שאלון

Shir4Ever

New member
שאלון../images/Emo3.gif

שם: תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif$^%@^@%^

שם: מג תאריך לידה: 28.10.1990 מקום לידה: ת"א, ישראל. צבע עיניים: שחור חום צבע שער: ^^ גובה: מזה משנה!? ימני או שמאלי? מממ ימנית המוצא שלך: חצי תימנייה וחצי יווניה איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא באלי להגיד. מה עשה לך את היום? ההומואים!! לחלוטין מי הרס לך את היום? לא חושבת שיש משו שהרס ת'יום. החולשות שלך: למה שאני אגיד? :]] הפחדים שלך: מעצמי. הפיצה המושלמת שלך: פפפ רגילה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אושר. [ועושר] המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "כוסאמאשל העולם! מה בוקר?" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? קומפקטיות! מתי אתה הולך לישון? מתי שאני עייפה? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: החרמון. הירידה מהרכבל ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: >< פפסי או קולה: קולה כאילו מקדונלדס או ברגר קינק: אם כבר אז מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד מזה קבוצות!? ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי יא כאפות שוקולד או וניל: שוקולד!! יש פה שאלה בכלל? קפוצ'ינו או קפה: שוקו מעשן: לפעמים מקלל: חחחח שר: כוסאמאשלכם מתקלח כל יום? כמעט כל יום התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? שקט רוצה ללמוד במכללה? תנו לסיים תיכון אחר כך נדבר היית רוצה להתחתן? אני בספקות לגבי זה אתה מאמין בעצמך? למה לא? אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחחחחחחחחחח אתה פריק של בריאות? משו רק אני אתה מסתדר עם ההורים? יאפ אתה אוהב ברקים? לא :S אתה מנגן על משהו? קופסא של שוקולית בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? פפפ יצאת לדייט? לא נראלי נדלקת על מישהו? ששש רחיצה בעירום? מקלחת נחשבת? חח גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? פחחח אני!? מפתאום! קראו לך טיזר? אעה!?./ הרביצו לך פעם? פפפ גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מוכרת במקדונלס איזו ארץ תרצה לבקר? קנדה צבע עיניים אהוב? בהמות. ירוקות צבע שיער אהוב? שחור פחם ארוך או קצר? מממ באמצע גובה? שתקו משקל? פחחח ברור מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא זזה בלעדיו מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 300 ש"ח? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אורנג' ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות, אמפי3 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז!!! למה אתם אוהבים את הבית? ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה בבניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? מרתף כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? לא עברתי אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אוכל האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? :X כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 16 שנה? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? >< מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני ואמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? ברוררררררררררררררר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלום ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? שאלתם כבר יא קקות%^#@%^

../images/Emo85.gifיאללה משעמם לי

שם: שירן תאריך לידה:9.6.88 מקום לידה: רמבם חיפה צבע עיניים:כחול צבע שער:ג'ינג'י גובה:157 ימני או שמאלי?בידיים?ימנית המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום?בלרינה מהממות
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?וואע וואע מה עשה לך את היום?כולם מי הרס לך את היום?חן החולשות שלך:אימא הפחדים שלך:אובדן הפיצה המושלמת שלך:חח מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:אושר, הבנה, גיבוש דעה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה שעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?וואו מתי אתה הולך לישון?10-11 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:שהייתי תמימה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:איף פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מק דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:כן מקלל:קצת שר:במקלחת מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא ! רוצה ללמוד במכללה?אוניברסיטה היית רוצה להתחתן?בטח אתה מאמין בעצמך?לא בהכול אתה מקבל הפרעות נפשיות?חחח כן אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?כן סמים?לא יצאת לדייט?לא בדיוק נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום?במקלחת גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?כן רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?עורכת דין איזו ארץ תרצה לבקר?כולן צבע עיניים אהוב?כחול וירוק צבע שיער אהוב?שחור, בלונדיני ארוך או קצר?תלוי גובה?איף משקל?איף מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לרוב אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?613 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אני כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?חן או גילי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?נטע מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?אימא למה אתם אוהבים את הבית?פרטיות שקט באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?הוסטל? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?2 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?גיטרה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?10? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?4 - הורים ואח מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כמעט כלום ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן

mexican idol

New member
עונההההה

שם: צוף תאריך לידה: 25.12.90 מקום לידה: בי"ח "מאיר" כפר סבא צבע עיניים: חום צבע שער: חום שחור גובה: 1.89 ככה... ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: יקי, צבר, אוקראיני, טריפולטאי איזה נעליים לבשת היום? נעלי ספורט ישנות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על המסיבה בסילבר אתמול וכל ההשלכות של מה שהיה שם. מה עשה לך את היום? מי*... חסוי:] מי הרס לך את היום? חסוי אחר החולשות שלך: עיניים בהירות הפחדים שלך: מקומות נטושים הפיצה המושלמת שלך: דאבל צ'יז פפרוני מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: בגרויות טובות ובעל אוהב המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: למה אני עוד חי מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? גובה מתי אתה הולך לישון? משתנה כל יום הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: להרבה אנשים פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: כן שר: לפעמים מתקלח כל יום? אף פעם התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא חשוב כרגע היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן, כל פעם שאני פוגש את הפורום. אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? כן הרביצו לך פעם? בקטנה גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודע איזו ארץ תרצה לבקר? מקסיקו צבע עיניים אהוב? כל צבע בהיר שהוא.... צבע שיער אהוב? שטני, בהיר... ארוך או קצר? לא רלוונטי גובה? 1.89 משקל? 68 מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? בחיים לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 400 ומשהו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 -4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? סימן שאלה, מאביב. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כל מיני למה אתם אוהבים את הבית? כי החדר שלי הוא שלי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אנערף כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת, בתוך העיר. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא נראה לי.. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מגיל 4 כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואים סרטים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא אחותי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אף פעם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לפעמים מדיח, לפעמים להוריד כביסה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

