שאלון

יווובל

New member
שאלון ../images/Emo26.gif

שם: גיל: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוקים? מה הספר האחרון שקראת? כמה עמודים יש בו? קראת הארי פוטר? יש לך שרשרת? הלכת לראות את הפסטיגל? ושיר נולד? מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? יש לך חבר ערבי? יש לך חבר נוצרי? יש לך חברים בכלל? מה הצבע-עיניים שלך? אוהב אותם? מה הצבע-שער שלך? אוהב אותו? מה הצבע של הנעליים שלך? אוהב אותם? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? ומת בתאונת דרכים? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? וקומונה? (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? כמה דיסקים יש לך? איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? מה השם האהוב עליך לבן? ולבת? זה או זה:
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? הלב שלך הוא-
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? [יופי או חוכמה?]
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- עמיר בניון- חתולה- קצפת- פלאפון- גלידה- קיא- בית- נדנדה- כתר- תנ"ך- M16- זהו.. לילה טוב!!

KillER SmiLEY

New member
עונה..

שם: סתיו גיל: 13 וחצי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא יודעת מאמין באלוקים? מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם כמה עמודים יש בו? הרבה. קראת הארי פוטר? (נא לקרוא את המילה הבאה בטון פקצי צפצפני ומעצבן במיוחד:) דהה! קראתי את כולם. יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? ממש לא ושיר נולד? ממש לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אין לי מושג. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן! נראה לי. מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? את העיניים? לא בדיוק. מה הצבע-שער שלך? חום כהה נוטה לשחור. אוהב אותו? כן. מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי 2 זוגות נעליים שאני נועלת בלי סדר מסויים, וואנס כחול ווואנס שחור. אוהב אותם? מאוד איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? אהה הסתובבתי בשכונה. יש לך בלוג? יאפ וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) אבל לא בא לי. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? יום, יומיים, משו. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? ביצה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שמוטקלים באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? אדום מה הפרי האחרון שאכלת? לא זוכרת היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? בטח איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? רחל היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? הלוואי
איזה? אני רוצה ארנבים. אבל הם מסריחים. אז אני אסתפק בעכבר מתוק או תוכי חביב. יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? לא יודעת, הרבה. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? מה השם האהוב עליך לבן? לא יודעת ולבת? גם אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- יאמ יאמ עמיר בניון- מי זה? חתולה- וואף קצפת- יאמי פלאפון- חרא אבל אי אפשר לחיות בלעדיו. גלידה- נושל החיים (עזבו את זה שגלידה זה בכלל לא נוזל) קיא- משהו שממש לא בא לי לחשוב עליו בית- משפחה נדנדה- כתר- טמטום תנ"ך- ש.ב M16- אין לי מושג מה זה. זהו.. לילה טוב!!

ady18

Well-known member
תשובות

שם:על גיל: 21 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוקים?כן מה הספר האחרון שקראת?שעות מתות כמה עמודים יש בו?200+ קראת הארי פוטר?לא יש לך שרשרת?כן הלכת לראות את הפסטיגל?לא ושיר נולד?לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?אתמול בליה אמאלה+הדוגמניות אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?כן אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?כן יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי? יש לך חברים בכלל?כן מה הצבע-עיניים שלך?חום דבש אוהב אותם?לא מה הצבע-שער שלך?חום אוהב אותו?לא מה הצבע של הנעליים שלך?שחור כרגע אוהב אותם?כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?אממ היו לי הרבה היית חי בזמן מלחמת המפרץ?כן מה אתה זוכר ממנה?שהייתי בחדר האטום ונרדמתי בו מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא ומת בתאונת דרכים?כן ביום כיפור האחרון- איפה היית?סתם בבית יש לך בלוג?כן וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?אממ משהו כמו 4 ימים טיול עם החברה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?פתיתים+שקשוקה וקצת חומוס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?שלט באיזה צבע המקלדת שלך?לבן באיזה צבע המצעים שלך?צבעוני מה הפרי האחרון שאכלת?בננה לפני לא הרבה זמן חח היה טעים?כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד?לא איזה? יש לך חולצה בצבע אפור?כן כמה דיסקים יש לך?אוף מלא איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?יוסי עדן ועמיר בניון מה השם האהוב עליך לבן?אורולבת?דניאל זה או זה: או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? הלב שלך הוא- או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? [יופי או חוכמה?] או ? או ? או ? או ? או ? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים-אדומים עמיר בניון-מעריצה אותו חתולה-שחורה קצפת-עוגה פלאפון-מכשיר שמדברים בו דה גלידה-בטעמים קיא- בית-מקום שנותן בטחון נדנדה-מתקן שעשוע לילדים כתר-מלך תנ"ך-ספר חשוב לדת היהדות M16-רובה

