שאלון

moshit1

New member
../images/Emo23.gifכחול ירוק../images/Emo23.gif

הצבע של השבט שלי.
שבט צור

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifלמה אתה לא שונא צהוב??!!

ולמה, לעזאזל, למה אתה ושנאת חתולים?!! דייב, אתה כ"כ אומו!! אומוווואמווואמווומואומאומואאו68ממואמו |666| צהוב=שטן חתול=טוב דייב=אומו!

daveScorpions

New member
למה לשנוא צבע?!

כאילו זה מטומטם... אני שונא צבע... תחשבי על זה שנייה... וחתולים זה בגלל שהם שמוקים. פשוט שמוקים שלא מעריכים את הבעלים שלהם.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifלשנוא צבע-

מלבד העובדה שזה כיף נוראי, לשנוא צבע צהוב, בספר "המעשה המוזר של הכלב בשעת הלילה", הגיבור שונא צהוב, והדבר נוטה להשפיע על כולם. כןכן. גם אני מושפעת ><.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif^^

מין: נקבה. תכונה הכי טובה: טוב-לב תכונה הכי גרועה: עצלנות כרונית כמה זמן אתם ישנים בלילה? חמש או שש שעות. אני משלימה בצהריים. כלי נגינה: מה איתו? צבע אהוב: סגול, שחור, כחול, אדום. צבע שנוא: צהוב. תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: אנטיפטים. תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: קרציתיות. איזה מוזיקה אתה שומע? רוק, רוק ישראלי,. חיה אהובה: מיצי. חיה שנואה: אני לא שונאת חיות כלל,. החג האהוב עליך: חנוכה, ט"ו בשבט. אוכל מועדף: כל אוכל צמחוני כמעט. המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר. שתיה מועדפת: קולה^^ קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה. ממתק מועדף: טים טם עוגה מועדפת: עוגת שוקולד חמה^^ ספורט מועדף: עצלנות? מספר מזל: 5? ספר: האלכימאי,. מקום בעולם: ישראל. בהחלט. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף ^^ גלידה- בכוס או בוופל? וופל. שקיעה או זריחה? זריחה. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי במה. מלפפון או עגבניה? שניהם בריאים מדי. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? הרים. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. תות או בננה? תות. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? סט של עפרונות עופרת/מיני מקרר לחדר/מחשב משלי/קו פרטי לחדר/בוב מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] כל ארוחה. תספרו בדיחה קצרה: אנש אחד הלך הלך, ואז נפל ומת?>< הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? אבי ההומו שמנשק פסלים בעזריאלי החליט שJAM יהיה כינוי שמתאים לי, ולבסוף החלפתי את זה לJAMIT. איך שמעת על הפורום? מריאנה. דעתך על הפורום? מעט מת.

MikeY fReAk

New member
הע:]../images/Emo79.gif

מין: נקבה תכונה הכי טובה: נאמנות תכונה הכי גרועה: רכושנות:p כמה זמן אתם ישנים בלילה? לא מספיק כלי נגינה: מה איתו:| צבע אהוב: כתום שחור וגם ירוק צומי צבע שנוא: אפור חום וצהוב תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: שהם נחמדים לפעמים תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שיש להם צורך מגעיל לרכל:\ איזה מוזיקה אתה שומע? רוק חיה אהובה: חתול חיה שנואה: החתול של השכנים:| החג האהוב עליך: ממ לאדעת. בע אוכל מועדף: צ'יפס המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: פטריות בעע שתיה מועדפת: תה, או פאנטה לימון או דיאט קוקה קולה לימון או לימונדה או ויטמינצ'יק תפוזים:p קינוח מועדף: ממ בע! ממתק מועדף: טעמי. פול זמן שלא אכלתי כזה. עוגה מועדפת: קרמבו]: ספורט מועדף: כדורגל[לשחק, לא לצפות.] מספר מזל: לאדעת:] אבל אני אוהבת לכתוב תמספר 4.. ספר: המשחק של אנדר מקום בעולם: הנגב
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף ברור! גלידה- בכוס או בוופל? בכוס שקיעה או זריחה? ממ יש משהו מרגש ויפה מאוד בשתיהן, אבל בעיקרון כשחושבים על זה אין על הזריחה. כמה אנשים כבר רואים אותה? מתי בפעם האחרונה נשארתם ערים כל הלילה או קמתם מוקדם כדי לראות אותה? זה מה שעושה אותה מיוחדת כ"כ..וגם צריך לסבול קור כדי לחכות לה..אם מחכים בחוץ
בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אממ בזבזנית. אבל יש לי גבולות מלפפון או עגבניה? עגבניה קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? שניהם[: קרמבו- וניל או שוקו? שוקו, לוניל יש טעם תעשייתי תות או בננה? תות מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים ערב מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חבר טוב מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ממ אני לאדעת:| תספרו בדיחה קצרה: איש אחד הלך ברחוב ודרך על לפטופ. הלפטופ אמר לו "היי!!! למה דרכת עלי?!
" הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? מממ MikeY fReAk זה מכוון למייקל בנסון, הבסיסט של משינה..ו..אמ..מתישהו היתה לי סטיה לכל מה שקשור אליו וחברה שלי התחילה לקרוא לי ככה אז זה תפס ו..[: איך שמעת על הפורום? אממ אני חושבת שמשימי כפרה עליה שתחיה חיים מאושרים!! דעתך על הפורום? הוא חביב ביותר!

למעלה