שאלון

devilz

New member
אל תדאגי

אני לא משחקת בו... לא לזה התכוונתי ב"לא להרבה זמן.." אנחנו.. לא מתאימים לגמרי.. הוא יודע את זה.. שנינו יודעים את זה... פשוט... רר.. קשה לי להסביר את עצמי... אני מתחמקת ממנו.. הוא מתחמק ממני... עדיף היה אם הייתי פשוט כותבת לא...

Runt

New member
Snowden

1. שם: צ'רלי 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 2 במאי 4. כינוי: צ'רלס 5. תכונה טובה: בעלת חוש הומור
6. תכונה רעה: עצלנית 7. חולשה: דיסקים וקפה 8. אובססיות: דיסקים וקפה 9. פאדיחה: לדרוך על קקי 10. כאב: כשדופקים את הבוהן הקטנה 11. משאלה: לאיודעת
12. זיכרון רע: צ'ק
13. זיכרון טוב: צ'ק
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הנסיעות עם המשפחה 15. געגוע: חברים 16. פחד: חושך 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הדבר הגרוע מכל 18. קמיע [אם יש]: המפרט שלי
19. החג האהוב עליך: פסח, כנראה 20. אוכל מועדף: כלדבר כמעט 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: sea food
22. שתיה מועדפת: קפה 23. קינוח מועדף: קפה וביסקויטים 24. ממתק מועדף: סוכריה 25. עוגה מועדפת: מוס גבינה עם ג'ל תותים
26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין
29. ספורט מועדף: אין ממש 30. מספר מזל: אין! 31. ספר: אהוב? וול, אני ממש אוהבת את the perks of being a wallflower כרגע 32. סרט דיסני מועדף: רובין הוד
/m\ 33. סרט: "תאומי הדיסקו" 34. שחקנ\ית: לאדעת 35. זמר\ ת: כריסטינה אגילרה
36. סדרה מעודפת: אנג'ל והאוס 37. מקצוע אהוב: איןחיהכזו! 38. מקצוע שנוא: כולם למען האמת
39. מקום בעולם: לונדון
40. המעשה הכי נועז שעשית: פות 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: פות 42. פריט לבוש מועדף: הג'ינס שלי 43. ההמצאה של כל הזמנים: דיסקים! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא יודעת
46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יצא לי להתנסות בזה 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס שהוא כמו סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? פה ושם 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון
53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: Steriogram - walkie talkie man 60. שיר שגורם לך לבכות: Snow Patrol למיניהם 61. השיר של כל הזמנים: איןחיהכזו! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אין 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ג'יז, אין לי מושג 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: The who - baba o'riley 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: יש המון 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סתירה מהלכת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מ'. 68. הגלידה הכי טעימה? כולן
! 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שלא תשפוט ותצחק כשהיא אמורה לצחוק 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואה, לא זוכרת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לפה חחח 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זיהוי שירים, מיוז, ורוניקה מארס 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שם של דמות 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ייתכן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? לא כותבת כל כך הרבה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אי נוחות ומבוכה בעיקר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, זרועות 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחת! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? ייתכן, אבל לא נראה לי 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? רוטנת 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתהפכת במיטה 83. מהם התחביבים שלך? the usual 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? בחור כלשהו 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון, ספר, דיסקים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? סנאי בפארקים בלונדון 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אני לא יודעת 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים כנראה 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? משהו שאבא שלי יודע להכין
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין לי שמץ 92. מי החברים שלך בפורום? אין לי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אף פעם? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? מתישהו השבוע 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני אצטרך לחשוב על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? במיטה, לישון, איתו 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? ברצינות? אין מצב שאני אענה על זה כרגע 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מרכז לונדון
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא. למעשה, אני דיי בטוחה שאני אקפא ולא אוכל ממש להחליט מי מאיתנו ילך.

לילך181

New member
עונה

שם: לילך 2. גיל:20 3. תאריך לידה: א שבט 4. כינוי: אין 5. תכונה טובה: סמפטיה 6. תכונה רעה: חוסר רגישות במקרים מסוימים 7. חולשה: בע"ח 8. אובססיות: פרפקציוניזם 9. פאדיחה: אינספור 10. כאב: מוות 11. משאלה: שלמות עצמית 12. זיכרון רע: השפלה 13. זיכרון טוב: פידבק הערכה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:טיולים משפחתיים 15. געגוע: האנשים שאני אוהבת 16. פחד: לא למצוא את החצי 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "זה לא מקובל" 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: יום העצמאות 20. אוכל מועדף: עוף או גלידה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא כשר 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: מה שטעים לי 24. ממתק מועדף: פסק זמן/מקופת וכדו' 25. עוגה מועדפת: ריגויאנצ'י 26. צבע מועדף: כחול, סגול, חום, כתום, תלוי 27. חיה מועדפת: כולן 28. חיית מחמד [אם יש]: לצערי לא 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל: מספרים לא מביאים מזל 31. ספר: הנסיך הקטן הוא אחד היפים 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה 33. סרט: הנסיכה הקסומה, אחד הקלסיים 34. שחקנ\ית:אדוארד נורטון, בראד פיט, טום הנקס, בריטני מרפי- שחקנים איכותיים 35. זמר\ ת: הבנאים 36. סדרה מעודפת: באפי (זה כבר נוסטלגיה) 37. מקצוע אהוב: אמנות, ספרות, חינוך 38. מקצוע שנוא: כל הריאליים 39. מקום בעולם:ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: באנג'י 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לתת מספר טלפון 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס- יפה עם הכל ונח תמיד 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא, יש בחירה חופשית, עלינו האחריות על החיים שלנו 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? מאוד 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה?שיקעה כמובן 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית בבזבוז 52. מלפפון או עגבניה? non 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? non 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר המכולת- כוורת 60. שיר שגורם לך לבכות: הקיץ האחרון-שפיות זמנית 61. השיר של כל הזמנים: hotel california 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: hotel california 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ריקוד המכונה-משינה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שמחות קטנות 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: ? 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סמפטית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: חסוי 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם פקאנים, קרמל ומייפל של בן אנ' ג'ריס 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אמינות, אכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנים רבות 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לפורומים של תפוז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? חיפה והקריות/חיי לילה/אמנות שימושית 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא! 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פה ושם, אין קבוע 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מתסכל ומעיק 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים, מראה כללי 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לאחי כן, לאחותי פחות 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? ישנה עוד קצת.. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עושה תשחצים או קוראת 83. מהם התחביבים שלך? אמנות, מוזיקה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? האדם שאיתו אוכל להיות תמיד מבלי להתחרפן ביחד, עוד לא פגשתי אותו 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? ביגוד בסיסי, פלאפון, איפור 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? איגואנה. רגועה 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב/לילה 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? טבעת נישואין אבל לא מכל אחד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: אין כזו 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? עוף ושניצלים של אמא שלי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאפון 92. מי החברים שלך בפורום? אין לי חברים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בשרות לאומי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? תלוי מה נחשב עזרה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לחברות טובות, כל הזמן, סתם, שידעו 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שלמה 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? במיטה, לבד 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי פוקחת עיניים מוקדם יותר, ומשתנה, זה היה חוסך לי המון ומרגיש את האנשים סביבי לשינוי שלי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בטבע, בכל מקום בארץ ישראל 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

טוב אחרי שנים שלא הייתי פה..

