שאלון

המשך (זה היה נורא!!!)

סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? לא ממש. שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? Nighteyes יש לך חבר/ה? יש. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא ספרים. יש לך חשבון פלאפון גבוה: לפעמים. למה? כי אני מדברת בפלאפון? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? גם וגם. את עושה גבות? כן. את מורידה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אה... כן. את מרגישה יפה? לפעמים. למה? כי אני מסתכלת במראה ואוהבת את מה שאני רואה. אבל זה קורה לעיתים רחוקות מאוד. אתה ביישן או פתוח? הרבה מאוד פעמים ביישנית אבל במקרים אחרים ממש היפך. מה הצבע האהוב עליך? תכלת. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות יותר בטוחה בעצמי. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? בעיקר את השיער. אתה מאושר? קשה להגדיר את זה ככה. היית פעם מאוהב? כן. כיף? לפעמים. שיחקת פעם בסימס 2? כן!
מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם צוננים כמו המדינה שבה הם גרים. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? התגייסתי וכל עוד יש גיוס חובה כל מי שיכול צריך להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דיעה מוגדרת. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל! למה? כי אני לא מוכנה לוותר על הבשר. אוהבת את הטעם יותר מידי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: בלה בלה בלה... יש פירסינג? לא. קעקועים: גם לא. אובססיות? ללא לחיות את החיים שלי. התמכרויות? שוקולד וגלידה? אבל זה די התמתן... איזה שפות אתה דובר? רוסית, עברית ואנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: הכל לטובה? למצוא בכל דבר את הטוב. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כמו לכולם. אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. לרב לא. יש לך הרגלים רעים? כנראה... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי תחת יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "כאן חייתי לי בשקט" מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיכשל. אתה יודע לשיר? חחחחחחח. לא. האם אתה מתבודד? הרבה מאוד פעמים כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כרגע? לימודים. מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר בטחון. מה החוזק הכי גדול שלך? הא? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא עברנו כבר על השאלות האלו? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? תמיד. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם היו סבירים- מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? נמנמ. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הציצים שלי
ומה הכי פחות אוהב? שיער שיער שיער... אתה חושב שאתה נראה טוב? אני נראית בסדר. יש לך ביטחון עצמי? לא הרבה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא יודעת. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? לא. החטפת מכות למישהו? לא ממש. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כמעט. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? כן. בגדו בך? לא נראה לי... היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? בקטנה. פגשת מישהו מפורסם? יצא לראות אבל לא ממש לדבר. הרגת חיה בטעות? אולי רק נמלים. הרגת חיה בכוונה? כנ"ל. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? בקטנה. היית ברדיו/ טלוויזיה? בכיתה ב או ג בתוכנית של מיכל ינאי בתור קהל של הכיתה. היתה לך התמוטטות עצבים? לא שזכור לי. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי שכן. מאמין ב- אלוהים? בישות נעלה ממני. רוחות? כן. חיים שלאחר המוות? מקווה שיש. גלגול נשמות? לא ממש. פיות? לא. מלאכים? סוג של... ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית? יש כזה דבר... אבל זה בעייתי. אהבה בשלט רחוק? בעייתי מאוד. שאלות קישוריות: הכל בכרטיס האישי שלי.

bp20

New member
שאלון../images/Emo187.gif

שאלות כלליות- שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? גיל: מין: מיקום: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: סטרייט/גיי/ביי: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? דברים אהובים- להקה זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הלכת לחבר/ה הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: עשית אהבה: טסת לחו"ל ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש פירסינג? קעקועים אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: תוכנת מסרים אחרת:

bp20

New member
עונה

שאלות כלליות- שם: בני האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבא גיל: 20 מין: זכר מיקום: נשר גובה: 1.75 צבע שיער:שטני צבע עיניים: חומות מוצא: רומני סטרייט/גיי/ביי: סטרייט מצבך החברתי: ניתקתי את הקשר עם מי שההיתי בתיכון למה את/ה בפורום? התעניינתי על אוניברסיטת חיפה ומצאתי אתהפורום דברים אהובים- אוהב פלאפונים תקשורת בניית אתרים מחשבים להקה יהודים , דג נחש זמר/ת: נינט שחקן/ית: יב"ז אוכל: הכל חוץ מבשר בגד: מכנס ג'נס בעיקר וחולצה מכופתרת סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: היום הלכת לחבר/ה הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסךמחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר ומדפסת קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מכנס קצר וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לישון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: מיכל השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): צ'ולי כלבי ז"ל נפטר אתמול מי החבר שלך.. יש כמה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטוס,בזוקה קפה אתה שותה: יאפ ואיזה תה: לימון משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לימון יומן יש לך לבצפר (אם יש): יש בנייד ארגונית מחשב יש לך: מחשב נייד מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: כן נוקיה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מחשב נייד כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מיכל חברה טובה עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע ד נחש ודנאסים איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: לא התנשקת:לא עשית אהבה:לא טסת לחו"ל כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? נשר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או mp3? אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? בנצ'וק שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? bp20 בני האחד והיחיד יש לך חבר/ה? חברה מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון לקרוא ספרים יש לך חשבון פלאפון גבוה לא למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה עושה גבות? מה? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? כן רגיל כמו כולם למה? ככה אתה ביישן או פתוח? בישן מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?להיות רזה אני קצת מלא אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב?אפשר לומר כיף? שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימין אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכל הכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש פירסינג? לא קעקועים לא אובססיות? לא התמכרויות? כן הפורומים של תפוז איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא לא ברור אז קניתי ללימודים מחשב נייד שאני יהיה מסודר ומאורגן יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? לא האם אתה מתבודד? קצת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב?כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן 2 ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו לא התחילו איתך? לא היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? לא חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות? כן פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] תוכנת מסרים אחרת:

כנראה שלא...

אחד השאלונים היותר זוועתיים שיצא לי לענות עליהם. אבל התחלתי ולא רציתי להפסיק באמצע... לקח לי משהו כמו שעה לענות עליו!

יאיי... עוד שאלון! ../images/Emo3.gif (עונה) [זה היה ארוך!!]

