שאלון

cohenet91

New member
שאלון ../images/Emo3.gif

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?

cohenet91

New member
ועונה ../images/Emo9.gif

1. שם: ענת. 2. גיל: 15. 3. תאריך לידה: 21/8/91. 4. כינוי: נתי
5. תכונה טובה: אחריות. 6. תכונה רעה: מעצבנת לעתים. 7. חולשה: פירסינגים ומחטים. 8. אובססיות: אולי מוזיקה, אבל לא בקטע חולני. 9. פאדיחה: הפלצתי באמצע סרט עם הכיתה, בכיתה ו'. 10. כאב: יש. 11. משאלה: קשורה לכאב :X 12. זיכרון רע: --- 13. זיכרון טוב: מהבאנג'י בסופרלנד, ביומולדת שלי השנה. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יומולדת בגיל 3, עם הדודים בגינה. 15. געגוע: אחי
16. פחד: נחשים. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני אמשיך לשמוע את זה. 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: יום העצמאות, כי אני פטריוטית
, ופסח, בגלל האביב והופש
20. אוכל מועדף: שוקולד ופיצה (הידעתם? יש מאכל שהוא שילוב של שניהם ביחד!
) 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים \= 22. שתיה מועדפת: ממ.. קולה? 23. קינוח מועדף: שוקולד
עוגת שוקולד
אגב, המלצה- לכו ל'מקס ברנר'
24. ממתק מועדף: 'פסק זמן' (פאק, כמה פירסומות סמויות
). 25. עוגה מועדפת: שוקולד
26. צבע מועדף: כחול. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין. 29. ספורט מועדף: שחייה וחדר כושר. 30. מספר מזל: היה 2. 31. ספר: 'ורוניקה מחליטה למות'/פאולו קואלו. 32. סרט דיסני מועדף: אין, אבל יש דמות דיסני מועדפת- פו הדב. 33. סרט: 'תא טלפון'. 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ. 35. זמר\ ת: אקסל רוז/ קרן אן. 36. סדרה מעודפת: 'אפקט הפחד' או 'הישרדות'. מדי פעם גם 'טאץ' עליז לסטרייט שיעיז'. 37. מקצוע אהוב: ספרות או חינוך. 38. מקצוע שנוא: תלוי במורה.. אבל נגיד שמתמטיקה. 39. מקום בעולם: ישראל?
40. המעשה הכי נועז שעשית: באנג'י? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: פעם, כשהייתי אצל חברה שלי, ביקשתי ממנה להחזיק את האוגר שלה. קירבתי את שתי הידיים וכשהיא באה לשים לי אותו בהן פתחתי אותן, והוא נפל
42. פריט לבוש מועדף: מכנס קצר. 43. ההמצאה של כל הזמנים: שעון. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? שאלה מורכבת. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן. אבל גם זאת שאלה מורכבת. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת. 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? איפשהו באמצע. 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה. 53. קור או חום? חום. 54. לישון או לקום? שאלה קשה. לישון. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? ממ.. נגיד שבננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיט, היא לי משהו
60. שיר שגורם לך לבכות: תלוי במצברוח. במצבי רוח במסויימים אני יכולה לבכות מהמון שירים. 61. השיר של כל הזמנים: dream theater- a change of seasons. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: air- all i need. מזכיר לי את אחי
*רצה לשמוע* 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר אהבה מקסים כזה
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כבר מספידים אותי? :\ עברי לידר- כשהכל יעבור. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: יש המון, נו. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? קטנה ונחמדה
67. שמות החברים הכי טובים שלך: רוית, רותם ויעל. 68. הגלידה הכי טעימה? פרה!!! 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שיידעו לסתום את הפה כשצריך, שזה אומר לא לגלות סודות, לא לרכל עליי ולא להיות חסרי טאקט. חוץ מזה, חוש הומור זה תמיד נחמד
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנתיים בערך. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? ישראבלוג. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כאן, רוק, לפעמים זיהוי שירים ומארון 5 (לצערי). 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? cohenet91. שם המשפחה שלי הוא כהן. cohenet זה גם כוהנת וגם cohen net. 91 זוהי שנת הילדה שלי. מובן?
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? אלה שאני קוראת בהם, חוץ ממארון 5. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה די מטריד אותי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושיער. 78. יש לך חבר/ה? יש לי אפילו כמה. סתם, לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? נראה לי שכן. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת עיניים וחוזרת לישון. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מורחת כל מיני קרמים. 83. מהם התחביבים שלך? שחייה, חדר כושר, חברים, מוזיקה, צופים. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? רוית. בעצם, אני לא אסתדר עם אף אחד יותר משבועיים \= 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? בגדים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ציפור/משהו מתחת למים/חתולה צפונית
87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? פלאפון. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מלא קינוחים יאמיים כאלה. אפשר גם רביולי. אפשר גם דברים לא כשרים, כי אני מילא הולכת למות. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מה שקשור למוזיקה. 92. מי החברים שלך בפורום? אלה (hip hop star). 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?שנה שעברה, כשהתנדבתי באקי"ם. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? תרמתי חבילת שי לחיילים בצפון, לפני משהו כמו שלושה שבועות. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כל הזמן...
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 'כאן כרה בכיף ענת כהן'. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? ממ.. אני אשאיר את התשובה הזאת לעצמי
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? --- 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה/ארה"ב/אירלנד/אנגליה/קנדה (כן, ארצות דוברות אנגלית). 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא, בעיקר בגלל המצפון.

Simple Shlomit

New member
עונה:)

1. שם: שלומית 2. גיל: 13 עוד 4 ימים:] 3. תאריך לידה: 6.9 4. כינוי: שלומיתי,שלומיתה,שלומצי חח 5. תכונה טובה: ממ תומכת..נאמנה.. 6. תכונה רעה: קנאית..מתעצבנת בקלותD: 7. חולשה: מממ לבנים יפים? :) 8. אובססיות: נסטייי יאמ אה ולנס! 9. פאדיחה: חעחעח עדיף לא להיזכר;) 10. כאב: :/ 11. משאלה: לא משנה 12. זיכרון רע: כנ"ל 13. זיכרון טוב: ממ לפני שנתיים 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ננמ שהייתי גונבת מהארון של אמא שלי חיתוליםD: 15. געגוע: לפעם 16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אכזבות 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים ופסח 20. אוכל מועדף: הכל^^ 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חציל חחחח וקישוא:/ 22. שתיה מועדפת: נסטי,קולה,נס,וכמובן מיים קפואים יאמ XD 23. קינוח מועדף: נאמ גלידה/עוגה 24. ממתק מועדף: דוריטוס:] ובמבה 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: שחור,ורוד,ותכלת 27. חיה מועדפת: חתולה 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: כלום:/ שונאת ספורט. 30. מספר מזל: 7 31. ספר: אני אוהבת כל מיני 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת 33. סרט: רק ידידים 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: מממ כל מיני.. 36. סדרה מעודפת: האלופה..RBD..והפיג'מות:) 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: כולםD: 39. מקום בעולם: הוואי 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת:/ אני לא "נועזת" חח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת,היו הרבה בטחXD 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטישרט/גופיה 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון..ומחשב:] 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיייץ! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא יודעת :/ 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? גם וגם 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? שיהיה 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית:) 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון:p 53. קור או חום? נעים![: 54. לישון או לקום? לישוןן 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תותת! יאמ 58. חולצה מכופתרת או רגילה? ממ גם וגם 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא עולה לי בראש כרגע 60. שיר שגורם לך לבכות: יש הרבה 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: יש הרבה 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מושג 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לא זוכרת כרגע 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית-חמודה:] והתנהגותית-בסדר גמור. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יוליה,נטלי ,יקרת,אבישג,וספיר:) 68. הגלידה הכי טעימה? מקופלת חח ועוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמ נאמנות ועידוד/תמיכה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני המון זמן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? חח בלוגים 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה:] 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? בפורום הזה-SIMPLE SHLOMIT אין שום סיפורD: חח פשוט שלומית:) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חחח כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? זה.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני עצובה בגלל זה.. שאני לא יכולה להחזיר לו אהבה.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים,פנים.. וגם הקול:) 78. יש לך חבר/ה? לא:/ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ואחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? חחח לא נראה ליXD 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שותה מיים.. וסתם חושבת 83. מהם התחביבים שלך? ננממ נו,כמו כולם! מחשב חברות מסיבות לרקוד לשיר ובלה בלה.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את חברות שלי:] ומישהו להיות איתו:] 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון,בגדים,משקפיים חחח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ממ חתולה:] 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר וערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? טיסה לניו יורק:] או משו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ממ ספגטי של אמא שלי ושניצל חחחחXD 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת 92. מי החברים שלך בפורום? אין :/ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שהרמתי משו לאיזה מישהי שנפל לתינוק שלה חחחחחח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?אחיינית שלי חח אבל כאילו שהיא הבינהXD 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "פה נקברה מישהי עצבנית" LOL 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם בנאדם שאני יאהב והוא אותי.. וממ על אי בודד? :] 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא משנה:/ 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? נאמ ניו יורק. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא. אני ימות במקום.