1. שם: ענבל 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 17.07.88 4. כינוי: ענבלית 5. תכונה טובה: פסיכולוגית מטביעי 6. תכונה רעה: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 7. חולשה: המדינה 8. אובססיות: מגן דוד 9. פאדיחה: יש כמה וכמה 10. כאב: אהבה 11. משאלה: אם היא תתגשם אני יפרסם אותה 12. זיכרון רע: יותר מידי 13. זיכרון טוב: יש כמה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: המוות של דודה שלי בכיתה ה' 15. געגוע: לאנשים שלא הריאיתי הרבה זמן 16. פחד: מהלא נודע 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המילים בי"ס/מורה/שיעור וכו' ולפחות לא בתקופה של השלוש שנים הבאות.. 18. קמיע [אם יש]:מגן דוד 19. החג האהוב עליך: יום העצמאות..ולא לא בגלל שעושים על האש..אני צמחונית גם ככה 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אוכל שהוא לא כשר 22. שתיה מועדפת: מים מינראליים 23. קינוח מועדף: סופלה שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד עם פצפוצים 25. עוגה מועדפת: דבש..אחחח שיגיע כבר ראש השנה 26. צבע מועדף: כחולבן 27. חיה מועדפת: נמר לבן 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: אין לי..לא נותנת לזה חשיבות 31. ספר: 'אל תשלח ידך אל הנער' 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: יש המון 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת:מכושפות 37. מקצוע אהוב: פסיכו' 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: מדבר יהודה..חחח לא סתם הארץ שלנו 40. המעשה הכי נועז שעשית: הלכתי באמצע הרחוב ניגשתי למישהו ודפקתי לו נשיקה.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אהה יש הרבה.. 42. פריט לבוש מועדף: החולצות שאני מכינה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מסטיק 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף!!! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא ממש..אני מאמינה בזה שהגורל שלנו כתוב ביום שיצאנו לאוויר העולם 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כה 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נעד..זה יכול להיות צחיק לטוב או לרע 50. ג'ינס או סתם מכנס? מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? יש תקופות.. 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים..אוויר קר יותר 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:לא יודעת.. 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה 61. השיר של כל הזמנים: אין לי ארץ אחרת...השיר שתמיד יתנגן שקורה פה משהו.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: ואת של סקעת 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מוגש.. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ^^^^^^^^^^ 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:כתמים בשמש של מטרופולין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? טום בוי..זה מספיק לא?! 67. שמות החברים הכי טובים שלך:למה...!?! 68. הגלידה הכי טעימה? וניל מקופלת 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הג'טלמניות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לרשת..מאיפה אני זוכרת.. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?יש כל מיני..בדרך כלל אתרים של הצבא 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? בת"צ/מתגייסים/ב"ש 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ISRAEL IN MY HEART-הסיפור שמאחוריו..הוא שחשבתי על כינוי שבו יראו את המורעלות שלי גם מבלי שאני יצטרך להגיד שאני מורעלת היו לי כמה אופיות אבל זה הכי חזק.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש יש.. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? בת"צ/מתגייסים/ב"ש/מסע פולין/ופה.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא..בעצם אם אחי הגדול יש מצב 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מדליקה את הטיוי 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את הטיוי 83. מהם התחביבים שלך?מחשב/שחיה/בילויים/קניות 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?מחשב עם חיבור לנט' 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מגן דוד פון כספ בגדים בושם 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? נמר 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?מגן דוד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]זה משנה?!?!? 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? פיצה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הדגל הענקי שתלוי לי מעל המיטה 92. מי החברים שלך בפורום?הזה..לא מכירה הרבה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?מזמני פיזית היה לפני שלוש שנים שהתנדבתי בסורוקה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?מוצ"ש 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?'כאן קבורה האישה עם הכי מגני דוד' 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?על אי בודד עם החבר הכי טוב שלי 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לא יודעת.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? י-ם 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא...בחיים לא..אני יתן את חיי בשביל כל אחד שחשוב לי..

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif עונה :]

1. שם: יובל 2. גיל: עוד 9 ימים 14 >< 3. תאריך לידה: 13,9 4. כינוי: פרנק 5. תכונה טובה:אממ..לא יודעת 6. תכונה רעה: קניאית 7. חולשה: ארטיקים P: 8. אובססיות: גרין דיי 9. פאדיחה: חוח 10. כאב: אממ...O.O 11. משאלה: אממ....יש כמה ולא חושבת שזה יעסיק אותכם 12. זיכרון רע: שהכלב שלי נרצח :( 13. זיכרון טוב: בת מצווה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:הכלב שלי. 15. געגוע: לכלב שלי..אוךך..עכשיו יש לי נוסטלגייה רעה! 16. פחד: לאבד אנשים חשובים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמשיהו חשוב נפטר\נהרג\מת וכו' טפו טפו טפו! 18. קמיע [אם יש]:אין לי 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: ארטיק 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אממ...ביצים של חזיר XD 22. שתיה מועדפת: נסטי\אייס קפה 23. קינוח מועדף: ארטיק 24. ממתק מועדף: ארטיק 25. עוגה מועדפת: שוקלד P: 26. צבע מועדף: אדום ושחור 27. חיה מועדפת: חזיר 28. חיית מחמד [אם יש]:יש,אוגר ששמו פליץ :] 29. ספורט מועדף: סקייטבורד 30. מספר מזל: 5 31. ספר: קיץ אחד בייחד 32. סרט דיסני מועדף: דמבו והיפיפייה והיחפן 33. סרט: הצלצול 34. שחקנ\ית: אממ אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת:אמממ jackass 37. מקצוע אהוב: הבעה אני חושבת 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ואנגלית 39. מקום בעולם: החדר שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית:אוממ.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לרוץ בתחתונים וחזייה ברחוב |: 42. פריט לבוש מועדף: הוו יש הרבה >< 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב XD 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לאא אכפת לי :] 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון >< 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוך 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אממ....למון טרי 60. שיר שגורם לך לבכות: לא בכיתי משיר O.O 61. השיר של כל הזמנים: אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: בטח שאני אספר לכם O.O 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: טפו טפו טפו אבל משהו של גרין דיי..נראה לי טיים אוף יור לייף. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אממ לא יודעת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? היפרית סתם תסם לא יודעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אממ במיילא את לא מכירים אותם..חוץ מעדי הכוסית >< 68. הגלידה הכי טעימה?ווניל 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אחותי,שכייף לדבר איתה..כן זו לא תכונה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?חחחח בשנת החרא נו באמת -___- 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?בדרך כלל אני מעסיקה אותי 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?בכעמט אף אחד >< 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? frank\פרנק...בטוחים שאני אתחיל לספר??? אממ..טוב...המתופף של גרין טרה קול..הוא שינה את משו...השם האמיתי שלו זה פרנקיטו בלה בלה בלה בלה בלה הראשון..אז אנשים התחילו לקרוא לי פרנקיטו..ואז עבר לפרנקלין ואז לפרנק..הסוף >< 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?גרין דיי,הפורום הזה וזהו נראה לי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? יכול גם לא להשפיע..אבל תלוי מי זה PP: 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אממ לא יודעת 78. יש לך חבר/ה? לא :( 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2..שהם תאומים שלי,אני אחת משלישיה 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? עם אחותי 100% 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?בודקת מה השעה 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלוויזיה 83. מהם התחביבים שלך?מחשב רנאה לי >< 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את בילי ג'ו,מייק דרינט וטרה קול 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?בגדים O.O 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חזיר XD 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?כסף. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ארטיקים! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?חפץ כלשהו לא עיניינכם! 92. מי החברים שלך בפורום?עדי הכוסית על!!! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?ביום שלישי נראה לי שהיה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אמממ לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?מזמן לא היה רגע כזה :( 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?את שמי 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?לא עיניינכם 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?אישית כתבת יפה..אישי. |: 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בארצות הברית[!!] הוא בבית של אממ..... 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא...!!!!!! אם כבר ההפך..אני מאות בשבילו

