שאלון

סינארי

New member
אלפקות ורודות רוקדות הורה בעזריאלי

שם מלא:עדי (יש לי 4 שמות משפחה אל תאלצו אותי לבחור) גיל: 16 תאריך לידה: 5.7.87 מזל: מצב הרוח שלך היום: מת
מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: מהורהר
הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא לוקחת ל
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? לפני יומיים הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לפני חודש-חודשיים (אני גרה בדי חור) הפעם האחרונה שצחקת: לפני רבע שעה הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: הדר... אומר לכם משהו?! הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אח של סבתא שלי?! הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: בלינקי ביל... אה הוא לא אדם... טוב אולי את המחנך לשעבר שלי שפשוט לא יכול לצאת לי מהחיים... גרררר הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: ג'וליה- הכלבה הכי מקסמיה בעולם... ממ שוב אנשושים... ניראה לי שאני אשאר אם ג'וליה היא הדבר הכי אנושי שאני מכירה אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: ערב מ ק ס י ם שהכינו הבנים בכיתה שלנו לבנות שיר ששומעת עכשיו: pink spider של hide שיר להמלצה: The Game של Disturbed הפעם האחרונה שבכית: לפני 29 ימים הציונים שלך לבינתיים: מפתיעים לטובה היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: ה- 1 בספטמבר כן/לא נעלי דובי לבית? כן סיגריות? כן... לא.. אני בקונפליקט עצמי יחסי מין בגיל מוקדם? מה קשור הגיל? רוק? כן מוסיקה שחורה? לא ממש בגדים לבנים: אף פעם לא נישארים לבנים יותר משתי דקות אודם לשפתיים: לא סנדלים: כן מכנס גיזרה גבוה: לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: חסוי השיר שגורם לך לרצות לרקוד: הילדים קופצים של שוטי הנבואה השיר שמחרמן אותך: שיר הפתיחה של מוש השור

amirbilu

New member
~~>

שם מלא:אמיר ב גיל:15 מזל:אריה מצב הרוח שלך היום: לא רע. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: רע. הדבר הכי מעליב שאמרו לך:לא זוכר. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?כיתה ו' או ז'. הפעם האחרונה שצחקת:לצחוק זה הדבר היחידי שמחזיק אותי חי. הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:הבוס שלי. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:אחותי. הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:מישהו שת'ם לא מכירים. הבן אדם שאתה הכי אוהב בעולם:מממ...לאדע. אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:לא זכור לי אחד כזה. שיר ששומעת עכשיו:משינה-אכזבה. שיר להמלצה: כל הדיבסק החדש של סיסטם. הפעם האחרונה שבכית:שנה שעברה. הציונים שלך לבינתיים:אין כח לפרט היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:לא היה יום אחד שלא היה כזה. כן/לא נעלי דובי לבית?כן. סיגריות?לא.. יחסי מין בגיל מוקדם?כן. רוק?כן. מוסיקה שחורה?לא. בגדים לבנים:לאדע. אודם לשפתיים:לא. סנדלים:לא. מכנס גיזרה גבוה:לאדע. השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:אין. השיר שגורם לך לרצות לרקוד:לא חשבתי על זה. השיר שמחרמן אותך:לא התחרמנתי משיר אף פעם.

אניייי

שם מלא:אנה 'שושנה בשורוק' גיל:16 תאריך לידה:1.9.1987 מזל:בתולה :) מצב הרוח שלך היום: חביב מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: לא משו הדבר הכי מעליב שאמרו לך:שלא סובלים אותי מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? מזמן.. יום הבחירות נראה לי..... הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:השבוע..:) הפעם האחרונה שצחקת:לפני 3 שעות ככה הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:חברה שלי:) הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: את עצמי במראה הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: הרבה מידי.... דור, יוסי הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: יוסי אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: לא היה כזה... שיר ששומעת עכשיו: אלה של היהודים :) שיר להמלצה:pod - alive... הפעם האחרונה שבכית:היום.. תופעה בלתי רצונית... הציונים שלך לבינתיים:חרא היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:בכיתי נון סטופ בגלל דכאון עמוק... כן/לא נעלי דובי לבית?כן סיגריות?לא יחסי מין בגיל מוקדם?כן רוק?כן מוסיקה שחורה?כן *נסקלת באבנים* בגדים לבנים:לא אודם לשפתיים:לא סנדלים: לא מכנס גיזרה גבוה: כן השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:mariah carey - my all השיר שגורם לך לרצות לרקוד:put your hands up השיר שמחרמן אותך:אין כזה.....

