שאלון!

טבו לשי

New member
עונה

שם המורה בכיתה א': נראה לי חני
הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת P: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: בטח אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, למודיעין איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמד השיר האחרון ששרת: high life הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שסיפרה משו הפעם האחרונה שבכית: השבוע האדם האחרון שראית: חברה הדבר האחרון שאמרת: "הוא בטח אמר אה טוב......" הדבר האחרון שאכלת: בייגלה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: הומ נראה לי הבגלה השיר האחרון ששמעת: angels of the silences הדיסק האחרון שקנית: agust and everything else הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול נראה לי הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת הווה: שיער נוכחי: חום וארוך בגדים נוכחיים: טרנינג תכשיטים נוכחיים: שרשרת נוצה תמונת דסקטופ נוכחית: שלג כזה חבר\ה? נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אוההה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בטח האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? אוההה ממה הכי נמאס לך? להיות עייפה את מי היית רוצה להרוג? לאדעת הכי פחות מהנה? לאדעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא ידועה איפה אתה הולך לגור? לא ידוע כמה ילדים אתה רוצה? לא ידוע באיזה סוג של מכונית תנהג? מאיפה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חיה חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? אולי וקצת בכללי: להקה אהובה: counting crows, nickelback ספר אהוב: שלושת המוסקטרים סופר(ים) אהוב(ים): אלכסנדר דיומא צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: מכנס כזה ישן איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני לא עצובה האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לאדעת אדם מפורסם שפגשת: לא מעניין האם יש לך אילו שהם חרטות? בטח קפה אהוב: אין ריח אהוב: דשא מה מכעיס אותך: אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: עקשנות האדם שעושה לך הכי טוב: אוההה סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: מיטה? מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה לתנך!!!!!! הכי טוב בעולם אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? אולי נותן מעצמך? לפעמים לועס דברים? לא אוהב להתקלח? לא אוהב להתעטש? כן!!! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? בטח אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? לא ממש קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? גםוגם ישן הרבה? כן קשר לחפצים? יש אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? כן שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כן

The Shoe

New member
נו ../images/Emo11.gif [תכנסו לקרוא שווה לכםP:]

