שאלון

עונה =]

האם אתם שמאליים או ימניים? ימניים =) [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ]: לא מכירה! אם כן, איזה? ------ האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? אני לא שמאלית! כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? כן..אחותי , כמה בנות מהכיתה שלי ועוד..

עונה

האם אתם שמאליים או ימניים? [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] שמאלית האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] אם כן, איזה? לא ממש... האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? לא ההיפך :) כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. אולי 3-4 אין לי כוח לפרט...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :]

האם אתם שמאליים או ימניים?ימנית D: האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים?אההא אם כן, איזה?גיטרה P: האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם?לא. כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. הממ הרבה, אני יפרט חלק מאיה מאיה אלון ירון נעה הגר ליאור ואיןלי כח לכתוב עוד D:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifשאלון חביב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

האם אתם שמאליים או ימניים?ימניים האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? אם כן, איזה? מספריים בלבד,לא שמעתי על עוד. האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? לא שמאלית..אבל גם אם כן-למה להרתע ממישהוא רק בגלל שהוא שמאלי? זה הזוי כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. 2 אבל בטח יש בכיתה שלי עוד שאני לא מכירה.

.../images/Emo168.gif

ימנית. [תרתי משמע.] נמ, אני עושה כמעט הכל בימין, אבל רק בזמן האחרון גיליתי שאני מנגנת בגיטרה בשמאל, ושנים שלא הבנתי לא אני מסתבכת XD

ל ו ל י 16

New member
עונה

האם אתם שמאליים או ימניים?ימניים האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? לא :| אם כן, איזה?^ האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם?אני לא שמאלית אבל למה שאנשים ירתעו?כאילו מה זה
כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים?חחח מה אני סופרת, יש הרבה..

כפרעלייך,

אומנות השרשור... זה מטריד לקבל מליון מסרים כי מישהו שרשר אליי ]: שימי לב. תודה^^

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאת לא חייבת לעשות שתקבלי מסרים../images/Emo2.gif

את יכולה להרויד את האפשרות הזאת :|

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo175.gif

האם אתם שמאליים או ימניים? ימנית האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? כן אם כן, איזה? מספריים האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? אני לא שמאלית.. כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? 3-5 בערך...

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם אתם שמאליים או ימניים
ימנית האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים
כן [ כמו מספריים וכ"ו ] אם כן, איזה
רק מספריים חח האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם
אני לא שמאלית חח כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים
הרבה... עכשיו עולה לי בראש איזה 4

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifבטח שלא דעות פוליטיות.

דעות פוליטיות זה שמאלנים ולא שמאלים
אני שמאלית
שתדעו ששמאלים הם חכמים, הם לא סתם!!!!
אני מכירה מספריים לשמאליים וכאלה, אבל לא השתמשתי והיום אני גוזרת עקום >< הגן דפק אותי, לא היה שם
אף אחד לא נרתע ממני בגלל שאני שמאלית, אבל יש כאלה: "וואוווווווו!!!!!!! את שמאלית?!?!?!"! כן, אני שמאלית. לא יצור מהחלל החיצון... ממ אחי שמאלי :] ושתי חברות :)

../images/Emo42.gif'ניי ^^

אני ימנית האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] ממ לא אם כן, איזה? - האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? - כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. די הרבה, אמא, חברים..

לאיור

New member
../images/Emo9.gifעונהה

האם אתם שמאליים או ימניים? שמאליים [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] כן ... אם כן, איזה? גיטרה ו.. לא עולה לי עכשיו עוד משהו האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? אני לא שמאלית , אבל למה נרתעים? מה הם כלבים ? כולה כותבים ביד שמאל ואני ביד ימין
כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו.אמ.. אולי 5

מאיוש33

New member
טוב הגיע הזמן לענות

האם אתם שמאליים או ימניים? שמאלית [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] אממ..גיטרה ועכבר למחשב אם כן, איזה?
האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? לא, אבל הסיבה שרשמתי את השאלה הזאת [שנראה לי רובכם חשבו שהיא די מפגרת
] היא שקראתי מתישהוא בעיתון שהיה סקר על ימניםשמאליים והיו אנשים שהעדיפו ימניים על פני שמאליים, ואמרו שהם לא יצאו עם שמאליים בחיים, והכי קיצוני- שהם נרתעים מהם. נו טוב, סתם סטריאוטיפ מעפן.. כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. אממ...כמה חברות שלי וזהו!

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

האם אתם שמאליים או ימניים? ימנית [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] כן אם כן, איזה? מספריים, גיטרות, עכבר למחשב האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? לא כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. שני ידידים טובים שלי, בערך 4-5 מורים, וכמה ילדים מהכיתה.

I am IRiTooSH

New member
D:

האם אתם שמאליים או ימניים? ימנית. האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? כן אם כן, איזה? מספרייםXD תופים, גיטרות.. האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? לא.. יש לי חברות ומשפחה שמאליים, וזה בכלל לא מפריע. כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? הוו. מלאXD 1. אחשלי 2. אבא 3. ענבל 4. גלי 5. עדי 6. סבא רבא 7. מיתר ויש עוד אבל אינלי כוח לחשוב..XD"

למעלה