שאלון

שאלון../images/Emo26.gif

האם
אמרת פעם למורה שהיא זונה
קפצת בנג'י
יש לך פלאפון
היית בחו"ל
אם כן, איפה
את/ה אוהב/ת כדורגל
אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
את/ה אוהב/ת כדורסל
טבעת פעם
היית פעם בכפר ערבי
אכלת פעם גו'ק
ניסית סמים
את/ה מעשן/ת
את/ה שותה
היית פעם בדימונה
שיחקת כדורגל
שיחקת כדורסל
נסעת פעם על אופנוע
קרתה לך תאונה
עצר אותך שוטר
את/ה אוהב חיות
את/ה רואה טלנובלות
יש לך חבר/ה
*כל הזכויות שמורות לי*

עונה לשאלון שלי../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

אמרת פעם למורה שהיא זונה
כן קפצת בנג'י
כן יש לך פלאפון
כן היית בחו"ל
הייתי.אם כן, איפה
איטליה,צרפת,הולנד,מצרים את/ה אוהב/ת כדורגל
מכבי חיפה,ריאל מדריד את/ה אוהב/ת כדורסל
לא.אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
טבעת פעם
לא היית פעם בכפר ערבי
כן אכלת פעם גו'ק
לא ניסית סמים
כן את/ה מעשן/ת
כן את/ה שותה
כן היית פעם בדימונה
לא שיחקת כדורגל
כן שיחקת כדורסל
כן נסעת פעם על אופנוע
כן קרתה לך תאונה
כן עצר אותך שוטר
לא את/ה אוהב חיות
כן את/ה רואה טלנובלות
כן יש לך חבר/ה
כן

SiM GirL

New member
תשובון../images/Emo26.gif

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא, אבל אמרתי משהו דומה
קפצת בנג'י? לא וטוב שכך ישך פלאפון? ב-רור היית בחו"ל? כל שנה חחח אם כן, איפה? בוא נראה... בלגיה, הולנד, צרפת, אנגליה, גרמניה, שוויץ, אוסטריה (לא אוסטרליה!), דנוור, ניו יורק, פלורידה וקולורדו. את אוהבת כדורגל? בעעחסה... את אוהבת כדורסל? בערך.. אני משחקת טוב
טבעת פעם? כן בבריכה
היית פעם בכפר ערבי? מלא אכלת פעם ג'וק? איככס לא ניסית סמים? לא מה נראה לכם??? את מעשנת? לא היית פעם בדימונה? כן כמה פעמים את שותה? שתיתי פעם.. זה נחשב? שיחקת כדורגל? אלף ואחת פעמים שיחקת כדורסל? אלפיים ואחת פעמים נסעת פעם על אופנוע? עם חבר שלי החמודי קרתה לך תאונה? לא שזכור לי עצר אותך שוטר? את אבא שלי כשהייתי בת 7 את אוהבת חיות? איזה מתוקים! את רואה טלנובלות? רק השיר שלנו יש לך חבר? בטח!

ל א ק י

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

האם? אמרת פעם למורה שהיא זונה?
קפצת בנג'י?
יש לך פלאפון?
היית בחו"לאם כן, איפה?
[יש רשימה בבלוג שלי X:] את/ה אוהב/ת כדורגל? אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
את/ה אוהב/ת כדורסל? אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
טבעת פעם?
היית פעם בכפר ערבי?
אכלת פעם גו'ק?
ניסית סמים?
את/ה מעשן/ת?
את/ה שותה?
[לפעמים
] היית פעם בדימונה?
[לא שזכור לי] שיחקת כדורגל?
שיחקת כדורסל?
נסעת פעם על אופנוע?
קרתה לך תאונה?
עצר אותך שוטר?
את/ה אוהב חיות?
את/ה רואה טלנובלות?
יש לך חבר/ה?

../images/Emo69.gifבלומפצ'יק

-האם- אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא קפצת בנג'י? לא יש לך פלאפון? כה היית בחו"לאם כן, איפה? ספרד איטליה אנגליה צרפת את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא טבעת פעם? לא נראה לי.. היית פעם בכפר ערבי?דרוזי אכלת פעם גו'ק?לא ניסית סמים?לא את/ה מעשן/ת?לא את/ה שותה?מדי פעם קצת היית פעם בדימונה? ממ רק כדי להשתין בדרך לאילת חח שיחקת כדורגל? ממ לא ממש, יותר סטנגה שיחקת כדורסל? כה נסעת פעם על אופנוע? כה קרתה לך תאונה? לא עצר אותך שוטר? לא את/ה אוהב חיות? כה את/ה רואה טלנובלות? כרגע רק טלנובלה בע"מ
אבל כמעט ולא יש לך חבר/ה? לא

רותמיקה

New member
יאי אני אוהבת שאלות!! -חדשה-

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה:כן קפצת בנג'י: כן יש לך פלאפון: כן היית בחו"לאם כן, איפה: כן בבלגיה הולנד צרפת איטליה רומניה סיני(מצריים) ועוד חודש ב5.5 אני טסה ללונדון. את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת: כן בערך, בית"ר ים את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת: גם כן בערך: מכבי ת"א. איך לא? טבעת פעם:סוג של.. היית פעם בכפר ערבי: כן, אפילו התארחתי אצל משפחה ערביה בסמינר יהודים ערבים. אכלת פעם גו'ק: בטעות ואז ירקתי.. כאילו לא ג'וק, ברחש כזה.. ניסית סמים: אין תגובה את/ה מעשן/ת: כן את/ה שותה: כן שיוצאים בארועים וכאלה.. היית פעם בדימונה:כן, בדרך לאילת עצרנו שם שיחקת כדורגל:כן שיחקת כדורסל:כן נסעת פעם על אופנוע:כן קרתה לך תאונה:כן עצר אותך שוטר:כן את/ה אוהב חיות:כן את/ה רואה טלנובלות:רק השיר שלנו יש לך חבר/ה:כרגע לא

