שאלון

fushit

New member
../images/Emo178.gif

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא. קפצת בנג'י? לא. יש לך פלאפון? כן היית בחו"ל? אם כן, איפה? בארצות הברית, ארגנטינה, צרפת, ספרד וגוש קטיף. את אוהבת כדורגל? אם כן,איזו קבוצה את אוהדת? ריבר פלייט (קבוצה ארגנטינאית) את/ה אוהב/ת כדורסל? לא. טבעת פעם? לא. היית פעם בכפר ערבי? כן. אכלת פעם גו'ק? לא, איכס! ניסית סמים? לא. את מעשנת? לא. את שותה? באירועים. היית פעם בדימונה? כן. שיחקת כדורגל? כן, פעם. שיחקת כדורסל? כן, פעם. נסעת פעם על אופנוע? כן. קרתה לך תאונה? כן! עצר אותך שוטר? לא. את אוהבת חיות? כן, מאוד! את רואה טלנובלות? בטח! יש לך חבר? לא.

English Muffin

New member
עונהה

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה-כן קפצת בנג'י-לא יש לך פלאפון-כן היית בחו"לאם כן, איפה-כן בהרבה מקומות את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת-מכבי חיפה ומנצ'סטר את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת-מכבי תל אביב טבעת פעם-לא היית פעם בכפר ערבי-כן אכלת פעם גו'ק-לא אבל אכלתי נמלים ניסית סמים- את/ה מעשן/ת-כן את/ה שותה-כן היית פעם בדימונה-כן שיחקת כדורגל-כן שיחקת כדורסל-כן נסעת פעם על אופנוע-כן קרתה לך תאונה-לא עצר אותך שוטר-כן את/ה אוהב חיות-כן את/ה רואה טלנובלות-כן יש לך חבר/ה-לא

אני...

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה? כן קפצת בנג'י? לא יש לך פלאפון? כן שניים היית בחו"לאם כן, איפה? הייתי בלוס אנג'לס את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? מכבי חיפה את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? מכבי ת"א טבעת פעם? לא היית פעם בכפר ערבי? כן אכלת פעם גו'ק? לא ניסית סמים? כן את/ה מעשן/ת? כן את/ה שותה? לא היית פעם בדימונה? כן שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל? לא נסעת פעם על אופנוע? כן קרתה לך תאונה? כן עצר אותך שוטר? כן את/ה אוהב חיות? כן את/ה רואה טלנובלות? ראיתי פעם יש לך חבר/ה? בעל

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo3.gif

אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא
קפצת בנג'י? הלוואי.. יש לך פלאפון? כן היית בחו"לאם כן, איפה? צרפת,הולנד,בלגיה,פורטוגל,שוויץ(בערך חח),יוון.. את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא טבעת פעם? לא היית פעם בכפר ערבי? כן אכלת פעם גו'ק? אני מקווה שלא *בעע* ניסית סמים? לא את/ה מעשן/ת? כרגע לא את/ה שותה? לא היית פעם בדימונה? כן שיחקת כדורגל? לא ממש שיחקת כדורסל? אני חושבת שכן..אבל לא רציני
נסעת פעם על אופנוע? כן קרתה לך תאונה? לא עצר אותך שוטר? לא את/ה אוהב חיות? כן את/ה רואה טלנובלות? פעם ראיתי יש לך חבר/ה? לא

LOVE SIMS 2

New member
תשובההההההההההההההות

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה
קפצת בנג'י
יש לך פלאפון
היית בחו"לאם כן, איפה---- בקנדה, בארה"ב בסן פרנסיסקו את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
טבעת פעם
היית פעם בכפר ערבי
אכלת פעם גו'ק
ניסית סמים
את/ה מעשן/ת
את/ה שותה
(מים דההההההההה... סתם הבנתי את הפואנטה. לא אני לא שותה אלכוהול...) היית פעם בדימונה
שיחקת כדורגל
שיחקת כדורסל
נסעת פעם על אופנוע
קרתה לך תאונה
עצר אותך שוטר
את/ה אוהב חיות
את/ה רואה טלנובלות
יש לך חבר/ה

nni8

New member
עונה

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה קפצת בנג'י לא יש לך פלאפון כו היית בחו"לאם כן, איפה כן בכמה מקומות טחח את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת לא טבעת פעם לא היית פעם בכפר ערבי כן אכלת פעם גו'ק לא ניסית סמים לאאאא את/ה מעשן/ת לא את/ה שותה לא היית פעם בדימונהכן שיחקת כדורגל כן שיחקת כדורסל כן נסעת פעם על אופנוע לא קרתה לך תאונה לא עצר אותך שוטר כן את/ה אוהב חיות כןןןןןן את/ה רואה טלנובלות כן יש לך חבר/ה לא

