שאלון

AndreaCorr ©

New member
שאלון ../images/Emo182.gif

ידיד חיבר [הוא גם קורא פה, תגידו לו תודה כי הוא חיבר לכבודכם
]ואני ערכתי. תהנו. -קוראים לי: -הגיל שלי: -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): -מתנגן ברקע: -טעם בפה: -מחשבה בראש: -מי אוהב אותך יותר ממני? -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? -עד מתי תהי/ה שלי? -למה את/ה שותק/ת? -אם לסבתא היו גלגלים: -אם עץ נופל ביער: -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? -והכי פחות? -ופנימית? -והכי פחות? -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? -ריח אהוב: -עונה אהובה: -בנים או בנות? -שחור או לבן? -כן או לא? -ככה זו כן תשובה? -צבע מועדף: -מרכיב/ה משקפיים? -שחור מזכיר לי: -לבן מזכיר לי: -לא אומרים על איכס על אוכל? -את/ה רוצה ילדים? -למה? -את/ה מאושר/ת בימים אלה? -פסים או משבצות? -יש לך צחוק מתגלגל? -יש לך בלוג? -יומן אישי? -דפיוצר? -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: -סרט מצוייר אהוב: -מעשן/ת? -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: -והאחרונה: -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: -דעתך על כוכב נולד: -זהותך המינית: -את/ה קנאי/ת? -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות? -מתאפר/ת? -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? -זרקו אותך פעם? -זרקת? -את/ה גזען/ית (את האמת)? -פרחים זה רומנטי? -ושוקולדים? -נמאס לכם/ן מהשאלון? -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:

n u t

New member
אהמ!

-קוראים לי: ענת -הגיל שלי: 18 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): בין תלמידה לחיילת
-מתנגן ברקע:Rod Stewart - In A Broken Dream -טעם בפה:מסטיק מנטה:$ -מחשבה בראש:מיכה
-מי אוהב אותך יותר ממני? אני מניחה שגם מיכה מה
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה?כמה אנשים:$ -עד מתי תהי/ה שלי?לנצח מה
-למה את/ה שותק/ת?אני אף פעם לא שותקת
-אם לסבתא היו גלגלים:אחת מתה השנייה הייתה מביאה אותם לסבא
-אם עץ נופל ביער:הא? יש מספיק אחרים... -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? ראסמי! טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: אנשים שמדברים יותר מדי על עצמם, זה מפריע... אמ אנשים שעושים מעצם מה שהם לא, זה מאוד מפריע... ואנשים שחושבים שהם יותר טובים מאחרים
-מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? העיניים... לא מקורי אבל ככה זה
כל מי שמכיר אותי יודע:$ -והכי פחות?לא יודעת:| -ופנימית?הו! טוב לב מה:| עם שורוק:$ -והכי פחות?בטח אחת מהתכונות שהזכרתי למעלה
כנראה האחרונה -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? תלוי בבנאדם -ריח אהוב:מיכי:$ -עונה אהובה:חורף
-בנים או בנות?גם וגם
-שחור או לבן?גם וגם
-כן או לא?גם וגם
-ככה זו כן תשובה?לפעמים
-צבע מועדף:סגול -מרכיב/ה משקפיים?נופ -שחור מזכיר לי:שאלה טובה -לבן מזכיר לי:חגים? -לא אומרים על איכס על אוכל? פחחחחחח בטח
-את/ה רוצה ילדים?ילדה ושני תאומים בנים שיהיו קטנים ממנה:$
-למה? כי ככה החלטנו מה
-את/ה מאושר/ת בימים אלה?מאוד
-פסים או משבצות?תלוי על מה -יש לך צחוק מתגלגל?לא
-יש לך בלוג?לא
-יומן אישי?לא
-דפיוצר?כה -תביא/י קישור!:לא
-אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב:אין שמץ -מעשן/ת?לא -אם כן, מה?אבל לא
-ישן/ה הרבה?כה
-הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:14 -והאחרונה:היום בבוקר:$ -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: לא זוכרת:| -דעתך על כוכב נולד:שיהיה -זהותך המינית:סטרייטית... נראה לי
-את/ה קנאי/ת?לפעמים קצת, לא יותר מדי -ועכשיו בכנות:בכנות מה! -נבוך/ה בקלות?כה... מאוד:| -מתאפר/ת?מעט מאוד -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?כה:$ אבל ניפגש מחר:$ אה ומתגעגעת לחברה מאוד טובה שגרה בקנדה:| וניפגש במאי
-זרקו אותך פעם?נגיד מה... אני מתכחשת
-זרקת?כה -את/ה גזען/ית (את האמת)?לא -פרחים זה רומנטי?
