שאלון

Shir4Ever

New member
שאלון ../images/Emo39.gif

שאלות כלליות: שם: גיל: יומולדת: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: . אוכל: בגד: . סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת? התנשקת? טסת לחו"ל? ביזבזת את כל הכסף שלך? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? נשארת ער לילה שלם? עבדת במשהו והרווחת כסף? או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית: אהבה בשלט רחוק? תהנו

אעאעאעאע

שם: איתי גיל: עוד שבועיים פחות יום 18 יומולדת: עוד שבועיים פחות יוםםםםם 20.8 סטייל גובה: מאיפה לי צבע שיער: שחור צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: לזיין בשכל לאליאור או לשחק עם המדלדל של ליגל להקה: אוונסנס, מי קימיכל רומנס זמר/ת: איימי לי השווה! שחקן/ית: סקרלט ג'והנסון אוכל: כל מה שקשור לתפוח אדמה ובטטה בגד: אהע? סתם חפץ בחדר: המחשב דיסק: Fallen - evanescence סרט: איילנד בנאדם: מה בן אדם מה שתקו חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו אני מדבר עם ענתוש קוקס כפרעליה שמעת מוזיקה: לפני חצי שעה נפגשת עם חברים: יום שבת הסרט האחרון שראית:שרק 2 הריח האחרון שהרחת: הסבון של המקלחת הרעש האחרון ששמעת: את ענת מזיינת בשכל הספר האחרון שקראת: לא קראתי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שבא לי סיגריה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: 3> תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בכלום תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? במראה בחדר של אחותי וביד שמאל כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של הראל מויאל (אני בחדר של אחותי) קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני עכשיו מדבר עם ענת ידידה שלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? תשחצים ותשבצים מספר 3 מה אתה לובש כרגע? מכנס שלושה רבעים וטי שירט מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לשמוח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לא רלוונטי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אוראל השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: יוסי שם של קרוב משפחה אהוב: שרי השם של חבר-אינטרנט אחד: ענת (נו היא הכריחה אותי לכתוב) השם של המורה השנוא/ה עליך: יש הרבה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אוראל, זה שאני שונא השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כן, לינדה, לו, טיאסטו (כלבים) ונילס (תוכי) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: טעם תפוח קפה אתה שותה: נס קפה 2 סוכר ואיזה תה: תה רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס!!!!! יומן יש לך לבצפר (אם יש): חחחחחחחחחחחח למי יש בצפר מחשב יש לך: 2 מצלמה יש לך: 1 פלאפון יש לך: 1 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: בעיניים הירוקות שלי כפרעליהן כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם דניאל קוקס וזהו עם מי אתה מדבר בטלפון? עם ענתוש קוקסססססססססססס מה אתה שומע? את ענתוש קוקס איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר איסיקיו מה עשית לפני שענית על השאלון? שיחקתי בוואלה נהגת? כן התנשקת? נו ברור טסת לחו"ל? נו ברוררררררר ביזבזת את כל הכסף שלך? נו איך לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? או הוווו עבדת במשהו והרווחת כסף? נו ברור או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? נו חפרת לי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטריםםםםם דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? זיווקס יש לך חבר/ה? לע מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשחק עם המדלדל של ליגל יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? לא יודע אני מדבר הרבה ויוצא מעט מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסמאסים אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לפעמים אתה מרגיש יפה? לא למה? כי אני מכוער!!!!??????? (ענת אומרת שלא) אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להפסיק להיות טוב מידי לאנשים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שיער חלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן וחבל. כיף? לא. שיחקת פעם בסימס 2? ברוררררררררררררר מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אכפת מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? תלוי מי ומה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל למה? ככה! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: ההופעה של אוונסנס בישראל מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? כן ואו. זה היה מתיש.

ניסיתי לענות, וזה חפר לי מידיי.