אורית15

New member
../images/Emo13.gif

שם מלא: בלאקמור גיל:16 תאריך לידה:4.5 מזל:טלה מצב הרוח שלך היום:לא משהו מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:משתנה הדבר הכי מעליב שאמרו לך:או או.. שאני לא יזכר:/ מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?אתמול הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:לפני חודש הפעם האחרונה שצחקת:עכשיו הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:לא זוכרת הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:עוזרת בית :/ הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:עצמי הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:מישהו אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:לא זוכרת שיר ששומעת עכשיו:משהו תראש מטאל, לא יודעת מה שיר להמלצה:פינק פלויד-טיים הפעם האחרונה שבכית:לפני שעה בערך הציונים שלך לבינתיים:לב"ס? בסביבות ה70-80 היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:אתמול או שלשום כן/לא נעלי דובי לבית?בטח!! סיגריות?לפעמים יחסי מין בגיל מוקדם?תלוי בסיבה רוק?רוק בפה, או רוק המוסיקה?-שניהם כן מוסיקה שחורה?לא בגדים לבנים:לא יודעת:/ אודם לשפתיים:לא סנדלים:כשחם מכנס גיזרה גבוה:לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:עברי לידר -"ספר לי קצת.. על רגעי הפחד.." השיר שגורם לך לרצות לרקוד:משהו של גאנס, שכחתי את השם השיר שמחרמן אותך:היה איזה שיר.. אוף, שכחתי!

אפשר להכנס.

שם- צבי-אל. בן 16 מזל גדי לידה: 23/12/87 מצב רוח: כלום השבוע: ננננ. הרבה. שבוע ארוך. מעליב: שאני רזה (זה בסדר, אבל יש כאלה שמגזימים) התחילו איתי? תאמת אני לא בטוח מה זה "התחלה" ומה זה "סתם". אני מניח שנה שעברה. שופינג: לונג לונג טיים אגו. צחקתי: היום בצהריים דיברתי בטלפון.... עם איזה ערבי שאמר שזה טעות. ראיתי על הבוקר: אח שלי לפוצץ את: איזה ילדה שעיצבנה אותי בהצגה. באמצע ההצגה היא אמרה לי לעבור מקום כי היא רגילה לשבת שם! פעם הבאה אני לא זז!!! הכי אוהב: את ... כרגע דמויות אנימציה. אנשים מעצבניםםםםם הרגשתי כמו מליון דולר: אולי בבר מצוה? שומע: לילה. צריך לשמור על השקט. המחשב עושה מספיק רעש המלצה: suprvixen של.... גרבג'! לא טעיתם בכיתי: מממממ לפני חודשיים בערך ציונים: סבירים, אבל אחרי החופש? זירו היום הכי מדכא: לפני כמה זמן כשאחד מבני המשפחה עצבן אותי כרגיל
נעלי דובי
סיגריות
יחסי מין
רוק
מוזיקה שחורה
בגדים לבנים- יום כיפור, כמובן
אודם
סנדלים
גזרה גבוהה השיר שגורם לבכות (גרם! פעם אחת! די!) החיים יפים לרקוד: לא יודע מחרמן: כנ"ל לילה טוב מאוד!!!!!!

FlamMAble

New member
....

שם: משי (meshy) גיל: 14 תאריך לידה: 6.6.89 מזל: תאומים מצב רוח היום: חרא מצב רוח בכלליות: חרא הדבר הכי מעליב שאמרו לי: שאני דומה לנב קמפבל (אני ממש לא!) הבן אדם שהכי הייתי רוצה לפוצץ כרגע (ותמיד): המחנכת שלי שיר שאני שומעת עכשיו:iron maiden - ghost of the navigator שיר להמלצה: guns n roses- one in a million נעלי דובי- לא סיגריות- לא יחסי מין בגיל מוקדם- למה לא? רוק- למי שאוהב מוסיקה שחורה- למי שאוהב בגדים לבנים- למי שאוהב אודם לשפתיים- רק לדראג קווינס סנדלים- לא מכנס גיזרה גבוה- שיהיה

boolbool boy

New member
שלי

שם: איתמר גיל: 12 תאריך לידה: 1.8.1991 מזל: אריה מצב רוח היום: ככה ככה מצב רוח בכלליות: לא רע בכלל הדבר הכי מעליב שאמרו לי: שיש לי מלא נמשים מכוערים (וזה לא נכון!!) הבן אדם שאני הכי רוצה לפוצץ כרגע: יוני, ילד מעצבן כזה שהכרתי בסיני. שיר שאני שומע עכשיו: goldfinger - open your eyes שיר להמלצה: the vins - get free (לא שאני אוהב אותם, אבל זה שיר נחמד כזה..) נעלי דובי: לא... סיגריות: זה לא הזמן להחליט כרגע, אחיות שלי אמרו שהם לא יעשנו, והינה הן בקשו מאבא שלי שיביא פקט של "קלאופטרה" (מי שלא יודע, זה סיגריות מצריות כאלה..)... רוק: אחלה דבר מוסיקה שחורה: אני אישית מאוד אוהב! בגדים לבנים: לא הבנתי... אודם לשפתיים: זה לא יפה לבנים... סנדלים: אני לא לובש, רק נעליים..

boolbool boy

New member
ועוד כמה דברים...

