שאלון

noooga

New member
עונה ../images/Emo9.gif

-קוראים לי: נגה -הגיל שלי: 14 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה לצערי
-מתנגן ברקע: כלום.... בד"כ כן- שרון הולצמן, יציאת חרום, רוקפור וכו'.. -טעם בפה: של פיתה עם חומוס -מחשבה בראש: בינתיים יש לי סחרורת אז הוא חושב על כל מיני דברים... אוף!! למה יש סחרחורת? כבר מאתמול! -מי אוהב אותך יותר ממני? אממ.. אני?! חח סתם
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? חברות -עד מתי תהי/ה שלי? ולמה את שותקת?! -למה את/ה שותק/ת? אהאהאהא -אם לסבתא היו גלגלים: זה היה מצחיק
-אם עץ נופל ביער: שיפול -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא אכפת לו... ואם כן אז הוא מאוד אייכפתי טוב, די עם שאלות מטומטמות... נכון! שאלות אמיתיות: אני מוכנה
-שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: נגררות, צביעות, כנות יתרה -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? תכונות? אז תכונות גוף! ידיים סקסיות! אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -והכי פחות? ידים לא סקסיות
-ופנימית?--- (בא לי לדלג) -והכי פחות? כנ"ל -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער בלונדיני -ריח אהוב: ריח שלי טיפקס או בושם טוב -עונה אהובה: קיץ
!! -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? כן (נהנהבננה) -צבע מועדף: שחור -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: רוק (מוזיקה) -לבן מזכיר לי: מלאכים -לא אומרים על איכס על אוכל? נכון! -את/ה רוצה ילדים? בעוד 10 שנים- בוודאי! -למה? ככה -את/ה מאושר/ת בימים אלה? בערך -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? הצחוק שלי משתנה... אבל כן, יש לי איפשהו צחוק התגלגל -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? מה זה?! -תביא/י קישור!: --- -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: פרצוף?
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? ---- -ישן/ה הרבה? כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: בכיתה ח' -והאחרונה: כנ"ל -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 100
-דעתך על כוכב נולד: עונה 2- דפוקה! עונה 1- מעולה
-זהותך המינית: נקבה -את/ה קנאי/ת? לפעמים.. תלוי לגבי מה -ועכשיו בכנות: נו עניתי בכנות! -נבוך/ה בקלות? חח כן -מתאפר/ת? לבצפר שחור בעיניים -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? כן -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? כן. לגבי ערסים ופרחות... צר לי
-פרחים זה רומנטי? לא! -ושוקולדים? לא -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אבל לא נמאס לי אז לענות או לא? טוב נו, אז הדבר שאתם לא יודעים הוא: יש לי סחרחורת!!!!!!!!!!!! אחחח!

../images/Emo184.gif

-קוראים לי: דרי -הגיל שלי: 17 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה לצערי -מתנגן ברקע: הדי וי די של ניצנים (התמכרתי
) -טעם בפה: של תרופה -מחשבה בראש: עליו
-מי אוהב אותך יותר ממני? אמא
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? אלעד
(למרות שרבנו אתמול
) -עד מתי תהי/ה שלי? אף פעם
-למה את/ה שותק/ת? כי כואב לי הגרון -אם לסבתא היו גלגלים:אז הייתי לוקחת טרמפ -אם עץ נופל ביער: זה חבל... -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? שהוא לא יטבע חלילה.. טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:צביעות, פוזה (להראות את עצמם כל הזמן) ודו פרצופיות.. -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים וחיוך -והכי פחות? רגליים -ופנימית? רצון טוב.. -והכי פחות? אדישות -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער כהה -ריח אהוב: של צבע טרי או מאפייה
-עונה אהובה: חורך
-בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? בטח !! -צבע מועדף: שחור -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: את הארון שלי -לבן מזכיר לי: כמה חולצות בארון שלי -לא אומרים איכס על אוכל? אם הוא טעים אז לא... -את/ה רוצה ילדים? ביום מן הימים.. -למה? למה לא? -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא ממש.אני חולה
-פסים או משבצות? אוי..אף אחד.. -יש לך צחוק מתגלגל? לגמריי -יש לך בלוג? גם -יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: אבל אין לי
-אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות
-מעשן/ת? לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? לאחרונה בקושי.. -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 15 וחצי -והאחרונה: לא מזמן.. -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 90 בתאטרון (אההה גאון!!!!!!) -דעתך על כוכב נולד: הורסים שירים !! (אבל סקעת הוא אהובי
) -זהותך המינית: סטרייטית
-את/ה קנאי/ת? בכלל לא (וזה לא בציניות!!) -ועכשיו בכנות: עדיין לא
-נבוך/ה בקלות? בהחלט! -מתאפר/ת? לעיתים -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן
-זרקו אותך פעם? לא -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? חחח..לא -פרחים זה רומנטי? פרח אחד זה רומנטי -ושוקולדים? זה סתם טעים -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא ממש... -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני חולהההההה !!

מסטולית

New member
נה נה נה נה נה נקניק ../images/Emo9.gif

-קוראים לי: גילי -הגיל שלי: 17 וקצת -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלידה בחסד
-מתנגן ברקע: דניאל סולומון - כשתחזרי -טעם בפה: סופגנייה שאכלתי לפני כמה דקות... -מחשבה בראש: מה השעה? -מי אוהב אותך יותר ממני? כל אחד כמעט -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? יצפאן -עד מתי תהי/ה שלי? עד 14:20, יאללה תמהר! -למה את/ה שותק/ת? אני לא
-אם לסבתא היו גלגלים: אז היא הייתה סקטבורד? -אם עץ נופל ביער: אז היה לי יותר ניירות במדפסת -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? באמת מה טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: go for it -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שקרנים, מתלהבים מידי, שתלטנים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? אדישות -והכי פחות? התלהבות-יתר -ופנימית? הא דיברנו על חיצוניות עכשיו? -והכי פחות? מממ... -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? שחום עם שיער כהה -ריח אהוב: קוקוס
-עונה אהובה: אביב -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? לא תמיד -צבע מועדף: שחור -מרכיב/ה משקפיים? כה -שחור מזכיר לי: לילה -לבן מזכיר לי: שבועות
-לא אומרים על איכס על אוכל? לפעמים כן... -את/ה רוצה ילדים? כן -למה? ילדים זה שמחה -את/ה מאושר/ת בימים אלה? אני בסדר תודה -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? לא -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: לא בא לי!! -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: 'סוד הממלכה הקסומה' -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? הא? -ישן/ה הרבה? לא ממש -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 13 -והאחרונה: ממזמן -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 80 בספרות
-דעתך על כוכב נולד: אחלה -זהותך המינית: סטרייטית -את/ה קנאי/ת? קצת -ועכשיו בכנות: עדיין קצת.. -נבוך/ה בקלות? לא -מתאפר/ת? כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן\: -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? לא תמיד -ושוקולדים? לא -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: יש מקום אחר

