שאלון

Dorin555

New member
../images/Emo83.gif

על עצמך 1. שם: דורין 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: הרצליה האם אתה 4. מאחר הרבה? בגלל אחותי. 5. עובד? לצערי לא. 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד. 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה? הרבה אובססיות. 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לפעמים 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? ביומולדת 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא חיבקתי. אבל ראיתי.. 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? אולי 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? כן, טעמתי. 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. גמלא ת'התחלה. 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? בייגלה 42. שקנית? בייגלה [בבצפר] 43. ספר אחרון שקראת? אממ נעורים במסתור 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? בנעליה וזוג משמיים 45. הופעה אחרונה שהיית? פחחחח עדיף שלא. 46. דיסק אחרון ששמעת? GC 47. שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אממ לאדעת איך קוראים לו. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הייתי בתפוז. 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אחותי נראלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? סבתא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? לאדעת 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חחח אחותי אהובים 56. צבע אהוב? כחול ושחור 57. סרט אהוב? - 58. ספר אהוב? - 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? - 60. דיסק אהוב? - 61. שיר אהוב? - 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ככה לא מתנהגים..חח 63. מאכל אהוב? פופקורן!!!!! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? - 65. מקצוע אהוב? לשון והיסטוריה [כרגע] 66. זמן ביום? 5, תמיד מתחילים לעשות הכל. 67. ממתק\\חטיף אהוב? הכל. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז
69. ערוץ אהוב? - 70. קליפ אהוב? - העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? הש"ש 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? אה ?! נגיד שפסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "פסטיגל או פיטר פן?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לאדעת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, הקטע של שאלונים זה להיות ארוכים, מייגעים ולמרר לך את החיים. 99. האם נהנת לענות עליו? - 100. תן ציון לשאלון. 6

Beautiful Scar

New member
איזה סיבה טובע לאיחורים../images/Emo11.gif

"בגלל אחותי" האחות שלי מאחרת בגללי XD היו לי שנה שעברה 109 איחורים XD

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo178.gif עונהעהעהעהעהעה

על עצמך 1. שם:
מזי 2. גיל:
15 3. מיקום בארץ:
חיפה האם אתה 4. מאחר הרבה?
המ לא. 5. עובד?
לא 6. אוהב את המשפחה שלך?
כן 7. אוכל מילקי?
כן 8. יש לך אובססיה\\סטייה?
כן
9. אוהב חורף?
כן 10. מבריז הרבה מביצפר?
לא 11. מדבר הרבה בטלפון?
לא הרבה 12. מקבל ציונים טובים?
לא ממש
13. כותב שירים\\סיפורים?
פעם.
14. משתדל לאכול בריא?
המ.. לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?
המ.. במידה מסויימת כן 16. חוסך כסף?
כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?
כןכןכן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?
אכלתי
19. קונה מתנות?
לא. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
כן..
האם אי פעם 21. שיקרת?
כן מי לא?
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
אולי..
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
כן..
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
כןכןכן
25. ישנת עם רדיו דלוק?
לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה?
כן
27. לא ישנת יום שלם?
המ.. עדיין לא. 28. היית במחשב כל הלילה?
לא 29. היית בחו"ל?
לא
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?
המ כן
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?
לא.. 32. חיבקת מישהו מפורסם?
לא.. 33. הופעת על במה?
כככככככככן
34. גנבת משהו?
לא! 35. תפסת טרמפ?
כן.. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
לא
37. הלכת לאיבוד?
כן.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
חחחחחח כן
39. נשברה לך שן?
נשברה לא.. 40. עישנת סיגריה?
לא.. מה הדבר האחרון 41. שאכלת?
שוקולד. 42. שקנית?
תפוצ'יפס..
43. ספר אחרון שקראת?
לא זוכרת
44. סרט אחרון שראית בקולנוע?
מלחמת העולמות
45. הופעה אחרונה שהיית?
לא זוכרת 46. דיסק אחרון ששמעת?
ווסטלייף
47. שיר אחרון ששמעת?
קרייזי
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?
קרייזייייייייי
49. מה הדבר האחרון שהדפסת?
עבודה.. של אחותי
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?
ירשולים.[?!] 51. אדם אחרון שראית?
אורלי
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?
לא זוכרת ..
53. אדם אחרון שחיבק אותך?
אורלייי
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?
אח-שלי.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?
בתאאאאאאל הזאת
אהובים 56. צבע אהוב?
שחור\אדום 57. סרט אהוב?
חתול תעלול
[פשוט שולט
] 58. ספר אהוב?
אין 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?
אנלי כח לפרט.. יש הרבה. 60. דיסק אהוב?
ווסטלייף-F2F 61. שיר אהוב?
ג'סי מקרטני-ביוטיפול סול 62. תוכנית טלווזיה אהובה?
אחיות או להיות. 63. מאכל אהוב?
פיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?
אמא 65. מקצוע אהוב?
אין 66. זמן ביום?
4 67. ממתק\\חטיף אהוב?
במבה 68. אתר אהוב באינטרנט?
תפוז 69. ערוץ אהוב?
פוקס קידס 70. קליפ אהוב?
מיי כימיקל רומנס-הלנה