רקפת89

New member
עונה

1. שם: רקפת. 2. גיל: 17. 3. תאריך לידה: י"א אב תשמ"ט. ה12 לאוגוסט 89. 4. כינוי: רקפת. 5. תכונה טובה: יש, אבל כרגע לא עולה לי.. :) 6. תכונה רעה: כנ"ל. 7. חולשה: ?? 8. אובססיות: בעע 9. פאדיחה: יש המון. 10. כאב: ?? 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מסיבה במעון, שתיתי המון פטל. 15. געגוע: לכל מיני אנשים. 16. פחד: יש המון פחדים. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הריבים של האחים שלי. 18. קמיע [אם יש]: אין......... 19. החג האהוב עליך: פסח. 20. אוכל מועדף: תפוח עץ. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: טונה. 22. שתיה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: אבטיח. 24. ממתק מועדף: מסטיק. 25. עוגה מועדפת: עוגה שאמא שלי מכינה. 26. צבע מועדף: כחול, סגול.. 27. חיה מועדפת: שמץ... אני אוהבת הרבה חיות. 28. חיית מחמד [אם יש]: כרגע אין. אבל היו המון. 29. ספורט מועדף: אופניים. 30. מספר מזל: ???! 31. ספר: מישהו לרוץ איתו, אוריין, מחזור שער המוות ועוד הרבה. 32. סרט דיסני מועדף: מולאן. 33. סרט: אין לי מושג..! 34. שחקנ\ית: כרגע..... קיירה נייטלי. 35. זמר\ ת: מירי מסיקה, קרן פלס ועוד רבות וטובות. 36. סדרה מעודפת: אבודים, מכושפות. 37. מקצוע אהוב: מתימטיקה. 38. מקצוע שנוא: כרגע...... אזרחות ופיזיקה נראה לי.. אבל יהיה בסדר. 39. מקום בעולם: החדר שלי. 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני גם זוכרת את כל השטויות שעשיתי.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל. 42. פריט לבוש מועדף: חולצות. 43. ההמצאה של כל הזמנים: ספרים. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו נחמד לי עכשיו. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? בה'. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל. 48. שקיעה או זריחה? זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעע לא הייתי שם, לא יודעת. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? לפעמים ככה לפעמים ככה. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון.. יותר קל לחתוך וזה לא נוזל מסביב. 53. קור או חום? באמצע. 54. לישון או לקום? לקום לקום! בן אדם מה לך נרדם.! 55. חוף או הרים? חוףףף..! 56. קרמבו- וניל או שוקו? איככככככס. 57. תות או בננה? בננה, אבל באמיתי.. לא בגלידה או משהו כזה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: חח לא יודעת , אבל יש כאלה מה שבטוח. לפעמים שירי אהבה מטופשים גורמים לי לצחוק. 60. שיר שגורם לך לבכות: עכשיו אין לי שיר כזה. 61. השיר של כל הזמנים: ואת - הראל סקעת. סתם בטח מתישהו ימאס לי גם ממנו, אבל זה שיר יפה מאד. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אין. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מי חושב על חתונה. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: והלוויה!??!?!!!? 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לוידעת. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? נחמדה, לפעמים מוזרה. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אני לא יודעת אם הן רוצות שאני אכתוב פה את השם שלהן.. מצטערת. 68. הגלידה הכי טעימה? עכשיו, קפה.. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כל אחת עולם.. אני לא אוהבת בהן משהו אחד.. אלא הרבה דברים ככה שקשה לי לענות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ז' או ו'. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז, פרש, מיוזיקטוק, קשת טיוי, אמ אס אן ועוד כמה. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כוכב נולד, סקרים ושאלונים, שמיניסטים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? רקפת89 - לא מסובך, רקפת + שנת לידה...
אבל לפני כן קראתי לעצמי לכלוכית כי חיפשתי משהו נחמד וזה פשוט עלה לראש.. אחרי זה זה כבר היה מטופש. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מקווה. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פה, בכוכב נולד ובשמיניסטים. מדי פעם בפורומים אחרים. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נראה לי שמישהו היה מאוהב בי, אם כן, מצטערת. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לא יודעת.. לא שמתי לב למשהו מיוחד, פשוט יש משהו שתופס. 78. יש לך חבר/ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 4 אחים 3 אחיות. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? חלק כן חלק לא. חח 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? משתיקה את השעון מעורר שלא יעיר את כל הבית. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגרת את הספר ומכבה את האור. 83. מהם התחביבים שלך? לקרוא, לשיר, להסתובב באינטרנט, לרכוב על האופניים שלי, חברות, ללמוד ועוד כמה. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? שמץ. בטח סידור וספר לקרוא. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים, פיז'מה, מגבת, ספר.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא יודעת,מה שיוצא אני מרוצה... אבל דווקא נחמד לי בתור בת אדם.. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אממ.... אני צריכה לחשוב על זה. אבל זה בטוח לא משהו חומרי. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? פשוט לא הייתי מוצאת להורג.. חוסך שאלה לא? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? הזה? אין בינתיים, לא יצא לי לדבר עם מישהו.. אני רק עונה על סקרים. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אממ.... לא מזמן, לא יודעת בדיוק מתי. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אמרתי לאחיין שלי התינוק אחרי שהוא אמר לי.. אני לא נוטה להגיד את זה לאנשים.. קצת קשה לי. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא חשוב.. באמת. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אמ.... 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אני לא הייתי מתחילה לכסוס.. חח קשה להפסיק עכשיו. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פה. באמת נחמד פה. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? וואו .. עד שאני לא אגיע לשם (חס ושלום) אני לא אדע, וגם אתם לא..

1Shir

New member
מזמן לא עניתי על משהו...

1. שם: שיר 2. גיל: 24 3. תאריך לידה: 10/6 4. כינוי: תלוי את מי שואלים 5. תכונה טובה: אופטימיות 6. תכונה רעה: שיפוטיות 7. חולשה: שונאת ספקות 8. אובססיות: אוכל? 9. פאדיחה: סתם כל מיני שטויות שאני מוציאה מהפה 10. כאב: שאני מרגישה לא מוצלחת, שלא אוהבים אותי 11. משאלה: להרגיש נאהבת 12. זיכרון רע: שנשרפתי (מהשמש, כן?) 13. זיכרון טוב: להיות לבד ערה בלילה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין לי אחד חזק 15. געגוע: לחופשה בטורקיה 16. פחד: לנהוג 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "לא" 18. קמיע [אם יש]: לא נראה לי שיש 19. החג האהוב עליך: ראש השנה 20. אוכל מועדף: בייגלה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: יש המון, בעיקר בשר 22. שתיה מועדפת: תה 23. קינוח מועדף: פנקייק 24. ממתק מועדף: מרשמלו 25. עוגה מועדפת: טירמיסו 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: היו לי 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 2 31. ספר: "מישהו לרוץ איתו" נמליץ, למה לא 32. סרט דיסני מועדף: טוויטי זה דיסני?! 33. סרט: "ונילה סקיי" גם עליו בא לי להמליץ למרות שיש יותר טובים 34. שחקנ\ית: ג'וליאן מור, אנג'לינה ג'ולי, אלישיה סילברסטון, רייאן פיליפה, טום קרוז, ג'ון טרבולטה 35. זמר\ ת: מקסימיליאן הקר, לין מרלין, ג'ול, סנדרה 36. סדרה מעודפת: מכושפות, תיקים באפלה, מלרוז פלייס, דוסון קריק, אלי מקביל 37. מקצוע אהוב: ספרות, סוציולוגיה, תקשורת 38. מקצוע שנוא: פיזיקה, כימיה, מתמטיקה, תנ"ך 39. מקום בעולם: תל אביב 40. המעשה הכי נועז שעשית: להתחיל עם אנשים? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נו זה קלאסי להגיד כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס, חצאית, גופיה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מה לעשות, טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס אבל ופל גם בסדר 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד אבל כדאי פרטים/תמונה 50. ג'ינס או סתם מכנס? נראה לי שמעדיפה ג'ינס עניתי על חצי תיכף ממשיכה...

1Shir

New member
המשך

51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? יותר חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: סוכריה 60. שיר שגורם לך לבכות: קליפה 61. השיר של כל הזמנים: טייק מיי ברת' אוואי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אין לי אדם שאני אוהבת 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אייל סטנד ביי יו 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מה אכפת לי 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: ווייר אלייב 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מקסימה, מה ז"א 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ערטל, אריה, גאיה, קרן, מיכל, עינת 68. הגלידה הכי טעימה? פרוזן 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הבנה הדדית, נתינת חופש, נאמנות, כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? פעם היה משהו אינטונט... כשהייתי בתיכון 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? תיקים באפלה, מצעדים וביקורת מוזיקה, דוסון קריק 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חבר שלי רשם אותי, זה הסיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? כנ"ל וגם כאן לפעמים ועוד מזדמנים לעיתים רחוקות 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מראה חיצוני 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? חצי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא, היא קטנה 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שירותים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה אור 83. מהם התחביבים שלך? מוזיקה, טלויזיה, לקרוא, לכתוב, אוכל, לטייל, לרקוד, חברים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? חבר/ה 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? דיוידי + 15 אריזות של הסדרות האהובות עליי. או מכונית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מסעדת יטבתה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? וידאו 92. מי החברים שלך בפורום? כאן אין לי.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול הרמתי למישהו משהו שנפל לו, נחשב? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אז הנה אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כל הזמן 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ממש לא משנה לי, שהייתי אהובה או משהו 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם עצמי במיטה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שלא תהיה לי אחות 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו יורק או ברלין 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? נכון לאנשים היקרים לי עכשיו הייתי מוכנה, אם יהיה לי בן זוג כנראה שלא שאלה מעניינת! אני מניחה שאי אפשר לדעת עד שזה באמת קורה, מה?

