שאלון

simsimit

New member
שאלון../images/Emo192.gif

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר? וכשאתם הולכים לישון? על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? ובשירותים? כשאתם הולכים לבד? מוזיקה: את מי אתם מעריצים? כמה זמן? כמה דיסקים יש לכם? הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30? ו50? החדר שלי: איזה צבע הקירות? יש לכם מיטה? וארון? ושולחן? ומחשב? יש לכם מיטה ורודה? אז איזה צבע? והשולחן? מאיפה קניתם אותו? אולי אני גם אקנה אחד כזה.... יש לכם פוסטרים? של מי? טוב....... אני: צבע עיניים? ושיער? גובה? משקל? מרוצים מעצמכם? הייתם משנים משהו? מה? צבע אהוב? בע"ח אהוב? משפחה: כמה הורים? כמה אחים? סבא וסבתא? דוד ודודה? אוהבים את המשפחה? הייתם מחליפים? את מי? למה? טוב... תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]:

simsimit

New member
עונה לעצמי../images/Emo9.gif ../images/Emo192.gif

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר? פיט וכשאתם הולכים לישון? פיט על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? פיט
ובשירותים? כלום כשאתם הולכים לבד? FOB מוזיקה: את מי אתם מעריצים? אממ.. כמה זמן? חודש
כמה דיסקים יש לכם? את כולם הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? אין תגובה אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30? עד אז GOD גדול ו50? יותר גדול החדר שלי: איזה צבע הקירות? ורוד
יש לכם מיטה? לא, אני ישנה באיגלו .. וארון? כן, אבל הכל מבולגן.. ושולחן? לא, זאת ערימת חציר גדולה כזאת.. ומחשב? זה מחשבון יש לכם מיטה ורודה? לא אז איזה צבע? צהוב מגעיל כזה, אבל אני שמה ציפוי יפה. והשולחן? חום בהיר מאיפה קניתם אותו? הבעלת בית הביאה לנו אולי אני גם אקנה אחד כזה.... יש לי כבר כזה
יש לכם פוסטרים? כן של מי? FOB!! טוב....... אני: צבע עיניים? כחול,ירוק,טורקיז,צהוב,חום. ושיער? חום כהה, שחור גובה? 1.56 משקל?
מרוצים מעצמכם? בערך הייתם משנים משהו? כן מה? אף,אוזניים, מצח צבע אהוב? שחור,לבן בע"ח אהוב? כולם, אבל המועדף זה כלב משפחה: כמה הורים? 2 כמה אחים? 2 סבא וסבתא? 3 דוד ודודה? 3 אוהבים את המשפחה? מאוד הייתם מחליפים? לא את כולם את מי? בן דוד למה? כי הוא מעצבן טוב... תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]: עוד מעט, אין לי פה במחשב.

^^

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר? כריסטינה
וכשאתם הולכים לישון? כריסטינה
על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? כריסטינה
ובשירותים? :O כשאתם הולכים לבד? יו, חתול! מוזיקה: את מי אתם מעריצים? כריסטינה, פוב. כמה זמן? 4 שנים, חצי שנה. כמה דיסקים יש לכם? 5 דיסקים ו2 הופעות [DVD], 0 דיסקים.
הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? קניתי. אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30? יאפ, אולי. ו50? *למעלה* החדר שלי: איזה צבע הקירות? לבן
יש לכם מיטה? נעע וארון? נראה לי... ושולחן? על מה מונח המחשב? ומחשב? נעע יש לכם מיטה ורודה? Hell no. אז איזה צבע? לבן
והשולחן? לבן...
מאיפה קניתם אותו? חנות?
אולי אני גם אקנה אחד כזה.... יש לכם פוסטרים? היו, אבל זרקתי. של מי? כריסטינה.
לא יודעת, לדעתי פוסטרים די מיותרים. טוב....... אני: צבע עיניים? חום. ושיער? חום. גובה? עם עקבים או בלי? משקל?
מרוצים מעצמכם? נופ P: הייתם משנים משהו? יאפ מה? עוד 4 ק''ג... 4. צבע אהוב? אדום. בע"ח אהוב? חתול. ^_^ משפחה: כמה הורים? 2
כמה אחים? החתולה שלי נחשבת? סבא וסבתא? 2. דוד ודודה? 2. אוהבים את המשפחה? יאפ ^_^ הייתם מחליפים? לא
את מי?
למה? >.>" טוב... תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]: נעע... נשים של השמנה שלי.