שם המורה בכיתה א': לאה! הזיכרון הראשון שלך: שהלכתי לאיבוד בשוק
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא!!
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה בבר אילן המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה שנה שעברה וחס וחסה טפו טפו שלא יקרה יותר
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כשרק נולדתי עברנו לדירה גדולה יותר בחולון, ואז בגיל 5 עברנו לשוהם ומאז אני פה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה! השיר האחרון ששרת: מממ מחרוזת גריז הדבר האחרון שצחקת בגללו: האאא בטוח יש משהו הפעם האחרונה שבכית:אתמול בלילה
האדם האחרון שראית: רותמ, אבא לא נחשב!
הדבר האחרון שאמרת: "חתול מוכשר" או משו בסגנון!!!
הדבר האחרון שאכלת: 8 קוביות שוקולד פרה אוורירי
אבל הייתי היום בחדר כושר! הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שקנית: ממממ השיר האחרון ששמעת: המגה מיקס של ונילה נינג'ה ברגע זה הדיסק האחרון שקנית: טל [גל יודעת מי!
] קנתה לי את הדיסק האהוב עליה מהלהקה האהובה עליי!
נחשב? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא דעת אני עצבנית עליה
הדבר הכי מטורף שעשית: חשפתי את החזייה לנהגים עוברים ושבים בטיול השנתי!
הווה: שיער נוכחי: חום כהה מדרג עם פוני לצד בגדים נוכחיים: מכנס ספורט ום, חולצה סגולה וג'קט ורוד [הייתי בחדרכושר] תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: של רוז מקגוון המושלמת
חבר\ה? לצערי אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החבר המבוקש!!!
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לאכול זו מטלה?
האם אתה עייף? כה את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו!
ממה הכי נמאס לך? ממנו
את מי היית רוצה להרוג? את המחזרות שלו! }-) הכי פחות מהנה? אמא!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? זמרת
איפה אתה הולך לגור? בבית כלשהוP: נכון מפתיע? כמה ילדים אתה רוצה? 2 אן 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? אוטומטית
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בחיים! חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: ונילה נינג'ה
ספר אהוב: אחוות המכנסיים, צופן דה וינצ'י, ורוניקה מחליטה למות, הנסיכה הקסומה, יש הרבה סופר(ים) אהוב(ים): מממ דן בראון ? ואתגר קרת צבע אהוב: ורוד
פריט לבוש אהוב: גופיות איבר שהכי מושך אותך: פופיק
אתה שמח כש: אני מרגישה נאהבת
האם אתה חושב יותר מדי? בהחלט בוודאי כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? מממממ בארצות הברית איכשנשהו אדם מפורסם שפגשת: אהההה, להקת ערוץ הילדים? ודץ ודצה האם יש לך אילו שהם חרטות?
שאלה ארורה קפה אהוב: שוקו!
ריח אהוב: דלק
מה מכעיס אותך: אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה אני מניחה האדם שעושה לך הכי טוב: הוא
קשה לי להיות עצובה כשהוא לידי סגנון מוזיקה אהוב: אין, שירים אהובים חדר אהוב בבית: מיין :) מקום אהוב בעולם: ארה"ב
מקצוע שנוא: מממ היסטוריה
מורה אהוב: זהבוש
אוהב את בצפר? בערך נרדם בשיעורים? לא בד"כ מעשן? חס וחסה נפגע (רגשית) בקלות? כן
נותן מעצמך? לעיתים לועס דברים?
הרבה!!! אוהב להתקלח? מאוט אוהב להתעטש? ??? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כהה אוהב לצחצח שיניים? לאP: אבל מצחצחת! אכפת לך מאיכות הסביבה? לא. [זה נוראי נכון?] זאת אומרת בד"כ כלל לא קונה צרובים/צורב? צורבת אבל בעיקר פלייבקים. וגם יש לי אייפודוש אוהב לנסוע או הולך ברגל? בד"כ הולכת ברגל ישן הרבה? לא קשר לחפצים? כה
אוהב חולצות גזורות? מממ גזורות במידה אוהב לטייל? לא! אוהב כפכפים? מאוד!
לובש בוקסר? מממ קצת שמש או גשם? שמש אבל לא חמה מדי, יש לי דרישות קר לך או חם לך? כרגע? נעים לי ילדותי? לעיתים. חולם בהקיץ? הרבה!:O

dark dumb

New member
טוב, אז אני כבר הבעתי את דעתי../images/Emo85.gif

בנוגע לשאלונים ארוכים, אז אני אענה רק על החלק הראשון: שם המורה בכיתה א': שרי שמואלי הזיכרון הראשון שלך: שרפתי את הלשון מתה רותח למרות שהזהירו אותי מיליון ואחת פעם האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא נראה לי...
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ברור!! את האודם של אמא, את כל החמאה בבית, את כל הבירה של אבא (כל אלה בהיותי קטנה) ובצק חי אני אוהבת את הטעם שלו עד עכשיו אבל אני לא אוכלת
המקצוע הראשון שנכשלת בו: נממ... תושב"ע... נראה לי...
המקצוע האחרון שנכשלת בו: נממ... אין לי מושג... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן בתוך אוקראינה כמה פעמים ובארץ איזה שלוש פעמים נראה לי... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיף!! השיר האחרון ששרת: נממ... אין לי מושג... הדבר האחרון שצחקת בגללו: על הפעילות שעשינו בשעה האחרונה היום, להכין פוסטר למסיבה, היו קבוצות שהיו צריכות להכין בעד סמים ואלכוהול, והיו קבוצות שהיו צריכות להכין נגד... "קח קוק אל תהיה שמוק!"
הפעם האחרונה שבכית: נממ... לא'דעת... האדם האחרון שראית: אמא, הגישה לי עכשיו תה הדבר האחרון שאמרת: תודה, לאמא שהגישה לי תה חחח הדבר האחרון שאכלת: קלמטינה הדבר האחרון ששתית: תה
הדבר האחרון שקנית: נממ... לא זוכרת... חחח השיר האחרון ששמעת: לא יודעת... חחח הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים, יש הכל באינטרנט חחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול, לקחתי את אחי בשביל שתעשה משו, לא זוכרת בידיוק... הדבר הכי מטורף שעשית: צריך להיות איזה משו... לא עולה לי בראש...
וזהו...

dark dumb

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

לא'דעת עשיתי את זה קשהייתי ממש קטנה וטיפשה, וזה לא זכור לי עד עכשיו... איך הגעת למצב, שבגיל בוגר יחסית, שיש לך זיכרון, אתה אוכל אודם??

