שאלון

liraz y

New member
שאלון../images/Emo140.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: גיל: גובה: משקל: מיקום בארץ: ניקים נוספים: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם? זה או זה ספר או סרט? חמוס או מלפפון? סיני או רוסיה? שחור או וורוד? עט או עפרון? מחשב או טלוויזיה? שער ארוך או קצר? מיקי מאוס או פו הדוב? כלב או חתול? פקצות או ערסים? מים או קולה? מעיל או סווטשרט? מתמטיקה או ספרות? שניצל או פסטה? מסנג'ר או אייסיקיו? פסח או חנוכה? חסה או כרוב ניצנים? ספגטי או מקרוני? גלידה או ארטיק? מגנום או מגנום לבן? תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה? בשר או עוף? עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אורז או פתיתים? מלווח או ג'חנון? חמאה או גבינה? סלט ירקות או סלט פירות? מסטיק או סוכריה על מקל? רוק או פופ? רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בריטני ספירס או גוון סטפני? מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? קולד פליי או דה קולינג? בלינק 182 או סאם 41? רוק כבד או רוק רגיל? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ביונסה או אלישיה קיז? אשר או אמינם? המומינים או דרדסים? טלנבלות או מדע בדיוני? בידור או דרמה? אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מכושפות או באפי? דברים אהובים צבע: שיר: דיסק: זמר\ת: סוג מוסיקה: סרט: ספר: אתר: סוג ספורט: אוכל: תוכנית טלוויזיה: אייקון בתפוז: שעור בבצפר: מורה בבצפר: נעליים: האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חייזרים? מכשפות? אלוהים? בטבע? שדים ורוחות? פיות? שלום כלל עולמי? מערכת החינוך? ריפוי בעזרת יוגה? אהבה? שנאה? בחיים שאחרי המוות? אוטופיה? אנשים? בכלום? כוכבים נופלים? האם אתה... מעשן? מתאפרת? לוקח סמים? חולה? מאחר הרבה? שונא את עצמך? אוהב את עצמך? משועמם? פקצה? האם אי פעם... עישנת? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? שברת פעם שן? עשית טיפול שיניים? הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? טעמת קליק XL? פגשת אי פעם את מתי אטלס? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? רצית שיהיה לך זנב? ראית סרט כחול? הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בלעת כפתור? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? התאהב פעם במורה? באבא\אמא של חבר\ה? בדמות מספר\סרט? במישהו מאותו מין? חווית אהבה חד צדדית? קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מה יש לך מאחורי הדלת? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? צריך לשירותים? שומע מוסיקה? מלטף חיה? חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? על מי אתה חושב עכשו? מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? מה דעתך על:
?
?
?
?
? |קסם?
?
?
?
?
?
?
?

כנראה ממש ממש משעמם לי

דברים בלתי מקוטלגים: שם: שני גיל: 16 גובה: 166 משקל: שמור במערכת מיקום בארץ: מודיעין ניקים נוספים: אוהו יש הרבה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 5 מהו מספר המזל שלכם? 5 כמה חברים טובים יש לכם? אף פעם אי אפשר לדעת זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? רוסיה שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עפרון מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו כלב או חתול? כלבה פקצות או ערסים? ערסים מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? אמממ לודעת גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? כוורת קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רוק "רגיל" מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייג' ואן ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? באפי דברים אהובים צבע: סגול שיר: יש יותר מדי דיסק: כנ"ל זמר\ת: כנ"ל סוג מוסיקה: רוק ישראלי בעיקר סרט: 10 הדברים שאני הכי שונאת אצלך ספר: אניהו / אתגר קרת אתר: ישאבלוג סוג ספורט: כדורסל אוכל: שניצל תירס תוכנית טלוויזיה: אבודים אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: תאטרון מורה בבצפר: המורה להתאטרון נעליים: אולסטאר האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כע חייזרים? לא מכשפות? כע אלוהים? לפעמים בטבע? כע שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? איכ ריפוי בעזרת יוגה? כע אהבה? כע שנאה? כע בחיים שאחרי המוות? לא אוטופיה? הא? אנשים?כע בכלום? לפעמים כוכבים נופלים? כע האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? כע לוקח סמים? לא חולה? בראש מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? לא משועמם? כע פקצה? כאילו שיואו ... ברורררררררר האם אי פעם... עישנת? כע ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כע ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כע שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כע הקאת במקום ציבורי? כע שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כע היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחח כע עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כע ... אין לי כוח לספר יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש ממש לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כע ליומולדת 16 שלי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כע פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי?! יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כע רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כעע רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כע זה כיף בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כע נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כע התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כע במישהו מאותו מין? כע חווית אהבה חד צדדית? כע קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? למי יש כוח לקום בכלל?!??? קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? טוב נו ... הכלב. קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? טושים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? ארון תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? דף שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? לודעת ... כל המשחקים פה זה של אח שלי מה יש לך מאחורי הדלת? קיר תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? עוד תמונה מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? שפריצר של חלונות לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אורז איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין כזה דבר פה בבית תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? שיחה באיי סי תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? שקט כברררר ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? רק על הבגרות מחר תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? על הבוחנים של מחר מה אתה חושב על אותו אדם? בני זונות האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן ... מלישון. מה דעתך על: ? ? ? ? ? |קסם? ? ? ? ? ? ? ? אתם לא באמת רוצים שאני אענה על זה יומטוף

בוֹטן

New member
Did It!

