אלפקות ורודות רוקדות הורה בעזריאלי
שם מלא:עדי (יש לי 4 שמות משפחה אל תאלצו אותי לבחור) גיל: 16 תאריך לידה: 5.7.87 מזל: מצב הרוח שלך היום: מת
מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: מהורהר
הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא לוקחת ל
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? לפני יומיים הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לפני חודש-חודשיים (אני גרה בדי חור) הפעם האחרונה שצחקת: לפני רבע שעה הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: הדר... אומר לכם משהו?! הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אח של סבתא שלי?! הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: בלינקי ביל... אה הוא לא אדם... טוב אולי את המחנך לשעבר שלי שפשוט לא יכול לצאת לי מהחיים... גרררר הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: ג'וליה- הכלבה הכי מקסמיה בעולם... ממ שוב אנשושים... ניראה לי שאני אשאר אם ג'וליה היא הדבר הכי אנושי שאני מכירה אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: ערב מ ק ס י ם שהכינו הבנים בכיתה שלנו לבנות שיר ששומעת עכשיו: pink spider של hide שיר להמלצה: The Game של Disturbed הפעם האחרונה שבכית: לפני 29 ימים הציונים שלך לבינתיים: מפתיעים לטובה היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: ה- 1 בספטמבר כן/לא נעלי דובי לבית? כן סיגריות? כן... לא.. אני בקונפליקט עצמי יחסי מין בגיל מוקדם? מה קשור הגיל? רוק? כן מוסיקה שחורה? לא ממש בגדים לבנים: אף פעם לא נישארים לבנים יותר משתי דקות אודם לשפתיים: לא סנדלים: כן מכנס גיזרה גבוה: לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: חסוי השיר שגורם לך לרצות לרקוד: הילדים קופצים של שוטי הנבואה השיר שמחרמן אותך: שיר הפתיחה של מוש השור
שם מלא:עדי (יש לי 4 שמות משפחה אל תאלצו אותי לבחור) גיל: 16 תאריך לידה: 5.7.87 מזל: מצב הרוח שלך היום: מת