שאלון

רק מזעזעת?!

איך לעזאזל אתה בכלל יכול לדבר ככה על מישהו שבקושי חי? וספק אם הוא חי ולא המכונות מחזיקות אותו בחיים!! תתבייש..יש גבול, לכמה בנאדם לא הומני!!

../images/Emo85.gifאז צר לי להגיד לך

שאתה מטומטמם הבן אדם כמעט מת התתנתקות נעשתה תפסיקו כבר לזיין תשכל על כמה שרע לכם איף ימנים נאורים גם כן

TrAd RaD

New member
...../images/Emo10.gif ../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

הבן אדם כמעט מת- ורק עכשיו אנשים פותחים ת'עיניים האם זה האמת... האם זה הזוי.. אוו כןן זה הזוי!! לפני זה היו רק השמצות אבל עכשיו הכל פסדר נכון?! יש פה צביעות בכל העסק! ההתנקות נעשתה- עם המון כאב.. והכאב נשאר והכאב חרוט לך קל לדבר ולשכוח ... להם קשה לדבר ולשכוח! ויש להם זכות לכעוס! ןיש להם זכות להתלונן.. כי להסתכל מהצד זה הכי קל... ולשפוט כשלך זה לא כואב זה קל! נסה להסתכל משני הצדדים... אל תפסול לפני שתחוש!

../images/Emo85.gif אני הייתי מלכתחילה בעד

אל תגידי לי שאני צבועה שאת לא יודעת מה עמדתי בנושא אוקיי יש להם זכות אבל הם מסרבים לעבור הלאה במקום לדאוג לעצמם במקום לעשות משהו עם עצמם הם מתמרמרים על ההתנתקות לכתוב דבר כזה לבן אדם שכמעט מת לבן אדם שכן נלחם על חייו ברגעים אלה לבן אדם שכולה ניסה שיהיה לך טוב במדחינה הזאת ותוכלי לשבת על המחשב בלי לחיות בפחד שפעיל חמאס ייכנס לך מהחלון וירצח אותך סליחה על הבוטות אבל זו המציאות הבן אדם ניסה לעשות שלום זה שהם נאורים ולא מצליחים להבין את זה בעיה שלהם יש לכם מן תפיסה מוטעית על כל העולם הזה ואנחנו נשלם הרבה על התפיסה הזו שלכם רק שיהיה שלום אתם תבינו שטעיתם הו הו כמה שטעיתם עכשיו תסלחי לי כי העצבים עלו לי תודה רבה לך

sukrazit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif../images/Emo100.gif

שם: סיון גיל:13 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? פרסומת נראלי מאמין באלוקים? בטח מה הספר האחרון שקראת? אהבה אינדיאנית כמה עמודים יש בו? 100 ומשו קראת הארי פוטר? כן יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? ברור ושיר נולד? לא יצא לי... מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? השיר שלנו עונה 1 פרק 45 חחח אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? חחחח ברור מה הצבע-עיניים שלך? חום בהיר אוהב אותם? לא מה הצבע-שער שלך? חום בהיר אוהב אותו? לא מה הצבע של הנעליים שלך? תכלת אוהב אותם? בטח זה הצבא האהוב עליי איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? זה היה פיל וקראו לו מיכאל נראה לי... היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא נולדתי שנה אחרי מה אתה זוכר ממנה? --- מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כן http://www.tapuz.co.il/Blog/UserBlog.asp?FolderName=blogilog וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? 4 ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אממ אתמול לא זוכרת... מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? פיצה חח באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? אממ צהוב ולבן עם פרחים מה הפרי האחרון שאכלת? אגס היה טעים? לא! הואהיה קשה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? תקווה היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלב יש לך חולצה בצבע אפור? כן אני לובשת עכשיו חח כמה דיסקים יש לך? המון איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? את הדיסק של השיר שלנו...אבל עכשיו אני שומעת כל הזמן ב אמ פי 3 מה השם האהוב עליך לבן? רן ולבת? מאי אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- השיר עמיר בניון- יהודה סעדו חתולה- חתול חח קצפת- קצף פלאפון- מלפפון גלידה- לידה קיא- איכסס בית- קאסה בספרדית חח נדנדה- נדי כתר- שיניים תנ"ך- הציון שלי בתעודה (80 ומשו למתעניינים) M16- הא?