InbarKiii

New member
עונה :)

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר?חחח מה השעה XD וכשאתם הולכים לישון? ננננננמ לא דעת על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? חחחחחח עזבו XP ובשירותים?חח כלום XD כשאתם הולכים לבד? נמנמנ שאני יגיע כבר הבייתה חחח מוזיקה: את מי אתם מעריצים?חחח להקה ישראלית כלשהי [ עדיף שאני לא יגיד XD ] , פוב , רן דנקר
כמה זמן? את הלהקה ההיא חח שנה משו כזה , את פוב חודש בערך ורן גם איזה שנה או יותר \: כמה דיסקים יש לכם? הרבבבבבבבה , אבל רובם צרובים חחחח
הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? גם וגם חח אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30? לא ניראלי :| ו50? ^^ החדר שלי: איזה צבע הקירות? לבן >< [ או כמו שאמא שלי אומרת " לילך רגוע " >< ] יש לכם מיטה? ברור D: וארון? כן ושולחן? כן ומחשב? כן יש לכם מיטה ורודה? המיטה עצמה ? לא אז איזה צבע? שחור ^^ והשולחן? אממ חום בהיר מאיפה קניתם אותו? חח מאיפה אני זוכרת ? XD אולי אני גם אקנה אחד כזה.... יש לכם פוסטרים? כן של מי? הוהו כל העולם בערך חחחחחח טוב....... אני: צבע עיניים? חום ושיער? חום גובה? אינלי מושג >< משקל? ^^ מרוצים מעצמכם? לא D: הייתם משנים משהו? כן :] מה? מממממממ הרבה לא דעת >< צבע אהוב? נממנ אין משו מסוים אבל בעיקר ירוק :] בע"ח אהוב? חח לא דעת משפחה: כמה הורים? 2 >< כמה אחים? 1 סבא וסבתא? שתי סבתות. דוד ודודה? הוהו הרבה אינלי כוח לספור חח אוהבים את המשפחה? מממממממ כן \: הייתם מחליפים? כן D: את מי? תהורים >< למה? הרבה סיבות D: טוב... תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]: מייייכוערת ><

אני../images/Emo3.gif

מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר?כל בוקר אותו דבר:איך הלילה עבר כ"כ מהר. וכשאתם הולכים לישון?על מה אני אחלום. על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת?תאמת אני לא חושבת.. ובשירותים?אני לא חושבת,אני קוראת עיתון
כשאתם הולכים לבד?אני שומעת בMP3
מוזיקה:
את מי אתם מעריצים?גוד שארלוט
כמה זמן?שנה כמה דיסקים יש לכם?3-4 הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם?קניתי
אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30?בארור ו50?בטח
החדר שלי:
איזה צבע הקירות?כתום-בקרוב מאוד ורוד
יש לכם מיטה?לא,נו באמת מה נראה לכן? וארון?יאפ ושולחן?יאפ ומחשב?יאפ יש לכם מיטה ורודה?בקרוב
אז איזה צבע? והשולחן?חום מאיפה קניתם אותו?לאדעת אולי אני גם אקנה אחד כזה.... יש לכם פוסטרים?בארור של מי?גוד שארלוט,אוונסנס,פול אאוט בוי,וונטרת מילר
,דה אול אמריקן ריג'קט,ועוד טוב.......
אני:
צבע עיניים?חום ושיער?חום גובה?1.60 משקל?לאדעת:-O מרוצים מעצמכם?נראה לי. הייתם משנים משהו?לא מה? צבע אהוב?ורוד ושחור
בע"ח אהוב?זברה
משפחה:
כמה הורים?1 כמה אחים?4 סבא וסבתא?3 דוד ודודה?4 אוהבים את המשפחה?כן
הייתם מחליפים?לא את מי?לאלא למה? טוב... | תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]: *אני ואחותי,שתינו יצאנו קורעות,אני עם הירוק-כחול*