adiss90

New member
נו טוב

שם: עדי :] גיל: 15 ו ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הא? לא יודעת... מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר6 כמה עמודים יש בו? ממ לא דעת אולי 300? קראת הארי פוטר? .... יש לך שרשרת? כרגע לא הלכת לראות את הפסטיגל? חח לא ושיר נולד? לאאאא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? ממ ערבים מצחיקים אתמול בלילה... אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? ללל..לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? חח לא יודעת... יש לך חבר ערבי? ההורים שלהם נולדו בעיראק, זה נחשב? יש לך חבר נוצרי? ממ לא יש לך חברים בכלל? 0_O מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? נניח מה הצבע-שער שלך? גם אוהב אותו? לא מה הצבע של הנעליים שלך? לבן שהפך לשחור עם פלסטיק כזה כתום ועוד נעליים בצבע חום אוהב אותם? יאפ
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לברווז שלי קוראים וזי ואני אוהבת אותו. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא יודעת מה אתה זוכר ממנה? ? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא. טפו ומת בתאונת דרכים? אממ כן אבל אני "ממש" מכירה.... ביום כיפור האחרון- איפה היית? תלוי באיזו שעה. ראיתי קיל ביל :] וגם שרפתי זמן עם אנשים חמודים ברחוב. יש לך בלוג? כן היפי וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? לא יודעת..בטח יומיים. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אוכל סיניייי סגידהההה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? בית באיזה צבע המקלדת שלך? סתם.. באיזה צבע המצעים שלך? אממ לא זוכרת בדר"כ הם סתם מעפנים. מה הפרי האחרון שאכלת? חח מלא זמן לא אכלתי פירות. אהה נראה לי תות :] היה טעים? כן כי בדיוק היה שוקולד חם מומס לידו. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לצערי איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? חנה (?) היא עוד חיה? ברוךהשם אתה נוסע בטרמפים? אנלא צריכה יש לך חיית מחמד? כן. וזי כמובן. איזה? ברווז ורוד שולט יש לך חולצה בצבע אפור? לא כמה דיסקים יש לך? מספיק. איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? הצרובים מבניהם. מה השם האהוב עליך לבן? ממ שגיא אני אוהבת. זה שם עם עצמה. ולבת? שירה זה השם הכי מאמי שיש....אבל גם דנע זה אחלה. קצת פאקצי.

