שאלון!

DreamS_HunteR

New member
מוהאהאהאה../images/Emo121.gif

לפרק 9 יש את הסוף הכי נוראי בעולם. ואת תראי כבר.

כעיקרון בנדוד שלי שולח לי לינק שלהם

אבל לחפש לבד לא מתאים לי.. אני דיי דפוקה בזה.. זה שיתוף קבצים לא?

itai18n

New member
אז ככה ...

ראיתי את ארבעת הפרקים הראשונים(של העונה הראשונה) לפני איזה כמה חודשים.. ומשום מה .. לא ראיתי מאז אף פרק.., למרות שיש לי כבר כמעט את כולם חח.., צריך גם לשאול אם יש מישהו שעוד לא ראה אבודים ? סדרה לא פחות טובה.. יש לי כבר את חמשת הפרקים החדשים של העונה השלישית.. נקווה שהיא לא תהיה מאכזבת...

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?
לא יכולה להעיד על עצמי דבר כזה :X אחרים יחליטו.
מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך?
הומור[?]
איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד?
אומץ. :|
מה עושה אותך מאושר?
המון דברים,בעיקר להיות בסביבת אנשים שאני אוהבת D:
מה מעצבן אותך?
שקרנים,צבועים,אגואיסטים וכ'ו P:
מה מרגיע אותך?
מוסיקה,משפחה..
איך אתה מפנק את עצמך?
עושה מה שאני אוהבת :)
מה מרגש אותך יותר מכל?
מעשים טובים
מה מחמיא לך?
מחמאות[?
] והכרה בדברים שעשיתי במיוחד עבור מישהו..
מה עושה לך את זה?
מממ..
מה הם המקומות האהובים עליך?
הבית,אילת..
מהו הבילוי האהוב עליך?
עם החברים במרינה [כרגיל
]
מה הכי תרצ/י ליום הולדת?
זה אישי.
איך אתה אוכל את הקרמבו?
מההתחלה לסוף
מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם?
לישון
מהי המתנה האחרונה שקנית?
לא זוכרת :X
לאן היית רוצה לחזור?
לימים האחרונים בביה"ס..וליומולדת 18
אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?
ארה"ב
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?
טיפ נחמד לחיים:
מה שצריך לקרות-יקרה.
המלצות-
שיר:
Phill Collins-True Colors
סרט:
גרין מייל.

../images/Emo205.gif../images/Emo13.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? אממ אולי שאני ביישנית.. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? ביטחון עצמי מה עושה אותך מאושר? להיות עם אנשים שאני אוהבת מעצבן אותך? כשמזלזלים בי מה מרגיע אותך? נסיעות ארוכות איך אתה מפנק את עצמך? ש-ו-פ-י-נ-ג
מה מרגש אותך יותר מכל? לדעת שחושבים עלי דברים טובים מה מחמיא לך? כשנותנים לי מחמאות (?) מה עושה לך את זה? כשנחמדים אלי מה הם המקומות האהובים עליך? מקומות בילוי או מקומות סתם? מהו הבילוי האהוב עליך? מסעדות פאבים בתי קפה וקניות
מה הכי תרצ/י ליום הולדת? רציתי הרבה ולא קיבלתי בסוף, אז ליום הולדת הבא אני רוצה להיות מאושרת איך אתה אוכל את הקרמבו? לא אוהבת קרמבו! מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? אמבטיה חמה המתנה האחרונה שקנית? פיג'מה- מתנה ליומולדת של חברה לאן היית רוצה לחזור? לרחבת דשא שהיתה מול השכבה שלי, 3 שנים בתיכון כל הפסקה היינו כל החברים נפגשים שם ומה שהיה כיף זה שתמיד היית הולך ומוצא שם מישהו לדבר איתו.. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בריטניה ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר בים.. טיפ נחמד לחיים: לא להתחרט ולהסתכל לאחור יותר מדי המלצות- שיר: וניל של סיוון שביט סרט: משחקי פיתוי