•HadaS•

New member
עוננננננננה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

1. שם: הדס 2. גיל: 13 וחצי 3. תאריך לידה: 2.3 4. כינוי: דס 5. תכונה טובה: מצחיקה 6. תכונה רעה: רגישה 7. חולשה: מממ תנו לחשוב 8. אובססיות: 9. פאדיחה: יש הרבהההה חחחח 10. כאב: 11. משאלה: להיות מאושרת כל החיים 12. זיכרון רע: יש הרבה 13. זיכרון טוב: לא זוכרת ממש עכשיו.. אבל היו חחח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא קרה לי בילדות משו מיוחד וחזק.. דיי אל תחשבו שאי משעממת אני לא P: 15. געגוע: מתגעגעת אליווווו
16. פחד: מוות.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: יש הרבה דברים שאני לא רוצה לשמוע שוב 18. קמיע [אם יש]: נממ צמיד? 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: מלאווח 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא כשר (חזיר, פירות ים וכאלה) ומממ.. חצילים 22. שתיה מועדפת: מיץ ענבים , תות בננה ומים 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: פופקורן נחשב? 25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד 26. צבע מועדף: כחול וורוד 27. חיה מועדפת: כלבבבב הכי אחי 28. חיית מחמד [אם יש]: הכלבה השקסית שלי שושה 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל: 6 31. ספר: לא קוראת ספרים 32. סרט דיסני מועדף: לאדעת 33. סרט: טיטאניק 34. שחקנ\ית: אין מישו מועדף 35. זמר\ ת: כנ"ל 36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: שיעור חופשי
38. מקצוע שנוא: כוללםם 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב (= 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חחורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן מאוד 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? ונילל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אלייך 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? נממ לאדעעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו וניל 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מצחיקה.. ויש לה אותו ראש כמוני :p 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מממ לפני 5 שנים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ני לא קוראת באופן קבוע 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חח כמו שאתם רואים הכינוי שלי הוא הדס באנגלית והפירוש שלו הוא הדס שזה השם שלי חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? נו דיי לחפור עם זהה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע עליי ממש.. אבל טוב לדעת שאוהבים אותך :) 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן] אולי אני אשמע מוזרה.. אבל החיוך והמבט 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?לאדעת חח 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מהם התחביבים שלך? חברות, טלוויזשיה, מחשב, לצאת לבלות 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הכלבה שלי וכמה חברות 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אותוו
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מי חושב על סעודה כשאת עוד כמה זמן מתההה? \= 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? לא מכירה אנשים מהפורום 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ?? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבועיים 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?&nb

danap22

New member
אללה היום פולין:)

1. שם: טלי:) 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 26.6 4. כינוי: טלולי...טלטול...טלו.. 5. תכונה טובה: טוב לב... 6. תכונה רעה: תמימות יתר..ו..רגשי 7. חולשה: קוקה קולה! 8. אובססיות: קוקה קולה!חחח 9. פאדיחה: לא זוכרת.. 10. כאב: שאיבדתי חברה מאוד קרובה אליי..:( 11. משאלה: בריאות...אושר...והצלחה:) 12. זיכרון רע: שאיבדתי אותה..:( 13. זיכרון טוב: שהכרתי אותה:) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבובה שלי...-->שמחה 15. געגוע: לילדות! 16. פחד: להכשל.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורה שלי למתמטיקה! 18. קמיע [אם יש]: סרט כחול צהוב {boca juniors} 19. החג האהוב עליך: חנוכה.. 20. אוכל מועדף: פירה ושניצל של אמא... 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: טונה! 22. שתיה מועדפת: קוקה קולה!!! 23. קינוח מועדף: תותים עם קצפת:) 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו... 25. עוגה מועדפת: שיש... 26. צבע מועדף: כתום! 27. חיה מועדפת: כלב..ודולפין... 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב..2 29. ספורט מועדף: טניס..כדורגל... 30. מספר מזל: 12 31. ספר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 32. סרט דיסני מועדף: פו הדוב...במבי...מפלצות בע"מ...מלך האריות! 33. סרט: הנזירות בבלוז :) 34. שחקנ\ית: ריס וויתרספון! 35. זמר\ ת: עברי לידררררררר! מירי מסיקה!!!! 36. סדרה מעודפת: חברים! 37. מקצוע אהוב: אנגלית.. 38. מקצוע שנוא: תנ"ך..אזרחות.. 39. מקום בעולם: ארגנטינה.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש יותר מדי דברים... 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצת טריקו... 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון!ומחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן! 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן! 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל... 48. שקיעה או זריחה? שקיעה... 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? שתיהם... 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית... 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה... 53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום? לישון... 55. חוף או הרים? חוף.. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! 57. תות או בננה? תות... 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה... 59. שיר שגורם לך לצחוק: מממ...לא זוכרת...
60. שיר שגורם לך לבכות: אהובתי/משינה..מי אוהב אותך יותר ממני? 61. השיר של כל הזמנים: HERO-Mariah carey 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אהובתי... 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואו...יש הרבה מדי! 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: טפו טפו טפו..שלא נידע מצרות!!! 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: חתיכה מחיי-שרית חדד! 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית..בסדר..התנהגותית..ילדותית..אישיות-אומרים שטובה מאוד! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אתי,עינב,טל,הדר,חן,מעיין..אורפז.. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל! 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יושר,טוב לב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת... 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? נענע...ו..וואלה..ותפוז.. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? עברי לידר,זה..כוכב נולד.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? shlotz סתם..חברה שלי קראה לי ככה... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש! 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? רשום למעלה.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה יהיה קשה...תמיד יש התרחקות..חחח 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים! 78. יש לך חבר/ה? אין לי חבר.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? עוד 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן! 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת אם יש הודעות/שיחות בפלא'..חחחח 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתקשרת לאחת החברות שלי.. 83. מהם התחביבים שלך? טניס,לישון...מחשב! 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? מממ.מממ..יש הרבה! 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בובת פו הדוב שלי...ו..פלא'.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין.. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב.. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? יש הרבה! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב! 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מה קרה?!?!? חחחחחח איזה שאלה!!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? בובת הפו הדוב שלי...והפלא' שלי! 92. מי החברים שלך בפורום? יש הרבה... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול..:) 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? ביום..שישי.. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אין תגובה!!!!!!!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם הדר..:( 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 17.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה-כ-ל! 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארגנטינה... 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אני הייתי מתה למענה!!!!!!!!!! ו...טפו טפו טפו..שתינו בריאות!

