שאלון

system רולז

New member
שאלון ../images/Emo187.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? שתייה בבוקר: יום אהוב בשבוע: למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזו שפה הכי יפה? ואיזו הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? SMS או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? נושא הכי שנוא במתמטיקה: מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת אי פעם על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזו חברה הפלא' שלך? ואיזו חברה המכשיר? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? ואיפה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה דף הבית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם?

x N O A M x

New member
:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?לקרוא תשובות
שתייה בבוקר:האמת שאני אוכלת דגנים עם חלב
אז אם החלב נחשב
ואחרי זה אני שותה דיאט קולהXD טוז עזבו תנו לי להחליט
יום אהוב בשבוע:שבת, כמובן למה?אין לימודימוס:p כמה סבים ו/או סבתות יש לך?כולם מתו, לצערי. יש לך קרובים בחו"ל?כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן. איך קוראים לו/ה?יש לי שתיים, אחת בגיל שלי ואחת גיל מעליי. זאת בגיל שלי קוראים ירדן זאתי מעליי איילת איזה צבע שיער יש לך?חום קקי ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שטני כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לאXD איזה סמיילי אתה הכי אוהב?|ערבי| מתוק או מלוח?תלוי איזו שפה הכי יפה?אנגלית ואיזו הכי מכוערת?רוסית [אם יש פה רוסים אז לא לקחת ללב, כן..
] שמאלני/ימני?ימנית דתי/חילוני/מסורתי?חילונית, לגמרי SMS או לדבר באמת?לא משנה לי ממש
טלפון או פנים אל פנים?פנים מול פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:פונקציותת!!11#@!$@%$% מה המבחן האחרון שעשית?אם אני לא טועה אנגלית כמה קיבלת בו?עוד לא החזירה
באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?חחח לא זוכרת עברת אי פעם על החוק?הרבהD: על איזה חוק עברת?אני תמיד חוצה באדום ועוברת במקומות שאין בהם מעבר חצייה
תפסו אותך?לאS: אם כן- מה עשו לך?--- ישבת במעצר?לא מי החבר הכי טוב שלך?ואי יש כ"כ הרבהה=[ לא יכולה לענות על זה הכי הזוי?חחחחחחחחחחחחחחח ירדן
היא כזו סתומהXD הדר מודעת לזהה!
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?שיר אתה בתנועת נוער?לא..ישלי סיוטים מזה
איזו?אם הייתי הייתי מעדיפה צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?של חברה שלי שאני אביא לה משו למחרXD איזו חברה הפלא' שלך?נוקיה ואיזו חברה המכשיר?אורנג' איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כסא למחשב[?]
ושתכף עומד להתפרק באיזה צבע המחשב שלך?כסף ושחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כחול-ירוק כזה מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?לא זוכרת, נו;[ עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?חווה מבודדת עם הפרות
ואיפה אתה גר עכשיו?עיר.. יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?כלבה איך קוראים לה?טופי אם לא- אתה רוצה?באלי עוד כלב
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן! ישלי קלטת של הסדרה הזו עודXD איך אהבתי אותה מה דף הבית שלך?תאאפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי?3 חברות שלי כמה אחים יש לך?אחת איך קוראים להם?ניצן בני כמה הם?חח יום שישי הזה 15..פשש גדלה הילדה