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני

עבר: שם המורה בכיתה א': עופרה הזיכרון הראשון שלך: אמממ וואי לא יודעת יש הרבה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: יאפ אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כה המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: כל מקצוע... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מרחובות לרמלה לנתניה לתל נוף לבית אלעזרי איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מעולה השיר האחרון ששרת: סנדי-פישי הגדול הדבר האחרון שצחקת בגללו: בגלל ורד חח הפעם האחרונה שבכית: ביום ראשון האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: מהההההה~? הדבר האחרון שאכלת: שוגי הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: טופ לבן ומתפחת כמו צעיף כזה השיר האחרון ששמעת: צוחקים מתחת לאדמה-תומר יוסף הדיסק האחרון שקנית: מוש החדש הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני המון זמן הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי המון הווה: שיער נוכחי: יותר ארוך מהכתפיים שטני בגדים נוכחיים: וווו שאני יתחיל?! חולצה ארוכה חולצת בצפר קצרה סווטשר וג'ינס תכשיטים נוכחיים: צמידים שרשרת עגילים תמונת דסקטופ נוכחית: פטריות חבר\ה?רווקהההההההההה =] אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עומר ברנע האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תלוי מה היא האם אתה עייף? לא ממש אבל ישנתי 3 שעותתתתתתתת את מי אתה הכי רוצה לחבק? דוב פנדה ממה הכי נמאס לך? לימודיםםם את מי היית רוצה להרוג? תפרחות מהבצפר שלי הכי פחות מהנה?לדגור עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? מנהלת מועדון צלילה איפה אתה הולך לגור? בחול כמה ילדים אתה רוצה?לא רוצה באיזה סוג של מכונית תנהג?יהיה לי אופנוע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? באיזה אי בחול חושב הרבה על העתיד?ממש לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: התקווה 6 ספר אהוב: רוץ ילד רוץ סופר(ים) אהוב(ים): יש הרבה צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: סריג אתה שמח כש: אני שמחה תמיד האם אתה חושב יותר מדי? לא ממש אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? קוסטה ריקה אדם מפורסם שפגשת: לא זוכרת האם יש לך אילו שהם חרטות? לא קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: וניל או קוקוס מה מכעיס אותך: אנשים תלויים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאננות נראלי האדם שעושה לך הכי טוב: בוליס סגנון מוזיקה אהוב: רגאיי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ים מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: יואבי אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? כהה מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? ממש לא נותן מעצמך? יאפ לועס דברים? חח לא אוהב להתקלח? כה אוהב להתעטש? כה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? יאפ אוהב לצחצח שיניים? כה אכפת לך מאיכות הסביבה? כה קונה צרובים/צורב? לאא אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי... ישן הרבה? יאפ קשר לחפצים? לא ממש חוץ מהדיסקים שלי אוהב חולצות גזורות? יאפפפפ אוהב לטייל? יאפפפ אוהב כפכפים? יאפ לובש בוקסר? יאפ שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? עכשיו נעים ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? לפעמים יכעיחכעיחכעחטכחעיחעיחעי

../images/Emo121.gifמפעל הנעליים שלא הולך לשומקום

דיסק מעולה!! אגב רגאיי, אח שלי הביא היום איזה משהו מגניב. ג'מאייקני ששר בעברית קטעים מהיהדיות ולא תגידי חרא, רגאיי איכותי!! Adonai &I אני מחפש את זה עכשיו, אשלח לך כשאמצא:]