Come Alive

New member
חחחח סבבה מתאים לי דווקא.

שם: נעה גיל: 16 ושבועיים חח ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? זהר חברה שלי מאמין באלוקים? פששש.. "אלוקים"... חלקית מה הספר האחרון שקראת? דור הפרוזק כמה עמודים יש בו? בסביבות ה400 קראת הארי פוטר? כן. יש לך שרשרת? לא. הלכת לראות את הפסטיגל? לא. ושיר נולד? לא. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? המעבדה של דקסטר. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? חברה, כן. יש לך חבר נוצרי? כן. יש לך חברים בכלל? כן. מה הצבע-עיניים שלך? ירוק-כחול-אפור עם חמניה צהובה באמצע. אוהב אותם? אותןןןןן. וכן. מה הצבע-שער שלך? חום בהיר. אוהב אותו? כן. מה הצבע של הנעליים שלך? חום בהיר עם סרוג. אוהב אותם? אותןןןןן. כן. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? Mister bear. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כע. מה אתה זוכר ממנה? את האינקובטור
מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? צ צ צ לאאא טפו טפו טפו!!! ומת בתאונת דרכים? לאאאא טפו טפו טפוווו ביום כיפור האחרון- איפה היית? אממ.. להזכר.. להזכר.. אהה, הלכתי לגשר עם כולם ובמיוחד עם הילה חח החברה הכי טובה שלי יש לך בלוג? כע. אבל אני לא מעדכנת אותו מתחילת השנה. וקומונה? לא. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? הממממממ שבועיים נראלי? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אממ סלט. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אחח. באיזה צבע המקלדת שלך? שחור-אפור באיזה צבע המצעים שלך? תכלת מה הפרי האחרון שאכלת? פרי? חח.. אממ.. תותים היה טעים? כע. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כע איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? ציפורה היא עוד חיה? כע טפו טפו טפו אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא יש לך חולצה בצבע אפור? בכלליות? כן. עכשיו? לא. כמה דיסקים יש לך? חח לאדעת למי אכפת, יש לי אייפוד. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? לה לה לה. מה השם האהוב עליך לבן? עידו וגיא. ולבת? איימי ואשלי.
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות:
תותים- קצפת עמיר בניון- ערס חתולה- על גג פח לוהט :| קצפת- תותים פלאפון- פו הדב גלידה- שוקולד קיא- איכס בית- קוטג' נדנדה- אדום כתר- נסיכה תנ"ך- צביה M16- רוצח

B A W

New member
עונהנהנהנהנה

שם: - גיל: עוד מעט שש עשרה... ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? געגע... מאמין באלוקים? יאפ מה הספר האחרון שקראת? אממממ לא זוכרת מה שמו, אבל זה משו שקשור לטיטאניק... כמה עמודים יש בו? מעל 300 אם אני לא טועה..... קראת הארי פוטר? יאפ יש לך שרשרת? כה....מסבתא! הלכת לראות את הפסטיגל? ללאאא ושיר נולד?לאאא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אהרוני מבשל לחברים...=) אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? ויקי קנפו נחשבת?! אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? ללללאאא יש לך חבר ערבי? אממממ ללא... יש לך חבר נוצרי? לא... יש לך חברים בכלל? תתפלאו! מה הצבע-עיניים שלך? חום כההה אוהב אותם? את העיניים, כן.... מה הצבע-שער שלך? חום (באור הוא נראה נחושתי, יאוווו) אוהב אותו? כהההה חיים! מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי כמה וכמה, נראה לכם אני אפרט? אוהב אותם? כה, אחרת לא הייתי קונה אותן... איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? הם עדיין חיים ברוך השם, ואין להם שמות! היית חי בזמן מלחמת המפרץ? חייתי, אכן כן.... מה אתה זוכר ממנה? כלום, אבל יש תמונה... מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ברוך השם! ומת בתאונת דרכים? לא...דייייי עם הפסימיות ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית, אצל חברה ובבית הכנסת, וברחוב! יש לך בלוג? כה וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שלושה שבועות... מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סללללטטט מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אוזן (אל תשאלו) באיזה צבע המקלדת שלך? לבנה באיזה צבע המצעים שלך? בורדו+ ציורים של מלך האריות עם רקע ירוק (לשמיכה) מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז.... היה טעים? יאאפפפ אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? אכן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אהובה היא עוד חיה? לא זכרונה לברכה אתה נוסע בטרמפים? לאאאאאא יש לך חיית מחמד? כה איזה?כלבה יש לך חולצה בצבע אפור? כה כמה דיסקים יש לך? לא יודעת איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? לא שומעת דיסקים מה השם האהוב עליך לבן? יונתן ולבת? לא יודעת... זה או זה: לא עוננננה או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? הלב שלך הוא- או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? [יופי או חוכמה?] או ? או ? או ? או ? או ? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- סוכר עמיר בניון- לא יודעת.. חתולה- מיאו קצפת- תותים פלאפון- סלקום גלידה- נאמ קיא- ייגר בית- חום נדנדה- גינה כתר- מלכה תנ"ך- אלוהים M16- הא? זהו.. לילה טוב!!

