שאלון

cowgirl Ms

New member
שאלון../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

כי מזמן לא היה
. מין: תכונה הכי טובה: תכונה הכי גרועה: כמה זמן אתם ישנים בלילה? כלי נגינה צבע אהוב: צבע שנוא: תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: איזה מוזיקה אתה שומע? חיה אהובה: חיה שנואה: החג האהוב עליך אוכל מועדף: המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: שתיה מועדפת: קינוח מועדף: ממתק מועדף: עוגה מועדפת: ספורט מועדף: מספר מזל: ספר: מקום בעולם: עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? בזבזנ\ית או חסכנ\ית? מלפפון או עגבניה? קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? תות או בננה? מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] תספרו בדיחה קצרה: הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? איך שמעת על הפורום? דעתך על הפורום? תהנו

אני ראשון!

מין: זכר תכונה הכי טובה: לא יודע לענות על זה תכונה הכי גרועה: עצלן כמה זמן אתם ישנים בלילה? בערך 6-7 שעות כלי נגינה: מנגן פה ושם על גיטרה צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: אין! תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: הומור תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: ציניות איזה מוזיקה אתה שומע? ישראלית בעיקר חיה אהובה: נחשים חיה שנואה: ג'וקים החג האהוב עליך: פורים אוכל מועדף: סיני המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים שתיה מועדפת: לימונענע!!! קינוח מועדף: מוס שוקולדדדדד ממתק מועדף: טעמי מאמי!! עוגה מועדפת: ביסקוויטים של אמא ספורט מועדף: כדורסל!!! אלה מה? מספר מזל: אין שמץ ספר: "צופן דה-ווינצ'י" , "מדריך לטרמפיסט בגלקסיה" מקום בעולם: הוווו אמסטרדאם!!! עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה? שקיעה... אבל אם זה במדבר אז זריחה בזבזנ\ית או חסכנ\ית? דווקא די חסכן מלפפון או עגבניה? שניהם... אפשר? קור או חום? קור!! כולם אומרים לי שאני חי 10 מעלות מעל כולם, ובגלל זה אני תמיד צריך מזגן על קור... לישון או לקום? נו באמת... שאלה רטורית...לישון חוף או הרים? הרים..... קרמבו- וניל או שוקו? שוקו תות או בננה? תות כמובן מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב... הסיגריה של הערב הכי טובה :) מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 100 בבגרות בפיזיקה מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: ערב.. שוב כי הסיגריה שאחרי האוכל בערב הכי טובה... תספרו בדיחה קצרה: ילד אחד עשה מחקר על זבוב. פעם אחת הוא לקח זבוב אמר לו עוף! הזבוב עף, רשם מסקנה: זבוב עם שני כנפיים- עף. פעם שנייה לקח את אותו זבוב הוריד לו כנף אחת אמר לו עוף! הזבוב עף בקושי, רשם מסקנה: זבוב עם כנף אחת עף בקושי. לקח את אותו זבוב הוריד לו את הכנף השניה אמר לו עוף! הזבוב לא עף. הוא צרח וצעק עליו אבל הזבוב לא עף. רשם מסקנה: זבוב בלי כנפיים - חירש. הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? ילד לפעמים.. שיר של יוני בלוך, שיר מגניב איך שמעת על הפורום? חיפשתי וחיפשתי... ואז אמרו לי שבתפוז יש מלא פורומים... אז הנה דעתך על הפורום?

נו אז מה אני שניה!! ../images/Emo8.gif

תכונה הכי טובה: יודעת לשמור סודות
תכונה הכי גרועה: עצלנית
ואין לי סבלנות... כמה זמן אתם ישנים בלילה? אממ...6 שעות בערך.. כלי נגינה: אין לי כלי נגינה אבל רוצה גיטרההה
צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ירוק
תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: אנשים כנים.. תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שקרניםםםם
איזה מוזיקה אתה שומע? רוק ישראלי בעיקר
חיה אהובה: ציפור.. חיה שנואה: תולעת...בעעע החג האהוב עליך: פסח!! אוכל מועדף: ספגטי
המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: ביציםםם
שתיה מועדפת:מים קינוח מועדף:
ממתק מועדף: פסק זמן..יאמייייי עוגה מועדפת: עוגת שוקולד ספורט מועדף: כדור עף מספר מזל: -2- ספר: לא עולה לי בראש... מקום בעולם: תאילנדדד
(אחרי הצונאמי כמובן) עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץץץץץץץ
גלידה- בכוס או בוופל? בוופל שקיעה או זריחה? שקיעה
כל כך רומנטי... בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אממ.. בזבזנית שצריך וחסכנית שצריך..אני שילוב של השניים.. מלפפון או עגבניה? עגבניה קור או חום? חום לישון או לקום? לישון ברוררר חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת קרמבוו
תות או בננה? תות מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?גיטרהההההה
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אממ.. צהריים..לא אוכלת ארוחת ערב (משמין..) תספרו בדיחה קצרה: אין לי בדיחה כרגע..שיהיה אני ירשום הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? השם שלי..עם שינוי קטן כי היו הרבה נופר בתפוז
אז זה הצעה של תפוז איך שמעת על הפורום? אממ..ניכנסתי וראיתי והחלטתי להיצטרף
דעתך על הפורום? אחלה בחלה!!