Black Balloon

New member
ועכשיו באמת ../images/Emo3.gif

שם המורה בכיתה א': גלית. :O הזיכרון הראשון שלך: ראו שרשור נוסטלגיה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן, היה לי אוסף מכוניות
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כמובן. :) המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת, בטח מתמטיקה או שתנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: היה לי איזה אנסין באנגלית השנה שקיבלתי בו 50... :X אבל יש לי 93 באנגלית
, אם מקצוע שממש נכשלתי בו אז.. המ מתמטיקה? >< האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? משעממת השיר האחרון ששרת: The Goo Goo Dolls - Listen הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ איזו מורה בטח הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: שכחתי XDXD הדבר האחרון שאכלת: מסטיק P: הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס לאוטובוס X: השיר האחרון ששמעת: The Goo Goo Dolls - Become [שומעת עכשיו] הדיסק האחרון שקנית: RHCP - SA הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: אין >< הווה: שיער נוכחי: אסוף לעגבניה מכוערת >< בגדים נוכחיים: מכנס שחור, סוודר פסים מכוער וסווצ'ר אפור תכשיטים נוכחיים: הצמיד שיולי המאממת הביאה לי
תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\ה? אין :[ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן |מגלגלתעיניים| האם אתה עייף? קצת. קצת הרבה. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את א' או א' :[ ממה הכי נמאס לך? מללמוד תנ"ך :[ את מי היית רוצה להרוג? את המורה לספורט, ועוד כמה אנשים מהשכבה שלי, וגם את אחמדינג'אד ואת אולמרט. הכי פחות מהנה? ללמוד לתנ"ך :[[ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי שמץ. אולי קרימינולוגיה/משהו שקשור לאומנות.. לא יודעת.. :< איפה אתה הולך לגור? בארץ איכנשהו כמה ילדים אתה רוצה? מקסימום 3 :X באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ D: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בגיל 31? אמממ.. נשואה, עם 2 ילדים, עוסקת באמנות, גרה בבית יפה D: עם הרבה כסף DD: חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: בון ג'ובי, בלו, גו גו דולס, ספר אהוב: לא יודעת, תמליצו לי :< סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: אדום
פריט לבוש אהוב: אין לי איבר שהכי מושך אותך: אצל בני המין השני? עיניים, שיער, שפתיים אתה שמח כש: דברים מסתדרים האם אתה חושב יותר מדי? לא יודעת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו זילנד/אירלנד/צרפת/אוסטרליה/דרום אפריקה אדם מפורסם שפגשת: כלמיני :$ האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: קפה נמס עם שוקולית ריח אהוב: אפרסק, מאפה שיצא מהתנור, גשם מה מכעיס אותך: צבועים, שחצנים, סנובים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: תשאלו אחרים האדם שעושה לך הכי טוב: יולי 3> סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לא יודעת, לא טיילתי בעולם מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנ"ך, חנ"ג מורה אהוב: המחנכת שלי, כפרעליה
אוהב את בצפר? כן!!!11 נרדם בשיעורים? לא מעשן? חלילה נפגע (רגשית) בקלות? פעם כן, עכשיו לא נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? כן!!!1 שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן. קונה צרובים/צורב? לאלאלא אוהב לנסוע או הולך ברגל? ללכת ברגל!
ישן הרבה? לא קשר לחפצים? יאפ אוהב חולצות גזורות? יאפ אוהב לטייל? מאוד מאוד! אוהב כפכפים? לפעמים :S לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם!!!!!! קר לך או חם לך? נעים ילדותי? תלוי חולם בהקיץ? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Grey Faerie

New member
עכשיו אני! עכשיו אני!