CrazyYoYo

New member
~

שם: חן גיל: 14 עוד 3 חודשים ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי כח לבדוק מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר כמה עמודים יש בו? 500 ככה נראה לי :X קראת הארי פוטר?
יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? סרט אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא
אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא אישית[?] יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן
מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? לא מה הצבע-שער שלך? חום-שטני אוהב אותו? לא מה הצבע של הנעליים שלך? כחול / שחור של נייק אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא היה לי היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא [מה זה השאלות האלה אבל?
] ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כן וקומונה? כן (אפשר להוסיף קישור...) יש כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? יומיים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סלט ופיצה ביתית מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? fuck באיזה צבע המקלדת שלך? אפור/לבן באיזה צבע המצעים שלך? צהוב בערך אין לי כח להמשיך

CAM1LA

New member
עונה..!

שם: לא חשוב גיל: 15 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? דנית מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? ויגה ליוט וויגדיס כמה עמודים יש בו? מאה ומשו קראת הארי פוטר? ת'אמת? לא. אני כל הזמן אומרת לעצמי שאני אקרא את זה אבל אני שוכחת או שאין לי זמן יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? האחד אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? יכול להיות. אני מכירה הרבה אנשים שאני לא יודעת איפה הם גרים אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? כן יש לך חברים בכלל? כן מה הצבע-עיניים שלך? ירוק אוהב אותם? כן מה הצבע-שער שלך? שטני אוהב אותו? כן מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי כמה זוגות... האהובות עליי שחורות אוהב אותם? מה אמרתי הרגע...? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לבובות האהובות עליי קראתי כריסטינה ומאיה היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? כן. מישהי שהייתה מאוד קרובה אליי ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כן (יש קישור בחתימה שלי) וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? חצי שנה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שלט באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? סגול, תורקיז וורוד מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז היה טעים? כן... אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? לא זוכרת... לא הכרתי אותה היא עוד חיה? לא אתה נוסע בטרמפים? כשאין ברירה יש לך חיית מחמד? כן איזה? כלבה ושני חתולים יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? הרבה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? קרטן קול של אמינם מה השם האהוב עליך לבן? דניאל ולבת? יש הרבה. אוולין, קמילה, ניקול, ויקטוריה, אופק זה או זה: בן או בת? בן עוגה או גלידה? גלידה שוקולד או סוכריה? שוקולד קפה או תה? תלוי במצברוח המבורגר או פיצה? פיצה תות או בננה? תות צפרדע או חילזון? שניהם חתול או כלב? שניהם הלב שלך הוא- שבור או שלם? סדוק כדורסל או כדורגל? לראות כדורסל לשחק כדורגל חו''ל או ישראל? חו''ל חייזר 1 או חייזר 2? חייזר 2 ספר או טלויזיה? תלוי במצברוח חיבוק או כסף? חיבוק יופי או חוכמה? יופי. ולכל אלה שחושבים "איזה שטחית היא", חוכמה לא תמיד מצביעה על אופי טוב ערבי או דתי? ערבי חום או קור? קור פלאפון או טלפון? פלאפון ירח או שמש? ירח נר או מנורה? מנורה אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- שדה עמיר בניון- כדורגל חתולה- מיצי קצפת- תותים פלאפון- טלפון גלידה- שמנת קיא- הנג אוובר בית- משפחה נדנדה- גן שעשועים כתר- מלך תנ"ך- תורה M16- אפ 16