כשיהיה לי יותר מצב רוח אני אענה. עמכם הסליחה. =)

moshe34

New member
אני

שם: משה גיל: [] +- יומולדת: 24/6 גובה: 1.70 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: גיימבויז זמר/ת: בריטני ס.... או שקירה שחקן/ית: בכדורגל יוסי בניון אוכל: לא יודע בגד: ספורט סתם חפץ בחדר: מחשב כמובן דיסק: הדואטים הים תיכוניים הגדולים סרט: יש יותר מדיי בנאדם: ... חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: מקודם שמעת מוזיקה: היום נפגשת עם חברים: בלילה האחרון הסרט האחרון שראית: הארי פוטר ומסדר עוף החול הריח האחרון שהרחת: זיהום האוויר ברחוב הרעש האחרון ששמעת: ההקלדה במקלדת הספר האחרון שקראת: וואי לא זוכר המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אמממ... איך אני עונה על השאלון הארוך הזה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חסוי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? באיזה דיסק תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ימין באוויר, שמאל בקיר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? השיר שלנו, וגם השיר שלנו קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה: דודה ומי האחרון שהתקשר אליך? ליאור קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מפת דרכים מה אתה לובש כרגע? חולצה כחולה, מכנס קצר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לעוף למכון כושר name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רפי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אריאל השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: עידו שם של קרוב משפחה אהוב: אלי השם של חבר-אינטרנט אחד: ... השם של המורה השנוא/ה עליך: כולם השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אני מעדיף לא לומר השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: כן קפה אתה שותה: כמעט ולא ואיזה תה: לא משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: זומה יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין צורך מחשב יש לך: ברור מצלמה יש לך: ברור פלאפון יש לך: ברור סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אוזניה אלחוטית כרגע. עם מי אתה מדבר בתוכנות המסרים? כל מיני עם מי אתה מדבר בטלפון? כרגע אני לא מדבר מה אתה שומע? שיר ארוויזיון טיפוסי איזה חלונות פתוחים לך במחשב? שיחות מסנג'ר, אינטרנט מה עשית לפני שענית על השאלון? חזרתי מידידה נהגת? היו התנשקת? לא זוכר טסת לחו"ל? חודש מרץ ביזבזת את כל הכסף שלך? איך אפשר שלא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? יום שישי נשארת ער לילה שלם? ברור, אבל לא זוכר מתי עבדת במשהו והרווחת כסף? לפני כמה ימים או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? ווואי כרגע עדיף חורף, אבל שיש חורף אני רוצה קיץ שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? חסוי כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות יותר נוח, אבל אפשר להסתדר בלי בשר או חלב? שניהם פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: "אין לי ארץ אחרת..." רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או? MP3 MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? כן שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא רוצה להגיד יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה? ברור למה? כי אני מדבר הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? כן למה? ככה אתה ביישן או פתוח? גם וגם מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כלום אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? כן שיחקת פעם בסימס 2? ברור מה אתה חושב על העם הבריטי? אמממ.. כל עוד הם אנשים כמונו זה בסדר מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? תומך בגיוס לכולם, גם לפינגוונים [החרדים למי שלא הבין] מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה? כובע ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היו כמה רגעים כאלה מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? אולי גלגול נשמות? לא פיות? כן מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? אולי אהבה וירטואלית: אהבה בשלט רחוק? לא במיוחד

אחסיר דברים לא רלוונטיים. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

שאלות כלליות: שם: אברהם אביאל אבי. גיל: כמעט17. יומולדת: 23.9 גובה: 1.66 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום דברים אהובים: מחשב, חיים אישיים. בגד: גופיות. סתם חפץ בחדר: בושם. בנאדם: פיני. חדר בבית: שלי. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: פיני. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: יאיר. [אוי, שניהם.] השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אבי. שם של קרוב משפחה אהוב: נאוה. השם של חבר-אינטרנט אחד: ספיר. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אורי? השם של חיית המחמד שלך (אם יש): תותי!
מחשב יש לך:
מצלמה יש לך:
פלאפון יש לך:
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ליגל. מה אתה שומע? אוונסנס. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר וג"צ. מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בפורום שאין להזכיר את שמו. נהגת?
התנשקת?
טסת לחו"ל?
ביזבזת את כל הכסף שלך?
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?
נשארת ער לילה שלם?
עבדת במשהו והרווחת כסף?
או/או. יס או הוט? אפ'חד. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף סתיו. שחור או לבן? לבן. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? עכשיו. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? חלב. פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה. ישראל או מקום אחר: ישראל פוסטרים או קירות חלקים? ציורים שאני עשיתי!
סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אבישג. יש לך חבר/ה?
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? כי אנ'לא מדבר הרבה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS. אתה עושה גבות?
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?
למה? למה לא? אתה ביישן או פתוח? תלוי באנשים שסביבי. מה הצבע האהוב עליך? ירוק. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להפסיק להיות כ"כ אדיב. אתה מאושר?
היית פעם מאוהב?
כיף?
שיחקת פעם בסימס 2?
מה אתה חושב על העם הבריטי? חמודים. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימיני. אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל למה? ככה!
מאמין ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית:
אהבה בשלט רחוק?
תהנו

