שאלון

עונה בכיף... ../images/Emo13.gif

שאלות כלליות: שם:
דין פלובר גיל:
19 וחצי יומולדת:
26.12 גובה:
1.78 צבע שיער:
בלונדיני צבע עיניים:
כחול דברים אהובים:
חיים, בעלי חיים, חסרי חיים להקה:
Aqua זמר/ת:
דנה אינטרנשיונל (
בתולה) שחקן/ית:
מייק מאיירס (אוסטין פאוורס) אוכל:
פסטה בגד:
קפוצ'ון עם שרוולים קצרים או עסקי-לייט עם עניבה סתם חפץ בחדר:
ספריה דיי שמנמנה דיסק:
בריטני ספירס - אופס! היחיד שאי פעם קניתי סרט:
איטילגנציה מלאכותית
בנאדם:
any Human kind חדר בבית:
החדר שינה מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:
עם אור שמעת מוזיקה:
Peter Bjorn And John - Young Folks נפגשת עם חברים:
עבר המון זמן! מתגעגע
הסרט האחרון שראית:
הארי פוטר ומסדר עוף החול הריח האחרון שהרחת:
אוויר קר וצלול עם לימון (אשכרה טעם) הרעש האחרון ששמעת:
הרעש השקט של המזגן הספר האחרון שקראת:
קונטקט המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:
כמה טוב היה הניינטיז הבנאדם האחרון שחשבת עליו:
שכן שלי לשעבר שעכשיו בצנחנים, אחד בשם ניצן א. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?
באוויר תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?
ימין: קיר, שמאל: nothing קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?
דיסק של מ.הפעלה קובנטו בתוך המארז שלה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?
התקשרתי לאחי, אמא שלי התקשרה אלי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?
אטלס גוף האדם (יש שמה גבר שווה) מה אתה לובש כרגע?
שיבוא הרגע שלו אני מחכה כבר המון זמן מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?
אתמכר לגמרי למוזיקה שבמחשב שלי ואמלא את הראש בצבעים פסיכודליים. ולא מסמים. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:
גיא השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:
אולג השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:
גל שם של קרוב משפחה אהוב:
איתמר השם של חבר-אינטרנט אחד:
מירו השם של המורה השנוא/ה עליך:
שושנה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:
כל מי שמופיע באתר אוגריש השם של חיית המחמד שלך (אם יש):
ג'ק וג'ולי איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:
תפוח קפה אתה שותה:
אם כבר אז נמס ואיזה תה:
רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:
דיאבלו או אייג' אופ אמפיירס יומן יש לך לבצפר (אם יש):
חחח הלוואי וזה היה מדבר אלי מחשב יש לך:
לא =0 אני כותב לך עכשיו בטלפתיה מצלמה יש לך:
כן פלאפון יש לך:
כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:
יש לי טיל כזהההה ענק
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?
עם אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון?
אפחד מה אתה שומע?
Mika - Relax איזה חלונות פתוחים לך במחשב?
החלון של השאלון, מדיה פלייר, פוטושופ, אייסי ומסן מה עשית לפני שענית על השאלון?
לא זוכר נהגת?
מתישהו כן התנשקת?
כן טסת לחו"ל?
כן ביזבזת את כל הכסף שלך?
לא, אחרים עשו את זה בשבילי עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?
כן נשארת ער לילה שלם?
מה אני ילד קטן? ברור שכן עבדת במשהו והרווחת כסף?
כן או/או. יס או הוט?
הוט מסנג'ר או אייסיקיו?
מסן (כשהוא עובד. אבל אין על הסלייד לאמה) קיץ/אביב או חורף/סתיו?
סתיו שחור או לבן?
שחור מחשב או טלויזיה?
מחשב ספה או כורסה?
ספה ארנק או קופה?
ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?
מקום אחר! כסא מסתובב או כסא רגיל?
רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות?
ידיות בשר או חלב?
שניהם פסטה או סלט?
שניהם שניצל טופו או שניצל רגיל?
לא משנה לי אמריקה או אנגליה?
אנגליה ישראל או מקום אחר:
מקום אחר כרגע רוק או פופ?
פופ פוסטרים או קירות חלקים?
פוסטרים דיסקמן או אמפי?
אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?
במערכת עדיף סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?
אביר הלילה, קיני, דיני, דינו'ש יש לך חבר/ה?
כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?
להתגעגע אליו יש לך חשבון פלאפון גבוה?
לא למה?
לא מדבר הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?
אס.אמ.אסים אתה עושה גבות?
לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?
מתגלח כשצריך אתה מרגיש יפה?
כן למה?
אמרו לי שאני כזה אז ההיתי חייב להאמין אתה ביישן או פתוח?
תלוי באיזה מצב מה הצבע האהוב עליך?
כסוף-בהיר מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?
להיות יותר אגרסיבי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?
להיות יותר שזוף ושרירי אתה מאושר?
כמו תמיד, כן היית פעם מאוהב?
כן כיף?
לא. ההיתי מאוהב באחד שלא אהב בחזרה

גם אני!!!

