נו ../images/Emo11.gif [תכנסו לקרוא שווה לכםP:]
שם המורה בכיתה א': לאה! הזיכרון הראשון שלך: שהלכתי לאיבוד בשוק
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא!!
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה בבר אילן המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה שנה שעברה וחס וחסה טפו טפו שלא יקרה יותר
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כשרק נולדתי עברנו לדירה גדולה יותר בחולון, ואז בגיל 5 עברנו לשוהם ומאז אני פה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה! השיר האחרון ששרת: מממ מחרוזת גריז הדבר האחרון שצחקת בגללו: האאא בטוח יש משהו הפעם האחרונה שבכית:אתמול בלילה
האדם האחרון שראית: רותמ, אבא לא נחשב!
הדבר האחרון שאמרת: "חתול מוכשר" או משו בסגנון!!!
הדבר האחרון שאכלת: 8 קוביות שוקולד פרה אוורירי
אבל הייתי היום בחדר כושר! הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שקנית: ממממ השיר האחרון ששמעת: המגה מיקס של ונילה נינג'ה ברגע זה הדיסק האחרון שקנית: טל [גל יודעת מי!
] קנתה לי את הדיסק האהוב עליה מהלהקה האהובה עליי!
נחשב? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא דעת אני עצבנית עליה
הדבר הכי מטורף שעשית: חשפתי את החזייה לנהגים עוברים ושבים בטיול השנתי!
הווה: שיער נוכחי: חום כהה מדרג עם פוני לצד בגדים נוכחיים: מכנס ספורט ום, חולצה סגולה וג'קט ורוד [הייתי בחדרכושר] תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: של רוז מקגוון המושלמת
חבר\ה? לצערי אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החבר המבוקש!!!
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לאכול זו מטלה?
האם אתה עייף? כה את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו!
ממה הכי נמאס לך? ממנו
את מי היית רוצה להרוג? את המחזרות שלו! }-) הכי פחות מהנה? אמא!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? זמרת
איפה אתה הולך לגור? בבית כלשהוP: נכון מפתיע? כמה ילדים אתה רוצה? 2 אן 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? אוטומטית
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בחיים! חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: ונילה נינג'ה
ספר אהוב: אחוות המכנסיים, צופן דה וינצ'י, ורוניקה מחליטה למות, הנסיכה הקסומה, יש הרבה סופר(ים) אהוב(ים): מממ דן בראון ? ואתגר קרת צבע אהוב: ורוד
פריט לבוש אהוב: גופיות איבר שהכי מושך אותך: פופיק
אתה שמח כש: אני מרגישה נאהבת
האם אתה חושב יותר מדי? בהחלט בוודאי כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? מממממ בארצות הברית איכשנשהו אדם מפורסם שפגשת: אהההה, להקת ערוץ הילדים? ודץ ודצה האם יש לך אילו שהם חרטות?
שאלה ארורה קפה אהוב: שוקו!
ריח אהוב: דלק
מה מכעיס אותך: אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה אני מניחה האדם שעושה לך הכי טוב: הוא
קשה לי להיות עצובה כשהוא לידי סגנון מוזיקה אהוב: אין, שירים אהובים חדר אהוב בבית: מיין

מקום אהוב בעולם: ארה"ב
מקצוע שנוא: מממ היסטוריה
מורה אהוב: זהבוש
אוהב את בצפר? בערך נרדם בשיעורים? לא בד"כ מעשן? חס וחסה נפגע (רגשית) בקלות? כן
נותן מעצמך? לעיתים לועס דברים?
הרבה!!! אוהב להתקלח? מאוט אוהב להתעטש? ??? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כהה אוהב לצחצח שיניים? לאP: אבל מצחצחת! אכפת לך מאיכות הסביבה? לא. [זה נוראי נכון?] זאת אומרת בד"כ כלל לא קונה צרובים/צורב? צורבת אבל בעיקר פלייבקים. וגם יש לי אייפודוש אוהב לנסוע או הולך ברגל? בד"כ הולכת ברגל ישן הרבה? לא קשר לחפצים? כה
אוהב חולצות גזורות? מממ גזורות במידה אוהב לטייל? לא! אוהב כפכפים? מאוד!
לובש בוקסר? מממ קצת שמש או גשם? שמש אבל לא חמה מדי, יש לי דרישות קר לך או חם לך? כרגע? נעים לי ילדותי? לעיתים. חולם בהקיץ? הרבה!:O