saptenn

New member
וואי זה ארוך ממש

שאלות כלליות: שם: ספיר גיל: יומולדת: 8/7 גובה: 1.66 או משו כזה צבע שיער: שחור צבע עיניים: חומות דברים אהובים: פיי להקה: לייפהאוס זמר/ת: אנוק, מישל בראנץ' שחקן/ית: . אוכל: פסטה בגד: .ג'ינס סתם חפץ בחדר: המחשב דיסק: Lifehouse - No Name Face סרט: הרבה בנאדם: אע חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני חצי שעה? חח שמעת מוזיקה: טח אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: הארי פוטר (עלוב) הריח האחרון שהרחת: מה הרעש האחרון ששמעת: של הטלוויזיה הספר האחרון שקראת: מי קורא ספרים המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני עייפה כ"כ הבנאדם האחרון שחשבת עליו: בר תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? נייר טאולט תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? במגירה ובמיטה קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? ניקלבק קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? האחרון שהתקשרתי לאמא, האחרון שהתקשר בר קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? נו אין לי ספרים בחדר P: מה אתה לובש כרגע? בוקסר וגופיה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: דניאל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא יודעת השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה שם של קרוב משפחה אהוב: אממ חן השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: זוהר השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): חיח איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: נס קפה ואיזה תה: נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת כמעט יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אני לא בתוכנת מסרים עכשיו עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק זה מה עשית לפני שענית על השאלון? ישנתי נהגת? לא התנשקת? כן טסת לחו"ל? כן ביזבזת את כל הכסף שלך? כן חח עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף סתיו שחור או לבן? שחור ולבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המושב שלי חחחח כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט
אבל גם פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: תלוי רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ספיר? חח יש לך חבר/ה? יאפ :) מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מוזיקה, חברים, מחשב, לישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? לפעמים למה? כי אני שולחת יותר מדי סמסים %$%#^ מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? דה אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? כי ככה אתה ביישן או פתוח? תלוי מה הצבע האהוב עליך? לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את העצלנות והחוסר סבלנות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא יודעת לא עולה לי אתה מאושר? לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה אושר היית פעם מאוהב? אני מניחה כיף? לפעמים :) שיחקת פעם בסימס 2? לא חחחח מה אתה חושב על העם הבריטי? סבבה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס!!1 מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודתע ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל חיח למה? כייי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יום חמישי שעבר.
מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא ממש חיים שלאחר המוות? לא יודעת גלגול נשמות? נו פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה כאילו לא. אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא להזכיר את זה. ><

שאלון חביב

אבל קיצצתי אותו כי הוא ממש ארוך וקשה גיל: 18 גובה: מטר 76 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום זמר/ת: אוריל שחקן/ית: . קרן מור- היא מצחיקה. אוכל: ביגלה בגד: . גינס גיזרה נמוכה סתם חפץ בחדר: חוט דנטלי דיסק: סרט: ספידרמןןןןןןןןןןןןןןןןןן 1 2 3 בנאדם: שחר - בן דוד מקסים חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות בערך שמעת מוזיקה: לפני 10 דקות באוטובוס נפגשת עם חברים: אתמול בבוקר הסרט האחרון שראית: ססססססספידרמן הריח האחרון שהרחת: את הריח מנטה שביד שלי הרעש האחרון ששמעת: פלאפון של אחי הספר האחרון שקראת: קיץ 1 ביחד המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: האם ללכת להתרחץ הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך הדק תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הדיסק הזה הוא ריק כי לא צרבתי עליו קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אמא התקשה ולמיכל אני קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? לקסיקון כרטא - גוף האדם מה אתה לובש כרגע? מכנס-בגד ים וחולצה שקצת קטנה וצמודה לי מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול קצת ביגלה וללכת לנמנם.