obz4

New member
go for it

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? חבר שלי פעם אמר עליי:"מוזר מידי בשביל לחיות,נדיר מידי בשביל למות". אז כן,לפעמים. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך?חוש הומור(יש לי אנשים שיעידו על כך) איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? ביטחון עצמי לא יזיק. מה עושה אותך מאושר? לשבת בירדן/כנרת עם כמה חברים, נרגילה ובירות ולשמוע מוזיקה שאני אוהב. מה מעצבן אותך? לחלות. מה מרגיע אותך?להבריא. איך אתה מפנק את עצמך?... מה מרגש אותך יותר מכל?לא יודע.. מה מחמיא לך? אני אמור להחמיא לעצמי פה? מה עושה לך את זה? לא יודע, אבל שאלה טובה. מה הם המקומות האהובים עליך?הגליל העליון( משעמם פה אבל מקום יפה), הנגב(טיולים שנתיים),הולנד, איה נאפה והחדר כושר. מהו הבילוי האהוב עליך? בדרך כלל סתם לשבת עם חברים זה סבבה. מה הכי תרצ/י ליום הולדת? שתהיה עוד יום הולדת כמו היום הולדת האחרונה. איך אתה אוכל את הקרמבו?אה? מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להישאר בבית,אני הולך לסבול מספיק גשם בטירונות כנראה. מהי המתנה האחרונה שקנית?לא זוכר לאן היית רוצה לחזור? כיתה י'. אבל אז לא בטוח שהיה לי תעודת בגרות כמו היום. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אין על הארץ. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? שום דבר לא עולה בראש. טיפ נחמד לחיים:there is no "I" in team. לא עלה לי משהו אחר... המלצות- שיר:bob marley-redemption song סרט:lucky number slevin

הולך ודועך.

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? אני מעצבנת. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? מה עושה אותך מאושר? אנשים שאני אוהבת, גשם. מה מעצבן אותך? נינט. מה מרגיע אותך? חיבוק. מוזיקה. איך אתה מפנק את עצמך? קפה ולישון. מה מרגש אותך יותר מכל? .. מה מחמיא לך? לא יודעת. מה עושה לך את זה? עידן.
מה הם המקומות האהובים עליך? היישוב שלי. ים. מהו הבילוי האהוב עליך? הופעות. מה הכי תרצ/י ליום הולדת? כלום, תודה. איך אתה אוכל את הקרמבו? בלי העטיפה. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לפתוח את החלון ולהיכנס מתחת לפוך. מהי המתנה האחרונה שקנית? בושם. לאן היית רוצה לחזור? לגיל 4. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אני אצטרך לחשוב על זה. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? .. טיפ נחמד לחיים: תנוחו. המלצות- שיר: Garbage - Beautiful. סרט: המורה הטובה, יש כל הזמן בyes.

IענבלI

New member
מעצבנת זו תכונה?

חבל שלא כתבתי את זה
איך לא חשבתי על זה!!!!

עונה...../images/Emo54.gifשלא תשכחו שאני קיימת!

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?לא,אין הנחתום מעיד על עיסתו. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך?ייקיות יתר. אני דייקנית, ושונאת שלא עושים דברים. אני הופכת לאמא שלי מיום ליום. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד?להעריך את עצמי. אני צריכה ללמוד לקבל ביקורת חיובית ולא רק את השלילית. מה עושה אותך מאושר?יואו, כרגע הכי חשוב לי זה לישון.אבל לעשות את הדברים שאני אוהבת: להיות עם החברות שלי, לקרוא, הדברים הרגילים. מה מעצבן אותך?אנשים שאין להם כבוד כלפי דברים מכובדים. כמו ילדים שלא יודעים לשתוק באמצע המוזיאון של יד ושם! ובכלל, אנשים שלא מכבדים דברים ששונים מהם, ולא מבינים שזה שדבר הוא שונה הוא לאו דווקא רע! מה מרגיע אותך?מקלחת, שוקולד, חברות שלי איך אתה מפנק את עצמך?שוקולד, חברות שלי מה מרגש אותך יותר מכל?לראות שיש באמת אנשים שאכפת להם ממני, ושהם מראים את זה... מה מחמיא לך?מחמאות? מה עושה לך את זה?ושוב, שוקולד. מה הם המקומות האהובים עליך?ירושלים (למרות שהיא מעושנת ופקוקה לאללה עכשיו) הפאבים בי-ם, הבית שלי, והבית השני שלי-הבית של טובה (את יודעת את זה בובה) מהו הבילוי האהוב עליך?לצאת עם חברות, לשבת ולרכל תוך כדי השתטויות. מה הכי תרצ/י ליום הולדת?בריאות לכל המשפחה שלי. איך אתה אוכל את הקרמבו?מההתחלה לסוף, משאירה את הביסקוויט הטעים לסוף. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לשבת בבית, להסתכל החוצה. לנשום את האוויר הנקי... מהי המתנה האחרונה שקנית?שרשרת לג'ן, ליומולדתה. לאן היית רוצה לחזור?אמממ... לתק' של לפני חודש. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אני אוהבת את ירושלים, אז במקום יותר שווה בירושלים. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם החברות שלי, ואני אכן נפגשת איתן עוד כשעה. טיפ נחמד לחיים:תסמנו את האנשים שבאמת טובים לכם, ואל תתנו להם להתרחק מכם. המלצות- שיר:heaven's a lie-לאקונה קויל סרט:אני רואה עכשיו רק סרטי שואה... לכו על הדיקטטור הגדול של צ'אפלין.

