שאלון!!!

SweetOrSexy

New member
../images/Emo216.gifביום שישי.

כלומר אלו תמונות שעבר זמנם, אבל תמונות עדין יש.

rotemsror

New member
אמא'לה עכשיו אני מבינה למה מור לא

רצתה לדבר על זה זה מפחיד שאני רואה דברים כאלה אני לא מסוגלת לישון

SweetOrSexy

New member
../images/Emo216.gifאז...בואי נעביר נושא.../images/Emo9.gif

ברביות
[לא התחום שלי..
] בכל זאת
על מה

עונה

מה התוכנית האהובה עליך??מישהו שומר עליי , רבלדה(לפעמיים) , סודות של אבא לוסיה שלי והאסירה אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד??מישהו שומר עליי מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים??מקליטה אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים?? לא! איזה דמות?? בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה?? הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו??לא אכפת לי הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו??לא הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה??כה איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה?? מממ... אהרון דיאZ

kendygirl

New member
עונה

מה התוכנית האהובה עליך??יש המון רבלדה,שנות השמונים,נולד לרקוד יש עודד אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד??אין סידרה כזאת כי את רבלדה כבר ראיתי את כל הסירטונים של רוברטה מהעונה השנייה וכל השאר לא מעניין אז כשיוצא לי אני רואה את כל העלילה ,ואם יש פרק מיוחד שאני מתה לראות אז מקליטה מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים??כלוםם אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים??כן דולסה ופונצו ודייגו ורובר איזה דמות??רוברטה -דולסה מריה בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה??רק בעונה הראשונה אבל העונה השנייה אני בקושי רואה כי כבר ראיתי את מה שחשוב הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו??לאאאאא הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו??לאאאא הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה??כןןןן איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה??הייתי רוצה להוסיף את אהרון דיאז החתיךךך ההורססס

rotemsror

New member
עו עונ עונה

מה התוכנית האהובה עליך??יש הרבה רבלדה,מכושפות,השמינייה,סאמרלנד ומישהו שומר עליי פעם נולד לרקוד שיגאל היה אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד??שמפספסים מקליטים או משלימים מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים??- אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים??לא איזה דמות?? בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה?? הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו??לא משנה הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו??לא הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה??כןן הוא חמוד איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה??יש הרבה אליסה מילאנו נינט טייב אהרון דיאז שרה מלדונדו ברברה מורי ועוד מלא

didalf

Well-known member
עונה ../images/Emo26.gif

מה התוכנית האהובה עליך??
כרגע פלוריסיינטה אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד??
לא מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים??
מקליטה. אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים??
מממש לא איזה דמות?? בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה?? הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו??
לא אכפת לי הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו??
גם לא אכפת לי הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה??
לא חח איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה??
לא...

pablo 111

New member
עונה

מה התוכנית האהובה עליך??אהבה אסורה,קשר דם רבלדה האחד ותוכניות טלויזיה שונות אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד??מה שחשוב לי אני רואהה מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים??מקליט אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים??כןן דולסה איזה דמות??רוברטה הדמות שלה מדהימהה בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה??תאמת רציתי לראות מה זה המורדים המקסיקנים ודולסה כבש אותי ואז גם פונצו הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו??לא מעניין הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו??לא מעניין הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה??כן הוא חסרר איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה??אותי חחח

למעלה