שאלות כלליות- שם: רגינה. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם סבתא-רבא. גיל: 20 מין: נקבי מיקום: החדר שלי גובה: 1.60 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מוצא: אוקראיני
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט מצבך החברתי: הממ..? למה את/ה בפורום? כי מתחשק לי
דברים אהובים- להקה: רק אחת? טוב נו... RHCP שחקן/ית: אדוארד נורטון, זאקרי קווינטו. שני אלה בעיקר. אוכל:
וספגטי גם... בגד: ג'ינס וטי שירט. סתם חפץ בחדר: החיפושרטט שלי! דיסק: נמנמ... אין לי משהו ספציפי בראש. סרט: גלדיאטור אחלה סרט וגם פייט-קלאב ועוד כמה... בנאדם: הא? יש כל מיני אנשים חביבים עליי... יש אפילו אחד חביב שקורא/כותב פה בפורום
חדר בבית: שלי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אה... לפני כשעה? שמעת מוזיקה: שומעת ברגע זה ממש. נפגשת עם חברים: וויייי... לא זוכרת! הלכת לחבר/ה: השבוע. הסרט האחרון שראית: the illusionist כן... חרישה על הדוידיבוקס של יס... הריח האחרון שהרחת: של שוקולד! הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה. אבל אני לא מגדירה אותה כרעש :) לא תמיד בכל אופן. הטעם האחרון שהרגשת: שוקולד! הספר האחרון שקראת: עדיין קוראת- דקסטר משחק משחקים מסוכנים (מומלץ!!!) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני כבר מחכה לקרוא מה יש בסוף הספר! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמא
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בגליל של נייר טואלט. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? יד ימין- מגזין מארה"ב. יד שמאל- לפטופ. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של טו דיי פור.והוא ריק. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לחבר שלי וקיבלתי שיחה אחרונה מחברה טובה. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר על קלפי טארוט. מה אתה לובש כרגע? גופיה ומכנס ספורט קצר. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות פרק של "חברים". name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נמנמ... השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): כנ"ל. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: וויפ! אני לא שונאת אנשים.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: הא? לא זוכרת. השם של קרוב משפחה אהוב: מיי דיר מאמי. השם של חבר-אינטרנט אחד: אפי! (ולא גרין!) השם של המורה השנוא/ה עליך: לא שונאת. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: הא? WTF?? השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין :( אבל היה מזמן... וקראו לו סוחריק. מי החבר שלך.. התעלמתי מהכל בקטגוריה הזו. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: של הרבל אסנס כמובן! אוווו.... אהה.... קרם לשיער אתה משתמש: של נטורל פורומולה דאודורנט אתה משתמש: ליידי ספיד סטיק בושם אתה משתמש: אופוריה של קלווין קליין מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט מנטה או מאסט חמוץ אננס. קפה אתה שותה: אין לי העדפה. ואיזה תה: לא שותה. רק אםאני חולה ואז זה עם לימון ולפעמים עם דבש. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: כל מיני... בשביל להעביר את הזמן בעיקר מייפל סטורי *מרגישה מאוד ילדותית* יומן יש לך לבצפר (אם יש): יש! אפילו שניים! אחד חמוד כזה עם פרות ואחד ירוק כזה עם חיפושית. מחשב יש לך: LG R-400 מצלמה יש לך: OLYMPUS FE-170 פלאפון יש לך: משהו של נוקיה. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמממ... כלום? כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם אף אחד. עם מי אתה מדבר בטלפון? כנ"ל. מה אתה שומע: מוזיקה. ליתר דיוק מאסטרפלאן. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום והווינאמפ. מה אתה עושה בהמשך היום? הרבה כלום. מה עשית לפני שענית על השאלון? עשיתי חיפוש על חוויות פר"ח. אי פעם... נהגת: לא. אלא אם כן על קרטינג פעם אחת כשהייתי קטנה נחשב. התנשקת: כן :) עשית אהבה: או-יה. טסת לחו"ל: קרה פעם אחת. ביזבזת את כל הכסף שלך: אינדיד. מראות קשים. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: יאפ. נשארת ער לילה שלם: יאפ. עבדת במשהו והרווחת כסף: כן. או/או. יס או הוט? יס! מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי, המסנג'ר הוא מהשטן! קיץ/אביב או חורף/סתיו? אי אפשר סתיו-אביב? :( טוב נו... סתיו-חורף. שחור או לבן? שחור. מחשב או טלויזיה? מחשב. והכל מכיוון שכמעט כל מה שמראים בטלוויזיה אפשר לראות גם במחשב. ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המממ... מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב! יאיי! כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות! בשר או חלב: בשר. פסטה או סלט? אי אפשר גם וגם? סלט. אלא אם כן זה ספגטי עם רוטב מטורף. שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל, אלא אם כן זה שניצל תירס. אמריקה או אנגליה? אמריקקה ישראל או מקום אחר? לא ראיתי יותר מידי מקומות אחרים... רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים. דיסקמן או mp3? אמפי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? עקב אילוצים: במחשב.

מספר הערות

עם כל הרצון הטוב שלך בני, אני חושב ששאלון זה הגיע לגבול הקיצון העליון של "AD ABSURDUM"... יש גבול לכמות שאלות שניתן לדחוס לשאלון, ואני זוכר שאפילו שהייתי במיונים לקורסים שונים בצה"ל לא שאלו אותי כל כך הרבה שאלות, שהן ממש אבל ממש לא ענייניות... איזו מן שאלה היא זו "מהו הטעם האחרון שטעמת", או "האם הרגת מישהו", או "הושט ידיך קדימה, במה אתה נוגע" וכו' וכו' וכו'... חלק מן השאלות מוצאות חן בעיני, כי הן מקוריות. אבל דחילאק אח שלו, אתה מופרע?? מה אתה בכלל עושה עם המידע מן השאלונים הללו?? דאנטה

PianoGirl20

New member
חח, הפעם אני מסכימה.