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo178.gifממשיכהעהעהעהעהעה

העדפות 71. אביב או סתיו?
סתיו 72. קפה או תה?
קפה 73. כתום או צהוב?
כתום 74. טלפון או פלאפון?
פלאפון 75. סלקום או אורנג'?
אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?
חלב! 77. שיער אסוף או פזור?
פזור..
78. ירח או שמש?
שמש
79. קולה או ספרייט?
קולההההההההה
80. קור או חום?
קור.. 81. אילת או חרמון?
אילת
82. עיינים ירוקות או כחולות?
ירוקות
83. קרמבו או גלידה?
גלידה 84. לילה או יום?
יום 85. דיסקמן או מערכת?
דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?
לועזית
87. השיר שלנו או מיכאלה?
השיר שלנו
88. שחור או לבן?
שחור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך?
לנקות.... אפקורס.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?
פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?
סווטשרט 92. פסטיגל או פיטר פן?
פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים?
נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?
נוזלי 95. ביצפר או צבא?
בצפר!
ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?
עם ראיתי "אקזיט" עד הסוף
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?
המ כולם ..
98. השאלון ארוך מידי לדעתך?
כן 99. האם נהנת לענות עליו?
כן.. גם ככה משעמם.. 100. תן ציון לשאלון.
0