Brownie s

New member
עונה

1. שם: שלי, היי 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 14.05 4. כינוי: שלקע=/ 5. תכונה טובה: נרקסיזם:] 6. תכונה רעה: קנאית 7. חולשה: בנים עם שיער ארוך? זה ממש מתחיל להיות חולשה. 8. אובססיות: איו 9. פאדיחה: אין 10. כאב: עזבו 11. משאלה: שהכל יהיה טוב? 12. זיכרון רע: אין ממש 13. זיכרון טוב: חח יש יותר מדי:] 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין ממש 15. געגוע: פאקינג בצפר 16. פחד: ג'וקים ועכבישים. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"סתם קראש של כיתה ז'." זה היה מזמן... 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פוריםP: 20. אוכל מועדף: פיצה וקוויאר 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אע לשון או משהו 22. שתיה מועדפת: קולה, אבל נגמלים. 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: לאדעת 25. עוגה מועדפת: שוקולד\גבינה 26. צבע מועדף: כולם 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולה 29. ספורט מועדף: טניס(?) 30. מספר מזל: אין 31. ספר: ראיון עם הערפד 32. סרט דיסני מועדף: אני אוהבת הרבה 33. סרט: ראיון עם הערפד:] 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת:יש הרבה.. דרייק וג'וש, חברים, האלופה, האוס... יש עוד אני לא זוכרת כרגע. 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, ביולוגיה ופיסיקה. 39. מקום בעולם: לאדעת 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אין 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: הממ....... טלוויזיה. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לפעמים 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה, דפנטלי. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? ממש לא משנה לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי איזה "סתם מכנס" 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי מה אני צריכה 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה(למרות שמלפפון שואף ל-0 קלוריות!) 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון!!! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא טעמתי שוקו 57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי 59. שיר שגורם לך לצחוק: שירים של רפסודי 60. שיר שגורם לך לבכות: Angels של וויטין טמפטיישן עלול 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אני לא אוהבת... 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אע... אנג'לז. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אנג'לז. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אוי כל השירים של צ'ילדרן כמעט. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? בסדר. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אין לי חברים הכי טובים. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? ראו שאלה 67 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? הרגע? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? בלוגים 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אלטרנטיבית 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? בראוני זו פיה וS זה האות הראשונה בשלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? דהה 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? לא ממש כותבת 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מעצבן. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אוו... לאדעת. 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה לא? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? "אההההה". לפעמים בשקט. לא, סתם. ברעש.(מתלבשת). 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את האור? 83. מהם התחביבים שלך? אין ממש 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? חיחי לא יודעת 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלא, מפתחות, טישו, סטרפסיליס. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חתול, או נמר או משהו כזה. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אממ.. אני לא בטוחה. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מנורה אולטרה סגולה, וכעיקרון גם גיטרה אבל זה לא יקרהP: 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אע ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? פיצה(והרבה), קוויאר על קרקרים עם חמאה, ג'לי עם קצפת ועוגת גבינה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלא? 92. מי החברים שלך בפורום? אין 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אה.... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אה.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא זוכרת. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "מושי". 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? במיטה, לישון!!!!!!! אההה למה נאי לא מצליחה להרדם. בלין. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אממ.. לאדעת. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא.

moruush

New member
עונה חחח ../images/Emo6.gif

1. שם: מור 2. גיל: 13.1 3. תאריך לידה: 28.07.1993 4. כינוי: יש המוווון
5. תכונה טובה: לא יודעת, אולי תגידו אתם.. 6. תכונה רעה: רעשנית במיוחד חח 7. חולשה: ריקוד 8. אובססיות: ריקוד 9. פאדיחה: יש כ"כ הרבה..
10. כאב: צאוור& ראש 11. משאלה: בריאות
12. זיכרון רע: לא רוצה להיזכר ולכן לא רושמת 13. זיכרון טוב: אוו :) חחח יקח שעות. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שגיאות ועיוות מילים שהיו לי בילדותי. 15. געגוע: סביי .
16. פחד: מוות, זריקות, מחטים.
17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שם של ילדה אחת. גררר.. חלאה.
18. קמיע [אם יש]: חמסות . 19. החג האהוב עליך: חג פסטיבל כרמיאל!
זה החג הכי חשוב בעולם ובהיסטוריה. 20. אוכל מועדף: דברים ירוקים חחחח
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בני אדם.. חחחחחחח 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: מסטיק 25. עוגה מועדפת: עוגת אוויר חחח 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: ארנב 28. חיית מחמד [אם יש]: 5784375743 ארנבים וכמה דגים. 29. ספורט מועדף: Dance
30. מספר מזל: 7 31. ספר: כרגע אני קוראת את "נעלי בלט" זה של נואל סטריטפילד משהו כזה 32. סרט דיסני מועדף: סינדרלה. 33. סרט: יש המוןן.. אבל בעיקר "ריקוד מושחת" 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: בריטני ספירס
36. סדרה מעודפת: עקרות בית נאושות, השיר שלנו. 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: הבעה 39. מקום בעולם: אירופה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף: גופיות (?!) 43. ההמצאה של כל הזמנים: אני
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? האמ.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:חחח שירים שחברות שלי ממציאות
60. שיר שגורם לך לבכות: שירים עצובים.. למשל "הבלדה לחובש". 61. השיר של כל הזמנים: "ימים של שקט" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: כל מיני שירים של השיר שלנו חחח 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת יש זמן חחח 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אסור לדבר ככה..! חלילה!! 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: לא זוכרת כרגע. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? על הפנים. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מאיה, נועם 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, ואיכפתיות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואו ממזמן.. שנים שנים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לא גולשת.. מקסימום תפוז חחח 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מחול :) 1121
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חחחח אני אחפור תזהרו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברור 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 1121 ,1438, 522 וגם פה מידי פעם. מממ בקיצור מחול, **קצות וח"ב. חחח 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? להתרחק ממנו כמה שיותר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ממבט ראש? מראה. 78. יש לך חבר/ה? לא כרגע.
79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן לידידים לא מעבר. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חושבת לעצמי מה השעה. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? לא יודעת. מסתובבת במיטה 83. מהם התחביבים שלך? לרקוד. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את המשפחה וחברות 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? תכשיטים, טלפון, ובגדים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לביאה. חחחח סתם כי בא לי 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחה"צ. (ביה"ס למחול) 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? בריאות לכל משפחתי. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]; ערב. כל פעם מגוונים חח 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אסור לדבר ככה!!! אסור!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונה משפחתית. 92. מי החברים שלך בפורום? ממממ פה אף אחד לא מכיר אותי אז שלום נעים מאוד :) חחח חוץ מנועם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בכל שניה ושניה מחיי שאני קיימת זה מוסיף לקהילה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמול בערב חחח 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? א-ס-ו-ר לדבר ככה!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? באירופה בים עם חברות. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שסביי יהיו בחיים ולא ימותו ;'( 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אירופה. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אסור לדבר כככה!!

