../images/Emo187.gif
שם המורה בכיתה א': ויקי הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 3 שלי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ממ פיזיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי בשום מקצוע חוץ מזה שכתבתי.. אבל זה היה בכיתה ט'
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פים אחת, לדירה אחרת בעיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?- כיפית
השיר האחרון ששרת: smack that טנהנהנה smack that טנהנהנה [הוא כזה אידיוטי. אבל מדבק נו.
] הדבר האחרון שצחקת בגללו: ראיתי חברים והיה את הקטע שרוצחים את הדמות של ג'ואי ב"ימי חיינו" אז הם זורקים את דרייק רמורה בפיר של המעלית וזאת סצנה פשוט ענקית! נקרעתי
הפעם האחרונה שבכית:אממ לפני שבוע בערך האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: קר לי הדבר האחרון שאכלת: גלידה חחח הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: הגלידה מלמעלה.. אה לא, שילמתי למונית שירות..אבל לא נחשב
השיר האחרון ששמעת: I'll be there for you מהפתיח של חברים
הדיסק האחרון שקנית: וואו, לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שבוע שעבר הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים מטורפים >< הווה: שיער נוכחי: שטני, חלק, מדורג, עד אמצע הגב בערך, פוני לצד בגדים נוכחיים: טרנינג שחור, חולצה דקה לבנה ששמים מתחת כזה [כי קר
], חולצת טרנינג סגולה, סווטצי'רט כחול כהה מאוד עם ריצ'רץ', גרביים כתומות. חוסר תיאום אבל זה בגדי בית, לא נורא
תכשיטים נוכחיים: 2 עגילים בכל אוזן תמונת דסקטופ נוכחית: של רד הוט צ'ילי פפרז חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפחד במיוחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מממ לא האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?--- ממה הכי נמאס לך? שקר לי בידיים XD את מי היית רוצה להרוג? אפחד, למה הכל באלימות?
הכי פחות מהנה?--- עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?- לא יודעת, אבל אני רוצה ללמוד רפואה, בואו נתחיל מזה
איפה אתה הולך לגור? בארץ אני חושבת כמה ילדים אתה רוצה? 2 אבל זה לא ממש תלוי בי חח באיזה סוג של מכונית תנהג? אנערף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? ממ נשואה באושר, ילדים, בית, עבודה בלה בלה.. the all american dream אנד שיט חושב הרבה על העתיד? יאפ מפחד ממנו? בד"כ וקצת בכללי: להקה אהובה: קולדפליי, רד הוט צ'ילי פפרז ספר אהוב: הארי פוטר...וקראתי גם את מישהו לרוץ איתו בשביל יומן קריאה ואני יכולה להגיד שהוא בהחלט הפך לאחד הספרים האהובים עליי
סופר(ים) אהוב(ים): ג'ייקיי רולינג
צבע אהוב: כחול כתום ירוק פריט לבוש אהוב: סריגים וג'ינסים
איבר שהכי מושך אותך: עיניים, ידיים אתה שמח כש: ישהרבה דברים האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים חח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? דרום אמריקה אדם מפורסם שפגשת: כל מיני מנחים בערוץ הילדים..ששטוס וכאלה וממ.. הראל סקעת! ושישי מימון! ו-ו-א-ו
האם יש לך אילו שהם חרטות? בטח, כמו כל אחד קפה אהוב: ממ הרגיל של עלית חח ריח אהוב: קפה, דלק, לורדים, טיפקס, הריח שיש אחרי שיורד גשם... מה מכעיס אותך: שקרים, צביעות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חוש הומור לדעתי האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק =] חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: מקום שהייתי בו? אמסטרדם... מקום שעוד לא הייתי בו- דרום אמריקה מקצוע שנוא: תנ"ך ספרות ושאר החפרנויות למינהן מורה אהוב: המחנכת שלי לשעבר.. שהיא לא בדיוק לשעבר כי היא אמורה לחזור, ואני לא ממש מחשיבה את המחנכת הנוכחית שלי למחנכת..>< אוהב את בצפר? עם כמה שזה נשמע מוזר...כן.. יותר את מי שבבצפר מאשר את המוסד עצמו נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? איכ, לא. נפגע (רגשית) בקלות? מממ אני באמצע כזה נותן מעצמך? כן לועס דברים? מן הסתם אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? לא ממש אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? בקיץ לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קררר ילדותי? לפעמים חח חולם בהקיץ? כן חפרתי
מעניין אם מישהו באמת יקרא את זה....