-ושוקולדים?כה מה:$ -נמאס לכם/ן מהשאלון?קצת
-אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:אין מה

jaqui

New member
תשובותת

קוראים לי: ג'קלין -הגיל שלי: 18 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): חיילת בקרוב -מתנגן ברקע: לא מתנגן אני רואה ערוץ 10 -טעם בפה: של רוק -מחשבה בראש: כלום -מי אוהב אותך יותר ממני? ההורים שלי -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? אח שלי -עד מתי תהי/ה שלי? אף פעם -למה את/ה שותק/ת? ככה -אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה מגיעה הרבה יותר מהר למקומות -אם עץ נופל ביער: אז מאבדים אותו -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? כי הוא לא יכול לזוז טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: עישון, ערסיות, אובססיביות -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? מבט, חיוך, עיניים, צורת דיבור, נחמדות -והכי פחות? תכונות שליליות קנאי, עצבני -ופנימית? אמרתי -והכי פחות? גם אמרתי -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? אין העדפה מסויימת -ריח אהוב: וניל -עונה אהובה: קיץ -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? לבן -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? כן -צבע מועדף: סגול -מרכיב/ה משקפיים? כן -שחור מזכיר לי: מוות -לבן מזכיר לי: טוהר -לא אומרים על איכס על אוכל? לא -את/ה רוצה ילדים? כן -למה? כדי יהיה לי המשכיות -את/ה מאושר/ת בימים אלה? כן -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? לא -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: לוני טונס -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? לא -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: ?? -והאחרונה: ?? -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 93 בבגרות של לימודי הפנאי -דעתך על כוכב נולד: נחמד -זהותך המינית: סטרייטית -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: לא -נבוך/ה בקלות? בערך -מתאפר/ת? כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? לא -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? כן ונדוש -ושוקולדים? כן ומשמין -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: גם לא תדעו

AndreaCorr ©

New member
~~~>

-קוראים לי: שרון -הגיל שלי: 16 וקצת -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידה -מתנגן ברקע: אביב גפן/מחוץ לתחרות -טעם בפה: שוקולד לבן -מחשבה בראש: לא חשוב. -מי אוהב אותך יותר ממני? אף אחד לא אוהב אותי יותר מאף אחד -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? חברים שלי -עד מתי תהי/ה שלי? שאלה טובה -למה את/ה שותק/ת? כי אין לי מה להגיד -אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה שוכרת פיליפנית שתסיע אותה -אם עץ נופל ביער: אז נקווה שלא עברה שם איזו חיה -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא אכפת לו טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: חוסר-טאקט, אהבה עצמית מופרזת, רחמים עצמיים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני?שיער ארוך
וחיוך, אממ עיניים... אה ושיער... שיער, ושיער ושיער...ושיער
טוב הפסקתי. -והכי פחות?אני מניחה שבהירות יתר או משהו -ופנימית? מישהו שמקבל אותי כמו שאני -והכי פחות?חוסר טאקט, אהבה עצמית מופרזת, רחמים עצמיים וטיפשות תהומית -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? שחום עם שער כהה, אבל לכל כלל יש יוצא מן הכלל -ריח אהוב: הוגו בוס -עונה אהובה:חורף נו מה -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? לא -ככה זו כן תשובה? לעיתים -צבע מועדף: שחור -מרכיב/ה משקפיים? לעיתים רחוקות -שחור מזכיר לי: אהבה -לבן מזכיר לי: מוות -לא אומרים על איכס על אוכל? בטח שאומרים -את/ה רוצה ילדים? כן -למה? ככה -את/ה מאושר/ת בימים אלה? פחות או יותר, כן -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? אוהוהו... יותר מדי מתגלגל -יש לך בלוג? כן -יומן אישי? כן -דפיוצר? כן -תביא/י קישור!: מיפ. http://stage.co.il/Authors/24898 -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? . -ישן/ה הרבה?