עונה

שם:יפית גיל 17.8: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אמא מאמין באלוקים?כן מה הספר האחרון שקראת?משוואה עם נעלם של רם אורן לפני כמה ימים כמה עמודים יש בו?348 קראת הארי פוטר?את כולם ואת האחרון אפילו באנגלית יש לך שרשרת?יש לי כמה אבל אני כמעט לא הולכת איתן הלכת לראות את הפסטיגל?בגיל 15 ושיר נולד?אחיות שלי הלכו מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?הדוגמניות עונה 1 בוי או די אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא וגם לא בהר החומוס יש לך חבר ערבי?אני מכירה כמה ערבים נחמדים אבל הם לא חברים שלי יש לך חבר נוצרי? מממ לא יש לך חברים בכלל?מממ כן ותאמת יותר משנים גם יותר מ4 גם יותר מ6... מה הצבע-עיניים שלך?חום אגוז משעמם אוהב אותם?אני אוהבת תצורה שלהם ותוגדל תצבע לא ככ פעם אני עוד אקנה עדשות צבעוניות מה הצבע-שער שלך?חום אגוז משעמם אוהב אותו?כן אחרי שמילאתי אותו בפסים מה הצבע של הנעליים שלך?אני עם גרביים שחורות וורודות אוהב אותם?מתה עליהם!! איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?אני לא זוכרת אם היה לי דובי אבל עכשיו יש לי ארנב וקוראים לו בלו היית חי בזמן מלחמת המפרץ?כן מה אתה זוכר ממנה?שהתחברנו בחדר של ההורים שלי שהוא היה כאילו החדר האטום והיינו עם מסיכות מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא טפו טפו טפו ומת בתאונת דרכים?גם כן לא טפו טפו טפו ביום כיפור האחרון- איפה היית? הייתי בעקרון בבית אבל בערב יום כיפו הייתי בטיילת יש לך בלוג?מממ כן וקומונה?מממ לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?8 ימים בפולין מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?מפרום קוסקוס תפו"א רוטב שהיה בו חומוס (כאילו הגרעינים האלה) וסלט חצילים מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?לא עולה באיזה צבע המקלדת שלך ?לבן אפור כזה באיזה צבע המצעים שלך?ורוד מה הפרי האחרון שאכלת?וואי אני לא זוכרת אולי תפוח? היה טעים?כנראה... אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?שרה היא עוד חיה?בעזרת השם אתה נוסע בטרמפים?פעם אחת נשעתי בטרמפ היה מצחיק יש לך חיית מחמד?הלוואי אה בעצם כן שתי פינקים שרבים כל הזמן איזה?שתי פינקים שרבים כל הזמן יש לך חולצה בצבע אפור?אין לי כח לבדוק בארון, אולי כמה דיסקים יש לך?הרבה אבל רובם צרובים (אל תספרו לאף אחד) איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?אני שומעת מהאמ פי או מהמחשב מה השם האהוב עליך לבן?ליאור ולבת?ליהי ומאיה אסוציאציות תותים-קצפת עמיר בניון-מזרחית בעעע חתולה-מיאו קצפת-האח הכי קטן פלאפון-התמכרות גלידה-טעים קיא-בעעעעע בית-משפחה נדנדה-ילדות כתר-מלכות תנ"ך-יהדות M16-צבא