תשובותתתתתתתת

-קוראים לי: - -הגיל שלי: 14 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: רדיו -טעם בפה: של קפה -מחשבה בראש: על מישהו... -מי אוהב אותך יותר ממני? הא?! -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? אף אחד... -עד מתי תהי/ה שלי? תמידדדדדדדדד -למה את/ה שותק/ת? שונאת לדבר -אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה נוסעת לאילת. -אם עץ נופל ביער: הוא יקום. חח סתם -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? הא? טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שקרנים, בוגדים ולא אמינים. -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים. -והכי פחות? לא'דעת -ופנימית? מתיקות [חחח] וכנות -והכי פחות? לא'דעת -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? אפשרות ראשונה -ריח אהוב: וניל -עונה אהובה: חורףףףףףףףף -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? כן. -ככה זו כן תשובה? כן, ככה זה תשובה למשהו שלא רוצים לענות עליו. -צבע מועדף: שחור -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: בגדים חחח -לבן מזכיר לי: יום כיפור -לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים. אבל גם אוכל אומר איכס על אנשים... -את/ה רוצה ילדים? בינתיים לא. -למה? ככה. -את/ה מאושר/ת בימים אלה? בערך -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? לא'דעת -יש לך בלוג? כן -יומן אישי? כן -דפיוצר? כןןן -תביא/י קישור!: אין לי כוח -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: אין -מעשן/ת? לפעמים -אם כן, מה? וינסטון בעיקר -ישן/ה הרבה? מנסה -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 13 -והאחרונה: הייתה אחת. -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 59 = מתמטיקה -דעתך על כוכב נולד: אחלההההההההההה -זהותך המינית: סטרייטית =] -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: לא. -נבוך/ה בקלות? כן -מתאפר/ת? כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כןןןןןןןן
-זרקו אותך פעם? כןןןןןןןןן
-זרקת? כן
-את/ה גזען/ית (את האמת)? לא. -פרחים זה רומנטי? מאדדדדדדדד
-ושוקולדים? פחות.. -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא. -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אומרים שאני מזוכיסטית... =/

chompi2

New member
[:]

-קוראים לי: ליאור -הגיל שלי: 14 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: כרגע כלום -טעם בפה: שניצל טבעול -מחשבה בראש: מתי אמא ואבא יגיעו.. חח -מי אוהב אותך יותר ממני? ME MY SELF AND I -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? שירה, ולא זוכרת -עד מתי תהי/ה שלי? אף פעם לא הייתי ואף פעם לא איהיה -למה את/ה שותק/ת? כי לא אכפת לי -אם לסבתא היו גלגלים: אז כלום -אם עץ נופל ביער: אז ביי ביי לו -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא אכפת טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: בהמתיות, חוסר התחשבות, התחמקות מנושאים חשובים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? פרצוף[: -והכי פחות? אממ מכנסיים קצרות/שלושתרבע חח וגופיה:p -ופנימית? הדעות שלהם לנושאים, אכפתיים, לא יודעת מה עוד -והכי פחות? מתלהבים -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר לא עד כדי כך עם שיער כהה או לא הכי כהה... -ריח אהוב: שוםםם ולימון -עונה אהובה: סתיו -בנים או בנות? הבנות הן הטוב שבעולם...חחח שיר צופיכניקיכס יאכי חח -שחור או לבן? שחור -כן או לא? לא -ככה זו כן תשובה? אפפקורס -צבע מועדף: ירוק שחור בורדו סגול -מרכיב/ה משקפיים? נופ -שחור מזכיר לי:כלום -לבן מזכיר לי: ריק -לא אומרים על איכס על אוכל? כן אומריםםם -את/ה רוצה ילדים? ברור -למה? כי אני אוהבת[: כיף לדאוג ילדים קטנים ועוד שהם יצאו ממך -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא ממש -פסים או משבצות? משבצות -יש לך צחוק מתגלגל? הא? -יש לך בלוג? יאפ גם אני התמכרתי בלי כוונה לא רציתי חברות לחצו:[ -יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:?? -סרט מצוייר אהוב: הסיוט שלפני חג המולד -מעשן/ת? נופ -אם כן, מה? כלום -ישן/ה הרבה? יאפפפ -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: =/ -והאחרונה: =( -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 59 =( אני תמיד עם טעויות קטנות ומפגרות במתמטיקה בלעע והפעם ירדו יותר מידי נקודות על זה -דעתך על כוכב נולד: חראללה -זהותך המינית: נקבה -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: באמת שלא אכפת לי מה לאחרים יש אני מרוצה ממה שלי יש -נבוך/ה בקלות? יאפ -מתאפר/ת? נופ -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? יאפ=( -זרקו אותך פעם? חחח יאכי קקי -זרקת? חחחחח זה היה שתינו לא רצינו -את/ה גזען/ית (את האמת)? לאא -פרחים זה רומנטי? פרחים זה יפה והלוואי והכל היה רק פרחוני בלי איכי פיכי -ושוקולדים? לא -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: I'M A BUNNY

