שאלון

blacky h

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo42.gif

אתם טובים בלימודים? המממ.. איך קוראים למורה? אלינוער. אוהבים לאכול? רק כשאני ממש מורעבת. רזים או שמנים? רזה. מה אתם לובשים עכשיו? גופיה ובוקסר. אוהבים להתקלח? לאחרונה אני מתחילה יותר להנות מזה, אבל פעם ממש פחדתי להתקלח
אוהבים לישון? לא. מה התחביב שלכם? פיסול, חתולים, לרכב על סוסים, אנימה ומנגה. יש לכם כתב יפה? לא יודעת. הוא די התכער לאחרונה. אוהבים שאלונים? כן. מתי בכית בפעם האחרונה? אני לא ממש זוכרת. בגלל מה? לא זוכרת. יש לכם חיה בבית? בקרוב. מה השם שלה(אם יש לכם)? בקרוב.

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo105.gif

אתם טובים בלימודים? אני חושבת שכן איך קוראים למורה? אביבה הזונה! אוהבים לאכול? כן רזים או שמנים? רזה
מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ירוקה מתמנון וג'ינס מתרחב מציפי אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כןןןןןןןן מה התחביב שלכם? מוזיקה, מחשב וחברים בעיקר יש לכם כתב יפה? ממש לא אוהבים שאלונים? דהה מתי בכית בפעם האחרונה? שילשום בגלל מה? שאמרו לי שאין ל ימחשב כל שישי שבת יש לכם חיה בבית? כן מה השם שלה(אם יש לכם)? סאם ואם כבר אתרים אז תיכנסו גם לאתר שלי

victoria777

New member
טוב

אתם טובים בלימודים?בערך איך קוראים למורה?חסוי אוהבים לאכול?כן רזים או שמנים?באמצע מה אתם לובשים עכשיו?טי שירט סגלגלה ומכנס דגמ"ח בז' אוהבים להתקלח?כן אוהבים לישון?כככככככןןןןןןןן מה התחביב שלכם?אינטרנט יש לכם כתב יפה?כן אוהבים שאלונים?כן מתי בכית בפעם האחרונה?לא זוכרת בגלל מה?כנ"ל יש לכם חיה בבית?כן מה השם שלה(אם יש לכם)?חסוי

emperor28

New member
אניייייי

עשיתי סתם שאלון כללי וקצרצר..: אתם טובים בלימודים? רק במקצועות שיש בהן בגרות השנה איך קוראים למורה? סמדר הזונה השרמוטה כוס אמא שלה אוהבים לאכול? כן רזים או שמנים? רזה מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ובוקסר אוהבים להתקלח? כמובן!! אוהבים לישון?בטח מה התחביב שלכם? יש הרבה יש לכם כתב יפה? הוא התייפה לאללה השנה אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? בגדנ"ע לפני חודשיים בגלל מה? בגלל שלא היה לי זמן לעצמי לבד ובגלל האקסית יש לכם חיה בבית? כן 2 מה השם שלה(אם יש לכם)? סנונית ואפורי :)

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

עשיתי סתם שאלון כללי וקצרצר..: אתם טובים בלימודים? ממ בערך :) איך קוראים למורה? דליה אוהבים לאכול? כן P: רזים או שמנים? ממ לא זה ולא זה :) מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס וטי-שרט אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כןןן מה התחביב שלכם? מוזיקה, אומנות, ים :) יש לכם כתב יפה? ממ נראה לי אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים בגלל מה? כמו תמיד, שטויות :) יש לכם חיה בבית? כן מה השם שלה(אם יש לכם)? ג'ני וג'ינג'י <כלבים :>

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה

אתם טובים בלימודים? סיימתי ללמוד איך קוראים למורה? כנ"ל אוהבים לאכול? מאוד רזים או שמנים? אני רזה מה אתם לובשים עכשיו? חליפת פליז בצבע שחור אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן מה התחביב שלכם? לשיר יש לכם כתב יפה? נראה לי שכן אוהבים שאלונים? מאוד מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת... זה היה מזמן בגלל מה? לא זוכרת יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם)? ---

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

אתם טובים בלימודים? ממוצעת איך קוראים למורה? דורית אוהבים לאכול?
רזים או שמנים? רזים מה אתם לובשים עכשיו? מכנס לבן וחולצה כחולה [ממש יום העצמאות] אוהבים להתקלח?
אוהבים לישון?
מה התחביב שלכם?
יש לכם כתב יפה? נסבל אוהבים שאלונים?
מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת.. בגלל מה? אמרתי לא זוכרת
יש לכם חיה בבית? יש דגים ואחות קטנה מה השם שלה(אם יש לכם)? עזבו חח

למעלה