sandor2

New member
אני ..../images/Emo9.gif

1. שם: שחר סנדור 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 29.11.93 4. כינוי: שחוש, שחול, שחו, שחרושה 5. תכונה טובה: חברותית מאוד! 6. תכונה רעה: קנאית 7. חולשה: סלט 8. אובססיות: סלט ובמבה 9. פאדיחה: ממ 10. כאב: הגב 11. משאלה: ממ סוד, לא!? 12. זיכרון רע: ניתוח 13. זיכרון טוב: ממ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת 15. געגוע: אחותי וידיד 16. פחד: מוות ולאבד חברות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המילה "צהלה" 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: סלט 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ממ דג 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: אין 24. ממתק מועדף: אן 25. עוגה מועדפת: אין 26. צבע מועדף: צהוב שחור! 27. חיה מועדפת: אין 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה וחתולים 29. ספורט מועדף: שחייה, ריצה והתעמלות 30. מספר מזל: 2 31. ספר: אין 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה, פיטר פן ועוד מלאאאא .. 33. סרט: ^ 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: האלופה, הפיג'מות ומכושפות 37. מקצוע אהוב: ממ מתמטיקה ואנגלית 38. מקצוע שנוא: תנ"ך, ספרות, מדעים והיסטוריה 39. מקום בעולם: ישראללל ואמריקה 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ... 42. פריט לבוש מועדף: גופיית סבא 43. ההמצאה של כל הזמנים: סלט! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף וסתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? ממ נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? שנייהם :) 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? ממ 56. קרמבו- וניל או שוקו? איכככסססיי 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ממ "יאללה יא נסראללה" 60. שיר שגורם לך לבכות: because of you 61. השיר של כל הזמנים: ממ כולם רוני להיות ש-י-כ-ו-נ-י !! 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אין 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ^ 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: so sick 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? מתוקה מאודדדד :) 67. שמות החברים הכי טובים שלך: לין, ליה, יגור, אור ויעל 68. הגלידה הכי טעימה? ווניל 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חברה מדהימה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ממ בכיתה ג' ?! 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? זה....... חחח 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פיתות, סקרים ושאלונים, צופים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ממ השם משפחה שלי חח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פיתות, סקרים ושאלונים, צופים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? רגשות אשמה .. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושיער 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? נראלי שכן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לשירותים
82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? ממ מסתכלת טלוויזיה 83. מהם התחביבים שלך? לבלותתתת ... 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? הרבה!! 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? תחתונים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? ממ כלב 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ממ צהריים חושך כזה 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? כסףף 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? סלטטטט ופירה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? ממ 92. מי החברים שלך בפורום? לא מכירה אף אחד, חדשה ..... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממ היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ממ בערך היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמוללל .. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מה? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם חברות ביוון .. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? ממ את השואה חח והייתי משנה את כיתה ו' 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמריקה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא יודעת. מסובך ביותר..

My self and i

New member
../images/Emo54.gif

1. שם: שרית. 2. גיל: 13, בקרוב מאוד. מואהאהאהא.D: [הא?] 3. תאריך לידה: 21.11 4. כינוי: טיי, מלא. בטנה, קציצה D=, שלית, שריתה, שריתקה, שריתוש. יש לי עוד. כל דקה ממציאים לי כינוי חדש.
5. תכונה טובה: אכפתית. 6. תכונה רעה: מתעצבנת בקלות. 7. חולשה: פירסינגים, ואנס, ריבועים בבטן
, אה ובנים כמובן!!1 8. אובססיות: קולה דיאט. אני שותה כל יום, כל היום XDD 9. פאדיחה: דפקתי חליקה באמצע המסדרון של הבצפר X: 10. כאב: |||: 11. משאלה: אישי. 12. זיכרון רע: לא אוהבת להיזכר בדברים רעים. 13. זיכרון טוב: בת מצווה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש לי תמונה בראש שאני ודודים שלי נוסעים באוטו ויוצאים ממנו ונכנסים לגן פרחים מזה יפה ): בגיל 4 וחצי בערך. 15. געגוע: לסבא ז"ל. 16. פחד: מוות. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "כשתגדלי תביני". כ"כ מרגיז
18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: פורים בגלל התחפושות
, ופסח בגלל החופש
, אה ושבועות, כי זה כיף לזרוק שקיות מים מהרמפסת על אנשים שעוברים D= 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: קולה דיאט
23. קינוח מועדף: עוגת גבינה, עוגיות צו'קלט צ'יפס. מקס ברנר זה גם סוג של קינוח?
24. ממתק מועדף: קליק. 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה, ורק עוגת גבינה. 26. צבע מועדף: כתום, גוון מסויים של סגול.. תכלת לפעמים כשבא לי. 27. חיה מועדפת: כלבים. 28. חיית מחמד [אם יש]: אין
29. ספורט מועדף: ריקודים. 30. מספר מזל: 8. 31. ספר: היומן של אורלי. כי זה הספר היחידי שקראתי לאחרונה. 32. סרט דיסני מועדף: לא ממש ראיתי, אבל הדמות המועדפת זה פו הדב
33. סרט: מממממ. אהבתי מת לצעוק 4. ומת לדייט. קומדיה בעיקר! 34. שחקנ\ית: ג'וני דפ. יש עוד! 35. זמר\ ת: יש הרבה. ג'ון לנון, שירי מימון. נו יש עוד. 36. סדרה מעודפת: אני אוהבת הרבה. דרייק וג'וש וכל הקומדיות, השיר שלנו, אפקט הפחד, סיינפלד כשהיה לי הוט ):, ריקי לייק[מה רע!!!1], ד"ר פיל. 37. מקצוע אהוב: אנגלית, ספרות. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה. 39. מקום בעולם: פריז, לונדון. 40. המעשה הכי נועז שעשית: את הפירסינג למעלה באוזן. כן, זה כולה למעלה באוזן אבל אני פולניה מה אתם רוצים ): ועד שעשיתי את זה! גם בדיקות דם זה נועז בשבילי.. עד שאני נותנת לדקור אותי.. אני פוחדת ממחטים. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נפרדתי מי'. יש עוד שאני לא נזכרת כרגע. עשיתי הרבה טעויות. 42. פריט לבוש מועדף: מכנסי חאקי, מכנסיים צבאיים, ג'ינסים. 43. ההמצאה של כל הזמנים: המסטיק? XDD 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? וואלה לא חשבתי על זה. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי מה שמתחשק. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא משנה לי. 50. ג'ינס או סתם מכנס? מבחינת הנוחות- סתם מכנס,, הכוונה לטרנינג. מבחינת היופי- ג'ינס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית!!D: 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. שונאת עגבניות
53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישוווווון. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? שניהם :) 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי איזה מכופתרת. פולו? 59. שיר שגורם לך לצחוק: חחח אחד שאין לי מושג איך קוראים לו, אממ "הכיצד", "הפתעת אותי"- ככה קוראים לו?D: מממממ יש עוד? 60. שיר שגורם לך לבכות: תלוי במצב רוח. טיטאניק.. 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: "Viva forever". 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עד אז אני אצטרך לחשוב. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חס וחלילה טפו טפו טפו. אממ לא יודעת. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: מממ "תפתחי את הרגליים" נראלי קוראים לו D= 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? שחברות שלי יתארו אותי XDD 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נושי, שירוש, ודניאלוש. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל!~>< 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? בנושי- שהיא עוזרת לי תמיד. בשיר- מייעצת תמיד עצות הכי טובות. בדניאל- פשוט, כיף להיות איתה ((((:) 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ב'/ג'. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז XDD 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? סקרים ושאלונים, אופנה אלטרנטיבית. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? My self and i. כי זאת אני ועצמי טחח D: וזה היחידי שנשאר מהכינויים שניסיתי בלי מספרים. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? סקרים ושאלונים, אופנה אלטרנטיבית, ממממ יש עוד אבל מה שאמרתי זה הקבועים. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? שלשום ידיד שלי הכי טוב אמר שהוא אוהב אותי. אני לא אוהבת אותו ולא נמשכת עליו, וזה די איכזב אותי. האמת שעכשיו זה די מביך אותי להיות לידו.. וגם אותו כי הוא אמר לי שזה מעצבן אותו שהוא איתי והוא רק ידיד שלי, והוא תמיד רוצה יותר. אוף הוא היה כמו אחי
זה מעציב אותי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, שפתיים. 78. יש לך חבר/ה? לא לצערי. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן! בטוח. אבל לא הייתי רוצה לחשוב שהם לא היו אחים שלי. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? "את אותם הדברים אבל לאט" סתם חח זה הזכיר לי תשיר. אממ מצחצחת שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים. 83. מהם התחביבים שלך? לרקוד! טלויזיה, מחשב. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את כל מי/מה שאני אוהבת. וואי זאת כזאת בחירה קשה. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? תלוי לאן אני נוסעת.. אבל אף פעם אני לא שוכחת פלאפון. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא הייתי רוצה להיות חיה. אולי קוף?XD 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? רישיון נהיגה! אוטו:) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] הקינוח [ארוחת 4XD] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? מקדונלס.
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? שרשרת שסבתא קנתה לי, עם עין כזאת נגד עין הרע :) 92. מי החברים שלך בפורום? אין.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כשהתרמנו בכיתה ז'. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אממ.. כיתה ז'. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? כל הזמן
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "כאן נחה שרית". 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות

ornit4

New member
אני

1. שם: אורְנית 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 9.3.1992 4. כינוי: אוהו 5. תכונה טובה: חביבה 6. תכונה רעה: חסרת סבלנות 7. חולשה: שוקולדדדדדדדד 8. אובססיות: אין. 9. פאדיחה: להתקע בעמוד? 10. כאב: מוות 11. משאלה: שאוונסנס יבואו כבר לארץץץץץץץץץ 12. זיכרון רע: בצפר \-: 13. זיכרון טוב: מממ. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גן של ורדים אדומים 15. געגוע: יעל 16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "פלייייייייייייייז" 18. קמיע [אם יש]: פלאפון 8-| 19. החג האהוב עליך: הכל! 20. אוכל מועדף: הכל! 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים, חלזונות, פטריות חצילים. 22. שתיה מועדפת: אייז קפה 23. קינוח מועדף: מממ... 24. ממתק מועדף: שוקולד ובמבה 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: אדום כתום שחור 27. חיה מועדפת: פינגויין ותוכים! 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 32 31. ספר: הרבה 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין! 33. סרט: "יש לה ביצים" 34. שחקנ\ית: אמנדה ביינס 35. זמר\ ת: איימי לי!!!!!!!!!!!!!!!!1 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: ספרות וספורט 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה וערבית 39. מקום בעולם: הבית שלי. 40. המעשה הכי נועז שעשית: . 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מדי 42. פריט לבוש מועדף: חזיות? 43. ההמצאה של כל הזמנים: MP3 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: הכל אבל לא יותר מדי 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל P: 48. שקיעה או זריחה? מה שיש :] 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין דעה מגובשת 50. ג'ינס או סתם מכנס? מה שיש :] 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חוסכת ואז מבזבזת P: 52. מלפפון או עגבניה? הכל P: 53. קור או חום? גם וגם 54. לישון או לקום? לישון! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל (יואו בא לי קרמבו..) 57. תות או בננה? תות! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "לאוניד" P: 60. שיר שגורם לך לבכות: My immortal- אוונסנס 61. השיר של כל הזמנים: מממ... P: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: לא יודעת 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ניראה מי ירצה להתתן אתי בכלל... P-: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אווסננס1!!!!!!!!!!!1111 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: . 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? עזבו אותי, באמאשלכם 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מויה יעל דנדה נוע לוידעת. 68. הגלידה הכי טעימה? עוגיות וריבת חלב :] ואוראו (יוו עכשיו בא לי גם אוראו) 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, נאמנות ולא יודעת. 70מתי התחברת בפעם הראשונה לרשת?: ממזמן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? ישראבלוג ותפוז
72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ווית'ן טמפטיישן, אוונסנס, כת"צ פסיכולוגית, סקרים ושאלונים, סירנגיה, תמיכה נפשית לצעירים, סופרים ומשוררים צעירים ופורום בנות. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? MOONLIGHT... סיפור יפה :) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא חושבת 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? אותם פורומים שבהם אני קוראת .__. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? איך זה אמור להשפיע עליי? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא, רק עם אחשלי P: 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת? מצחצחת שיניים? P: 83. מהם התחביבים שלך? לקרוא לשחק כדורסל לכתוב לגלוש באינטרנט לפגוש חברים אנערף. :] 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? חברים, ואיימי לי, שתעשה מוזיקה רקע 3> 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מצלמה! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? פינגווין כי הם חמודים. 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? עוד MP3. ו, אממ, כרגע קיבלתי את המצלמה שלי, אז כלום. P: 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? בוקר! 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? קרפ. ואייס קפה. 3> 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המיטה שלי! 92. מי החברים שלך בפורום? יש כמה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מממ P: 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111 (זה היה כיף). 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? בטח לא מזמן, אני תמיד עושה את זה P: 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "סקס!!1" 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם יעל או מישהו אחר. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הרבה. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד או ארה"ב 3> 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא. אף פעם.

