שאלון!

Drorrrrrr

New member
אני דווקא מסכים איתה.

זה אחד הדברים הכי חשובים שלמדתי בשנה האחרונה. לא לסמוך על אף- אחד, רק על עצמך.

IענבלI

New member
אני גם אצטרך ללמוד את זה

ועדיף שאני אפנים את זה כבר עכשיו!! זהו,לא סומכת עליכם

בקשר לדברים

בינך לבין עצמך, ללכת בעקבות הלב מה שאומרים, אני מסכימה, לסמוך על עצמי כי יש דברים שרק אני יודעת על עצמי לגביי,ומה שמתאים לי..אבל אתה מדבר כאן על אמון..וזה משהו אחר..התבלבלתי

Drorrrrrr

New member
|צב|

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד
לא. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך
אחריות. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד
אסרטיביות. זה לא שהיא לא דומיננטית בכלל, זה שאני מוותר הרבה כי "לא נעים לי". מה עושה אותך מאושר
מוזיקה. מה מעצבן אותך
טיפשות. מה מרגיע אותך
שינה איך אתה מפנק את עצמך
גלידה
. מה מרגש אותך יותר מכל
מוזיקה. מה מחמיא לך
שמרוצים ממני. מה עושה לך את זה
הרבה. מה הם המקומות האהובים עליך
לא יודע. מהו הבילוי האהוב עליך
הופעות. מה הכי תרצ/י ליום הולדת
שרון, מה את אומרת? איך אתה אוכל את הקרמבו
לא אוכל קרמבו. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם
להיות בבית? מהי המתנה האחרונה שקנית
לא זוכר. לאן היית רוצה לחזור
לא יודע. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה
כאן, רק עוד שלוש שנים. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה
במיטה, מחובק. טיפ נחמד לחיים
תנהגו בזהירות. המלצות- שיר
Summer Son- Texas. סרט
"החיים ע"פ אגפא".

SuGaRBabe1

New member
ממ.

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? אמממ.. לא יודעת.. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? אדישות איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? אמ. לא יודעת, זה קשה מה עושה אותך מאושר? להיות עם החברים שלי מה מעצבן אותך? שלא מתייחסים אליי ושמזלזלים בי מה מרגיע אותך? לסיים משמרת של 12 שעות, לעלות לחדר, להתקלח, להחליף לאזרחי, להכין לי כוס תה חםחםחם, לשתות אותו לאטט ואחר כך להרדם עם MP3 באוזניים. יא :] איך אתה מפנק את עצמך? הנ"ל ^ ואני גם ממש אוהבת כלמיני סבונים כיפיים כאלה וקרמים ושטויות. אני יכולה להתעסק עם זה שעות :) מה מרגש אותך יותר מכל? וואי, יש המון. לא יודעת, הרבה דברים מה מחמיא לך? שמעריכים אותי מה עושה לך את זה? חיוך מה הם המקומות האהובים עליך? האנטנה בבסיס... אני יכולה להיות שם שעות. הבית שלי, וכל מקום שיש ממנו נוף יפה מהו הבילוי האהוב עליך? תלוי. בחמישי פאב [הקבוע שלנו], בשישי מסיבה, במוצ"ש בית קפה. מה הכי תרצ/י ליום הולדת? היה לי כבר. אבל בא לי עדיין מצלמה דיגיטלית חדשה... איך אתה אוכל את הקרמבו? מתחרעת עליו P: מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להכנס מתחת לפוך ולא לצאת מהבית עד שהוא מפסיק מהי המתנה האחרונה שקנית? ספר ומחממי אוזניים מגניבים כאלה לאן היית רוצה לחזור? לעבודה אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? ממ. לא בטוחה מה אני רוצה.. טיפ נחמד לחיים: הכל לטובה :) המלצות- שיר: פורטיסחרוף- חלום כחול סרט: "המגן". ראיתי לא מזמן, אדיר לחלוטין!