gargamich

New member
../images/Emo51.gif, אחלה ידיד ../images/Emo8.gif

-קוראים לי: מיך -הגיל שלי: 14 חודשיים ושבוע
-מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמיד ;[ -מתנגן ברקע: MY BOO -טעם בפה: מלוח, אכלתי פיצוחים -מחשבה בראש: יאמי
-מי אוהב אותך יותר ממני? את שרון
אפחד לא אוהב יותר ממני
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? תשאלו אותה
-עד מתי תהי/ה שלי? תשאלו אותה
-למה את/ה שותק/ת? אז זהו, שאני לא שותק
-אם לסבתא היו גלגלים: הייתי גונב אותם ;[ -אם עץ נופל ביער: לא הייתי רוצה לעמוד תחתיו
-אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא אכפת טוב, די עם שאלות מטומטמות... אבל הן לא מטומטמות
שאלות אמיתיות: נו טוב
-שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: עארסים מייצגים את כל התכונות הללו: טמטום, אכזריות, חוסר אכפתיות מתפרץ, אי לקיחת אחריות ולבוש נוראי. -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? אפ פחוס דחוס קטן ויפה
|גומר|
!!!!!!!!!11111 -והכי פחות? בנות שהולכות עם המכנסיים ממש למטה, לא שרואים פס אלא את כל התחתונים. זה פשוט דוחה
-ופנימית? שאפתנות, אהבת הזולת והחיים, שמחה והומור, טוב לב ושיהיו שלמים עם עצמם. -והכי פחות? ראה שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים... -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? לא הבנתי את השאלה O: שיער שחור הרבה יותר מגניב
-ריח אהוב: תחפיפים
-עונה אהובה: חורף
-בנים או בנות? מבחינה רומנטית כאילו? O: בנות -שחור או לבן? שחור -כן או לא? לא -ככה זו כן תשובה? כן ולא -צבע מועדף: כחול וסגול, ולפעמים כתום -מרכיב/ה משקפיים? כן -שחור מזכיר לי: את המציאות -לבן מזכיר לי: תום לב ואת הילדות -לא אומרים איכס על אוכל? בטח שכן
-את/ה רוצה ילדים? כע מה -למה? כי ילדים
והשמות שיהיו להם
-את/ה מאושר/ת בימים אלה? יכול להיות יותר טוב -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? כן -יש לך בלוג? כן -יומן אישי? בערך -דפיוצר? כן -תביא/י קישור!: תחפשו מיך נפח -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: הוו יש המוןהמוןהמוןהמון
-מעשן/ת? לא מתאבד כרגע, תודה בכל אופן -אם כן, מה? למה לעשן? תקפצו מהגג! -ישן/ה הרבה? כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: אמא אמרה שהיא נישקה אותי איך שהיא ראתה אותי O: -והאחרונה: 14 חודשיים ושבוע!
-הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: אהמ... נראה לי שקיבלתי אחרון את פיזיקה- 90 -דעתך על כוכב נולד: נגמר טוב וטוב שנגמר -זהותך המינית: סטרייט אהד -את/ה קנאי/ת? כן -ועכשיו בכנות: כן -נבוך/ה בקלות? כן, מאד -מתאפר/ת? לא -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? כן -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? כן -ושוקולדים? כן -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני כבר לא שומע את MY BOO! ‏

EagleGirl

New member
קבלו...

-קוראים לי: סיון -הגיל שלי: 16 ו4 חודשים -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: אם.סי מנצור ולהקת הפליז - כל המדינה שכונה -טעם בפה: מלוח טיפה -מחשבה בראש: איך לענות על השאלה הזאת -מי אוהב אותך יותר ממני? אמא ואבא? -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? סטאנדפיסטים -עד מתי תהי/ה שלי? אני לא אהיה שלך.. -למה את/ה שותק/ת? כי צריך לכתוב ולא לדבר -אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה נכה -אם עץ נופל ביער: אז שירימו אותו -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? מה באתם לסבך אותי?? טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שקרנים, מתלהבים וחנונים חחח -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים ולבוש -והכי פחות? אוזניים? -ופנימית? שיהיה רומנטי -והכי פחות? ספונטני? -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? שיהיה נורמלי.. -ריח אהוב: לא יודעת.. -עונה אהובה: קיץ וחורף -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? כן? -ככה זו כן תשובה? כן -צבע מועדף: אדום -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: את החולצה הראשונה שהכנתי לקאמל -לבן מזכיר לי: את הסווצ'ר שהכנתי לקאמל -לא אומרים על איכס על אוכל? רק על אוכל של אמא -את/ה רוצה ילדים? כן -למה? כי מתישהו אני ארצה.. -את/ה מאושר/ת בימים אלה? כן -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? כן -יש לך בלוג? היה -יומן אישי? היה -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: עזוב.. -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: לא משתמשת -סרט מצוייר אהוב: לא יודעת -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? לא מעשנת! -ישן/ה הרבה? משתדלת.. -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: כמעט 13 -והאחרונה: ביום רביעי בבוקר -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 90 -דעתך על כוכב נולד: מוות לנינט -זהותך המינית: נקבה -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: חחח לא -נבוך/ה בקלות? תלוי -מתאפר/ת? לא ממש -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? כן -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? רק נגד רוסים חחחח -פרחים זה רומנטי? כן. אבל סתם בזבוז -ושוקולדים? למי שואהב.. -נמאס לכם/ן מהשאלון? קצת.. -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני סטאנדפיסטית מתחילה בקאמל

English Muffin

New member
עונה !!../images/Emo3.gif

-קוראים לי:נגה -הגיל שלי:17 וחצי -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידה -מתנגן ברקע:איפה הילד-מה שעובר עלי -טעם בפה:של עוגה שאימא הכינה
(הכי דומה לעוגה שמצאתי ) -מחשבה בראש:אם כדי לי לצאת היום או לא -מי אוהב אותך יותר ממני?הרבה אנשים אני מקווה -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה?גיל -עד מתי תהי/ה שלי?עד מתי שאתה רוצה -למה את/ה שותק/ת?לא שותקת
-אם לסבתא היו גלגלים:אז סבתא הייתה שוברת תגב
-אם עץ נופל ביער:shit happens
-אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ?באמת לא איכפת לו
טוב, די עם שאלות מטומטמות...מזל טוב !! שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:שקרנים,חושבים תעצמם,מניפולטיבים
-מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני?גוף,עיניים,ידיים ושפתיים
-והכי פחות?שיערות בבית שחי וכל זה וזיעה בעע
-ופנימית?אופטמיות,ספונטיניות,מיוחדות -והכי פחות?מחזיק מצעמו,פסימי,ביישן ,מיסכן כזה -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? שחום עם שיער כהה -ריח אהוב:וניל והבושם שלי נועה -עונה אהובה:קיץ ואביב -בנים או בנות?בנים -שחור או לבן?שחור -כן או לא?כן -ככה זו כן תשובה?ברור -צבע מועדף:סגול -מרכיב/ה משקפיים?יש לי עדשות נדיר ליראות אותי עם מישקפיים -שחור מזכיר לי:גותים -לבן מזכיר לי:נקי -לא אומרים על איכס על אוכל?אפשר להגיד אם הוא באמת איכס -את/ה רוצה ילדים?לא הם מעצבנים -למה?כי הם מעצבנים -את/ה מאושר/ת בימים אלה?סבבה כזה
אופטמית -פסים או משבצות?פסים -יש לך צחוק מתגלגל?אם מישהוא ממש מצחיק אותי אז כן -יש לך בלוג?לא -יומן אישי?לא -דפיוצר?לא -תביא/י קישור!:אין לי -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: -סרט מצוייר אהוב:סיפמסונס -מעשן/ת?כןמנסה פחות עכשיו -אם כן, מה?L&M LIGHT -ישן/ה הרבה?בזמן האחרון כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:12 -והאחרונה:ליפני חודש -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:70 -דעתך על כוכב נולד:סתם בולשיט שמיתמכרים אליו -זהותך המינית:נטייה לביו אבל לא רציני -את/ה קנאי/ת?כן -ועכשיו בכנות:כן -נבוך/ה בקלות?תלוי במה -מתאפר/ת?כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?כן -זרקו אותך פעם?כן -זרקת?כן -את/ה גזען/ית (את האמת)?באמת מנסה שלא -פרחים זה רומנטי?כן -ושוקולדים?כן -נמאס לכם/ן מהשאלון?כן -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:גרתי פעם באנגליה 4 שנים (זה הדבר היחדי שהיצלחתי לחשוב עליו