דברים בלתי מקוטלגים: שם: ענבר גיל: 16 גובה: 1.60 ובמבה משקל: קילו וחצי מיקום בארץ: ראש העין ניקים נוספים: בתפוז?? אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? 7? כמה חברים טובים יש לכם? אין לי חברים זה או זה ספר או סרט? בהארי פוטר או בד"כ?:p סתם סתם. סרט. חמוס או מלפפון? אה??? סיני או רוסיה? WT..? שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? ערסים מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרטטטט!!! מתמטיקה או ספרות? קשה. שני מקצועות יחידים שאני אוהבת... אללה מתמטיקה :p שניצל או פסטה? פסטה... אלא אם כן זה שניצל תירס :) מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? פסח!! חסה או כרוב ניצנים? חסה נמנמנמ ספגטי או מקרוני? מה ההבדל? יענו עם רוטב או בלי? עם. גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד יאכס גבינה בשר או עוף? חסההההה עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? חסההההה [אללה תימן אללה ראש העין :)] חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל!!! רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי
בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון מלכה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? כולם שווים ?משינה או כוורת? קשה לי קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג. בלינק 182 או סאם 41? קשה לי. רוק כבד או רוק רגיל? רגיל בהחלט. מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית חח מה אני צ'יקיטיטה? ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה :) אשר או אמינם? אמינם!! הראפר היחיד ששווה משהו. המומינים או דרדסים? המומינים כי הם שמנים. טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות!! במיוחד בע"מ בידור או דרמה? יענו קומדיה או דרמה? קומדיה!! אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות! דברים אהובים צבע: כל צבע שהוא לא סגול שיר: יש יותר מדי אוף. Don't Wanna Miss A Thing כי זה קלאסיקה דיסק: פצעים ונשיקות או Nevermind זמר\ת: אין כוס#%*%$. עברי לידר? סוג מוסיקה: רוק לסוגיו סרט: נמנמנמ. אלאדין, בלו קראש והחברה שלי. ספר: מיקוד בהיסטוריה א' לקיץ 2005 של אנקורי :) אתר: תפוז סוג ספורט: אקסטרים! גלישה על כל דבר אפשרי, כדורסללללל!! אוכל: קרח תוכנית טלוויזיה: חברים אייקון בתפוז: לא אוהבת אייקונים. שעור בבצפר: מתמטיקה, ספורט וספרות :) מורה בבצפר: ורה :p סתם אמממ אביבה! נעליים: מידה? 34 וזובי עליכם:p האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? רובם. חייזרים? לא. מכשפות? לא. אלוהים? כן. בטבע? כן. שדים ורוחות? כן :( פיות? לא שלום כלל עולמי? חח לא מערכת החינוך? לאאאאאאא ריפוי בעזרת יוגה? כן אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? לבריאות אנשים? אה? בכלום? בטח כוכבים נופלים? כן :) האם אתה... מעשן? פסיבית מתאפרת? עיפרון שחור...? לוקח סמים? ב"ה חולה? בכל דבר אפשרי מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? משתדלת משועמם? מאוד! פקצה? שיואו כאילו לא האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? יום כיפור חחחח, קורה לטובים ביותר. ישנת יותר מ30 שעות ברצף? 30? הגזמה, לא:p 21 זה השיא שלי, באמאשלי אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? כן :( ראית חתול מת במציאות? כן :( שברת פעם שן? כן עשית טיפול שיניים? חחחחח ממש הקאת במקום ציבורי? האמת שלא :p שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אני מניחה שכן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אמאלה מה? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) טיול שנתי 2005 לנצח :) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן, מודה. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לכ"כ הרבה דברים. כל שנה זה קורה מחדש עם רוק עצמאות עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? טעות חיי פגשת אי פעם את מתי אטלס? אלי מרקוווווווו!! בטח חחח נראה לי המפורסם הראשון שפגשתי ברחוב יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חחח לא יודעת אני לא חושבת היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כל הזמן רצית שיהיה לך זנב? לא נראה לי ראית סרט כחול? אני? מה פתאום :p הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחחחח יכול להיות בלעת כפתור? כמה תיקנת מורה על שגיאה? מורה ללשון על שגיאה בעברית. אחחח הבורות, ולחשוב שנכשלתי בבגרות... נתקעת במגלשה? לא חח אבל נתקעתי בקיר שבסוף של מגלשה :p שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כל כך הרבה שמוווות. עדי :p בגלל כמה אנשים התאהב פעם במורה? יובל?! באבא\אמא של חבר\ה? לא חח בדמות מספר\סרט? כן :( במישהו מאותו מין? לא נראה לי. חווית אהבה חד צדדית? כן :/ לשני הכיוונים קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? אני עומדת על קלסר סיכומים בהיסטוריה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? לא יודעת אבל נתקעתי בקיר קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? טמפונים :) ומכתבים מחברים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? הקיר די להיות סדיסטים!! המחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? שירותים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתי? בגד כחול קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? סיכומים בהיסטוריה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סוליטייר מה יש לך מאחורי הדלת? קיר תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? אבק מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? דאודורנט לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אוכל? במבה והרבה. איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? מצד ימין שלי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? החולצה הירוקה הזוהרת שנאי לובשת בתמונה שלי שעל המסך תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? רחוב? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? הרבה דברים אבל לא רואים את הרצפה. צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? תמיד מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? ללמוד להיסטוריה :'( תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? יותר על שפיותו. על מי אתה חושב עכשו? נטלי מה אתה חושב על אותו אדם? יש לה יומולדת עוד יומיים האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? ללמוד להיסטוריה חחחח מה דעתך על: ? ? ? ? ? |קסם? ? ? ? ? ? ? ? אני לא רואה סמיילים כי העתקתי את השאלון אז אני אדלג על החלק הזה, תודה.

IkMfNiY

New member
אפעם לא מתנגדת לשאלונים ../images/Emo42.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: יעל גיל: 17 גובה: 1.62 :X משקל: כמו שמישהי אחרת אמרה- "שמור במערכת" :X מיקום בארץ: חיפה ניקים נוספים: בתפוז היו הרבה. בכלליות הראשונים שהיו לי הם יעלוש דיגורי וcasperit. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 מהו מספר המזל שלכם? 87 כמה חברים טובים יש לכם? ממש ממש טובים? 5 [אבל יש עוד מחוץ לישע] זה או זה ספר או סרט? תלוי מה חמוס או מלפפון? ארר? סיני או רוסיה? אממ :X שחור או וורוד? ורוד בהחלט =+= עט או עפרון? עיפרון זה שסקי מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך [אבל לא יותר מדי] מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול? כלב [למרות שאני מפחדת מהם, אבל...] פקצות או ערסים? פקעצות, כי יש לנו דברים במשותף :X מים או קולה? מים, למרות שקולה זה יותר טעים P: מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה 4 יחידות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד :X בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד :X אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מעולם לא אכלתי את שניהם.... חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוקפופ :X רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? כוורת קולד פליי או דה קולינג? קולד פליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 [אפשר לעבור לישראלים?] רוק כבד או רוק רגיל? רגיל, רוק כבד זה איכסה מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית
ביונסה או אלישיה קיז? לא רוצה לשמוע את שתיהן אשר או אמינם? כנ"ל המומינים או דרדסים? דרדסים, יותר התחברתי אליהם בילדותי P: טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות P: בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 24 ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? מכושפות [סתם, אין לי
] דברים אהובים צבע: ורוד וכתום צומי שיר: השיר שלי של ד"ר קספר והפוך ב
של מוניקה סקס דיסק: הו הו :X נאמנה לדיסק הראשון שלי זמר\ת: יש הרבה סוג מוסיקה: רוקפופ ישראלי סרט: אני והחבר'ה וget over it ספר: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן [בא לי כבר ספר שישי!] אתר: www.drkasper.com סוג ספורט: בלעכס :X אוכל: נקניקיות בבצק עלים תוכנית טלוויזיה: יש הרבה [בעיקר ריאליטי, ופאוור פאף] אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: תקשורת מעשית [למרות שזה מחוץ לביצפר, אבל זה הרי נחשב לחלק מביצפר] מורה בבצפר: לא יודעת נעליים: כפכפים. או נעלי ספורט אדומות של סקצ'רס. האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לחלוטין חייזרים? כמובן מכשפות? מה זה להאמין במכשפות? יש מכשפות, פשוט לא עם אף ארוך ומטאטא... אלוהים? נדמה לי שכן בטבע? כמובן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי?
מערכת החינוך? לא :X ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? נדמה לי שכן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה?
אנשים? כן בכלום? גם כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לפעמים לוקח סמים? לא חולה? לא ברגעים אלו מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לא שונאת אבל גם לא לחלוטין אוהבת אוהב את עצמך? ^ משועמם? תמיד פקצה? כן, קצת האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא נראה לי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן :\ שברת פעם שן? כן עשית טיפול שיניים? לא נראה לי הקאת במקום ציבורי? כן, אני מעדיפה לעבור לשאלה הבאה שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לצערי היו מורות שחיקו אותה עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ, היתה לנו איזו מורה ללשון שהיתה ממש גזענית ומגעילה, היא לימדה אותנו בז'- ח', ובט' נתנו לה ללמד אותנו שוב כי היא ביקשה [משום מה היא חשבה שאנחנו אוהבים אותה]. אז בתחילת ט', חברות שלי ואני דיברנו עם המנהלת ובלה בלה בלה והיא לא לימדה אותנו. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כמובן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) ספרי הארי פוטר, הצלצול 2 [סרט גרוע] ועוד עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? אה, בתקופת שאהבתי את לחיי האהבה, בטח כן :Xיצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? יכול מאוד מאוד להיות שכן P: היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? הרבה פעמים רצית שיהיה לך זנב? לא ממש ראית סרט כחול? אני תמימה!!! אבל פעם אנשים שהייתי אצלם שמו וזה היה כ"כ דוחה :\ הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא, אבל עגיל כן תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כן [סדריק דיגורי] במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כמובן קום מהכסא תצעד שני צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? רצפה קום מהכסא תצעד שני צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אין כאן משהו כזה, וכותבים שני צעדים :X קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? סכו"ם קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מדפסת נדמה לי לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? דלת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? ג'ינס קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר הלבן שהכי קרוב אלייך? קיר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? איזה משהו של אח שלי מה יש לך מאחורי הדלת? איזו? P: תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? אין כאן תמונה קרובה מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לא יודעת לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? כל הארונות באותו גודל איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? בחדר שלי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? באמאשלי [זה מההודעה של בוטן] תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? נוף ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? על מי שכתב את השאלון מה אתה חושב על אותו אדם? אוקי האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אני שמחה להגיד שלא מה דעתך על:
? אין לי דעה מיוחדת לגביו
?
? חביב למדי
? שימושי
? שימושי
? שימושי
?אין לי דעה מיוחדת לגביו
?אין לי דעה מיוחדת לגביו
? חמוד =+=
? חמוד -_-
?אין לי דעה מיוחדת לגביו יעל

