שאלון!!!

hadarRBD

New member
שאלון!!!../images/Emo35.gif

קודם כל מי שאוהב רבלדה וכיתה 406 שיכנס פליזזזז
http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=28159577372838 טוב אז בואו נתחיל!!!
מה התוכנית האהובה עליך??
אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד??
מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים??
אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים?? איזה דמות??
בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה??
הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו??
הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו??
הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה??
איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה?? מקווה שתאהבו -הדר-

../images/Emo3.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

לניקו לא קוראים ניקו קוראים לו ניוקי
וכל פעם שרושמים ניוקי צריך להוסיף את אחד האייקונים האלו:
מה התוכנית האהובה עליך?? בכל הזמנים,המורדים,אני צועני, כרגע פלוריסיינטה אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד??אם אני מפספסת אני משלימה
מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים??כלום. אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים?? לא, כי התחלתי לראות בגלל המורדים, ועכיום אני לא רואה. איזה דמות??-פבלו,מריצה,מיה,מנואל,תומס,ויקו,פליסיטס,,גיידו,מרקוס,פרננדה,סרחיו,פרנקו,סוניה,דונוף ועוד...
בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה?? הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו??לא אכפת, אבל אני יודעת מה יקרה
הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו??לא, אסורה לבגוד בו
הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה??מאוד מאודמאוד מאוד מאוד, שהוא יחזור אני אמשיך לראות
איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה??ניוקי

Hadas 87

New member
עונה

מה התוכנית האהובה עליך??הישרדות אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד?? בדיוק מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים?? רואה אותם? חח אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים?? ממש לא איזה דמות?? בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה?? הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו?? לא איכפת לי ממש הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו?? כן הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה?? לאאאאא איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה?? השחקנים ששיחקו את מדריאגה ורנטה. הדמויות שלהם ממש חסרות.

Oshri siso

New member
עונה...

מה התוכנית האהובה עליך??המורדים והשיר שלנו אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד??אמממ... לפעמים יוצא.. מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים??לא יודע.. אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים??אני לא מעריץ דמות.. אני אוהב בנאדם-אנהי איזה דמות?? בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה??העלילה כמו של המורדים... הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו??לא אכפת לי.. הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו??כן! וזה נראה כאילו היא כבר שכחה/= הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה??לא משנה לי.. איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה??ק-מ-י-ל-ה ולואיסנה!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo23.gif

מה התוכנית האהובה עליך?? 406..אבל נגמר..עכשיו רבלדה אתה לא מוכן לפספס אפילו פרק אחד?? מ 406?! בחיים לאאאא חח מרבלדה פיספסתי מלא אבל בזמן האחרון ממש לא מה ההית עושה כדי לא לפספס את הפרקים?? אני מדברת על 406 אז הייתי נשארת בבית כדי לראות תשידור חוזר של הבוקר ומאחרת לבצפר חח וכל מיני..מקליטה ובלה בלה אתם רואים רבלדה רק בגלל איזה דמות מיוחדת שאתם מעריצים?? איזה דמות?? אני רואה בגלל שזה יפה..אבל גם בזמן האחרון זה מעניין אותי הרבה יותר בגלל רוקו
בזכות הדמות הזאת שהתחלתם לראות רבלדה האם נקשרתם גם לעלילה?? ..בגלל השחקניםם העלילה פסדר הייתם רוצים שלופיטה תהיה עם פרנסיסקו?? לא..שתהיה עם סנטוס הייתם רוצים שלופיטה תשכח מניקו?? כןן הייתם רוצים שניקו יחזור לרבלדה?? לא אכפת לי איזה שחקן שאתם אוהבים הייתם רוצים להחזיר או להוסיף לסדרה?? להוסיף את אהרון דיאז לסידרההההההההההההה

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח יוו יובלללללל

באמריקה כבר יש לג'רמי יומולדת?!!?!?!?
מה ההפרש של השעות?!?! כי פה יש לוו הוא בן 17 ו 10 דקות
יאיי
חח בישראל אבלל

ooOMoRoShOoo

New member
באמריקה זה אותה שעה../images/Emo192.gif../images/Emo205.gif

של ארצות הברית? בארצות הברית השעה עכשיו ארבע בערך אחרי צהרים

sapir1000

New member
בארצות הברית.. אבל תלוי איפה חח

ארצות הברית היא ענקית

זה לא באמריקה../images/Emo6.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

זה בריטניה...אני חושבת
וסליחה על הבורות אם בריטניה היא באנגליה פשוט הצד הכי לא חזק שלי זה מתמטיקה,ספורט וגיאוגרפיה
בעצםםםם
למי זה איכפתתתת
פה בישראל התחליו החגיגותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifמה?! חח הוא גר באמריקה../images/Emo70.gif

חעחע איך הגעת לבריטנייה חיחיח הילד אמריקאי בובה

TuTyBoP15

New member
חחחח כנסי../images/Emo115.gif../images/Emo210.gif

ארצות הברית זה אמריקה.. זתומרת אמריקה היא יבשת שעליה נמצאת ארצות הברית(סתם לידע הכללי שלך ארצות הברית זה המון מדינות שהחליטו לכרות ברית ולהיות ארץ אחת גדולה) בריטניה זה אנגליה

יאאאא קולולולולולו../images/Emo65.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

מזל טוב אהובייייייייייייייייי מושלם אחדד כפרותתת יומולדת שמייחחח

../images/Emo207.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

אני עושה בייביסיטר על האחיות שילי ושתיהן ישנות
ומשעמם ליייייייייייייייייייייייייייייייי
כנסו לצ'אט בבקשה בבקשה בבקשה

SweetOrSexy

New member
../images/Emo216.gifאני לבד בחיים לא אשאר,

מהטראומה ש-מור ואני ראינו

ooOMoRoShOoo

New member
דיי יבאהההאא../images/Emo192.gif../images/Emo205.gif

אל תזכירי את זה אפילו :(:( מפחידדד

חח מה כבר ראיתם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

אבל תגידו לפני זה באיזה נושא זה..אם זה משהו דוחה אני לא רוצה לדעת...

למעלה