עונה...מחרתיים יומולדת!!!../images/Emo23.gif

שאלות כלליות: שם:טל גיל:יום חמישי 17~!! יומולדת:9.8 גובה:1.69 צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק חום דברים אהובים:לשיר... להקה:אוונסנס היהודים זמר/ת:עברי לידר שחקן/ית:ג'ניפר אניסטון . אוכל:פסטה בגד: אמממ הכל . סתם חפץ בחדר: תניןןןןן חחחח דיסק:פורטה סרט:שרק 3 בנאדם:עומר..:) חדר בבית:שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני 5 דק' שמעת מוזיקה:כרגע נפגשת עם חברים: עכשיו חזרתי הסרט האחרון שראית:שלוש אמהות הריח האחרון שהרחת: פיצה הרעש האחרון ששמעת:מרים טוקאן חחחח הספר האחרון שקראת:אזרחות חחח המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:+|++++++ הבנאדם האחרון שחשבת עליו:דותן תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?רמקול? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?סיגריות ושקית חחח קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?של התוכנה של הפלאפון חחח קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?לחןן ובחזרה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?של פסיכומטרי.. חשיבה כמותית מה אתה לובש כרגע?חולצה חומה ג'ינס ונייקי מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לעשן סיגריה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:עומר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: בעעע אחת בשם מעין.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:לא זוכר שם של קרוב משפחה אהוב: ליבת השם של חבר-אינטרנט אחד: יש המון... השם של המורה השנוא/ה עליך:לבנה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:לבנה השם של חיית המחמד שלך (אם יש):היה... חומי ת.נ.צ.ב.ה איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:מאסט חמוץ קפה אתה שותה:לא ואיזה תה: איכס משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש):דורה חחחחח מחשב יש לך:לאדע.. מצלמה יש לך:FUJI פלאפון יש לך:מוטורולה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:נעליים חדשות כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע?את חן אהרוני אילו ציפורים איזה חלונות פתוחים לך במחשב?זה ומדיה פלייר מה עשית לפני שענית על השאלון?הייתי בקניון נהגת?לא התנשקת?מוצ"ש.. טסת לחו"ל?לא ביזבזת את כל הכסף שלך?לפני שבוע עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? לא נשארת ער לילה שלם?מזמן עבדת במשהו והרווחת כסף?לפני חודש או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ חורף שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר:ישראל רוק או פופ?תלוי פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד?טול שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?טול יש לך חבר/ה?לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMS אתה עושה גבותלא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה?כן למה? ככה אתה ביישן או פתוח?תלוי למי מה הצבע האהוב עליך?אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?כלוםם מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?לא יודע אתה מאושר?כן היית פעם מאוהב?כן כיף?בערך שיחקת פעם בסימס 2?ברוררר מה אתה חושב על העם הבריטי?בסדר מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?אין ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:הכללל למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:לאדע מאמין ב- אלוהים?לפעמים רוחות?לפעמים חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות? כן פיות?לא מלאכים?כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?לא אהבה וירטואלית:לא אהבה בשלט רחוק?לא

זה פשוט הפוזה.

הוא הצטלם בפוזה עם זיפים... בדר"כ בתמונות שלו הוא נראה קטין.

נראה בן 24-25

ואו זה כל כך שווה. למרות שאני יותר אוהבת את האלו שנראים צעירים ויותר חלקים בפנים. וכמובן גם רזים! (אתה נראה רזה :)

עונהההה =]]]