לא -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 13 -והאחרונה: לפני שבוע ומשהו -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 100 -דעתך על כוכב נולד: אוברייטד. בטירוף. -זהותך המינית: ישרה כסרגל -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: בחיי שלא. -נבוך/ה בקלות? כל כך כן
תכונה מסריחה -מתאפר/ת? עפרון שחור. לעיתים רחוקות יותר מזה -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? לא שזכור לי כרגע -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? כן -ושוקולדים? לא -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: מחר אני מסיימת ללמוד ב10 וזה משמח אותי לאללה

../images/Emo58.gif

-קוראים לי: שלומצה -הגיל שלי: 16 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע:כלום -טעם בפה:תפוח ירוק -מחשבה בראש:אסף.. -מי אוהב אותך יותר ממני? אסף.. -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? בר ואסף -עד מתי תהי/ה שלי? לעולם -למה את/ה שותק/ת? כי אין לי מילים לתאר את האהבה שלי... -אם לסבתא היו גלגלים: אז היא היתה יותר מהירה -אם עץ נופל ביער: שיפול -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? אכפת ועוד איך ! טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שקרנים צבועים ורציניים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? תחת , רזון -עצמות בולטות... -והכי פחות? שרירים -ופנימית? כנות , תמימות -והכי פחות? שתלטנות -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר -ריח אהוב: של אסף ובבושם רושאס -עונה אהובה: חורףףף
-בנים או בנות? בנים -שחור או לבן?שחור -כן או לא?לא -ככה זו כן תשובה? ברור! -צבע מועדף: שחור , כתום, ורוד, ירוק...כמעט כוללם... -מרכיב/ה משקפיים?לא -שחור מזכיר לי:רזון-כי שחור מרזה -לבן מזכיר לי: שומן-כי לבן משמין -לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים ועדו איך ! -את/ה רוצה ילדים? לא ממש -למה? אין לי סבלנות..אולי בעתיד יהיה -את/ה מאושר/ת בימים אלה? כן -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? מממ לא -יש לך בלוג?לא -יומן אישי?לא -דפיוצר? הא?! -תביא/י קישור!: www.thecallingband.up.co.il -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: בובספוג -מעשן/ת? כן...מנסה להספיק -אם כן, מה? מלבורו לייט או אלמ לייט -ישן/ה הרבה? די הרבה -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: מממ 14 בערך -והאחרונה: היום -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 91 -דעתך על כוכב נולד: מעפן ונימאס ונדוש ביותר!!! -זהותך המינית: סטרייטית -את/ה קנאי/ת? קצת -ועכשיו בכנות: כן -נבוך/ה בקלות? לא -מתאפר/ת?כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? לא ממש -זרקת? לא ממש -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? תלוי איזה... -ושוקולדים? לא ...זה משמין ! -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: ממממ....... אין דבר כזה...לא משהו שעולה לי לראש כרגע... אהה....אסףףף אני אוהבת אותך ..!

ל א ק י

New member
טצ

-קוראים לי: -הגיל שלי: 15 [באסה] -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: ג'וני שועלי - עכשיו -טעם בפה: דם -מחשבה בראש: אין המוח קפץ -מי אוהב אותך יותר ממני? *נמנעתמלכתבמפשטשדורשצומי* -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? האש -עד מתי תהי/ה שלי? מ -למה את/ה שותק/ת? כי אני לא נהנהת לדבר עם אנשים מפגרים? [אני לבד בחדר. אמ] -אם לסבתא היו גלגלים: היא היתה מתה בתאונת דרכים -אם עץ נופל ביער: אז עץ נופל ביער -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? מה טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: אי-נאמנות, שקרן, לאיודעת -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? הציפורן של הבוהן השמאלית ברגל הימינית -והכי פחות? הציפורן של הבוהן הימנית ברגל השמאלית -ופנימית? בנאדם מצחיק O: -והכי פחות? מישו שקרן אמ -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? מה זה משנה]: -ריח אהוב: אש, ים -עונה אהובה: קיץ -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? לא -ככה זו כן תשובה? פרט נמק והסבר, למה לצביה יש ציצי גדול? כשהיא מתקופפת רואים לה הכל ]: [חה.] -צבע מועדף: שחור אדום -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: חופש]: -לבן מזכיר לי: איכ -לא אומרים על איכס על אוכל? אבל מה שאומרים עליו איכס, הוא לא אוכל -את/ה רוצה ילדים? למה לעשות למישו דבר נורא כל כך:< -למה? נו -את/ה מאושר/ת בימים אלה? די מאושרת -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? לאיודעת? -יש לך בלוג? יש -יומן אישי? אין -דפיוצר? אין -תביא/י קישור!: blog.tapuz.co.il/Lucky -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
,
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? לא -ישן/ה הרבה? מנסה
-הנשיקה הראשונה הייתה בגיל : 15 -והאחרונה: 15 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 90 בבוחן בהיסטוריה -דעתך על כוכב נולד: בהתחלה בסדר, אבל אחר כך זה סתם הפך להיות ממוסחר מידי -זהותך המינית: מה :X -את/ה קנאי/ת? כה -ועכשיו בכנות: כה -נבוך/ה בקלות? כה -מתאפר/ת? לא -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? אמ בערך -זרקו אותך פעם? כה O: -זרקת? כה אמ דפים לפח ]: -את/ה גזען/ית (את האמת)? כן -פרחים זה רומנטי? אמ כה[?] O: -ושוקולדים? כן מה :$ וזה טעים אז זה טוב :X -נמאס לכם/ן מהשאלון? כן כי כואב לי הראש כי דפקתי אותו הא כחלגדגכחלעדגכוע -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: דפקתי ת'סנטר בשולחן כי אבא רצה לצלם אותי [אז זה גם היה בעוצמה ממש חזקה
] וכואב לי ונראה לי שמשו זז שם וזה מפחיד אותי הצילו

gargamich

New member
מה זה מפשט? ../images/Emo3.gif

ומתכופפת כותבים כך, אלא אם כן זה היה במכוון כדי לכתוב קוף ואז סתם יצאתי טיפש

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif תגיבו:<

-קוראים לי: נועית -הגיל שלי: בינואר 15 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה
-מתנגן ברקע: עדן לנצח
-טעם בפה: שוקו -מחשבה בראש: מעניין מה הם אומרים בעדן לנצח -מי אוהב אותך יותר ממני? כולם..
