שאלון

עונה...

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר?לא רוצה לקום וכשאתם הולכים לישון?מקווה לחלום חלומות טובים על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת?שאני מקווה שלא יגמרו המים החמים.. ובשירותים?לא ידעת כשאתם הולכים לבד? על מה יהיה בעתיד.... מוזיקה: את מי אתם מעריצים?SHERYL CROW, COUNTING CROWS ,FOB ,MUSE כמה זמן?הרבה כמה דיסקים יש לכם?70 הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם?נית אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30?כן ו50?מקווה החדר שלי: איזה צבע הקירות?צהוב יש לכם מיטה?כן וארון?כן ושולחן?כן ומחשב?כן יש לכם מיטה ורודה?לא אז איזה צבע?סגול בהיר והשולחן?חום מאיפה קניתם אותו?לא זוכרת אולי אני גם אקנה אחד כזה...חחחח. יש לכם פוסטרים?כן של מי?FOB ,MCFLY,MUSE,Red Hot Chili Peppers's טוב....... אני: צבע עיניים?חם ושיער?חום אדמדם גובה?173 משקל?לא זוכרת מרוצים מעצמכם?לא הייתם משנים משהו?כן מה?הרב צבע אהוב?סגול בע"ח אהוב?קיפוד משפחה: כמה הורים?2 כמה אחים?3 סבא וסבתא?לא נפטרו דוד ודודה?לא ממש בקשר איתם חוץ מאחד שגר באנגליה אוהבים את המשפחה?כן הייתם מחליפים?כן את מי?אחותי למה?עצבנת טוב...

mirymoo

New member
או שנים לא הייתי בפורום הזה!

חח זאלום חולה וטוב במיוחד אגב. מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר?איכס!!!מסריח פה מסיגריות(ככה זה כשאבא מעשן כ-ל ה-ז-מ-ן) וכשאתם הולכים לישון?בימים רגילים- "כמה שלא בא לי לקום מחר ב-6" על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת?להזכיר לאמא לקנות לי את השמפו שלי ובשירותים?אממ לא יודעת :O זה מוזר.. כשאתם הולכים לבד?תלוי לאן אני הולכת ומה קרה באותו יום מוזיקה: את מי אתם מעריצים?אני לא אוהבת את המילה "להעריץ"..אבל ככה מבחינה של לאהוב את המוזיקה זה כנראה פאניק! כי אני ממש מתחברת לליריקס ואממ אני מבינה לרוב על מה מדובר(לדעתי), ואממ בכלל יש להם סיגנון מעניין .. כמה זמן?אף פעם לא אהבתי את המילה הזאת XD... חח ובערך שנה אני חושבת אוליי יותר. כמה דיסקים יש לכם?הממ לא יותר מידי.. יש לי רק של הלהקות שאני אוהבת והרוב זה סתם שירים הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם?הרוב הורדתי אבל יש לי כמה קנוים כמו INFINITY ON HIGH אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30?נחיה ונראה ו50?כנ"ל החדר שלי: איזה צבע הקירות?סוג של ב'ז צהבהב יש לכם מיטה?לא, אני ישנה על השולחן -__- וארון?הבגדים פשוט תלויים על המנורה- זה הכי נוח
ושולחן?הוא תפוס- אני ישנה עליו
ומחשב?כן
והוא דיי חדש. יש לכם מיטה ורודה?לא אז איזה צבע?בצבע של עץ בהיר כזה והשולחן?עץ בהיר חח מאיפה קניתם אותו?חנות שמוכרת רהיטים? אולי אני גם אקנה אחד כזה....כדאי לך- ממש כיף לישון עליו יש לכם פוסטרים?כן, אחד- של פוב.. מ"תומר" לא תליתי אותו ואני חושבת שזה גם לא ייקרה של מי?פול אאוט בוי טוב.......אהא אני: צבע עיניים?סוג של חום כתמתם חייזרי כזה ושיער?חום כהה מאוד.. ויש לי גם קצת פסים כאלה מחומצנים רגילים וצבע דום כהה בקצוות גובה?1.74 אני חושבת .. משהו באיזור משקל?אין לי מושג- וטוב שלא מרוצים מעצמכם?אממ נופ- אבל אני אחיה הייתם משנים משהו?כן!!! מה?את האף שלי ,נחמן- הוא כזה ענק שיש לו שם!!!!!!!.. אה ואת זה שאני שמנמנה ואת זה שאני גבוהה מידי וייתכן שאני אהיה 1.80 יום אחד צבע אהוב?הרבה... בע"ח אהוב?כלב משפחה: כמה הורים?5 -___-
כמה אחים?2 אחיות סבא וסבתא?סבא וסבתא.
דוד ודודה?יאפ אוהבים את המשפחה?כן הייתם מחליפים?אמממ זה אפשרי?!
את מי?-__- למה? טוב... תמונה: בחצאית טוטו העשוייה מוילון הכיתה שלי- ויצאתי מוזר ביותר...בו!