רונקי

New member
אקסיוזה,פרלה פרנסו?

קוראים לי: טלי -הגיל שלי:בינואר 17 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע:דמעות של מלאכים -טעם בפה:יבש,או מר קצת -מחשבה בראש: שאני צריכה ללמוד לאזרחות,פאקיניג מבחן -מי אוהב אותך יותר ממני?אבא -עד מתי תהי/ה שלי? עד שימאס לי -למה את/ה שותק/ת? אני חושבת -אם לסבתא היו גלגלים:אין לה,לא פרקטי -אם עץ נופל ביער:יש רעש? -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? קשר שכזה בטבע [?] טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:אנוכיים,סנוביים,שלא בפני עצמם[שחייבים להתחנף לאחרים] -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? ידיים ,מבנה פרצוף מסוים,חיוך -והכי פחות?צבע עור בהיר מאוד,נקודות חן,שעירות יתר -ופנימית?אדישות,כריזמה,חוש הומור -והכי פחות?אהבה עצמית,אנוכיות,שקרנים -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? תלוי -ריח אהוב:יסמין -עונה אהובה:חורף! -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן?לבן -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? בטח -צבע מועדף:ירוק -מרכיב/ה משקפיים? כן -שחור מזכיר לי: עורב -לבן מזכיר לי: ספה של איקאה -לא אומרים על איכס על אוכל?אומרים אבל זה לא יפה -את/ה רוצה ילדים? בעתיד הרחוק [דגש על רחוק] -למה? זה מעניין -את/ה מאושר/ת בימים אלה? כן -פסים או משבצות?פסים -יש לך צחוק מתגלגל?כן -יש לך בלוג?כן -יומן אישי?כן -דפיוצר?כן -תביא/י קישור!:http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=56929 -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב:אצבעונית,-מעשן/ת? לא -ישן/ה הרבה? כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 15 אבל אני לא מחשיבה אותה -והאחרונה: לא הייתה -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:68 -דעתך על כוכב נולד: בלאחס -זהותך המינית: סטרייט -את/ה קנאי/ת? בטח -ועכשיו בכנות: חח -נבוך/ה בקלות? בד"כ לא -מתאפר/ת?לפעמים -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן לפעמים -זרקו אותך פעם?לא -זרקת?כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לפעמים,לרוב לא -פרחים זה רומנטי?ממ..כן,עצם המחשבה רומנטית יותר -ושוקולדים? עצם המחשבה היא רומנטית -נמאס לכם/ן מהשאלון?לא הוא חביב למדי -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני רוצה מאוד לגדל אווז

Unreachable

New member
תודה

-קוראים לי:שחר -הגיל שלי:16 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידה -מתנגן ברקע:כלום -טעם בפה: מנטה (מסטיק) -מחשבה בראש:"אני טוחנת יותר מדי מסטיקים.." -מי אוהב אותך יותר ממני?המון -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? כשאני אמצע יצור כזה, אני אתחתן איתו -עד מתי תהי/ה שלי?אני לא -למה את/ה שותק/ת?אני לא -אם לסבתא היו גלגלים: וואלה.....אמממ...באיזה מהירות? -אם עץ נופל ביער:אממ..יש עץ אחד פחות ביער? -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ?לא אכפת לו...נראה לי טוב, די עם שאלות מטומטמות... חבל:| שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:שרלטנים, שטחיים, מציקים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני?ואה... -והכי פחות?מזתומרת? -ופנימית?כנ"ל -והכי פחות?כנ"ל -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה?בהיר עם שיער כהה -ריח אהוב:פיצה -עונה אהובה:קיץ -בנים או בנות?בנים..פחח.. -שחור או לבן?תלוי..ממ..טוב, לבן -כן או לא?לא -ככה זו כן תשובה?לפעמים -צבע מועדף:סגול -מרכיב/ה משקפיים?לא -שחור מזכיר לי:חושך -לבן מזכיר לי:חולצות טי שרט -לא אומרים על איכס על אוכל?ברור שכן -את/ה רוצה ילדים?לא -למה?מי צריך את הזבי חוטם האלו? סתם..אממ..אולי, עוד הרבה הרבה זמן -את/ה מאושר/ת בימים אלה?כן -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל?לא -יש לך בלוג?כן -יומן אישי?לא -דפיוצר?לא -תביא/י קישור!:לא -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
ו-
-סרט מצוייר אהוב:במבי -מעשן/ת?לא -אם כן, מה?לא מעשנת -ישן/ה הרבה?כן..פחח..כמה שיוצא בעיקרון -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:7? אבל לא צרפתית..פחחח... -והאחרונה:הרבה זמן -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:72 בלשון (מה?? זה מעולה!!! אני גרועה בלשון...) -דעתך על כוכב נולד:לרוב כיף לראות, לפעמים לא -זהותך המינית:אוהבת בנים -את/ה קנאי/ת?פחחח..לא ממש -ועכשיו בכנות:טוב, קצת -נבוך/ה בקלות?כן -מתאפר/ת?לא (עצלות קשה) -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?כן
-זרקו אותך פעם?לא -זרקת?כן -את/ה גזען/ית (את האמת)?לא (!!!) -פרחים זה רומנטי?לודעת -ושוקולדים?זה טעים
-נמאס לכם/ן מהשאלון?אפשר להמשיך... -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:יש לי חתול וקוראים לו חתולי (שמות צדדים:מישקה ונמו) (הנה הוא
)