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? חברה שלי רוני וחברה שלי הילה -עד מתי תהי/ה שלי?
-למה את/ה שותק/ת? למה לדבר
-אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה נופלת על התחת כל שניה
-אם עץ נופל ביער: עם המזל שלי הוא יפול לי על הראש
-אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? באמת מה אכפת לו
טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות:
-שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:
ביטחון עצמי נמוך באופן כרוני
שאי אפשר לסמוך עליהם
שקרנים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים, שער, אף, בטן
-והכי פחות? בית שחי
, זין (זה לא גורם לי להיות רטובה ורוטטת
תקלטו את זה כבר
אני לא ויברטור
) -ופנימית? רומנטי -והכי פחות? מתלהב מעצמו יותר מדי -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם בלונד -ריח אהוב: וניל -עונה אהובה: קיץ
-בנים או בנות? תלוי למה
-שחור או לבן? שניהם -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? כע -צבע מועדף: ורוד -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: דיכאון -לבן מזכיר לי: קירות
-לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים, אומרים -את/ה רוצה ילדים? כרגע לא, אבל בטח יהיו לי -למה? למה מה
-את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא -פסים או משבצות? שניהם
-יש לך צחוק מתגלגל? לפעמים
אבל כע -יש לך בלוג? כע. הנה הבלוג
-יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: שמתי
-אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: "
" -סרט מצוייר אהוב: אלאדין
-מעשן/ת? כע -אם כן, מה? ווינסטון לייט -ישן/ה הרבה? כע -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 14 -והאחרונה: לפני שלושה שבועות- חודש -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: אין לנו ציונים.. זה היה באנגלית..
Excellent (הכי טוב
) -דעתך על כוכב נולד:
-זהותך המינית: סטרייטית
-את/ה קנאי/ת? כע, קצת, לפעמים -ועכשיו בכנות: טוב. מה
-נבוך/ה בקלות? לא -מתאפר/ת? אייליינר ולפעמים ליפגלוס -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כע. רוני
-זרקו אותך פעם? משו כזה -זרקת? כע -את/ה גזען/ית (את האמת)? לפעמים
-פרחים זה רומנטי? כע -ושוקולדים? לא -נמאס לכם/ן מהשאלון? קצת -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני מותק

flowers girl

New member
תיקון../images/Emo3.gif

-קוראים לי: נועית -הגיל שלי: בינואר 15 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה
-מתנגן ברקע: עדן לנצח
-טעם בפה: שוקו -מחשבה בראש: מעניין מה הם אומרים בעדן לנצח -מי אוהב אותך יותר ממני? כולם..
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? חברה שלי רוני וחברה שלי הילה -עד מתי תהי/ה שלי?
-למה את/ה שותק/ת? למה לדבר
-אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה נופלת על התחת כל שניה
-אם עץ נופל ביער: עם המזל שלי הוא יפול לי על הראש
-אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? באמת מה אכפת לו
טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות:
-שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:
ביטחון עצמי נמוך באופן כרוני
שאי אפשר לסמוך עליהם
שקרנים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים, שער, אף, בטן
-והכי פחות? בית שחי
, זין (זה לא גורם לי להיות רטובה ורוטטת
תקלטו את זה כבר
אני לא ויברטור
) -ופנימית? רומנטי -והכי פחות? מתלהב מעצמו יותר מדי -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם בלונד -ריח אהוב: וניל -עונה אהובה: קיץ
-בנים או בנות? תלוי למה
-שחור או לבן? שניהם -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? כע -צבע מועדף: ורוד -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: דיכאון -לבן מזכיר לי: קירות
-לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים, אומרים -את/ה רוצה ילדים? כרגע לא, אבל בטח יהיו לי -למה? למה מה
-את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא -פסים או משבצות? שניהם
-יש לך צחוק מתגלגל? לפעמים
אבל כע -יש לך בלוג? כע. הנה הבלוג
-יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: שמתי
-אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: "
" -סרט מצוייר אהוב: אלאדין
-מעשן/ת? כע -אם כן, מה? ווינסטון לייט -ישן/ה הרבה? כע -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 14 -והאחרונה: לפני שלושה שבועות- חודש -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: אין לנו ציונים.. זה היה באנגלית..