אללי

דברים בלתי מקוטלגים: שם: מורי גיל:24 גובה:164 משקל:במת שאין לי מושג נראה לי משו בסביבות ה 50 .. מיקום בארץ:ירושלים ניקים נוספים:ומומית, פינקי מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?9 מהו מספר המזל שלכם?204 כמה חברים טובים יש לכם?5 זה או זה ספר או סרט? ספר תמיד ספר חמוס או מלפפון?מלפפון סיני או רוסיה?סיני
שחור או וורוד? שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה? תלוי שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו
אפעם לא אהבתי את מיקי
כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?ערסים מים או קולה?קולה
מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?ספרות שניצל או פסטה?שניצל
מסנג'ר או אייסיקיו?MSN פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני? מקורני גלידה או ארטיק?קרטיב
מגנום או מגנום לבן? שונאת מגנום |נסקלת| תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים?פתיתים מלווח או ג'חנון?ג'חנון חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי
בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? מזה לא שחורה? משינה או כוורת? כוורת קולד פליי או דה קולינג?קולדפליי בלינק 182 או סאם 41?בלינק רוק כבד או רוק רגיל?רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית
ביונסה או אלישיה קיז?אפחת אשר או אמינם? אפחד המומינים או דרדסים?אוו קשה לבחור בין סוטים , נלך על המומינים טלנבלות או מדע בדיוני? מד"ב בידור או דרמה?תלוי במצב רוח אמטיוי או וי אייג' ואן?VH1 ערוץ 3 או סטאר וורלדז?3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע:כחול שיר:מלאך של אביב גפן דיסק:יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר זמר\ת:דנה ברגר סוג מוסיקה:ישראלית סרט:הנסיכה הקסומה ספר:באדולינה של גבי ניצן אתר:
סוג ספורט:אתליקה אוכל:של אמא תוכנית טלוויזיה:חברים אייקון בתפוז:|פטריה| /
שעור בבצפר: מורה בבצפר: נעליים:כפכים האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?בטח חייזרים?ברור מכשפות?לא אלוהים?כן בטבע??????? שדים ורוחות?כן פיות?כן שלום כלל עולמי?לא מערכת החינוך?לא ריפוי בעזרת יוגה?אה? אהבה?כן שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?כן אוטופיה?נמנמ אנשים?לא תמיד בכלום?שו???. כוכבים נופלים?כן האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?כן לוקח סמים?לא חולה?לא מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך?לא משועמם?לא פקצה?לא האם אי פעם... עישנת?כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום?לר ישנת יותר מ30 שעות ברצף?אולי אושפזת בבית חולים?לא ראית אדם מת במציאות?כן ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא נראה לי יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)אני לא זוכרת עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?כן פגשת אי פעם את מתי אטלס?מי??????? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה?לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?כן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? פח קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? דובי קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?תמונה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? מלא שטיות שלי קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? אין לי מראה שם תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? מגבת קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שקית שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? נמו מה יש לך מאחורי הדלת? כלום תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?פתק מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?של המקלדת לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?שימורים איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?אין לי נעל אדומה תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? המסנג'ר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? בית ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? ריצפה צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?כן מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?לא משנה מה אתה חושב על אותו אדם? שאני אוהבת אותו לאללה האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ^^

דברים בלתי מקוטלגים: שם: עדן גיל: 15 וכמעט 10 חודשים P: גובה: מטר 68 משקל: :X מיקום בארץ: אשדוד ניקים נוספים: :X מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? 7 כמה חברים טובים יש לכם? :X זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? חמוס? P: ברור ש |חמוס| :X סיני או רוסיה? :X שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי ^^ כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? :X מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט. אני שונאת מעילים :X מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? ארטיק
מגנום או מגנום לבן? מגנום
תותים או דובדבנים? דובדבנים
עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד. אני שונאת עוגות גבינה P: בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכיה ^^ רוק או פופ? רוק
רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? :X משינה או כוורת? קשה קולד פליי או דה קולינג? קולד פליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? באמצע ^^ מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית
ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה אשר או אמינם? :X המומינים או דרדסים? הבמומינים טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בידיוני בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? באפי דברים אהובים צבע: כחול שיר: "תראו אותי"- מופע הארנבות של ד"ר קספר דיסק: הדיסק הכחול- מופע הארנבות של ד"ר קספר זמר\ת: נימרוד שיקלר סוג מוסיקה: רוק ישראלי סרט: טרויה ספר: הארי פוטר ומסדר עוף החול אתר: תפוז סוג ספורט: לישון אוכל: ספגטי תוכנית טלוויזיה: מתים במשרה חלקית ועמוק באדמה אייקון בתפוז:
|חמוס| שעור בבצפר: :X מורה בבצפר: :X נעליים: אולסטאר ^^ האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כה חייזרים? כה מכשפות? כה אלוהים? לא בטבע? כה שדים ורוחות? כה פיות? כה שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? כה אהבה? לא שנאה? לא בחיים שאחרי המוות? כה אוטופיה? מה? אנשים? לא בכלום? :X כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? חס וחלילה מתאפרת? רק בעיניים לוקח סמים? לא חולה? בשכל P: מאחר הרבה? לפעמים שונא את עצמך? כה אוהב את עצמך? לא משועמם? כה פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כה ^^ ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא :X אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כה שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כה הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כה היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא P: חחחחחחח עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כה :] חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) :X עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? אפפעם לא עישנתי כלום טעמת קליק XL? כה פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כה רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחחחחחחחחחחחחח לא בלעת כפתור? לא
תיקנת מורה על שגיאה? כה נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כה התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא
בדמות מספר\סרט? כה במישהו מאותו מין? לא :X חווית אהבה חד צדדית? כה קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? ריצפה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? כלום קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תיקרה? P: קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? ספרים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? האקווריום וכל המכשירים שבו :X לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור ^^ קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? הקיר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? משחק של סקורה וקלפי הקלאו ? P: מה יש לך מאחורי הדלת? חדר תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? שולחן מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? :X לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? שקיות ^^ איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? :X תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? הבלוג של יעלע P: תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? אוויר ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה P: צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? אפאחד מה אתה חושב על אותו אדם? :X האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על:
? אני צריכה אחד :X
? מזכיר לי את יעלע
|זבל|? להקת זבל
כי רוק ישראלי זה לא זבל
? מזכיר לי הארי פוטר ^^
? פסדר :X
? גם מזכיר לי הארי פוטר ^^
? :X
? אני רעבה :X
? אני צריכה P:

•No¥a•

New member
יאללה ><

דברים בלתי מקוטלגים: שם: נויה גיל: 13 גובה: 1.50+ (לא'דעת, כבר חצי שנה שלא מדדתי :X) משקל: 40 + מיקום בארץ: צפון >< ניקים נוספים: טולית מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? - כמה חברים טובים יש לכם? 2 זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? אפאחד סיני או רוסיה? סיני
שחור או וורוד? אפאחד עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? תלוי שער ארוך או קצר? תלוי מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי כלב או חתול? חתול פקצות או ערסים? פקאצות
מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות (!!) שניצל או פסטה? ביחד :p מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים?
ספגטי או מקרוני? זה לא אותו דבר..? גלידה או ארטיק? שנייהם
מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף זה סוג של בשר >< *$&^(#@~ עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? גם וגם מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אפאחד
בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני אבל לפני הרבה זמן מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? ?! משינה או כוורת? קשה >< קולד פליי או דה קולינג? קולדפליי (!!) בלינק 182 או סאם 41? שיהיה בלינק רוק כבד או רוק רגיל? גם וגם מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אפאחת אשר או אמינם? נגיד אמינם המומינים או דרדסים? קשה
טלנבלות או מדע בדיוני? עדיף טלנובלות... S: בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייג' ואן ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? אפאחד דברים אהובים צבע: - שיר: the misery - sonata arctica דיסק:כרגע.. coming up - suede זמר\ת: דנה ברגר סוג מוסיקה: רוק סרט: 5 בנות יפות ספר: - אתר: - סוג ספורט: - אוכל: - תוכנית טלוויזיה: Y ב-10 XD אייקון בתפוז:
כה חמוד ^^ שעור בבצפר: ספרות מורה בבצפר: מחכנת שלי
נעליים: לא משנה, העיקר שיהיו נוחות האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? - חייזרים? - מכשפות? - אלוהים? - בטבע? - שדים ורוחות? - פיות? - שלום כלל עולמי? - מערכת החינוך? - ריפוי בעזרת יוגה? - אהבה? - שנאה? כע בחיים שאחרי המוות? - אוטופיה? - אנשים? - בכלום? - כוכבים נופלים? - האם אתה... מעשן? לא >< מתאפרת? לא >< לוקח סמים? לא >< חולה? לא >< מאחר הרבה? לא הרבה אבל יש פעמים שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? לפעמים משועמם? כע פקצה? אולי האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? יכול להיות ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא... אושפזת בבית חולים? כע ראית אדם מת במציאות? יכול להיות ראית חתול מת במציאות? כע
שברת פעם שן? לא.. עשית טיפול שיניים? סטימות.. הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כע היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כע XDD עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא..
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא שזכור לי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא! טעמת קליק XL? כע פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא.. יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא o_O היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא XD קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כע רצית שיהיה לך זנב? לא XD ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא.. בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? לא שזכור לי נתקעת במגלשה? טחח.. יש מצב שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כע התאהב פעם במורה? לא
באבא\אמא של חבר\ה? לא!! בדמות מספר\סרט? לא XD במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא בדיוק קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? קיר קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? o_O קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה (?) קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דפים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? נגיד טלויזיה >< לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור
קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? חולצה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? נגיד סוליטר.. מה יש לך מאחורי הדלת? >< תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? >< מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לא יודעת >< לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? בטח כלי מטבח >< איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין לי נעל אדומה *@#$*%#@!*^% תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? חלון שיחה במסנג'ר שלי ושל חברה שלי תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? כיסא ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה >< צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כע מלטף חיה? לא >< חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? לא עיניינך >< מה אתה חושב על אותו אדם? כנ"ל האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא >< מה דעתך על:
? גאיי.
? כנ"ל ><
? ><
? ><
? ><
? ><
? ><
? ><
? ><
? ><
? ><
? ><
? ><

hodayoyo

New member
המממ../images/Emo60.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: הודיה גיל: 17 וחצי גובה: 1.67 ככה מיקום בארץ: מודיעין ניקים נוספים: רק הודיויו מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 מהו מספר המזל שלכם? 6 כמה חברים טובים יש לכם? 2 זה או זה ספר או סרט? תלוי איזה.. חמוס או מלפפון? חמוס סיני או רוסיה? סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? לא זה ולא זה מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? כרוב ניצנים ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? לא זה ולא זה עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובייי בריטני ספירס או גוון סטפני? בעעע
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? כוורת שליטה קולד פליי או דה קולינג? קולדפלייי בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה אשר או אמינם? שנייהם בעעע המומינים או דרדסים? מומינים טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 24 ?! ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: כתום (בלי דעה פוליטית) שיר: אני לא מאמין- דניאל דיסק: המממ כרגע- שרון הולצמן זמר\ת: יהלי סובול, פיטרוט, שא"צ (מוניקה, בקיצר), נימרוד
, גלעד שגב, נעם רותם, יוני בלוך, ירמי קפלן... סוג מוסיקה: רוק ישראלי! סרט: אקס מן 1+2, מולין רוז' וטרילוגיית שר הטבעות ספר: מכונת הנצח של אלכס- הגר ינאי, ספרים של רם אורן ואורי אדלמן אתר: תפוז
סוג ספורט: הממ כלום?!
אוכל: שוקולדדדד תוכנית טלוויזיה: כל מיני אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: כלום?! מורה בבצפר: המורה למתמטיקה נעליים: מה איתן?!
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? ככה בטבע? ברור שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? כן, ממש... מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? הממ ככה אהבה? שיהיה שנאה? תמיד נחמד
בחיים שאחרי המוות? הממ לא יודעת אוטופיה?
אנשים? כמעט ולא בכלום? למה לא? כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לא לוקח סמים? לא חולה? מצוננת כל השנה
מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? כן אוהב את עצמך? לא משועמם? תמיד פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? רק פסיבית
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? המממ לא נראה לי ישנת יותר מ30 שעות ברצף? 30?!? לא... 15 זה מספיק אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כאילו בזמן אמת? לא, אבל מלא חיות דרוסות... שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? יש לי קוביות... איכסה הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? תמיד
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחח לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא נראה לי יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? יצא... חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) המממ להולדת אחיין שלי?! עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כהה פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? הממ?! היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא נראה לי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? הרבה פעמים רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא נראה לי תיקנת מורה על שגיאה? נראה לי שכן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? הרבה פעמים... התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? יש המון אנשים יפים וחמודים וזה, אבל זה לא מגיע לאהבה במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? כיסא! קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? מגבת?! קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה!! קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? ניילונים וניירות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? ארגז עם כל מיני דברים לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? ארון ומקלחת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?עוד בגד שחור
קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? אבא שלי!
שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין לי משחקי מחשב :X מה יש לך מאחורי הדלת? קיר! תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר! מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אי שם במחסן... לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אין לי כוח ללכת עד המטבח... איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? על הרגל שלי
תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? בכל השטויות שיש לי על הדסקטופ תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? גינה ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה!! צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? הממ בערך מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן... ללמוד להיסטוריה תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן, מה עבר עליו ולמה הוא לא קיבל טיפול פסיכיאטרי?! על מי אתה חושב עכשו? עדיין על כותב השאלון מה אתה חושב על אותו אדם? ^ האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, נו... ללמוד להיסטוריה מה דעתך על:
? שעוים מעוררים זה השטן!
? בוקר... בעעע
? אין מקום :X
? שינה?
? גינה
? מופע הארנבות של ד"ר קספר
? מואההה
? גפילטע
? אכלתי היום
? מתן... מפורום ערוץ 24
? פרדייי
? רוצההההה
? אחיין שלי