סינטטית

New member
:))

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה ? אמרתי, אני לא יודעת אם היא שמעה, אני מקוה שלא.. חחח קפצת בנג'י ? אם הסקייקוסטר בסופרלנד מנחשב אז כן, פעמיים יש לך פלאפון? כן היית בחו"לאם כן, איפה? הייתי ב: יון,טורקיה,בולגריה וספרד את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? הממ מכבי נתניה :) את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? מכבי ת"א טבעת פעם? לא אבל כמעט היית פעם בכפר ערבי? יכול להיות אכלת פעם גו'ק? איכססססססססססס לאאא ניסית סמים? לא את/ה מעשן/ת? לא את/ה שותה? לא היית פעם בדימונה? כן שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל? כן נסעת פעם על אופנוע? כן קרתה לך תאונה? לא חס וגראס!! עצר אותך שוטר? לא את/ה אוהב חיות? תלוי איזה :) את/ה רואה טלנובלות? לא יש לך חבר/ה? לא

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

האם
אמרת פעם למורה שהיא זונה?
קפצת בנג'י?
יש לך פלאפון?
היית בחו"ל?
אם כן, איפה? ארה"ב, קנדה, הולנד, גרמניה, ירדן (
), צרפת, אנגליה וזהו נראה לי
את/ה אוהב/ת כדורגל?
את/ה אוהב/ת כדורסל?
טבעת פעם?
היית פעם בכפר ערבי?
אכלת פעם גו'ק?
ניסית סמים?
את/ה מעשן/ת?
את/ה שותה?
לפעמים היית פעם בדימונה?
שיחקת כדורגל?
שיחקת כדורסל?
נסעת פעם על אופנוע?
קרתה לך תאונה?
עצר אותך שוטר?
את/ה אוהב חיות?
את/ה רואה טלנובלות?
יש לך חבר/ה?

ME../images/Emo13.gif

האם
אמרת פעם למורה שהיא זונה
אממממ לא חחחחחח אבל זה היה נורא קרוב קפצת בנג'י
חח לא יש לך פלאפון
כעע היית בחו"ל
אם כן, איפה
סינגפור, צרפת, אנגליה
את/ה אוהב/ת כדורגל
לא את/ה אוהב/ת כדורסל
לא חחחחחח טבעת פעם
אמממ כמעט בחוג בבצפר בימאות
היית פעם בכפר ערבי
אממ לא נראלי אכלת פעם גו'ק
אאאאייייככסס... לחשוב על ג'וק עושה לי בחילה.. אז לאכול
ניסית סמים
לא את/ה מעשן/ת
לא את/ה שותה
לא היית פעם בדימונה
אמממ נראלי שיחקת כדורגל
כה שיחקת כדורסל
כה נסעת פעם על אופנוע
אממ לא חחח קרתה לך תאונה
לא חס וחלילהההה עצר אותך שוטר
אמממממ של משמרות הזהב.. נחשב
את/ה אוהב חיות
מאוודד
את/ה רואה טלנובלות
בטח
יש לך חבר/ה
לא

ady18

Well-known member
תשובות

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה לא קפצת בנג'י לא יש לך פלאפון כן היית בחו"לאם כן, איפה חלק גדול מארופה ופעמים ארצות הברית את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת מכבי תל אביב את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת מכבי תל אביה טבעת פעם לא היית פעם בכפר ערבי נראה לי אכלת פעם גו'ק לא ניסית סמים לא את/ה מעשן/ת לא את/ה שותה כן היית פעם בדימונה לא שיחקת כדורגל כן שיחקת כדורסל כן נסעת פעם על אופנוע כן קרתה לך תאונה כן עצר אותך שוטר לא את/ה אוהב חיות כן את/ה רואה טלנובלות כן יש לך חבר/ה לא

®NuLy®

New member
עונה...

קפצת בנג'י? לא יש לך פלאפון? כן!! היית בחו"לאם כן, איפה? בצרפת את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? שונאת כדורגל את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? מכבי תל אביב!! טבעת פעם? כמעט בים היית פעם בכפר ערבי? כן... בטיול השנתי
אכלת פעם גו'ק? פיכסה ניסית סמים? חס וחלילה את/ה מעשן/ת? כנ"ל את/ה שותה? כנ"ל היית פעם בדימונה? כן ממזמן ממזמן שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל? כןןן נסעת פעם על אופנוע? לא קרתה לך תאונה? כן פעמיים באותו מקום עצר אותך שוטר? תודה לאל לא את/ה אוהב חיות? לא משו את/ה רואה טלנובלות? לא יש לך חבר/ה? לא...

®NuLy®

New member
איכסה... זה סיוט

הייתי לנו אכסנייה מעאפנה כזאת.... עדיף שאני לא אזכר

למעלה