עונה...../images/Emo54.gifשלא תשכחו שאני קיימת!
האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?לא,אין הנחתום מעיד על עיסתו. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך?ייקיות יתר. אני דייקנית, ושונאת שלא עושים דברים. אני הופכת לאמא שלי מיום ליום. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד?להעריך את עצמי. אני צריכה ללמוד לקבל ביקורת חיובית ולא רק את השלילית. מה עושה אותך מאושר?יואו, כרגע הכי חשוב לי זה לישון.אבל לעשות את הדברים שאני אוהבת: להיות עם החברות שלי, לקרוא, הדברים הרגילים. מה מעצבן אותך?אנשים שאין להם כבוד כלפי דברים מכובדים. כמו ילדים שלא יודעים לשתוק באמצע המוזיאון של יד ושם! ובכלל, אנשים שלא מכבדים דברים ששונים מהם, ולא מבינים שזה שדבר הוא שונה הוא לאו דווקא רע! מה מרגיע אותך?מקלחת, שוקולד, חברות שלי איך אתה מפנק את עצמך?שוקולד, חברות שלי מה מרגש אותך יותר מכל?לראות שיש באמת אנשים שאכפת להם ממני, ושהם מראים את זה... מה מחמיא לך?מחמאות? מה עושה לך את זה?ושוב, שוקולד. מה הם המקומות האהובים עליך?ירושלים (למרות שהיא מעושנת ופקוקה לאללה עכשיו) הפאבים בי-ם, הבית שלי, והבית השני שלי-הבית של טובה (את יודעת את זה בובה) מהו הבילוי האהוב עליך?לצאת עם חברות, לשבת ולרכל תוך כדי השתטויות. מה הכי תרצ/י ליום הולדת?בריאות לכל המשפחה שלי. איך אתה אוכל את הקרמבו?מההתחלה לסוף, משאירה את הביסקוויט הטעים לסוף. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לשבת בבית, להסתכל החוצה. לנשום את האוויר הנקי... מהי המתנה האחרונה שקנית?שרשרת לג'ן, ליומולדתה. לאן היית רוצה לחזור?אמממ... לתק' של לפני חודש. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אני אוהבת את ירושלים, אז במקום יותר שווה בירושלים. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם החברות שלי, ואני אכן נפגשת איתן עוד כשעה. טיפ נחמד לחיים:תסמנו את האנשים שבאמת טובים לכם, ואל תתנו להם להתרחק מכם. המלצות- שיר:heaven's a lie-לאקונה קויל סרט:אני רואה עכשיו רק סרטי שואה... לכו על הדיקטטור הגדול של צ'אפלין.