שאלון

ירדקניק

New member
שאלון../images/Emo3.gif

עשיתי סתם שאלון כללי וקצרצר..: אתם טובים בלימודים? איך קוראים למורה? אוהבים לאכול? רזים או שמנים? מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? מה התחביב שלכם? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם)? וזהו!! אז ו...כולם להכנס לאתר השווה שלי!! אתר עננים: www.nimnim.tipo.co.il

ffiendd

New member
טובנו../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

בנתיים. אתם טובים בלימודים? לא. איך קוראים למורה? נעמי. אוהבים לאכול? לא ממש. רזים או שמנים? רזה, לא שמנה שכזו. מה אתם לובשים עכשיו? מכנס ירוק-כהה, חצאית סקוטית ירוקה זוהרת, חולצה בסגול שזיף וסווצ'רט שחור צמוד. אוהבים להתקלח? כה. אוהבים לישון? כה. למרות שזה בזבוז זמן. מה התחביב שלכם? אנשים, לצייר, לצלם, לנגן, לרקוד להנאתי. יש לכם כתב יפה? מאד. אוהבים שאלונים? כה. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני יומיים, כמדומני. בגלל מה? לפי מה שאני זוכרת היה משהו שהציק לי מאד ולא הצלחתי להרגע למרות כל האנשים. יש לכם חיה בבית? כבר לא. מה השם שלה(אם יש לכם)? הייתה סוזי.

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif אהמ

אתם טובים בלימודים? לא=/ איך קוראים למורה? יש כמה, לאיזה מקצוע? אוהבים לאכול? כן רזים או שמנים? מלאה מה אתם לובשים עכשיו? בגדים שאני ישנה איתם אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כןן מה התחביב שלכם? יש הרבה יש לכם כתב יפה? אני חושבת שכן אוהבים שאלונים? מאוד!! מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת, אבל למה בכל שאלון יש את השאלה הזו? בגלל מה? ^^ יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם)? ^^

בלופ../images/Emo107.gif

אתם טובים בלימודים?בסדר איך קוראים למורה?סיימתי ללמוד אוהבים לאכול?כה למה לא רזים או שמנים?רגילה כזאת מה אתם לובשים עכשיו?מכנס טרנינג דק כזה וגופייה אוהבים להתקלח?ממ בסדר למה לא אוהבים לישון?כה איי גס מה התחביב שלכם?שירה. כתיבה מוסיקה קריאה ציור יש לכם כתב יפה?לא ממש חח
אוהבים שאלונים?כה מתי בכית בפעם האחרונה?לפני כמה ימים בגלל מה?כל מיני דברים יש לכם חיה בבית?כה מה השם שלה(אם יש לכם)?ג'וני

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תשובות ../images/Emo9.gif

אתם טובים בלימודים? די טובה P: איך קוראים למורה? יש הרבה :X אוהבים לאכול? אממ... זה דבר חיוני P: רזים או שמנים? באמצע מה אתם לובשים עכשיו? סתם מכנס וסתם חולצה P: אוהבים להתקלח? כה
אוהבים לישון? מאוד |חרופ מה התחביב שלכם? לנגן על גיטרה יש לכם כתב יפה? כה אוהבים שאלונים? כה מתי בכית בפעם האחרונה? היום בגלל מה? עזבו אתכם :X יש לכם חיה בבית? אחותי מה השם שלה(אם יש לכם)? רוית

CAM1LA

New member
תשובותיי

אתם טובים בלימודים? ממש לא איך קוראים למורה? מרים אוהבים לאכול? מאוד רזים או שמנים? רזה מה אתם לובשים עכשיו? ז'ינס וחולצה ורודה של מיקי מאוס אוהבים להתקלח? בערך אוהבים לישון? מאוד מה התחביב שלכם? טלויזיה, מחשב, קניון, אופניים. יש הרבה יש לכם כתב יפה? סביר אוהבים שאלונים? חולה על שאלונים מתי בכית בפעם האחרונה? ביום שני בגלל מה? התגעגתי למישהו ובגלל עוד כמה סיבות יש לכם חיה בבית? כלבה, חתול, חתולה ו-5 גורי חתולים מה השם שלה(אם יש לכם)? כלבה-צ'יקיטה, חתול-ניקי, חתולה-לולה ולגורים אין שמות

Thade

New member
תשובות.

אתם טובים בלימודים? בערך. איך קוראים למורה? יש כמה. אוהבים לאכול? כן. רזים או שמנים? רזים (מאוד). מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה. אוהבים להתקלח? כן. אוהבים לישון? כן. מה התחביב שלכם? אין. יש לכם כתב יפה? לא. אוהבים שאלונים? מאוד. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים. בגלל מה? *אישי מדי* יש לכם חיה בבית? כן. מה השם שלה(אם יש לכם)? *חסוי*,חח...