Excellent (הכי טוב
) -דעתך על כוכב נולד:
-זהותך המינית: סטרייטית
-את/ה קנאי/ת? כע, קצת, לפעמים -ועכשיו בכנות: טוב. מה
-נבוך/ה בקלות? לא -מתאפר/ת? אייליינר ולפעמים ליפגלוס -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כע. רוני
-זרקו אותך פעם? משו כזה -זרקת? כע -את/ה גזען/ית (את האמת)? לפעמים
-פרחים זה רומנטי? כע -ושוקולדים? לא -נמאס לכם/ן מהשאלון? קצת -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני מותק

NiKi†a

New member
אוקיי..Me../images/Emo150.gif

-קוראים לי: שירן -הגיל שלי: 16 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: Megadeth - The Scorpion -טעם בפה: גבינה בולגרית -מחשבה בראש: הבית קפה שהייתי בו לפני חצי שעה. -מי אוהב אותך יותר ממני? מקווה שעוד אנשים. -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? חברים שלי =] -עד מתי תהי/ה שלי? עד שאני אמצא מישו אחר P: -למה את/ה שותק/ת? כי אין לי מה לומר ואני שומעת מוזיקה, שקט. -אם לסבתא היו גלגלים: אז היא הייתה יכולה להגיע ממקום למקום בלי להתאמץ P: -אם עץ נופל ביער: מסכן. -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? חחחחחחחחחחח.....דיי! טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: מדברים שטויות, יותר מידי ילדותיים, חסרי חושומור. -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? היופי והאופי. -והכי פחות? תעלו 2 שאלות למעלה. -ופנימית? מיאו -והכי פחות? בררררר -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם בלונד. -ריח אהוב: הבושם שלי. -עונה אהובה: חורף -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? לא -ככה זו כן תשובה? כן -צבע מועדף: כחול, אדום ושחור -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: את יהודה :) -לבן מזכיר לי: כלום -לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים אומרים. -את/ה רוצה ילדים? כן -למה? ככה -את/ה מאושר/ת בימים אלה? כן קצת -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? לא -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? היה...נגמר -דפיוצר? מה זה? -תביא/י קישור!: אוקיי -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? את אמאש'ך. -ישן/ה הרבה? כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 15 -והאחרונה: 15 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 75 -דעתך על כוכב נולד: איכס -זהותך המינית: נקבה -את/ה קנאי/ת? קצת -ועכשיו בכנות: כן. -נבוך/ה בקלות? לפעמים -מתאפר/ת? כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא ממש -פרחים זה רומנטי? כן -ושוקולדים? כן -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: בא לי מסטיק.

טם.

-קוראים לי: ליאור. -הגיל שלי: 16. -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה. -מתנגן ברקע: Falling away with you של מיוז. -טעם בפה: של כלום. -מחשבה בראש: אביעד. -מי אוהב אותך יותר ממני? אף אחד. -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? מד. -עד מתי תהי/ה שלי? אף פעם. -למה את/ה שותק/ת? כי כולם ישנים. -אם לסבתא היו גלגלים: אז לא היו לה ורידים בולטים. -אם עץ נופל ביער: באסה. -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? כדי שלא ייפול שם. ;[ טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שכחה, שנאת חינם וביטחון עצמי מופרז. -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? בטן. -והכי פחות? זין. -ופנימית? מופנמות. -והכי פחות? ביטחון עצמי מופרז. -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער כהה. -ריח אהוב: גלידות. -עונה אהובה: חורף. -בנים או בנות? בנים. -שחור או לבן? שחור. -כן או לא? לא. -ככה זו כן תשובה? לא. -צבע מועדף: שחור. -מרכיב/ה משקפיים? כשבא לי. -שחור מזכיר לי: את החולצות שלי. -לבן מזכיר לי: אמא. -לא אומרים על איכס על אוכל? דווקא כן. -את/ה רוצה ילדים? כן. -למה? לאדעת. -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא. -פסים או משבצות? פסים. -יש לך צחוק מתגלגל? כן. -יש לך בלוג? כן. -יומן אישי? כן. -דפיוצר? כן. -תביא/י קישור!: לא. -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: "
". -סרט מצוייר אהוב: היפה והחיה. -מעשן/ת? לא. -אם כן, מה? .. -ישן/ה הרבה? יאפ. -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 13 וחצי-ארבע עשרה. -והאחרונה: 16. -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 50 בהיסטוריה. P: [אבל לפני זה 90 בביולוגיה. P:] -דעתך על כוכב נולד: בע. -זהותך המינית: אנערף. -את/ה קנאי/ת? כן. -ועכשיו בכנות: כן[?]. -נבוך/ה בקלות? כן. -מתאפר/ת? עיפרון שחור. -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן. -זרקו אותך פעם? לא. -זרקת? כן. -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא. -פרחים זה רומנטי? לאא. -ושוקולדים? לא. אבל זה יאמי. -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא. -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: כואבות לי השיניים.