BIoNdY

New member
=]

שם: נועם - בלונדי תאריך לידה: 8.11.90 מקום לידה: בני ברק צבע עיניים: ירוק פיפי צבע שער: חום גובה: 1.76 - 1.78 לא יודע בדיוק ימני או שמאלי? אם בלכתוב אז ימני אם בדעה אז שמאלי =] המוצא שלך: פולני - מרוקאי - רומני - ארגנטינאי איזה נעליים לבשת היום? נייק נראה לי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? תתפלאו אבל לא על גל.. על ידידה שלי שעשיתי לה רע אתמול מה עשה לך את היום? כל מ ישבא למפגש מי הרס לך את היום? לא היה החולשות שלך: חולשה לגל הפחדים שלך: מהחושך הפיצה המושלמת שלך: עם מלא תבלין + רוטב שום של ג'קי + מלא מלא מלא טבסקו מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לשכוח את גל המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איזה נחמד - אני הולך לראו תאת גל היום מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא הבנתי את השאלה חחח מתי אתה הולך לישון? סביבות 10 - 11 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: וואי יש מלא אני לא יתחיל לפרט ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אמא... גל... פפסי או קולה: מיץ מנגו =] מקדונלדס או ברגר קינק: בטח מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד =] ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא היה לא הווה ולא יהיה מקלל: פה ושם שר: כה =] מתקלח כל יום? כה =] התאהבת פעם? חחח כן אתה מאוהב עכשיו? מאוד רוצה ללמוד במכללה? לא נראה לי היית רוצה להתחתן? אמממ כן אתה מאמין בעצמך? אני משתדל אתה מקבל הפרעות נפשיות? אני מופרע נפשית - הקרינה הכל הקרינה אתה פריק של בריאות? אני הכי אנסטרילי שיש אתה מסתדר עם ההורים? אפשר לומר אתה אוהב ברקים? אני שונא ברקים! אתה מנגן על משהו? לא חחח בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? שזה אומר? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן אבל תפסו אותי חחחח רצית למות? מאוד נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? זמר -שחקן איזו ארץ תרצה לבקר? מצרים צבע עיניים אהוב? חום צבע שיער אהוב? זהב שטני כזה ארוך או קצר? קצר גובה? כבר אמרתי משקל? הייתם מתים מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? חחחחח דעתי היא שהטלפונים הם החברים הכי טובים של האדם (חוץ מהכלבים נשמות טובות) אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? אממממ לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 800 שקל האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אבא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? וואו.... 5 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חח מידידה שלי והיא אמרה לי שאין לידיד שלי אוטו ככה שהוא לא יכול להחזיר אותי מהרכבת ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?ממספר חסום שניתקו אחרי שעניתי... מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?את התפוחי אדמה של אבא (זה האוכל הביתי היחיד) למה אתם אוהבים את הבית? כי זה מקום שאפשר לברוח אליו כשצריך באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילהוילקולה =] סתם חח אבל בשבילי =] באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בבית גדול... אני שונא בתים גדולים כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? נולדתי בבני ברק - עברתי לנתניה - עברתי לצורן - עברתי לנתניה כי שיפצנו - חזרתי לצורן =] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המיטה שלי =] האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? מה פתאום כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? לא כולל השיפוצים 11 שנים בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב.. טלוויזיה.. קוראים ספר אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מים + כפית סוכר נגד שיהוק מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אח ואחות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בגלגול הקודם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כביסה... כלים.. ולפעמים אפילו לעשות ספונג'ה =] ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד =] =] =] =]

yotem 16

New member
Never let me go../images/Emo83.gif

שם: יותם תאריך לידה: 21.5.90 מקום לידה: אסף הרופא אשל"צ צבע עיניים: חום צבע שער: חום עם גוונים גובה: 1.79 בערך ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: יווני ומרוקאי איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר חומות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אממ איזה מישהו אחד :] מה עשה לך את היום? עומר המושלם מי הרס לך את היום? מישהו פחות מושלם החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: פטריות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: רישיון נהיגה כמובן, התחלתי כבר ללמוד המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני עייף מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אנערף מתי אתה הולך לישון? בד"כ 23:00 בערך באמצע שבוע הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כל מיני ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: איזה שני אנשים :] פפסי או קולה: דיאט קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: פעם ב מקלל: כן שר: כן מתקלח כל יום? דעא התאהבת פעם? דעא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לעיתים אתה פריק של בריאות? לא, אבל משתדל לאכול בריא אתה מסתדר עם ההורים? כן, עם עליות וירידות אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא בדיוק נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לאדע איזו ארץ תרצה לבקר? כולן צבע עיניים אהוב? הכל צבע שיער אהוב? הכל ארוך או קצר? ארוך אבל יפה גובה? משקל? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 300 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? ארבעה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "סבבה", ממשה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? ניצן מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אממ כל מיני למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא מושלם באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית גדול ויפה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 6 או 7 פעמים, כי אבא היה בחיל האוויר אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? MP4 האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שבע שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? טלוויזיה/מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא ושני אחים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אף פעם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד

עוד יום.

