שאלון!!

jenngirl

New member
:)../images/Emo82.gif

1.דנה 2.מעיין 3.גל 4.מורון 5.שירן 6.אורוש האגדית 7.שרון המנהלת 8.שרון לא המנהלתP: 9.ענבל 10.קרן תנו למספר 7 מחמאה: עדינה כזו..P: האם פגשתם את 9?כן האם 1 ו-3 נפגשו?כן האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים?כן[: באיזה פורומים גולש מספר 8?מאיפה אתם יודעים שהיא גולשת בפורום אחר,ולמה נראה לכם שאני אגיד?P: בן/בת כמה מספר 4?עוד מעט בן 20. האם פגשת את מספר 6?כן[[: מה אתם חושבים על מספר 10? האם ראיתם פעם את מספר 2 במציאות?בטח
האם מספר 3 אוהב לאכול?כן,בעיקר שוקולד
האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1?בטח! תנו מחמאה למספר 8:חמודהP: האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9?עדיין לא.. האם מספר 5 ו-7 מתאימים?חח לא יודעת,נראה לי שכן. האם מספר 10 שלח לך פעם מסר?לא שזכור לי האם 2 ו-6 נפגשו?לא נראה לי. האם מספר 5 כותב הרבה בפורום?פעם כן,לפני שבועיים הצבא לקח אותה והיא לא פה הרבה

mAAyAn 1

New member
איזו שאלה...אם נפגשנו?!

מי ישגע את בן עמי אם לא אנחנו?! עזבי, לא רציניים פה...P:

AndreaCorr ©

New member
הופ

בחרו 10 חברים מהפורום וכתבו את הכינויים/שמות שלהם: 1. ג'ן 2. אדם 3. שירן 4. ירדן 5. מורן הבן 6. מורן הבת 7. מירי 8. דרור 9. נועה 10. ליאור עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: עיניים יפות :] האם פגשתם את 9? נופ האם 1 ו-3 נפגשו? יאפ האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? יאפ באיזה פורומים גולש מספר 8? חח אין לי מושג. ברי סחרוף? בן/בת כמה מספר 4? 19 נדמה לי האם פגשת את מספר 6? אכן מה אתם חושבים על מספר 10? אני לא כ"כ מכירה אותה, אבל היא נשמעת אינטיליגנטית האם ראיתם פעם את מספר 2 במציאות? כן האם מספר 3 אוהב לאכול? אין לי מושג האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כן תנו מחמאה למספר 8: רגיש, מוכשר ואני אוהבת אותו
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? אני לא חושבת האם מספר 5 ו-7 מתאימים? אולי D: האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? כן האם 2 ו-6 נפגשו? כן האם מספר 5 כותב הרבה בפורום? יחסית כן

shiran™

New member
אוכל זה מדהיםםםםםםםםםםםםםם

וואי נזכרתי בשיר שהמצאתי שבוע שעבר: אוכל זה טעים! אוכל זה טעים! חוץ מהאוכל של מחנה 80!!!!!!!!!

שומם פה ראבקק

בחרו 10 חברים מהפורום וכתבו את הכינויים/שמות שלהם: 1.אורוש (המאמי) 2.מעיין 3.אבילטל 4.נעמה 5.אמיר 6.מורן (הבן) 7.מורן (הבת) 8.ענבר 9.סהר 10.הודי עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה:מורן, את ממש ילדה מקסימה
היה לי ממש כיף לפגושותך
האם פגשתם את 9? בארור! האם 1 ו-3 נפגשו? אני חושבת שכן האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? חחחחחחחחח מהקומונה שלו שחדרתי אליה
(שתיהן) באיזה פורומים גולש מספר 8? מאיפה לי
בן/בת כמה מספר 4? לא יסקלו אותי אם אומר שאינני זוכרת? האם פגשת את מספר 6? כן
מה אתם חושבים על מספר 10? שהיא משהו מיוחד... לא כל יום פוגשים אנשים כמותה. האם ראיתם פעם את מספר 2 במציאות? דאאאאאא האם מספר 3 אוהב לאכול? לפי איך שהיא נראית?
לא. האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? בארור! תנו מחמאה למספר 8: יש לך שיער ממש יפה! האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? לא האם מספר 5 ו-7 מתאימים? מי אני שאקבע
האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? אכן כן האם 2 ו-6 נפגשו? כן האם מספר 5 כותב הרבה בפורום? יש לו תקופות

../images/Emo187.gifלטס סי ../images/Emo3.gif

|אורוש עושה קמבאק?!
] 1. שחורצ'יק 2. ענבלולו 3. לבנצ'יק 4. אורוש האגדית 5. אביטל 6. צליל 7. אמיר 8. מורנוש ווסטלפית 9. הודי 10. לינויה עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: אמיר! כפרעלייך!
האם פגשתם את 9? יס האם 1 ו-3 נפגשו? בארור! אפילו יש הוכחות!
האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? קומונות, נחשב? באיזה פורומים גולש מספר 8? ווסטלייף?
בן/בת כמה מספר 4? 18וחצי? האם פגשת את מספר 6? יס מה אתם חושבים על מספר 10? קמודה! האם ראיתם פעם את מספר 2 במציאות? לא! מה פתאום!? רק המון פעמים!
האם מספר 3 אוהב לאכול? אני חושבת שכע
האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כע, אבל הוא בקושי מחובר
[או שזו אני?!] תנו מחמאה למספר 8: מורנוששש! כפרעלייך!
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? יס? האם מספר 5 ו-7 מתאימים? שניהם ביישנים
האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? יס האם 2 ו-6 נפגשו? יס האם מספר 5 כותב הרבה בפורום? אני לא יודעת
אבל פעם היא כתבה מלא

שושוווווווווווווווו ../images/Emo99.gif

מה פתאום? מתי ראיתי אותך?
נראה לי את מדמיינת!!
את חייבת לי שבת
אה, זה לא לכאן..
תתחברי!

למעלה