צליל88

New member
כבר שכחתי מזה שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo183.gif

ואני לא בבית ואין לי כח לחפש ת'מדגישומטיק. לא נוח לכם לקרוא? לא צריך. [צנזור.] האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לפעמים כן. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? עקשנות?
איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? יש כמה, אין לי כח לפרט
מה עושה אותך מאושר? לצחוק
מה מעצבן אותך? צביעות. מה מרגיע אותך? שירים!:) איך אתה מפנק את עצמך?
במקלחת בדירה. שרוב הזמן שוכחים להדליק דוד ואח"כ אין כח לחכות אז המים קרים
וגם הברז התקלקל לנו אז הכל השפריץ במשך שבוע עד שבאו לתקן
וגם אין שם חימום וקר
וזה בכלל לא פינוק אבל לא משנה
מה מרגש אותך יותר מכל? נערף. לא עולה לי. מה מחמיא לך? בגדים בצע לבן
מה עושה לך את זה? שירים?:) מה הם המקומות האהובים עליך? ת"א!!!11@
מהו הבילוי האהוב עליך? עזריאלי?
מה הכי תרצ/י ליום הולדת? תפתיעו אותי
איך אתה אוכל את הקרמבו? אני לא אוהבת קרמבו! מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתרטב
מהי המתנה האחרונה שקנית? גרביים!
לאן היית רוצה לחזור? מלא זמן לא הייתי בבית. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? טוב בת"א
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עזבו. טיפ נחמד לחיים: תחייכו תמיד:) המלצות- שיר: שקט, מורן קריטי משהו. חורשים עליו בגלגל"צ
סרט: לא אוהבת סרטים. אין המלצות
.

a Warming Sign

New member
ממש תלאביבית מלידה../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif

בושה וחרפה
אני לא מאמינה שאת מכירה את ת"א ועזריאלי[
] זה המקום האהוב עלייך..

צליל88

New member
גם אני לא../images/Emo3.gif../images/Emo183.gif

אבל ככה זה כשאת עייפה ואין לך כח ללכת למקום רחוק. את הולכת כמה דק' ומגיעה לשם

Dawson girl

New member
התגעגעתי. ../images/Emo13.gif

מה איתכם?
האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?
במובן השלילי בלבד. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? דפיקות. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? חוסר דפיקות
מה עושה אותך מאושר? שומדבר מה מעצבן אותך? הרבה דברים מה מרגיע אותך?לצאת הביתה איך אתה מפנק את עצמך? ישנה
מה מרגש אותך יותר מכל? שהאחיינית שלי מחייכת
כן נהייתי נקבה מה מחמיא לך? כלום מה עושה לך את זה? קצינים :$ מה הם המקומות האהובים עליך? מערב אירופה והמיטה שלי מהו הבילוי האהוב עליך? לישון!! ולהיות בארומה עם חברים מה הכי תרצ/י ליום הולדת? אנערף.. הוא עוד רחוק איך אתה אוכל את הקרמבו? לא אוכלת, זה גועל נפש מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להשאר מתחת לפוך
מהי המתנה האחרונה שקנית? אהמממ זה היה ממש מזמן.. נראה לי מתנה לחברה, ביוני :O לאן היית רוצה לחזור? ליום הגיוס. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ירושלים ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בבית. איפה שאני עכשיו, בבית של אחותי :] טיפ נחמד לחיים: אל תהיו כמוני. המלצות- שיר: שתי אצבעות ממירון
סרט: שתי אצבעות מצידון. בחיי, סרט אדיר. יאללה, שיהיה סופ''ש נעים, ונתראה בשמחות.

roee15

New member
עבר הרבה זמן הא? :p

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כל אחד הוא מיוחד, אז כנראה שגם אני. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? :| איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? :| מה עושה אותך מאושר? ילדים קטנים ומוזיקה מה מעצבן אותך? אנשים מה מרגיע אותך? ילדים קטנים ומוזיקה איך אתה מפנק את עצמך? עושה חושך בחדר, נשכב על המיטה ושם דיסק. מה מרגש אותך יותר מכל? כשהשכן שלי (ילד קטן) אומר לי שהוא אוהב אותי מה מחמיא לך? חיוך מה עושה לך את זה? :p מה הם המקומות האהובים עליך? הבית מהו הבילוי האהוב עליך? לשבת עם חברים בפאב, הופעה.. מה הכי תרצ/י ליום הולדת? מה שיביאו טוב. איך אתה אוכל את הקרמבו? מהשוקולד לביסקוויט. קודם מחסל את כל הקצפת והשוקולד, ואז אוכל את הביסקוויט מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשבת בבית! מהי המתנה האחרונה שקנית? דיסק לחבר נראה לי לאן היית רוצה לחזור? בצפר אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קיבוץ בצפון ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? ;) טיפ נחמד לחיים: המלצות- נצלו כל רגע שיר: פוליטיקה-משינה סרט: ארמגדוןןןןןן

למעלה