שלי חלק א

דברים בלתי מקוטלגים: שם: ענבל גיל: 18 וחצי גובה: 156 משקל: לא יודעת.. מיקום בארץ: איי שם מעבר לקשת ניקים נוספים: מה? מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 מהו מספר המזל שלכם? אין לי כזה כמה חברים טובים יש לכם? טובים טובים טובים?? 3 זה או זה ספר או סרט? תלוי חמוס או מלפפון? חמוס סיני או רוסיה? סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? תלוי שער ארוך או קצר? תלוי מיקי מאוס או פו הדוב? פו כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? אוייי נורא... אבל עדיף פאקצות מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מה ההבדל??? גלידה או ארטיק? פרוזן יוגורט? תותים או דובדבנים? שניהם ביחד... עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? תלוי במצב רוח רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי
בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? משינה קולד פליי או דה קולינג? שניהם... בלינק 182 או סאם 41? 182 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? תלוי בידור או דרמה? שניהם סבבה אמטיוי או וי אייג' ואן? VH1 ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות
דברים אהובים צבע: ירוק שיר: יש הרבה דיסק: כנ"ל זמר\ת: שאלות מכשילות סוג מוסיקה: הכל סביל.. חוץ ממזרחית סרט: אין לי אחד ספר: ימי שלישי עם מורי אתר: שו? סוג ספורט: כל מה שתחתרותי ויש בו כדור... אוכל: אין לי מושג תוכנית טלוויזיה: ER אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: ספרות+ הבעה מורה בבצפר: המורה לספרות +הבעה נעליים: DR מרטינס האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לא חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? לא בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? לא אוטופיה? הא? אנשים? לפעמים בכלום? כן.. דיי. כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לא ממש לוקח סמים? לא חולה? בראש... מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? כן אוהב את עצמך? לעיתים משועמם? מאודדדדד פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? 30?? לא.. 25 כן.. אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? הא?? יעני.. לוויה כאילו? ראית חתול מת במציאות? דרוס על הכביש? שברת פעם שן? כן עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא וטוב שכך.. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן.. לא היה טיול.. עשינו הפגנה.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא.. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא.. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי אף פעם.. טעמת קליק XL? לא.. פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא.. היא נראית אחלה בנאדם קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא אבח אין לי בעייה לעשות את זה רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחחחחחחח לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא!!!!!!!!! באבא\אמא של חבר\ה? לא!!!!!!!! בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? נעל קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? מגבת? קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? משקוף קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? ניירות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מגהץ? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? ארון תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חחח עוד בגד שחור קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? קיר שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין לי משחקי מחשב מה יש לך מאחורי הדלת? קיר תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? שולחן מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? מה השאלה המפגרת הזאת?. לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? כוסות איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? בחדר שלי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? שיחה באייסיקיו תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? גינה ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן על מי אתה חושב עכשו? על הדביל שכתב את זה מה אתה חושב על אותו אדם? אידיוטטטטטטטטט האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן.. ללמוד למגן בביולוגיה...

..

דברים בלתי מקוטלגים: שם:עינב גיל:15 וחצי גובה:1.65 משקל:50 וזה משתנה כל הזמן מיקום בארץ:חור ליד מודיעין/רמלה? ניקים נוספים:איפה? מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6 מהו מספר המזל שלכם?8 אבל תאחלס אני לא מאמינה בזה. כמה חברים טובים יש לכם?לאדעת. זה או זה ספר או סרט?סרט חמוס או מלפפון?מלפפון סיני או רוסיה?סיני שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?פקצות מים או קולה?מים מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?ספרות שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?שניהם פסח או חנוכה?לא זה ולא זה חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?לאדעת גלידה או ארטיק?ארטיק מגנום או מגנום לבן?מגנום לבן תותים או דובדבנים?שניהם. עוגת שוקולד או עוגת גבינה?לאדעת..שניהם בשר או עוף?עוף וגם לא. עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?שניהם!!! חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות?שניהם. מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?אףאחד. בריטני ספירס או גוון סטפני?אףאחת. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת?לא שחורה.. קולד פליי או דה קולינג?אףאחד. בלינק 182 או סאם 41?סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל?רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ברור ביונסה או אלישיה קיז?אףאחת. אשר או אמינם? אךאחד. המומינים או דרדסים?שניהם. טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן?לאדעת ערוץ 3 או סטאר וורלדז?סטאר... מכושפות או באפי?באפי דברים אהובים-הכל בתקופה האחרונה לא קבוע. זה משתנה.. צבע:כרגע? אפור שיר:אין דיסק:כרגע דניאל סלמון הישן. זמר\ת:דניאל.. סוג מוסיקה:רוק סרט:אין ספר:לא קוראת. אתר:אין. סוג ספורט:אין..פחח אוכל:הכל, בצק בעיקר תוכנית טלוויזיה:אין אייקון בתפוז:אין שעור בבצפר:אין מורה בבצפר:אין נעליים:האולסטאר והואנס. האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?לא חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?ממש לא בטבע?מזאת אומרת? שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?לא מערכת החינוך?לא ריפוי בעזרת יוגה?לא יודעת, לא ניסתי. אהבה?לא יודעת שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?אולי אוטופיה?לא אנשים?לא ממש בכלום?? כוכבים נופלים?ראיתי כמה, להאמין? מה יש להאמין? האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?עיפרון שחור..נחשב? לוקח סמים?לא חולה?לא מאחר הרבה?לא שונא את עצמך?כן אוהב את עצמך?לא משועמם?מאוד פקצה?אחרים יחליטו. אני מי שאני.. האם אי פעם... עישנת?X: ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?כן ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)כן.. יותר מידי פעמים אין לי כוח לספר|: על מורות שעיצבנו, ועל שמורה מסויים לא מלמד אותנו וחרא כאלה..לא רציני. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)סודי. חאחא. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?לא, בצעם אולי.. פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כןןןן בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן.. נתקעת במגלשה?לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא בדמות מספר\סרט?לא במישהו מאותו מין?לא חווית אהבה חד צדדית?כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?פוך קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? פוך קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? מעילים קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דפים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? סוני פלסטיישבלע. לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? מברשות שינים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור.. קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? קרם הגנה? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין. אני לא משחקת במחשב.. מה יש לך מאחורי הדלת? מעילים תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר. מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לאדעת לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? סכינים איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין לי נעל אדומה. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תמונה תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? כלום ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? פוך צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?לא מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו?אףאחד. מה אתה חושב על אותו אדם?.. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא אין לי דעה על אייקונים.. פאק ממש משעמם לי.