D o o S h a

New member
עונהנההנה

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מה אני זוכרתת מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? "ואחד עם כיפה" כמה עמודים יש בו? 155 קראת הארי פוטר? כןןן
יש לך שרשרת? כן, לא קבוע
הלכת לראות את הפסטיגל? כןן! ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? מממ... אמא'לה אתמול בלילה נראלי אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? כן? מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? בערך מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי הרבה אוהב אותם? את רובם
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? באזיה שנה היא הייתה?
מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא טפו טפו ומת בתאונת דרכים? לאאא
ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי על אופנים יש לך בלוג? לא אוהבת וקומונה? כן כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? 5 ימים... מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מקדונל'ס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? חיסון באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? סגול\בורדו\רוד מה הפרי האחרון שאכלת? בננה היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן, אפילו 2 כאלה. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? כןןן טפו טפו אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? היה לי חתולל איזה? חתולללללל יש לך חולצה בצבע אפור? כע כמה דיסקים יש לך? המון איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? בזמן האחרון- איזה דיסק שהכנתי ועברי לידר מה השם האהוב עליך לבן? אין... ולבת? גם.. יש כמה שמות נחמדים אבל אין שם אחד מועדף זה או זה: אי פשר לעשות בלי האייקונים.. אז אני רק יכתוב מה העדפתי או ? או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
או ?
הלב שלך הוא- או ?
או ?
נראלי או ?
או ?
או ? |טיוי| או ? תלוי.... או ? [יופי או חוכמה?] גם וגם לא יזיקו או ? ממ... לא יודעת או ?
או ?
- בלי קרינה או ?
או ?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- באלי עמיר בניון- יהודה סעדו חתולה- ספוטי קצפת- תותים פלאפון- הפלאפון שלי גלידה- וניל קיא- הפעם האחרונה שהקאתי בית- הבית שלי נדנדה- גן שעשועים כתר-
תנ"ך- המורה שלי לתנ"ך M16- כלום זהו.. לילה טוב!! צהריים טובים!!

עונה בערך

שם: נגה גיל: 15 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לאדעת מאמין באלוקים? בודאי מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת כמה עמודים יש בו? - קראת הארי פוטר? לא יש לך שרשרת? עכשיו לא הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? לא זוכרת.. אולי יאיר לפיד ? אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? אני מכירה מוסלמית אבל אין לי איתה קשר חוץ משלום שלום מדי פעם.. יש לך חבר נוצרי? כן יש לך חברים בכלל? לא חח מה הצבע-עיניים שלך? חום חרא אוהב אותם? לא מה הצבע-שער שלך? שחור חום אוהב אותו? לא מה הצבע של הנעליים שלך? עכשיו ורוד חח אוהב אותם? בטח !!! הנעלי בית שיליי
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היה לי אחד..? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? הייתי בת 4 חודשים.. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? חס וגראס ומת בתאונת דרכים? - ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית חחח למה ? סיפור ארוך עזבו.. יש לך בלוג? כן וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כנסו לפרטים שלי יש כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? יומיים..?
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?לא זוכרת מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? משקפיים באיזה צבע המקלדת שלך? שחור וכסוף באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? לא. אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? כן איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? לאיודעת איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? - מה השם האהוב עליך לבן? ולבת? זה או זה: או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? הלב שלך הוא- או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? [יופי או חוכמה?] או ? או ? או ? או ? או ? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- טה-בה-דם-פם-פם עמיר בניון- כיפה חתולה-חלב קצפת- תותים פלאפון-מסך גלידה-
קיא- איכס ? בית- גג נדנדה- מגלשה כתר- מלך תנ"ך- M16-מה זהו.. לילה טוב!!

sdavid1

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. לא זוכרת 2.ברוררררררר 3.אממ..בדיחות 4. 155-אבל לא קראתי הכל.. 5.לא 6.ברור מיליוןןןן 7.כן 8. כןן איזה יפה היהההההה יותר מהפסטיגל!!!!!!!! 9.הדוגמניות2 עונה 2 10.לא 11.לא- ה' ישמור את כל עם ישראל!!! מזה השאלות האלו????????? 12.לא 13.לא 14.כן תודה לאל!!! 15.חום 16.כן ברוך השם!!! 17.על השאר אני לא מוכנה לענות שאלון דפוק ביותר!!!!!!!! השם ישמור אותנו מכל צרה!!!