FlowerPower

New member
בע

-קוראים לי: ליהי -הגיל שלי: עוד חודשיים 16 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידת תיכון אומללה -מתנגן ברקע: lindsay lohan- over -טעם בפה: מוזר -מחשבה בראש: בא לי למות -מי אוהב אותך יותר ממני? בע -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? אפחד -עד מתי תהי/ה שלי? לאודעת -למה את/ה שותק/ת? כי אני יכולה -אם לסבתא היו גלגלים: אם לסבתא היו ביצים היא הייתה סבא P: -אם עץ נופל ביער: חבל -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? זה עושה לו רע! טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שקרנות, צביעות וטיפשות..? -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? פנים -והכי פחות? רגליים...? -ופנימית? חוש הומור ושנינות -והכי פחות? חוכמה (כזאת של ביצפר יו נואו- לא משנה לי מה הציונים) -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער כהה כמו אלעד! -ריח אהוב: הבשמים- פאי וז'אן פול גוטייה -עונה אהובה: חורף -בנים או בנות? גם וגם -שחור או לבן? כחול -כן או לא? אולי -ככה זו כן תשובה? לא -צבע מועדף: כחול -מרכיב/ה משקפיים? כן לצערי -שחור מזכיר לי: את החיים -לבן מזכיר לי: עוגת גבינה חחח -לא אומרים על איכס על אוכל? בטח שכן! -את/ה רוצה ילדים? כן -למה? כי זה בטח נחמד -את/ה מאושר/ת בימים אלה? ממש ממש לא -פסים או משבצות? מקושקש -יש לך צחוק מתגלגל? יש לי צחוק מעוות -יש לך בלוג? כן -יומן אישי? לא. אם בא לי אני סתם כותבת על דפים. וזה קורה הרבה -דפיוצר? לא, אני לא יצירתית -תביא/י קישור!: מיי בלוג -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: נמו -מעשן/ת? חס וחסה -אם כן, מה? איכ -ישן/ה הרבה? משתדלת -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 14 וחצי -והאחרונה: אתמול -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 70 בתושב"ע -דעתך על כוכב נולד: איכסה -זהותך המינית: נראה לי שדו -את/ה קנאי/ת? כן מאוד -ועכשיו בכנות: כן מאודדדד -נבוך/ה בקלות? כן -מתאפר/ת? תלוי בחשק שלי -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן! -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? לא -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? אחד כן, זר ענקי שקונים ושליח מביא- לא -ושוקולדים? אם אוכלים אותם ביחד.. -נמאס לכם/ן מהשאלון? לאאאאאאאאאאאאאאא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אוף!!!! אממממ ביום רביעי בביצפר זרקו לי על הראש 2 שקיות מים ענקיות ו-3 שעות רק רעדתי מקור :/

Piece of Wood

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

-קוראים לי: שי -הגיל שלי: 17 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה [י"א] -מתנגן ברקע: Jet - Look What You've Done -טעם בפה: מנטה [מסטיק] -מחשבה בראש: "איזה שיר יפה"...^^ -מי אוהב אותך יותר ממני?
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה?
-עד מתי תהי/ה שלי?
-למה את/ה שותק/ת?
-אם לסבתא היו גלגלים:
-אם עץ נופל ביער:
-אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ?
טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: אנוכיות, קנאיות, חוסר בחוש הומור -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? חיצונית? עיניים חיוך ושיער -והכי פחות? הממממ... לוידעת?
-ופנימית? מצחיק, נחמד -והכי פחות? דורש תשומת לב, מאוהב בעצמו -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער כהה
-ריח אהוב: דפים של ספר חדש -עונה אהובה: אביב -בנים או בנות? תלוי -שחור או לבן? שחור -כן או לא? המממ -ככה זו כן תשובה? יאפ -צבע מועדף: כתום / סגול -מרכיב/ה משקפיים? שמש -שחור מזכיר לי: גותיים, אליהו, אוונסנס, כל מיני אנשים אחרים... -לבן מזכיר לי: כלום -לא אומרים על איכס על אוכל? דווקא כן -את/ה רוצה ילדים? יאפ -למה? ככה [זו כן תשובה] -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא ממש -פסים או משבצות? פסים!!!!!!! -יש לך צחוק מתגלגל? לפעמים -יש לך בלוג? כן -יומן אישי? לא -דפיוצר? ? -תביא/י קישור!: ? -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: |אליהו| -סרט מצוייר אהוב: המסע לארץ החלומות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה?
-ישן/ה הרבה? כשאפשר
-הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: הממ..חסוי -והאחרונה: כנ"ל -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 85 -דעתך על כוכב נולד: נמאס -זהותך המינית: סטרייט [ית] -את/ה קנאי/ת? לפעמים... -ועכשיו בכנות: =/ -נבוך/ה בקלות? תלוי -מתאפר/ת? רק באירועים מיוחדים -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? יאפ -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? לא -את/ה גזען/ית (את האמת)? תלוי -פרחים זה רומנטי? כן -ושוקולדים? לא -נמאס לכם/ן מהשאלון? כן -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני עייפה

adamsplit

New member
אני פה

-קוראים לי:אדם -הגיל שלי: -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמיד לשעבר,חייל לעתיד, עובד כרגע -מתנגן ברקע:כלום -טעם בפה:מתוק -מחשבה בראש:אממ,מתוק -מי אוהב אותך יותר ממני?שירנושקה -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה?אני משתדל לא להיות עצוב -עד מתי תהי/ה שלי?עד סוף השאלון כנראה -למה את/ה שותק/ת?אני לא, ולא נראה לי שמישהו יכול לגרום לי -אם לסבתא היו גלגלים:היא הייתה הופכת ל"מוניות ינטה" -אם עץ נופל ביער:אז עפים שבבים -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ?עומק הים מצביע על כמות המשקעים השנתיים (לפי פני השטח)ובכך משפיע על העץ טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:שנאה,בורות,עקשנות -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני?טוהר -והכי פחות?עישון -ופנימית?רק פנימית -והכי פחות?שנאה עצמית -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה?ממש אבל ממש לא איכפת לי -ריח אהוב:הריח שלה -עונה אהובה:אביב -בנים או בנות?בנות -שחור או לבן?לבן -כן או לא?כן -ככה זו כן תשובה?רק אם מצורפת הדגמה -צבע מועדף:לבן -מרכיב/ה משקפיים?לא -שחור מזכיר לי:בלאקרים "קשוחים" -לבן מזכיר לי:נפש -לא אומרים על איכס על אוכל?תלוי בהגדרה האישית לאוכל -את/ה רוצה ילדים?כן -למה? לא ברור לי לחלוטין -את/ה מאושר/ת בימים אלה?כן -פסים או משבצות?משבצות -יש לך צחוק מתגלגל?לא -יש לך בלוג?היה -יומן אישי?היה -דפיוצר?כן -תביא/י קישור!:www.stage.co.il/Authors/4189 -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב:אין -מעשן/ת?לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה?לפעמים -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:5 -והאחרונה:18 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:97(בגרות ביולוגיה) -דעתך על כוכב נולד:איכס -זהותך המינית:אקס-סקסואל -את/ה קנאי/ת?לא ממש -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות?כן -מתאפר/ת?לא -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?קצת -זרקו אותך פעם?כן -זרקת?כן -את/ה גזען/ית (את האמת)?לא! -פרחים זה רומנטי?לא הכי אוהב -ושוקולדים?שוקלד זה דבר ראשון טעים -נמאס לכם/ן מהשאלון?אל לגמרי -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני יכול להיות ממש נחמד, באמת!

