שאלון

Rosalyn

New member
../images/Emo109.gif~עונה~../images/Emo109.gif

שם: רוזלין גיל: 18 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ידיד טוב מאמין באלוקים? כן ולא מה הספר האחרון שקראת? "בשורות טובות" כמה עמודים יש בו? 338 אם אני לא טועה קראת הארי פוטר? כן יש לך שרשרת? יש הרבה שרשראות
הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? ממש לא! מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? "בנות גילמור" אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? חוץ מכמה אלפקות, לא. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? אחרי כמות תשובות ה"לא" האחרונות, אני כבר מתחילה לתהות לגבי השאלה הזו.
נראה לי שכן. מה הצבע-עיניים שלך? ירוק אוהב אותם? ברוב הימים כן מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? לא תמיד מה הצבע של הנעליים שלך? של איזה זוג בדיוק? אוהב אותם? נניח שכן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? XD איזה מהם/מהן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? בהחלט מה אתה זוכר ממנה? את זה שאטמנו את החדר, איך שניסו להלביש אותי בתוך המסכה שמיועדת לילדים קטנים ואת הסיפורים על זה שנפלה קטיושה לא כ"כ רחוק מהבית שלנו (במרחק אוירי). מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? אישית, לא. ומת בתאונת דרכים? לא. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית וברחוב יש לך בלוג? כן וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) תודה על הרשות. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? 3 ימים, טיול שנתי של כיתה י'. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פריכית עם קוטג', תה וופל.
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מיצי. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן-אפור-אוף וויט לא מוגדר? באיזה צבע המצעים שלך? הם די צבעוניים. מה הפרי האחרון שאכלת? אגס היה טעים? בהחלט אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא אישית איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? עטרה היא עוד חיה? לא
אתה נוסע בטרמפים? בד"כ לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? כשתהיה לי אני אענה על זה.
יש לך חולצה בצבע אפור? אי שם במעמקי הארון, נראה לי שכן. כמה דיסקים יש לך? בסביבות ה-45 (אין כוח לספור) אבל חלקם צרובים/סתם תקועים אצלי מסיבות לא מובנות. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? תלוי בתקופה. כרגע זה "I've Been Expecting You" של רובי וויליאמס. מה השם האהוב עליך לבן? לא החלטתי ולבת? כנ"ל אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- קצפת, יאמי! עמיר בניון- שו? חתולה- מיאו! קצפת- תותים!
פלאפון- משקולת ניירות מוצלחת גלידה- קיץ קיא- פיכס. בית- קירות נדנדה- ילדות כתר- שיניים
תנ"ך- ספר M16- צבא.

עונה באיחור!~

שם: קרנוני.או נושנוש.או קרן. גיל:13 ושני שליש וחצי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? תם מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? מחזה נחשב? הקמצן כמה עמודים יש בו? הרבה קראת הארי פוטר? רק את השניים הראשונים =/ יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? כן ושיר נולד? כן מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? השמינייה אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יודעת! יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? חחח כן מה הצבע-עיניים שלך? ירוקות אוהב אותם? משתדלת מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? משתדלת מה הצבע של הנעליים שלך? לבן ושחור אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? בוב ההורס!!~~!!הוא עדיין אצלי היית חי בזמן מלחמת המפרץ? אני חושבת שנולדתי כמה חודשים אחריה מה אתה זוכר ממנה? - מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? דוד של חברה שלי ומת בתאונת דרכים? חצי אח של שכן שלי ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית כנסת ואז הלכתי ברגל עם ילדים מהכיתה ואז ישנתי אצל חברה יש לך בלוג? לא וקומונה? כן..."הכל על הכל על הכל"! קומונה מספר 15311.. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שישה ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סלט מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? עכשיו?מוסיקה (?!) באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? סגול מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח היה טעים? כן! אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? ע. היא עוד חיה? אל תעשו לה עין הרע אנשים!היא חיה ונושמת! אתה נוסע בטרמפים? ממ..לא.. יש לך חיית מחמד? כן איזה? שני דגים יש לך חולצה בצבע אפור? כן..בארון..מסתתרת איפה שהוא... כמה דיסקים יש לך? הרבה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? של שלמה המלך ושלמי הסנדלר,של מירי מסיקה..ועוד כמה.. מה השם האהוב עליך לבן? לא יודעת ולבת? לא יודעת

sniii

New member
עווונה=]

שם:...... גיל:15 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?הראשונה שקיבלתי מאז שקניתי או האחרונה שקיבלתי אבל מופיעה כראשונה? o_O מאמין באלוקים?לא יודעת.. מה הספר האחרון שקראת?קראתי חצי מהלוחש לסוסים כמה עמודים יש בו?אממ 300 ומשהו ניראה לי קראת הארי פוטר?כן=] יש לך שרשרת?כמה.. הלכת לראות את הפסטיגל?לא ושיר נולד?לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?לא יודעת בדיוק אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא ניראה לי אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא ניראה לי יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי?אולי יש לך חברים בכלל?חחחחחח טפו טפו טפו כן מה הצבע-עיניים שלך?ירוק כהה משהו כזה אוהב אותם?כן מה הצבע-שער שלך?חום אוהב אותו?פחות או יותר מה הצבע של הנעליים שלך?שאני נועלת עכשיו? אוהב אותם? ? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?כל מיני שמות היית חי בזמן מלחמת המפרץ?לא יודעת אם הייתי בארץ מה אתה זוכר ממנה?כלום מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא ניראה לי טפו טפו טפו ומת בתאונת דרכים?=\ מה זה השאלות האלה ביום כיפור האחרון- איפה היית?איזה מקום יש לך בלוג?לא וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?אמממ וואי אני עייפה אין לי כוח לחשוב בכלל מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?מלא דברים, לא אוכלת מסודר מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?וואי מה אני יעשה עכשיו =\ הרסתי לעצמי הכל.. לא משנה מה זה באיזה צבע המקלדת שלך? שחור- כסף באיזה צבע המצעים שלך?לבן עם פרחים מה הפרי האחרון שאכלת?תפוח היה טעים?כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?לא מזכירה שמות היא עוד חיה?כן טפו טפו טפו אתה נוסע בטרמפים?לאאאא יש לך חיית מחמד?כן איזה?כלב תוכים יש לך חולצה בצבע אפור?אמממ לא ניראה לי כמה דיסקים יש לך?אין לי דיסקים יש לי שירים במחשב איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?שומעת הכל מה השם האהוב עליך לבן?לא יודעת ולבת?לא יודעת זה או זה: או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?לא זה ולא זה או ?
הלב שלך הוא- או ?עומד להיות
או ?לא ולא או ?
או ?
או ?גם וגם או ?
!! או ? [יופי או חוכמה?]
או ?כלום או ?
או ?
או ?
או ?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים-מתוק עמיר בניון-מי מכיר אותו בכלל חתולה-פינוק קצפת-שמן פלאפון-תקשורת גלידה-בסדר קיא-=\ או אלכוהול זה בסדר בית-משהו טוב נדנדה-כיף כתר-גן תנ"ך-לא אומר הרבה M16-רובה? זהו.. לילה טוב!!

למעלה