x N O A M x

New member
אא הערבי לא יצא לי../images/Emo7.gif

חח עכשיו זה ייצאD:
הוא הכי שקסיי

system רולז

New member
אני ../images/Emo11.gif../images/Emo187.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? שניהם
שתייה בבוקר: תה עם קינמון
יום אהוב בשבוע: שבת ושישי למה? שבת זה מובן למה, שישי יום קצר בבצפר
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לי סבא וסבתא מצד אמא ויש לי סבא וסבתא מצד אבא
יש לך קרובים בחו"ל? כן שני בני דודים אחד גר בארצות הברית ואחד הלך לטיול מי יודע לאן?!(
הוא כזה שנטי XD} יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא כזה עצוב... תמיד רציתי לאמשנה
איך קוראים לו/ה? יש שניים אחת מאיה והשניה תמר איזה צבע שיער יש לך?שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שחור או שטן
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן זה עושה לי זיכרונות חח זה היה שהייתי בת 4 בארך כזה
. XD איזה סמיילי אתה הכי אוהב? יש כמה
זה כזה חמוד... מתוק או מלוח? שניהם איזו שפה הכי יפה? שאלה מפגרת
ואיזו הכי מכוערת? גרמנית XD פחח מה אתם רוצים מאיפה לי אני לא חושבת על זה... שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי SMS או לדבר באמת? SMS
טלפון או פנים אל פנים?טלפון נושא הכי שנוא במתמטיקה:ה-כ-ל . מה המבחן האחרון שעשית? בתנך כמה קיבלת בו? לא החזירו עדיין אני בטח יקבל אפס..
באיזה צבע הארון בחדר שלך? הוא מעץ יש לך חדר לבד? בארור (
בקרוב חדר חדש!) מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול
עברת אי פעם על החוק? לא שזכור לי על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר? לא דייי מי החבר הכי טוב שלך? מיכל הכי הזוי? הכל
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הורים אתה בתנועת נוער? אהא איזו? בני המושבים
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה שלי איזו חברה הפלא' שלך? אורנ'ג ואיזו חברה המכשיר? מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מכוער... ולא נוח
באיזה צבע המחשב שלך? לבן, שקוף של APPLE
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? שחור לבן
מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? הרבה...
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? מושב ואיפה אתה גר עכשיו?מושב
יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?כלבה
איך קוראים לה? עזבו שם מצחיק
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה זה?!
מה דף הבית שלך? משו של החברה APPLE אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא
עם מי? לא כמה אחים יש לך? אני ועוד שתיים איך קוראים להם?עידן, ורע
בני כמה הם?אחד בן8 והשני 15

Cuttie Cat

New member
עונהיזםם

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות... מה אני חסרת חיים.. חח כן שתייה בבוקר:קפה יום אהוב בשבוע:שישי למה? צ'יל כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4 יש לך קרובים בחו"ל? כה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כה איך קוראים לו/ה? כפיר איזה צבע שיער יש לך?שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אוהבת אותו ככה :) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? :) מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? פורטוגזית.. חח ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? לא ולא דתי/חילוני/מסורתי?חילוני SMS או לדבר באמת? לדבר באמת ברור טלפון או פנים אל פנים?פנים מול פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת כמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבועים בערך עברת אי פעם על החוק? לא על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אתם לא מכירים חח הכי הזוי? מההה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לומדת לבדד אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזו חברה המכשיר? סאמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אנערף באיזה צבע המחשב שלך?לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? כרית בצורת לב שכתוב עליה מזל טוב ועוד כל מיני לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? חווה מבודדת! חח אבל זה בחלומות... אני אוהבת עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?כה כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? קצת מה דף הבית שלך? www.start.co.il אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כה עם מי? עודדקה כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם?אלון בני כמה הם?21

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif רק כי משעמם ליייי

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות שתייה בבוקר: ספרייט יום אהוב בשבוע: ראשון, שישי ושבת למה? ראשון כי יום קצר ויש ביולוגיה, שישי כי זה יום קצר והרגשה של סופש ושבת כי ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת מצד אמא. יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן בתדודה ובנדוד איך קוראים לו/ה? פז ויותם. איזה צבע שיער יש לך? שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור סיני כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? שיואו לא הייתי מפחדת שיש לי עקרב מתחת למיטה שיואווו אתם לא מבינים עד היום אני מפחדת ממנו איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזו שפה הכי יפה? ספרדית ואיזו הכי מכוערת? יידיש שונאת את זה שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי? חילונית SMS או לדבר באמת? SMS טלפון או פנים אל פנים? טלפון נושא הכי שנוא במתמטיקה: פונקציות מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית היום כמה קיבלת בו? רק עשיתי היום באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן-ורוד [אני מתה להחליף אותו, גועל נפש] יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני כמה ימים עברת אי פעם על החוק? כן על איזה חוק עברת? לעבור באדום ואמממממ .. חחחח כמעט גרמתי לתאונה .. מזה כמעט .. הייתי כ-כ-ה קרובה מלגרום ל2 מכוניות להתנגש כי קפצתי לכביש כי הייתי שקועה בלהחליף שיר באמפי חחחחחחחחחחחחחחח תפסו אותך? אע לודעת אם כן- מה עשו לך? %$#@^$ ישבת במעצר? בטח כל יום בתא עם בני סלע כפרעליו מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה הכי הזוי? אואה אנג'ל שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת עם אנשים למבחנים .. אבל אממ .. שיהיה אתה בתנועת נוער? לא איזו? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? שנייה אני יכנס לבדוק =\ "בע" מידיד שלי איזו חברה הפלא' שלך? סמסונג ואיזו חברה המכשיר? סלקום איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול ומכוער באיזה צבע המחשב שלך? כסף ושחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אדום מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? כרית עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? קיבוץ עם אמיש בויס כאלה שהולכים רק עם שלייקס וכזה אימוס כאלה גרגרגר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? אחותי איך קוראים לה? עומר אם לא- אתה רוצה? כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? תמר כמה אחים יש לך? אחת איך קוראים להם? עומר בני כמה הם? 7 איזה שאלות דפוקות באמאשלי

system רולז

New member
שלייקס...XD

לכי לברנר יש הרבה XDDDD סתיו את קורעת אותי
יש לך באמת עקרב מתחת למיטה?!