שם: ליגל גיל: 18 יומולדת: 15.7 גובה: 1.63 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום ירוק דברים אהובים: טלפון, נשיקות, מחשב, חברים. להקה: יש הרבה. זמר/ת: ריאנה שחקן/ית: אממ.. לא יודעת אוכל:
הכל. טוב לא הכל, כמעט הכל. בגד: הכי פשוט ונוח סתם חפץ בחדר: כריש אמיתי!! בתוך צנצנת. דיסק: דנה, החדש. סרט: חח כל הקומדיה. בנאדם: אמממ... חברה מהעבודה P: חדר בבית: החדר שלי לייק דע?! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 2 דק' שמעת מוזיקה: עכשיו אני שומעת נפגשת עם חברים: בעבודה, לפני שעה הסרט האחרון שראית: וואע לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: את הריח של האוטו של ידיד שלי הרעש האחרון ששמעת: אממ ת'דלת נתרקת הספר האחרון שקראת: מישו לרוץ איתו המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מתי ניהיה ביחד? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עליו. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? סתם דיסק שצרבתי לשיעורי נהיגה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? חברה, אמא. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? היומן שלי נחשב? מה אתה לובש כרגע? טייצ, וחולצה פשוטה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? מקלחת כנראה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אליאן השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חחחח אל תצפה שאגיד לך השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: וואע מי זוכר שם של קרוב משפחה אהוב: עידית השם של חבר-אינטרנט אחד: דניאלי השם של המורה השנוא/ה עליך: אתי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משנה. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מיצי, חתולת רחוב שאני מטפלת בה שהיא גרה ברחוב. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אובה בובה דובדבן. קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: בטעם קינמון רק בגלל מוזס. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: באבלס יומן יש לך לבצפר (אם יש): חחחח כן. מחשב יש לך: לא, אני עונה על השאלון דרך התנור. מצלמה יש לך: כע פלאפון יש לך: כע סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: נעליים חדשות [אני אשים תמונה P: ] כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה טובה :) עם מי אתה מדבר בטלפון? כרגע, אפחד. מה אתה שומע? חחחח.. פוט מאי דיק אין יור אנד.. בלה בלה בלה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? 2 מסן, הפורום, ומדיה פלייר מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי עם אמא וחברה שלה נהגת? ביום ראשון התנשקת? חחח שאלה קשה. טסת לחו"ל? אפעם, אולי גלגול קודם ביזבזת את כל הכסף שלך? חחחחח לפני יומיים עשיתי קניה של 300 שקל עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חחחחחח בעבודה זה קורה כל יום. נשארת ער לילה שלם?וואע ממש מזמן. עבדת במשהו והרווחת כסף? בבורגרקינג? כבר כמעט שנה.. או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? שניהם. ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? ישראל ישראל או מקום אחר: לא יודעת רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3..... אם פי 3 כמובן! לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב, סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? ליגלי :) יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב לישון וטיוי יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא עובר את ה300 למה? ככה, כי אני משלמת מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שניהם, אבל יש לי רק שיחות אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה אתה ביישן או פתוח? גם וגם מה הצבע האהוב עליך? ורוד! וירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? ילדותיות, מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? חחחחחחח הרבה. אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? נורא שיחקת פעם בסימס 2? איכס לא מה אתה חושב על העם הבריטי? חחחחחחחחחח מעפנים
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כןןןן מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא יודעת ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: חח ימיני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל הכל! כמעט... מה שהולך על היבשה ולא נוגע בים ובחוף הים למה? כי זה טעים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שבת דודה שלי הקטנה נולדה, הראלי שלי. מאמין ב- אלוהים? ממש ממש לא. רוחות? גם לא חיים שלאחר המוות? אממ.. מידי פעם. גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? אפשר להגיד שבערך ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: כן אהבה בשלט רחוק? בערך והנה תמונה.

שיווראדי אדוניי אללי סמאללה, זה ארוך!

