AndreaCorr ©
New member
שאלון ../images/Emo182.gif
ידיד חיבר [הוא גם קורא פה, תגידו לו תודה כי הוא חיבר לכבודכם
]ואני ערכתי. תהנו. -קוראים לי: -הגיל שלי: -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): -מתנגן ברקע: -טעם בפה: -מחשבה בראש: -מי אוהב אותך יותר ממני? -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? -עד מתי תהי/ה שלי? -למה את/ה שותק/ת? -אם לסבתא היו גלגלים: -אם עץ נופל ביער: -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? -והכי פחות? -ופנימית? -והכי פחות? -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? -ריח אהוב: -עונה אהובה: -בנים או בנות? -שחור או לבן? -כן או לא? -ככה זו כן תשובה? -צבע מועדף: -מרכיב/ה משקפיים? -שחור מזכיר לי: -לבן מזכיר לי: -לא אומרים על איכס על אוכל? -את/ה רוצה ילדים? -למה? -את/ה מאושר/ת בימים אלה? -פסים או משבצות? -יש לך צחוק מתגלגל? -יש לך בלוג? -יומן אישי? -דפיוצר? -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: -סרט מצוייר אהוב: -מעשן/ת? -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: -והאחרונה: -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: -דעתך על כוכב נולד: -זהותך המינית: -את/ה קנאי/ת? -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות? -מתאפר/ת? -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? -זרקו אותך פעם? -זרקת? -את/ה גזען/ית (את האמת)? -פרחים זה רומנטי? -ושוקולדים? -נמאס לכם/ן מהשאלון? -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:
ידיד חיבר [הוא גם קורא פה, תגידו לו תודה כי הוא חיבר לכבודכם