../images/Emo9.gif

שם:רוני גיל:14 ו7 וחודשים בערך. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אמא מאמין באלוקים?כן מה הספר האחרון שקראת?קוראת עכשיו,ספר באנגלית כמה עמודים יש בו?מאה ומשהו,אין לי כוח לספור
קראת הארי פוטר?אוי לא. יש לך שרשרת?כןן. הלכת לראות את הפסטיגל?כןן(:) ושיר נולד?כןן(:)והמ..נכנסתי מאחורי הקלעים
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?אופרה ווינפרי אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לאא. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא. יש לך חבר ערבי?לא. יש לך חבר נוצרי?המ,כן. יש לך חברים בכלל?כן
מה הצבע-עיניים שלך?חום אוהב אותם?בטחח. מה הצבע-שער שלך?חום שטני כזה אוהב אותו?כן,סבבה. מה הצבע של הנעליים שלך?שלבשתי היום?לבנות. אוהב אותם?ככןן. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?אפרסק. היית חי בזמן מלחמת המפרץ?לא. מה אתה זוכר ממנה?לא הייתי חיה מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?חס וחלילה,לא. ומת בתאונת דרכים?חס וחלילה,לא. ביום כיפור האחרון- איפה היית?בעיר,עם חברות. יש לך בלוג?כן. וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?יומיים בערך. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?חביתה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?קרם באיזה צבע המקלדת שלך?לבנה באיזה צבע המצעים שלך?אדום ואפור מה הפרי האחרון שאכלת?רימון היה טעים?מאאוד אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?רחל היא עוד חיה?לא אתה נוסע בטרמפים?לא. יש לך חיית מחמד?לא איזה?אינלי. יש לך חולצה בצבע אפור?כן. כמה דיסקים יש לך?הרבה,מעל 15.אינלי כוח לספור
איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?דיסקים אני לא שומעת,הרוב במחשב מה השם האהוב עליך לבן?עידו,ערן,לא יודעת,מלא. ולבת?רומי ועוד כמה זה או זה:
או|נקבה
נקבה|
או|גלידה
גלידה|
או|סוכריה
שוקולד|
או|קפה
שוקו|
או|פיצה
פיצה|
או|בננה
תות|
או|שבלול
שבלול|
או|כלב
כלב| הלב שלך הוא-
או|לב
לב|לא בדיוק,אני פשוט לא אוהבת מישהו
או|כרגל
כסל|
או
?ממ,לא יודעת,גם
אבל גם
או
?
או|ספר
טי-וי|
או
?
או
?[יופי או חוכמה?]לאדעת
או
?
או
?
או|טלפון
נייד|
או|שמש
שמש|
או|נורה
נר| אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים-יאאממי עמיר בניון-סעדו חתולה-גמישות קצפת-מילקי פלאפון-סלקום גלידה-לק קיא-זיתים בית-משפחה נדנדה-מוניקה כתר-מלך תנ"ך-שיעור M16-אקדח

Ofekkk

New member
שלום:) עונה

שם: אופק גיל:16 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? סופי מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? חחח אדיפוס בכיתה חעחע כמה עמודים יש בו?200 ומשו נראה לי קראת הארי פוטר?לא. ראיתי ת'סרט יש לך שרשרת?כן הלכת לראות את הפסטיגל? נגמרו הכרטיסים ושיר נולד?לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? תדר 04 אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?חח לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי?כן יש לך חברים בכלל?חח כן מה הצבע-עיניים שלך?ירוק אוהב אותם?כן מה הצבע-שער שלך? בלונד אוהב אותו?כן מה הצבע של הנעליים שלך? אממ יש הרבה אוהב אותם?כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אממ יש גם הרבה חח היית חי בזמן מלחמת המפרץ?כן מה אתה זוכר ממנה?כלום מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים?כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? אממ עם חברה בשכונה יש לך בלוג?היה וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? 4 ימים בערך מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אתמול מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?יוסי באיזה צבע המקלדת שלך?שחור באיזה צבע המצעים שלך?צבעים בהירים מה הפרי האחרון שאכלת?בננה היה טעים?כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?נילי היא עוד חיה?כן ברור טפו טפו טפו אתה נוסע בטרמפים?ממש לא יש לך חיית מחמד?אח שלי נקרא? חח סתם איזה?- יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך?לא כ"כ הרבה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? יש שירים במחשב מה השם האהוב עליך לבן?אורן איתי ליעד ולבת? איילין יובל זה או זה: או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? הלב שלך הוא- או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? [יופי או חוכמה?] או ? או ? או ? או ? או ? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- עמיר בניון- חתולה- קצפת- פלאפון- גלידה- קיא- בית- נדנדה- כתר- תנ"ך- M16-

Ofekkk

New member
אופס... חח המשך

אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- אדום עמיר בניון-מוזיקה חתולה-מיאו קצפת-טעים פלאפון-הלו גלידה-קר קיא-בע בית-משפחה נדנדה-נד נד נד נד רד עלה עלה ורד כתר-מלך תנ"ך-מקצוע M16- אה?