lolly1

New member
Roooooxaaaaannnnne!!!!!

-קוראים לי: אירית -הגיל שלי: 18 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): כלום :| -מתנגן ברקע: אממ אין לי מושג, גלגל"צ -טעם בפה: אממ כלום -מחשבה בראש: כואב לי הראש ואין כדור נורמלי -מי אוהב אותך יותר ממני? בעעע -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? אממ זוהרה?
-עד מתי תהי/ה שלי? :| -למה את/ה שותק/ת? כי כולם ישנים -אם לסבתא היו גלגלים: היא היתה אוטובוס -אם עץ נופל ביער: הוא עושה רעש גם אם אין אף אחד שישמע? P: -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? מי אמר שאכפת לו? טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: המפף..אין לי כוח לפרט :| -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? אממ לא יודעת, מה זה משנה -ריח אהוב: Ultraviolet -עונה אהובה: חורף -בנים או בנות? אממ תלוי מתי P: -שחור או לבן? שחור -כן או לא? לא -ככה זו כן תשובה? ברור -צבע מועדף: סגול -מרכיב/ה משקפיים? כשאני זוכרת -שחור מזכיר לי: אממ לא יודעת.. -לבן מזכיר לי: :| -לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים לפעמים -את/ה רוצה ילדים? נראה לי -למה? לא יודעת -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? כן -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? הא? -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה ^^ -מעשן/ת? בעע לא -אם כן, מה? לא :| -ישן/ה הרבה? כן -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: אממ 87 -דעתך על כוכב נולד: אממ נחמד והכל -זהותך המינית: בעע -את/ה קנאי/ת? לפעמים -ועכשיו בכנות: עניתי בכנות :| -נבוך/ה בקלות? לפעמים -מתאפר/ת? לא ממש -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן :| -את/ה גזען/ית (את האמת)? ממש לא -פרחים זה רומנטי? בעע -ושוקולדים? אולי -נמאס לכם/ן מהשאלון? קצת -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:*Sigh*

lolly1

New member
בעע

http://glz.msn.co.il/NR/rdonlyres/edme7vg4koyvm24xbaimiwfdujdxv3235vrhoplchl7ml3s5jxcz6des7zeu3go2w7moitbdu6viauianjeiwjcdfed/Ribat_Kayitz.mp3 תדביקו לבד :|

דנטל

New member
יששששששששש שאלון

קוראים לי: דנה הגיל שלי: 31.5 מצבי התעסוקתי: שכירה מתנגן ברקע: כלום טעם בפה: פיצה מחשבה בראש: שנמאס ששואלים בשאלונים מה השם ומה הגיל מי אוהב אותך יותר ממני? אמא שלי מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? החתולים שלי והחצי השני שלי עד מתי תהי/ה שלי? אני רק שלי למה את/ה שותק/ת? כי אני לבד פה אם לסבתא היו גלגלים: היא עדיין היתה מתקשה לעמוד אם עץ נופל ביער: אז אני מקוה שהוא לא נפל על שום יצור חי אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? תלוי כמה עמוק ותלוי איזה עץ שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שקרנים, צבועים, חנפנים מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עור שחום והכי פחות? קרחת ופנימית? חוכמה והכי פחות? שקרנות ומה עדיף - בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? שחום עם שיער כהה ריח אהוב: אלרגית לריחות עונה אהובה: אביב בנים או בנות? בנים שחור או לבן? שחור כן או לא? לא ככה זו כן תשובה? לפעמים צבע מועדף: אדום מרכיב/ה משקפיים? עדיין לא שחור מזכיר לי: בגדים יפים לבן מזכיר לי: לא ממש מזכיר לי יותר מדי לא אומרים על איכס על אוכל? בטח שכן את/ה רוצה ילדים? לא למה? יאק את/ה מאושר/ת בימים אלה? כן פסים או משבצות? פסים יש לך צחוק מתגלגל? לא יש לך בלוג? כן יומן אישי? בלוג מספיק דפיוצר? לא תביא/י קישור!: מוגבל ל- 18+ http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dantel אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
סרט מצוייר אהוב: סאות'פארק מעשן/ת? לא ישן/ה הרבה? ישנה חרא הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 13 והאחרונה: לפני שבועיים הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 86 אולי דעתך על כוכב נולד: לא רואה זהותך המינית: סטרייטית את/ה קנאי/ת? לא ועכשיו בכנות: לא נבוך/ה בקלות? לא מתאפר/ת? לא מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן זרקו אותך פעם? כן זרקת? כן את/ה גזען/ית (את האמת)? כן פרחים זה רומנטי? פרחים זה דוחה, גם רומנטיקה ושוקולדים? שוקולד זה רצוי ועדיף שיהיה מריר עם אגוזים נמאס לכם/ן מהשאלון? לא, רק מהשאלות שכבר עניתי עליהם מליון פעם

EROTOMANIA

New member
בורקס גבינה!!!!!!!!