הרגע שהרגשת כמו מיליון דולר: שקיבלתי את ההנהלה לפורום הציונים שלי לבנתיים: יכולים ליהות יותר טוב..

jamesT

New member
אני חדש

שם מלא: דניאל גיל: 15 תאריך לידה: 6.5 מזל: שור מצב הרוח שלך היום: שמיייח מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: גם שמייח הדבר הכי מעליב שאמרו לך: כשלא אמרו לי כלום מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? יום חמישי הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: יום שני וזה לא היה שופינג הלכי לקנוות דיסק מסויים הפעם האחרונה שצחקת: יפני 3 דקות הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אסטמה / בן הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: לא זוכר הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: איזה מורה או משו הבן אדם שאתה הכי אוהב בעולם: יש הרבה אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: לא זוכר משו כזה שיר ששומע עכשיו: אינפקציה - נקרופיל שיר להמלצה: betzrfer - tin הפעם האחרונה שבכית: לפני שבועיים אני חושב הציונים שלך לבינתיים: נכשל היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לא היה יום שכולו היה מדכא כן/לא נעלי דובי לבית? לא סיגריות? כן יחסי מין בגיל מוקדם? מ14 זה סבבה רוק? כן מוסיקה שחורה? תלוי בגדים לבנים: כן אודם לשפתיים: מה אני נראה לכם?? סנדלים: לא מכנס גיזרה גבוה: לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אין השיר שגורם לך לרצות לרקוד: זה לא השיר זה מי שאיתך השיר שמחרמן אותך: זה לא השיר זה מי שאיתך

Just Adi

New member
שלוםםם , חדשה פה ../images/Emo80.gif

שם מלא : עדי ... גיל : 14 תאריך לידה : 3.1.1990 (אבל הי, אני בכיתה ט'
) מזל : גדי מצב הרוח שלך היום : מבולבל למדי מצב הרוח שלך בכלליות השבוע : היה בעליות ובירידות חדות... הדבר הכי מעליב שאמרו לך : "וואי עדי את נראית ממש טוב!" -"וואי תודה!" -"כאילו... בהשוואה לפעם..." (בהתחשב שפעם הייתי מכוערת ושמנה זה לא השוואה נחמדה
) מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? - אתמול
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג? - וואי, שופינג רציני? המווןןןן זמן, לא זוכרת כבר הפעם האחרונה שצחקת - מכל הלב? הממ.... שלושה ימים? הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון - חן הוכמן, מנהל הפורום של מוניקה סקס. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר - אהמ... מישהו מהתחנת אוטובוס, לא זוכרת מי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע - חסוי הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם - החברה הכי טובה שלי, ג'ן ו... חסוי
שיר ששומעת עכשיו - איזה שיר של ברי סחרוף ורמי פורטיס בערוץ 24.. לא מכירה שיר להמלצה - מוניקה סקס / לא רוצה לדעת הפעם האחרונה שבכית - הממ.... לא יודעת, לא כזה מזמן אירוע שבו הרגשת כמו מיליון דולר - הבת מצווה שלי :) אחרי שעשיתי שינוי ענקי במראה החיצוני וראיתי מלא אנשים שלא ראו אותי שנים ואחד אחד אמרו לי כמה נעשיתי יפה. הציונים שלך לבינתיים - סבירים היום הכי מדכא מתחילת השנה היה - כשנפרדתי מהחבר השני שלי בגלל מישהו שאהבתי... שהיה חודש בחוצלארץ מתוך 3 שנים שהוא הולך להיות שם... נעלי דובי לבית? - לי יש פרות :) סיגריות - מעשנת... יחסי מין בגיל מוקדם - אם הבנאדם מוכן באמת אז שיהנה רוק - בעיקר שומעת, ובעיקר ישראלי מוסיקה שחורה- חביב, מידי פעם בגדים לבנים - ממש לא , ואולי מביאה אותה באיזה חולצה לבנה פעם ב... אודם לשפתיים - רק עיפרון שחור, נקודה. סנדלים - לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהיו לי סנדלים, שונאת. מכנס גיזרה גבוהה - לאאאאאאא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא - הממ... נראה לי "כל הכוכבים" של דוד דאור, "out of reach" ו..."לבכות לך" ובעצם גם "האיש ההוא" השיר שגורם לך לרצות לרקוד - יש המון השיר שמחרמן אותך - ארג... "משתוללים בכפר"

למעלה