שאלון

מאיוש33

New member
שאלון ../images/Emo3.gif

האם אתם שמאליים או ימניים? [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות
] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] אם כן, איזה? האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו.

דורה17

New member
מתאים לי חחח

האם אתם שמאליים או ימניים? שמאלית גאה! האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] אמ... מספריים חחח גיטרות אמ... לא יודעת... האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? לא... כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. יש כמה... אבל לא הרבה... חברה או שתיים ו... כמה מורות שלי...

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifוואלה יש גיטרה? לא ידעתי../images/Emo12.gif

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

האם אתם שמאליים או ימניים?ימנית! [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ]מספריים אם כן, איזה?^^לא!! האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו.קרובי משפחה,6 אנשים.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif../images/Emo3.gif

יש לך הרבה שמאלים בשמפחה D: אני פשוט אוהבת להדבק אלייך גם כשאין לי משהוא לאמר ^^

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif ..

האם אתם שמאליים או ימניים? ימנית. [הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] לא. אם כן, איזה? האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? לא. כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. מעט.

דנטל

New member
ימנית

הבוס שלי שמאלי וידיד מאוד טוב שלי שמאלי. יש עכבר מחשב לשמאליים.

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifעכבר מחשב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחח מגניב
אבל אני כבר התרגלתי לעכבר מחשב ביד ימין X:

דנטל

New member
כן, אבל יש אנשים שאני מכירה

שאני בכלל לא יודעת באיזו יד הם כותבים.

נועוש3

New member
עונה

האם אתם שמאליים או ימניים? ימנית
[הכוונה לידיים ולא לדעות פוליטיות ] האם אתם מכירים מוצרים שיצאו במיוחד לשמאליים? [ כמו מספריים וכ"ו ] אממ כן... אם כן, איזה? מספריים, גיטרות :) האם כשאנשים שומעים שאתם שמאליים הם נרתעים ממכם? אני לא שמאלית..חח
כמה אנשים אתם מכירים שהם שמאליים? פרטו. האמת שדיי הרבה... חברות שלי ואנשים מהכיתה...

למעלה