אני עונה

-קוראים לי:לילוש -הגיל שלי:17 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידה -מתנגן ברקע:כריסטינה אגילרה -טעם בפה:תה כי אני חולה -מחשבה בראש:חבר שלי... -מי אוהב אותך יותר ממני?חבר שלי :) וחברות שלי :) -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה?חברות שלי -עד מתי תהי/ה שלי? כשהחבר יפרד אני ייהיה שלך. -למה את/ה שותק/ת? כי כואב לי הגרון. -אם לסבתא היו גלגלים: הייתי שמה לה ספוילר עצבני. -אם עץ נופל ביער: הייתי קוטפת תותים. -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא אכפת טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: צביעות, חוסר כנות, שקרנות -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? חיוך, מבט ותחת -והכי פחות?חיוך עקום, גוף רזה מידי, וחצ'קונים -ופנימית? כנות, נושאי שיחה משותפים, מצחיק -והכי פחות? צביעות, חוסר כנות, שקרנות -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? שחום עם שיער כהה -ריח אהוב:וניל, רושאס, הריח גוף של חבר שלי. -עונה אהובה: גניבת פירורים, ריבת חלב +, קרמשניט -בנים או בנות?בנים -שחור או לבן?שחור -כן או לא?כן -ככה זו כן תשובה?מה? -צבע מועדף:שחור, אדום -מרכיב/ה משקפיים?יש לי עדשות מגע -שחור מזכיר לי: קלאסיקה -לבן מזכיר לי:חופש -לא אומרים על איכס על אוכל? רק על פירות ים -את/ה רוצה ילדים? כן -למה? כי ילדים זה שמחה -את/ה מאושר/ת בימים אלה?כן -פסים או משבצות?פסים -יש לך צחוק מתגלגל?יש לי צחוק יפה -יש לך בלוג?לא -יומן אישי?לא, הפסקתי לכתוב -דפיוצר?האא...? -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב:שרק -מעשן/ת?כן -אם כן, מה?פרלמנט קצר רגיל -ישן/ה הרבה?כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:13.5 -והאחרונה:יום רביעי שעבר שחבר שלי היה פה -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:לא זוכרת -דעתך על כוכב נולד:לא מתה על זה -זהותך המינית:סטרייטית -את/ה קנאי/ת?כל אחד קנאי קצת -ועכשיו בכנות: כנל -נבוך/ה בקלות?לא -מתאפר/ת?כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? חבר שלי -זרקו אותך פעם?כן -זרקת?לא -את/ה גזען/ית (את האמת)?כן. שונאת ערבים -פרחים זה רומנטי?כן -ושוקולדים?כן -נמאס לכם/ן מהשאלון?חחח בידיוק ראיתי את השורה מתחת -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני חולה

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשלייייייייי

-קוראים לי: עדן -הגיל שלי: 19 וחצי -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): חיילת -מתנגן ברקע: אני לא שומעת מוזיקה כרגע -טעם בפה: של קולה -מחשבה בראש: אוכללללללללל -מי אוהב אותך יותר ממני? מישהו שאני מעדיפה לשמור את שמו לעצמי... -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? גדי -עד מתי תהי/ה שלי? אף פעם! -למה את/ה שותק/ת? כי בא לי -אם לסבתא היו גלגלים: אז היא הייתה נוסעת על הראש של התולעת -אם עץ נופל ביער: שיהיה לו לבריאות -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא י'דעת... מה, מנסים לשגע אותי פה
טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: סנוביות, רוע לב, ופחדנות -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים -והכי פחות? לא יודעת... -ופנימית? חוש הומור ורגישות -והכי פחות? לא יודעת... -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? ת'אמת, לא זה ולא זה, כי אני אוהבת בהירים עם שיער כהה, אבל בשבילכם - אני אבחר בבהיר עם בלונד -ריח אהוב: יש הרבה... -עונה אהובה: קיץ -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? כן -צבע מועדף: בייבי בלו -מרכיב/ה משקפיים? כן -שחור מזכיר לי: לילה -לבן מזכיר לי: המון דברים -לא אומרים על איכס על אוכל? בטח שאומרים
-את/ה רוצה ילדים? כן, אבל לא כרגע -למה? כי אני עדיין לא בנויה לזה -את/ה מאושר/ת בימים אלה? כן, אבל היה יכול להיות יותר טוב -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? לא -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: אין לי -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: טום וג'רי -מעשן/ת? כן -אם כן, מה? LM lights -ישן/ה הרבה? כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 18 -והאחרונה: 19 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: לא זוכרת... סיימתי ללמוד בשנה שעברה -דעתך על כוכב נולד: גאוני
-זהותך המינית: נקבה -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: לא -נבוך/ה בקלות? כן -מתאפר/ת? לפעמים -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? כן -ושוקולדים? כן -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא ממש -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: לא עולה לי משהו לראש כרגע