שם: גילי. תאריך לידה: 29.10. מקום לידה: בית חולים כלשהו.. צבע עיניים:חום. צבע שער: חום בהיר. גובה: 60 וקצת.. ימני או שמאלי? ימנית. המוצא שלך: הודי. [סתם] איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר צהובות ואחר כך החלפתי לנעלים של הצבא כששמתי מדים.. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? נממ.. משהו שקניתי והעסיק אותי המון זמן. מה עשה לך את היום? מאמוש. מי הרס לך את היום? סתם... החולשות שלך: משתמטים מביאים לי ת'קריזה. הפחדים שלך:בדד אלך, גם תפילה אין לי.. הפיצה המושלמת שלך: הרבה הרבה גבינה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להוריד 20 קילו. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה ומי לעזאזל בטלפון. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?יאק. מתי אתה הולך לישון? 12-1. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פעם.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ממ. פפסי או קולה: דיאט קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: מקבלהב. דייט לבד או בקבוצות: לבד, מזה בקבוצות? חח ליפטון אייס תיי או נאסטי: יאק. שוקולד או וניל: וניל! קפוצ'ינו או קפה: שניהם באים בטוב. מעשן: לפעמים. מקלל: כמובן. שר: תמיד. מתקלח כל יום? יאפ. התאהבת פעם? כן. אתה מאוהב עכשיו? לא ממש. רוצה ללמוד במכללה? לא. היית רוצה להתחתן? לא חושבת. אתה מאמין בעצמך? לא. אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחחחח נראה לי שכה.. אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים. אתה אוהב ברקים? כה. אתה מנגן על משהו? כה. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כה. עישנת? כה. סמים? לא. יצאת לדייט? סוג של.. נדלקת על מישהו? ממ לא נראה לי. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? כמובן. קראו לך טיזר? מממ פעם פעם. הרביצו לך פעם? כן. גנבת מחנות פעם? כן. רצית למות? כן. נפגעת ממישהו?כמובן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? עשירה ומאושרת. איזו ארץ תרצה לבקר? סין. צבע עיניים אהוב? כחול? אנערף. צבע שיער אהוב? חום בהיר או שטני. ארוך או קצר? ארוך. גובה? כמה שיותר - יותר טוב. משקל? משקל אהוב? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא ממש. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אנערף. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמאבא. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ממורן.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות \ שיחות \ שעון מעורר. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? מממ הכל! למה אתם אוהבים את הבית? כי אמא פה. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג'. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בבניין. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3 אני חושבת, הייתי קטנה.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המערכת ומלאן דיסקים. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? ברור שלא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 15 שנים, משו כזה. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? הא? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא, אח, אחות, ואנוכי. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מה?! אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? חחח אני חיילת מרחמים עלי בנושאים האלה.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כה.

Saint Marco

New member
אניי

שם: אור תאריך לידה: 20.01.2007 מקום לידה: ישראל צבע עיניים: כחול צבע שער: בלונד כהה גובה: 168 אז אני נמוך, אז מה?!!! ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: אשכנזי איזה נעליים לבשת היום? adidas על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אממממ.... מה עשה לך את היום? כלום מי הרס לך את היום? אמאבא החולשות שלך: סוסים הפחדים שלך: אממ סירוב הפיצה המושלמת שלך: אננס\ עגבניות ובצל. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לשקול 49... פחחחחח המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא קיים מתי אתה הולך לישון? מאוחר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אין ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: סבתא פפסי או קולה: דיאט קולה מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות: תלוי במצב רוחח ליפטון אייס תיי או נאסטי: אייסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו, קפוצ'ינו הוא קפה יותר איכותי מעשן: כן מקלל: כן שר: לא מתקלח כל יום? לא התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? כן אתה מסתדר עם ההורים? לא אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? ניגנתי אם זה נחשב.. על פסנתר בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת?כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? אולי רחיצה בעירום? לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? רוכב סוסים בינלאומי איזו ארץ תרצה לבקר? גרמניה.. צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? קצר! גובה? 175-180 משקל? לא יודע מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן.. דיי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 450 נראה לי האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הרבה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אין לי כוחחחח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לא אוהב למה אתם אוהבים את הבית? לא אוהבים באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית מוזרררר באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה שוממת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? לא עברתי אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?כן, כי הבית הזה מעאפןןןןןן כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז ומתמיד כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מתים על המיטה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? רק כדורים מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא אבא אח ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? צבא אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? הכללללללללל ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא

עד שזה התחיל להתיש..../images/Emo3.gif.