shani192

New member
עונההה

מחשבות: האמ וואט? מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר? מה אני צריכה לעשות היום וכשאתם הולכים לישון? מה אני צריכה לעשות מחר על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? שהסבון מריח טוב? XD ובשירותים? כלום... כשאתם הולכים לבד? אני מקווה שלא יהיו פה אנשים מפחידים מוזיקה: את מי אתם מעריצים? ואו יש הרבה...FOB P!ATD MCR TBS LOSTPROPHETS PRRAMORE ועוד.... כמה זמן? הרבה חחח כמה דיסקים יש לכם? האמממ 5 ואחרים הורדתי הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? האממ עניתי על זה כבר מקודם חח אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30? האאממ אולי? לא יודעת ו50? נחייה ונראה החדר שלי: איזה צבע הקירות? האממ יש קיר אחד בצבע סגול חציל (זה נשמע מזוויע אבל זה לא ) ושאר הקירות (3) בצבע בז' יש לכם מיטה? האממ מסתבר שכן וארון? יאפ ושולחן? יאפ ומחשב?יאפ יש לכם מיטה ורודה? ממש לאאא בלעכסס אז איזה צבע?האממ היא ממתכת אז אפור כסף כזה חח והשולחן? מעץ מייפל מאיפה קניתם אותו? חנות?XD אולי אני גם אקנה אחד כזה.... יש לכם פוסטרים?יש לי אבל לא תלויים כי אין לי מקום על הקירות של מי?של פוב,ועוד כמה שחקנים כוסונים טוב....... אני: צבע עיניים? חום דבש ושיער?חום שטיני (זה נראה כמו שטן חחח) גובה? 1.68 משקל?48-49 ככה.. מרוצים מעצמכם? האממ כן הייתם משנים משהו? יאפ מה?הייתי מבקשת שיער חלק, יש לי מתולתל בלעכסס צבע אהוב? האמממ צהוב בננה בע"ח אהוב? חתול משפחה: כמה הורים? האמ 2 לייק דה כמה אחים? 3 אחיות סבא וסבתא? יאפ דוד ודודה?יש אוהבים את המשפחה? האמ אפשר להגיד שכן הייתם מחליפים? הא תלוי לאיזו את מי? משפחה לא מחליפים אבל הייתי מחליפה מישו למה? כי הוא עושה אפליות וזה לא אמא ואבא טוב... תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]: האממ מחפשתתת בכל אופן התמונה לא ממש עדכנית אבל לא ממש השתנתי אז זה לא משנה וצינזרתי אנשים אחרים כדי לא לפגוע..

DesertSky

New member
עונה

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר?מיי כמיקל רומנס,האם פיט עדכן את הבלוג שלו. וכשאתם הולכים לישון?מיי כמיקל רומנס...שירים ששמעתי באותו יום על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת?לא יודעת. ובשירותים? הא?
כשאתם הולכים לבד?מיי כמיקל רומנס...פיט....ועוד דברים
מוזיקה: את מי אתם מעריצים?אני לא אוהבת את המילה הערצה..בוא נגיד אני אוהבת את: MCR FOB 30 Seconds to mars Matt good madina lake panic! at the disco good charlotte כמה זמן?כל להקה זמן אחר..אין לי כח לפרט כמה דיסקים יש לכם? לא זוכרת הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? חלק קניתי אבל הרוב הורדתי אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30?שוב אני לא אוהבת את המילה הערצה.אבל אין לי ספק שאני תמיד אוהב את המוסיקה והאנשים בפוב וMCR ו50?כנ"ל החדר שלי: איזה צבע הקירות?לבן יש לכם מיטה?לא אני ישנה על הרצפה....[ברור שיש] וארון? כן ושולחן?כן ומחשב?כן יש לכם מיטה ורודה?לא..בעע אז איזה צבע?כסף ואדום והשולחן?צבע עץ? חח מאיפה לי בהיר כזה מאיפה קניתם אותו?מאבא שלי חח אולי אני גם אקנה אחד כזה.... שיהיה לך בכיף הוא מאוד שימושי ונוח יש לכם פוסטרים?כן של מי?כמעט כל הלהקות שמוזכרות למעלה אבל בא לי עוד טוב....... אני: צבע עיניים?חום/דבש ושיער?היה בלונד שטני..כרגע חום גובה? 1.70 או 1.68 משהו כזה.. משקל? 49 מרוצים מעצמכם?בערך.. הייתם משנים משהו?לא מה?- צבע אהוב?שחור ואדום בע"ח אהוב?כלב משפחה: כמה הורים?2 כמה אחים?2 סבא וסבתא?2 סבתות סבא 1 דוד ודודה?יש לי מלא אני לא זוכרת כמה
אוהבים את המשפחה?הם בסדר.. הייתם מחליפים?אולי חלק חח את מי? לא משנה למה? ככה טוב... תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]:לא בא לי לשים

mili2828

New member
אמ.....