TALLLLi

New member
התבלבלתי בכינוי..../images/Emo9.gif

1. שם: טלי:) 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 26.6 4. כינוי: טלולי...טלטול...טלו.. 5. תכונה טובה: טוב לב... 6. תכונה רעה: תמימות יתר..ו..רגשי 7. חולשה: קוקה קולה! 8. אובססיות: קוקה קולה!חחח 9. פאדיחה: לא זוכרת.. 10. כאב: שאיבדתי חברה מאוד קרובה אליי..:( 11. משאלה: בריאות...אושר...והצלחה:) 12. זיכרון רע: שאיבדתי אותה..:( 13. זיכרון טוב: שהכרתי אותה:) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הבובה שלי...-->שמחה 15. געגוע: לילדות! 16. פחד: להכשל.. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורה שלי למתמטיקה! 18. קמיע [אם יש]: סרט כחול צהוב {boca juniors} 19. החג האהוב עליך: חנוכה.. 20. אוכל מועדף: פירה ושניצל של אמא... 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: טונה! 22. שתיה מועדפת: קוקה קולה!!! 23. קינוח מועדף: תותים עם קצפת:) 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו... 25. עוגה מועדפת: שיש... 26. צבע מועדף: כתום! 27. חיה מועדפת: כלב..ודולפין... 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב..2 29. ספורט מועדף: טניס..כדורגל... 30. מספר מזל: 12 31. ספר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 32. סרט דיסני מועדף: פו הדוב...במבי...מפלצות בע"מ...מלך האריות! 33. סרט: הנזירות בבלוז :) 34. שחקנ\ית: ריס וויתרספון! 35. זמר\ ת: עברי לידררררררר! מירי מסיקה!!!! 36. סדרה מעודפת: חברים! 37. מקצוע אהוב: אנגלית.. 38. מקצוע שנוא: תנ"ך..אזרחות.. 39. מקום בעולם: ארגנטינה.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש יותר מדי דברים... 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצת טריקו... 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון!ומחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן! 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן! 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל... 48. שקיעה או זריחה? שקיעה... 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? שתיהם... 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית... 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה... 53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום? לישון... 55. חוף או הרים? חוף.. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! 57. תות או בננה? תות... 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה... 59. שיר שגורם לך לצחוק: מממ...לא זוכרת... 60. שיר שגורם לך לבכות: אהובתי/משינה..מי אוהב אותך יותר ממני? 61. השיר של כל הזמנים: HERO-Mariah carey 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אהובתי... 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואו...יש הרבה מדי! 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: טפו טפו טפו..שלא נידע מצרות!!! 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: חתיכה מחיי-שרית חדד! 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית..בסדר..התנהגותית..ילדותית..אישיות-אומרים שטובה מאוד! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אתי,עינב,טל,הדר,חן,מעיין..אורפז.. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל! 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יושר,טוב לב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת... 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? נענע...ו..וואלה..ותפוז.. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? עברי לידר,זה..כוכב נולד.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? shlotz סתם..חברה שלי קראה לי ככה... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש! 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? רשום למעלה.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה יהיה קשה...תמיד יש התרחקות..חחח 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים! 78. יש לך חבר/ה? אין לי חבר.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? עוד 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן! 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת אם יש הודעות/שיחות בפלא'..חחחח 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתקשרת לאחת החברות שלי.. 83. מהם התחביבים שלך? טניס,לישון...מחשב! 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? מממ.מממ..יש הרבה! 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בובת פו הדוב שלי...ו..פלא'.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין.. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב.. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? יש הרבה! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב! 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מה קרה?!?!? חחחחחח איזה שאלה!!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? בובת הפו הדוב שלי...והפלא' שלי! 92. מי החברים שלך בפורום? יש הרבה... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול..:) 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? ביום..שישי.. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אין תגובה!!!!!!!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם הדר..:( 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 17.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ה-כ-ל! 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארגנטינה... 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אני הייתי מתה למענה!!!!!!!!!! ו...טפו טפו טפו..שתינו בריאות!

../images/Emo194.gif../images/Emo3.gif

1. שם: שיר 2. גיל: 13, עוד 40 יום. 3. תאריך לידה: 15.10 4. כינוי: שיר, ושם המשפחה שלי שהוא חסוי. שירב. 5. תכונה טובה: עוזרת הרבה. 6. תכונה רעה: רגישה 7. חולשה: אין לי ממש. 8. אובססיות: כנ"ל. 9. פאדיחה: אין לי ממש... 10. כאב: מוות
11. משאלה: הלוואי שהמשיח יגיע וכל מי שימות יחזור. 12. זיכרון רע: גיל 3, דבר אישי מאוד. 13. זיכרון טוב: כל יום ויום
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גיל 3 דבר אישי מאוד. 15. געגוע: אבא. 16. פחד: מוות. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "רוצה להתערב?" 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: סוכות, מומולדת
20. אוכל מועדף: סיני. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: שכחתי
22. שתיה מועדפת: קולה
23. קינוח מועדף: סלט ? 24. ממתק מועדף: שוקולד
25. עוגה מועדפת: שוקולד
26. צבע מועדף: כחול. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]: שני כלבים, ארנבת וצב. 29. ספורט מועדף: אין. 30. מספר מזל: 4. 31. ספר: "רועי" 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות!!!!!! 33. סרט: מלך האריות. 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: האלופה זו הסדרה היחידה שאני רואה בקביעות 37. מקצוע אהוב: נמ... ספרות? 38. מקצוע שנוא: ג"ג, ספורט ומתמטיקה. 39. מקום בעולם: ישראל. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת.... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש המון 42. פריט לבוש מועדף: מממ יש כמה 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו, יומולדת
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? שניהם פלוס חסה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף עם הרים מסביב
56. קרמבו- וניל או שוקו? לא סובלת קרמבו. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגולר. 59. שיר שגורם לך לצחוק: "יש לי אישה מפגרת" 60. שיר שגורם לך לבכות: "HEAVEN 911 REMIX" 61. השיר של כל הזמנים: נמנמ לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: ראה סעיף 60. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לאדעת 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: הא? ממתי משמיעים שירים בהלוויות? 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אין שמץ. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?
67. שמות החברים הכי טובים שלך: דורין שירד ושירצ. 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? גיל 4? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז! ישרא! 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? סימס ופה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שירע בום. כינוי מטומטם. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לפעמים 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 577 ופה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מעציב אותי 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתלבשת 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה TV 83. מהם התחביבים שלך? לנגן בפסנתר להיות במחשב ולבלות עם חברים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? מישהו שיש לו לפטופ
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? כלב, בתכלס הוא לרוב חי הכי טוב. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? לפטופ 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לא יודעתתת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה 92. מי החברים שלך בפורום? פה? דורין 245 מה אחרי ושירונט 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לאיודעת. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לאיודעת. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "קוראים לי שיר, לא שירה!!!11" 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אחיות3> 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הרבה. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לאדעת. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא. אני הייתי מתה למענו.

B A W

New member
עונה

1. שם: -- 2. גיל: 16 ושלושה חודשים 3. תאריך לידה: יד בסיון 4. כינוי: המון 5. תכונה טובה: לא יודעת. 6. תכונה רעה: אחת? 7. חולשה: שוקולד סוכריות גומי סיני תינוקות וכלבים. 8. אובססיות: לפרטיות 9. פאדיחה: עפתי עם חברה שלי על הריצפה מול פווול אנשים. 10. כאב: אני כל כולי כאב אחד. 11. משאלה: שזה יגמר 12. זיכרון רע: לא יודעת. 13. זיכרון טוב: לא יודעת 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין לי כח לרשום 15. געגוע: לחיים הקודמים שלי. 16. פחד: מהחיים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: סיני וירקות 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אין דבר כזה. 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: שוקולד וגומי 24. ממתק מועדף: גומי ושוקולד 25. עוגה מועדפת: לא יודעת 26. צבע מועדף: ירוק שחור ואדום 27. חיה מועדפת: כלבים ונחשים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה 29. ספורט מועדף: הכל הולך 30. מספר מזל: יש כמה 31. ספר: דור הפרוזק. 32. סרט דיסני מועדף: פוקהונטס 33. סרט: בורות 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: לא יודעת 38. מקצוע שנוא: אין 39. מקום בעולם: הבית 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף: צעיפים 43. ההמצאה של כל הזמנים: רדיו 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא יודעת 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא יודעת 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. איך פעם אמרתי לעזאזל שג'ינס זה לא נוח?! זה החיים 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:צמא לאהבה. והשיר של מאשה (רועי בר נתן) 60. שיר שגורם לך לבכות: כרגע? צוכה בוחקת. 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: לא יודעת 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "בכל זאת הגענו למרות הכל" של שב"ק ס'. P: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא יודעת. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: החדש של אוונאסנס או איך שלא רושמים. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אין הנחתום מעיד על עיסתו. עזבו אותי. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לא רוצה 68. הגלידה הכי טעימה? האגנדאז בטעמים המטורפים. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא הכי תומכת שיש. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ה' בערך 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אף אחד 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא חושבת 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? זה ועוד אחד 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מעיק 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים וחיוך 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שניים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אני חושבת שכן. עם אחי הבינוני אני לא בטוחה, אבל אולי. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת מה השעה 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחלישה את הווליום של הרדיו 83. מהם התחביבים שלך? ספרים ציור מוסיקה וספורט 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? לא יודעת. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים+ משחה, דאורדורנט, תחתונים נקיים ומסטיקים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הבוקר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? חיבוק. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? סיני עם מלא סלטים, שוקולד וסוכריות גומי לקינוח 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת. 92. מי החברים שלך בפורום? אין 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא יודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לפני כמה ימים 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אין לי שמץ 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם קרקר, לא משנה איפה, רק שיביא חיבוק. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הלידה שלי. הייתי מבטל אותה. תודה ששאלתם. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? ל-א-! הייתי מתעקשת למות. אלא אם כן זה מוות מלא בייסורים ואז הייתי גומרת עם זה מהר.