דיי, חסל סדר שאלונים מעצבנים ומוזרים!.. חוץ מזה, תודה שכל מה שאתה באמת רוצה זה את המסנג'ר של האנשים..
סתם סתם..

bp20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מידע סודי מועבר לשב"כ חחחחח סתם אני לוקח את השאלונים מפורום סקרים ושאלונים ככה הם מה אני יעשה:p

Black Star

New member
אני עונה

ולו רק בגלל שאני קצת משועממת וקמתי מוקדם מהצפוי... שאלות כלליות- שם: יעלי גיל: 23 מין: כן תודה. (סתם, נו, בת) גובה: 1.70 מ' צבע שיער: חום בהיר עם גוונים בלונדיניים (עד כדי בלונד..) צבע עיניים: תכלת מוצא: אשכנזיה (גרמניה) סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית מצבך החברתי: מה זה מצב חברתי? לא עברנו את כיתה ט'? למה את/ה בפורום? כי אם לא תהיה שביתה, החל ממחר הסטטוס שלי הופך רשמית לסטודנטים. דברים אהובים- להקה הביטלס, לד זפלין, רדיוהד זמר/ת: יש יותר מדי. מתי כספי, שלום חנוך, עברי לידר, ברי סחרוף (ועוד, ועוד) שחקן/ית: בראד פיט אוכל: סושי!!! דיסק: נראה לי שAbbey Road של הביטלס סרט: הנסיכה הקסומה, פייט קלאב, ספרות זולה, קלולס... בנאדם: יש הרבה חדר בבית: החדר שלי, כמובן מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו, עם אמא שלי. ולפני כן - אתמול ב-3 בלילה.. שמעת מוזיקה: ברגע זה נפגשת עם חברים: אתמול בלילה הלכת לחבר/ה ביום א' לפני כמעט שבועיים הסרט האחרון שראית: שרק 3 הריח האחרון שהרחת: התה שאני שותה עכשיו ? (רויבוש!) הספר האחרון שקראת: קראתי וסיימתי? נראה לי שהארי פוטר 7 המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה שאלון ארוך
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? המסך של המחשב? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? האוסף של מאיר אריאל. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? האחרון שהתקשר אליי - זה שאני יוצאת איתו. השיחה האחרונה שהוצאתי - חברה טובה שלי. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? פאק, זה המילון השלם באנגלית של וובסטר, משהו שצריך שני מנופים כדי להרים אותו... מה אתה לובש כרגע? חולצה ענקית/כותונת כזו מטריקו, כתומה וחמודה name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אהה יש כמה באותה דרגה. אסף, עידן, צחי, שירן, הדר, רייצ'ל, אולה... השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): שוב, לא עברנו את כיתה ט'? השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: טלי השם של קרוב משפחה אהוב: שהוא לא ההורים? עמוס - דוד שלי השם של חבר-אינטרנט אחד: תמר השם של המורה השנוא/ה עליך: אוקיי הבנתי, השאלון נועד לטינאייג'רס... השם של חיית המחמד שלך (אם יש):שוגי מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טלי הכי מעט זמן? אורי הכי מצחיק? צחי הכי קרוב? אסף, עידן הכי חכם? אלון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? סשה הכי נחמד? אסף הזמר הכי טוב? שירן הכי רועש? צחי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שירן, הדר, אורי, רן.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עידן על מי אתה סומך הכי הרבה? אסף מי מקשיב לבעיות שלך? כולם עם מי אתה רב הכי הרבה? רן איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: כרגע פנטן קרם לשיער אתה משתמש: משהו טוב שהספר שלי נתן לי דאודורנט אתה משתמש: ליידי ספיד סטיק בושם אתה משתמש: pure poison של דיור, או בוס פאם של הוגו בוס. קפה אתה שותה: לא שותה.. ואיזה תה: רויבוש! (פעם שניה בשאלון) משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: שולה המוקשים, גרידלרס, זומה... יומן יש לך לבצפר (אם יש): משהו חמוד וורוד עם פרה. מצלמה יש לך: פוג'י, משהו טוב פלאפון יש לך: סוני אריקסון סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אוטו חמוד כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? דנה עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד, נראה לי שכולם עדיין ישנים מה אתה שומע - "יום חדש נפלא" של אריק ברמן איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פיירפוקס, אקספלורר, מסנג'ר, אייטיונז