שם המורה בכיתה א': בת-שבע הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת נו:( דוחפים אותי לבריכה, ואני מתה. מרוצים?!
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חחח לא... למרות ששרתי הרבה 'אני בת בןןןןןןן יהה' אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ, חול... המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסה:( המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה:( האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: אין דה ג'ונגול , דה מייטי ג'ונגול! הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום בבית ספר, המורה שלי להיסטוריה אמר לעדי שהיא חושבת שהיא נמצאת באיזה פאב וכל מה שחסר לה זה הכוס בירה, אז כולנו תיקנו אותו ואמרנו שהיא לא אוהבת בירה, וזה היה משעשע=] הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה האדם האחרון שראית: אמאS: הדבר האחרון שאמרת: אאוצ'. [נשפך עליי מרק>:] הדבר האחרון שאכלת: מרק! הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: No doubt- Sailin' on הדיסק האחרון שקנית: שילה פרבר - מתוק שחור הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום! הורדתי את הזבל
כפרעליי
הדבר הכי מטורף שעשית: נולדתי. איזה נועזת אני הא... הווה: שיער נוכחי: הא? חום למעלה, שחור ואז למטה כזה שרוף או משו. בגדים נוכחיים: סווצ'רט של פוקס[המחממים האלה שרשום עליהם בגדול FOX], ג'ינס של פול אנד בר ומגפיים. תכשיטים נוכחיים: שרשרת זהב עם תליון לב שקיבלתי במתנה תמונת דסקטופ נוכחית: 1001 ציפורים חבר\ה? No thank you אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: היא. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? מאד. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותה. ממה הכי נמאס לך? מהחיים האלה. את מי היית רוצה להרוג? את אמא. הכי פחות מהנה? לחיות כאן. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? צלמת איפה אתה הולך לגור? לונדון כמה ילדים אתה רוצה? 1/2 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת, משהו נוח. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עמוק באדמה חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: Garbage ספר אהוב: שתהיי לי הסכין סופר(ים) אהוב(ים): כל מיני. צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: אין ממש. איבר שהכי מושך אותך: עיניים אני מניחה. אתה שמח כש: לא יודעת. האם אתה חושב יותר מדי? כן... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לונדון! אדם מפורסם שפגשת: -- האם יש לך אילו שהם חרטות? המוןהמון. קפה אהוב: נס קפה עם חלב סויה :) ריח אהוב: דשא קצוץ, הריח שלה. מה מכעיס אותך: אנשים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין. האדם שעושה לך הכי טוב: אין סגנון מוזיקה אהוב: כל מיני חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: לונדון מקצוע שנוא: מתמטיקה, כימיה מורה אהוב: נועם, המורה לאומנות אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? יותר מידי לועס דברים? חח כן אוהב להתקלח? מאד אוהב להתעטש? לא, איכס שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן!!! אוהב לצחצח שיניים? לא. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן, חבקו עץ וכל זה. קונה צרובים/צורב? לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי, לרוב לנסוע. ישן הרבה? לא.. קשר לחפצים? אין אוהב חולצות גזורות? תלוי אוהב לטייל? כן, כל עוד זה לא עם המשפחה אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? משתדלת שלא. חולם בהקיץ? לעיתים... הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפרעלמדגישומטיק

וואו משעמם לי

אז תקראו יא בטטות! שם המורה בכיתה א': יפה. הזיכרון הראשון שלך: הגננת בגן טרום חובה שאיימה עליי XD האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נמלים וחול, כן
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה אני חושבת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה, לפני כמה שבועות :/ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, מירושלים להרצליה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה, רק הקיץ ראיתי במבי בפעם הראשונה בחיי.
השיר האחרון ששרת: השיר שמתנגן עכשיו
Savatage - 24 Hours Ago הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שקראתי באינטרנט עכשיו. הפעם האחרונה שבכית: מחזיקה מעמד כבר כמה ימים:] האדם האחרון שראית: אח שילי? הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת, אני לא מפסיקה לדברXD הדבר האחרון שאכלת: המבורגר
הדבר האחרון ששתית: תה>< הדבר האחרון שקנית: אוכל:]] השיר האחרון ששמעת: עכשיו מתנגן Finntroll - Midnattens Widunder הדיסק האחרון שקנית: XDDDD אבל אח שילי קנה איתי משחק מחשב (Flight Simulator X) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום כנראה. הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא מהסוג הזה. הווה: שיער נוכחי: מבולגן? חום עם נטיות אדומות טבעיות. בגדים נוכחיים: טרנינגים לרוב ופוך. תכשיטים נוכחיים: כרגע כלום, אבל בדרך כלל זה דוכן שרשראות על הצוואר. תמונת דסקטופ נוכחית: תכף נצרף לכם (אני כל כך הולכת לשכוחXD) חבר\ה? אין כרגע. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא לפה :) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברגע זה? האמת שכן. XD האם אתה עייף? תמיד. את מי אתה הכי רוצה לחבק? הו, יש כמה. ממה הכי נמאס לך? מבצפר. את מי היית רוצה להרוג? הוהו
הכי פחות מהנה? לשתות תה. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו באמנות ממוחשבת. איפה אתה הולך לגור? בבית? ממ פינלנד/סקוטלנד/אנגליה/ישראל. כמה ילדים אתה רוצה? 2.5 באיזה סוג של מכונית תנהג? הו חברים, אני לא הולכת לנהוג
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בביתXD חושב הרבה על העתיד? XD מפחד ממנו? בטח, הוא מאיים נורא XD וקצת בכללי: להקה אהובה: וואו, יש המון. כרגע נלך על Adagio ו- Evergrey ספר אהוב: המון סדרות פנטזיה. בינתיים לכו תקראו את מחזור כישור הזמן! סופר(ים) אהוב(ים): רוברט ג'ורדן, מרגרט וייס וטרייסי היקמן. צבע אהוב: סגול. פריט לבוש אהוב: גופיה/חצאית/כפכפים, וכל דבר שאפשר ללבוש בקיץ כשהוא יגיע כבר. איבר שהכי מושך אותך: ידיים. אתה שמח כש: טוב לי ומצחיק לי ולאחרים שמסביבי. האם אתה חושב יותר מדי? כן. >< אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פינלנד!!! אדם מפורסם שפגשת: קלאוס מיין, הסולן של הסקורפיונס. האם יש לך אילו שהם חרטות? יותר מדיי :/ קפה אהוב: פיכסה פיכסה! ריח אהוב: שמפו? XD מה מכעיס אותך: אח שילי>< מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני מציירת, ורוקדת, ויודעת להקשיב, אני מקווה. האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה
סגנון מוזיקה אהוב: פאוור/פרוג'/גות' וקצת בלאק מטאל. ופסקולים למיניהם. חדר אהוב בבית: שילי? >< מקום אהוב בעולם: פינלנד! מקצוע שנוא: מה לא?
תנ"ך וספרות הכי, אני חושבת. מורה אהוב: שי. אוהב את בצפר? האמת? כן. נרדם בשיעורים? XD כן, קרה לי כמה פעמים השבוע. לא נעים XD מעשן? פיכסה פיכסה, לא! נפגע (רגשית) בקלות? כן :/ נותן מעצמך? אני חושבת שכן. לועס דברים? עטים ומסטיקים. אוהב להתקלח? שונאת להיכנס לשם ושונאת לצאת משם. אוהב להתעטש? כן, זה כיף חייםXD האפצ'ים שילי הם אפצ'י-רכבת, 7-8 ברצף. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? בטח, זה כיף חיים כשנמלים עולות לך על הרגליים ואתה לא יכול להגיב. אוהב לצחצח שיניים? מה נסגר? XD אכפת לך מאיכות הסביבה? יאפ. דברים זרוקים על הרצפה/מדרכה זה פיכסה פיכסה. קונה צרובים/צורב?
אוהב לנסוע או הולך ברגל? ללכת ברגל.
ישן הרבה? XDDDDD כן. קשור לחפצים? בעיקר לשרשראות שילי. אוהב חולצות גזורות? אהא. אוהב לטייל? לטייל זה הכי אחי! אוהב כפכפים? אהא. לובש בוקסר? יאפ. שמש או גשם? שמש דה! קר לך או חם לך? קר תמידית. ומושג שלמדתי אתמול - אני היפוטרמית טבעית XD (מקווה שהוא לא עבד עליי שוב עם הפירוש של זה) ילדותי? הו, כן. חולם בהקיץ? מדי פעם. אחלה שאלון, חבל שהוא מנוסח בלשון זכר אבל חפיף. בפנים אנחנו יודעות שאנחנו המין השולט. טוב, והדסקטופ בהודעה הבאה.

GR££N woMAN©

New member
פףף עניתי על השאלון הזה 4375 פעם.