cowgirl Ms

New member
נחשים!../images/Emo80.gif

הסיגריה הכי טובה, סיגריה שאחרי מבחן גדול ^^. או אחרי... דברים אחרים
.

הממממ

שכחתי לכתוב מה דעתי על הפורום... אז ככה מהכרותי המאוד קצרה אחלה פורום ואחלה אנשים אבל יש מעט מדי אנשים...
הייתי רוצה שיהיו פה עוד לפחות עברה אנשים קבועים... אבל...חוצמזה אחלה פורום, רק הודעות תוכן בלי זיוני שכל... אז מצויין פה.. אני נהנה...

Eloola

New member
אני../images/Emo42.gif

מין: נקבה תכונה הכי טובה: אמממ.. יודעת לצחוק ולהצחיק כשצריך. תכונה הכי גרועה: עצלנית, מתעצבנת מהר ומהדברים הכי שטותיים. כמה זמן אתם ישנים בלילה? 7 שעות.. במקרה הטוב. כלי נגינה: לא מנגנת, לצערי..
צבע אהוב: אדום ושחור. בעיקר השילוב ביניהם. צבע שנוא: ורוד. בלעעעע.. צבע רע מאוד..
תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: כישרון והומור
. תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: צביעות. איזה מוזיקה אתה שומע? רוק, בעיקר לועזי.
חיה אהובה: כלב ונחש
חיה שנואה: קוף וכל מיני חרקים למיניהם. החג האהוב עליך: ל"ג בעומר. אני היחידה שתשמעו אותה אומרת שהחג הכי אהוב עליה הוא ל"ג בעומר. [תאמינוווו לי...] אוכל מועדף: פיצה. יאמ... פיצה
המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר עוף וכל משפחתם. שתיה מועדפת: קולה . קינוח מועדף: קינוח?! אף פעם לא חשבתי על זה..
.. אולי מוס שוקולד. זה נחמד פה ושם באירועים. ממתק מועדף: פסק זמן. עוגה מועדפת: שוקולד עם שוקולד-צ'יפס ואגוזים.
ספורט מועדף: איכסה. פיכסה. שונאת ספורט. אבל לראות- כדורסל. לא לעסוק-לראות!
מספר מזל: 8 ספר: 'צמרמורת' כל הסידרה. מקום בעולם: ישראל..? עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץץץ!
גלידה- בכוס או בוופל? וופל. שקיעה או זריחה? שקיעה. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית. כשיש מה לבזבז. מלפפון או עגבניה? מלפפון! קור או חום? חום! ורק חום! לישון או לקום? לישוניייייי... חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? שוקו תות או בננה? בננה
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אהבה ממישהו שאני אוהבת והוא לא בידיוק מפגין הדדיות. [
] מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב תספרו בדיחה קצרה: אני גרועה בלספר בדיחות. אנשים ישר מסתכלים עליי בעיניים מכווצות , חלקם אפילו מתגברים על הבושה ושואלים מה לקחתי היום בבוקר. הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? אלולה..? אממ.. אני אלה, יש אלף אלה במערכת, וזה דיי מפגר לקרוא לעצמך אלה5949 , אז.. שיהיה אלולה. זה גם כינוי שאני זוכה לקבל הרבה, מלבד אלונת ולולי. איך שמעת על הפורום? פשוט חיפשתי פורום של הכנסייה, ונחשו מה- מצאתי!
דעתך על הפורום? 10. באמת 10.
*לא התחנפות*