אני לא יודעתלגבי בלוג אבל יש לו כזה מיני יומן באתר הרשמי http://www6.falloutboyrock.com/falloutboy/blog_detail.php?uf_item_id=2-1563101&uf_system_id=2

כן

לפיט יש בלוג... אבל זה באנגלית אז לא תביני אבל את רוצה אני גרתי 7 שנים בארה"ב אז אני יכולה לעביר לך חדשות עליו ועל הלהקה

simsimit

New member
את יכולה לתת לי את הכתובת?../images/Emo192.gif

של הבלוג.... הקפצההההההההההה

simsimit

New member
אהה..יש לי אותו! ../images/Emo192.gif

זה לא בלוג. הוא שם תמונות וכותב כל מיני דברים, בעיקר דברים רומנטיים
.

HarlequinGirl

New member
../images/Emo12.gif

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר? שאני צריכה קפה וכשאתם הולכים לישון? הממ על מלא דברים על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? כנ"ל XD ובשירותים? לאיודעת
כשאתם הולכים לבד? כל מיני מוזיקה: את מי אתם מעריצים? אני לא מעריצה OO" כמה זמן?... כמה דיסקים יש לכם?מקוריים? המממ בערך 13 אני חושבת הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם?מורדים יש לי נראה לי יותר מ100 אבל אני לא צורבת אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30?לא חושבת ו50? >>" החדר שלי: איזה צבע הקירות? ורוד וירוק זוהר יש לכם מיטה? מן הסתם,כן וארון? לא אז אין לי ושולחן? >>" ומחשב? דא יש לכם מיטה ורודה? לא >: אז איזה צבע? ירוק כהה כזה והשולחן? עץ מאיפה קניתם אותו? אני יודעת גם אולי אני גם אקנה אחד כזה.... יש לכם פוסטרים?כה הרבה של מי? הממ יש מלא >< טוב....... אני: צבע עיניים? טורקיז ושיער? חום בהיר גובה? מטר 60 ומשהו לאיודעת אני צריכה למדוד משקל? 40 ומשו מרוצים מעצמכם? בערך הייתם משנים משהו?כן מה? לא עניינכם צבע אהוב?ורוד בע"ח אהוב?חתול משפחה: כמה הורים?2 כמה אחים?2 סבא וסבתא?1 דוד ודודה?הממ 4? אוהבים את המשפחה?אהא הייתם מחליפים?לא את מי?... למה?... טוב... תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]: הממ שיהיה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif את נראית כמו סבתא שלי XDD

חחחחח סתם. כוסית. כפרעליך XD

כשמשעמם

New member
ארלדילהדהלה

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר? הממ.. אוכל וכשאתם הולכים לישון? המ.. מה אני אוכל מחר בבוקר. על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? ממ.. על איך אני אעיף את אחי הכי מהר שאפשר מהמחשב כשאני אצא ? \: ובשירותים? נמ... על החרא !
כשאתם הולכים לבד? רק שלא יבוא לי בלולו. מוזיקה: את מי אתם מעריצים? וואלה........ לא'דעת. <שאלה רטורית> כמה זמן? וואלללההה... לא חשבתי על זה. כמה דיסקים יש לכם? המון. הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? ברררור שקניתי. אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30? מממ.. לא. ו50? כן. החדר שלי: איזה צבע הקירות? שמנת
יש לכם מיטה? זוגית
וארון? מן הסתםםם ושולחן? שידה. ומחשב? יש חדר מחשב , למה להעמיס? יש לכם מיטה ורודה? חחחח מה זה לא ! אז איזה צבע? אדום
והשולחן? חקירה?! מאיפה קניתם אותו? מששון השכן. אולי אני גם אקנה אחד כזה.... אני מוכרת ב-10000$ , רוצה?! יש לכם פוסטרים? אפשר לומר של מי? שלי
טוב....... אני: צבע עיניים? ירוק .. |כפרעעע"
ושיער? שטני
גובה? 1 ושייבה משקל? 150 וקצת. מרוצים מעצמכם? וואלללהה... לא נראלי. הייתם משנים משהו? הכל רק לא אותי. מה? את ששון.. צבע אהוב? ירוק
בע"ח אהוב? שימפנזה משפחה: כמה הורים? 2
כמה אחים? 1 נודניק. סבא וסבתא? 4 אחחח. דוד ודודה? נו מה אני אתחיל לספור? 8
אוהבים את המשפחה? רצחחח ! הייתם מחליפים? ברוררררררר... שלא ! את מי? את ששון.. למה? כי הוא פדופיל .
CYA אני >>>>

למעלה