אני כל הזמן כותבת פה שאני נגד סמים. אני פאקינג צבועה. זהו הפעם אני רצינית, לא נוגעת בחרא הזה יותר. -קוראים לי: קים -הגיל שלי: 17 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: כלום -טעם בפה: יבש יבש [ככה זה כשמתמסטלים] -מחשבה בראש: "רוצה... לישון..." -מי אוהב אותך יותר ממני? הם -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? החבר -עד מתי תהי/ה שלי? עד עוד דקה -למה את/ה שותק/ת? ככה -אם לסבתא היו גלגלים: לי היו קרנפים -אם עץ נופל ביער: אז הכל נשרף -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? אולי הוא יכול לגדול על הקרקעית טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: WHOOPY -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: טיפשות, אי כנות, צביעות -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים -והכי פחות? שעירות -ופנימית? חוש הומור, רצון לעשות דברים גדולים בחיים -והכי פחות? חוסר פתיחות -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? החבר בהיר ובלונדיני
-ריח אהוב: הבושם שלו. :] ואוכל! -עונה אהובה: אביב קיץ -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? גם וגם -כן או לא? כן -ככה זו כן תשובה? בהחלט -צבע מועדף: לבן סגול שחור כחול ורוד -מרכיב/ה משקפיים? כשאני צריכה -שחור מזכיר לי: NIGGER! -לבן מזכיר לי: מסך מחשב -לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים אומרים -את/ה רוצה ילדים? יום אחד אולי -למה? כי מה עוד יש לי לעשות -את/ה מאושר/ת בימים אלה? כן -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? כן -יש לך בלוג? כן -יומן אישי? כן -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: אין לי כוח.. אני בעמוד הראשי של ישראבלוג.. חפשו אותי. -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: ספונג'בוב -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? לא -ישן/ה הרבה? לא -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 14 -והאחרונה: לפני 10 דקות -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 80 -דעתך על כוכב נולד: מה -זהותך המינית: סטרייטית -את/ה קנאי/ת? כן -ועכשיו בכנות: כן -נבוך/ה בקלות? כן -מתאפר/ת? יאפ -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? בהחלט.. כל הזמן -זרקו אותך פעם? כן -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? ממש לא. -פרחים זה רומנטי? אכן -ושוקולדים? יאמי -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני רעבה

Mrs big

New member
תודה לידיד.

-קוראים לי: ענבר. -הגיל שלי: 13 והרבה חודשים. -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה, סעמק. -מתנגן ברקע: גלעד שגב - מותק שלי. -טעם בפה: של רוק[?]. -מחשבה בראש: חבל שהתעוררתי היום, ואתמול.. -מי אוהב אותך יותר ממני? אף אחד[?]. -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? נוי, נועה. -עד מתי תהי/ה שלי? שלך? :| -למה את/ה שותק/ת? כי אין לי אף אחד לדבר איתו. -אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה משאית. -אם עץ נופל ביער: הסנאי מתרסק. -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? לא אכפת לו. טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: גזענות, התנשאות, עודף רציני ברחמים עצמיים. -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? חֹכמה, חוש הומור. -והכי פחות? מה הכי פחות מושך או מה דוחה אותי? -ופנימית? ממ, לא דברתי קודם על חיצוניות. -והכי פחות? נו. -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער שטני! -ריח אהוב: וניל, כלמיני בשמים טובים של בנים. -עונה אהובה: לאדעת, אולי אביב. -בנים או בנות? בנים. -שחור או לבן? שחור. -כן או לא? לא. -ככה זו כן תשובה? רק אם אני אומרת את זה. -צבע מועדף: לילך. -מרכיב/ה משקפיים? כרגע, לא. -שחור מזכיר לי: פריקיםאפלים. -לבן מזכיר לי: מלאכים. -לא אומרים על איכס על אוכל? ברור שאומרים. -את/ה רוצה ילדים? לא. -למה? כי ילדים זו לא שמחה. -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא כל כך. -פסים או משבצות? משבצות. -יש לך צחוק מתגלגל? לא נראה לי. -יש לך בלוג? שלושה. -יומן אישי? מחברת. -דפיוצר? פחות או יותר. במה חדשה זונות. -תביא/י קישור!: לא רוצה. -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
. -סרט מצוייר אהוב: מלך האריות. -מעשן/ת? לא. -אם כן, מה? חגיגת. -ישן/ה הרבה? לא. -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 12 ועשרה חודשים. -והאחרונה: 13 וחצי. -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 90. -דעתך על כוכב נולד: יופיטופיאחלהבחלה. -זהותך המינית: זהות בדוייה. -את/ה קנאי/ת? כן. -ועכשיו בכנות: כן! -נבוך/ה בקלות? דֶי. -מתאפר/ת? כבר לא. -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן. -זרקו אותך פעם? יותר מפעם. -זרקת? פעם אחת. -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא. -פרחים זה רומנטי? כן. -ושוקולדים? פחות. -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא. -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: בימי שישי אני לא לומדת, אבל היום התעוררתי ב6:15 ובאתי לבצפר במיוחד כדי לעשות מבחן בתנ"ך, הלך גרוע.

