שאלון!!

שאלון!! ../images/Emo41.gif

כי מלא זמן לא היה משו....הנה משהו חביב : בחרו 10 חברים מהפורום וכתבו את הכינויים/שמות שלהם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: האם פגשתם את 9? האם 1 ו-3 נפגשו? האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? באיזה פורומים גולש מספר 8? בן/בת כמה מספר 4? האם פגשת את מספר 6? מה אתם חושבים על מספר 10? האם ראיתם פעם את מספר 2 במציאות? האם מספר 3 אוהב לאכול? האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? תנו מחמאה למספר 8: האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? האם מספר 5 ו-7 מתאימים? האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? האם 2 ו-6 נפגשו? האם מספר 5 כותב הרבה בפורום? תהנו! :)

מגיבה לעצמי ../images/Emo3.gif

בחרו 10 חברים מהפורום וכתבו את הכינויים/שמות שלהם: 1. שירן 2. אדם 3. ענבר 4. ירדן 5. ענבלולו 6. אורוש 7. קרן 8. שחר 9. מורן 10. הודי עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: קרנונה את מתוקה אמיתית!
האם פגשתם את 9? כן האם 1 ו-3 נפגשו? אממ האמת שלא יודעת האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא באיזה פורומים גולש מספר 8? שחר באיזה פורומים את גולשת?
בן/בת כמה מספר 4? לא מזמן מלאו לה 19
האם פגשת את מספר 6? כן מה אתם חושבים על מספר 10? שהיא ילדה מתוקה מאוט האם ראיתם פעם את מספר 2 במציאות? כן האם מספר 3 אוהב לאכול? לא יודעת האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כן תנו מחמאה למספר 8: שחרר רזית
חח האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? נראה לי שכן האם מספר 5 ו-7 מתאימים? מתאימים באיזה מובן?
האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? לא האם 2 ו-6 נפגשו? כן האם מספר 5 כותב הרבה בפורום? כן אבל קצת פחות לאחרונה לא? P:

a 90s Noah

New member
מקום 9 הא? ../images/Emo3.gif

10 זה ממש מעט
1. שחר 2. דנה 3. ג'ן 4. מורן 5. אדם 6. יניב 7. שרון כחולה 8. לינוי 9. גל 10. אורוש המאמי עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: המנהלת הכי שווה שניהלתי איתה
האם פגשתם את 9? כןן האם 1 ו-3 נפגשו? כן האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא נכנסתי אף פעם לפורום אילת...אבל הוא כתב פעם באלאניס. באיזה פורומים גולש מספר 8? אין לי שמץ בן/בת כמה מספר 4? מתישהו החודש 19 לא? תקני אותי אם אני טועה... האם פגשת את מספר 6? לא.. מה אתם חושבים על מספר 10? השיר הזה של מירי מסיקה... מאמי.
האם ראיתם פעם את מספר 2 במציאות? פעמיים! האם מספר 3 אוהב לאכול? מתאר לעצמי..מי לא? האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כן כן תנו מחמאה למספר 8: היה ממש כיף איתך בל"ג בעומר! האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? שניה אני אפרוץ לה לרשימה ואני אבדוק. האם מספר 5 ו-7 מתאימים? אדום וכחול לא הולך ביחד. מצטער. האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? והתקשר! האם 2 ו-6 נפגשו? לא האם מספר 5 כותב הרבה בפורום? כבר לא..

*יש לציין

שהמקומות אקראיים לחלוטין ומי שלא מופיע ברשימה , אין קשר בכלל למה שאני חושבת עליו. לכו תדעו יש מצב שמרוב שאני חושבת עליהם הייתי צריכה ריענון עם שמות חדשים שלא נמצאים בראש שלי.....וואי איזה חשה אני חחחחח שבת שלום פפל
אוהבת את כולכם!

danzk

New member
ראית אותי יותר מפעמיים

במפגש פסח שנה שעברה. אחרי שבוע בחיפה ובסוכות באת שוב לחיפה

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif

1.שרון(כבוד למנהלים לשעבר) 2.מורן הבן(כבוד למנהלים לשעבר) 3.אדם(כבוד לאדומים) 4.ירדן(כבוד לאדומים) 5.הודיה(כבוד למנהלת הנוכחית) 6.מורן הבת(פשוט כבוד) 7.ענבל(כבודה במקומה מונח) 8.שירן 9.אורוש המאמי 10.מעיין (כבוד לשלושת האחרונות חביבות) תנו למספר 7 מחמאה: ענבלולו את חמודה!
האם פגשתם את 9? בארור!! האם 1 ו-3 נפגשו? כן האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא אבל היא בטח בפורום בן עמי או משהו כזה
באיזה פורומים גולש מספר 8? אממ אסור לי לספר:-| בן/בת כמה מספר 4? 19 מלפני כמה ימים. מזל"ט!
האם פגשת את מספר 6?אכן כן,הייתי אמורה גם לפגוש את הטיילת אבל לא יצא!חבל!!! מה אתם חושבים על מספר 10?שהיא חמודה האם ראיתם פעם את מספר 2 במציאות? לא
האם מספר 3 אוהב לאכול?בארוררר לא ראיתם איך הוא נראה?
האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כן תנו מחמאה למספר 8: שירני את מאמי!(כן,גם מי שהוא לא אורוש יכול להיות מאמי
) האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? אני מניחה שהן חברות למ חשב,לא כך בנות?:) האם מספר 5 ו-7 מתאימים?לאאא ! 5 ו-10 לנצח! האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? לא שזכור לי..אבל אולי באמת הגיע הזמן! האם 2 ו-6 נפגשו?אממ אני מניחה שאחוות המורנים נפגשו מתישהוא לא? האם מספר 5 כותב הרבה בפורום? כן כן כן כבוד המנהלת! נהנתי
שבת"ש לכולם!

jenngirl

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

איך זכרת את בןעמי בכלל? כבוד כפול ומכופל בחזרה אלייך

mAAyAn 1

New member
יאא זוכרים אותי פה!

גם את חמודה...תודה
וכן שלחתי לך מסר...!!! נו לא זכור לך- תמונות מהמפגש וזה....תזכרי...

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח יו לא שמתי ../images/Emo23.gif סורי סורי סורי!

אין לי מושג למה זה יצא..מוזר:/ בכל מקרה כבוד למנהלת הנוכחית והמקסימה!

למעלה