red butterfly

New member
../images/Emo26.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: אילת גיל: 16 גובה: 1.65 בערך משקל: לא יודעת מיקום בארץ: ראש העין ניקים נוספים: אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 מהו מספר המזל שלכם? 3 כמה חברים טובים יש לכם? אין לי חברים זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? אממ.. לא זה ולא זה שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? פקצות :| מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? שני החגים האהובים עליי :) חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? שומדבר עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? איכס עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אפחד בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? שניהם קולד פליי או דה קולינג? נגיד קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית :) ביונסה או אלישיה קיז? אפחת אשר או אמינם? אפחד המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלה בע"מ :) בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אממ.. אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: אדום שיר: השיר שלי-מופע הארנבות של ד"ר קספר דיסק: נכון לעכשיו הדיסק של פיטר :) זמר\ת: נימרוד שיקלר סוג מוסיקה: רוק (בעיקר ישראלי) סרט: אפקט הפרפר ספר: רגעי האור.. בין הספרים היחידים שקראתי אתר: נגיד שתפוז
סוג ספורט: כדורסל אוכל: פיצה תוכנית טלוויזיה: טלנובלה בע"מ אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: מתמטיקה מורה בבצפר: ענת.. למרות שהיא כבר לא מלמדת אותי נעליים: ספורט האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן :| חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? לא בטבע? נראה לי שכן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? אולי עוד מאתיים שנה בערך מערכת החינוך? ברור
ריפוי בעזרת יוגה? כן אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? אממ לא יודעת אוטופיה? כן אנשים? יש מעטים כאלה בכלום? אממ.. כן? :| כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? קצת לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? חחח כן שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? מחבבת משועמם? אפשר להגיד פקצה? כאילו דה האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? כן ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? בצפר נחשב? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אממ לא שאני זוכרת היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? נדיה :| עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר( בערך.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חיכיתי למשהו קרוב ל3 שנים וסוף סוף זה קרה :) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי טעמת קליק XL? כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא שזכור לי יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא:| קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא את כל כולי אבל עשיתי מה שיכולתי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא נראה לי רצית שיהיה לך זנב? חחחחח לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? אממ יש מצב שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? נעליים קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אין קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? כל מיני.. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? מקלחת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? כלום קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? מנורה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סוליטייר
מה יש לך מאחורי הדלת? כלום תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? ספר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אין לי כוח לבדוק :| איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? בחדר תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? מסנג'ר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? הבית של השכנים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? עזבו אותי נו:| צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא עכשיו חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן על מי אתה חושב עכשו? שירן מה אתה חושב על אותו אדם? שהיה לי כיף לפגוש אותה היום :) האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא ואין לי כוח לחלק הבא

אני עונה אז תקראו חחח

דברים בלתי מקוטלגים: שם: בר גיל: 15 גובה: מטר שישים וחמש משקל: חחח בחייים לא מיקום בארץ: מרכז תל אביב ניקים נוספים: אין לי חחח מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 מהו מספר המזל שלכם? 7 כמו של כולם חחח למדתי עלל זה בהסתברות כמה חברים טובים יש לכם? מלאנטה בעיקרון יש לי חמש חברות קרובות ויש לי עוד 21 חברים הכי טובים לכתוב את כולם? עיקרם זה דרורי חחח זה או זה ספר או סרט? סרא חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? רוסי שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב כי אפשר אתץ שניהם שער ארוך או קצר? ארוך לבנים וגם לבנות חחח מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? עקסים מתייחסים יפה לבנות :) מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווצרט מתמטיקה או ספרות? ספרות אומני עד המוות שניצל או פסטה? פסטה הכי טוב פחמימות מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו כי אני לא יודעת להפעיל מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח יש חופש יותר ארוך חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? גלידה קלאסי מגנום או מגנום לבן? מגנום קלאסי תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתם מלווח או ג'חנון? גחנון חמאה או גבינה? גבינה נאי שונאת חמאה שונאת בבעעעעע סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? יש לי שילו סוכריה שהופכת למסטיקה רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? שחורה ומשינה קולד פליי או דה קולינג? קולד פליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? הדרדסים זה סידרה נאצית ( הגזע הארי כחול... גרגמל עם אף גדול ויש לו חנוכיה בבית ) אז המומינים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלה בעמ בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אמ טי וי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? באפי הישן מכושפות החדש דברים אהובים צבע: כחול שחור שיר: מתאהב בך מחדש לאחחרונה דיסק: של צופי תל אביב חחח החיים לדוגמא זמר\ת: ללא ספק אין לי מושג סוג מוסיקה: הכווול חוץ ממזרחי סרט: גבעת חלפון קלאסי ספר: האלכימאי אתר: כול מיני בעיקר של השבט שלי חח סוג ספורט: כדוריד אני פיבוט אוכל: פסטה בעצם הכול אני שמנה חחח תוכנית טלוויזיה: אבודים ורוניקה מארס ג'ק ובובי אייקון בתפוז: הא!? שעור בבצפר: תקשורת הכי כיף לראות סרטים מורה בבצפר: חגית המחנכת נעליים: אולסטאר האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לאאא חייזרים?לאאא מכשפות?כןןן אלוהים? ווודאי בטבע? לאא שדים ורוחות? כןןן פיות? כןןן שלום כלל עולמי? ברגע שלא יהיו ערבים אז כן המערכת החינוך? לאאאאאאא ריפוי בעזרת יוגה? לאאאאא אהבה? כן כמה שזה מכאיב בדרך כלל כן שנאה? כןןןן צריך איזון בחיים שאחרי המוות? אממממ כן תחיית המתים אוטופיה? לא אנשים? לצערי כן... בכלום? מה?! כוכבים נופלים? ידוע שכן האם אתה... מעשן? כן מתאפרת? בדכ לוקח סמים? תקופות חולה? כרגע לא מאחר הרבה? לאא שונא את עצמך? לאא נרקיסיסטית אוהב את עצמך? כןןן חחח משועמם? לאא פקצה? לאאא האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?לא ראית אדם מת במציאות? לאא ראית חתול מת במציאות? כןן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כןן הקאת במקום ציבורי? כןןןן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? וודאי היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כןןןן עשינו מחאה נגד התשלום לטיול השנתי כל השכבה באה בשחור לביצפר חחח בסוף ביטלו לנו אותו חחח יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא אני בחרם על הארי חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן לדניאל שיהיה בוגר בשבילי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? אממממ נאי חושבת שכן הכול בסופו של דבר הוא פוזה טעמת קליק XL? כןןן אני הייתי מהבוחנות שלו חחח פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לאאא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לאא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן את איה רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן חחח רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול?כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? כן תיקנת מורה על שגיאה? כן יםםם פעמים נתקעת במגלשה? כן חחח שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כןן כוול הזמן התאהב פעם במורה? חח לא באבא\אמא של חבר\ה? ללא בדמות מספר\סרט? לאאא במישהו מאותו מין? לאאאאאאאאאא חווית אהבה חד צדדית? כן לצערי :((( קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? פרקט קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? המיטה? ואולי הרגליים שלי חחח קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תיקרה צבועה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? מחברת ההדרכה שלי קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? הפלאפון שלי שהיפלתי מיקודם לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? בשמים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד חולצה שחורה הכול אצלי מאורגן לפי צבעים קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? הרגליים שלי חחח סתם המיטה שלי שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין לי משחקים מה יש לך מאחורי הדלת? כלום תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מכתב מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? סמרטוט במטבח לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? מלאנטה שוקולדים איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין לי נעל אדומה מה אני דורותי? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? סמל של הדורבנים תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? הגינה שלי ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רגל צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא + חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא זה חופש תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן מאוד על מי אתה חושב עכשו? על דרורי מה אתה חושב על אותו אדם? כמה שאני אוהבת אותו ומעריכה אותו כחברי הטובב ביותר האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: ? זמן ?שמש ?זבל פסולת ? דוינט? ?אני פרח |קסם? אין כזה דבר ?הכי טוב שיש ? יש לי שניים ? אני רעבה חחח ? ? ? ?

