שלי ../images/Emo113.gif
על עצמך 1. שם: אממ... נועה.. 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: באר שבע
האם אתה 4. מאחר הרבה? אמממ.. טוב נו כן... 5. עובד? לא ממש 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד
.., עד שהם מתחילים להעיר... 7. אוכל מילקי? לא!!
8. יש לך אובססיה\\סטייה?
המון..., לא נתחיל לפרט... 9. אוהב חורף? אממ קצת
10. מבריז הרבה מביצפר? עקרונית מחכה לסוףמחזצית, אבל במילא כל פעם שבא לי להבריז אין לי עם מי כי לכולם כבר איכהו נגמרו האחוזים... 11. מדבר הרבה בטלפון? מאוד
12. מקבל ציונים טובים? תלוי במה.. אבל סה"כ נחמדים.. 13. כותב שירים\\סיפורים? אממ לא, פעם אולי 14. משתדל לאכול בריא? פחח, לא, אבל עכשיו אני עושה דיאטה...זה עלה לי בהרבה קלוריות...
15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי 16. חוסך כסף? פחחחחחח
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כל הזמן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן, כמה... 19. קונה מתנות? בימיהולדת 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אממ בנאדם חביב למי שחביב אלי
האם אי פעם 21. שיקרת? ברור
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אולי...,
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן
25. ישנת עם רדיו דלוק? עם מערכת...
26. עם טלוויזיה דלוקה? כן
27. לא ישנת יום שלם? כן
28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ נראלי שכן... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא... 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא אוכלת כשזה גם עם מים 37. הלכת לאיבוד? כן, בטיול השנתי עם חבורה של ילדים XD
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחחח לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? ולא...
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סוכריה על מקל *מכורה* במיוחד למראה התמים והמנוצל XD 42. שקנית? סוכרייה על מקל 43. ספר אחרון שקראת? צופן דה וינצ'י מונח פה אבל עוד לא התחלתי, אין זמןן 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? תיכון בהיי, אבל השבוע אני ילך גם לקורפס ברייד! יאיי!! 45. הופעה אחרונה שהיית? להקות צעירות בלהבים.. 46. דיסק אחרון ששמעת? דה יוזד..
47. שיר אחרון ששמעת? איימ נוט אוקיי, אבל באמפי, התחכמתי חח 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אונ מיי אוונ 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מממ... לאזוכרת כבר... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אתר בית מור שנתקע ואני לא מצליחה לשנות 51. אדם אחרון שראית? יולה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? נראה לי אמא שלי...
53. אדם אחרון שחיבק אותך? יולה
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שירי או הילה... אנלא זוכרת מי קודם... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אוו... עליה.. חח אהובים 56. צבע אהוב? סגול ורוד שחור כתום... 57. סרט אהוב? יש הרבה... לא קופץ לי משו כרגע 58. ספר אהוב? גם לא..... 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?
ממ.. דה יוזד, מיי כימיכל, סימפל, ג"ש, ג"ד.. וכו'... 60. דיסק אהוב? קרוניכלס אופ לייפ אנד דאד 61. שיר אהוב? ממ.. זה משתנה הרבה... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ורוניקה מארס או מכופשות
63. מאכל אהוב? צ'יפס ומיונז *עוד התמכרות* 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמאאבא משפחה וחברים קרובים 65. מקצוע אהוב? מממ... לא נתחכם ונגיד חופשי.., אבל חוצמזה אזרחות.. המורה הכי למל"מ
66. זמן ביום? !?!?! 67. ממתק\\חטיף אהוב? אוו... ממ צ'יטוס או כל שוקולד שהוא לא מריר 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז *מתחנפת...*
69. ערוץ אהוב? 3, אמטיוי, אמטיוי 2, ביפ... 70. קליפ אהוב? מממממממממ..... העדפות 71. אביב או סתיו? אין הבדל פאק איתכם די שאול תשאלה המפגרת הזאת!!, ההבדל הוא רק בזמנים שלהם!! 72. קפה או תה? שוקו...
73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון... 75. סלקום או אורנג'? סלקום
76. שוקולד מריר או חלב? חלב
77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח
79. קולה או ספרייט? קולה בהחלט 80. קור או חום? באמצע הכיטוב
81. אילת או חרמון? ת"א 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות!!
83. קרמבו או גלידה? גלידה!!
84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת... 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? חחח 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך... זה מצב טבעי...
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? תלוי עם מי ואיפה... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם!!!!! 92. פסטיגל או פיטר פן? להתאבד, היתיי בפסטיגל שנה שעברה *אילוצי דודים* והיה ורוד מאי פעם... 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי! 95. ביצפר או צבא? לאדעת... ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זמן ביום?..... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זמן ביום?.... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? סביר 99. האם נהנת לענות עליו? מממ גיחחתי קלות 100. תן ציון לשאלון. 85 שמתי הרבה סמיילים כדי לבדר אותכם בזמן הקריאה...