Black Parade

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר? חבר שלי .
וכשאתם הולכים לישון? כנ"ל
. על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? גם .
ובשירותים? מממ , על כמה שהאסלה קרה . ועל המ שעשיתי לפני 2 דקות . כשאתם הולכים לבד? עליו .
מוזיקה: את מי אתם מעריצים? את כל כוכבי הרוווווק . :] כמה זמן? מממ , שנתיים . שלוש . כמה דיסקים יש לכם? ממ אין לי דיסקים , אני מורידה . הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? הורדתי .
אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30? ממ , לא . ו50? גם לא . החדר שלי: איזה צבע הקירות? לבן
, אבל צובעים :) יש לכם מיטה? בטח . וארון? בטח . ושולחן? בטח . ומחשב? בטח . יש לכם מיטה ורודה? לא . אז איזה צבע? מממ , חום . והשולחן? חום . מאיפה קניתם אותו? לא זוכרת P: , .. אולי אני גם אקנה אחד כזה.... : בכיף שלך
. יש לכם פוסטרים? לא . של מי? - טוב.......: טוב טוב
. אני: צבע עיניים? חום כהה
. ושיער? שחור . גובה? 1.49
. משקל? 32 . תירגעו נא , זה רק בגלל הגובה . אני צ'מנה כזאת . מרוצים מעצמכם? לא . הייתם משנים משהו? הרבההה . מה? מממ, כמעט הכל . שיער , פנים , גוף קצת .. צבע אהוב? שחוווור .
בע"ח אהוב? חתולייים . :) משפחה: כמה הורים? 2 משום מה
. כמה אחים? אחות אחת . סבא וסבתא? אין . דוד ודודה? ממ , מלא חח . אוהבים את המשפחה? כה . הייתם מחליפים? לא . את מי? משפחה א י א פ ש ר להחליף . למה? ככה . טוב... : טוב . תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]: אין לי פה .

L D N

New member
../images/Emo215.gif אני עונה :)

מחשבות: מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאתם קמים בבוקר? לחזור לישון וכשאתם הולכים לישון? הכל. בעיקר כל מיני דברים שאני נזכרת בהם מהמחנה או סתם הרהורים. על מה אתם חושבים כשאתם במקלחת? על הפרקים הבאים של הפאנפיק שלי!
זה נותן לי השראה! ובשירותים? גם. כשאתם הולכים לבד? הרהורים. מוזיקה: את מי אתם מעריצים? המון להקות. בעיקר באסטד/סאן אוף דורק/פוב/מקפליי כמה זמן? שנה+ כמה דיסקים יש לכם? 30 בכללי נראה לי. הורדתם בדרך לא חוקית או קניתם? קניתי אתם חושבים שתמשיכו להעריץ אותם גם כשתיהיו בני 30? הממ.. חלק. ו50? אולי. החדר שלי: איזה צבע הקירות? לבן + טפט על קיר אחד יש לכם מיטה? כע וארון?כע ושולחן? כע ומחשב? כע יש לכם מיטה ורודה? לא. אז איזה צבע? לבן
והשולחן? ירוק פיסטוק מאיפה קניתם אותו? מחנות אולי אני גם אקנה אחד כזה.... יש לכם פוסטרים? כע. של מי? של אבודים טוב....... אני: צבע עיניים? חום ושיער? שחור/חום ועוד צבע שמשתנה אבל בדר"כ אדום גובה? 1.68 משקל? הממ... לא מרוצים מעצמכם? לא הייתם משנים משהו? כע מה? משקל, שיער צבע אהוב? ורוד
בע"ח אהוב? כלב? משפחה: כמה הורים? 2 כמה אחים? 2 סבא וסבתא? 4 דוד ודודה? 1 אוהבים את המשפחה? כע הייתם מחליפים? לפעמים את מי? אחותי למה? אני לא הולכת לפרט. טוב... תמונה שלי [הכוונה של עצמכם]: מרילין מונרו

למעלה