HaDaRoSh

New member
החיית מחמד זאת אחותך? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ואני חשבתי שפרפרה

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפני כמה ימים היא אמרה לי "חלזונה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אבוי ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שוב תיקנת אותה והיא דפקה לך שלט בראש?

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif הפעם היא דפקה לי

בובה של טינקי ווינקי מהטלטאביז בראש למזלי זה לא כאב אבל אחכ היא החביאה לי את האמפייי |||: שעה אני בוכה ומחפשת אותו .. כאילו כולה צחקתי עלייה למה להחביא לי אותו ?!?!?!!??!?!?!!?!? =| אסון איך לא טרחתי לחפש מאחורי הדלת של השירותים היא תמיד מחביאה לי שם דברים >< [שלט של הטלוויזיה, פלאפון, מפתחות .. ואני כמו אהבלה לא חיפשתי שם מההתחלה]

avivoOsh2

New member
עונה.../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? תשובות.P: שתייה בבוקר: אממ מים. יום אהוב בשבוע: שבבת.כמובןן.
למה? כי אין בצפר. |: כמה סבים ו/או סבתות יש לך? נמ 5 יש לך קרובים בחו"ל? אמממ כע. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא. איך קוראים לו/ה? אין ליי. איזה צבע שיער יש לך? שטני כזה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחורר. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחחחחחח כן. מתחת למיטה.XD איזה סמיילי אתה הכי אוהב? את כוולם.ניראלי. מתוק או מלוח? שניהם
איזו שפה הכי יפה? אנגלליייתת ועברית ואיזו הכי מכוערת? ערבית
לא אוהבת ת'שפה הזאת. שמאלני/ימני? ||: דתי/חילוני/מסורתי? גם גם וגם. חחח סתם,חילונית. SMS או לדבר באמת? באמת. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים. נושא הכי שנוא במתמטיקה: ררר הכל
מה המבחן האחרון שעשית? בתנ"ך כמה קיבלת בו? 71
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום מעץ >__< יש לך חדר לבד? כן.
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אמ שבוע שעבר. עברת אי פעם על החוק? אולי.
על איזה חוק עברת? חחח תפסו אותך? חחחחחחחחחחחחח לא. אם כן- מה עשו לך? נפינג. ישבת במעצר? לא.XD מי החבר הכי טוב שלך? הרבה הכי הזוי? זיו. עזבו הילדה הכי הזויה, מצחיקה וחמודה בעולם הזה XDD שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אין כזה.XD אתה בתנועת נוער? נופ איזו?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אין לי פלא.. איזו חברה הפלא' שלך? *בוכה לי בשקט*
ואיזו חברה המכשיר? דיי כבר ! אין ליי !
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חחחחח נורא. באיזה צבע המחשב שלך? אמ כסוף שחור כזה.
ררר
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אדום מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? אמ דיסק. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? מושב. ואיפה אתה גר עכשיו? מושב.
מושבניקית גאאהה.
יש לך חיית מחמד? כן. אם כן- איזה? חתולים,סוס,כלב,3 תוכים, תרנגולים
,ארנבים. איך קוראים לה? להם.
לסוס ג'וני. ולתוכים אחת אנה אחד ד'ייג'י[חחח אל תצחקו אחשלי הקטן נתן ת'שםXD] ולאחד עוד אין שם.
כי הוא חדש.
אם לא- אתה רוצה? ישלי מספיק,תודה.
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא. מה דף הבית שלך? וואלה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? יאפ עם מי? חברה כמה אחים יש לך? אווווווווווח דיי עם השאלה הזאת סעעמק.5[בלעדיי].
[לא דוסים]. איך קוראים להם? אני הכי גדולה אז ניצן,נטע,גילי,שקט וטל.
בני כמה הם? ניצן 11,נטע 9,גילי 6,שקד 3 וחצי וטל 9 חודשים.

avivoOsh2

New member
חחח אינלי../images/Emo7.gif

אני יצלם אותו בהזדמנות.
למרות שאני לא רוכבת עליו כבר. הייתי רוכבת מכיתה א' עד ג'. עכשיו אבאשלי רוכב עליו בעיקר.

למעלה