Hip Hop star

New member
עונה=]

שם: אלה 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה:28/3/1991 4. כינוי: אלוש/אלי 5. תכונה טובה: סבלנית 6. תכונה רעה: קנאית 7. חולשה:כל מיני...:p 8. אובססיות: אין 9. פאדיחה: פעם אחת באו אליי חברים,והתחלנו להתפקע מצחוק מכלום ואחד מהחברים לא צחק וזה היה קצת מביך שכולנו צוחקים והוא כזה כמו דחליל לא קשור בוה בקיר 10. כאב: כשאוהבים מישהו 11. משאלה: שלא יגמרו ליהמשאלות לעולם 12. זיכרון רע: אמ.........התאונה של אחי 13. זיכרון טוב: יש הרבה=] 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אמ....כשהייתיבגן 15. געגוע: לילדות...יתר דיוק לתמימות 16. פחד: לאבד את היכולות שלי 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:מישהו שחושב שהוא מכיר אותי 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף: אין משהו מסויים 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:דגים,ומשהו לא כשר 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: אין 24. ממתק מועדף: אין 25. עוגה מועדפת: שוקולד וגבינה 26. צבע מועדף: שחור 27. חיה מועדפת: ציפור 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה ודגים 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 6 31. ספר: משחק המושבעים,the queen of the bif time 32. סרט דיסני מועדף:וואו...שאלה קשה..יש כ"כ הרבה שאני אוהבת 33. סרט: טיטניק 34. שחקנ\ית: קייט וינסלנט 35. זמר\ ת: ביונסה 36. סדרה מעודפת: csi:miami 37. מקצוע אהוב: היסטוריה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: ישאל 40. המעשה הכי נועז שעשית:אמ.......לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש יותר מדיי...אמ.... 42. פריט לבוש מועדף: בגד 43. ההמצאה של כל הזמנים:תרופות 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?בהחלט 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?אמ...נוטה לנגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? לסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? שניהם 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:the lion sleeps tonight 60. שיר שגורם לך לבכות:וואו...nature boy 61. השיר של כל הזמנים: יש יותר מדיי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:אמ......שירים של משינה 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אמ......שום שיר 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:לא זוכרת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית לא הסגנון שאנשים אוהבים..התנהגותית ואופי אוהבת 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אמ...מעיין
68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כאיל ושאני זוכרת..כיתה ג' 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?מיסטיקה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? שום פורום 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? לא יודעת 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?0 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?יש מצב 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?קמה 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מנסה להרדם 83. מהם התחביבים שלך?אמ........לקרוא,ללמוד,לחשוב,לטייך,להיות עם אנשים שמקבלים אותי באמת.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?אמ...מישהו... 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?ח..בגדים להחלפה,כלי רחצה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? פרפר 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?חיבוק אמיתי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]..אין משהו מסויים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לא חושבת שהייתי חושבת על זה בכלל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אין 92. מי החברים שלך בפורום?ענת
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?שנה שעברה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?לא יודעת 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?את מה שאמורים לכתוב 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?אמ...עם מישהו אלו בבית:p 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כלום 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?שום מקום אחר 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא

MIAני

New member
../images/Emo103.gif

1. שם: מיה 2. גיל: 22 3. תאריך לידה: סוף מאי 4. כינוי: - 5. תכונה טובה: רגישות 6. תכונה רעה: עצלות 7. חולשה: בכי של ילד 8. אובססיות: יותר מדי 9. פאדיחה: לא עולה לי כרגע 10. כאב: חזק מדי 11. משאלה: לעוף 12. זיכרון רע: יותר מדי 13. זיכרון טוב: פייה שלי מחזיקה לי את היד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אמא הולכת 15. געגוע: בועט בצלעות ולא מרפה 16. פחד: שאהיה כאן עוד הרבה זמן 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המילה אשפוז 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: ארטיק קרח מלון 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: פירות 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה, שוקו, XL 23. קינוח מועדף: עוגיות, שוקולד 24. ממתק מועדף: סוכריות גומי 25. עוגה מועדפת: עוגת ביסקוויטים 26. צבע מועדף: שחור, סגול 27. חיה מועדפת: גורי כלבים, ארנבונים, חתולים 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: שחייה, רולרבליידס, אופניים, החלקרח 30. מספר מזל: 7 31. ספר: אהבה זה לא סכין 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה
33. סרט: אבודות והוזות, נערה בהפרעה, אפקט הפרפר 34. שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס, הילארי סוואנק, אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: גלי עטרי, ברברה סטרייסנד, סלין דיון 36. סדרה מעודפת: רפואה שלמה, ER, השיר שלנו 37. מקצוע אהוב: - 38. מקצוע שנוא: - 39. מקום בעולם: רק לא כאן.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: - 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה 42. פריט לבוש מועדף: פיג'מה 43. ההמצאה של כל הזמנים:
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף, סתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי איזו ותלוי מתי 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נייטרלי 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי מתי 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית, רק חבל שאין מה לבזבז.. 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? פרישייק תות בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: יש כמה כאלו, בעיקר במזרחית וב- MTV 60. שיר שגורם לך לבכות: מותק שלי/ גלעד שגב 61. השיר של כל הזמנים: all out of love/ air supply 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: foolish beat 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא תהיה חתונה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: צמח בר/ סי היימן. angel/ שרה מקלאקלן 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מתוסבכת ומסובכת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: - 68. הגלידה הכי טעימה? סנדיי קרמל וגלידה פיצוץ 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 2001

MIAני

New member
המשך ../images/Emo103.gif

71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז, ועוד 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? לא בזה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? - 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? - 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מעיק, מלחיץ, מחרפן 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, חיוך 78. יש לך חבר/ה? - 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחיות ואח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? זה לא בבוקר אבל מדליקה
82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מעשנת
83. מהם התחביבים שלך? קריאה, כתיבה, סרטים, מוזיקה, ים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון, מטען, תחתונים וגרביים, סיגריות, איפור 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?
- יום אחד לחיות ואז לעוף מכאן.. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב-לילה 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אהבה, חיבוק חזק ו.. (אותך
) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]
90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אייסקפה ו-
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? צעיף מיוחד וחולצה עוד יותר מיוחדת, היומנים שלי, תמונות 92. מי החברים שלך בפורום? - 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בין הגילאים 14- 17 וחצי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אומרת כל הזמן 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? " אני למעלה עכשיו, הפסקתי ליפול" ולסבול. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מוחקת את היום בו נולדתי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמסטרדם, אולי 100 ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אין סיכוי.

