עונה ../images/Emo9.gif
-קוראים לי: נגה -הגיל שלי: 14 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה לצערי
-מתנגן ברקע: כלום.... בד"כ כן- שרון הולצמן, יציאת חרום, רוקפור וכו'.. -טעם בפה: של פיתה עם חומוס -מחשבה בראש: בינתיים יש לי סחרורת אז הוא חושב על כל מיני דברים... אוף!! למה יש סחרחורת? כבר מאתמול! -מי אוהב אותך יותר ממני? אממ.. אני?! חח סתם
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? חברות -עד מתי תהי/ה שלי? ולמה את שותקת?! -למה את/ה שותק/ת? אהאהאהא -אם לסבתא היו גלגלים: זה היה מצחיק
-אם עץ נופל ביער: שיפול -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא אכפת לו... ואם כן אז הוא מאוד אייכפתי טוב, די עם שאלות מטומטמות... נכון! שאלות אמיתיות: אני מוכנה
-שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: נגררות, צביעות, כנות יתרה -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? תכונות? אז תכונות גוף! ידיים סקסיות! אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -והכי פחות? ידים לא סקסיות
-ופנימית?--- (בא לי לדלג) -והכי פחות? כנ"ל -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער בלונדיני -ריח אהוב: ריח שלי טיפקס או בושם טוב -עונה אהובה: קיץ
!! -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? כן (נהנהבננה) -צבע מועדף: שחור -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: רוק (מוזיקה) -לבן מזכיר לי: מלאכים -לא אומרים על איכס על אוכל? נכון! -את/ה רוצה ילדים? בעוד 10 שנים- בוודאי! -למה? ככה -את/ה מאושר/ת בימים אלה? בערך -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? הצחוק שלי משתנה... אבל כן, יש לי איפשהו צחוק התגלגל -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? מה זה?! -תביא/י קישור!: --- -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: פרצוף?
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? ---- -ישן/ה הרבה? כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: בכיתה ח' -והאחרונה: כנ"ל -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 100
-דעתך על כוכב נולד: עונה 2- דפוקה! עונה 1- מעולה
-זהותך המינית: נקבה -את/ה קנאי/ת? לפעמים.. תלוי לגבי מה -ועכשיו בכנות: נו עניתי בכנות! -נבוך/ה בקלות? חח כן -מתאפר/ת? לבצפר שחור בעיניים -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? כן -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? כן. לגבי ערסים ופרחות... צר לי
-פרחים זה רומנטי? לא! -ושוקולדים? לא -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אבל לא נמאס לי אז לענות או לא? טוב נו, אז הדבר שאתם לא יודעים הוא: יש לי סחרחורת!!!!!!!!!!!! אחחח!
-קוראים לי: נגה -הגיל שלי: 14 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה לצערי