שם: אור המלכה גיל: 18 יומולדת: 18.10.88 גובה: 1.66 צבע שיער: חום עם פסים סגולים צבע עיניים: ירוקות חומות קקי דברים אהובים: אנאערף להקה: היהודים, אוונסנס זמר/ת: דנה עדיני? שחקן/ית: גייל הרולד אוכל: מאנצ'יס בגד: .שחור בטח סתם חפץ בחדר: איזה שאלות מוזרות דיסק: כרגע הבנות נחמה סרט: מלך האריות בנאדם: כל מיני חדר בבית: שלי, דה מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני רבע שעה שמעת מוזיקה: ברגע זה נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: אהבה טרופה הריח האחרון שהרחת: בצל הרעש האחרון ששמעת: צלצול הספר האחרון שקראת: פייי ישן...מיץ פטל או משהו המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: ניצנים. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: איתי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ממיר תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? פורטה של היהודים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אחותי ואחותי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? קבלה או משהו ששחף הביא מאיזה דוס מה אתה לובש כרגע? שחור מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להירשם לבית אבות..עד שזה ייגמר אני אהיה בת 100 name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אנאערף שיר הדר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ל*** השלימו לבד השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: וואי לא זוכרת :/ שם של קרוב משפחה אהוב: רוני השם של חבר-אינטרנט אחד: מוטי (וואי חזק, חבר אינטרנט..תוט אתה חייב להיזכר בזה) השם של המורה השנוא/ה עליך: פיף מה לי ולמורים השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ל*** השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יש לי דג בלי שם איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: הובה בובה קפה אתה שותה: מידי פעם ואיזה תה: לא שותה תה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מלך האריות, אייסי טאוור יומן יש לך לבצפר (אם יש): מה לי ולבצפר? מחשב יש לך: מן הסתם מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: 3 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מינוס בבנק (?) כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? סגורה. עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת מה אתה שומע? הבנות נחמה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום דנקר, אוונסנס, תפוז וג"צ מה עשית לפני שענית על השאלון? נכנסתי לפורום גאווה נהגת? כן התנשקת? כן טסת לחו"ל? בגיל 4 ביזבזת את כל הכסף שלך? כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כן נשארת ער לילה שלם? כן עבדת במשהו והרווחת כסף? כן או/או. יס או הוט? בתור עובדת של הוט אני אמורה להגיד הוט, נכון? מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב, בו יש גם טלוויזיה. ספה או כורסה? מה ההבדל? ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בבית כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?טבעול אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או ? MP3 אייפוד לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אמממ אורוש? יש לך חבר/ה? נופ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אנאערף יש לך חשבון פלאפון גבוה? יס למה? עמה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? עמה אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? שחור, ירוק, סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? חוסר סבלנות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? משקל אתה מאושר? לא תמיד היית פעם מאוהב? כן כיף? הא? שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? יש להם מבטא יפה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מה לי ולזה? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: פייף למה? עמה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אין לי כח מאמין ב- אלוהים? לא בדיוק רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? פחח לא. מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? כן

Only Dreaming

New member
הרגלים רעים לא משתנים.

שאלות כלליות: שם: עומר. גיל: 16. יומולדת: 13.1 גובה: 1.80 ומשהו. צבע שיער: שטני. צבע עיניים: כחולות. דברים אהובים: Raindrops on roses and whiskers of kittens? להקה: K's Choice. זמר/ת: רג'ינה ספקטור. שחקן/ית: אוקיי, טוב, אז ג'וליה רוברטס. אז תהרגו אותי. אוכל: בורגראנץ'. בגד: חולצה? סתם חפץ בחדר: אוזניות שרק אחת מהן פועלת. דיסק: "Roseland NYC Live / Portishead". סרט: לאחרונה? שודדי הקאריביים 1-2. בנאדם: בבקשה, עבור? חדר בבית: שלי? מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: כרגע, נפלאות המסנג'ר. שמעת מוזיקה: שוב, כרגע. נפגשת עם חברים: היום בעבודה..? ואם זה לא נחשב, אז בשבת. הסרט האחרון שראית: פאנטום האופרה. הריח האחרון שהרחת: קוטל חרקים. הרעש האחרון ששמעת: רג'ינה שרה Sunshine. הספר האחרון שקראת: תמונתו של דוריאן גריי. שנגנב באכזריות. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "וואו, הארנק שלי יפה". הבנאדם האחרון שחשבת עליו: שוב, עבור? תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך..? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר. למה אתם חושבים שאני בתוך כלוב? :| קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? Under Rug Swept של אלאניס. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אור האחרון שהתקשר אליי, עמית האחרון שהתקשרתי אליו. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "המשפט האחרון של פרמה". מה אתה לובש כרגע? מכנסיים קצרים בצבע בז' וחולצה שחורה של ברצלונה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לתלות כביסה, למען האמת. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמה. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לשנוא זה בזבוז אנרגיה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נופר? שם של קרוב משפחה אהוב: גילי, אחותי. השם של חבר-אינטרנט אחד: רק אינטרנט (בינתיים)? עמרי. השם של המורה השנוא/ה עליך: ליאון. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: עזבו. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): בובי הדג. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: אני נגד מסטיקים. קפה אתה שותה: טייסטרז צ'ויס. ואיזה תה: ויסוצקי. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: פריסל. יומן יש לך לבצפר (אם יש): ארגונית. מחשב יש לך: הזה שאני מולו. מצלמה יש לך: אין. פלאפון יש לך: Telit משהו. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמ... אמ... אמ... חברים! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אור ועמרי. עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד. אני גבר, אתם רוצים שאני גם אדבר בטלפון, גם אשמע מוזיקה, גם אתכתב וגם אענה על שאלון? מה אתה שומע? Flyin' של רג'ינה. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פריסל, מסנג'ר, תיקייה, מדיה פלייר, ואוואנט. מה עשית לפני שענית על השאלון? הרגתי ג'וק. נהגת? כן, הרגתי ג'וק בתאונת דרכים. [אין לי רישיון.] התנשקת? כן. טסת לחו"ל? פולין. ביזבזת את כל הכסף שלך? כן. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? כל כך לא אני.
נשארת ער לילה שלם? כן. עבדת במשהו והרווחת כסף? יאפ.
או/או. יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף/סתיו. שחור או לבן? לבן. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כאן. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי. בשר או חלב? בשר. פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה. ישראל או מקום אחר: ישראל. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים. דיסקמן או MP3? אמפי. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? Only Dreaming. יש לך חבר/ה? לא כרגע. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מלא דברים. יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא. למה? ככה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה עושה גבות? לא. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא. אתה מרגיש יפה? כן. למה? כי אני באמת יפה. אתה ביישן או פתוח? ביישן. מה הצבע האהוב עליך? כחול. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לאדע. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? להתחטב. אבל בשביל זה יש חדר כושר. אתה מאושר? ...לא כרגע. אבל לא קשה שזה יקרה. היית פעם מאוהב? כן. כיף? תלוי. שיחקת פעם בסימס 2? כן. מה אתה חושב על העם הבריטי? הם שולטים. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? Do it. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל. למה? כי זה טעים? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כרגע? מאמין ב- אלוהים? לא. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? לא. גלגול נשמות? לא. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? לא באמת. אהבה וירטואלית: כן. זה מבאס, אבל זה קיים. אהבה בשלט רחוק? כן.