galosh14

New member
אוווווו זה היה מייאש חחח

דברים בלתי מקוטלגים: שם:גל גיל:14 גובה:1.70 משקל:47-48 מיקום בארץ:רמת השרון ניקים נוספים: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם?7 כמה חברים טובים יש לכם?אממ 3-4 בערך.. [שאפשר לסמוך עליהם] זה או זה ספר או סרט?סרט חמוס או מלפפון?חומוס סיני או רוסיה?רוסיה שחור או וורוד?שניהם עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה? מחשב נראה לי שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו.. כלב או חתול?אפחד.. פקצות או ערסים?ערסים.. הם יותר חברמנים כאלה חיחי מים או קולה?מים מעיל או סווטשרט?סווצ'רט מתמטיקה או ספרות?ספרות.. שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר פסח או חנוכה?פסח חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?מגנום תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?עוגת שוקולד בשר או עוף?עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?עוגיות שוקולד אורז או פתיתים?פתיתים מלווח או ג'חנון?מלווח חמאה או גבינה?ממ..חמאה סלט ירקות או סלט פירות?סלט פירות מסטיק או סוכריה על מקל?שניהם רוק או פופ?רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?ג'סטין בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?שחורה.. משינה או כוורת?משינה קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג בלינק 182 או סאם 41?שניהם רוק כבד או רוק רגיל?רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?ביונסה אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים?שניהם טלנובלות או מדע בדיוני?אממ.. בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן?MTV ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ 3 מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:כל מיני שיר:הרבה דיסק:הרבה זמר\ת:אביב גפן סוג מוסיקה:רוק ישראלי בעיקר סרט:שודדי הקאריבים ספר:אני כריסטיאנה פ. אתר:מממ... נראה לי וואלה.. חחח סוג ספורט:אממ.. אוכל:פסטה.. תוכנית טלוויזיה:הרבה אייקון בתפוז:מממ.. שעור בבצפר:קולנוע ותקשורת מורה בבצפר:דינה חח נעליים:מידה?39-40 האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?לא חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?לפעמים בטבע?לפעמים שדים ורוחות?לא פיות?לא ממש שלום כלל עולמי?לאא מערכת החינוך?לאא כ"כ ריפוי בעזרת יוגה?לא אהבה?כן שנאה?לא בחיים שאחרי המוות?אממ..קצת אוטופיה?לא אנשים?כן בכלום? לא כוכבים נופלים?לא האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?כן לוקח סמים?לא חולה?אסטמה..=\ מאחר הרבה?אממ... סביר.. שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך?לא.. אבל יותר קרוב לאוהבת את עצמי מאשר שונאת חח משועמם?עכשיו כן פקצה?לא ממש.. קצת.. לפעמים חח האם אי פעם... עישנת?כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום?לאאאא! מה אין חיים? ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?לא! חס וחלילה טפו טפווו ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?נראה לי שכן..שהייתי קטנה עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?ללאא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא זוכרת היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)אמ.. עוררתי מהומה שהמורה שלי שנאה אותי ורציתי לעבור כיתה.. בסוך עברתי חח יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן.. לחופש הגדול.. ולנסיעה שלי לספרד ב-31/7 שאני מחכה לה עכשיו!=] עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?ממ.. טעמתי כל מיני קליקים.. לאדעת איזה חח פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא[?] קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?הרבה! רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כמעט קרה.. בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה?לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כןןןן התאהב פעם במורה?אמ.. לא חושבת באבא\אמא של חבר\ה?לאאאאאא בדמות מספר\סרט?כן! חח אבל נקשרתי לדמות מסיפור אמיתי.. לא התאהבתי חח במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?כןןןןןן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה?רצפה? קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך?כרית קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם?תקרה.. קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?מה לא?! חחח קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך?כלום.. הכל או ממולי או משמאלי חח לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? דלת+ארון.. תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו?גופיה.. קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך?קיר..? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? יש לי כולה אחד והוא במגירה.. סימס.. חחח מה יש לך מאחורי הדלת?מגבת, תיק, בובה ו-2 שקיות תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה?לוח מודעות/קיר.. מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין.. לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם?שטויותתת חח איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אדומה? אממ.. אין לי חח תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון?שיחה עם חברה שלי במסנג'ר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?חלון במחשב?=\ ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?רצפה חח צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?לא מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו?עילית מה אתה חושב על אותו אדם?חמודה!!!! האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