ז'ו

1. שם: נועה 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 1.3.93 4. כינוי: נועית 5. תכונה טובה: מתוקית
6. תכונה רעה: פחדנית 7. חולשה: עוגות גבינה 8. אובססיות: יותר מדי 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב: איבדתי בנאדם קרוב בגיל קטן 11. משאלה: להיות בריאה כל החיים 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: טיולים מהילדות 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שלמדתי לרכב על אופניים 15. געגוע: כרגע לחברה 16. פחד: למות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאני רעשנית
18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: פירא+קטשופ 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חריפים למינהם 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: סוסים 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 3 31. ספר: הארי פוטר.. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: כל הדרך הבייתה 34. שחקנ\ית: לירז צ'רכי 35. זמר\ ת: הרבה,הרבה:) 36. סדרה מעודפת: האלופה! 37. מקצוע אהוב: תיאטרון (מגמה) 38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: ג'רוזלם 40. המעשה הכי נועז שעשית: וואו הרבה האמת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא פחות הרבה 42. פריט לבוש מועדף: חצאיות חצאיות חצאיות (וג'ינסים)
43. ההמצאה של כל הזמנים: קולה כמובן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ קיץ קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס!כ"כ מגעיל שהופל רטוב 48. שקיעה או זריחה? שקיעה-ברור 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד האמת... 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס ג'ינס.. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזניתתתתת בטירוף!!!!! 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה!! 53. קור או חום? חום חום חום חום!!! 54. לישון או לקום? לישון! 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל! רק וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. מכופתרת זה של לסביות!
59. שיר שגורם לך לצחוק: לך תתרגל איתה, של אתי אנקרי 60. שיר שגורם לך לבכות: אף אחת של מירי מסיקה.. 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: האמת,"יוצא לאור",אבל זה בגלל משו ממש מסויים.חוצמזה יש המון וזה משתנה 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: nights in white satin 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:"סופרסטאר" 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מזתומרת? לא יודעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: טוב, יש שלוש הכיהכיהכי בעולם-רונה,יובל ועמיר שהוא חבר שלי 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
...זה..זה לא תכונות..היא פשוט מושלמת..הכלללהכללהכלל אי אפשר לדבר:) 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?שנה ככה 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?פעם גלשתי לשל בארבי זה הכי כיף להלביש אותה וזה!! 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אין כאלה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? איסיקיו מסנג'ר וכו', זה- "נועית", פה זה "נועיתמתוקית". אין ממש סיפור 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?פה קצת 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לרעה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לחיים,שפתיים 78. יש לך חבר/ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח אחד ושתי אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לגמרי! 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה ת'אור 83. מהם התחביבים שלך?לשחק לרקוד לשיר 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? משפחה+חברה הכי טובה+חבר 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון וספר 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? המון כסף!!! חחח 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]
צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לאדעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אין לי כזה 92. מי החברים שלך בפורום?אין לי כאלה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לפני שעה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לאיודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם אחותי,בכרתים 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?אה..אישי מדי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ירושלים!!ג'יזס
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?אויאויאוי למה אתם עושים את זה
.... לא עונה על זה!

MikeY fReAk

New member
הקלאסי..../images/Emo79.gif

1. שם: אודליה 2. גיל: 15.7 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: ביישנות 6. תכונה רעה: ביישנות 7. חולשה: צ'יפס 8. אובססיות: פרטיות 9. פאדיחה: לא זוכרת 10. כאב: ברך 11. משאלה: שיהיו לי הרבה משאלות 12. זיכרון רע: ריב חזק שהיה לאחרונה 13. זיכרון טוב: ניצנים 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נערף 15. געגוע: לחופש? 16. פחד: מוות. ולאו דווקא שלי...יותר של אנשים קרובים לי. תאונות דרכים. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: סאבלימינאחס.. 18. קמיע [אם יש]: לא ממש 19. החג האהוב עליך: אין 20. אוכל מועדף: צ'יפס, כמובן 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: פטריות, כל הסוגים 22. שתיה מועדפת: מיים 23. קינוח מועדף: מלפפון:p 24. ממתק מועדף: לודעת 25. עוגה מועדפת: לודעת 26. צבע מועדף: ירוק בהיר
27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: באולינג 30. מספר מזל: 31 31. ספר: יש המון 32. סרט דיסני מועדף: טוי סטורי 33. סרט: מישהו לרוץ איתו 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ..בתור בנאדם לודעת, אבל בתור שחקן לדעתי הוא אדיר 35. זמר\ ת: אביתר בנאי/אפרת גוש 36. סדרה מעודפת: ניפ טאק 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: כל שיעורי הקודש למיניהם 39. מקום בעולם: התו השמיני 40. המעשה הכי נועז שעשית: לודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ממ 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים 43. ההמצאה של כל הזמנים: לודעת,יש הרבה דברים. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף, במהרה בימינו. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? שניהם 56. קרמבו- וניל או שוקו? אף אחד 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ממ שטויות של משינה 60. שיר שגורם לך לבכות: עזבו. 61. השיר של כל הזמנים: לודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: די 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לודעת 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: העמותה לחקר התמותה? לודעת. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: כל אביתר 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? פיסטוק 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? עומק 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 3 שנים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? וואלה. אבל את כל הדברים יש לי כאן, בתפוז. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ממ זה הכינוי..יש עוד כמה אבל זה. הכוונה היא למייקל בנסון:p הבסיסט של משינה. בהתחלה די הייתי גרופית שלו, אבל כיום הוא מתעניין בצבע של הקוביות שליD: היסטרי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? רק לחפצים 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אממ, רע? מבלבל? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לודעת 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שמה משקפיים/מצלמת את הזריחה/הולכת להשתין 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מורידה את המשקפיים 83. מהם התחביבים שלך? צילום וכתיבה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? לא יודעת 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון, מצלמה, דיסקמן.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? לודעת, ערב. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? לודעת 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מצלמונה/פון 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שבוע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ביום ראשון 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? היום 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כלום. לא שהכל מושלם, אבל הכל מוביל למשהו. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא..ארגיש חרא כל החיים

D o o S h a

New member
עונה

1. שם: עדי 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 10.8 4. כינוי: דיד, דידי, דידוש, עדידה, עדידי, עדידוש.. ועודד מלא
5. תכונה טובה: ממ.. לא יודעת, יש כמה, נו
6. תכונה רעה: מתעצבנת די בקלות, בעיקר כשלא מבינים אותי 7. חולשה: ממ 8. אובססיות: לא נראלי שיש... 9. פאדיחה: וואי רק היום נזכרתי במשו.. ושוב שכחתייי. תמיד כשצריך לזכור משו- לא זוכרים, וכשלא צריך- זוכרים. 10. כאב: מה איתו
? 11. משאלה: אני ישמור אותה לעצמי 12. זיכרון רע: עזבו 13. זיכרון טוב: חו"לללל 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא באמת יש משו חזק 15. געגוע: לאבא.. הוא בחו"ל 16. פחד: מהרבה דברים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: המ 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים, פסח, חנוכה, ראש השנה... 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים בכלל, ועוד יותר נורא- דג נא 22. שתיה מועדפת: ויטמינצ'יק
23. קינוח מועדף: הוו.. יש הרבה. סופלה שוקולדדד עם כדור גלידה וניל, קרם ברולה
, ועוד הרבה
24. ממתק מועדף: כל מיני... רק שיהיה עם שוקולד
25. עוגה מועדפת: מ.. לא יודעת
26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: לא 29. ספורט מועדף: ריקוד בכללי, ומודרני בפרט
30. מספר מזל: 10 31. ספר: הארי פוטרררר
32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות זה של דיסני?! 33. סרט: משתנה 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: גם משתנה
37. מקצוע אהוב: ממ.. קשה. של"ח?
38. מקצוע שנוא: זה ממש תלוי במורה.. נגיד שנה שעברה ממש אהבתי אנגלית הייתה מורה מעולההה, השנה אני לא סובלת את זה כי המורה גועל נפש 39. מקום בעולם: ארגנטינה
40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא נועסת בקטעים האלה.. אבל.. הרכבת הרים בלונה-פארק! אני לא עולה עליה שוב יותררר, מפחידדדד
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: המ, יש משו. 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: ממ.. אין לי ראש לזה עכשיו
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב וסתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא ממש 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? מממ 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? ממ.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית, אבל לא בכוונה. זה פשוט.. ככה. 52. מלפפון או עגבניה? שניהם 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניללל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: פרח נתתי לנורית של שייגעצ 60. שיר שגורם לך לבכות: הממ 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: "כל הציפורים" של הראל סקעת
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נחכה ונראה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: ממ.. לא יודעת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? ? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מכפתך
68. הגלידה הכי טעימה? כל מינייי... 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, נאמנות, חוש הומור טוב ויכולת חירפון גבוהה =] 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה ובעוד איזה אחד שניים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פעם הייתי כותבת בעוש כמה.. היום רק פה, וסמויה בעוד כמה... [קומונות שליטע!] 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת... לא קרה הרבה זמן 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זה לא משו ספציפי.. זה איך הכל מתחבר ביחד 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת =] 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא בטוח, אבל יכול להיות שכן. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שמה משקפיים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שמה שמיכה 83. מהם התחביבים שלך? ריקוד... 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? פלפאון, אוכל.. חברות ומשפחה.
זה כבר לא אי בודד 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? כל מיני 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? ממ.... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] הכל
סתם
90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אחח.. לא יודעת.. אבל דבריפ טובים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? ממ 92. מי החברים שלך בפורום? אין מישו בגילי שאני ממש מכירה פה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ממ.. לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לאמא זה נחשב?
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעתתת 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? הממ 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לפני שנתיים הייתי משנה משו קטן, שהפך למשו גדול, שנמשך עד היום. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אולי ארגנטינה?
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? כן, ברור. סתםםם
לא יודעת, שאלה קשה. ואעעאאעע זה העביר לי את הזמן יופי =]

וואו! 100 שאלות :] נראה אם אצליח...