../images/Emo20.gifעונה../images/Emo26.gif

אתם טובים בלימודים?אממ לא
אני מבריזה תמיד איך קוראים למורה?זהבהההה אוהבים לאכול?בטחח
רזים או שמנים?רזה
מה אתם לובשים עכשיו?גופיה וג'ינס
אוהבים להתקלח?כן מאוד
אוהבים לישון?אממ ככה
מה התחביב שלכם?לצאת
יש לכם כתב יפה?אממ כן
אוהבים שאלונים?מאוד
מתי בכית בפעם האחרונה?לא זוכרת
בגלל מה?לא זוכרת
יש לכם חיה בבית?כן
מה השם שלה(אם יש לכם)?חתלתול

noni2222

New member
(=

אתם טובים בלימודים?כן איך קוראים למורה? איזה? למחנך? Mr. Campana אוהבים לאכול? כן רזים או שמנים?אני? שמנה.... מה אתם לובשים עכשיו? חולצה חדשה מדהימהה ג'ינס בהיר. אוהבים להתקלח?כן אוהבים לישון?לא מה התחביב שלכם?אמ..=/ יש לכם כתב יפה?לא אוהבים שאלונים?כן מתי בכית בפעם האחרונה?לא זוכרת בגלל מה?.... יש לכם חיה בבית?חתול וארנבת מה השם שלה(אם יש לכם)?צ'יפס וקטשופ.

Danielle b3

New member
../images/Emo100.gifעונה../images/Emo105.gif

אתם טובים בלימודים
כן
איך קוראים למורה
גלית אוהבים לאכול
כן
רזים או שמנים
רזה מה אתם לובשים עכשיו
חולצה ירוקה של FOX
וג'ינס פשוט אוהבים להתקלח
כן אוהבים לישון
כן
מה התחביב שלכם
לשחק כדורסל
לרוק
ולשיר
יש לכם כתב יפה
כן
אוהבים שאלונים
כן
מתי בכית בפעם האחרונה
לא זוכרת
יש לכם חיה בבית
דג

Swid666

New member
מעי

עשיתי סתם שאלון כללי וקצרצר..: אתם טובים בלימודים? תלוי באיזה מקצוע איך קוראים למורה? מחנכת? בייגל >< אוהבים לאכול? כל עוד זה טבעוני- כן! רזים או שמנים? משו באצמע מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה ^&^ אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? מאוד מה התחביב שלכם? יש הרבה יש לכם כתב יפה? לא, אבל אין לי בעיה איתו אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? שילשום בגלל מה? כל מיני יש לכם חיה בבית? היה חתול מה השם שלה(אם יש לכם)? גימפל ז"ל

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אתם טובים בלימודים? לא ממש. איך קוראים למורה? למחנכת- הלנה. אוהבים לאכול? כן, די רזים או שמנים? רזה. מה אתם לובשים עכשיו? חולצה כתמתמה-ורודה וג'ינס. אוהבים להתקלח? כן. אוהבים לישון? מאווווד. מה התחביב שלכם? משחק בעיקר. יש לכם כתב יפה? כן. אוהבים שאלונים? מאודדד. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בלילה. בגלל מה? כי הרגשתי כמו זונה. יש לכם חיה בבית? לא. מה השם שלה(אם יש לכם)? אין

Invisible Eden

New member
...

אתם טובים בלימודים? כע איך קוראים למורה? רונית אוהבים לאכול? כע
רזים או שמנים? אה? מה אתם לובשים עכשיו? בגדים:) אוהבים להתקלח? איי גאס אוהבים לישון? כע מה התחביב שלכם? בלע... כל מיני יש לכם כתב יפה? לא'דע אוהבים שאלונים? כע מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בגלל מה? לא משנה יש לכם חיה בבית? כע מה השם שלה(אם יש לכם)? באצ'י

D o o S h a

New member
עונה

אתם טובים בלימודים? כן איך קוראים למורה?זיוה. בצחוק אנחנו קוראים לה זיוית אוהבים לאכול? מאוד
יאמי רזים או שמנים? רזה מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה אוהבים להתקלח? יאפ אוהבים לישון? נמנמנמ... אוהבת ביותר
מה התחביב שלכם? לרקוד יש לכם כתב יפה? ככה ככה... אוהבים שאלונים? יס מתי בכית בפעם האחרונה? מזמן... בגלל מה? לא זוכרת כבר יש לכם חיה בבית? כן! חתול הכי מאמי בעולם! מה השם שלה(אם יש לכם)? ספוטי