moshit1

New member
אז אני חמישית ../images/Emo3.gif

תכונה הכי טובה: יודעת להקשיב ומבינה
תכונה הכי גרועה: טיפה קנאית
כמה זמן אתם ישנים בלילה? חחח כמה שאני יכולה, נגמר בגג 4 שעות כלי נגינה: יש לי בס שחורה
חשמלית אדומה
וגיטרה קלאסית מעורבת באקוסטית (צבע אץ בהיר...) אה. יש לי דרבוקה בקצועית! ואפילו דרבוקה של ילדים... [
] צבע אהוב: שחור צבע שנוא: אמ. ירוק תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: כנות תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: רכושניות איזה מוזיקה אתה שומע? רוק בעיקר, רוק כבד ורוק ישראלי אופקורס חיה אהובה: סוס
חיה שנואה: אמ... אין לי נראה לי... החג האהוב עליך: פסח
הרבה חופש- מוי כיף אוכל מועדף: קרפ קרפ קרפפפ המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: סושי (חחח) שתיה מועדפת: אמ.. במסעדות- מיץ ענבים. בבית (בצהרים)- מיץ תפוזים. בכלל זה מים, ואני אוהבת נס
קינוח מועדף: אמ.. או בוואריה או העוגיות של סבתא של חברה. יאמ
ממתק מועדף:
אין... עוגה מועדפת: קרמשניט
ספורט מועדף: רכיבה על סוסים
מספר מזל: 2 ספר: 'בין דירות'- יהלי סובול (סולן מוניקה סקס
אגב.) מקום בעולם: או טקסס או הודו (שנטי) עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורפ.
גלידה- בכוס או בוופל? וופל- אופקורס שקיעה או זריחה? שקיעה
בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לענות גם? חחח בזבזנית. אבל על מוזיקה זה לא בזבוז מלפפון או עגבניה? מלפפון
קור או חום? תלוי. אבל קור לישון או לקום? לישווון חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל
תות או בננה? תות מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? דיסקים
הרבה דיסקים
ונשיקה
וחיבוק
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] שאר הארוחות בשמות כן ידועים- ארוחת 10 תספרו בדיחה קצרה: יש לי
''מה זה ארוך קשה ודופק בלונדיניות? |חרמנים|- מבחן בגרות''
הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? אמ... חחח... סוד
איך שמעת על הפורום? אמ.. חיפשתי. דעתך על הפורום?

moshit1

New member
אממ....

לא קבוע. יענטו סתם בחוות כולמיני. או לפעמים בחווה שלייד הבית. <> קיבוץ אייל? כן

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני אני אני ../images/Emo9.gif

מין: נקבה תכונה הכי טובה: חברה טובה תכונה הכי גרועה: קרצייה כמה זמן אתם ישנים בלילה? בימי לימודים בערך 6-7 שעות. בחופשים זה בדרך כלל איזה 9-10 שעות. תלוי עד כמה אני עייפה P: כלי נגינה גיטרה
צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: שיודעים לגרום לי להיות שמחה תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שמשקרים ומדברים מאחורי הגב איזה מוזיקה אתה שומע? רוק ישראלי בעיקר
חיה אהובה: חמוס חחחחחחחח חיה שנואה: צבוע החג האהוב עליך פורים
אוכל מועדף: פיצה :] המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: חרקים למינהם P: שתיה מועדפת: קולה :] קינוח מועדף: גלידה ממתק מועדף: סוכריה על מקל [זה ממכר] עוגה מועדפת: ריבת חלב
ספורט מועדף: שינה מספר מזל: 7 ספר: הארי פוטר ומסדר עוף החול מקום בעולם: תל אביב חחחחחחח עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שקיעה בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית מאוד P: מלפפון או עגבניה? עגבניה קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןןןןןןן חוף או הרים? הרים קרמבו- וניל או שוקו? וניל תות או בננה? תות מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? תופים
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב תספרו בדיחה קצרה: למה לפני החתונה נשים הולכות לכותל? כדי שהן יתרגלו לדבר לקירות P: הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? השם אורלנדו בלום אומר לכם משו? איך שמעת על הפורום? פשוט ידעתי שהוא קיים אבל לא שמעתי לפני זה את הכנסייה P: דעתך על הפורום? אחלה פורום :]

N o l o g o

New member
:)