שם: עומרי תאריך לידה: 11.3.89 מקום לידה: חיפה. צבע עיניים: חום. צבע שער: שחור. גובה: 1.71 (נראה לי..) ימני או שמאלי? אם הכוונה בכתיבה אז ימני. המוצא שלך: מחולק לרבעים
. איזה נעליים לבשת היום? קרוקס
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על זה שאני צריך למצוא חיים בדחיפות. מה עשה לך את היום? האוטו
מי הרס לך את היום? מממ, אף אחד
. החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: סבארו. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: למצוא כיוונים ולקבל החלטות והכי חשוב - לעמוד בהן. וכמובן אהבה
. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "וואי איזה חסר חיים אני..."
. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? מאוחר .
. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: נראה לי שלתקופה של השגרה הטובה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לכל החבר'ה מהאזור. פפסי או קולה: פפסי מקס
מקדונלדס או ברגר קינק: מק'. דייט לבד או בקבוצות: ברור שלבד.
ליפטון אייס תיי או נאסטי: אף אחד מהם לא בשיא, אבל אם כבר אז נאסטי. שוקולד או וניל: שניהם ביחד
. קפוצ'ינו או קפה: מה ההבדל? מעשן: אכן. מקלל: פה ושם. שר: כן, בלי בושה וחבל שכך. מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? כן. אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? לא ממש. היית רוצה להתחתן? כן, למה לא? אתה מאמין בעצמך? תלוי מתי. אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? הכי לא. אתה מסתדר עם ההורים? תלוי איך מסתכלים על זה
. אתה אוהב ברקים? לא. אתה מנגן על משהו? וונאבי על גיטרה. (חמש אקורדים ו-3 שירים שאפשר להפיק מזה
.) בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן. עישנת? כן. סמים? יצאת לדייט? לא. נדלקת על מישהו? לא. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? לא. היתשכרת פעם? כן. קראו לך טיזר? אולי... הרביצו לך פעם? כן. גנבת מחנות פעם? כן. רצית למות? נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? בן אדם עם חיים
. איזו ארץ תרצה לבקר? בכל מדינה קיימת
. צבע עיניים אהוב? תלוי למי. צבע שיער אהוב? שחור. ארוך או קצר? תלוי איך ולמי
. גובה? עוד פעם? משקל? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? למה לא אני אומר? ואני לא דבוק אליו, אך אנחנו נוטים להראות ביחד הרבה
. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא שזכור לי... מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? וואו, גבוהה! האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2-3. אבל על אותו מס'. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות והודעות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצלים, אורז טרי, ועוגות של אמא
. למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

נופר לס

New member
כותבת שוב ועונה..

שם: נופרי תאריך לידה: 12/4/90 מקום לידה: כפר סבא צבע עיניים: חום צבע שער: שחורר גובה: 169 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: מרוקאית איזה נעליים לבשת היום? נעלי הריף שלי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על איזה דפוקה אני שלא באתי למפגש מה עשה לך את היום? השמיים היו ממש יפים... מי הרס לך את היום? מורן החולשות שלך: העבר שלי הפחדים שלך: גבהים מקום סגור לא להפסיק לאהוב הפיצה המושלמת שלך: רק זייתים וקולה כמובןןןןן מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לצאת עם תעודה וציוני בגרות ממוצע מעל 80 המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איך להרוג את צ'יף (הכלב שלי) שמעיר אותי כל בוקר שאני בבית מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? טבע מתי אתה הולך לישון? תלוייי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הימים עם נטלי בים וההישרדות בנירים ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: נטלי ואורטל פפסי או קולה: קולה ברור מקדונלדס או ברגר קינק: איכסססססס רוצחים דייט לבד או בקבוצות: לבד חח ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שניהם יחד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: הפסקתי כבר חודש וחצי :') מקלל: כמה שפחות שר: ברור מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם? כןןן אתה מאוהב עכשיו? עדיין לצערי רוצה ללמוד במכללה? ברור היית רוצה להתחתן? כרגע לא אתה מאמין בעצמך? רק בעצמי אתה מקבל הפרעות נפשיות? למה לא? אתה פריק של בריאות? משתדלת אתה מסתדר עם ההורים? חח הורים? עם אמא אני משתדלת אתה אוהב ברקים? ברור במיוחד באמצע סקס אתה מנגן על משהו? תופים ומתחילה על גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? חיחי אני בדרך כלל לא שותה אבל היום שתיתי בירה עישנת? חודש וחצי אני בתהליך של להפסיק עם השתיה והסיגריות סמים? חס ווווווווווווווווווווווווו.... יצאת לדייט? לפני מלאאאאא נדלקת על מישהו? לפני הרבה.... רחיצה בעירום? אהה חחחח גנבת משהו? גנבתי לידיד שלי את הכובע היום חחח נחשב? היתשכרת פעם? לצערי כן קראו לך טיזר? שוווו? הרביצו לך פעם? רבתי מכות היום.. גנבת מחנות פעם? חחח כן כשהייתי בת 8 מי לא? רצית למות? פעם כן נפגעת ממישהו? היום.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ווטרינר איזו ארץ תרצה לבקר? אוסטרליה חלוםםםםם צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? ארוך גובה? 170 משקל? חחח מלאותתתתת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא... אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? ברור מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 6000 בחודשיים האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? חח איזה חשבון הפלא מנותק כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 100000 בערך קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? איזה אחת חמודה שהכרתי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? ידיד שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות מאמא איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? קוסקוס למה אתם אוהבים את הבית? כי יש שם תדברים שאני אוהבת באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? חח דירה במרכז נתניה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ביית ענק כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מליון פעם לכל מקום ותשאלו את אמא אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מוסיקה או מערכת תופים האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן ביית של ידידה כי יש לה אורווה בבית וחיותץ ואני גם רוצה וגם גור אריות למירי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 4 חודשים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? חח בפנימיה אני יושבת במיטה וישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? ידיד שלי לימד אותי שכשיש חום כדי להוריד אותו סמים בכוס קצת וודקה קצת יין ודבש מרתיחים על הגז שותים ומתחסים מתחת לפוח ואז יורד החום זה נירא לי חזק... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני אמא אחי כרגע גם הגיס שלי ואחותי אחיינית שלי הכלבה והכלב.... מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מתיי שיש שיעוריםם אחרי בית ספר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? בפנימיה לסדר את החדר ותורנות בבית מה שאמא צריכה עזרה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מתוך 10 5

נופר לס

New member
מקווה שנהנתם היום במפגש...