עונה:]]../images/Emo42.gif

שם: סמדר גיל: 13.9 עוד מעט
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחבר שלי מאמין באלוקים? תלוי באיזה יום אתם תופסים אותי
מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. כמה עמודים יש בו? הרבה קראת הארי פוטר? כן יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? כן
ושיר נולד? גם
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? השיר שלנו אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? כן. יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן
מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? לא ממש, הלוואי שהם היו ירוקות
מה הצבע-שער שלך? חום-גוונים [טבעי
] אוהב אותו? מאוד
מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי הרבה אוהב אותם? מן הסתם, אחרת לא הייתי קונה. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? פו. כי היה לי את פו הדב
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא, זה קרה ב-91, נולדתי ב-92. מה אתה זוכר ממנה? ---- מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? כן
השומר של הבית ספר היסודי שלי.. ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כן וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) הבלוג שלי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=207319 תהנו. כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שלושה ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? יעל
באיזה צבע המקלדת שלך? רגיל, כזה אפור.. אני יודעת
באיזה צבע המצעים שלך? טורקיז מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח היה טעים? לא ממש אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן, בן דוד שלי. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? בלומה היא עוד חיה? לא אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? --- יש לך חולצה בצבע אפור? לא ניראה לי כמה דיסקים יש לך? הרבה
איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? השיר שלנו מה השם האהוב עליך לבן? סער ולבת? אופל אין לי כוח לענות על הסמיילים
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- יאמי
עמיר בניון- זמר גרוע, שונאת מזרחית. חתולה- "בסך הכל חתולה, ואואואואואואהה" קצפת- יאמי
פלאפון- סלקום גלידה- וניל קיא- איכסה
בית- הכתובת של הבית שלי [בהנחה שאתם לא מצפים שאני אשכרה אתן לכם] נדנדה- כלום
כתר- יעלי המלכה
תנ"ך- בלעע, אחד המקצועות היותר מזעזעים בעולם. M16- רובה

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין גיל: 15 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא זוכרת ואין לי כוח לבדוק מאמין באלוקים? אלוהים.. ואממ כן מה הספר האחרון שקראת? אנטיגונה.. מהבצפר =/ כמה עמודים יש בו? 70 ככה קראת הארי פוטר? ניסיתי יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? החטא ועונשו בביפ אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? כן מה הצבע-עיניים שלך? חומות אוהב אותם? יש ברירה? מה הצבע-שער שלך? חום כהה אוהב אותו? לא מה הצבע של הנעליים שלך? תלוי איזה יש הרבה אוהב אותם? כן
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת אבל היה לי דובי עצום כזה ומה זה הייתי קשורה אליו
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? כלום הייתי תינוקת.. מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא חס וחלילה טפו טפו טפו!!! ומת בתאונת דרכים? לאאאאא!! ^^ ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לה לה לה.. וקומונה? לא.. (אפשר להוסיף קישור...) לא רוצה ולא רוצה כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שלושה ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? בורקס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? גיטרה באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? זה משתנה.. כל מיני מה הפרי האחרון שאכלת? לא זוכרת.. היה טעים? אאאאא אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אילנה היא עוד חיה? כן.. תפסיקו יא מעצבנים! אתה נוסע בטרמפים? לעיתים רחוקות כשמישהו הולך איתי ועוצר (אסור לבד!) יש לך חיית מחמד? לא איזה? קרציות יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? הרבה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? אני שומעת לרוב מהמחשב ומנגן ככה ש.. מה השם האהוב עליך לבן? לאדעת ולבת? עזבו אותי זה או זה: או ? או ? חחחחחחחח בקטגוריה הזאת אני רואה הרבה!! או ? או ? או ? או ? או ? או ? הלב שלך הוא- או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? [יופי או חוכמה?] או ? או ? או ? או ? חחחח איזה בידור....
או ? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- אדום עמיר בניון- מזרחית חתולה- השכונה שלי קצפת- עוגות פלאפון- הפלאפון שלי גלידה- קיץ קיא- אוטובוס
בית- לישון נדנדה- גן שעשועים כתר- מלך תנ"ך- בצפר M16- צבא