יווובל

New member
../images/Emo66.gif

שם: יובל גיל: 17 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אלי מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? מזימות אפלות בבטרסי כמה עמודים יש בו? לא יודע, נראה לי בערך 200-300 קראת הארי פוטר? כן יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אין לי טלויזיה.. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? אני מכיר מישהו שלומד שם אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן.. מה הצבע-עיניים שלך? ירוק- אפור אוהב אותם? בסדר מה הצבע-שער שלך? בלונדיני- כהה אוהב אותו? לא! מה הצבע של הנעליים שלך? אפור עם כחול אוהב אותם? כן! איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? פנדה היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? שקנו לי את פנדה.. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? כן ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית הכנסת... יש לך בלוג? לא וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבועיים ויום מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? בטח חביתה, ירקות, גבינה וכו' מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שלולית באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? תכלת- אפור כזה מה הפרי האחרון שאכלת? קיווי היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? שרה היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? כן יש לך חיית מחמד? לא איזה? אין! יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? 0 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? את הרביעי מה השם האהוב עליך לבן? אלקנה, איתמר, אביתר ולבת? אוראל, אוריה, תמר זה או זה: או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
הלב שלך הוא- או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ? [יופי או חוכמה?]
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- אדום עמיר בניון- בכי חתולה- פרווה קצפת- לבן פלאפון- קרינה גלידה- תותים קיא- בחילה בית- גג אדום נדנדה- גן שעשועים כתר- נוצץ תנ"ך- השבעה M16- ג'נין

../images/Emo205.gifגמאני עונה../images/Emo3.gif

שם: ענבל
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? -- מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? ממ.. "שני ירחים".. אני קוראת אותו עכשיו
כמה עמודים יש בו? 300 ומשו
קראת הארי פוטר? ברור!! זה הספר הכי יפה בעולם
יש לך שרשרת? כן
הלכת לראות את הפסטיגל? לא
ושיר נולד? כנ"ל מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? חדשות
נו ההורים שלי ראו אז קצת התסכלתי מה..
אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא
אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא.. אנחנו לומדים בתנ"ך על ששלמה עושה איזשהו מקדש לאל אחר בהר הזיתים
יש לך חבר ערבי? מממ.. לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? לא
סתם.. ברור שכן
מה הצבע-עיניים שלך? חום כהה כהה אוהב אותם? כן
מה הצבע-שער שלך? שחור
אוהב אותו? ממ..בערך מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי כמה
אוהב אותם? כן! איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היו לי הרבה, אבל הבובה האהובה עליי הייתה רותי.. עד שהיא נאבדה איפושהו
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? אמ.. מתיי זה היה?
מה אתה זוכר ממנה? -- מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא *בלי עין הרע טפו טפו טפו* ומת בתאונת דרכים? כנ"ל ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית, בבית כנסת, ובחוץ על האופניים
יש לך בלוג? לא וקומונה? קומונת מנהלים..
(אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?לא זוכרת
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיתה עם משו
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אבא
באיזה צבע המקלדת שלך? לבנה-אפורה.. משו כזה
באיזה צבע המצעים שלך? כחול
מה הפרי האחרון שאכלת? מיץ תפוז
זה גם נחשב, לא? היה טעים? כן
אבל קצת חמצמץ
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? אני חושבת שכן
איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? סבתא יוכבד
היא עוד חיה? כן *בלי עין הרע טפו טפו טפו*..נו נדבקתי באמונה הטפלה הזאת
אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד? לא..
איזה?-- יש לך חולצה בצבע אפור? לא כמה דיסקים יש לך? המון! איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? לא זוכרת.. את כולם אני שומעת
מה השם האהוב עליך לבן? דולב
ולבת? ענבל..^_^ זה או זה: או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
הלב שלך הוא- או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ? [יופי או חוכמה?]
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- יאמי
עמיר בניון- מזרחי
חתולה- חמודה קצפת- יאממ
פלאפון- שווה
גלידה- תות בננה
קיא- יאק
בית- גדול
נדנדה- גן שעשועים כתר- מגניב
תנ"ך- שעור
M16- ?