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif

אתם טובים בלימודים? תלוי במה P: איך קוראים למורה? של איזה מקצוע? אוהבים לאכול? כן רזים או שמנים? אני מניחה שרזה מה אתם לובשים עכשיו? גופיה, ג'ינס וכ"ו P: אוהבים להתקלח? כמו כל אדם נורמלי [אני חושבת] אוהבים לישון? כן מה התחביב שלכם? אין לי יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בגלל מה? ריב עם חברה שלי יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם)? ^ יעל

../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

אתם טובים בלימודים
אמממ כע איך קוראים למורה
של השנה- ריטה אוהבים לאכול
לא כ"כ רזים או שמנים
אממ רזה אני חושבת מה אתם לובשים עכשיו
סתם משו אוהבים להתקלח
אממ בערך.. לפעמים חחח אוהבים לישון
מאודדדדד
מה התחביב שלכם
לשמוע שירים, מחשב, טלוויזיה, לצאת עם חברות
יש לכם כתב יפה
אמממ כתב פסדר אוהבים שאלונים
כע מתי בכית בפעם האחרונה
אני לא זוכרת בגלל מה
^ יש לכם חיה בבית
היתה מה השם שלה(אם יש לכם)
^

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gifMe

עשיתי סתם שאלון כללי וקצרצר..: אתם טובים בלימודים?לא ממש
איך קוראים למורה?נטע אוהבים לאכול?כן רזים או שמנים?אומרים לי שאני רזה
מה אתם לובשים עכשיו?בגדים?
[חיחי אין לי כוח לפרט
] אוהבים להתקלח?כן
אוהבים לישון?מאוד
מה התחביב שלכם?לצאת החוצה
[זה העיקר
] יש לכם כתב יפה?מה זאת השאלה הזאתי
[
] אוהבים שאלונים?מאוד
מתי בכית בפעם האחרונה?אתמול נראלי
בגלל מה?לאידעת
יש לכם חיה בבית?נופ
מה השם שלה(אם יש לכם)?*סניפ סניפ*

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifנה,

אתם טובים בלימודים? ארמ,. לא. אני עצלנית. איך קוראים למורה?רנדומלית: ג'ני. לציור. אוהבים לאכול? אכן רזים או שמנים? שמנה נפשית. מה אתם לובשים עכשיו? חצאית כהה ארוכה מהעין השלישית, גופיה שחורה רגילה, נה, כובע שלוויתי מחברה ומשום מה מבגר אותי, וכן כפפה שנתפרה לא מזמן, היום בערך, ע"י אמא שלי, משבצות וזה. אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן מה התחביב שלכם? הו,. אני אוהבת לדבר. יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול ^-^ _(בדר"כ זה כל הזמן. כעת טוב יותר)_ בגלל מה? הזיות וזה. געגועים אליה וכל זה. יש לכם חיה בבית? כן מה השם שלה(אם יש לכם)? סימבה, טינה.

מי

אתם טובים בלימודים? אע איך קוראים למורה? איזו מהן? אוהבים לאכול? כע רזים או שמנים? ..באמצע? מה אתם לובשים עכשיו? כותונת לילה שקסית אוהבים להתקלח? כע אוהבים לישון? כעכע מה התחביב שלכם? כע [סתם] ממ רולר יש לכם כתב יפה? נאט אוהבים שאלונים? יאפ מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבוע בגלל מה?
יש לכם חיה בבית? היתה. תודה ששאלתם מה השם שלה(אם יש לכם)? נו דיייייייייייי

../images/Emo3.gif

עשיתי סתם שאלון כללי וקצרצר..: אתם טובים בלימודים?תלמידה מצטיינת לשעבר ופסדר אם אני מזלזלת..
איך קוראים למורה?איזה מורה
? אוהבים לאכול?מאוד
רזים או שמנים?רזהזהזהזה מה אתם לובשים עכשיו?מכנס אמריקאי-פיג'מתי משובץ ורחב במיוחד וחולצה קצרה בורוד פאקצה
אוהבים להתקלח?יאפ
אוהבים לישון?לפעמים
מה התחביב שלכם?לשחק,לרקוד,לרכוב על סוסים יש לכם כתב יפה?אני אוהבת..
אחרים לא
אוהבים שאלונים?יס הו יס מתי בכית בפעם האחרונה?היום
בגלל מה?כי מאשימים אותי סתם
יש לכם חיה בבית?לא..
מה השם שלה(אם יש לכם)?ברוריה..

למעלה