....

שם: שיר גיל: 14 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אממ בודקת..הודיה מאמין באלוקים? ברור!!!!! מה הספר האחרון שקראת?תנו לגדול בשקט כמה עמודים יש בו? 400 ומשו קראת הארי פוטר? לא יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? חחחחחח לא ושיר נולד? ממש לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אממ לא ראיתי טלויזיה הרבה זמן אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? אממ לא יש לך חבר ערבי? אה?? לא! יש לך חבר נוצרי? לאא יש לך חברים בכלל? ברור חח מה הצבע-עיניים שלך? ירוק אוהב אותם? כה מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? כה מה הצבע של הנעליים שלך? לבן אוהב אותם? אממ כה נחמדות איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא היה לו שם היית חי בזמן מלחמת המפרץ? עוד לא מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ברוך השם ומת בתאונת דרכים? אממ כן.. אבל לא קרוב אליי...
ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית ובחוץ יש לך בלוג? לא וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? 4 ימים ככה מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? ארומה
(לא ממש ערב אבל בכל זאת..) מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? LIFE (למה באנגלית למה?!?) באיזה צבע המקלדת שלך? בז' באיזה צבע המצעים שלך? ורוד מה הפרי האחרון שאכלת? אממ.. תות היה טעים? כה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כה איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? סימה היא עוד חיה? ברור!!! אל תדברו על זה אפילו!!! אתה נוסע בטרמפים? משתדלת שלא יש לך חיית מחמד? לא לא לא לאאאא איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? אממ כה כמה דיסקים יש לך? אממ.. 4 חח איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? את כולם מה השם האהוב עליך לבן? אהמ אהמ ולבת? אממ.. לירון או דניאל זה או זה: אין לי כח להעתיק את הסמיילים או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? הלב שלך הוא- או ? או ? או ? או ? או ? או ? או ? [יופי או חוכמה?] או ? או ? או ? או ? או ? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- שדה עמיר בניון- שלכת חתולה- איכס קצפת- דובדבן פלאפון- רטט גלידה- קר קיא- בחילה בית- גג נדנדה- מגלשה כתר- ראש תנ"ך- תורה M16- רובה

dirty fairy

New member
עונה

שם: נופר גיל: 15 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? סולי מאמין באלוקים? כן מה הספר האחרון שקראת? אני כיסטיאנה פ. כמה עמודים יש בו? 200 ומשהו נראה לי קראת הארי פוטר? לא יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? סרט אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא חושבת אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא זכור לי יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? בערך יש לך חברים בכלל? כנראה מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? מאד מה הצבע-שער שלך? שטני עם קצוות בלונדינים אוהב אותו? כן מה הצבע של הנעליים שלך? ורוד לבן אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? צפרדי היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? סדאם מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא {טפו טפו חמסה חמסה} ומת בתאונת דרכים? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל סבתא יש לך בלוג? לא וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבוע מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לחמניה עם משהו מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מטבוחה באיזה צבע המקלדת שלך? לבנה כזאת באיזה צבע המצעים שלך? סגול מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז נראה לי היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? מה זה משנה? היא עוד חיה? כןן! אתה נוסע בטרמפים? חס וחלילה יש לך חיית מחמד? לא איזה? -- יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? 10 בערך{מקוריים} איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? של EMINEM מה השם האהוב עליך לבן? מייקל ולבת? אשלי אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- רקובים עמיר בניון- יהודה סעדו חתולה- איכס קצפת- תותים פלאפון- שחר גלידה- ואפל קיא- כתום בית- אמא נדנדה- אימה כתר- אחשוורוש תנ"ך- שואה M16- מטוס/רובה

Spiritfall

New member
נו, טוב.