tuty fruty

New member
תשובות

-קוראים לי:רנה -הגיל שלי:17 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידה -מתנגן ברקע:אין -טעם בפה:אין משהו מיוחד -מחשבה בראש:על המבחן באנגלית מחר! -מי אוהב אותך יותר ממני?בהתחשב בזה שאתה לא מכיר אותי אז כל מי שמכיר אותי -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה?חברות שלי -עד מתי תהי/ה שלי?מתי שאני יכר אותך אולי -למה את/ה שותק/ת?אני לא! -אם לסבתא היו גלגלים:היא לא הייתה נוסעת באוטובוס! -אם עץ נופל ביער:אז חבל... -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ?לא איכפת לו הוא שם זין! טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:צביעות,אגואיסטיאות,פרפקציוניסט -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני?עיינים -והכי פחות?לא יודעת -ופנימית?רגישות -והכי פחות?חוכמה (לא שזה לא חשוב אבל פחות חשוב לי) -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? אני מעדיפה בלונדינים אבל זה לא באמת חשוב לי -ריח אהוב:של קפה ועוגות -עונה אהובה:אביב -בנים או בנות?בנות -שחור או לבן?שחור -כן או לא?כן -ככה זו כן תשובה?בוודאי -צבע מועדף:כחול -מרכיב/ה משקפיים?כן -שחור מזכיר לי:ידיד שלי -לבן מזכיר לי:שלווה -לא אומרים על איכס על אוכל?דווקא כן! -את/ה רוצה ילדים?כן -למה?כי אני מתה עליהם! -את/ה מאושר/ת בימים אלה?כן -פסים או משבצות?פסים -יש לך צחוק מתגלגל?כן -יש לך בלוג?לא -יומן אישי?בבית כן -דפיוצר?לא -תביא/י קישור!:אין לי אבל!~ -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב:שרק -מעשן/ת?לא שונאת עישון -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה?אין לי זמן לישון -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:16 -והאחרונה:16 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:61 -דעתך על כוכב נולד:אחלה תוכנית -זהותך המינית:סטרייט -את/ה קנאי/ת?קצת -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות?כן -מתאפר/ת?כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?כן -זרקו אותך פעם?כן -זרקת?כן -את/ה גזען/ית (את האמת)?לא -פרחים זה רומנטי?כן -ושוקולדים?כן -נמאס לכם/ן מהשאלון?לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:אני מתה מעייפות!

backstreet n1

New member
שלי,קצת באיחור...

קוראים לי: אתי
(כל שאלון אותה שאלה) -הגיל שלי:15 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידה
-מתנגן ברקע:נארון5-ט'רו ויט' יו -טעם בפה:של וולפ -מחשבה בראש: טיול שנתי!! מחר!! -מי אוהב אותך יותר ממני? אמאבא!! -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? ידידי הטוב -עד מתי תהי/ה שלי? תחכה..יש לך זמן -למה את/ה שותק/ת?כי אין לי מה להגיד -אם לסבתא היו גלגלים: אז לי היו כנפיים -אם עץ נופל ביער:סימן שמישהו הפיל אותו -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? כי אז הוא טובע טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:צביעות,שקרנים,ושוויצרים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים וגובה -והכי פחות? שהוא יהיה נמוך!! גאד!! -ופנימית?כנות -והכי פחות?פוזות -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה?בהיר -ריח אהוב:של מאפיה חח..ושל הבושם שלי
-עונה אהובה:עונה 4 של חברים..חח סתם-חורף -בנים או בנות? בנייים בנות זה עם חרא -שחור או לבן?לבן -כן או לא?כן -ככה זו כן תשובה? כה -צבע מועדף:כתום -מרכיב/ה משקפיים? כה
-שחור מזכיר לי:לילה -לבן מזכיר לי:מלאך -לא אומרים על איכס על אוכל? לא!! -את/ה רוצה ילדים? ברור! -למה? כי ילדים זה שמחה
-את/ה מאושר/ת בימים אלה?כה!! -פסים או משבצות? פסים רולז!! -יש לך צחוק מתגלגל? לא -יש לך בלוג?כה -יומן אישי? נופ -דפיוצר? גם,אני לא עד כדי כך כשרונית
-תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:לודעת מזה..
-סרט מצוייר אהוב:ארתור,מרקו ונילס!! -מעשן/ת?לאאאא -אם כן, מה? פרלמנט לייט ארוך (לימים שאני כן
) -ישן/ה הרבה?מנסה כמה שיותר -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 14 -והאחרונה:לא זוכרת -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 86!!
-דעתך על כוכב נולד: מצוי -זהותך המינית:סטרייטית גאה -את/ה קנאי/ת? קצת.. -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות?לא -מתאפר/ת?כה -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כה
-זרקו אותך פעם? נופ -זרקת?יאסס -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא! -פרחים זה רומנטי?מאוד
-ושוקולדים?גםם!
-נמאס לכם/ן מהשאלון?כהה!!!! אוווךך -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אין לי חתולה

KokooS

New member
שלי

-קוראים לי:ענבר -הגיל שלי:14 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידע -מתנגן ברקע: אמממ כלום -טעם בפה:קציצות -מחשבה בראש:על ילדה אחת.. -מי אוהב אותך יותר ממני? סבתא -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? חברים (הסדרה,דע) -עד מתי תהי/ה שלי? לא ידוע.. -למה את/ה שותק/ת? כי אף אחד לא רוצה להקשיב -אם לסבתא היו גלגלים: שמחה וששון לכל ילד בלון -אם עץ נופל ביער: נהדר -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? מה אכפת לעץ מהים? הוא עץ.. טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: צביעות,אגואיסטיות,חוסר סבלנות -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? הידיים,העיניים -והכי פחות? אממ..שיינים גדולות -ופנימית? ייחודיות.. -והכי פחות? ההפך ממה שכתבתי למעלה -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? שחום -ריח אהוב: קציצות של אמא -עונה אהובה:חורף -בנים או בנות? בנים.. -שחור או לבן? לבן -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? ברור -צבע מועדף: כחול -מרכיב/ה משקפיים? נה -שחור מזכיר לי: לילה -לבן מזכיר לי: שלמות -לא אומרים על איכס על אוכל? בטח שכן -את/ה רוצה ילדים? אולי -למה? כדי שיהיה לי משהו לאהוב תמיד -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא כ"כ -פסים או משבצות? משבצות -יש לך צחוק מתגלגל? כן.. -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? כן -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: לא רוצה -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: ? -סרט מצוייר אהוב: מלך האריות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? לא -ישן/ה הרבה? לא -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: לא -והאחרונה: לא -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 93 -דעתך על כוכב נולד: שיעשו מה שבא להם רק שיעזבו אותי -זהותך המינית: לא יודעת עוד -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: כן -נבוך/ה בקלות? כן -מתאפר/ת? כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? לא -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? עושה לי אלרגיה -ושוקולדים? כן -נמאס לכם/ן מהשאלון? כן -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: לחיות זה מצחיק