coullette

New member
עכעי

שם: אלקנה מגוש קטיף גיל: השם ישמור ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי מושג מאמין באלוקים? אם החרא הזה קיים,אז הוא מנמניאק בן זונה הלכת לראות את הפסטיגל? כן עם כל שבעת ילדיי ושיר נולד? השם ישמור! תועבה! מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? סרט אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? הרצל? יש לך חבר ערבי? כן יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? מה פתאום.חברים=עברים.חברות=עבירות.לשון הרע דבר נורא יותר גרוע מחצאית קצרה. מה הצבע-עיניים שלך? ירקרק-בז' אוהב אותם? כן כפרה עליהם מה הצבע-שער שלך? גינגי---> עושה לי צמרמורת כשאני רואה מישו כותב ככה ג'ינג'י אוהב אותו? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? בודי היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? כיף חיים מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בעיר מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פריכיות עם חומוס ועגבניה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? רצח עם באיזה צבע המקלדת שלך? אפור-מלוכלך באיזה צבע המצעים שלך? קקה מה הפרי האחרון שאכלת? אפרסמון היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן.הרבה איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? איטה היא עוד חיה? כן טפו טפו טפו אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא יש לך חולצה בצבע אפור? כן אבל גזרתי אותה והכנתי ממנה פאטץ' של הראמונז כמה דיסקים יש לך? הרבה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? לא יודעת.מגוונת מה השם האהוב עליך לבן? אין ולבת? כנ"ל אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת עמיר בניון- ערס חתולה- זאב רווח קצפת- תותים פלאפון- קרינה גלידה- וניל קיא- איכס בית- חום נדנדה- כיף כתר- שחיתות תנ"ך- סתם ספר OVERRATED M16- כיבוש

oneheart1

New member
עונה

שם: גיל: 20 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? בגמר טוב/יוכי ברנדס כמה עמודים יש בו? קראת הארי פוטר? לא יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אין אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? מה הצבע-עיניים שלך? חום כהה אוהב אותם? כן מה הצבע-שער שלך? שחור אוהב אותו? כן מה הצבע של הנעליים שלך? שחור אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? מה לא מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא וקומונה? (אפשר להוסיף קישור...)לא כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבוע מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אורז,מרק ועוף מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אה? באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? בורדו מה הפרי האחרון שאכלת? לא אכלתי היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? לא אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? יש לך חולצה בצבע אפור?כן כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? תלוי מה השם האהוב עליך לבן? נועם ולבת? עדי זה או זה:
או
?
או
?
או
?
או
?
הלב שלך הוא- או
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או|דגל
דגל|
או
?
או|טי-וי
טי-וי|
או
?
או
?
או
?
או
?
או|נייד
נייד|
או|שמש
שמש|
או|נורה
נורה| אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- אדום עמיר בניון- נשמה חתולה- פינוק קצפת- מתוק פלאפון-צלצול גלידה- וניל קיא- איכס בית- שקט נדנדה-כיף כתר- זהב תנ"ך- ישראל M16- רובה

My self and i

New member
../images/Emo28.gifנמ

שם: שרית
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הא, נמ אני אמורה לזכור?
מאמין באלוקים? מאוד
מה הספר האחרון שקראת? עיתון נחשב?
כמה עמודים יש בו? לא יודעת קראת הארי פוטר? לא אוהבת יש לך שרשרת?
הלכת לראות את הפסטיגל? כן
ושיר נולד? גם
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אממ סתם סידרה סתומה לא יודעת איך קוראים לה שאחי ראה אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? מזה? יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כה ויותר ממך
מה הצבע-עיניים שלך? חום ירוק אוהב אותם? מאוד מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? מאודדדדדדדד
מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי כמה
אוהב אותם? חחחחח כה איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי ארנב שקראו לו ארנבי
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא מה אתה זוכר ממנה? ^ מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא חס ושלום
ומת בתאונת דרכים? גם לא חס וחלילה ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל דודה שלי יש לך בלוג? כה וקומונה? כה (אפשר להוסיף קישור...) אין לי כח בלוג יש בכרטיס האישי וקומנה תחפשו בחיפוש של הקומנות גארפילד
כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבועיים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? ביצת עין
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אוכל
באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? תכלת מה הפרי האחרון שאכלת? בננה
היה טעים? מאאאוד
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כה איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? הניה, עזבו זה פולני
היא עוד חיה? כה ברוך השם אתה נוסע בטרמפים? לאאאאאאאא
יש לך חיית מחמד? לא איזה? ^ יש לך חולצה בצבע אפור? כה
כמה דיסקים יש לך? וואי הרבה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? נננננננננננננמ הביטלס
מה השם האהוב עליך לבן? נועם ולבת? נועה
זה או זה: או ?
או
?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
הלב שלך הוא- או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ? [יופי או חוכמה?] גם
וגם
[יותר חוכמה] או ? |דתי| או ?
[למרות שאני שונאת חורף] או ?
או ?
או ? |מנורה| אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- בננה עמיר בניון- כדורגל חתולה- כלב קצפת- עוגה פלאפון- קרינה גלידה- וניל קיא- מגעיל בית- אמא נדנדה- תינוק כתר- מלך תנ"ך- משעמם M16- ?