1Shir

New member
תשובות

-שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: חוסר אחריות, טמטום, לעגנות -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? מבנה גוף -והכי פחות? כנ"ל -ופנימית? התחשבות -והכי פחות? חוסר כנות -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר בלונדיני -בנים או בנות? תלוי בשביל מה -שחור או לבן? שחור -כן או לא? בגדול כן, בקטן לא -ככה זו כן תשובה? לפעמים כן -צבע מועדף: ורוד -מרכיב/ה משקפיים? לא! -שחור מזכיר לי: צבע -לבן מזכיר לי: גבינות -לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים אם רוצים -את/ה רוצה ילדים? לא -למה? כי נראה לי שזה גוזל את כל החייפ -את/ה מאושר/ת בימים אלה? בסדר -פסים או משבצות? בבגדים לא זה ולא זה -יש לך צחוק מתגלגל? לא נראה לי, אולי לפעמים -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? מה זה? -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: החיוך המסמיק -סרט מצוייר אהוב: משפחת סימפסון -מעשן/ת? לעיתים רחוקות -אם כן, מה? מרלבורו לייט -ישן/ה הרבה? בסדר -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: נראה לי 18 -והאחרונה: שאלה טובה... חצי שנה-שנה נראה לי -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 92 -דעתך על כוכב נולד: חבל שזה רק חידושים -זהותך המינית: לא מגדירה -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: כן :) ... -נבוך/ה בקלות? לא נראה לי -מתאפר/ת? לא -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? לא -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? לא -את/ה גזען/ית (את האמת)? אולי -פרחים זה רומנטי? לא -ושוקולדים? יותר

netaK

New member
12 שעות שינה זה טוב ../images/Emo99.gif

-קוראים לי: נטע -הגיל שלי: 18 וחצי -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): חיילת
-מתנגן ברקע: nothing compares to you -טעם בפה: של קרמבו
-מחשבה בראש: מתי לעזאזל פרק 8 יורד אני חייבת לדעת מה לעזאזל *** את **** (ספויילר לסדרה lost שאני לא רוצה להרוס כי אני יודעת שאירית צופה
) -מי אוהב אותך יותר ממני? מי אוהב אותי בכלל
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה?
-עד מתי תהי/ה שלי?
-למה את/ה שותק/ת?
-אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה צריכה לחדש ת'רישיון -אם עץ נופל ביער: הסנאים נופלים איתו -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? בדיוק מה שבאתי לשאול טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: גאוותנות, שחצנות המממ טיפשות
-מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? העיניים והפה
-והכי פחות? הכי פחות מושך? לא יודעת -ופנימית? חוש הומור -והכי פחות?
-ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? רק לא בלונד
-ריח אהוב: וניל -עונה אהובה: חורף
-בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? כן
-ככה זו כן תשובה? כן! -צבע מועדף: כחול על כל גווניו
-מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: לילה?
-לבן מזכיר לי: מלאך
-לא אומרים על איכס על אוכל? בטח שאומרים
-את/ה רוצה ילדים? אולי בעתיד הרחוק -למה? כי המממ....לא יודעת למה, אולי זה לא כזה חשוב באמת -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא
-פסים או משבצות? משבצות -יש לך צחוק מתגלגל? כן
-יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? לא :| -תביא/י קישור!: הנה -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? איו -ישן/ה הרבה? כשיש לי זמן כן, מלא, אבל אין לי זמן
-הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: המממ נראה לי 14 -והאחרונה: 18 וחצי?
-הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: מה עכשיו לתת את כל הציונים של הבגרויות?
-דעתך על כוכב נולד: זוועה טלוויזיונית שהורסת את המדינה ויושביה -זהותך המינית: הממ סטרייטית -את/ה קנאי/ת? לפעמים -ועכשיו בכנות: עדיין לפעמים -נבוך/ה בקלות? מאוד -מתאפר/ת? כשאני לא בצבא אז בד"כ כן קצת -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן
-זרקו אותך פעם? כן -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? כן
-ושוקולדים? כן -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: המממ...לא יודעת

למעלה