Noa Tsror

New member
שלי ../images/Emo113.gif

על עצמך 1. שם: אממ... נועה.. 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: באר שבע
האם אתה 4. מאחר הרבה? אמממ.. טוב נו כן... 5. עובד? לא ממש 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד
.., עד שהם מתחילים להעיר... 7. אוכל מילקי? לא!!
8. יש לך אובססיה\\סטייה?
המון..., לא נתחיל לפרט... 9. אוהב חורף? אממ קצת
10. מבריז הרבה מביצפר? עקרונית מחכה לסוףמחזצית, אבל במילא כל פעם שבא לי להבריז אין לי עם מי כי לכולם כבר איכהו נגמרו האחוזים... 11. מדבר הרבה בטלפון? מאוד
12. מקבל ציונים טובים? תלוי במה.. אבל סה"כ נחמדים.. 13. כותב שירים\\סיפורים? אממ לא, פעם אולי 14. משתדל לאכול בריא? פחח, לא, אבל עכשיו אני עושה דיאטה...זה עלה לי בהרבה קלוריות...
15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי 16. חוסך כסף? פחחחחחח
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כל הזמן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן, כמה... 19. קונה מתנות? בימיהולדת 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אממ בנאדם חביב למי שחביב אלי
האם אי פעם 21. שיקרת? ברור
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אולי...,
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן
25. ישנת עם רדיו דלוק? עם מערכת...
26. עם טלוויזיה דלוקה? כן
27. לא ישנת יום שלם? כן
28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ נראלי שכן... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא... 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא אוכלת כשזה גם עם מים 37. הלכת לאיבוד? כן, בטיול השנתי עם חבורה של ילדים XD
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחחח לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? ולא...
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סוכריה על מקל *מכורה* במיוחד למראה התמים והמנוצל XD 42. שקנית? סוכרייה על מקל 43. ספר אחרון שקראת? צופן דה וינצ'י מונח פה אבל עוד לא התחלתי, אין זמןן 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? תיכון בהיי, אבל השבוע אני ילך גם לקורפס ברייד! יאיי!! 45. הופעה אחרונה שהיית? להקות צעירות בלהבים.. 46. דיסק אחרון ששמעת? דה יוזד..
47. שיר אחרון ששמעת? איימ נוט אוקיי, אבל באמפי, התחכמתי חח 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אונ מיי אוונ 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מממ... לאזוכרת כבר... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אתר בית מור שנתקע ואני לא מצליחה לשנות 51. אדם אחרון שראית? יולה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? נראה לי אמא שלי...
53. אדם אחרון שחיבק אותך? יולה
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שירי או הילה... אנלא זוכרת מי קודם... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אוו... עליה.. חח אהובים 56. צבע אהוב? סגול ורוד שחור כתום... 57. סרט אהוב? יש הרבה... לא קופץ לי משו כרגע 58. ספר אהוב? גם לא..... 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?
ממ.. דה יוזד, מיי כימיכל, סימפל, ג"ש, ג"ד.. וכו'... 60. דיסק אהוב? קרוניכלס אופ לייפ אנד דאד 61. שיר אהוב? ממ.. זה משתנה הרבה... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ורוניקה מארס או מכופשות
63. מאכל אהוב? צ'יפס ומיונז *עוד התמכרות* 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמאאבא משפחה וחברים קרובים 65. מקצוע אהוב? מממ... לא נתחכם ונגיד חופשי.., אבל חוצמזה אזרחות.. המורה הכי למל"מ
66. זמן ביום? !?!?! 67. ממתק\\חטיף אהוב? אוו... ממ צ'יטוס או כל שוקולד שהוא לא מריר 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז *מתחנפת...*
69. ערוץ אהוב? 3, אמטיוי, אמטיוי 2, ביפ... 70. קליפ אהוב? מממממממממ..... העדפות 71. אביב או סתיו? אין הבדל פאק איתכם די שאול תשאלה המפגרת הזאת!!, ההבדל הוא רק בזמנים שלהם!! 72. קפה או תה? שוקו...
73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון... 75. סלקום או אורנג'? סלקום
76. שוקולד מריר או חלב? חלב
77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח
79. קולה או ספרייט? קולה בהחלט 80. קור או חום? באמצע הכיטוב
81. אילת או חרמון? ת"א 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות!!
83. קרמבו או גלידה? גלידה!!
84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת... 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? חחח 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך... זה מצב טבעי...
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? תלוי עם מי ואיפה... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם!!!!! 92. פסטיגל או פיטר פן? להתאבד, היתיי בפסטיגל שנה שעברה *אילוצי דודים* והיה ורוד מאי פעם... 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי! 95. ביצפר או צבא? לאדעת... ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זמן ביום?..... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זמן ביום?.... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? סביר 99. האם נהנת לענות עליו? מממ גיחחתי קלות 100. תן ציון לשאלון. 85 שמתי הרבה סמיילים כדי לבדר אותכם בזמן הקריאה...

שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אני מתה על שאלונים על עצמך 1. שם:נבו 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: אזור הצפון (?) האם אתה 4. מאחר הרבה? לא ממש 5. עובד? בינתיים לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כרגע לא 7. אוכל מילקי? לפעמים 8. יש לך אובססיה\\סטייה? קילוף לק, דייויד, פורום ומחשב 9. אוהב חורף? חולע עליו 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן.... 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא (וזה גם נראה ככה) 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף?לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? דהה 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לאאאאאאאא האם אי פעם 21. שיקרת? יאפ 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יאפ...*מתביישת* 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? מיליון פעמים זה כבר נהיה תחביב 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן..LOL 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? תמיד 27. לא ישנת יום שלם? יומיים אפילו 28. היית במחשב כל הלילה? יה 29. היית בחו"ל? יה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? דג מלוח (בעעעעעלעלעלע) 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן... 32. חיבקת מישהו מפורסם? עודד מנשה וטל מוסרי 33. הופעת על במה? כמעט כל יומיים (תזמורת רממבר?) 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? כן וזה טעים 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אי אפשר זה משעמם תחתתתתתת 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לאאא בע עליכם! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מסטיק. ותפוח אדמה 42. שקנית?מתנה לחברה 43. ספר אחרון שקראת? פה גדול והמכוערת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הארי פוטר!!! אתמול!!! והוא מ-----א---מ-------ם!!! 45. הופעה אחרונה שהיית? של בוטן מתוק בקרקס. היה שווה 46. דיסק אחרון ששמעת?סטיל נוט גאטינג אני 47. שיר אחרון ששמעת? שיר הפרחה 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? שיר הפרחה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? ברכה ליומולדת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גוגל 51. אדם אחרון שראית? אמא :O 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך?ילדה מהכיתה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? לוידעת 55. אדם אחרון שצעקת עליו? זונה מבצפר אהובים 56. צבע אהוב? שחור 57. סרט אהוב? יום בניו יורק וג'ימי גרימבל 58. ספר אהוב? הארי פוטר ושדים ומלאכים 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? סימפל גרין דיי לינקין אבריל ועוד מלא 60. דיסק אהוב?.... 61. שיר אהוב?מלא 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מכושות 63. מאכל אהוב? ....... 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? דייויד 65. מקצוע אהוב? .....אנגלית ספרות 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? ..במבה...... 68. אתר אהוב באינטרנט? וואלה 69. ערוץ אהוב? שלוש 70. קליפ אהוב? ג'זס...של גרין דיי העדפות 71. אביב או סתיו? חורף 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולהההההההההה 80. קור או חום? קור [אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך סססבבהה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? בצפר או צבא. הם כ"כ דומים! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פסטיגל או פיטר פן. יאכס 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? נגידדד 100. תן ציון לשאלון. .8.שאלות רגילות מידי

זה לעעעעע

אנחנו מנגנים קלאסי בעיקר...חוצמהלהקות שמנגנות ז'אז ורוק..מה שבאלך אבל זה משעמם רצח כי אנחנו לומדים תרויה וספרות המוזיקה וכאלהה

קאטי22

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

על עצמך 1. שם:אתי כהן 2. גיל:17 3. מיקום בארץ:דרום האם אתה 4. מאחר הרבה?אפשר להגיד... 5. עובד?נוט.. 6. אוהב את המשפחה שלך?תלוי מתי... 7. אוכל מילקי?לפעמים....לפי החשק 8. יש לך אובססיה\\סטייה?יאפ.. 9. אוהב חורף?מאוד!! 10. מבריז הרבה מביצפר?
11. מדבר הרבה בטלפון?
12. מקבל ציונים טובים?....תלוי.... 13. כותב שירים\\סיפורים?אני נראת לכם כזאת משועממת?? 14. משתדל לאכול בריא?
15. חושב על עצמך לפני אחרים?ברור! 16. חוסך כסף?מנסה.... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?יאפפ! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא אאוהבת סופגניות
19. קונה מתנות?כן.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב?נוט....היום כמעט דרסתי משפחה שלמה!! האם אי פעם 21. שיקרת?הרבה פעמים 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?יאפ... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן.. 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא יכולה לבלי! 26. עם טלוויזיה דלוקה?יאפ.. 27. לא ישנת יום שלם?
28. היית במחשב כל הלילה?חופש הגדול בעיקר 29. היית בחו"ל?
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא! 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא נראה לי 32. חיבקת מישהו מפורסם?דודי בלסר... 33. הופעת על במה?יש לי פחד במה
34. גנבת משהו?נוט... 35. תפסת טרמפ?הרבה פעמים.. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא!!(חוץ מזה שאני לא אוהבת מנות חמות...יש לזה טעם של פלסטיק!) 37. הלכת לאיבוד?טיולים שנתיים...תמיד!! 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?מזמן... 39. נשברה לך שן?נוט 40. עישנת סיגריה?פעם אחת...שהספיקה !! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אפרסק 42. שקנית?בגדים 43. ספר אחרון שקראת?חחח...לא זוכרת! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת?סימפל 47. שיר אחרון ששמעת?קריסמס ליסט 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?גד מסט הייט מי.. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? ????????? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית?מורה נהיגה שלי... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? המורה שלי לנהיגה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? המשפחה המפגרת שכמעט דרסתי! אהובים 56. צבע אהוב?צהוב 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?סימפל,גוד שארלוט 60. דיסק אהוב?still not....(יהי זכרו ברוך) 61. שיר אהוב? clifonia(the o.c) 62. תוכנית טלווזיה אהובה?the o.c 63. מאכל אהוב?פיצה! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חסוי 65. מקצוע אהוב? איןןן!! 66. זמן ביום? לילה! 67. ממתק\\חטיף אהוב? ממתק 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? yes y 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? לא זה ולא זה!! 73. כתום או צהוב? צהוב!! 74. טלפון או פלאפון? פלא' 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך!! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם ... 92. פסטיגל או פיטר פן?וואט דה הללל??? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?יש הרבה... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? יס יס יס !! 99. האם נהנת לענות עליו? אם לא הייתיח משועממת לא הייתי נכנסת לזה בכל! 100. תן ציון לשאלון. 5