שם: נעם גיל:16 יומולדת: 26/6 גובה: 160 צבע שיער:שחור צבע עיניים: חום דברים אהובים: לנגן, לרקוד, לצייר.... להקה: המון...כולן.... זמר/ת:אבריל לווין שחקן/ית:ליזי קפלן אוכל:כל דבר שיש בו בצק... בגד:בגד ים.. סתם חפץ בחדר: הגיטרה שלי!! דיסק: אוונסנס/אבריל לווין סרט: ילדות רעות... בנאדם: אהובתי חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול בערב... הסרט האחרון שראית: אמריקן פאי 2 הריח האחרון שהרחת: חביתה שאבא הכין... הרעש האחרון ששמעת: אחותי גררה כיסא בסלון... הספר האחרון שקראת: לא ממש קוראת המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מתי פעם אחרונה קראתי ספר... הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אהובתי... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב\בקיר... תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בחלון ובכלום... קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אבריל לווין קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?(לקחתי את הפלאפון, הסתכלתי בשעון והיה - 11:11.. סתם לידע כללי...)אבא התקשר..ואני לא יכולה להתקשר מהפלאפון... קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מחברת ציור... מה אתה לובש כרגע? גופיה ובוקסר.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? נראה לי ללכת לישון... name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נ' ו-ע' השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: רון השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נראה לי שחר שם של קרוב משפחה אהוב: דודות וסבתא... השם של חבר-אינטרנט אחד:יש... השם של המורה השנוא/ה עליך:דבורה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא יודעת... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מיקס איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אורביט ירוק קפה אתה שותה: לא שותה קפה.. ואיזה תה: רגיל או ירוק.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2 יומן יש לך לבצפר (אם יש): של הבצפר של אחותי... מחשב יש לך: לא יודעת... מצלמה יש לך: לא זוכרת... פלאפון יש לך:i-mode סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אותי!! עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד.. לא סובלת לדבר בטלפון... מה אתה שומע? שירים ממישהו לרוץ איתו... איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מוסיקה ומסנג'ר... מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי אם חברה שלי נהגת?כן... התנשקת? כן... טסת לחו"ל? כן... ביזבזת את כל הכסף שלך?לא... עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?כן..ריקוד! נשארת ער לילה שלם?כו.. עבדת במשהו והרווחת כסף?כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ אביב שחור או לבן? גם וגם.. מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?ספה נוחה... ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו .. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? אם אפשר ביחד... אם לא אז סלט.. שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? מה ההבדל... ישראל או מקום אחר: מקום אחר.. רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? מה שמתאים לחדר.. דיסקמן או mp? mp לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת.. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נוּנְי... יש לך חבר/ה? אמן...לא... מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי אם מי.. אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים.. למה?לא יודעת אתה ביישן או פתוח?ביישן מה הצבע האהוב עליך? כולם..
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות יותר פתוחה אם אנשים... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אוזניים.. אתה מאושר? לפעמים היית פעם מאוהב? תמיד!! כיף? תלוי במי.. שיחקת פעם בסימס 2?ברור!! מה אתה חושב על העם הבריטי?אחלה עם..(בנות חרמניות...חחחח) מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? נגיעה לשם נתחיל לחשוב... מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? רעיון טוב, חרא ביצוע.. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית בערך.. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל עם נטייה לצמחונות.. למה?חבל עליהן..(חיות) ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:שיצאתי בפני חברה שלי... מאמין ב- אלוהים? כוח עליון... רוחות? כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות? כן פיות?לא מלאכים?לא יודעת.. ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק?לא