dandusha1

New member
../images/Emo98.gif

1. שם: דניאל מור :) 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 20.3.91 4. כינוי: פיני:),דני 5. תכונה טובה: חייכנית 6. תכונה רעה: ביישנית,רגישה 7. חולשה: משפחה 8. אובססיות: הוא 9. פאדיחה: אוי,יותר מדי חח 10. כאב: הוא 11. משאלה: להיות מאושרת.זהו 12. זיכרון רע: |: 13. זיכרון טוב: הוא.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מסיבת סיום כיתה ו' :) 15. געגוע: אליו... 16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "חושב עליה" דיייייייי סרעבקערס!
18. קמיע [אם יש]: נופ 19. החג האהוב עליך: חנוכה:] שבועות 20. אוכל מועדף: ספגטי:) 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גמבה! 22. שתיה מועדפת: נסטי
23. קינוח מועדף: וופל בלגי. 24. ממתק מועדף: מארס. 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: פינגוין!!!!
28. חיית מחמד [אם יש]:לא 29. ספורט מועדף: חח לא חושבת שקיים דבר כזה. 30. מספר מזל: 7 31. ספר: מכתב בבקבוק. 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות!:) 33. סרט: גריינד 34. שחקנ\ית: אורנלדו בלום
35. זמר\ ת: עברי לידר 36. סדרה מעודפת: או.סי,מגרש ביתי,חברים 37. מקצוע אהוב: צרפתית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ! 39. מקום בעולם: אוסטרליה
40. המעשה הכי נועז שעשית: אממ לא זוכרת:| 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: התחלתי קשר עם האידיוט הזה. 42. פריט לבוש מועדף: אולסטאר :) 43. ההמצאה של כל הזמנים: אולסטר,אולי חח 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן:) 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה.. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון:) 55. חוף או הרים? חוף.. 56. קרמבו- וניל או שוקו? מוקה:| מזה קרמבו שוקו :| 57. תות או בננה? תות! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה .. 59. שיר שגורם לך לצחוק: "שבק מיוזיק" של מוקי הגבר
60. שיר שגורם לך לבכות: ממ .. :S 61. השיר של כל הזמנים: האם להיות בך מאוהב-אביב גפן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: שלח לי מלאך-משינה 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: everything i do של בריאן אדמס 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שיר עצוב - אביב גפן 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: dream theater-through her eyes 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סבבה:] 67. שמות החברים הכי טובים שלך: גל צליל אורטל אביב רעות גל דנה פנינת 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו:) 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מאגניבה;] 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ו' :| 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לפה חח 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ממ שום פורום 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? דנדושה1,ואני מבקשת..זה התחיל בתור בדיחה :| 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש ויש 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? פה רק 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מעציב 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים! או ידיים:) 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחים ואחות 00. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? ברור,כלים:) 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את הטלויזיה 83. מהם התחביבים שלך? חברות,קניון,פארק..סתם להנות:) , לעבוד.. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? צחשכטר3> 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? דאורדורנט ופלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? פינגוין!!!:)))) 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? הרבה הרבה נעליים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? ספגטי מוקרם 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מרתף שואה חח,או בעצם בבורגראנץ' מדי יום:) 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? הרמתי שקית ברחוב שנפלה למישהי.[כן כן] 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? one hell of a penguin! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם..איתו..בכל מקום.,רחוק. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? להגיד לו כן בזמן. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא לא לא.אני אמות למענו.

מ א מ י2

New member
אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo219.gif

1. שם: לוטן 2. גיל: 11 3. תאריך לידה: 26.4 4. כינוי: לוטי,קרצי,לולי 5. תכונה טובה: חברותיות 6. תכונה רעה: רכושנות 7. חולשה: לבמבה,להראל סקעת,לעוגיות,למחשב וכו' 8. אובססיות: לדברים היקרים לי,בעיקרון 9. פאדיחה: נפלתי בגיל 4-5 על מנגל בוער 10. כאב: כשנפלתי על המנגל,כשצוחקים עליי ומרכלים 11. משאלה: שיהיה רק טוב 12. זיכרון רע: שאח שלי מצא את היומן שלי בגיל 7 13. זיכרון טוב: כשהלכתי עם אח שלי לראות סרט 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מלחמת מים שלי ושל אחי באוטו 15. געגוע: לילדות שלי 16. פחד: ג'וקים 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את בן מהכיתה שלי 18. קמע [אם יש]:-- 19. החג האהוב עליך: פסח,חנוכה 20. אוכל מועדף: שניצל&צ'יפס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ממאכלים סטייל אפקט הפחד,פסטה עם זיתים מאודים 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: גלידה? 24. ממתק מועדף: סוכריית קמח 25. עוגה מועדפת: שוקולד/גבינה 26. צבע מועדף: סגול&אדום 27. חיה מועדפת: כלבים 28. חיית מחמד [אם יש]:-- 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 2,4,6 31. ספר: "תנו לגדול בשקט"-ליאת רוטנר 32. סרט דיסני מועדף: אין 33. סרט: "פרדי נגד ג'ייסון","מהיר ועצבני 3" 34. שחקנ\ית: אלונה טל,ימית סול 35. זמר\ ת: הראל סקעת
,שירי מימון 36. סדרה מעודפת: הפיג'מות 37. מקצוע אהוב: ספרות,היסטוריה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: אורלנדו&מיאמי,ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: שיחקתי וליטפתי ג'וקים 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: פגעתי באמון של חברה שלי סתם ככה 42. פריט לבוש מועדף: טי שירט,חולצות סטרפלס [קולר],מכנסי חצאית ובעיקר חולצות של פוקס 43. ההמצאה של כל הזמנים: במבה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו&אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא אכפת לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? נעים 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:"נפל לי שקל" [של מישהו מאחד האודישנים של כ"נ 1 או 2] 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: כל שיר של הראל סקעת
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אין 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אין,ואני גם לא רוצה לחשוב על זה 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית-מעפנה
,התנהגותית-נורמלית,פנימית-נחמדה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אלמוג,מאי,דר 68. הגלידה הכי טעימה? יש המון 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות ואהבה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בכיתה ג' 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?תפוז/וואלה/נענע 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אין כזה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מ א מ י2-פעם הייתי מ א מ י 1 אבל אחרי שפירמטו לי ת'מחשב שכחתי סיסמה ועשיתי דומה כדי שיזכרו ת'י בכל הפורומים שהייתי בהם 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?סתכלו בעולם שלי
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קודם שמישהו יאהב אותי ואני לא אותו
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ואופי טוב 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? נראה לי שכן,כי האחים שלי ממש נחמדים [אם נחשיב את זה שאחותי היא בת 8 חודשים והיא ילדה טובה
] 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?פוקחת עיניים..? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצמת עיניים..? 83. מהם התחביבים שלך?מחשב,התבטלות,טלויזיה וכו' 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?זה סוד
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? חולצות ומכנסיים
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? נמר 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?לא אומרת
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?לא יודעת,ולא רוצה שזה יקרה גם 92. מי החברים שלך בפורום?הזה? האמ,אין לי פה ממש 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?שנה שעברה התנדבתי בקבוצת קהילה בבצפר שלנו והלכנו לעזור בבתי חולים וכאלה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני שנתיים,שאלו אותי מה השעה
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?לא אמרתי 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא יודעת,לא רוצה לדעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?סוד
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כל מיני דברים,לא יודעת 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אורלנדו&מיאמי 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?אני אמות למענו

