Nothing Eles Matte
New member
עונה 
שאלות כלליות: שם: חן גיל: 17 עוד טיפה
יומולדת: 25.10.1990 גובה: מטר שישים ומשו. צבע שיער: חום בהיר. צבע עיניים: חום בהיר. דברים אהובים: לנגן,לשיר,לצייר. להקה: Lamb of god. זמר/ת: אביב גפן 3> שחקן/ית: .הממ לאידעת. אוכל:צ'יפס
בגד: .ג'ינס,גופיה. סתם חפץ בחדר: גיטרה. דיסק: נממ הכל ישן אז היהודים (?) סרט: רקוויאם פור אדרים O: בנאדם: אבא. חדר בבית: שלי.. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום. שמעת מוזיקה: היום(פכר המוסיקה$#%#$) נפגשת עם חברים: היום ^^ הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: סיגריה. הרעש האחרון ששמעת: אחותי צועקת. הספר האחרון שקראת: לא קוראת ספרים ><" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה אני עדיין ערה.. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: טיב. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מחשב. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? טלויזיה וכלום. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? מטאליקה פייי ישןן. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שיחה אחרונה לטיב. מור צלצלה אליי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? איןןן מה אתה לובש כרגע? מכנס קצר וגופייה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח ולישון. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יעל. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיפה אני זוכרת. שם של קרוב משפחה אהוב: אבא נו. השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך:חנה פפ. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לא נעים וזה.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יש חתול ושמו טולי.. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:מנטה. קפה אתה שותה: נס קפה. ואיזה תה: רגיל.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין. יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא. מחשב יש לך: כה. מצלמה יש לך: לא. פלאפון יש לך:כה. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:לא.. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד. עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד.. מה אתה שומע? צלצולים באוזניים מההופעה :S איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אייסיקיו מסנ והפורום. מה עשית לפני שענית על השאלון? כלום. נהגת?בערך. התנשקת? כה. טסת לחו"ל? כה. ביזבזת את כל הכסף שלך?תמיד. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא >< נשארת ער לילה שלם?כה. עבדת במשהו והרווחת כסף? הדרכתי בקייטנה ובקרוב מלצרית. או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה?כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? רק זה. כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות?מזה משנה.. בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? שניהם =D שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אמיריקה ישראל או מקום אחר: אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? חנוצ. יש לך חבר/ה? יאפ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן\לשיר. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? כי החרא הזה מוגבל. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? יאפ אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? יאפ אתה מרגיש יפה? לא למה?ככה אתה ביישן או פתוח?ביישנית מה הצבע האהוב עליך? ממ כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? ממ אני וותרנית מידי. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לאידעת,הרוב. אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? הייתי ועדיין כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? קרבי זה הכי O: מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לאידעת זה מורכב ואין טעם לחפור. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה?טעים
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:הממ לא יודעת מאמין ב- אלוהים? יאפ רוחות? לפעמים חיים שלאחר המוות? יאפ גלגול נשמות? לא כל כך פיות? לא מלאכים?ממ אולי ערפדים? פפ לא אהבה ממבט ראשון? כה אהבה וירטואלית: כה אהבה בשלט רחוק? כה
שאלות כלליות: שם: חן גיל: 17 עוד טיפה