טולייצ

New member
בופ ../images/Emo10.gif

דברים בלתי מקוטלגים:
שם: אורטל גיל: 17 עוד 29 ימים גובה: 1.63 משקל: באמת שאני לא יודעת,אבל דיי הרבה
מיקום בארץ: באר שבע ניקים נוספים: טוליאנקה,טולי,טול.. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 מהו מספר המזל שלכם? 4 כמה חברים טובים יש לכם? 4
זה או זה?
ספר או סרט? ספר חומוס או מלפפון? חומוס סיני או רוסיה? סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? באמצע מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי מאוס כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? שום דבר מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות
שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? כרוב ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות חמאה אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין טימברלייק
בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? "לא שחורה" משינה או כוורת? משינה קולד פליי או דה קולינג? קולד פליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? מוסיקה ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? M.T.V ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות
דברים אהובים:
צבע: טורקיז שיר: אימפריות נופלות לאט-דן תורן דיסק: עברי לידר - זה לא אותו דבר זמר\ת: אפרת גוש סוג מוסיקה: רוק סרט: לקחת חיים ספר: יהלי סובול - בין דירות אתר: הסקיצה + סוג ספורט: ספינינג אוכל: פרוזן יוגורט תוכנית טלוויזיה: ג'ו שמו אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: סוציולוגיה מורה בבצפר: אסתי נעליים: שורש
האם אתה מאמין ב...
חוקי מרפי? חלק חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? לפעמים בטבע? מאוד שדים ורוחות? לפעמים פיות? רוצה להאמין חח.. שלום כלל עולמי? אני בעד.. מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? כן אהבה? מנסה שנאה? מאוד בחיים שאחרי המוות? לא חושבת אוטופיה? מה זה
אנשים? יש ויש.. בכלום? מאוד
כוכבים נופלים? הלוואי..
האם אתה...
מעשן? לא מתאפרת? לעיתים רחוקות לוקח סמים? לא חולה? לא עכשיו מאחר הרבה? יותר מידי שונא את עצמך? כרגע כן,מאוד אוהב את עצמך? לא ממש משועמם? קורה פקצה? חס וחסה
האם אי פעם...
עישנת? יאפ ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? לא הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? יש מצב עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) - לא הבנתי מה העניין.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא קראתי בכלל חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) - למשלחת לקנדה
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? יאפ פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אין לי מזל כזה.. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) - כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? בערך הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? כן,גם חרוזים.. תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא
בדמות מספר\סרט? כן במישהו מאותו מין? לא ממש חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? הנעליים של אחי קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? קיר [פרוותי עלאק..] קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? מוט כושר של אחי.. קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דיסקים וכו'.. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מדפסת,פקס ומכונת צילום,זה ביחד.. לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? ארון תרופות תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד ערמה של בגדים שחורים [ככה זה שהארון מסודר לפי צבעים,ושיש הרבה בגדים שחורים..] קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? מיטה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? בופ
מה יש לך מאחורי הדלת? גיטרה תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? הזמנה למשהו.. מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? סנובון נוזלי בניחוח לימון לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? ממתקים איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? בחדר שלי,פומה תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? ברקע עם העננים של ווינדוז תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? סורגים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? הרגליים של הכיסא צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא ממש על מי אתה חושב עכשיו? על החיים שלי מה אתה חושב על אותו אדם? שאני לא בן אדם
האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן,כמו תמיד.. מה דעתך על:
- זמן
- בוקר
- זבל
- סמים
- ניחוח נפלא
- רולזז
- אמ..
- פישי פישי..
- משמין
- מגעיל
- נסיך
- רדיפות בצע
- אחי

daniel246

New member
:] ניחמד

אממ אני חדשה פה :] ומשעמם לי =/ דברים בלתי מקוטלגים: שם: דניאל גיל: 15 גובה: ? משקל:? מיקום בארץ: ראשל"צ ניקים נוספים: דניאלע מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 מהו מספר המזל שלכם? 4 כמה חברים טובים יש לכם? 3 זה או זה ספר או סרט? תלוי חמוס או מלפפון? מלפפון סיני או רוסיה? אע? שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? תלוי... מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדב :] כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? איכ...נמנמ פקצות פחות נוראיות מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? לודעת נראלי פסח בגלל חהופש חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? אע? ספגטי גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? לודעת :/ תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד רולאז בשר או עוף? אייכככ עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד רולאז אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אפחד :/ בריטני ספירס או גוון סטפני? אפחת :/ מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לודעת :// משינה או כוורת? משינה קולד פליי או דה קולינג? לוודעתתת בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? לודעת :/ אשר או אמינם? לודעת המומינים או דרדסים? המומינים הדרדסים נאצים! טלנבלות או מדע בדיוני? טלנבולות :/ בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? לא זה ולא זה דברים אהובים צבע: שחור ואדום :] שיר: לודעת כל מיני דיסק: של נמרוד :], האנשים החדשים של עברי, הדיסק של פיטר רוט, הדיסק של סינרגיה והדיסק השני של שייגעצ :] זמר\ת: עברי לידר סוג מוסיקה: רוק ופאנק סרט: לודעת :/ ספר: לודעת :/ אתר: ממ לודעת חח סוג ספורט: כדורסל :] אוכל: ממממ לודעת חע תוכנית טלוויזיה: :// אייקון בתפוז: :/ שעור בבצפר: חחח ת'אמת מתמטיקה מורה בבצפר: המורה להסטוריה חע נעליים: אולסטאר אדומות :] האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לע חייזרים? לע מכשפות? לע אלוהים? ללעעע בטבע? אע? שדים ורוחות? לע פיות? לע שלום כלל עולמי? בחיים לא יקרה מערכת החינוך? זבבבללל ריפוי בעזרת יוגה? לע אהבה? כע שנאה? כע בחיים שאחרי המוות? כע אוטופיה? כע.. אנשים? תלוי מי בכלום? אע? כוכבים נופלים? לודעת האם אתה... מעשן? לע מתאפרת? לעיתים רחוקות לוקח סמים? לע חולה? לע מאחר הרבה? לע שונא את עצמך? לע אוהב את עצמך? לע משועמם? כעככעעעכעעע פקצה? 2א7!7 האם אי פעם... עישנת? לע ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לע ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לע אושפזת בבית חולים? לעע ראית אדם מת במציאות? לע ראית חתול מת במציאות? כע שברת פעם שן? לע עשית טיפול שיניים? כע הקאת במקום ציבורי? לע שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לע היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לעעע עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לע יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כע חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לע עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לע טעמת קליק XL? יאפפפ פגשת אי פעם את מתי אטלס? חח לע יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לע היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לע, בגלל מרגול :] קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לע רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לודעת אולי רצית שיהיה לך זנב? חח לע ראית סרט כחול? לע הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחחחחחחח לע בלעת כפתור? חחחחחחח WTF? לע תיקנת מורה על שגיאה? אולי נתקעת במגלשה? לע שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כע... התאהב פעם במורה? חחחחחחחחחחחחחחחח לע באבא\אמא של חבר\ה? לע בדמות מספר\סרט? לעלעלע במישהו מאותו מין? לעעעע חווית אהבה חד צדדית? לע ממש קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? אולסטאר :] קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? שומדבר קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תיק קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? בלאגן קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? אין לי כוח תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד חלצה שחורע קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? די נמאס לי שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? שומדבר מה יש לך מאחורי הדלת? מסדרון תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? אין פה תמונה, חבל מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין , חבל מאוד לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? טחחחח אין לי כוחחח איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? האולסטטארר שייללייייי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? שיחה עם מישו במסנג'ר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? מע? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? לוצה צריך לשירותים? לע שומע מוסיקה? כע מלטף חיה? לע חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לע תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? יאפפפ על מי אתה חושב עכשו? לודעת מה אתה חושב על אותו אדם? -- האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לע

למעלה