נושבו

New member
עונה../images/Emo99.gif

1. שם: נועה 2. גיל: 15 ו8 חודשים (באלי לדייק
) 3. תאריך לידה: 8.1.91 4. כינוי: נושבו, נושי, נוני, נועוש 5. תכונה טובה: מסודרת ואוהבת להקשיב לאחרים 6. תכונה רעה: ביישנית וסגורה 7. חולשה: מסטיקים!! 8. אובססיות: אין 9. פאדיחה: יש ה-מ-ו-ן! אבל אני אספר משהו אחד שאני זוכרת. בכיתה ו' כשבאתי באמצע השיעור כדי לשאול משהו את המורה וכל הכיתה היתה בשקט ולמדה הגעתי לשולחן של המורה ופשוט השתטחתי על הרצפה וכולם צחקו... זה היה מפדח ביותר!! 10. כאב: שאדם קרוב פוגע בי או נפגע. 11. משאלה: להיות מאושרת ולהצליח תמיד:) 12. זיכרון רע: רבתי עם חברה ממש טובה שלי בכיתה ו', ועד עכשיו אנחנו לא מדברות ולא בקשר.. (היא לומדת בבצפר אחר אז אולי בגלל זה..) 13. זיכרון טוב: יש כל מיני:) אממ אחד הזכרונות הטובים זה שהפורום של שירלי לילו שאני נמצאת בו אירגנו לפני שנה וחצי מסיבת הפתעה ענקית 26 לשירלי בסטייג' וזה היה מ-ד-ה-י-ם!! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בית חלומותי חח 15. געגוע: לילדות 16. פחד: מהמוות, על המחשבה שבסופו של דבר כולם מתים (ואני יודעת שזה נשמע דכאוני למדי..) 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את צריכה להשקיע במתמטיקה
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה! 20. אוכל מועדף: פסטה, דגנים עם חלב ואוכל של אמא 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דג (חוץ מטונה!) 22. שתיה מועדפת: ספרייט דיאט ומים 23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: שוקולד וסוכריות גומי 25. עוגה מועדפת: גבינה! 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין
29. ספורט מועדף: כדור עף 30. מספר מזל: אין 31. ספר: סודות נעורים 32. סרט דיסני מועדף: לילו וסטיץ' חיחי 33. סרט: יעד סופי 34. שחקנ\ית: שחקנית-יעל שרוני שחקן- בראד פיט 35. זמר\ ת: זמרת- שירלי לילו זמר-עברי לידר 36. סדרה מעודפת: כרגע? האלופה 37. מקצוע אהוב: קולנוע 38. מקצוע שנוא: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה!!!!!!!!!!! 39. מקום בעולם: ישראל! 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: חחחחח תאמינו לי שלא חסר.. אני לא בדיוק זוכרת עכשיו... 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל
כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים
בטח 47. גלידה- בכוס או בוופל
וופל! יאמייייי 48. שקיעה או זריחה
זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד
נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס
ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית
גם וגם 52. מלפפון או עגבניה
מלפפון 53. קור או חום
נעים:) 54. לישון או לקום
לישון 55. חוף או הרים
חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו
וניל! 57. תות או בננה
58. חולצה מכופתרת או רגילה
רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת חח 60. שיר שגורם לך לבכות: אין שיר שגורם לי לבכות, אבל יש שיר שגורם לי להיות עצובה והוא השיר של טיטאניק 61. השיר של כל הזמנים: bring me to life 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: לא יודעת... 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עד החתונה נדבר... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: הללויה לעולםםםם הללויה ישירו כוווולם 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: MI IMMORTAL 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]
סבבה לגמרי. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: סימה ושיר 68. הגלידה הכי טעימה
וניל עוגיות ותות. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך
אוהבת להקשיב, מצחיקה, כיף לבלות איתה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת
אנאערף.. אני ממש זוכרת... 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך
וואלה, נענע.... 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע
סקרים ושאלונים, האלופה ושירלי לילו 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו
נושבו, ואין שום סיפור מאחוריו-חברות שלי התחילו לקרוא לי ככה במסן. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו
לא בטוח 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת
סקרים ושאלונים, האלופה ושירלי לילו 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך
זו הרגשה טובה לדעת שמישהו אוהב אותך.. אבל חוץ מזה זה לא ממש משפיע עליי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]
עיניים&$%& 78. יש לך חבר/ה
לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך
2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה
נראלי שכן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר
מכבה ת'שעון מעורר 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון
מכבה ת'מנורת לילה 83. מהם התחביבים שלך
לראות טלויזיה, להיות במחשב, לקרוא ספרים, לשמוע מוזיקה, לבלות עם חברות ומשפחה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד
חברה טובה. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית
בגדים, מברשת שיניים ופלאפון. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות
טווס 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב
צהריים 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל
בית חדש 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום
צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת
את כל הממתקים והגלידות שקיימים. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך
הבגדים שלי 92. מי החברים שלך בפורום
פה? אין לי חח 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה
לפני כמה שבועות 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר
לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה ש

נושבו

New member
ממשיכה משאלה 95

95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע
אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך
אהבה לחיות ואת החיים!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה
עם הגר חברה שלי, אצל הדר חברה שלנו:) 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך
וואי אני בטוחה שהרבה דברים.. לא זוכרת כרגע מה בדיוק. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה
שומקום! רק בישראל!! 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך
וואי|: מזה השאלה הזאת!? כשנגיע למצב הזה (חס וחלילה..) נראה מה נעשה..

עונה../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif|מצץ|

1. שם: ספיר
2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 22.7.93
4. כינוי: ספירוש
5. תכונה טובה: כנות 6. תכונה רעה: ביישנות
7. חולשה: יש לי חולשה לנינט
8. אובססיות: נינט
9. פאדיחה: מלאאאא
10. כאב:
11. משאלה: לפגוש את נינה
12. זיכרון רע:
הרבה 13. זיכרון טוב: גם הרבה
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מה זה השאלות האלה
לא יודעת!! 15. געגוע: ___ 16. פחד: ________ 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אזעקה
18. קמיע [אם יש]: ^^^ 19. החג האהוב עליך: פסח
מלא חופש
20. אוכל מועדף:
גלידה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אנשובי
22. שתיה מועדפת: דיאט קולה
23. קינוח מועדף: גלידה או עוגה
24. ממתק מועדף: שוקולד
25. עוגה מועדפת:
שוקולד 26. צבע מועדף: ורודד וירוקקקקק
27. חיה מועדפת: כלב
28. חיית מחמד [אם יש]:כלב
29. ספורט מועדף:
בעע 30. מספר מזל: 6 31. ספר: השמיניה 32. סרט דיסני מועדף: מרי פופינס
33. סרט: לאדעת אני לא ממש רואה ברטים
34. שחקנ\ית: נינט טייב
35. זמר\ ת: נינט טייב
36. סדרה מעודפת: השיר שלנו או האלופה 37. מקצוע אהוב: תנ"ך 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה בעעע 39. מקום בעולם: רומא אולייי.. 40. המעשה הכי נועז שעשית: __לא יודעת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הרבה
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס
43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב
ופלאפון
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף
45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן
46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ברור
47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס
48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?
למה לא
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס
51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית
52. מלפפון או עגבניה?
53. קור או חום? קור
54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף
56. קרמבו- וניל או שוקו? ונילל יאמייי קרמבוווווווו
57. תות או בננה? תות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה
59. שיר שגורם לך לצחוק: שמעון השכן - קרן פלס.. אבל הוא מושלם
60. שיר שגורם לך לבכות: וואי מלא מלא מלא מלא אתם לא מבינים כמה
61. השיר של כל הזמנים: "הכל יכול לקרות" חחחחחחח
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: "יחפה" שעוד לא יצא ד"א
אבל שמעתיי חלקקקקק
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שירים של נינט, ואני לא צוחקת!!
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אלוהים ישמורר
מאיפה לי
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: שירים של הראל סקעת
66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? _______לא יודעת
67. שמות החברים הכי טובים שלך:
שיר, ענבר, שני, שני, רותם, לינוי
, שיר, הגר, יובל, טל, מור
68. הגלידה הכי טעימה? כמה שאלות על
בשאלון אחד
וניל או מקופלת
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יפה, כנה, חכמה מה לא
כפרעלייה
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אואוווואווווו
לפני אלף שנה
71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז, וואלה.. וזייהו
72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? נינט טייב קבוע 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ספיר חולה על נינוש- ספיר=אני... חולה=מאוהב= על=
נינוש=נינט
74. אהבה ממב