שם המורה בכיתה א': שלומית הזיכרון הראשון שלך: - האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שידוע לי
המקצוע הראשון שנכשלת בו: פףף לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשם שינוי גם זה לא זכור לי
אה ביולוגיה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נפלאה
השיר האחרון ששרת: חיים משל עצמי הדבר האחרון שצחקת בגללו: פףף לא יודעת הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא
הדבר האחרון שאמרת: "למה!?!?" הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית: הממ אייס שוקו בארומה השיר האחרון ששמעת: עכשיו, שיר מקורי של רפאל מירילא הדיסק האחרון שקנית: הדורבנים וסינרגיה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: - הווה: שיער נוכחי: אסוף. בגדים נוכחיים: טריינינג, המון חולצות ומעליהן סווצ'ר ונעלי בית תכשיטים נוכחיים: נזם תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ניר. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא יודעת, אולי האם אתה עייף? כן
את מי אתה הכי רוצה לחבק? פףף אלה ממה הכי נמאס לך? מהכל את מי היית רוצה להרוג?
הכי פחות מהנה? כשצועקים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג? אוח
יונדאי מדהימה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? דונט קנו חושב הרבה על העתיד? לא ממש מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש המון ספר אהוב: - סופר(ים) אהוב(ים): - צבע אהוב: ירוק
פריט לבוש אהוב: ג'ינס וגופיה איבר שהכי מושך אותך: עיניים וכפות ידיים אתה שמח כש: אני עם מי שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי? רוב הזמן כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? הטח באירופה או בארה"ב אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה.. חח האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור, לכולם יש קפה אהוב: אייסקפה ריח אהוב: הממ מה מכעיס אותך: יש המון מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הממ אולי הקשבה האדם שעושה לך הכי טוב: כרגע, שחר סגנון מוזיקה אהוב: הכל חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: בית מקצוע שנוא: תנך מורה אהוב: אסנת אוהב את בצפר? לא שונאת נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? תלוי לועס דברים? לא אוהב להתקלח? לא אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן. אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי מתי ואיפה ישן הרבה? כן קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? לא

אניי

שם המורה בכיתה א': מיטל הזיכרון הראשון שלך: נו באמת מאיפה אני יודעת? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כל כךךך חחח אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: דווקא אני הייתי הנורמלית המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית =] מזל טוב לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית DX חחחח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): וואי הרבה. עברתי חמש פעמים וגרתי ב-6 בתים. פעם אחת באשל הנשיא, פעם אחת בבאר שבע, פעמיים הרצליה ופעמיים כפר סבא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לא משהו =/ השיר האחרון ששרת: חח לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי לא זוכרת ממה הפעם האחרונה שבכית: לא מזמן האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: מעדן =] הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שוקו חם השיר האחרון ששמעת: לא זוכרתתת הדיסק האחרון שקנית: וואי שנים לא קניתי דיסק. נראה לי כוכב נולד הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ..לא זוכרת?חח הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה. עזבו, שאני לא אתחיל... הווה: שיער נוכחי: חום מתולתל די ארוך בגדים נוכחיים: סווצ'ר בצפר ומכנסיים כאלה ששכחתי איך קוראים להם... תכשיטים נוכחיים: כלום תמונת דסקטופ נוכחית: NO KANGAROOS IN AUSTRIA חבר\ה? היה...נפרדנו =/ (אני זרקתי :p) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ...חברה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חחחחח כן. עבודה באזרחות אהמ האם אתה עייף? די את מי אתה הכי רוצה לחבק? את זה שמדריך איתי במד"צים ממה הכי נמאס לך? מסילבסטר חחח את מי היית רוצה להרוג? את מי שהמציא את הסילבסטר :( הכי פחות מהנה? סילבסטר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? יכול להיות וטרינרית או פרסומאית איפה אתה הולך לגור? כפר סבא או כל מקום אחר בשרון כמה ילדים אתה רוצה? 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג? מאיפה לי? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אוסטרליההה חושב הרבה על העתיד? לא ממש מפחד ממנו? לא חשבתי על זה כל כך וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי ספר אהוב: אממ....לא יודעת סופר(ים) אהוב(ים): חחח לא מכירה הרבה צבע אהוב: כחולל פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: זה לא נשמע טוב... אבל שיהיה..עיניים אתה שמח כש: אני עם חברים האם אתה חושב יותר מדי? כל כךךךךךך אני הילדה הכי חולמנית בעולםםםםםםם אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אוסטרליה
אדם מפורסם שפגשת: שגיב פרידמן האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור הרבה קפה אהוב: נס ריח אהוב: חחחח הבושם של האקס מה מכעיס אותך: האקס מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שמחה =] האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי סגנון מוזיקה אהוב: ה=כ=ל והכל זה אומר הכל, החל ממזרחי עד לרוק חדר אהוב בבית: שליי מקום אהוב בעולם: אוסטרליה! מקצוע שנוא: אזרחות מורה אהוב: אממ המורה שלי למתמטיקה ותנ"ך אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? לא, אבל חולמת בלי סוף. יש מצב להפרעות קשב וריכוז מעשן? נופ נפגע (רגשית) בקלות? לגמרי נותן מעצמך? יותר מדי לועס דברים? חחחח כמובן אוהב להתקלח? מאד אוהב להתעטש? כןןןן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? חבל על הזמן אוהב לצחצח שיניים? שונאת אכפת לך מאיכות הסביבה? אממ..כן..די.. קונה צרובים/צורב? כמובן. פשועת שכמותי :p אוהב לנסוע או הולך ברגל? אני מאד אוהבת ללכת ברגל אבל לא מתנגדת לנסיעות ישן הרבה? לא קשר לחפצים? לא ממש אוהב חולצות גזורות? כן חיחי אוהב לטייל? שונאת אוהב כפכפים? כמובן לובש בוקסר? נופ שמש או גשם? שמשששש קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? חחחחחחחחחחחחחחח המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כל הזמןןן