../images/Emo51.gif

קוראים לי: הגיל שלי: 18 מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): חולה
סתם, אני לא עובדת. אני בקטע הריק הזה בין הלימודים לצבא. מתנגן ברקע: השנה אינשאללה / עפרה חזה טעם בפה: של אוויר, אני חולה
מחשבה בראש: מעניין מה השיר הבא... מי אוהב אותך יותר ממני? הלוואי שידעתי, *sigh* מי מצחיק אותך כשאת/ה עצוב/ה? אריאל, או אבא עד מתי תהי/ה שלי? שיר חביב. למה את/ה שותק/ת? *מתחילה לשיר עם המוזיקה* אם לסבתא היו גלגלים: היא עדיין לא הייתה יוצאת מהבית הרבה. אם עץ נופל ביער: ואין שם אף אחד לראות את זה, העצים האחרים צוחקים עליו? אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? *אצה לשירונט לבדוק האם שאר מילות השיר חסרות הגיון כמו ההתחלה* אכן, שיר הזוי במיוחד! טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: חוסר כנות, שהם פשוט לא יהיו נחמדים, אין לי עוד אחת... מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? שפתיים והכי פחות? שיער על החזה, בעע. ופנימית? חוש הומור. והכי פחות? שהם לא יזכרו דברים שאמרתי. ומה עדיף - בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? ממש לא עקרוני... ריח אהוב: וניל
עונה אהובה: אביב
בנים או בנות? בנים. שחור או לבן? שחור. כן או לא? כן
ככה זו כן תשובה? לא! צבע מועדף: צהוב. מרכיב/ה משקפיים? לא. שחור מזכיר לי: כרגע, מישהו. לבן מזכיר לי: אתמול ראיתי קצת "החברה הטובים", אז זה מזכיר לי את זה. לא אומרים איכס על אוכל? אומרים, למרות שיודעים שזה לא יפה. את/ה רוצה ילדים? כרגע, לא. למה? אני לא אדע מה לעשות איתם. את/ה מאושר/ת בימים אלה? יכול להיות יותר טוב. פסים או משבצות? משבצות
יש לך צחוק מתגלגל? לא נראה לי... יש לך בלוג? לא. יומן אישי? כשצריך אני פשוט כותבת על דף. דפיוצר? תביא/י קישור!: אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
וגם
, לא יודעת למה. סרט מצוייר אהוב: קשה לבחור, אבל "אחי הדוב". מעשן/ת? בעעעעעע לא! אם כן, מה? ישן/ה הרבה? אני משתדלת... הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: והאחרונה: הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: לא זוכרת, זה היה כשכל הציונים של הבגרויות באו וזה היה המון ביחד. דעתך על כוכב נולד: לא ממש ראיתי את זה, אבל טוב בסדר, כל עוד לא נסחפים לזה יותר מדי. זהותך המינית: סטרייט. את/ה קנאי/ת? לא הכי. ועכשיו בכנות: כולם מקנאים לפעמים, אבל להגדיר אותי בתור קנאית, ממש לא. נבוך/ה בקלות? כן *sheepish* מתאפר/ת? לא. מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? *sigh*, יותר מדי... זרקו אותך פעם? אממ, פעם פעם, אבל זה לא נחשב, זה היה חברים של כיתה ו'. זרקת? אממ, לא במובן הרגיל אבל אולי כן. את/ה גזען/ית (את האמת)? ממש לא. פרחים זה רומנטי? כן. ושוקולדים? תלוי איך הם באים. נמאס לכם/ן מהשאלון? לא, הוא נחמד. אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. יופי, כי אני צריכה ללכת להכין פתיתים לאבא ואימא... אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: המפ, כמה אנשים באמת ענו על זה? יש לי חברה שיודעת לעשות חורים בפלדה

shellydeez

New member
תשובות של חברים:

ידיד חיבר [הוא גם קורא פה, תגידו לו תודה כי הוא חיבר לכבודכם ]ואני ערכתי. תהנו. -קוראים לי: מאור, נורה -הגיל שלי:21, 20 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):חיילים -מתנגן ברקע:גלגל"צ. -טעם בפה:אין.. -מחשבה בראש:מתי הולכים הביתה. -מי אוהב אותך יותר ממני?ארקדי דוכין, האחים שלכם. -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? ארקדי דוכין, שלי -עד מתי תהי/ה שלי?פב' 06, כל החיים. -למה את/ה שותק/ת?ככה -אם לסבתא היו גלגלים:סבא לא היה קונה אוטו, העולם היה נראה אחרת. -אם עץ נופל ביער:אם עץ נופל בערוץ 10 מישהו רואה?, לא יודעת. -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא כפת לו, לא מזיז לו. טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:חסרי חוש הומור,נאמנות,לא שואלים סקרים מפגרים. -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני?שכל. -והכי פחות?שכל. -ופנימית?שכל -והכי פחות?שכל -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה?בהיר עם שיער כהה -ריח אהוב:בזוקה. -עונה אהובה: חורף -בנים או בנות? בנות -שחור או לבן?שחור -כן או לא?לא -ככה זו כן תשובה?ברור -צבע מועדף:דם -מרכיב/ה משקפיים?לא, כן -שחור מזכיר לי:מוות, שיער שלך. -לבן מזכיר לי:חלום, קרן. -לא אומרים על איכס על אוכל?אומרים, לא -את/ה רוצה ילדים?כן, כן -למה?למה לא? -את/ה מאושר/ת בימים אלה?כן, כן -פסים או משבצות?תלוי -יש לך צחוק מתגלגל?כן, לא יודעת. -יש לך בלוג?לא, לא -יומן אישי?לא, לא -דפיוצר?כן, לא -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: -סרט מצוייר אהוב:נימו, נימו -מעשן/ת? לא, לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? כן, לא -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:ו',ו', והאחרונה:היום,שבועיים. -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:גאוגרפיה, מחשבים -דעתך על כוכב נולד: לא, בס'דר -זהותך המינית:זכר ונקבה -את/ה קנאי/ת?לא, כן -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות?כן, כן -מתאפר/ת?לא, כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?לא, כן -זרקו אותך פעם?לא, כן -זרקת?כן, לא יודעת. -את/ה גזען/ית (את האמת)?לא, לא -פרחים זה רומנטי?לא, כן -ושוקולדים?לא, לא -נמאס לכם/ן מהשאלון?כן ,כן -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: נימו כתום!

למעלה