רציתי ממש לבוא אבל כנירא לא היה אומץ מקווה שפעם הבאה אני י בוא וסורי שאני לא כאן הרבה פשוט בקושי יש לי זמן אוהבת אותכם אנשים לילה טוב

Ce soir

שם: נופר תאריך לידה: 22.6 מקום לידה: רומניה צבע עיניים: חום צבע שער: כנל גובה: 171 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: רומניה איזה נעליים לבשת היום? אלבש, אולסטאר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עוד לא התעוררתי מה עשה לך את היום? לא נרדמתי מי הרס לך את היום? שלא נרדמתי החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: בלי כלום מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: הצלחה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף כבר בוקר מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אי סימטריות בציצי. סתם]: לאיודעת מתי אתה הולך לישון? 3 בערך הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש, יש ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מק דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: לא אוהבת קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: כן מקלל: כן שר: כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? יכוליות אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? קצת אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? כן יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? בערך רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? כן היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מעצבת פנים איזו ארץ תרצה לבקר? הודו צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? בלונד ארוך או קצר? למי אכפת גובה? כנל משקל? דיי מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 700 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אוהד ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? שירי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל למה אתם אוהבים את הבית? כי ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? רגילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? נטוש כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 1 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? שמיכה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא לוקחת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כן אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלום ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif בוקר ../images/Emo199.gif

שם: הדס. תאריך לידה: 20/9/89. מקום לידה: תל השומר? >< צבע עיניים: כחולות-ירוקות-אפורות. צבע שער: חום כהה. גובה: 1.63. ימני או שמאלי? ימני? המוצא שלך: אלג'ירית. איזה נעליים לבשת היום? כרגע אני עם טבע נאות
. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על הריוןXD. מה עשה לך את היום? רק התחיל>< מי הרס לך את היום? >< החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: פיצה טיים. כל דבר שלהם!!!111 מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לסיים את הבגרויות ולסיים י"ב (= המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אוף. יש בצפר ;[" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אע? מתי אתה הולך לישון? 11+. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: מממ............. :S ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אחיינשלי
, ומן הסתם שאם עוד מישהו. אבל לא נזכיר אותו:X. פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: אמ. שניהם? דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי. שוקולד או וניל: שוקולד. קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו. מעשן: דע. מקלל: דע. שר: לפעמים
. מתקלח כל יום? דע. התאהבת פעם? דע. אתה מאוהב עכשיו? נייט. רוצה ללמוד במכללה? דע. היית רוצה להתחתן? נייט. אתה מאמין בעצמך? לפעמים><. אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפעמיםXD. אתה פריק של בריאות? אע? אתה מסתדר עם ההורים? נייט ממש. אתה אוהב ברקים? דע. אתה מנגן על משהו? נייט ;[ בחודש האחרון: שתית אלכוהול? אמ. דע. עישנת? דע. סמים? נייט. יצאת לדייט? דע. נדלקת על מישהו? דע. רחיצה בעירום? לבד? גנבת משהו? נייט. היתשכרת פעם? דע. קראו לך טיזר? אע? הרביצו לך פעם? דע. גנבת מחנות פעם? לא שזכור לי. רצית למות? דע. נפגעת ממישהו? דע. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני כבר גדולהXD. סתם. לאדעת><. איזו ארץ תרצה לבקר? בריטניה%%&^$%%@!@!!111 וארגנטינה^%$^$#&^$%^$@#$ צבע עיניים אהוב? לא משנה ממש^^. צבע שיער אהוב? כנ"ל. ארוך או קצר? רצוי ארוך
. גובה? 1.75+. משקל? >< מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דע. האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? נייט!!!111 מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לאדעת. משהו כמו 1000+ האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כרגע מכיסי:\ כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? פף. אמ. 4 כולל מה שיש לי כרגע. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? זה משנה מה כתוב בה? מאחותי><. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא><. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושעון מעוררXD. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כמעט כל מה שהיא מכינה! XD למה אתם אוהבים את הבית? מישהו אומר שאני אוהבת את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? כרגע דירה בבניין. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אנערף. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? בקרוב, בקרוב. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אמ. ספר? אמפי? מחשב? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? נייט. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 17.5 שנים@@#$@$# כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה/מחשב/מסדרת חדש. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש לגרון צרוד. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני ואמא? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מי עושה? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר חדר. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? נייט.

סמיילי6

New member
יאללההה.ה....

שם: טל תאריך לידה:9.8.90 מקום לידה: חיפה צבע עיניים:חום ירוק צבע שער:חום גובה:1.71 ימני או שמאלי?ימיני המוצא שלך:עיראקי..ואשכנזי איזה נעליים לבשת היום?אללטאר אדומות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?לא מגלההה...אם הוא יראה את זה הוא יידע לבדדד מה עשה לך את היום?עוד לא עבר היום מי הרס לך את היום?אמאאא... החולשות שלך:שוקולד... הפחדים שלך:כשדברים שאני רוצה שיקרו לא קורים הפיצה המושלמת שלך:לא אוכל פיצותתת בעעע מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:אממ... לא יודעעע המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה ללבוששש?? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?עיניים מתי אתה הולך לישון?מאוחררר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:כל הזמן יש דברים מרגשים חדשיםםם ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אממ...=) פפסי או קולה:קולההה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:לפעמיםםםם מקלל:תמיד..חחח שר:ברורררר מתקלח כל יום?תלוי אם קרר התאהבת פעם?אממ.. לא באמת.. אבל אולי הפעם כןן... אתה מאוהב עכשיו?אולי? רוצה ללמוד במכללה?כשיגיע הזמן היית רוצה להתחתן?לא יודעע אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?תלוי אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לא אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?כן סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?מה?? גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?לא גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?לא נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודעעע איזו ארץ תרצה לבקר?אין לי מושגג אוהב את ישראל צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?שחוררר ארוך או קצר?קצר גובה?לא אכפת לי משקל?לא אכפת ליייי העיקר שיהיה בנאדםםםםם מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?לא תמיד אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?700 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הוריםם כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אממ.. לא עניינכם חחח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?עומר...מכירים? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?פסטהה למה אתם אוהבים את הבית?כי זה בית באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בנייןן באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?דירה שוממת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?לא עברתי אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את המחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?כל החיים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?שוכבים במיטההה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?לא מאמין בתרופות סבתא מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אני וההורים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושה..חחח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לא נופלותתת ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?ברורר

