המשך (זה היה נורא!!!)
סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? לא ממש. שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? Nighteyes יש לך חבר/ה? יש. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא ספרים. יש לך חשבון פלאפון גבוה: לפעמים. למה? כי אני מדברת בפלאפון? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? גם וגם. את עושה גבות? כן. את מורידה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אה... כן. את מרגישה יפה? לפעמים. למה? כי אני מסתכלת במראה ואוהבת את מה שאני רואה. אבל זה קורה לעיתים רחוקות מאוד. אתה ביישן או פתוח? הרבה מאוד פעמים ביישנית אבל במקרים אחרים ממש היפך. מה הצבע האהוב עליך? תכלת. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות יותר בטוחה בעצמי. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? בעיקר את השיער. אתה מאושר? קשה להגדיר את זה ככה. היית פעם מאוהב? כן. כיף? לפעמים. שיחקת פעם בסימס 2? כן!
מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם צוננים כמו המדינה שבה הם גרים. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? התגייסתי וכל עוד יש גיוס חובה כל מי שיכול צריך להתגייס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דיעה מוגדרת. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל! למה? כי אני לא מוכנה לוותר על הבשר. אוהבת את הטעם יותר מידי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: בלה בלה בלה... יש פירסינג? לא. קעקועים: גם לא. אובססיות? ללא לחיות את החיים שלי. התמכרויות? שוקולד וגלידה? אבל זה די התמתן... איזה שפות אתה דובר? רוסית, עברית ואנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: הכל לטובה? למצוא בכל דבר את הטוב. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כמו לכולם. אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. לרב לא. יש לך הרגלים רעים? כנראה... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי תחת יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "כאן חייתי לי בשקט" מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיכשל. אתה יודע לשיר? חחחחחחח. לא. האם אתה מתבודד? הרבה מאוד פעמים כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כרגע? לימודים. מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר בטחון. מה החוזק הכי גדול שלך? הא? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא עברנו כבר על השאלות האלו? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? תמיד. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם היו סבירים- מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? נמנמ. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הציצים שלי
ומה הכי פחות אוהב? שיער שיער שיער... אתה חושב שאתה נראה טוב? אני נראית בסדר. יש לך ביטחון עצמי? לא הרבה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא יודעת. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? לא. החטפת מכות למישהו? לא ממש. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כמעט. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? כן. בגדו בך? לא נראה לי... היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? בקטנה. פגשת מישהו מפורסם? יצא לראות אבל לא ממש לדבר. הרגת חיה בטעות? אולי רק נמלים. הרגת חיה בכוונה? כנ"ל. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? בקטנה. היית ברדיו/ טלוויזיה? בכיתה ב או ג בתוכנית של מיכל ינאי בתור קהל של הכיתה. היתה לך התמוטטות עצבים? לא שזכור לי. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי שכן. מאמין ב- אלוהים? בישות נעלה ממני. רוחות? כן. חיים שלאחר המוות? מקווה שיש. גלגול נשמות? לא ממש. פיות? לא. מלאכים? סוג של... ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית? יש כזה דבר... אבל זה בעייתי. אהבה בשלט רחוק? בעייתי מאוד. שאלות קישוריות: הכל בכרטיס האישי שלי.
סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? לא ממש. שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? Nighteyes יש לך חבר/ה? יש. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לקרוא ספרים. יש לך חשבון פלאפון גבוה: לפעמים. למה? כי אני מדברת בפלאפון? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? גם וגם. את עושה גבות? כן. את מורידה שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אה... כן. את מרגישה יפה? לפעמים. למה? כי אני מסתכלת במראה ואוהבת את מה שאני רואה. אבל זה קורה לעיתים רחוקות מאוד. אתה ביישן או פתוח? הרבה מאוד פעמים ביישנית אבל במקרים אחרים ממש היפך. מה הצבע האהוב עליך? תכלת. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות יותר בטוחה בעצמי. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? בעיקר את השיער. אתה מאושר? קשה להגדיר את זה ככה. היית פעם מאוהב? כן. כיף? לפעמים. שיחקת פעם בסימס 2? כן!