AeroFan

New member
../images/Emo129.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? אולי מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? מה עושה אותך מאושר? זונות, חחחח סתם מה מעצבן אותך? הקצינות הסתומות של הבסיס שלי ובכלל מה מרגיע אותך? לשמוע מוזיקה איך אתה מפנק את עצמך? מה מרגש אותך יותר מכל? מה מחמיא לך? מה עושה לך את זה? הולנדיות מה הם המקומות האהובים עליך? אמסטרדם, רוטרדם, ארה"ב, טוקיו. מהו הבילוי האהוב עליך? חוף ים בשישי בלילה, פאבים. מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לא יודע איך אתה אוכל את הקרמבו? מלמעלה מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להירטב ואז לקבל כמה גימלים מהי המתנה האחרונה שקנית? חשפנית לחבר לאן היית רוצה לחזור? לתקופה של לפני הצבא, לכריסמס באמסטרדם
אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב, הולנד. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אף אחד. טיפ נחמד לחיים: המלצות- שיר: Aerosmith- Sedona Sunrise סרט: "מגלף הדלעות"

איי לייק שאלונים.

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? - לא במיוחד, לא. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? - ציניות. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? - בטחון עצמי. מה עושה אותך מאושר? - משפחה וחברים. מה מעצבן אותך? - אנשים ששופטים מבלי להכיר. מה מרגיע אותך? - מוזיקה. איך אתה מפנק את עצמך? - בשוקולד. מה מרגש אותך יותר מכל ? אני ממש לא יודעת איך לענות לזה =\. מה מחמיא לך? - כשמחייכים אליי בחזרה. מה עושה לך את זה? - כשמחייכים אליי בחזרה. מה הם המקומות האהובים עליך? - ים, אבל לא להכנס אליו וכאלה, סתם לבהות. פארקים. מהו הבילוי האהוב עליך? סתם להסתובב עם חברים. מה הכי תרצ/י ליום הולדת? - שכולם מסביבי יהיו מאושרים. איך אתה אוכל את הקרמבו? - אם כבר אני אוכלת קרמבו, אז רק את העוגייה. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? - להסתכל עליו מבעד לחלון פתוח, ולהסניף. מהי המתנה האחרונה שקנית? - מתנות גיוס לחברות. לאן היית רוצה לחזור? - לטיול המשפחתי בשוויץ. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? - כנראה אינטרלאקן, שוויץ. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? - עם מישהו לאהוב. טיפ נחמד לחיים : לנצור רגעים יפים. המלצות- שיר: Meatloaf - It's all comming back to me. סרט: אין כרגע. אה, יש לי אנטי-המלצה לספט " נחשים על המטוס ".

a Warming Sign

New member
../images/Emo99.gif.[חוץ מהקרמבו!]../images/Emo194.gif

וואלה,איך שכחתי ציניות
,זה הכי בולט אצלי. עד כדי כך שכשאני כבר אומרת משהו ברצינות יש לאנשים הבעה כזאת "
"

יאללה.

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?ברור. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך?ציניות. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד?חוזק נפשי. מה עושה אותך מאושר?בית. מה מעצבן אותך?לסגור 21. מה מרגיע אותך?מחמאות. איך אתה מפנק את עצמך?הולכת לישון. מה מרגש אותך יותר מכל?מכתבים. מה מחמיא לך?כנות. מה עושה לך את זה?ידיים. מה הם המקומות האהובים עליך?בית! מהו הבילוי האהוב עליך?בית קפה. מה הכי תרצ/י ליום הולדת?בא לי לפטופ. איך אתה אוכל את הקרמבו?קודם שאמצא את הקרמבו תות שלי ואז אזכר. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לרוץ בו. מהי המתנה האחרונה שקנית?פיג'מה מושלמת. לאן היית רוצה לחזור?לבה"ד. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?קיבוץ. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?טוב לי בבית, רבאק. טיפ נחמד לחיים:לא לסמוך על אף אחד. המלצות- שיר:בלעדיך. סרט:אין.

לא לסמוך על אף אחד? ../images/Emo4.gif

איך אפשר לחיות ככה? אולי לסמוך בזהירות אבל לגמרי : "לא לסמוך על אף אחד." ?...

למעלה