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

האם: אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא קפצת בנג'י? לא יש לך פלאפון? כן היית בחו"ל אם כן, איפה? לא :\ את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא טבעת פעם? כמעט :| היית פעם בכפר ערבי? לא.. אמא'לה אכלת פעם גו'ק? לא.. איכ ניסית סמים? לא! את/ה מעשן/ת? לא את/ה שותה? פעם ב.. לא רציני :> היית פעם בדימונה? ממ עברתי שם שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל? כן נסעת פעם על אופנוע? לא קרתה לך תאונה? לא עצר אותך שוטר? לא את/ה אוהב חיות? כן את/ה רואה טלנובלות? פעם ב.. כשיש משהו נורמלי :> יש לך חבר/ה? לא

לא !!!!

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה לא קפצת בנג'י לא יש לך פלאפון לא היית בחו"לאם כן, איפהלא חחחח את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת ךט את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/תלא טבעת פעם כן...? היית פעם בכפר ערבי כן אכלת פעם גו'ק לאאאאאאאאא ניסית סמים לא את/ה מעשן/ת לא את/ה שותה לא היית פעם בדימונה לוידעת חח שיחקת כדורגל ממ אולי לא זוכרת חח שיחקת כדורסל ככן =\ נסעת פעם על אופנוע לא קרתה לך תאונה לא ברוך ה' עצר אותך שוטר לא את/ה אוהב חיות כן את/ה רואה טלנובלות לא יש לך חבר/ה לא *כל הזכויות שמורות לי*

אני עונה..

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה-לא קפצת בנג'י-לא יש לך פלאפון-כן היית בחו"לאם כן, איפה-לא הייתי... את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת-לא אוהבת.. את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת-לא אוהבת.. טבעת פעם-לא היית פעם בכפר ערבי-חחחח כן אכלת פעם גו'ק-לא ניסית סמים-לא את/ה מעשן/ת-לאאא את/ה שותה-לא היית פעם בדימונה-אולי... שיחקת כדורגל-כן שיחקת כדורסל-כן נסעת פעם על אופנוע-לא קרתה לך תאונה-כן עצר אותך שוטר-כן את/ה אוהב חיות-לא את/ה רואה טלנובלו-לא יש לך חבר/ה-לא

מסטולית

New member
אחלה שאלון!

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא קפצת בנג'י? לא יש לך פלאפון?כן היית בחו"לאם כן, איפה?כן בכל מיני אין לי כוח לפרט את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת?לא טבעת פעם?לא חחחחחחחחחח היית פעם בכפר ערבי? כן אכלת פעם גו'ק? לא
ניסית סמים? לא את/ה מעשן/ת?לא את/ה שותה? לא היית פעם בדימונה ? לא נראה לי.... שיחקת כדורגל?כן שיחקת כדורסל? כן נסעת פעם על אופנוע? לא קרתה לך תאונה? לא חס וגראס עצר אותך שוטר? כן את/ה אוהב חיות? לא את/ה רואה טלנובלות? כן
יש לך חבר/ה? לא

NiKi†a

New member
טוב נו..משעמם לי P:

אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא קפצת בנג'י? לא בדיוק.. יש לך פלאפון? כן היית בחו"ל? אם כן, איפה? כן, אירופה ואמריקה. את/ה אוהב/ת כדורגל? אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא אוהבת כדורגל..אבל בית"ר. את/ה אוהב/ת כדורסל? אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? כן, ממ אין קב' מסויימת. טבעת פעם? לא היית פעם בכפר ערבי? כן אכלת פעם גו'ק? לא ניסית סמים? לא את/ה מעשן/ת? לא את/ה שותה? כשיוצא היית פעם בדימונה? אולי.. שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל? כן נסעת פעם על אופנוע? מממ לא חושבת קרתה לך תאונה? לא משו מיוחד עצר אותך שוטר? לא את/ה אוהב חיות? כה את/ה רואה טלנובלות? לא יש לך חבר/ה? כן [:

tuty fruty

New member
../images/Emo1.gifתשובות

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה?לא קפצת בנג'י?לא יש לך פלאפון?כן היית בחו"ל אם כן, איפה?כן :אילטליה צפרת ספרד נרבגיה, שוודיה דנמרק,יוון,לונדון פולין וזהו ניראה לי... את/ה אוהב/ת כדורגל?אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת?לא אוהבת את/ה אוהב/ת כדורסל?אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת?אוהבת את מכבי תל אביב טבעת פעם?לא אבל כמעט היית פעם בכפר ערבי?כן אכלת פעם גו'ק?לא ניסית סמים?לא את/ה מעשן/ת?לא את/ה שותה?לפעמים היית פעם בדימונה?לא שיחקת כדורגל?כן שיחקת כדורסל?כן נסעת פעם על אופנוע?כן קרתה לך תאונה?לא עצר אותך שוטר?לא את/ה אוהב חיות?מאוד! את/ה רואה טלנובלות?לפעמים יש לך חבר/ה?לא

ווינגז

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo135.gifעונה

האם
אמרת פעם למורה שהיא זונה?
לא.
קפצת בנג'י?
לא.
יש לך פלאפון?
כן.
היית בחו"ל? אם כן, איפה?
כן. גרמניה, צרפת, הולנד, ארה"ב, שוויץ, איטליה, אנגליה... יש עוד כמה, אני חושבת.
את אוהבת כדורגל?
לא.
את אוהבת כדורסל?
לא.
טבעת פעם?
לא.
היית פעם בכפר ערבי?
אני חושבת שכן.
אכלת פעם ג'וק?
לא.
ניסית סמים?
לא.
את מעשנת?
לא.
את שותה?
מים
.
היית פעם בדימונה?
לא חושבת.
שיחקת כדורגל?
כן.
שיחקת כדורסל?
כן.
נסעת פעם על אופנוע?
כן.
קרתה לך תאונה?
עדיין לא נוהגת, אבל לאח שלי הייתה
.
עצר אותך שוטר?
כנ"ל ללמעלה, וכן, את אבא שלי או משו
.
את אוהבת חיות?
מאוד מאוד מאוד מאוד
.
את רואה טלנובלות?
לא.
יש לך חבר?
לא.

drnaji

New member
יאללה ../images/Emo26.gif

אף פעם לא אמרתי למורה שהיא זונה
עשיתי בנג'י 4 פעמים
הייתי בחו"ל:ירדן,תורכיה,קפריסין ובולגריה
אוהב כדורגל:מכבי ת"א ובאיירן מינכן
אוהב כדורסל:מכבי ת"א
כמעט טבעתי פעם
הייתי בכפר ערבי
עדיין לא אכלתי גוק
לא נסיתי סמים
לא מעשן
לא שותה
לא הייתי בדומנה
שיחקתי כדורגל
שיחקתי כדורסל
לא נסעתי על אופנוע
קרתה לי תאונה..למשעה 3 תאונות שבאף אחת לא נהגתי,טפו טפו טפו
עדיין לא עצר אותי שוטר
מת על חיות
לא רואה טלנובלות
נפרדתי מחברה שלי ביום ראשון-אז עדיין אין לי חברה

noni2222

New member
טוף הנה->

אמרת פעם למורה שהיא זונה - כן. אני גרה בחו"ל אמרתי לה בעברית המון פעמים. קפצת בנג'י לא יש לך פלאפון כן היית בחו"לאם כן, איפה - גרתי בישראל איטליה בלגיה הולנד ארה"ב ספרד ואוסטרליה. וביקרתי בעוד איזה 30 מקומות. את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת לא טבעת פעם לא היית פעם בכפר ערבי כן אכלת פעם גו'ק לא ניסית סמים לא את/ה מעשן/ת לא את/ה שותה לפעמים היית פעם בדימונה כן שיחקת כדורגל לא שיחקת כדורסל לא נסעת פעם על אופנוע לא קרתה לך תאונה כן עצר אותך שוטר לא את/ה אוהב חיות כן את/ה רואה טלנובלות כן יש לך חבר/ה לא

למעלה