עונה../images/Emo79.gif

שם:יעל 2. גיל:13 3. מיקום בארץ:רמת הגולן האם אתה 4. מאחר הרבה?בכלל לא 5. עובד?כן 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?לפעמים 8. יש לך אובססיה\\סטייה?אובססיה לסוכריות גומי ולmp3 שלי 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר?בימי חמישי ככה.. 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?ככה 13. כותב שירים\\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים 16. חוסך כסף?לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן..בחייאת רבאק איתה! 19. קונה מתנות? לא 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא חושבת האם אי פעם 21. שיקרת? כן, עכשיו אור לי להיות באינטרנט יש לי עונש 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא זוכרת..יש סיכוי 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?לא 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?אולי 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה?לא וגן לא ולא ולא! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קראנצ' 42. שקנית? פסק זמן 43. ספר אחרון שקראת? יומני הנסיכה 5 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי אף פעם בהופעה
46. דיסק אחרון ששמעת?simple plan האחרון שיצא 47. שיר אחרון ששמעת?The Connells - 74-75 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?The Connells - 74-75 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? איזה שהוא בלוג 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?tapuz 51. אדם אחרון שראית?אמא..בעצם אח שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? מזה משנה? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה שלי אהובים 56. צבע אהוב? ירוק 57. סרט אהוב? ילדות רעות, אוף אני אוהבת מלא סרטים 58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? גרין דיי 60. דיסק אהוב? אמריקן אידיוט 61. שיר אהוב? i do aniting-simple plan 62. תוכנית טלווזיה אהובה?the o.c 63. מאכל אהוב? רביולי! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא 65. מקצוע אהוב? כדורעף 66. זמן ביום? מה? 67. ממתק\\חטיף אהוב?פסק זמן 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? 2! 70. קליפ אהוב? באסקט קייס העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?אסוף 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון? חח..אני גרה 25 דקות נסיעה מהחרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? בעע.. 93. נעלי בית או יחפים? נ. בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא יודעת.. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבון רגיל או נוזלי.. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? על הסבון 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 10!