ממשיכה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
ברוררררר 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? נינט ...רן ...אגם ...האלופה ...השיר שלנו ...ורד פלדמן ...פה וניראה לי שזייהו
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא טוב
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? לא יודעת
78. יש לך חבר/ה?
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחתת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? יכול להיות
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים
82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים
83. מהם התחביבים שלך? מחשב מחשב מחשב וטלוויזיה
חחחחחחחח 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? נינט
חחחחח
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפלון
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא יודעת
87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב
88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? כניסה למאחורי הקלעים של איזושהי הופעה של נינט
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - ערב 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת?
לא יודעת
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשבב
92. מי החברים שלך בפורום? פה אין לי אבל יש הרבה מפורום אחרים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? _____לא יודעת
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אממ אממ לא זוכרת
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? היום
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
עוד פעם שאלות כאלה
מאיפה לי עכשיו
97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם חברה ליד נינט
מאוהבת בה מה לעשות
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי עוברת דירה
99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא
אני הייתי מתה

עונה../images/Emo13.gif

1. שם: עדי 2. גיל:13 3. תאריך לידה:21.9 4. כינוי: עדידוש,עדידי,דידה,דיד,עדידה,מצ'וגעת,עמה..חחח 5. תכונה טובה:חברותית:) 6. תכונה רעה: יותר מידי רגישה=\ 7. חולשה: מזת"א? 8. אובססיות: אין לי 9. פאדיחה: אממ...זה קורה לכולם בערך..כשהייתי קטנה רציתי לחבק את אבא שלי ובטעות חיבקתי מישהו אחר..חחחחח 10. כאב:יש כמה.. 11. משאלה: לא מגלים משאלותP: 12. זיכרון רע: אממ..לא חשוב 13. זיכרון טוב: יש כאלה..חח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:הפאדיחה שרשמתי למעלה..חח 15. געגוע:לחברה שלי=[ 16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"תמותי" ומי שיגיד לי את זה..חבל עליו. 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:ראש השנה ופסח:] 20. אוכל מועדף: פיצה,צ'יפס,ג'נק פוד,השניצלים של סבתא:) 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:חצילים ופירות ים..בעע=\ 22. שתיה מועדפת: מיים 23. קינוח מועדף: קרטיב.. 24. ממתק מועדף: לא אוהבת ממתקים 25. עוגה מועדפת: ביקוויטים 26. צבע מועדף: אדום,ורוד,תכלת,שחור 27. חיה מועדפת: כלב וארנב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: כדור-עף 30. מספר מזל: אין לי..חח 31. ספר: "שני ירחים" 32. סרט דיסני מועדף:סינדרלה:]] 33. סרט: אממ..יש מלא..האחרונים שראיתי ואהבתי הם "יש לה ביציים" ו"קליק" 34. שחקנ\ית: אניה בוקשטיין 35. זמר\ ת: מאיה רוטמן,עברי לידר,שיר גבסו,נינט טייב,ועוד.. 36. סדרה מעודפת: "האלופה" ו"מתחילות מחדש" בהוט 3 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: אנגלית ומתטיקה 39. מקום בעולם: ישראל,ורק יישראל:) 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמ..|שורק| 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ש כמה כאלה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וגופייה 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב,הטלויזיה,הטלפון,האור 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל?תלוי 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?מי שבא לו..למה לא?:) 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית:\ 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקוווו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אממ..לא זוכרת איך קוראים לשיר,אבל זה שיר קרן פלס..משהו כזה "משה נפטר לפני 3 ימים" משהו כזה..חחח 60. שיר שגורם לך לבכות:יש מלא... 61. השיר של כל הזמנים: יש מלא 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:"תמיד אוהב תמיד נפגע" 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עד אז..חחח 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אממ...שיר באנלית..שחכתי איך קוראים לו 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:"מושלם" (זה אמור להיות כתוב באנגלית) 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? נחמד+ 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מיכל,הדר,שיר,בר,סביון. 68. הגלידה הכי טעימה? המון 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?טוב לב,יודעת להקשיב,יודעת לעזור. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מה? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?לפורום של אניה בוקשטיין 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מאיה רוטמן:) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? פה "עדי love נינט" למרות שאני רוצה לשנות..כי אני כבר לא אוהבת אותה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?חיה? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?אניה בוקשטיין,מאיה רוטמן 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אממ..זה עושה לי קצת רע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים,גוף,שפתיים.. 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 לא כולל אותי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?אולי.. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?נראה לי שוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? אומרת לילה טוב לכולם:) 83. מהם התחביבים שלך?מחשב,טלויזיה,התנחלות אצל חברות 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את החברות,המשפחה,מחשב 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? נראה לי דולפין..חחחחח 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?את הבוקר ואת הערב:) 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?מצלמה דיגיטלית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] : ארוחת צהריים:) 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? חס וחלילה,והייתי מבקשת ארוחת מקדונלדס..חחחחחח 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המחשב,היומן,והספר שירים שלי:) 92. מי החברים שלך בפורום?אין לי בפורום הזה חברים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לפני שבוע בערך 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא יודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?היום:) 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא יודעת.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה שלי בבית שלה:) 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הכל 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ת"א 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?ממש לא..אני מעדיפה למות.:)

lintu1

New member
עונה=]

שם: אביב 2. גיל: עוד 3 חודשים 13 3. תאריך לידה: 12.12.93 4. כינוי: ביבי
5. תכונה טובה:מתחשבת באנשים...
6. תכונה רעה:אני מאוד עצלנית... 7. חולשה:מוזיקה וגיטרות
8. אובססיות:מוזיקה 9. פאדיחה:כלום 10. כאב:לא משנה 11. משאלה:.... 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב:הטיסה לפינלנד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אממ לא יודעת... 15. געגוע:המשפחה שפינלנד 16. פחד:אממ....לא יודעת,לטאות
17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"אביב,לכי לעשות כלים!!!!!
" 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:חנוכה ופסח
20. אוכל מועדף:אמממ...פיצה נראה לי,אבל אין על הפיצה של פינלנד
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:דגים 22. שתיה מועדפת:מים וקולה 23. קינוח מועדף:אממ...לא יודעת
24. ממתק מועדף:מסטיק
25. עוגה מועדפת:אין 26. צבע מועדף:שחור ואדום 27. חיה מועדפת:כלב וחתול 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה וחתול 29. ספורט מועדף:אין
30. מספר מזל:12 31. ספר:שיילו
32. סרט דיסני מועדף:אמממ..לא יודעת
נרניה של דיסני
אם כן אז נרניה
33. סרט: נרניה ורוק בבית הספר
34. שחקנ\ית:אין 35. זמר\ ת:לאורי ילונן ווילה ואלו,הם סולנים אבל גם נחשב,לא
36. סדרה מעודפת:אממ בינתיים אין... 37. מקצוע אהוב:אנגלית 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:פינלנדדדד 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: -- 42. פריט לבוש מועדף:פסוט כזה...מכנס קצר וגופייה 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב=} 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?אולי 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?לא יודעת
בעד נראה לי 50. ג'ינס או סתם מכנס?גם וגם 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?גם וגם 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:יש הרבה... 60. שיר שגורם לך לבכות:יש הרבה... 61. השיר של כל הזמנים:יש הרבה... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת:אין 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא יודעת
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:helena-mcr 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?לא יודעת 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מאי,מיכל ויש עוד כמה 68. הגלידה הכי טעימה?קוקוס 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?מתחשבת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?לא יודעת 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?כאן,הימ 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אתם רואים את הכינוי ואין לי כח לפרט
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?כאן 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים? 78. יש לך חבר/ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אחות 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?קוראת ספר 83. מהם התחביבים שלך?מוזיקה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?חיות,גיטרה שתהיה לי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?אותי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?כלב 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?גיטרה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]:צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אממ לא יודעת 92. מי החברים שלך בפורום?אין כרגע 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?-- 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?-- 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע?לא יודעת 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?כאן קבורה אביב שהייתה נאמנה למוזיקה
97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?אף אחד 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?פינלנדדדדדדד 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא יודעת

