שאלון

avivoOsh2

New member
חחחחחחחחחXD

גמאת ?
פשש, נחמד.
הייתי בטוחה כולם פה מהעיר D:

HaDaRoSh

New member
אווווווח נמחק לי ! ../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

*מנסה לשחזר מה שכתבתי
* מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות
שתייה בבוקר: נס קפה
יום אהוב בשבוע: ראשון
למה? מסיימת ב-12 וחצי
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 1
סבתא שלא זוכרת אותי
יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? אין איזה צבע שיער יש לך? חום כהה
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שטני
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא זוכרת
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק
איזו שפה הכי יפה? אנגלית ואיזו הכי מכוערת? גרמנית
שמאלני/ימני? ימנית
דתי/חילוני/מסורתי? מסורתית SMS או לדבר באמת? SMS טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: טריגונומטריה ! איכס ! חכו חכו שתגיעו לזה
זה גיהנום ! מה המבחן האחרון שעשית? חיבור
כמה קיבלת בו? אינלי מושג באיזה צבע הארון בחדר שלך? חכו שיהיה לי חדר ואז נדבר יש לך חדר לבד? לאאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!!!!!
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת עברת אי פעם על החוק? נראלי
על איזה חוק עברת? לא יודעת תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? לא ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? חברה
הכי הזוי? ילד מהיכתה שלי חחחחחחחחחחחחחח שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לומדת לבד
אתה בתנועת נוער? לא איזו? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? 12 וחצי בצהריים
איזו חברה הפלא' שלך? אורנג'
ואיזו חברה המכשיר? נוקיה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא של מטבח
חחחח באיזה צבע המחשב שלך? כסף ושחור, מחשב נייד
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צהוב מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? הכי זכור לי זה 500 שקל מאבא
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? מושב או חווה מבודדת
ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? אין איך קוראים לה? סתבא שלך ! אם לא- אתה רוצה? כן
כלב !!! יפיוף כזה
אסקי סיבירי
תראו איזה יפה הוא !! אהובי
גררר כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן
ספר אחד מהסידרה ! חחחחחח מה דף הבית שלך? תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? נעם חחחחח כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? ארז וגלעד בני כמה הם? 23 ו 24 זהו ?

ררררררר../images/Emo3.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות
שתייה בבוקר:שוקו יום אהוב בשבוע:שבת או שיש
למה?כי לא לומדים-או לומדים קצת ויוצאים כמה סבים ו/או סבתות יש לך?3
יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה?יש 2 איזה צבע שיער יש לך?חום בהיר ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אני בסדר
אבל הייתי רוצה חלק:( כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?:] או
או
(
) מתוק או מלוח? תלוי איזו שפה הכי יפה?עברית או אנגלית ואיזו הכי מכוערת?מאיפה לי?
שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי?חילונית SMS או לדבר באמת? באמת טלפון או פנים אל פנים?פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:גיאומטריה
מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה כמה קיבלת בו? חכו
באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום בהיר יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ.. עברת אי פעם על החוק? לא נראה לי על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך?נו:[ ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך?:] הכי הזוי?חח יעזור שמות?
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?כנ"ל
אתה בתנועת נוער? הייתי איזו? בצופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?אני לא כותבת פה
איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? סגול
באיזה צבע המחשב שלך?אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לא זוכרת
מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?תכשיט נראה לי
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? ישוב ואיפה אתה גר עכשיו? ישוב יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?כלבה איך קוראים לה? מיקה
אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי? כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם?מה אכפת לכם?
בני כמה הם?כנל

אנני

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? גם וגם שתייה בבוקר:תה יום אהוב בשבוע:ראשון, שלישי, שבת למה?ראשון יום קצר, בשלישי אני רוכבתעל הסוס, בשבת אני או אצל סבתא או בבית כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 מצד אבא 2 מצד אמא יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?3 בלעדיי איך קוראים לו/ה? אופק(אתם חלקחם מכירים מעיין וסהר איזה צבע שיער יש לך?בלונד ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?כולם מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? ספרדית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? שמאלית דתי/חילוני/מסורתי?חילונית SMS או לדבר באמת? אס.אמ.אס טלפון או פנים אל פנים?טלפון נושא הכי שנוא במתמטיקה:בעיות עם משוואות מה המבחן האחרון שעשית? מדעים והיסטוריה כמה קיבלת בו? מדעים:48 והיסטוריה:26 באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום בהיר יש לך חדר לבד? בארור מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת עברת אי פעם על החוק? לא'דעת על איזה חוק עברת?לא'דעת תפסו אותך? לא'דעת אם כן- מה עשו לך?לא'דעת ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך?יש מלא הכי הזוי? מישהי חרשנית בשם שיר שהיא מקבלת 91 במבחן היא בוכה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אמא אתה בתנועת נוער? לא איזו? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? 1010 איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול וידיות שחורות באיזה צבע המחשב שלך?שחור מסך דק אבל לא כ"כ דק באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סדין אדום שמיכהוכרית לבן עם לבבות מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? קסדת רכיבה עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?קיבוץ\מושב\חווה ואיפה אתה גר עכשיו? יישוב יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?4תוכים איך קוראים לה? אין להם שם אם לא- אתה רוצה?אני רוצה סוס וכלב כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי? לא כמה אחים יש לך?3 בלעדיי איך קוראים להם? לאחי הגדול עידן, לאחותי אחרי עינב, ולאחותי הפיצית סתיו בני כמה הם?עידן: 16.5 באוגוסט 17 עינב:9.5 באוגוסט 10 וסתיו: 5.2 בנובמבר 6

למעלה