../images/Emo85.gifמשעמם

שאלות כלליות: שם: שירן גיל: 19 יומולדת:9.6 גובה: 157 צבע שיער: ג'ינג'י צבע עיניים: כחול דברים אהובים: המון להקה: גאנס, פינק פלויד, היהודים אנערף זמר/ת: אביב גפן שחקן/ית: . אוכל:הכול? בגד: .ג'ינס וטישירט סתם חפץ בחדר: גיטרה דיסק: חלולים סרט: נערה בהפרעה בנאדם: חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: כמה דקות שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני שעה הסרט האחרון שראית: הארי פוטר ומסדר עוף החול הריח האחרון שהרחת: אפטרשייב של אבא הרעש האחרון ששמעת: אביב גפן הספר האחרון שקראת: עדיין את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: לישון הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אוהד תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בקבוק מים תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? מיטה קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? שבק ס-כנען 2000 קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אני לגילת ואליי אייל קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר מה אתה לובש כרגע?מכנס קצר וגופייה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לקרוא קצת ולישון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא שונאת השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יווו גילת נדמה לי שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד:אוהד? השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אורביט ירוק קפה אתה שותה: רד מאג ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטר? יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:טקמין
? כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? עברי לידר-מרי לנצח איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר מה עשית לפני שענית על השאלון? טלוויזיה נהגת?כה התנשקת?כה טסת לחו"ל? כה ביזבזת את כל הכסף שלך?כה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כה נשארת ער לילה שלם?כה עבדת במשהו והרווחת כסף? כה או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף/סתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? תלוי במצב רוח כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: תלוי רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? עברתי את גיל 14 דיסקמן או ? MP3אמ פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? חח יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? המון דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה? מאוד למה? כי אורנג' זונות? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? חחח מן הסתם אתה מרגיש יפה? כן למה?ככה אתה ביישן או פתוח?פתוחה מה הצבע האהוב עליך? שחור וכחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להוסיף טיפת ביישנות וטאקט מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? יש כמה וכמה דברים אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן כיף? משו שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מנומס עד שזה מוציא מהכלים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני בעד להתגייס..אבל יש אנשים שזה לא מתאים להם מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכול למה?הייתי צמחונית כמעט 8 שנים והייתי ממש חולה מזה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? סימן שאלה גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

Cant Cry

New member
מה חבר אינטרנט מה

מי מדבר איתך מהמחשב בכלל? טוב שאנחנו לא חופרים אחד לשני בטלפון כל יום, אפשר לטגן על האוזן שלי ביצה כבר אלוהים.

יאלהה...!1

שם: מאור גיל: 18 יומולדת: 9 למאי גובה: 177 צבע שיער: עכשיו כרגע מין סגול אדום צבע עיניים: ירוקות דברים אהובים: מוזיקה הופעות פסטיבלים תא להקה: היהודים זמר/ת: אביב גפן שחקן/ית: .אממ וואוו יש המון אוכל: פיצה בגד: .ג'ינס סתם חפץ בחדר: גיטרה דיסק: היהודים - פחד מוות סרט: אבודות והוזות בנאדם: בובו חדר בבית: החדר שלי כמובן מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שעה שמעת מוזיקה: לפני רבע שעה נפגשת עם חברים: חחח לפני שעה הסרט האחרון שראית: אממ בניצנים - הבועה הריח האחרון שהרחת: ואיי המון זמן הרעש האחרון ששמעת: אממ מוזיקה באוויטה הספר האחרון שקראת: חפני גם שנה (אני חייב לחזור לקרוא ספרים) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אממ לא זוכר , אני תמיד חושב הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לפני כמה זמן - ז"T היום תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? חחח בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? תחתונים וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לישוןןןןןןןןןן name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מורי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין דבר כזה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיפה אני זוכר שם של קרוב משפחה אהוב: שירלי השם של חבר-אינטרנט אחד: יוני השם של המורה השנוא/ה עליך: לא שונא אף אחד השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין דבר כזה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לא אין לי...
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מאיפה לי קפה אתה שותה: נס ואיזה תה: חח מה..? משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: זומההההה יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא אין לי מחשב יש לך: פנטיום 4 מצלמה יש לך: אממ אין לי מושג שלי מי אבל היא אדומה פלאפון יש לך: דור 3 הדק סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אין לי משהו כזה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? המיי ספייס של אפרת גוש מה עשית לפני שענית על השאלון? סתם לא משהו מעניין נהגת? כה התנשקת? כה טסת לחו"ל? כה ביזבזת את כל הכסף שלך? עוד לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כה נשארת ער לילה שלם? כה עבדת במשהו והרווחת כסף? כה או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? טלוויזיה ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? שאני גר בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?ידיות בשר או חלב? בשרר פסטה או סלט? שלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: ישראל או תיאלנדד רוק או פופ? רוקקקקקקק!! פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמ פי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכתת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מאורצ' יש לך חבר/ה? לאאא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מוזיקהה ולנגן בגיטרהה יש לך חשבון פלאפון גבוה? אממ לא לא ממש למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אס אמ אס אתה עושה גבות? לאאאאאאאא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לאאא אתה מרגיש יפה? אממ אני חמוד חחח למה? ככה אתה ביישן או פתוח? אממ תלויי מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני אהיה קצת יותר זורם מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את האף אתה מאושר? כה היית פעם מאוהב? אממ כה כיף? מאודדד אבל זה גם מאוד כואב שיחקת פעם בסימס 2? חחחח לא מה אתה חושב על העם הבריטי? לא חושב עליו מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? שיתנתקו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? אממ כה ולא חיים שלאחר המוות? לא יודע גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? אממ לא אהבה אהבה אבל דיי הידלקות אהבה וירטואלית: לאא ממש לא אהבה בשלט רחוק? לאאאאאא

למעלה