eliormagick

New member
טוב נו...

שם:אליאור תאריך לידה:11.10.86 מקום לידה: שערי צדק ירושליםP: צבע עיניים:חום צבע שער:שחור גובה:1.79 ימני או שמאלי?ימיני המוצא שלך:חצי מרוקאי חצי ספרדי איזה נעליים לבשת היום?הנעלים הרגילותO: על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום?באפיP: מי הרס לך את היום?עוד לא הרסו החולשות שלך:שוקולד הפחדים שלך:נחשים הפיצה המושלמת שלך:פיצה עם זיתים?! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:דירה בתל אביבP: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:שצריך להוציא את באפי לפיפי למה הי אתשתין עוד שניה בחדר מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?הנערף, מתי אתה הולך לישון?שבא ליO: הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:בורגראנץ דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו מעשן:לא מקלל:ברור שר:לא מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?חפרתם רוצה ללמוד במכללה?ישמצב היית רוצה להתחתן?לא אתה מאמין בעצמך?לא אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לא אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לאודעO: רחיצה בעירום?יענו להתקלח? גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?מזה טיזר הרביצו לך פעם?אולי פעם גנבת מחנות פעם?לאO: רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודע איזו ארץ תרצה לבקר?איפשהו צבע עיניים אהוב?לא משנה צבע שיער אהוב?לא משנה ארוך או קצר?לא משנה גובה?לאא משנה משקל? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לאO: מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?700 ש"ח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אני משלם כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?ואו הרבה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מזה עסק שלכםP: ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) MP3 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?קובהP: למה אתם אוהבים את הבית?מי אמר שאני אוהב תבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?פנטהאוזP: סתם חחח דירה רגילה בניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מהיום שנולדתי כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? יושניםO: אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא ובאפי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?שום דבר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לאO:

won the game

New member
אני דנדש פה...../images/Emo13.gif עונה../images/Emo70.gif

שם: ניב תאריך לידה: 17.9.89 מקום לידה: ביה"ח "העמק" בעפולה צבע עיניים: חום בהיר צבע שער: שחור גובה: 1.70 ימני או שמאלי? "מזל שאלוהים ברא את יד ימין" תקף לגביי
המוצא שלך: פולני 100% איזה נעליים לבשת היום? נעלי ספורט אפורות של Spalding על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על זה שאני עייף ובא לי הביתה [מהבי"ס...] מה עשה לך את היום? להשלים עם ידיד. מי הרס לך את היום? שום דבר. החולשות שלך: שאלה קשה, אני לא אחשוף פה
הפחדים שלך: עקרבים וגנבים
הפיצה המושלמת שלך: בלי תוספות בבקשה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתמודד עם הלחץ מצד הלימודים וההדרכה בתנועה. וכן, גם אהבה
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לשתות משהו חם ולהדליק ת'רדיו
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? מאוחר מדי, סביבות 1-2... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כל מיני... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לכמה אנשים קרובים פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלד'ס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד
קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו! לא אוהב קפה מעשן: מתנגד
מקלל:
שר:
בעיקר לעצמי
מתקלח כל יום? פעם בשבוע זה מספיק לא?
התאהבת פעם? זה לא שחור ולבן
אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? למה לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? בהחלט אתה מקבל הפרעות נפשיות? אה? אתה פריק של בריאות? פעם הייתי=] אתה מסתדר עם ההורים? עברנו את גיל ההתבגרות... אז כן
אתה אוהב ברקים? זה מגניב אתה מנגן על משהו? לצערי לא, בא לי ללמוד גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? יאפ עישנת? לא! סמים? לא! יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כמעט
רחיצה בעירום? במקלחת? גנבת משהו? חח לא היתשכרת פעם? לא, לשתות בכיף אבל לא להשתכר
קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? בקטנה רצית למות? בקטנה נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? עוד לא החלטתי, אולי איש רדיו. איזו ארץ תרצה לבקר? מה שיבוא... ארה"ב, אירופה צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? בהיר, שנתי ארוך או קצר? קצר! גובה? בינוני משקל? בינוני מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אני
ולא דבוק... אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא נראה לי מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא זוכר, אני לא מהמפריזים
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? לא החלפתי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות בעיקר, ותזכורות... איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ספגטי בשמנת למה אתם אוהבים את הבית? למה לא??
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירת קרקע גדולה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בבית קומות גבוה בעיר כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? עברתי כשהייתי קטן פעם אחת, לבית אחר בקיבוץ. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המחשב
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? בית של חבר אלי, יותר גדול, יפה... כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? בבית הנוכחי אני 13 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישן עד מאוחר, הכיטוב
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף, בתור פולני חחח. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 2 הורים, 2 אחיות ואח אחד. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בשעות הלילה בעיקר אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? בעיקר ניקיון ריצפה, ולעיתים רחוקות שטיפת כלים. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד!

