עונה
1. שם: עדי 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 10.8 4. כינוי: דיד, דידי, דידוש, עדידה, עדידי, עדידוש.. ועודד מלא
5. תכונה טובה: ממ.. לא יודעת, יש כמה, נו
6. תכונה רעה: מתעצבנת די בקלות, בעיקר כשלא מבינים אותי 7. חולשה: ממ 8. אובססיות: לא נראלי שיש... 9. פאדיחה: וואי רק היום נזכרתי במשו.. ושוב שכחתייי. תמיד כשצריך לזכור משו- לא זוכרים, וכשלא צריך- זוכרים. 10. כאב: מה איתו
? 11. משאלה: אני ישמור אותה לעצמי 12. זיכרון רע: עזבו 13. זיכרון טוב: חו"לללל 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא באמת יש משו חזק 15. געגוע: לאבא.. הוא בחו"ל 16. פחד: מהרבה דברים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: המ 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים, פסח, חנוכה, ראש השנה... 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים בכלל, ועוד יותר נורא- דג נא 22. שתיה מועדפת: ויטמינצ'יק
23. קינוח מועדף: הוו.. יש הרבה. סופלה שוקולדדד עם כדור גלידה וניל, קרם ברולה
, ועוד הרבה
24. ממתק מועדף: כל מיני... רק שיהיה עם שוקולד
25. עוגה מועדפת: מ.. לא יודעת
26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: לא 29. ספורט מועדף: ריקוד בכללי, ומודרני בפרט
30. מספר מזל: 10 31. ספר: הארי פוטרררר
32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות זה של דיסני?! 33. סרט: משתנה 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: גם משתנה
37. מקצוע אהוב: ממ.. קשה. של"ח?
38. מקצוע שנוא: זה ממש תלוי במורה.. נגיד שנה שעברה ממש אהבתי אנגלית הייתה מורה מעולההה, השנה אני לא סובלת את זה כי המורה גועל נפש 39. מקום בעולם: ארגנטינה
40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא נועסת בקטעים האלה.. אבל.. הרכבת הרים בלונה-פארק! אני לא עולה עליה שוב יותררר, מפחידדדד
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: המ, יש משו. 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: ממ.. אין לי ראש לזה עכשיו
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב וסתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא ממש 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? מממ 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? ממ.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית, אבל לא בכוונה. זה פשוט.. ככה. 52. מלפפון או עגבניה? שניהם 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניללל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: פרח נתתי לנורית של שייגעצ 60. שיר שגורם לך לבכות: הממ 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: "כל הציפורים" של הראל סקעת
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נחכה ונראה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: ממ.. לא יודעת 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? ? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מכפתך
68. הגלידה הכי טעימה? כל מינייי... 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, נאמנות, חוש הומור טוב ויכולת חירפון גבוהה =] 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה ובעוד איזה אחד שניים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פעם הייתי כותבת בעוש כמה.. היום רק פה, וסמויה בעוד כמה... [קומונות שליטע!] 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת... לא קרה הרבה זמן 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זה לא משו ספציפי.. זה איך הכל מתחבר ביחד 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת =] 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא בטוח, אבל יכול להיות שכן. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שמה משקפיים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שמה שמיכה 83. מהם התחביבים שלך? ריקוד... 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? פלפאון, אוכל.. חברות ומשפחה.
זה כבר לא אי בודד 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? כל מיני 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? ממ.... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] הכל
סתם
90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אחח.. לא יודעת.. אבל דבריפ טובים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? ממ 92. מי החברים שלך בפורום? אין מישו בגילי שאני ממש מכירה פה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ממ.. לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לאמא זה נחשב?
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעתתת 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? הממ 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לפני שנתיים הייתי משנה משו קטן, שהפך למשו גדול, שנמשך עד היום. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אולי ארגנטינה?
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? כן, ברור. סתםםם
לא יודעת, שאלה קשה. ואעעאאעע זה העביר לי את הזמן יופי =]