ולמי שיש לו בעיה שכתבתי רק תשובות, חבל :] השקעתי בשביל עצמי ופחות בשבילכם.. למרות שהייתי שמחה למצוא שידוך הולם
1. (כינוי) אליוט 2. 21 3. 16/8/1985 4. ראה/י סעיף 1 5. חברותיות 6. תלותיות 7. נשים שעושות מוסיקה 8. שינייד אוקונור
9. התחלתי לדבר עם מישהי במסן וגיליתי שהתבלבלתי בינה לבין מישהי אחרת לגמרי .. 10.רק נגיד שהכלבה שלי שפשפה את הרצועה שלה בבטן שלי ועכשיו יש לי סימן אדום וכואב. 11.למצוא אהבה ולהיות מאושרת (זו משאלה אחת למרות שזה נשמע כמו 2) 12.כפיר ושכרות מיותרת 13.הנשיקה עם בר 14.האורווה בקיבוץ 15.סיון.. 16.להישאר לבד (בלי חברים..) 17.את צמד המילים - כוכב נולד 18.מפרט של שילה פרבר. ועוד כל מיני דברים קטנים. 19.שבועות אני חושבת..ופסח..ופורים.. 20.גלידה..:p 21.אפונה, כרובית וחצילים (בעעע) וכל מה שקשור בהם 22.בירה גינס
23.ראה/י סעיף 20 24.חמוציות אני חושבת .. 25.שוקולד וגם שכבות וגם קרם ואוכמניות .. אני אוהבת עוגות בכללי :] (בלי קמח בבקשה) 26.סגול 27.יש לי שתי חיות מועדפות - סוסים וכלבים 28.שתי כלבות,דגים וכנר. (בבית של ההורים) 29.רכיבה על סוסים 30.אין לי מספר מזל .. 31.כרגע אני קוראת את "השיבה מהודו" אבל אני חושבת ש"הלוחש לסוסים" יותר אהוב עליי 32.מלך האריות כמובן ! (ומולאן) 33."פורסט גאמפ", "ללכת שבי אחריו" ו"סיכון מחושב" עם מישל פייפר .. 34.שחקנית - סקרלט ג'והנסון,נטלי פורטמן,כריסטינה ריצ'י, מישל פייפר ושחקן - טום הנקס ורובין וויליאמס 35.זמר - נימרוד לב, מוריסי, וזמרת - ענבל פרלמוטר ושינייד אוקונור 36.הממלכה הקטנה ומופע שנות ה-70 37.פילוסופיה 38.פיסיקה 39.מקום שהייתי - הרי הדולומיטים, איטליה. מקום שרק ראיתי תמונות - אירלנד
40.סקס על גג קניון רחובות - מול העירייה 41.ראה/י הנ"ל :] 42.אקס בוי !! :) (ומכנסי ציפי) 43. הנייר
44.סתיו .. ואביב..אבל את כולם :] 45.רוצה להאמין שיש .. 46.רק קצת. 47.רוצה בוופל אבל לא יכולה, אז בכוס. 48.זריחה - בגלל הרעיון שמאחורי זה 49.בעד 50.אקסבוי
51.בזבזנית 52.עגבניה 53.תלוי - אם חום אז לבד ואם קור אז עם עוד בן אדם :) 54.שוב תלוי :] בשביל מה לקום? :] 55.הרים 56.קרמבו מוקה ! 57.תות 58.מכופתרת :) 59.who killed bambi של הסקס פיסטולס 60.foolish games של ג'ול, "סוף לסיפור" של יהודית רביץ ו"נשקי אותי" של סיון שביט 61.nothing compares 2 u של שינייד אוקונור 62.אני אוהבת הרבה אנשים ולכל "איש" יש את השירים שלו 63.מוסיקה אירית בכלליות .. ו"בואי כלה" של אחינועם ניני
64.תלוי איזה סוג של מוות יהיה לי :] 65.יש כמה כאלה .. ותודה בעיקר לעמי, לאלירן ולאסף :) 66.זאת שאלה מורכבת לאמצע הלילה..אני חמודה,נראית טוב, כיף להיות איתי, כיף לצחוק איתי - ציטוט מדבריה של בר עליי 67.עומרי, מאור, אלירן, עמי, מעיין, שיר, ליאן ועוד.. 68.גלידה מוקה 69.היכולת להקשיב בלי לשפוט אותי 70.מזמןןןןןן .... שעוד היה צ'אט באתר של דפי זהב 71.גוגיי, תפוז, אטרף, איגי 72.אין כמעט פורומים כאלה.. 73.חיה ומתה בארון זה קשור קצת לזהות המינית וגם זה השם של האלבום הראשון של ההרכב "פוליאנה פרנק" שאני מאוד אוהבת. 74.בטח שיש. בר
75.זה לא קבוע .. מה שבא לי באותו רגע.. 76.בא לי לעשות דברים מגעילים שזה יעבור להם.. 77.עיניים ושיער [אבל זה במין שלי, לא במין השני..הממ..] וחוש הומור (ואחר כך ולא פחות חשוב - המוסיקה שהיא שומעת) 78.לא אין לי .. 79.אחות אחת. 80. לא נראה לי, אנחנו בכלל לא דומות באופי ובמה שאנחנו אוהבות 81.מקלחת כדי להוריד קורי שינה :] 82.מכוונת שעון מעורר/מבטלת שעון מעורר 83.לשמוע מוסיקה, להיפגש עם חברות, לקרוא, לכתוב, לצייר, לבוא להופעות, שופינג עם החברים הגאים שלי 84.את סיון אני חושבת..או את בר.. 85.אני חושבת שאין דבר קבוע שאני לא אשכח .. תמיד אני חייבת לשכוח משהו..חח..בלחץ של הרגע האחרון 86.סוס פרא נראה לי..או כלבות עם חיים כמו של הכלבות המפונקות שלי 87.את שעות בין הערביים..דמדומים כזה..שקיעה 88.בובה גדולה של טיגר או של פו הדוב (יש לי יומולדת באמצע אוגוסט אבל אפשר לשלוח גם לפני..לכתובת תפנו במסר אישי) 89.אני אוהבת לאכול בין לבין :] איזה שמנה אני?! ;) 90.למה שיוציאו אותי להורג? אני חמודה! 91.מנורה פרחים קסומה שמחליפה צבעים שירשתי מסבא וסבתא שלי - הורים של אמא - אחרי ששניהם נפטרו [מהחתונה שלהם] 92.בפורום הזה? אין לי חברים. אולי אחרי שאני אמלא את השאלון הזה יהיו לי שונאים 8) 93.בזמן המלחמה בצפון, עזרתי בחדר אוכל של הקיבוץ לכל העובדים בהתנדבות - כי היה עומס של צפונים 94.לפנות מקום באוטובוס בשביל אישה יותר מבוגרת ממני זה נחשב? אז ביום רביעי 95.לפני כמה ימים .. אני אוהבת הרבה אנשים וחשוב לי שיידעו את זה 96."היה טוב וטוב שהיה" .. חחחח סתם .. לא חשבתי על זה .. אני אוכל לחזור אליכם עם תשובה בהמשך? 97.עם בר .. על חוף הכינרת .. היא מנגנת ואני שמה עליה את הראש.. ואין לנו שום דאגה בראש.. 98.בהסטוריה הכללית אני לא יודעת .. אבל אצלי .. אם הייתי יכולה לא להיות חברה של אינה .. 99.אירלנד
100.זה שאלה קשה מדי .. אני חושבת שהייתי מעדיפה את מותי מאשר את מותו..

למעלה