XspiritX

New member
עונההההההההההההה

שם: פאיז תאריך לידה:26.6.1991 מקום לידה: רמ"בם חיפה צבע עיניים:חום צבע שער:שחור גובה:1.72 ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך: לבנון איזה נעליים לבשת היום? PUMA:D על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אף אחד מה עשה לך את היום?שום דבר מי הרס לך את היום? מבחן הערבית החולשות שלך: הפחדים שלך:מוות הפיצה המושלמת שלך: פטריות בבקשה :D מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אין P המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: בצפר !!!!!! מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? משוגע !:O מתי אתה הולך לישון?מתי שאני רוצה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:ביבי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:ךלמישהו :D פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלס דייט לבד או בקבוצות:תלוי ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו מעשן:לא איכסלה מקלל:חחח הרבה שר: עדיין לא ראיתם את החולנות שבורים בבית אצלנו :O?! מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?כן רוצה ללמוד במכללה?תלוי אם יהיה לי פסיכו או לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות?כן אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו?PIANO בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?איכס לה סמים? באע גם לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?:|?! הרביצו לך פעם?חחח כן ואני להם :p גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?לא נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? יבואן מכוניות :D איזו ארץ תרצה לבקר?~~ צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?תלוי גובה?1.72 משקל?56 מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?בכוונה ?! כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?1895 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?חיחי למה יש לי הורים :D?! כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? המ... 16 משהו כזה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?בשעה 12:16 מחבר של ידידה שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?אחותי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?את כול האוכל של אמא אני אוהב למה אתם אוהבים את הבית?ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?קוטג על וילה :p חחח באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ~~~ כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה??!!?!?!? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?אוף מזמן כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?שומע מוזיקה ועל המחשב :p אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא אחותי ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אף פעם אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? גרים לבד ! ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד

Elsewhere

New member
Yalla.

שם: רז, כאילו דה. תאריך לידה: 03/01/1990. מקום לידה: תל השומר. צבע עיניים: ירוק-חום. צבע שער: שחור? גובה: 180 ככה? ימני או שמאלי? ימני. המוצא שלך: אנערף. איזה נעליים לבשת היום? לא לבשתי. נעלתי אחד משני הטימברלנדים החדשים. P: על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? ליאור? שרון? מה עשה לך את היום? מדידות עם סלאברט. D: מי הרס לך את היום? עומר הסתפר
. החולשות שלך: אנערף. הפחדים שלך: לאדע? הפיצה המושלמת שלך: כזו טעימה כזותי. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להגיע לשנה הבאה? :X המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אני עייף." מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? Its the Fro, dude. מתי אתה הולך לישון? כשאני עייף. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: עולמות, שנה שעברה, רגע אחרי ההרצאה של דנה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לעצמי, לפני שנתיים. פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: תלוי? הצ'יפס של קינג הוא בסט. דייט לבד או בקבוצות: בזוג הכי טוב. ליפטון אייס תיי או נאסטי: אף אחד מהם. שוקולד או וניל: למה לבחור? קפוצ'ינו או קפה: אנערף. מעשן: לא. מקלל: אמא שלך זונה מזדיינת בתחת. שר: במקלחת. מתקלח כל יום? מה פתאום, רק כשזבובים מתים לידי. התאהבת פעם? כן? אתה מאוהב עכשיו? כן? רוצה ללמוד במכללה? למה לא. היית רוצה להתחתן? לאדע? אתה מאמין בעצמך? תמיד. אתה מקבל הפרעות נפשיות? אני מניח. אתה פריק של בריאות? הכי לא. אתה מסתדר עם ההורים? תלוי מתי? אתה אוהב ברקים? לגמרי
. אתה מנגן על משהו? לא. בחודש האחרון... שתית אלכוהול? נופ. עישנת? שאכטה אחת. די, שקט. סמים? לא. יצאת לדייט? לא. נדלקת על מישהו? לא. רחיצה בעירום? אם התרחצתי בעירום? קצת קשה לעשות את זה עם בגדים, לא?
גנבת משהו? עט. ואז טוּש לדיסקים. :X היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? לא. הרביצו לך פעם? שרון, היום.
גנבת מחנות פעם? ע"ע "גנבת משהו?". רצית למות? לא? נפגעת ממישהו? מן הסתם. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני. ועשיר. ומאושר. איזו ארץ תרצה לבקר? אוסטרליה. צבע עיניים אהוב? ירוק. צבע שיער אהוב? אין העדפה. ארוך או קצר? ארוך
. גובה? קיים? משקל? אנערף. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם אתה דבוק לפלאפון? יש לי N73. אני דבוק. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 700 ומשהו, אאל"ט. האם אתה משלם מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? חמישה? היה טיימפורט, נוקיה, נוקיה חדש, סמסונג, ועכשיו זה. אה, והיה מוטורולה V6 באמצע. שישה. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מצגת מנחומי, אני חושב. כע, ההודעה הראשונה. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאמא. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר. ותוכנות, כי סימביאן
. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ממ. לאדע. למה אתם אוהבים את הבית? כי זה אחלה בית. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דו-משפחתי, צד ימין. אחלה בית. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לאדע? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת. מרמה"ש לכאן. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחוכם מצידכם... "מהבית". לאדע, מחשב עם אינטרנט? D: האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לפעמים. לפעמים פשוט נהדר לי כאן. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שבע שנים. ושלושה חודשים, בערך. עברנו בחנוכה 99. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? טלויזיה, פלייסטיישן, אופה/מבשל, קורא, מנקה, ישן... הכל בערך.
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? שומדבר מאץ'. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא, אח גדול, אח קטן, אחות קטנה, אני. 6. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשנורא משעמם לי. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לא הרבה. יש עוזרת 4 פעמים בשבוע. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לגמרי.