Elsewhere

New member
../images/Emo23.gif.

[סתם כי ככה. את השאלון עוד לא עשיתי, אז אני לא אקרא אותו
ספויילרים
. אבל נו.
.]

לא יכולה לישון בלילה אלוהים...../images/Emo199.gif

שם: אורטל גיל: 17 יומולדת: 24.9 גובה: 1.70 צבע שיער: חום שחור צבע עיניים: חום ירוק דברים אהובים:ויברטורים.. להקה: כרגע...היהודים זמר/ת: ואני חוזרת כרגע..ריטה שחקן/ית: .זיוה מהאלופה אוכל:בא לי להקיא.. בגד: .גינס גופיה סתם חפץ בחדר:מאפרת גולגולת דיסק: סרט-מחיר הבגידה בנאדם: :אני.. חדר בבית: אמבטיה מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שעה שמעת מוזיקה: ממש ממש ברגע זה נפגשת עם חברים: שלוש שעות הסרט האחרון שראית: ארץ קרה הריח האחרון שהרחת: שמפו של השיער הרעש האחרון ששמעת: ריטה מיללת הספר האחרון שקראת: ימי שלישי עם מורי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה אני קציצה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?אני אמורה לענות ..מה יכול להיות זין?..מסך מחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? סיגריות רמקולים... אני מקווה שאלוהים סולח לי שאני עונה על שאלון כזה קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?רבאק לא הבנתי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?חברה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין מה אתה לובש כרגע? כלום אני עם משחות כל הגוף מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אני יודעת ... השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: זיוני השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אורביט חמוץ קפה אתה שותה: כה ואיזה תה: רק בחורף משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:פאקמן בפלאפון יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: כה מצלמה יש לך: כה פלאפון יש לך:כה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:ציצים.. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חמש בבוקר... עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו..אף אחד מה אתה שומע? היהודים..ניו יורק סיטי איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מוזיקה וזה.. מה עשית לפני שענית על השאלון? מרחתי לי משחות .. נהגת?כה התנשקת?כה טסת לחו"ל? כה ביזבזת את כל הכסף שלך?כהההה עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה?כהה נשארת ער לילה שלם?רוב הזמן עבדת במשהו והרווחת כסף? פחח אני לא יודעת מה זה לא לעבוד או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו?איס קיץ/אביב או חורף/סתיו?זה נורא תלוי כרגע שישאר קיץ לנצח שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? גם גם ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?טוב לי פה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?דייייייייייי בשר או חלב? להקיא להקיא להקיא פסטה או סלט? אאאאאאאא שניצל טופו או שניצל רגיל?אאאאאאאאא אמריקה או אנגליה? מה ההבדל?? ישראל או מקום אחר: ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים?חלקים דיסקמן או ? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מעלפתתת יש לך חבר/ה? זין בתחת טוב..?! מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?אין הרבה יש לך חשבון פלאפון גבוה? טוקמן למה? זין מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? הכל אתה מרגיש יפה? כה למה?לא מתלוננת אתה ביישן או פתוח?פתוח מה הצבע האהוב עליך? ירוק אננס מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה.. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? פחות שניצלים וסטיקים שמסתובבים פה ושם אתה מאושר? משתדלת.. היית פעם מאוהב? כה כיף? לא האהבה הזאות שיחקת פעם בסימס 2?מי זה? מה אתה חושב על העם הבריטי?מי זה? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?לא חושבת מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? וואלה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: קיאקיא למה?כי קיאקיא ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:שניה...הנה ..סיפרתי מאמין ב- אלוהים?כה רוחות? לא חיים שלאחר המוות?לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה גלגול נשמות? כנל פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?כה אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לפעמים לרוב זה לא הולך