ארוך XP

שם:
נתי גיל:
13+ מאמין באלוקים?
אכן מה הספר האחרון שקראת?
לא זוכרת, זה הייה מזמן הלכת לראות את הפסטיגל?
לצערי כן ושיר נולד?
לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?
תוכנית אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?
לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?
שלילי יש לך חברה ערבית?
חיובי יש לך חבר נוצרי?
יש לי בכיתה ילד נוצרי יש לך חברים בכלל?
חיובי מה הצבע-עיניים שלך?
חום אוהב אותם?
את העיניים כן, את הצבע לא. מה הצבע-שער שלך?
שחור אוהב אותו?
לא מתלוננת מה הצבע של הנעליים שלך?
שחור אוהב אותם?
כן יש לך בלוג?
לא וקומונה?
לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?
אוכל באיזה צבע המקלדת שלך?
לבן מלוכלך באיזה צבע המצעים שלך?
אני מחליפה כל שבוע יש לך חיית מחמד?
כן,4 איזה?
2 חתולים 2 כלבים יש לך חולצה בצבע אפור?
כן מה השם האהוב עליך לבן?
ג'ייסון ולבת?
שארלוט אסוציאציות: תותים- בילי חתולה- דיאנה קצפת- תותים ופרסומת למילקי בית- קברות

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. גיל: 15. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הנוכחי. מאמין באלוקים? לא חשוב בשביל שאני אחשוב עלזה. מה הספר האחרון שקראת? האריפוטר השישי. יש חסך. כמה עמודים יש בו? אמ, 400 ומשהו? קראת הארי פוטר? נו כן. יש לך שרשרת? כן. הלכת לראות את הפסטיגל? לא. ושיר נולד? לא. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? הסוף של סקס והעיר מאתמול. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? בטח יש מישהו שקרוב אלי. אנילאיודעת, אף פעם לא בדקתי. יש לך חבר ערבי? כן. יש לך חבר נוצרי? כן. יש לך חברים בכלל? כן. מה הצבע-עיניים שלך? חום. אוהב אותם? לא. מה הצבע-שער שלך? שחור, ורוד וירוק. אוהב אותו? כן. מה הצבע של הנעליים שלך? כרגע? נעלי בית, של אריה חום. אוהב אותם? הן בסדר. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? תות. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן. מה אתה זוכר ממנה? אינקובטור. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא. ומת בתאונת דרכים? לא. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית של הנוכחי עם אנשים, משתכרת. יש לך בלוג? כן. 68386. וקומונה? הייתה, בפוטנציה. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? חודשים שלמים. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אבוקדו. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? המבורגר. באיזה צבע המקלדת שלך? לבנה. באיזה צבע המצעים שלך? כרגע כחולים עם ריבועים. מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח. היה טעים? כן. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן, הרבה. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? דורה. היא עוד חיה? כן. אתה נוסע בטרמפים? אם צריך. יש לך חיית מחמד? כן. איזה? חתול. יש לך חולצה בצבע אפור? כן. כמה דיסקים יש לך? מיליון. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? לאיודעת, מה שנורא מתחשק לי באותו הרגע. מה השם האהוב עליך לבן? לאיודעת. ולבת? פלרנז. אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- נהדר. עמיר בניון- מי. חתולה- גמישות. קצפת- שומן. פלאפון- סמס. גלידה- תות. קיא- שכרות. בית- גג. נדנדה- גלגל. כתר- אבן. תנ"ך- ספר. M16- חה.

למעלה