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

שם: אוהד. תאריך לידה: שלהי אפריל שמה. מקום לידה: בת ים. צבע עיניים: חום. צבע שער: חום. גובה: 1.77 ימני או שמאלי? ימיני. המוצא שלך: בולגרי מרוקאי. איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר שחורות. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על כמה אני לא רוצה שזה יגמר. מה עשה לך את היום? הוא. מי הרס לך את היום? החדר המבולגן ;[ החולשות שלך: אין. אני מושלם. הפחדים שלך: מושלם מושלם. הפיצה המושלמת שלך: של חדר אוכל
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתגייס D: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אין לי כוח לעבוד" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הגבות. מתי אתה הולך לישון? מאוחר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הממממ.. לא עולה לי בראש. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אליו. פפסי או קולה: קולה! מקדונלדס או ברגר קינק: הממ שתייהם. דייט לבד או בקבוצות: מזה בקבוצות? ליפטון אייס תיי או נאסטי: יאק. שוקולד או וניל: שוקולד. קפוצ'ינו או קפה: יאק. מעשן: לע מקלל: לפעמיים. שר: לבד מתקלח כל יום? כע. התאהבת פעם? כע. אתה מאוהב עכשיו? מקווה שלא :\ רוצה ללמוד במכללה? מה היית רוצה להתחתן? מה אתה מאמין בעצמך? לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? כע. אתה פריק של בריאות? לע אתה מסתדר עם ההורים? כע אתה אוהב ברקים? כע אתה מנגן על משהו? לע בחודש האחרון: מע שתית אלכוהול? כע עישנת? לע סמים? חלילע וחסע יצאת לדייט? לע נדלקת על מישהו? כע רחיצה בעירום? לע גנבת משהו? לע היתשכרת פעם? כע קראו לך טיזר? הא? הרביצו לך פעם? כע גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כע נפגעת ממישהו? כע מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? עשיר. איזו ארץ תרצה לבקר? לאיודע צבע עיניים אהוב? חום. צבע שיער אהוב? חום. ארוך או קצר? קצר. גובה? אהוב? משקל? מה מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אני דבוקה. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כע מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 300 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? בעל D: כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 1 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

DeathlessOne

New member
boredom

שם: ברית. תאריך לידה: 8.5. מקום לידה: ת"א. צבע עיניים: ירוקות. צבע שער: שטני. גובה: 1.58. ימני או שמאלי? ימנית. המוצא שלך: גרמנייה גאה
איזה נעליים לבשת היום? אדידס שחורות. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עליה. מה עשה לך את היום? כלום. מי הרס לך את היום? החומר לבמחן באזרחות. הפיצה המושלמת שלך: אקסטרה צ'יז, זיתים שחורים, בייקון, ביצה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אותה :-\ ופטור מהצבא. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "איפה השוקו שלי?!" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? העיניים. מתי אתה הולך לישון? בלילה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ארר...ההופעה של OPETH. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: למורן
פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: לא אכפת לי. דייט לבד או בקבוצות: דייט בקבוצות הוא לא דייט
ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי, כמובן. שוקולד או וניל: שוקולד. קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו. מעשן: לא. פוי. מקלל: כמעט ולא, יחסית לשאר האוכלוסייה. שר: לעצמי. מתקלח כל יום? פעם ביומיים. התאהבת פעם? כרגע, אני חושבת. אתה מאוהב עכשיו? ^
רוצה ללמוד במכללה? לא, באוניברסיטה. היית רוצה להתחתן? לא יודעת. אתה מאמין בעצמך? אני מניחה
אתה מקבל הפרעות נפשיות? מקבל...?? WTF? אתה פריק של בריאות? ארר.. אתה מסתדר עם ההורים? כן. אתה אוהב ברקים? כן. אתה מנגן על משהו? קצת. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? אכן כן
עישנת? לא! סמים? לא! יצאת לדייט? לא
נדלקת על מישהו?
רחיצה בעירום? לא, כל המקלחות שלי היום עם בגדים. גנבת משהו? לא. התשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? ארר....יש מצב, then again, אני לא פרסומת. הרביצו לך פעם? אני מניחה. גנבת מחנות פעם? לא. רצית למות? לא. נפגעת ממישהו? כן. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? ביוטכנולוגית
איזו ארץ תרצה לבקר? סקנדינביה, לגור שם. צבע עיניים אהוב? אפור
צבע שיער אהוב? שחור או בלונדיני. ארוך או קצר? ארוך. גובה? 1.65-70 משקל? הכל צריך להיות מותאם.. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא. הוא דבוק אלי. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא נראה לי. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 400 אולי.. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? בעלי משלם. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 כזה...אולי 5. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מורן, היום, בבוקר. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? ההיא, לפני איזה 3 שעות. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) - SMS...ושיחות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לא יודעת. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? - דירת 4 חדרים בצפון ת"א
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ארר....מוזנח. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4. לשמה. ככה. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? I-RIVER. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? - אין כמו הבית. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אממ...הנוכחי...אממ...5 ומשהו שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? שום דבר. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אח וחתול. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כמעט ולא עושה. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אררר....
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? די, כן.

למעלה