yaelhr

New member
עונה ../images/Emo9.gif

. שם: יעל
2. גיל: 14
3. מיקום בארץ: רעות
האם אתה 4. מאחר הרבה? בכלל לא
להיפך.. מקדימה תמיד.. 5. עובד? לא.. בייביסיטר לפני חצי שנה נחשב?
6. אוהב את המשפחה שלך? עד מאוד.. 7. אוכל מילקי? זה משמין. אבל כן. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? הממ.. להתחיל לפרט? 9. אוהב חורף? הכי בעולם
10. מבריז הרבה מביצפר? תאמת שלא.. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש.. 12. מקבל ציונים טובים? חחח אחד טוב
13. כותב שירים\\סיפורים? יאפ
14. משתדל לאכול בריא? שוב הצחקתם אותי עד מאוד
15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא תמיד.. 16. חוסך כסף? בכלל לא..
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הממ. בהחלט! וגאה בזה..
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כמובן
19. קונה מתנות? הממ.. אם חייבים
20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא כל כך.. =\ האם אי פעם 21. שיקרת? אני אנושית לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא חושבת.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חח לא.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא.. =\ 25. ישנת עם רדיו דלוק? חח לא.. 26. עם טלוויזיה דלוקה? נו מה לעשות שאני נרדמת בזמן בובספוג..
27. לא ישנת יום שלם? יאפ.. כמה פעמים.. 28. היית במחשב כל הלילה? יאא כן
29. היית בחו"ל? חח כה.. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? הממ.. לא חושבת... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? חזרות למכביה.. והייתי מאחורי לב ענק ומפחיד... 32. חיבקת מישהו מפורסם? הממ יאפ
יש לי הוכחה, תמונה עם אפרת גוש.. 33. הופעת על במה? הממ.. מופע של הג'אז.. 34. גנבת משהו? יאפ :] (אל תהרגו אותי, את הסיכות של המורדים מהסופר
) 35. תפסת טרמפ? חח כן.. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
אפשר לעשות דבר כזה? 37. הלכת לאיבוד? אוי פלאשבקים!!
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? גם את זה אפשר לעשות? 39. נשברה לך שן? לא.. 40. עישנת סיגריה? לא.. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סקיטלז!
42. שקנית? חותלות לידיים שחור לבן..
43. ספר אחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? חתונת רפאים.. 45. הופעה אחרונה שהיית? אפרת גוש..
46. דיסק אחרון ששמעת? לד זפלין.. 47. שיר אחרון ששמעת? נפוליאון של יוני בלוך בפלאפון של חברה.. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? חנה'לה אופה קטנה
השיר הכי מדבק בעולם! 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? הממ.. אקורדים לשיר..
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ישראבלוג ופורום אופנה אלטרניבית.. לא זוכרת מה היה קודם.. 51. אדם אחרון שראית? חברה של אח שלי.. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? בפעם האחרונה שבכיתי אך אחד לא ראה.. ולפני זה לא זוכרת
53. אדם אחרון שחיבק אותך? איתמר אם אני זוכרת נכון.. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שני.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אני לא צועקת על אנשים
אהובים 56. צבע אהוב? שחור
57. סרט אהוב? לא עונה ולא עונה. אני אוהבת יותר מידי סרטים.. 58. ספר אהוב? מישהו לרוץ איתו.. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? היהודים
לד זפלין
ועוד יותר מידי.. 60. דיסק אהוב? מציאות נפרדת של היהודים וההופעה החיה של מופע הארנבות.. אחלה דיסק. 61. שיר אהוב? גם על זה אני לא עונה. יש המונים.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים (כי גם אני נדושה) 63. מאכל אהוב? פסטה
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני אוהבבבת את כווווולם |מאוהבבכולם| 65. מקצוע אהוב? הממ.. מתמטיקה! (חחח ברור.. רק אני.. המ.. שום דבר) 66. זמן ביום? בערב מאוחר.. 67. ממתק\\חטיף אהוב? סקיטלז! 68. אתר אהוב באינטרנט? ישראבלוג, תפוז פורומים.. 69. ערוץ אהוב? 3, 2, MTV, 24, סרטים.. 70. קליפ אהוב? הממ.. ת'רילר של מייקל ג'קסון.. (נו אין כח לכתוב בעברית
) העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו.. 72. קפה או תה?
73. כתום או צהוב? נאמ. צהוב. 74. טלפון או פלאפון? טלפון כי הפלרפון טיפשת. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב
77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש? ירח
79. קולה או ספרייט? קולה..
שונאת את שניהם.. 80. קור או חום? קור
81. אילת או חרמון? אילת..
82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות.. 83. קרמבו או גלידה? גלידה.. או אולי.. קרמבו... נו לא יודעת! 84. לילה או יום? לילה
85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן.. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם.. 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה! 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות רק אם יש כח. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? במסנג'ר 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי כמובן 95. ביצפר או צבא? אף אחד מהם.. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אם אכלתי מנה חמה בלי המים
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הממ.. זאת.. זתומרת.. שאלון על השאלון? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא.. אני אוהבת ארוכים
99. האם נהנת לענות עליו? כמובן וכמובן
100. תן ציון לשאלון. 7.24...
מאיפה אני יודעת?