שיעמום עייפות או סתם חוסר רצון ללמוד לאזרחות..:) מין: נקבה תכונה הכי טובה: לא יודעת תכונה הכי גרועה: מתרחקת מאנשים שאני אוהבת כשאני נפגעת. כמה זמן אתם ישנים בלילה? וואי 5 -6 גג כלי נגינה: אורגן צבע אהוב: אדום ושחור צבע שנוא: ורוד תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: יודעים להעלות חיוך כשצריך:) תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: צביעות דו פרצופיות. איזה מוזיקה אתה שומע? רוק, ישראלי בעיקר. חיה אהובה: אני אוהבת את כולם, אבל
ו
בעיקר..:) חיה שנואה: בניאדם. החג האהוב עליך: סוכות, כי הוא היה מושלם
אוכל מועדף: לא אוהבת אוכל. המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר. שתיה מועדפת: קולה קינוח מועדף: לא אוהבת ממתק מועדף: מסטיק עוגה מועדפת: שוקולד? ספורט מועדף: אירובי..:) מספר מזל: 8 ספר: :"פרחים בעליית הגג" מקום בעולם: ים עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ גלידה- בכוס או בוופל? פרוזן יוגורט וכוס. שקיעה או זריחה? שקיעה. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי מתי..:) מלפפון או עגבניה? שניהם..:) קור או חום? חום לישון או לקום? לישון
חוף או הרים? בקיץ חוף חורף הרים. קרמבו- וניל או שוקו? אפאחד מהם. תות או בננה? תות מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אושר לי ולסובבים אותי. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא אוהבת. תספרו בדיחה קצרה:חח לא כדאי
הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? No logo, ואני נגד מותגים ופתאום ראיתי שקוטג'(אחד מבויאקה או משהו) פתח רשום בשם הזה..:) איך שמעת על הפורום? אממ לא שמעתי, במקרה נכנסתי
דעתך על הפורום? מקסים

N o l o g o

New member
תיקון טעות..

איך שמעת על הפורום? אממ לא שמעתי, במקרה נכנסתי

cowgirl Ms

New member
טוב, נו, תורי..../images/Emo80.gif

מין: בכיף, אבל החברה כבר הלכה הבייתה :<. סתם נו, אני יודעת, נדוש. נקבה. תכונה הכי טובה: היופי הקורן שלי? חיוף 100מם? מסטולה טבעית?... תכונה הכי גרועה: פדלעתיות יתר. כמה זמן אתם ישנים בלילה? זה משתנה יותר מדי. אם היתה לי האפשרות, הייתי ישנה כל לילה איזה 12 שעות... אבל ללללללא, חייב להיות ביצפר >< כלי נגינה: אני לא מנגנת, אבל גיטרה זה סקסי. צבע אהוב: שחור, ירוק, כתום, אדום... אה ו-
^^. צבע שנוא: אררר... תלוי למה... תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: הומור וספונטניות. תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: איטיות במחשבה ובתנועה... חוסר אינטליגנציה יכול להוציא אותי מדעתי. איזה מוזיקה אתה שומע? רוק, רוק ישראלי, רוק\פופ יפני, פאוור מטאל, ועוד כל מני מזדמנים. חיה אהובה: התלבטות קשה בין סוסים לחמורים. חיה שנואה: מקק ומדוזות ;;. החג האהוב עליך: פוריייים. ופסח, יש המווון חופש. אוכל מועדף: ארררר.. לא מדברים איתי על אוכל >.> המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: קישואים, פטריות ושאר חבריהם. או ובשר סוס, חתול, כלב, וואט אבר. שתיה מועדפת: תהההההה. קינוח מועדף: שוקולד? ממתק מועדף: במבה ^^. כמה ישראלי מצידי. עוגה מועדפת: @_@ ספורט מועדף: רכיבה על סוסים! חוץ מזה, כלום, שונאת ספורט :D מספר מזל: אהה... ספר: המאנגה של גראוויטשיון. מקום בעולם: יפן
. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: כל מה שחם. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. שקיעה או זריחה? שניהם. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? פחחח.. זאת שאלה בכלל? מלפפון או עגבניה? מלפפון
. קור או חום? חום! לישון או לקום? מן הסתם לישון. חוף או הרים? המממ, שניהם. קרמבו- וניל או שוקו? איכס, קרמבו. תות או בננה? שניהם. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. או ממש ממש ממש מוקדם בוקר. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את חברה שלי, אצלי, לתמיד. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר, כשאין לאן למהר. תספרו בדיחה קצרה: היטלר ניגש לילד בשואה. היטלר: ילד, בן כמה אתה? ילד: עוד מעט 13 ^_____________^ היטלר: אופטימי :
הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? הנקשה של cowboy והראשי תיבות של שמי ושם משפחתי. איך שמעת על הפורום? אררר.. פתחתי אותו... דעתך על הפורום? לא משהו.... חסרים אנשים.