שם: רותם גיל: 17 וחצי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? פלורה [אור] מאמין באלוקים? לא יודעת מה הספר האחרון שקראת? עדיין קוראת, "על העיוורון" כמה עמודים יש בו? 200 ומשהו קראת הארי פוטר? לא יש לך שרשרת? אפילו כמה הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? מה זה? מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? לא זוכרת.. זה היה מזמן אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? כן.. לא.. כן? אוי, מקום מקסים אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? סבתא של אבא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? לא? מה הצבע-עיניים שלך? חום אוהב אותם? נחמד מה הצבע-שער שלך? חום אוהב אותו? נחמד מה הצבע של הנעליים שלך? אפור אוהב אותם? נחמד איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? חופית היית חי בזמן מלחמת המפרץ? כן מה אתה זוכר ממנה? מסכה מגניבה על הראש מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא בדיוק.. מישהי מהישוב שלא הכרתי ומת בתאונת דרכים? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? בסביבה. היה כיף
יש לך בלוג? לא וקומונה? לא אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? 9 ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? פיצה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אוסקוט באיזה צבע המקלדת שלך? אפור לבן באיזה צבע המצעים שלך? כחול אפור מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח היה טעים? כה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? בונאה, יש גבול לשאול פה היא עוד חיה? כן. זונות שתקו. אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן איזה? תוכי יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? כמה שצריך איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? Dream Theater [כל מיני] Foo Fighters זהו. מה השם האהוב עליך לבן? תומר, רועי ולבת? אנערף אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- אדום עמיר בניון- מנעד חתולה- טריפיד קצפת- דובדבן פלאפון- מטען גלידה- פיסטוק קיא- איכ בית- שלי נדנדה- סרט הנשכחים כתר- מלך תנ"ך- בגרות! -

עונהה

שם: יהודית גיל: 13 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ממה ששמרתי?שריי מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? כמה עמודים יש בו? קראת הארי פוטר? לא
יש לך שרשרת? כן
הלכת לראות את הפסטיגל? לא
ושיר נולד? כן
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? השמיניה אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא
אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? לא
יש לך חבר ערבי? לא
יש לך חבר נוצרי? כן
יש לך חברים בכלל? כןן
מה הצבע-עיניים שלך? כחול-ירוק אוהב אותם? כן
מה הצבע-שער שלך? שטני-בלונדיני אוהב אותו? את הצבע או את השיער? הצב כן, השיער לא מה הצבע של הנעליים שלך? יש לי הרבה..
אוהב אותם? כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא
מה אתה זוכר ממנה? לא נולדתי מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא וקומונה? לא פעילה (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? שבוע מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? קורנפלס מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? אלף באיזה צבע המקלדת שלך? אפור, והמקשים לבן באיזה צבע המצעים שלך? כחול עם ציורים מה הפרי האחרון שאכלת? בננה
היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? אילנה היא עוד חיה? כן אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? אין יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך? 100 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? לא יודעת.. מה השם האהוב עליך לבן? ולבת? זה או זה:
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
הלב שלך הוא-
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? [יופי או חוכמה?]
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות:
תותים- אדום עמיר בניון- אה?
חתולה- פשושה
קצפת- עוגה
פלאפון- חיים
גלידה- שוקולד
קיא- בולמיה בית- משפחה נדנדה- ילדות כתר- מלכות תנ"ך- קדושה M16- אם פי 3 זהו.. לילה טוב!!

TrAd RaD

New member
../images/Emo45.gifלפי דעתי הבעת אותם בצורה ../images/Emo205.gif+

יפה... אולי קצת בוטה לחלק מהאנשים אבל היא מצאה חן בעיניי

למעלה