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. שם: סתיו 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 21.10 4. כינוי: stayo, styu,steve 5. תכונה טובה: מצחיקה? 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר. מאוד מהר. 7. חולשה: יותר מדי 8. אובססיות: 9. פאדיחה: >< 10. כאב: הא? 11. משאלה: היא דפוקה מדי 12. זיכרון רע: סבא שלי מת שהייתי בת 10 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שוטרים וגנבים עם הבנים
15. געגוע: סבא וסבתא שלי? 16. פחד: שיפסיקו לאהוב אותי 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הקול של חן 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: עגבנייה 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: עוגה? 24. ממתק מועדף: סוכרייה על מקל 25. עוגה מועדפת: משהו מטיטאניק (המלון, לא הסרט) 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: ארנב 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: -- 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: פאמילי גאי, יורוטריפ, ואחי איפה האוטו שלי 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: פאמילי גאי, איך פגשתי את אמא 37. מקצוע אהוב: לשון 38. מקצוע שנוא: ג"ג, מת' 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: עליתי על המגלשה הצהובה בשפיים? אני לא נוהגת לעשות מעשים נועזים. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: התאהבתי בפוץ. אבל זה היה פעם. 42. פריט לבוש מועדף: משהו זרוק ונוח 43. ההמצאה של כל הזמנים: יומן ממוגנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? גביע 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? גם וגם XD 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: דנה ברגר - תוך כדי תנועה 60. שיר שגורם לך לבכות: MCR - Helena 61. השיר של כל הזמנים: הפסקול של גריז 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: משהו של שייגעצ. אני חושבת ששזיף. או אינטרקום. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מושג 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: חצי מרשימת השירים
66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חמודה, מצחיקה, נמחדה, חייכנית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נועם, אמיר, תום. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהם מצחיקים, יודעים ולהקשיב ולהביע דעה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אווו, מזמן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז, בעיקר 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? איש משפחה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אספיר85- שם של חברה לאבזור רחב. השם הראשון שראיתי וחשבתי שזה מתאים לכינוי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? איש משפחה, ולעיתים HP 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי להתיחס אליו בצורה אחרת, אבל לא משהו רע, כאילו, זה לא משפיע על הידידות שלנו, היחס אליו קצת משתנה, אולי אפילו לטובה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפתיים, עיניים 78. יש לך חבר/ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שתיים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? אבל הן לא בגילי. ואולי. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? שירותים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת ספר 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? אמיר 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? לא יודעת 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? תופים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? לא הייתה סעודה. הייתי מסתובבת עם חברים בפעם האחרונה ונפרדת מכולם. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? טרומפלדור, ברור 92. מי החברים שלך בפורום? אין 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני תמיד תורמת כמה שקלים עודפים לקופות צדקה 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? חסכתי מילדים לנסות ללכת לבדוק מגלשות שנמצאות במלון אחר. זה די עזרה. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לפני שעתיים? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? את השם שלי ותאריך לידה, מה כבר אפשר לכתוב על מצבה?! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אמיר, בבית שלו. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אף נקודה. מה שקרה קרה והיה צריך לקרות. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פה. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא. אין מצב.

devilz

New member
עונה

1. שם: ליז 2. גיל: 17 3. תאריך לידה: 21.4.89 4. כינוי: אהה? 5. תכונה טובה: גוד ליסנר 6. תכונה רעה: מרחיקה ממני אנשים 7. חולשה: בנים+ שיער ארוך
8. אובססיות: מממ....^ 9. פאדיחה: אני פדחנית... יש הרבה 10. כאב: הרבה ממנו 11. משאלה: מוות מהיר? 12. זיכרון רע:יש הרבה... 13. זיכרון טוב: אין מספיק 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גזענות מהי... לא נעים לגלות את זה בגיל 4... 15. געגוע: בת דודה שלי... 16. פחד: העתיד 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: וואו את רזה 18. קמיע [אם יש]: בולשיט 19. החג האהוב עליך: ממ 20. אוכל מועדף: גלידה.... שוקולד והרבה ממנה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כל דבר שיצא מהים... נחל.. נהר... 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: אהמ... עוגת שוקולד חמה+ קצפת 24. ממתק מועדף: מממ... לא דעת 25. עוגה מועדפת:... 26. צבע מועדף: שחור/אדום 27. חיה מועדפת: כלבלבי 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף: ממ גלישה (באינטרנט...( 30. מספר מזל: אוי נו באמת 31. ספר: מתחרדים 32. סרט דיסני מועדף: ממ אין לי 33. סרט: אמגדון
34. שחקנ\ית: מישל רודריגז.. נניח... 35. זמר\ ת:אלאניס מוריסט... נניח 36. סדרה מעודפת: ממ... חחח קשה לבחור 37. מקצוע אהוב: מממ... מחשבים.. נניח... 38. מקצוע שנוא: ספרות... נו דאוט אבאוט איט 39. מקום בעולם: החדר שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית: להסתובב בחזייה בפארק? נו.. לא דעת חח לא נועזת במיוחד 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ^ (בעצם.. יש הרבה...) 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: טמפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? משו כזה 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? ממש לא.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? מממ נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? משו באמצע 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון... רצוי לעולם לא להתעורר... 55. חוף או הרים? ממ.. הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? יש שוקולד?! 57. תות או בננה? בננה (תותים.. ממ בע?) 58. חולצה מכופתרת או רגילה? גופיה
59. שיר שגורם לך לצחוק: ממ יש הרבה כאלה... אבל נניח... Weird Al Yankovic - Smells Like Nirvana 60. שיר שגורם לך לבכות: כרגע יש יותר מידי כאלה... 61. השיר של כל הזמנים: ממ לא... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: עזבו אותי מאהבה 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא מאמינה בנישואים... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חח תישרפו אותי ותפזרו את העפר מעל הים... עזבו אותי ממוזיקה 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: מממממ נניח כל דבר של skid row? 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? עדיף שלא 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מרי 68. הגלידה הכי טעימה? מממ.... להחליט על אחת.. אנמצב 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כתבתי על זה היום חיבור... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 2000 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז אלא מה 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? ממ אומנות בחרוזים... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? devils baby girl ממ לא זוכרת..
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא...+ תגדירו אהבה 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? שמיניסטים.. ולאחרונה גם פה ובפורום ערוץ יס סטארס... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני לא יודעת... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? תלוי במקרה 78. יש לך חבר/ה? לא להרבה זמן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 0 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? -- 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה טלוויזיה 83. מהם התחביבים שלך? ממ.. תגדירו תחביבים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? אם אני אקח מישו איתי.. האי כבר לא יהיה בודד 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? ממ פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? פרפר... חייה יפה... עם חיים קצרים... 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אושר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] מממ... צהריים נניח 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? חח וואי לא יודעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המברשת שיניים? 92. מי החברים שלך בפורום? אה? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה, מדצית לשעבר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה ימים כיוונתי מישו (והפעם למקום הנכון) 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? לא יודעת.. לא ניראה לי שעשיתי את זה בשנים האחרונות 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אמרתי לכם.. אותי לא קוברים... 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לבד... וכמה שיותר רחוק מפה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הכללית? וואי.. זה גדול מידי... האישית? הייתי מוותרת עליה 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ברלין 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא החיים שלי לא חשובכים במיוחד

hey you2

New member
מממ

נשמעת קצת יותר מדי עצובה ולמה את מתכוונת לא להרבה זמן? שונאת שמשחקים באנשים

למעלה