../images/Emo151.gif

מין: נקבה תכונה הכי טובה: לא יודעת תכונה הכי גרועה: לא יודעת כמה זמן אתם ישנים בלילה? 6 שעות בערך כלי נגינה: גיטרה צבע אהוב: כל מיני צבע שנוא: צהוב אני לא ממש אוהבת תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים:כנות ופתיחות תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שקרנים, קמצנים וטיפשים איזה מוזיקה אתה שומע? רוק ישראלי חיה אהובה: כלבים חיה שנואה: דבורים ג'וקים וכאלה החג האהוב עליך: סוכות אוכל מועדף: פלאפל אני מאוד אוהבת וסלט יוני! המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול:יש הרבה שתיה מועדפת: מנגו, מיץ תפוזים, קולה, הכל בערך.. קינוח מועדף: עוגת שוקולד עם שקולד חם יאממ ממתק מועדף: קינדר באונו עוגה מועדפת: שוקולד ספורט מועדף: כדור סל מספר מזל: 7 ספר: בעל זבוב מקום בעולם: אמסטרדם עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שקיעה בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לא זה ולא זה מלפפון או עגבניה? מלפפון קור או חום? חום לישון או לקום? תלוי מה אני עושה בלקום אבל בעיקרון לישון חוף או הרים? שניהם.. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו תות או בננה? ביחד בפרישייק חח מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? כשאין בצפר את הבוקר מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? הופעה של אלג'יר עכשייייו מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים תספרו בדיחה קצרה:לא באלי הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו?שיר שאני מאוד אוהבת של אביתר בנאי, הזדהות עם השיר.. איך שמעת על הפורום?התחלתי לכתוב באלג'יר ואז ראיתי שיש גם פורום לכנסיה- הפתעה =] דעתך על הפורום? אחלה בחלה =]

daveScorpions

New member
../images/Emo168.gif

תכונה הכי טובה: היכולת להקשיב, והעובדה שאני מציב את האנשים סביבי באדיפות ראשונה.
תכונה הכי גרועה: שאני לא מציב את עצמי בעדיפות ראשונה...
כמה זמן אתם ישנים בלילה? כמה שאפשר
4-12 שעות
כלי נגינה אהוב: גיטרה בס ohhhhhhhhhh ya
צבע אהוב: ירוק-כחול
צבע שנוא: אין לי צבע שנוא
תכונה שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים: כנות
תכונה שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: אי היכולת להעריך בן אדם בגלל נטיות/אמונות/דעות אלו או אחרות
איזה מוזיקה אתה שומע? רוק ומטאל בעיקר (גם פאנק)
חיה אהובה: הכלבה שלי
כלבים ועקרבים
חיה שנואה: חתול...
החג האהוב עליך: פסח... לא יודע למה אולי בגלל שזה קיום מצבה כבר אלפי שנים ולא מדובר במשהו של 2 שניות ליום אלה במשך מספר ימים ממושכים של שמירת מצווה
אוכל מועדף: עוף מוקפץ ברוטב צ'ילי מתוק
המאכל שאתה שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: רכיכות ופירות ים למינהם
שתיה מועדפת: מיץ תפוזים סחוט - מים
קינוח מועדף: לא אוהב כל כך מתוק
ממתק מועדף: דובונים?
עוגה מועדפת: לא אוהב כל כך מתוק...
ספורט מועדף: סנוקר
מספר מזל: 7?
ספר: תנ"ך
מקום בעולם: אוסטרליה-אנגליה-ספרד
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב/סתיו
גלידה- בכוס או בוופל? וופל
שקיעה או זריחה? שניהם
בזבזנ\ית או חסכנ\ית? הפכתי להיות בזבזן מאז שהתחלתי לעבוד ולהרוויח כסף
מלפפון או עגבניה? עגבניה
קור או חום? חמים כשקר, קריר כשחם
לישון או לקום? לישון
חוף או הרים? הרים
קרמבו- וניל או שוקו? וניל
תות או בננה? תות
מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?
אהבה...
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני אוכל רק ארוחה אחת ביום בד"כ...
תספרו בדיחה קצרה: נאממממ?
הכינוי שלך- מה הסיפור שמאחוריו? אממממ לפני שלוש שנים היה לי מורה לביולוגיה שבמקום דוד (ככה קוראים לי באמת) התחיל לקרוא לי דייב... השם הזה נורא תפס בכיתה ובחברים לאט לאט (בנתיים אני והמורה נכנסו למריבות עצבניות, אתם יודעים גיל ההתבגרות, מרידות וכל זה כנראה) ואמממ מגיל 4 אני שומע את ה Scorpions מכאן בא DaveScorpions הא כן אני גם בן מזל עקרב אוהב עקרבים ואני חולק את יום הולדתי עם אחותי שגדולה ממני ב5 שנים וגם היא מזל עקרב
איך שמעת על הפורום? מריאנה סיפרה לי?
דעתך על הפורום? מאפשר הזדמנות נדירה לדבר לשתף עם אנשים שאוהבים משהו שאתה אוהב, יש פה אנשים מדהימים וגם להקה מדהימה שאנשים אלו אוהבים.

למעלה