עונה

שם המורה בכיתה א': ורד
הזיכרון הראשון שלך: אחי והמטפלת שלו מטיילים ואני צופה בהם מבעד לגדר של הכן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא היה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא היה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן.. 9 פעמים.. נולדתי בקיבוץ אז עברתי מהקיבוץ למערב ראשון וממערב ראשון למזרח ראשון. ממזרח ראשון לבית של חברים בקנדה ומהבית של החברים לבית של לסביות. מהבית של הלסביות לבית של ישראלים שהיו בישראל באותה תקופה ומהבית של הישראלים לבית שכור. מהבית השכור לבית שנקרא TOWN HOUSE ומהTOWN HOUSE לפה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? משעשעת השיר האחרון ששרת: "בשבילי" הדבר האחרון שצחקת בגללו: הכלב שלי הפעם האחרונה שבכית: לוזוכרת האדם האחרון שראית: אמא שלי ואחותי (הן יושבות באותו חדר איתי) הדבר האחרון שאמרת: "אני מכירה את כל הסיפורים שלו בעל פה" הדבר האחרון שאכלת: קרואסון הדבר האחרון ששתית: חלב הדבר האחרון שקנית: ארוחה במקדונלס^^ השיר האחרון ששמעת: אם זו אהבה הדיסק האחרון שקנית: כוכב נולד 4 הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: אין הווה: שיער נוכחי: אין שיעור.. יש חופש..!! בגדים נוכחיים: פיז'מהD: תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: נמר חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבא שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף?כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? את החברות שלי בישראל ממה הכי נמאס לך? מהאימיילים שאחותי שולחת לי כשהיא נמצאת בחדר לידי את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? אין עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לויודעת איפה אתה הולך לגור? בקנדה או ישראל כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? טויוטה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בישראל או בקנדה נשואה חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: ווסטלייף ספר אהוב: GOSSIP GIRL סופר(ים) אהוב(ים): כולם. צבע אהוב: כחול וסגול פריט לבוש אהוב: ג'ינס:D איבר שהכי מושך אותך: החיוך והעינים. אתה שמח כש: אני עם חברות שלי האם אתה חושב יותר מדי? לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ישראל^^ אדם מפורסם שפגשת: חנן גולדברט, ההוא ממי רוצה להיות מיליונר, ועוד כמה. האם יש לך אילו שהם חרטות? לא קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: וניל מה מכעיס אותך: שאלונים שאין להם סוף מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אופטימית האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי מפה סגנון מוזיקה אהוב: ישראלית חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הקניון^^ מקצוע שנוא: פיסיקה מורה אהוב: יש הרבה אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לא נותן מעצמך?כן לועס דברים?לפעמים אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב?לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם ישן הרבה? כן קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לפעמים אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? נעים לי^^ ילדותי? לא חולם בהקיץ? לא

למעלה