moshe butt

New member
It's enough you're growing up in such a hurry

שם:
משה
גיל: 18 יומולדת: 24.7 גובה: 1.73 צבע שיער: חום צבע עיניים: חומות דברים אהובים: לצייר, להאזין למוזיקה, לאת עם חברים ועוד... להקה: The smiths, Duran Duran and many more זמר/ת: מוריסי
שחקן/ית: .
אוכל:|אכול| בגד: מממ... סתם חפץ בחדר: הבובה של צ'אקי דיסק: אויי יש המון סרט: מממ לא יודע... אולי נערה בהפרע בנאדם: בנייייייי חדר בבית: חדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לםני 5 דק' שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני שעה הייתי עם חברים הסרט האחרון שראית: מממ... "יש לה ביצים" בניצנים חחח הריח האחרון שהרחת: הרגלים שלי- חחח הרעש האחרון ששמעת: אני שומע מוזיקה כרגע הספר האחרון שקראת: כישור הזמן המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "שאלון מפגר" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: בני תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בכלום תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? A-HA קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?התקשרתי לאחותי ושירה התקשרה אלי קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אינטלגנציה ריגשית מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה ובוקסר מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: צחר, חן, הדס, אלה, שיר, מאיר וטלי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין אחד כזה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: שגיא שם של קרוב משפחה אהוב: ליאור השם של חבר-אינטרנט אחד: מממ... רועי? השם של המורה השנוא/ה עליך: אני לא לומד, אבל לצורך העיינין- דודו השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין אחד כזה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): תפוזינההההההה
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: כהה ואיזה תה: לא כזה אוהב תה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחק במחשב, אבל היית תקופה ארוכה שהיית משחק בדיאבלו יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא לומד מחשב יש לך: כה מצלמה יש לך: כה פלאפון יש לך:כה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מממ חבר{?} כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? לא מדבר עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? What Happends Tomorrow איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר ותקייה של שירים מה עשית לפני שענית על השאלון? עשנתי סיגריה
נהגת?לא התנשקת? בצהריים טסת לחו"ל?
ביזבזת את כל הכסף שלך? היום- חחח עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה? חחח... נשארת ער לילה שלם? היום
, אני ער כבר ער יותר מ30 שעות
עבדת במשהו והרווחת כסף? כה או/או. יס או הוט? תלוי מסנג'ר או אייסיקיו? MSN קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן?
שחור
מחשב או טלויזיה? TV ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב
כסא עם ידיות או בלי ידיות? יוווו... איזה שאלות מפגרות- עם! בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או ? MP3|הסדגש| MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? לא כזה משנה סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? שוקותחת יש לך חבר/ה? כה יש לך חשבון פלאפון גבוה? אההה... לא משהו למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? ל ואני גם לא אעשה! אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא! אתה מרגיש יפה? רק מרגיש למה? כי ככה זה עובד- חוץ פנים! אתה ביישן או פתוח? בדכ פתוח מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אדישות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? מממ לא היית רוצה אתה מאושר? כה היית פעם מאוהב? כה כיף? הכי כיף
שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? אני כלוו בתוחם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כדאי מאוד להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא להתנתק ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היום
מאמין ב- אלוהים? מסובך מידי רוחות? כה חיים שלאחר המוות? כה גלגול נשמות? כה פיות? לא מלאכים?כה ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית: לא אהבה בשלט רחוק? לא

למעלה