מה אתה עושה בהמשך היום? צריכה לסדר את החדר.. אי פעם... נהגת: ?? דה... התנשקת: כן (טוב חבר'ה זה מתחיל להיות שאלון ילדותי קצת) עשית אהבה: הניסוח משעשע, אבל כן טסת לחו"ל כן ביזבזת את כל הכסף שלך: את כלללל הכסף? או מה שהיה בארנק? איזו שאלה מוזרה! עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כמובן עבדת במשהו והרווחת כסף: לצערי ;) או/או. י ס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אוהבת הכל. שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב. אפשר לראות בו גם טלויזיה... ספה או כורסה? כורסה טובה ונוחה שאפשר לישון עליה. ארנק או קופה? ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב זה כיף! כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. טופו זה לא אוכל, זו קונספירציה!!! אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ימקום אחר (ושמו סקנדינביה) רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? יו פוסטרים! הכי כיתה ו'! דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? יש הרבה ש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא, מחשב, לצאת כל הזמן בערך, ולרקוד! יש לך חשבון פלאפון גבוה למה? לא כל כך , בהתחשב בזה שאני עובדת בחברה סלולרית וזה קו של החברה... מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? לרוב SMS... אתה עושה גבות? כן, אני בחורה. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כנ"ל מה הצבע האהוב עליך? ורוד ותכלת אתה מאושר? אני בסדר
היית פעם מאוהב? נראה לי כיף? כן ולא שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? צנוניים אך חמודים מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? הרעיון טוב, הביצוע היה כושל לצערי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית (רק בידיים!) ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: י להיות בסקנדינביה ש פירסינג? היה בגבה ואיננו עוד. קעקועים יהיה. התמכרויות? דיאט קולה. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, וטיפה גרמנית ציטוט מועדף/ מוטו: "אם החיים נותנים לך לימונים, עשה מהם לימונדה.." אתה שונא את עצמך? לא, למה לשנוא? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן, למדי יש לך הרגלים רעים? כסיסת צפורניים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שהעיניים שלי יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לרקוד מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד מישהו אהוב. אתה יודע לשיר? כן, לשיר רע
האם אתה מתבודד? לא לא לא! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים, אהבה מה החולשה הכי גדולה שלך? שיאהבו אותי מה החוזק הכי גדול שלך? להשיג מה שאני רוצה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, טפו טפו טפו אתה חושב שאתה נראה טוב? למדי יש לך ביטחון עצמי? בדר"כ האם אי פעם: פגעת בעצמך? בכוונה? ממש לא יצאת מהמדינה כן (לא הייתה השאלה הזו כבר?) אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? ?? היית מאוהב? אוקיי, השאלה הזו כבר הייתה, אני בטוחה בזה. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא טפו טפו עברת ניתוח? לא (טפו טפו טפו) ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו כן ביסודי
התחילו איתך? כן.. היית על במה? כן (המון פעמים) ישנת מחוץ לבית? ברור חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן (גם השאלה הזו כבר הייתה!) לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן (באסה לו, כאב ביצים) שנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא, חוץ מג'וקים ויתושים חשבת שאתה משתגע? לא לא, אני בטוחה בכך נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? מקווה מאוד שלא
היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אני מניחה שכן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חלילה הרגת חיה בכוונה? יתושים וג'וקים! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?&nbs

למעלה