SPFAN

New member
כבר עניתי על זה בפורום אחר

אבל משעמם לי, אז אני אענה שוב
על עצמך 1. שם: יונתן 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: מכבים האם אתה 4. מאחר הרבה? לא ממש
5. עובד? לא
אבל אני צריך להתחיל 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד
7. אוכל מילקי? איכס לא
8. יש לך אובססיה\\סטייה? אממ תלישת שיערות וכסיסת ציפורניים :X 9. אוהב חורף? הו כן
10. מבריז הרבה מביצפר? לא
11. מדבר הרבה בטלפון? בזמן האחרון יותר, אבל לא הרבה 12. מקבל ציונים טובים? הכל יחסי
לא נוראיים, אבל גם לא הכי טובים 13. כותב שירים\\סיפורים? יאפ
14. משתדל לאכול בריא? אממ נו ברור! *שורקבתמימות* 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים
16. חוסך כסף? צריך
חשמלית
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 5, ליתר דיוק XD 19. קונה מתנות? יאפ
20. חושב שאתה בנאדם טוב? כל מקרה לגופו
האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אממ כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן (אני מרגיש כזה אכזרי
) 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? אממ כן
27. לא ישנת יום שלם? יאפ
28. היית במחשב כל הלילה? אה הא
29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? הממ לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? בערך
אני עדיין לא בטוח אם זה הייתי אני או לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא
33. הופעת על במה? מסיבת סיום של כיתה ו' XD רקדתי (לא לצחוק
) 34. גנבת משהו? טוש :X זה היה למטרה טובה! ליומולדת של ניצן ויעל!
35. תפסת טרמפ? לבד? לא :X 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אני שמח שלא :| 37. הלכת לאיבוד? ישמצב
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן
אני כזה כישרון 39. נשברה לך שן? שוברה באכזריות
ילדים בכיתה ב' יכולים להיות כ"כ מרושעים! 40. עישנת סיגריה? איכס לא
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מרק עוף עם איטריות
42. שקנית? דיסק של אפרתגוש 43. ספר אחרון שקראת? הנסיף הקטן. איזה ספר
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? האריפוטר 45. הופעה אחרונה שהיית? אפרתגוש 46. דיסק אחרון ששמעת? אפרתגוש 47. שיר אחרון ששמעת? דיאטה - אפרת גוש (היא משתלטת לי על השאלון
) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ע"ע שאלה 47 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אממ הכנה למבחן בביולוגיה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ישראבלוץ 51. אדם אחרון שראית? אמא
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? הממ לא זוכר
53. אדם אחרון שחיבק אותך? איתמר XD 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נועה!
55. אדם אחרון שצעקת עליו? אביב, ילד מפגר מהכיתה שלי אהובים 56. צבע אהוב? אדום 57. סרט אהוב? נו, זה קשה
אממ... החיים יפים
58. ספר אהוב? הסיפור שאינו נגמר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? זה ייקח זמן :| 60. דיסק אהוב? כרגע? וונדרלנד של מקפליי ואפרתגוש 61. שיר אהוב? יותרמדי
62. תוכנית טלווזיה אהובה? ספונג'בוב!
63. מאכל אהוב? יותרמדי XD 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? כוווולם 65. מקצוע אהוב? ספרות
66. זמן ביום? כל זמן שאני ישן XD 67. ממתק\\חטיף אהוב? הממ סקיטלס (חאח! העתקתי מיעל) 68. אתר אהוב באינטרנט? ישראבלוץ ותפוז 69. ערוץ אהוב? MTV, 2, 3, 84 וכו' וכו' 70. קליפ אהוב? הולד און של גודשארלוט
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? בעיקרון לא משנה, אבל בשבילי פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה
80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה. איכסה קרמבו
84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? אייפוד (נו
) 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנימולפנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אם ראיתי אקזיט מההתחלה עד הסוף
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? סבון רגיל או נוזלי
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 100 זה אחלה
99. האם נהנת לענות עליו? מאוד
100. תן ציון לשאלון. 9.124

למעלה