז!!

חח... מילה עוד נרדפת לטרוט זה 1 על 1 אני מתפלה!! אני מתפלה שאתם לא יודעים! חח... אבל זה גם ריצה קלה!

למעלה